Click here to load reader

0 2013 catalogue pueri wh nl low

 • View
  220

 • Download
  2

Embed Size (px)

DESCRIPTION

2014 2013 NOUKIES CATALOGUS

Text of 0 2013 catalogue pueri wh nl low

 • 1 Sfeer & Decoratie2013 - 2014

  catalogue puri W&H_nl.indd 1 3/09/13 16:43

 • 2catalogue puri W&H_nl.indd 2 3/09/13 16:43

 • 3catalogue puri W&H_nl.indd 3 3/09/13 16:43

 • 4catalogue puri W&H_nl.indd 4 3/09/13 16:43

 • 5Welkom in de wereld van Noukies

  Een wereld van ultieme zachtheid Nouky, die 18 jaar geleden het levenslicht zag, is de eerste

  van onze knuffels. Een ontzettend zacht beertje! Zijn korte haartjes en geborduurde oogjes staan garant voor hygine en

  veiligheid. Nouky werd al snel vervoegd door Paco en Lola en heeft tegenwoordig een vrolijke bende vrienden: William, Henry, Victoria,

  Lucie, Iris, Babette, Paquito, Lolita en heel wat anderen.

  Onze knuffels z i jn de kameraadjes van ieder moment. Ze verlengen het gevoel van troost dat de ouders bieden. De knuffels zijn extreem zacht, gemaakt van Veloudoux, een ideale stof om de allerkleinsten met tederheid te om-ringen.

  Om te waken over het wel-zijn van baby en ervoor te zorgen dat ook de ouders op hun twee oren kunnen sla-pen, ontsnapt geen zoom, geen oogje, geen neus en geen knoop aan

  de waakzaamheid van onze testla-bos!

  Kom onze werelden van te-derheid en onze bevriende personages ontdekken. Onze catalogus zal u helpen om de komst van baby zo goed mogelijk voor te bereiden. Onze producten zijn meer dan ooit ontwikkeld om te waken over zijn welzijn. Ze garande-ren hem serene nachten en vreed-zame dutjes door hem te helpen om in alle zachtheid in te slapen, lekker door te slapen en vreedzaam wak-ker te worden.

  catalogue puri W&H_nl.indd 5 3/09/13 16:43

 • 6Tijdens de eerste levensmaanden van baby is goed slapen onmisbaar voor een goede ontwikkeling van zijn hersenen. Zowel overdag als s nachts heeft de pasgeborene veel nood aan slaap. Onze uitermate zachte producten zijn zo ontworpen dat baby comfortabel inslaapt, in alle omstandigheden.

  DE KRAAMKLINIEKSET Deze bestaat uit een muts en een body met lange mouwen en bijpassende wantjes om te vermijden dat baby zich krabt in het ge-zicht. Ze hebben geen etiket in de hals om een maximaal comfort te garanderen en zijn gemaakt uit Supima-katoen, de zacht-ste katoensoort.

  DE PYJAMA Onze pyjamas zijn niet alleen zacht en comfortabel maar ook erg praktisch. De pijpen van de pyjama zijn vernauwd aan de enkels om de voetjes van baby goed op hun plaats te houden. Ze hebben ook een dub-bele rij drukknopen: eentje tussen de benen om baby makkelijk te verschonen, een an-der op de buik om baby voorzichtig te kun-nen uitkleden.

  !EXTRAATJE : de knuffelhouder op de mouw, om te vermijden dat baby zijn Tidou verliest.

  DE SLAAP VAN BABY De kern van onze expertise

  catalogue puri W&H_nl.indd 6 3/09/13 16:43

 • 7DE SLAAPZAK Wanneer baby veel begint te bewegen is een slaapzak onontbeerlijk, tot 18 maand. Hij houdt hem immers warm, verhindert dat hij zich blootwoelt s nachts, dat hij het kou krijgt en wakker wordt door dit ongemak. Het is dus een intelligent deken dat het dons-deken of het traditionele deken vervangt. De slaapzak gaat met een ritssluiting helemaal open langs onderen, om te vermijden dat baby de slaapzak zelf open krijgt. Bovendien heeft hij geen mouwen om de lucht te laten circuleren, wat nodig is omdat baby tijdens zijn eerste levensmaanden niet in staat is om zijn lichaamstemperatuur te rege-len. Veloudoux voor de winter, in popelin of spons voor de zomer.

  DE TRAPPELZAK, van 0 tot 3 maandTijdens de eerste weken beweegt baby maar weinig, zowel overdag als s nachts. Door zijn vorm en zachtheid imiteert de trappelzak he-lemaal het gevoel van de moederbuik. Deze kleine slaapzak met kap in gemoltoneerde Veloudoux is onmisbaar om baby warm te houden als hij uit de kraamkliniek komt. Om baby in alle veiligheid te kunnen neerleggen, zijn er inkepingen voorzien voor de autogor-dels of de riempjes van de relax. Dankzij de ritssluiting kan de trappelzak langs onderen worden geopend om baby er zachtjes in te kunnen leggen.

  DE CHRYSALIS, van 0 tot 3 maand De chrysalis is erg praktisch voor het dutje, in jersey of Veloudoux, en ook ideaal als baby wakker is en een beetje wil woelen. Deze trappelzak voor pasgeborenen houdt hem warm en is makkelijk aan en uit te doen. Erg praktisch: hij kan worden vastgemaakt aan de relax.

  HET DEKBEDOVERTREK Dit wordt gebruikt vanaf 18 maand. Het wordt geleverd met een kussensloop in katoenen jersey en weerstaat talloze wasbeurten. Het dekbedovertrek uit Veloudoux biedt een maximaal comfort en maximale zachtheid voor vredige dutjes en serene nachten.

  catalogue puri W&H_nl.indd 7 3/09/13 16:43

 • 8DE DOUDOU is een geruststellende aanwezigheid om-dat hij doet denken aan de moeder, aan de ouders. Dankzij zijn vertrouwde geur helpt hij baby om zich niet ongerust te maken. De Doudou is uitermate zacht: hij is gemaakt uit de stof Veloudoux, onze fetisj! De Veloudoux is ook een uitermate stevige stof die tallo-ze wasbeurten aankan. Wassen maar, deze Doudou vertrekt geen spier! De Tidou be-staat in een hele reeks personages en is ver-sierd met plezierige etiketjes, vormen, stof-fen en verschillende kleuren, zodat hij baby uitnodigt om te spelen. Hij zorgt ervoor dat baby zich bewust wordt van het object, het niet-ik en draagt zo bij tot de individuali-satie.

  !EXTRAATJE : de tidouhouder waarmee de Tidou vastgemaakt kan worden aan de pyjama of aan de fopspeen.

  We hebben ook een rele knowhow opgebouwd in het creren van troostende en emo-tionele knuffels die dienen als transitieobjecten.

  DE SLAAP VAN BABY De kern van onze expertise

  catalogue puri W&H_nl.indd 8 3/09/13 16:43

 • 9EXTREME ZACHTHEID VAN DE MATERIALEN Alle producten van Noukies worden gerealiseerd met extreem zachte materialen. Enkele voorbeelden:

  Supima-katoen

  Deze katoen wordt ook de kasjmier onder de katoenen genoemd. Het gaat om het fijnste katoen, dat bestaat uit langere en meer glanzende vezels. Ieder jaar worden wereldwijd 115 miljoen balen ka-toen geproduceerd. Van deze oogst hebben slechts 700.000 balen de eer om de bena-ming Supima te dragen. Om de uitzonderlij-ke kwaliteit van deze katoen te waarborgen, werd een octrooi neergelegd voor het merk Supima.

  Veloudoux

  EXTREME ZACHTHEID Onze producten Veloudoux , een onvoorstel-baar zacht stofje, zijn perfect aangepast aan de delicate babyhuid. Een wonder van com-fort! Veloudoux is ook praktisch, want het kan keer op keer worden gewassen op 30C, zonder iets van zijn zachtheid of kleuren te verliezen. Een droogbeurt in de droogkast, op een zachte cyclus, zorgt ervoor dat de Velou-doux zijn oorspronkelijke vorm en soepelheid terugvindt Noukies gebruikt deze zachte en sterke Veloudoux niet voor niets als boeg-beeld!

  catalogue puri W&H_nl.indd 9 3/09/13 16:43

 • 10

  ?SOS NOUKIES

  Is uw kleintje zijn lievelings Noukies kwijt? Is hij te versleten? Wilt u een nieuw exemplaar op de kop tikken? Niets is eenvoudiger! We bewaren de meeste* van onze artikelen minstens twee jaar na stopzetting van hun productie**.

  Wat moet u doen om een Doudou te vervangen? Surf naar www.noukies.com. Kies de term die de gezochte knuffel het best omschrijft (beer, koe, ezel, konijn,) en geef uw bestelling in.

  Na amper enkele klikken zal de knuffel van uw oogappel de weg naar huis terugvinden. Eenvoudig en efficint, de reservedienst SOS Noukies is op ieder moment van de dag beschikbaar!

  *De dienst SOS Noukies gaat niet over mobieltjes, rugzakken, pyjamahouders, luierhouders, groeimeters en speeltapijten. Voor de muzikale modellen kunnen we niet garanderen dat het om dezelfde melodie gaat.**De productiedatum staat op een etiketje dat op ieder artikel is genaaid.De service SOS Noukies is ook beschikbaar in uw gebruikelijke winkel. Zij helpen u graag om uw nieuwe knuffel te bestellen. De levertermijn kan variren van 3 tot 30 dagen, al naar gelang het land.

  catalogue puri W&H_nl.indd 10 3/09/13 16:43

 • 11

  MIJN BABY-ALBUM Een album om alle souvenirs van baby in te bewaren.

  U kunt de wereld van de Noukies-personages ontdekken dankzij dit geboortealbum waarmee u de sleutelmomenten uit het leven van uw kleintje kunt vastleggen.

  Plaatsen om uw fotos toe te voegen. Gellustreerde paginas met Noukies-personages. Afmetingen: 26 x 24,5 cm - 72 paginas. Ref. : M1310.01

  catalogue puri W&H_nl.indd 11 3/09/13 16:43

 • 12

  Le doudou est une prsence ras-surante car il rappelle la mre, les parents. Imprgn dune odeur familire, il permet bb dviter les situations angoissantes. Ex-trmement doux au toucher, il est en Veloudoux, notre matire f-tiche. Le Veloudoux est galement une matire exceptionnellement solide qui permet un trs grand nombre de lavages. Le doudou leur rsistera ! Dclin en chaque personnage et garni dtiquettes amusantes, de formes, de ma-tires et de couleurs diffrentes, le tidou donne accs au jeu. Il participe la prise de conscience de lobjet, du non-moi lindivi-dualisation.

  catalogue puri W&H_nl.indd 12 3/09/13 16:43

 • 13

  Nouky, Paco & Lola............14-15

  KNUFFELS & BABYARTIKELEN

  Victoria & Lucie.............106-123

  William & Henry.................16-33 Bill & Bono............................34-51

  Victor & Lucien..................52-69 Paquito & Lolita.................70-87 Iris & Babette...................88-105

  Kali, Nina & Kenza.........124-141

  Meubelcollecties.....................................................................................................................................................................143-158

  Geboortelijsten.......................................................................................................................................................................159-162

  catalogue puri W&H_nl.indd 13 3/09/13 16:43

 • 14

  1. Paco 20cm N0681.22 - 50cm N281.50 - 2. Nouky 25cm N0614.25 - Nouky 40cm N0614.40 - 3. Lola 20cm N0686.22 - 50cm N280.50 - 80cm N280.80 - 4. Doudou Paco N281.18 - 5. Doudou Lola N280.18 - 6. Paco schommelpaard N481.70 - 7. Lola schommelpaard N480.70 - 8. Muzikale trekknuffel Lola N280.20

  1 2 3

  4 5

  6 7 8

  catalogue puri W&H_nl.indd 14 3/09/13 16:43

 • 15

  Paco

  Nouky

  Lola

  Nouky, Paco & Lola

  catalogue puri W&H_nl.indd 15 3/09/13 16:43

 • 16

  Tederheid op zijn Brits

  William de schalkse wasbeer, Henry de ondeugende vos en Charlie de

  baldadige bever hebben elkaar ontmoet op de schoolbanken van het

  college, ergens in het mooie Engeland.

  Deze vrienden voor het leven delen alles met elkaar

  vooral kwajongensstreken minstens n per dag!

  Rustgevende kleuren, zoals een kalmerend blauw

  dat wordt opgevrolijkt met een spetterend oranje.

  Levendige kleuren worden gecombineerd met een mooi ruitjesmotief.

  Deze collectie combineert zachtheid met chic en traditie!

  William & Henry

  catalogue puri W&H_nl.indd 16 3/09/13 16:43

 • 17

  HenryWilliam

  Charlie

  William small N1393.25 - medium N1393.40 - large N1393.80 - extra large N1393.150 Henry small N1392.25 - medium N1392.40 - large N1392.80 - extra large N1392.150Charlie small N1391.25 - medium N1391.40 - large N1391.80 - extra large N1391.150

  William & Henry

  catalogue puri W&H_nl.indd 17 3/09/13 16:43

 • 18

  De eerste dagen

  De houder van de draagmandAls baby uit de kraamkliniek komt, vindt hij het heerlijk om zich te nestelen in een draagmand, een klein nestje met beperkte en

  geruststellende afmetingen. Deze houder voor de draagmand is onmisbaar om hem voldoende hoog boven de grond te plaatsen.

  De houder is erg praktisch en neemt weinig plaats in, zodat u baby makkelijk in uw buurt kunt houden s nachts. Beschikbaar in

  het wit met een natuurlijk houten houder F1300.10 (gellustreerd) of met een fuchsia roze houderstang F1300.11 (p.108).

  New

  catalogue puri W&H_nl.indd 18 3/09/13 16:43

 • 19

  William & Henry

  1. Kraamkliniekset Supima katoen BB1390.41 - 2. Trappelzak BB1390.07 - 3. Omkeerbaar borstvoedingskussen BB1390.39 - 4. Tidou Charlie N1391.19 - 5. Tidou Henry N1392.19 - 6. Tidou William N1393.19 - 7. Chrysalis Veloudoux BB1393.07 - 8. Mijn eerste deken 50 x 50 cm William BB1393.09 - 9. Draagmand BB1390.96 (prvoir support de Draagmand)

  1 32

  9

  4

  5

  7

  6

  8

  catalogue puri W&H_nl.indd 19 3/09/13 16:44

 • 20

  Slapen

  2

  1

  3 4 5 6

  1. Stootkussen Veloudoux BB1390.04 - 2. Hoeslakens verkocht per 2 (blauw & motieven) - 60 x 120 cm BB1390.29 - 70 x 140 cm BB1390.30 - 3. Slaapzak Veloudoux 70 cm (1/6 m) BB1390.05 - 4. Slaapzak Veloudoux zomer 70 cm (1-6 m) BB1393.05 - 5. Slaapzak Veloudoux 90 / 110 cm (6-36 m) BB1390.06 - 6. Slaapzak Veloudoux zomer 90 / 110 cm (6-36 m) BB1393.06

  60 / 70 cm

  catalogue puri W&H_nl.indd 20 3/09/13 16:44

 • 21

  William & Henry

  catalogue puri W&H_nl.indd 21 3/09/13 16:44

 • 22

  Slapen

  catalogue puri W&H_nl.indd 22 3/09/13 16:44

 • 23

  William & Henry

  1 2 3

  65

  8

  4

  7

  1. Laken 120 x 180 cm met kussensloop BB1390.02 - 2. Deken in jersey 75 x 100 cm BB1390.43 - 3. Deken Veloudoux 75 x 100 cm BB1390.42 - 4. Fluwelen pyjama 1 m, 3 m, 6 m, 9 m BB1390132 - 5. Pyjama in jersey 1 m, 3 m, 6 m, 9 m BB1390131 - 6. Fluwelen pyjama 1 m, 3 m, 6 m, 9 m BB1390133 - 7. Deken Veloudoux 100 x 140 cm BB1390.09 - 8. Dekbedovertrek Veloudoux 100 x 140 cm BB1390.23 (dekbed van 100 x 140 cm voorzien BB500.90) - 9. Dekbedovertrek 140 x 200 cm Veloudoux BB1390.28 (dekbed van 100 x 140 cm voorzien BB500.90)

  9

  catalogue puri W&H_nl.indd 23 3/09/13 16:44

 • 24

  De kamer

  1

  1. Lampenkap BB1390.97 - 2. 3 decoratieve kaders in hout 25 x 25 cm BB1390.81 - 3. Stof 145 x 300 cm BB1390.00 - 4. Bedzakjes BB1390.35 - 5. Muziekmobiel N1390.50 - 6. Groeimeter N1390.120 - 7. Decoratieve stickers 70 x 100 cm BB1390.88 - 8. Opbergzak William N1393.71 - 9. Nachtlampje Charlie N1391.95 - 10. Tapijt in katoen 120 x 120 cm BB1390.82 - 11. Zetel N1390.118 - 12. Bedhemel BB1390.10 (steun bedhemel te voorzien : BB400.90)

  2 3

  4

  5 6

  7

  9

  10

  11

  8

  12

  catalogue puri W&H_nl.indd 24 3/09/13 16:44

 • 25

  William & Henry

  catalogue puri W&H_nl.indd 25 3/09/13 16:44

 • 26

  Tijd voor een bad

  catalogue puri W&H_nl.indd 26 3/09/13 16:44

 • 27

  William & Henry

  1. Badset William BB1389.50 - 2. Badset Henry BB1389.51 - 3. Luierkussen met 2 hoezen BB1390.11 - 4. Hoes voor luierkussen BB1390.12 - 5. Beschermhoes gezondheidsboekje met zip BB1390.70 - 6. Beauty case BB1390.15

  1

  3

  4

  5

  2

  6

  catalogue puri W&H_nl.indd 27 3/09/13 16:45

 • 28

  Eten

  1. Slab mini 0-3 m BB1389.23 - 2. Slab medium 0-6 m BB1389.33 - 3. Eetkoffertje (1 bord, 1 tas, 1 vork en 1 lepel ) BB1390.78 - 4. Slabs bandanas verkocht per 2 BB1389.20 - 5. Slab maxi 6 m+ BB1389.43 - 6. Slab funny Charlie BB1389.30 - 7. Slab funny William BB1389.31

  1

  2

  4

  3

  5 6 7

  New

  catalogue puri W&H_nl.indd 28 3/09/13 16:45

 • 29

  William & Henry

  De slab Bandana

  Voor de mamas die een trendy look willen voor hun baby. Ideaal wanneer zijn tandjes aan het doorkomen zijn. Beschikbaar in

  sets van twee kleuren.

  New

  catalogue puri W&H_nl.indd 29 3/09/13 16:45

 • 30

  Spelen

  TrolleyZullen we spelen dat we gaan wandelen? Als baby in staat is om zelf te blijven zitten, kan hij op zijn pluche dier gaan zitten en

  rondgewandeld worden door zijn ouders. Als hij zeker genoeg loopt, kan het kind zijn pluche dier zelf duwen op een gladde en

  beveiligde ondergrond, onder het wakende oog van zijn ouders.

  New

  catalogue puri W&H_nl.indd 30 3/09/13 16:45

 • 31

  William & Henry

  20 c

  m

  1. Parktapijt met omranding 75 x 95 cm BB1390.61 - 100 x 100 cm BB1390.62 - 2. Charlie trolley N1391.69 - 3. Slofjes met rammelaar Charlie 0-9 m N1391.01 - 4. Doudou met bijtring William N1393.18 - 5. Muzikale trekknuffel William N1393.20 - 6. Muzikale trekknuffel Henry N1392.20 - 7. Henry Small met rammelaar N1392.15 - 8. Speeltapijt N1390.117

  1

  Spiegel

  Toeter

  Bal

  stof

  Elastiek

  Rammelaar

  Rammelaar

  2

  3

  5 6

  7

  8

  4

  New

  catalogue puri W&H_nl.indd 31 3/09/13 16:45

 • 32

  Op stap

  Het wandeldekenErg handig: het deken heeft inkepingen om er de autogordels of de riemen van de buggy doorheen te schuiven. Dankzij de kap kan

  baby lekker worden ingeduffeld zodat hij heerlijk beschut is tegen ruw weer en koude. Als u in een te warme winkel binnenkomt,

  hoeft u alleen maar de zijkanten van het dekentje te openen, zonder dat u baby moet verplaatsen. Goed gevonden: dit deken is

  omkeerbaar.

  New

  catalogue puri W&H_nl.indd 32 3/09/13 16:45

 • 33

  William & Henry

  1. Reisspeeltje N1390.42 - 2. Mini muzikale trekknuffel Charlie N1391.21 - 3. Mini muzikale trekknuffel Henry N1392.21 - 4. Wandeldeken BB1390.50 - 5. Tutana Charlie N1391.07 - 6. Tutana William N1393.07 - 7. Activiteitenspiraal N1390.41

  1 2 3

  4

  5

  6

  7

  New

  15 c

  m

  catalogue puri W&H_nl.indd 33 3/09/13 16:45

 • 34

  Schatten van zachtheid

  Wanneer hij zijn ogen sluit, droomt Joe van schatten,

  van zeegevechten en van gouden munten of gekleurde lekkernijen!

  Hij scheept in en belandt in een universum vol piraten en kaperschepen.

  Om zijn avonturen tot een goed einde te brengen, kan hij rekenen

  op zijn beste vrienden: Bill de krokodil, wiens schubben even blauw als

  zacht zijn, Bono, de handige en ondeugende aap, en Calypso, de vrolijke

  octopus met het ooglapje. Deze bevriende bemanning trotseert oceanen

  en ontdekt schatten van zachtheid.

  Een gemengde collectie die ruitjes combineert met zachte kleuren zoals

  wit en beige en meer tedere tinten als blauw en geel.

  Bill & Bono

  catalogue puri W&H_nl.indd 34 3/09/13 16:45

 • 35

  Bono small N1271.25 - medium N1271.40 - large N1271.80Bill small N1273.25 - medium N1273.40 - large N1273.80Calypso small N1272.25 - medium N1272.40Joe small N1274.25

  Bono

  Joe

  Bill

  Calypso

  Bill & Bono

  catalogue puri W&H_nl.indd 35 3/09/13 16:45

 • 36

  De eerste dagen

  catalogue puri W&H_nl.indd 36 3/09/13 16:45

 • 37

  Bill & Bono

  1. Kraamkliniekset Supima katoen BB1270.41 - 2. Trappelzak BB1270.07 - 3. Omkeerbaar borstvoedingskussen BB1270.39 - 4. Tidou Bono N1271.19 - 5. Tidou Bill N1273.19 - 6. Tidou Calypso N1272.19 - 7. Mijn eerste deken Bill 50 x 50 cm BB1273.09 - 8. Draagmand BB1270.96 (steun draagmand voorzien p.18)

  1 32

  7

  4

  8

  5

  6

  catalogue puri W&H_nl.indd 37 3/09/13 16:45

 • 38

  Slapen

  1. Stootkussen Veloudoux BB1270.04 - 2. Hoeslakens verkocht per 2 (ecru & motieven) - 60 x 120 cm BB1270.29 - 70 x 140 cm BB1270.30 - 3. Slaapzak Veloudoux 70 cm (1-6 m) BB1270.05 - 4. Slaapzak jersey 70 cm (1-6 m) BB1273.05 - 5. Slaapzak Veloudoux 90 / 110 cm (6-36 m) BB1270.06 - 6. Slaapzak jersey 90 / 110 cm (6-36 m) BB1273.06

  2

  1

  3 4 5 6

  60 / 70 cm

  catalogue puri W&H_nl.indd 38 3/09/13 16:45

 • 39

  Bill & Bono

  catalogue puri W&H_nl.indd 39 3/09/13 16:45

 • 40

  Slapen

  catalogue puri W&H_nl.indd 40 3/09/13 16:45

 • 41

  Bill & Bono

  1. Laken 120 x 180 cm met kussensloop BB1270.02 - 2. Fluwelen pyjama 0 m, 1 m, 3 m, 6 m BB1270133 - 3. Deken jersey 75 x 100 cm BB1270.43 - 4. Deken Veloudoux 75 x 100 cm BB1270.42 - 5. Fluwelen pyjama 0 m, 1 m, 3 m, 6 m BB1270131 - 6. Fluwelen pyjama 0 m, 1 m, 3 m, 6 m BB1270132 - 7. Deken Veloudoux 100 x 140 cm BB1270.09 - 8. Dekbedovertrek Veloudoux 100 x 140 cm BB1270.23 (dekbed van 100 x 140 cm voorzien BB500.90)

  1

  2

  3 4

  5

  6

  7 8

  catalogue puri W&H_nl.indd 41 3/09/13 16:45

 • 42

  De kamer

  1 2 4

  5

  3

  6

  7

  8 9

  1210 11

  1. Lampenkap BB1270.97 - 2. Muziekmobiel N1270.50 - 3. Opbergzak N1271.71 - 4. Stof 145 x 300 cm BB1270.00 - 5. Nachtlampje Bill N1273.95 - 6. Decoratieve stickers 70 x 100 cm BB1270.88 - 7. Groeimeter N1271.120 - 8. Zetel Bono N1271.118 - 9. Bedzakjes BB1270.35 - 10. Tapijt in wol 110 x 170 cm BB1270.85 - 11. Tapijt in katoen 120cm BB1270.86 - 12. Bedhemel BB1270.10 (steun bedhemel te voorzien : BB400.90

  catalogue puri W&H_nl.indd 42 3/09/13 16:46

 • 43

  Bill & Bono

  catalogue puri W&H_nl.indd 43 3/09/13 16:46

 • 44

  Tijd voor een bad

  catalogue puri W&H_nl.indd 44 3/09/13 16:46

 • 45

  Bill & Bono

  1 2

  3

  4

  5 6

  1. Badset Bono BB1269.50 - 2. Badset Calypso BB1269.51 - 3. Luierkussen met 2 hoezen BB1270.11 - 4. Hoes voor luierkussen BB1270.12 - 5. Beschermhoes gezondheidsboekje BB1270.70 - 6. Beauty case BB1270.15

  catalogue puri W&H_nl.indd 45 3/09/13 16:46

 • 46

  Eten

  2

  4

  3

  1

  5 6 7

  1. Eetkoffertje : 1 bord, 1 tas, 1 vork en 1 lepel BB1270.78 - 2. Slab mini 0-3m BB1269.23 - 3. Slab medium 0-6 m BB1269.33 - 4. Slab maxi 6 m+ BB1269.43 - 5. Slab funny Bono BB1269.30 - 6. Slab funny Bill BB1269.32 - 7. Slab funny Calypso BB1269.31

  catalogue puri W&H_nl.indd 46 3/09/13 16:46

 • 47

  Bill & Bono

  catalogue puri W&H_nl.indd 47 3/09/13 16:46

 • 48

  Spelen

  catalogue puri W&H_nl.indd 48 3/09/13 16:46

 • 49

  Bill & Bono

  1

  Spiegel

  Knisperpapier geluid

  Toeter

  Bal

  Rammelaar

  Elastiek

  9

  Rits

  Stoffen

  Rammelaar

  Veter

  2 3

  6

  54

  7

  8

  1. Parktapijt met omranding 75 x 95 cm BB1270.61 - Parktapijt met omranding 100 x 100 cm BB1270.62 - 2. Swinging Calypso N1272.114 - 3. Slofjes met rammelaar 0-9 m Bono N1271.01 - 4. Muzikale trekknuffel Bono N1271.20 - 5. Muzikale trekknuffel Joe N1274.20 - 6. Edu Calypso N1272.39 - 7. Doudou met bijtring Bono N1271.18 - 8. Bono Small met rammelaar N1271.15 - 9. Speeltapijt N1270.117

  20 c

  m

  catalogue puri W&H_nl.indd 49 3/09/13 16:47

 • 50

  Op stap

  catalogue puri W&H_nl.indd 50 3/09/13 16:47

 • 51

  Bill & Bono

  1 2 3

  4 5

  6

  1. Reisspeeltje N1271.42 - 2. Mini muzikale trekknuffel Bono N1271.21 - 3. Mini muzikale trekknuffel Calypso N1272.21 - 4. Tutana Bono N1271.07 - 5. Tutana Bill N1273.07 - 6. Activiteitenspiraal N1270.41

  15 c

  m

  catalogue puri W&H_nl.indd 51 3/09/13 16:47

 • 52

  Intergalactische reizen

  Victor, de guitige draak, en Lucien, het dromerige paard, richten hun

  blik vastbesloten op het firmament en zijn geheimen. Samen met Paco

  vertrekken ze op ontdekkingstocht naar een fantastisch universum, ze

  vliegen weg op wolken die superzacht en mals zijn, net als zijzelf.

  Ze trekken rond in een feerieke wereld vol fonkelende sterren, verre

  constellaties en wonderbaarlijke planeten. Een tedere en magische reis.

  Een elegante en contrasterende collectie dankzij

  de verrassende combinatie van petroleumblauw en mosterdgeel.

  Dankzij de mooie sterrenprint krijgt deze collectie een overdosis frisheid!

  Victor & Lucien

  Glow in the dark ! Op de artikels met dit logo zijn bepaalde elementen voorzien van magisch borduurgaren dat s nachts oplicht!

  catalogue puri W&H_nl.indd 52 3/09/13 16:47

 • 53

  PacoLucien

  Victor

  Victor binz N1152.1B small N1152.2S medium N1152.4M large N1152.8L

  Lucien binz N1153.1B small N1153.2S medium N1153.4M

  Paco small N1154.2S medium N1154.4M

  Victor & Lucien

  catalogue puri W&H_nl.indd 53 3/09/13 16:47

 • 54

  De eerste dagen

  catalogue puri W&H_nl.indd 54 3/09/13 16:47

 • 55

  Victor & Lucien

  1. Kraamkliniekset Supima katoen met cadeau verpaking BB1153.41 - 2. Trappelzak BB1153.07 - 3. Omkeerbaar borstvoedingskussen BB1153.39 - 4. Fopspeen vanaf de eerste dag BB2228.400 - vanaf 6 maand BB2228.401 - vanaf 12 maand BB2228.402 - 5. Mijn eerste deken 50 x 50 cm Victor BB1152.09 - 6. Tidou Victor N1152.19 - 7. Tidou Lucien N1153.19 - 8. Tidou Paco N1154.19 - 9. Draagmand BB1153.96 (Steun voor draagmand voorzien p.18)

  31 2

  5

  6

  7

  8 9

  4

  catalogue puri W&H_nl.indd 55 3/09/13 16:47

 • 56

  Slapen

  1. Stootkussen Veloudoux BB1153.04 - 2. Hoeslakens verkocht per 2 (ecru & motieven) - 60 x 120 cm BB1153.29 - 70 x 140 cm BB1153.30 - 3. Slaapzak Veloudoux 70 cm (1-6 m) Lucien BB1153.05 - 4. Slaapzak badstof 70 cm (1-6 m) BB1153.25 - 5. Slaapzak Veloudoux 70 cm (1-6 m) Paco BB1153.43 - 6. Slaapzak Veloudoux 90-110 cm (6-36 m) Victor BB1153.06 - 7. Slaapzak Veloudoux 90-110 cm (6-36 m) Paco BB1153.45

  2

  1

  3 5 6 7

  4

  60 / 70 cm

  catalogue puri W&H_nl.indd 56 3/09/13 16:47

 • 57

  Victor & Lucien

  catalogue puri W&H_nl.indd 57 3/09/13 16:48

 • 58

  Slapen

  catalogue puri W&H_nl.indd 58 3/09/13 16:48

 • 59

  Victor & Lucien

  1. Laken 120 x 180 cm met kussensloop BB1153.02 - 2. Deken Veloudoux 75 x 100 cm BB1153.42 - 3. Deken Veloudoux 100 x 140 cm BB1153.09 - 4. Fluwelen pyjama 0 m, 1 m, 3 m, 6 m BB1153131 - 5. Fluwelen pyjama 0 m, 1 m, 3 m, 6 m BB1153133 - 6. Fluwelen pyjama 0 m, 1 m, 3 m, 6 m BB1153132 - 7. Dekbedovertrek Veloudoux 100 x 140 cm BB1153.23 (dekbed van 100 x 140 cm voorzien BB500.90)

  2 31

  4

  5

  6 7

  catalogue puri W&H_nl.indd 59 3/09/13 16:48

 • 60

  De kamer

  1. Muziekmobiel N1150.50 - 2. 3 fotokaders in stof 25 x 25 cm BB1153.81 - 3. Stof 145 x 300 cm BB1153.00 - 4. Groeimeter 50 x 68 cm met vakjes voor fotos N1150.120 - 5. Lampenkap BB1153.97 - 6. Nachtlampje Victor N1152.95 - 7. Decoratieve stickers 70 x 100 cm BB1153.88 - 8. Opbergzak Victor N1152.71 - 9. Bedzakjes BB1153.35 - 10. Tapijt in wol 120cm BB1153.55 - 11. Zetel Victor N1150.118 - 12. Bedhemel BB1153.10 (steun bedhemel te voorzien : BB400.90)

  1 2 3

  5 6 7

  4

  12

  1110

  8 9

  catalogue puri W&H_nl.indd 60 3/09/13 16:49

 • 61

  Victor & Lucien

  catalogue puri W&H_nl.indd 61 3/09/13 16:49

 • 62

  Tijd voor een bad

  catalogue puri W&H_nl.indd 62 3/09/13 16:49

 • 63

  Victor & Lucien

  1. Badset Victor BB1152.50 - 2. Luierkussen met 2 hoezen BB1153.11 - 3. Hoes voor luierkussen BB1153.12 - 4. Beschermhoes gezondheidsboekje BB1153.70 - 5. Beauty case BB1153.15

  1

  2

  3 4 5

  catalogue puri W&H_nl.indd 63 3/09/13 16:49

 • 64

  Eten

  1. Slab mini 0-3m BB1152.23 - 2. Slab medium 0-6 m BB1152.33 - 3. Slab maxi 6 m+ BB1152.43 - 4. Eetkoffertje (1 bord, 1 tas, 1 vork en 1 lepel) BB1153.78 - 5. Slab funny Victor BB1152.30 - 6. Slab funny Lucien BB1152.31

  1 2 3

  4

  5

  6

  catalogue puri W&H_nl.indd 64 3/09/13 16:49

 • 65

  Victor & Lucien

  catalogue puri W&H_nl.indd 65 3/09/13 16:49

 • 66

  Spelen

  catalogue puri W&H_nl.indd 66 3/09/13 16:49

 • 67

  Victor & Lucien

  20 c

  m

  Spiegel

  Knisperpapier geluid

  Bal

  Rammelaar

  ElastiekRammelaar

  1. Parktapijt met omranding 75 x 95 cm BB1153.61 - 2. Muzikale trekknuffel Victor N1152.20 - 3. Muzikale trekknuffel Paco N1154.20 - 4. Muzikale trekknuffel Lucien N1153.20 - 5. Slofjes met rammelaar 0-9 m Victor N1152.01 - 6. Slofjes met rammelaar 0-9 m Lucien N1153.01 - 7. Slapend Victor 25 cm N1152.26 - 8. Victor Small met rammelaar N1152.15 - 9. Speeltapijt N1150.117

  1

  2

  3

  4

  5 6

  7

  89

  catalogue puri W&H_nl.indd 67 3/09/13 16:49

 • 68

  Op stap

  catalogue puri W&H_nl.indd 68 3/09/13 16:49

 • 69

  Victor & Lucien

  1

  1. Reisspeeltje N1152.42 - 2. Mini muzikale trekknuffel Victor N1152.21 - 3. Mini muzikale trekknuffel Lucien N1153.21 - 4. Tutana Victor N1152.07 - 5. Tutana Lucien N1153.07 - 6. Tutana Paco N1154.07 - 7. Activiteitenspiraal N1150.41

  2 3

  4 5 6

  7

  15 c

  m

  catalogue puri W&H_nl.indd 69 3/09/13 16:49

 • 70

  De tocht naar tederheid

  Paquito en Lolita, de neefjes van Paco en Lola, komen uit Spanje.

  Het fiere ezeltje met de lange poten en zijn trouwe reisgezel,

  die schittert in haar kleedje met bolletjesprint,

  reizen naar de vier uithoeken van de wereld

  en beleven spannende avonturen!

  Het kleurengamma is zowel elegant als retro en trendy:

  grijze en witte tinten, opgevrolijkt met geraffineerde details zoals

  een mooi dieprood. Een leuke zeereis vol emoties!

  Paquito & Lolita

  catalogue puri W&H_nl.indd 70 3/09/13 16:49

 • 71

  Paquito Lolita

  Paquito binz N1141.1B - small N1141.2S - medium N1141.4M - large N1141.8L Lolita binz N1142.1B - small N1142.2S - medium N1142.4M - large N1142.8L

  Paquito & Lolita

  catalogue puri W&H_nl.indd 71 3/09/13 16:49

 • 72

  De eerste dagen

  catalogue puri W&H_nl.indd 72 3/09/13 16:49

 • 73

  Paquito & Lolita

  1. Kraamkliniekset Supima katoen met cadeau verpaking BB1140.41 - 2. Trappelzak BB1140.07 - 3. Omkeerbaar borstvoedingskussen BB1140.39 - 4. Tidou Lolita N1142.19 - 5. Tidou Paquito N1141.19 - 6. Mijn eerste deken 50 x 50 cm Lolita BB1142.09 - 7. Mijn eerste deken 50 x 50 cm Paquito BB1141.09 - 8. Draagmand BB1140.96 (steun voor draagmand voorzien p.18) - 9. Body Supima katoen 1 m, 3 m, 6 m BB1140.411 10. Body Supima katoen 1 m, 3 m, 6 m BB1140.412

  1 32

  8

  4

  5

  7

  6

  9 10

  catalogue puri W&H_nl.indd 73 3/09/13 16:49

 • 74

  Slapen

  1. Stootkussen Veloudoux BB1140.04 - 2. Slaapzak Veloudoux 70 cm (1 - 6 m) BB1140.05 - 3. Slaapzak Veloudoux 90 - 110cm (6 - 36 m) BB1140.06 - 4. Stootkussen in linnen BB1140.44 - 5. Hoeslaken verkocht per 2 (ecru & motieven) - 60 x 120 cm BB1140.29 - 70 x 140 cm BB1140.30 - 6. Slaapzak in linnen 70 cm (1 - 6 m) BB1140.05L - 7. Slaapzak in linnen 90 - 110cm (6 - 36 m) BB1140.06L

  1

  2 3

  6 7

  4

  5

  catalogue puri W&H_nl.indd 74 3/09/13 16:49

 • 75

  Paquito & Lolita

  catalogue puri W&H_nl.indd 75 3/09/13 16:50

 • 76

  Slapen

  catalogue puri W&H_nl.indd 76 3/09/13 16:50

 • 77

  Paquito & Lolita

  1 2 3

  5 6

  7

  8

  1. Fluwelen pyjama Lolita 1 m, 3 m, 6 m BB1140132 - 2. Fluwelen pyjama Paquito 1 m, 3 m, 6 m BB1140131 - 3. Fluwelen pyjama 1 m, 3 m, 6 m BB1140133 - 4. Laken 120 x 180 cm met kussensloop BB1140.02 - 5. Deken Veloudoux 75 x 100 cm BB1140.42 - 6. Deken Veloudoux 100 x 140 cm BB1140.09 - 7. Dekbedovertrek in linnen 100 x 140 cm met kussensloop BB1140.43 - 8. Dekbedovertrek Veloudoux 100 x 140 cm met kussensloop BB1140.23 (dekbed van 100 x 140 cm voorzien BB500.90)

  4

  catalogue puri W&H_nl.indd 77 3/09/13 16:50

 • 78

  De kamer

  1

  1. Lampenkap BB1140.97 - 2. Muziekmobiel N1140.50 - 3. Bedzakjes BB1140.35 - 4. Stof 145 x 300 cm BB1140.00 - 5. Groeimeter 50 x 68 cm met vakjes voor fotos N1140.120 - 6. Geheimen topbergkoffer BB1140.90 - 7. Decoratieve stickers 70 x 100 cm BB1140.88 - 8. Nachtlampje Lolita N1142.95 - 9. Nachtlampje Paquito N1141.95 - 10. Opbergzak Lolita N1142.71 - 11. Tapijt in wol 110 x 170 cm BB1140.85 - 12. Opbergzak Paquito N1141.71 - 13. Bedhemel BB1140.10 (steun bedhemel te voorzien : BB400.90)

  4

  5

  2 3

  7

  9

  6

  1311

  108

  12

  catalogue puri W&H_nl.indd 78 3/09/13 16:50

 • 79

  Paquito & Lolita

  catalogue puri W&H_nl.indd 79 3/09/13 16:50

 • 80

  Tijd voor een bad

  catalogue puri W&H_nl.indd 80 3/09/13 16:50

 • 81

  Paquito & Lolita

  1. Badset BB1139.50 - 2. Luierkussen met 2 hoezen BB1140.11 - 3. Hoes voor luierkussen BB1140.12 - 4. Beschermhoes gezondheidsboekje BB1140.70 - 5. Beauty case BB1140.15

  1 2

  4

  5

  3

  catalogue puri W&H_nl.indd 81 3/09/13 16:50

 • 82

  Eten

  1

  2

  34

  5 6 7

  1. Eetkoffertje (1 plat bord, 1 diep bord, 1 tas, 1 vork, 1 lepel en 1 slabbetje medium) BB1140.78 - 2. Slab mini 0-3 m BB1139.23 - 3. Slab medium 0-6 m BB1139.33 - 4. Slab maxi 6 m+ BB1139.43 - 5. Slab funny Lolita BB1139.31 - 6. Slab funny Paquito BB1139.30 - 7. Slab BB1139.32

  catalogue puri W&H_nl.indd 82 3/09/13 16:50

 • 83

  Paquito & Lolita

  catalogue puri W&H_nl.indd 83 3/09/13 16:50

 • 84

  Spelen

  catalogue puri W&H_nl.indd 84 3/09/13 16:50

 • 85

  Paquito & Lolita

  1. Parktapijt met omranding 75 x 95 cm BB1140.61 - 2. Swinging N1140.114 - 3. Slofjes met rammelaar 0-9 m Lolita N1142.01 - 4. Slofjes met rammelaar 0-9 m Paquito N1141.01 - 5. Lolita Small met rammelaar N1142.15 - 6. Paquito Small met rammelaar N1141.15 - 7. Muzikale trekknuffel Lolita N1142.20 - 8. Muzikale trekknuffel Paquito N1141.20 - 9. Slapend Paquito N1141.26 - 10. Slapend Lolita N1142.26 - 11. Speeltapijt N1140.117 - 12. Slofjes 3-6 m, 6-12 m, 18-24 m Lolita BB1142441 - 13. Slofjes 3-6 m, 6-12 m, 18-24 m Paquito BB1141441

  ElastiekBal

  Spiegel

  Satijn

  Lieveheersbeestje met geluid

  Knisperpapiergeluid

  Toeter

  Rammelaar

  12

  1 2

  3 4

  5 6

  7 8

  910

  11

  20 c

  m

  12 13

  catalogue puri W&H_nl.indd 85 3/09/13 16:51

 • 86

  Op stap

  catalogue puri W&H_nl.indd 86 3/09/13 16:51

 • 87

  Paquito & Lolita

  1. Reisspeeltje N1140.42 - 2. Mini muzikale trekknuffel Lolita N1142.21 - 3. Mini muzikale trekknuffel Paquito N1141.21 - 4. Tutana Lolita N1142.07 - 5. Tutana Paquito N1141.07 - 6. Activiteitenspiraal N1140.41

  1

  2 3

  6

  5

  4

  15 c

  m

  catalogue puri W&H_nl.indd 87 3/09/13 16:51

 • 88

  Eindeloze momenten van zachtheid

  Onder het wakend oog van Clia brengen

  Iris de guitige kat en Babette het onhandige eendenkuiken

  gelukkige momenten door, in een tedere, beschermende sfeer.

  Twee exclusieve prints de ene met bloemetjes,

  de andere met bolletjes worden subtiel gecombineerd

  met een energierijke bubblegum en een krachtig oranje.

  Een frisse en dynamische collectie, doorspekt met zachtheid

  dankzij de combinatie van hartjes en zachte tinten zoals taupe en wit.

  Zoveel zachtheid om te delen!

  Iris & Babette

  catalogue puri W&H_nl.indd 88 3/09/13 16:51

 • 89

  Clia

  Iris Babette

  Iris small N1381.25 - medium N1381.40 - large N1381.80 Babette small N1382.25 - medium N1382.40 - large N1382.80Clia small N1383.25 - medium N1383.40 - large N1383.80

  Iris & Babette

  catalogue puri W&H_nl.indd 89 3/09/13 16:51

 • 90

  De eerste dagen

  catalogue puri W&H_nl.indd 90 3/09/13 16:51

 • 91

  Iris & Babette

  1. Kraamkliniekset Supima katoen BB1380.41 - 2. Trappelzak BB1380.07 - 3. Omkeerbaar borstvoedingskussen BB1380.39 - 4. Chrysalis BB1383.07 - 5. Mijn eerste deken Iris 50 x 50 cm BB1381.09 - 6. Tidou Clia N1383.19 - 7. Tidou Babette N1382.19 - 8. Tidou Iris N1381.19 - 9. Draagmand BB1380.96 (steun voor draagmand voorzien p.108).

  1 32

  54

  7

  9

  6

  8

  catalogue puri W&H_nl.indd 91 3/09/13 16:51

 • 92

  Slapen

  1. Stootkussen Veloudoux BB1380.04 - 2. Hoeslakens verkocht per 2 (roze & motieven), 60 x 120 cm BB1380.29 - 70 x 140 cm BB1380.30 - 3. Slaapzak Veloudoux 70 cm (1-6 m) BB1380.05 - 4. Slaapzak in popelin 70 cm (1-6 m) BB1383.05 - 5. Slaapzak Veloudoux 90 / 110 cm (6-36 m) BB1380.06 - 6. Slaapzak in popelin 90 / 110 cm (6-36 m) BB1383.06

  2

  1

  3 4 5 6

  60 / 70 cm

  catalogue puri W&H_nl.indd 92 3/09/13 16:51

 • 93

  Iris & Babette

  catalogue puri W&H_nl.indd 93 3/09/13 16:51

 • 94

  Slapen

  catalogue puri W&H_nl.indd 94 3/09/13 16:51

 • 95

  Iris & Babette

  1. Laken 120 x 180 cm met kussensloop BB1380.02 - 2. Pyjama in jersey 0 m, 1 m, 3 m, 6 m BB1380131 - 3. Deken in jersey 75 x 100 cm BB1380.43 - 4. Deken Veloudoux 75 x 100 cm BB1380.42 - 5. Fluwelen pyjama 0 m, 1 m, 3 m, 6 m BB1380132 - 6. Fluwelen pyjama 0 m, 1 m, 3 m, 6 m BB1380133 - 7. Deken Veloudoux 100 x 140 cm BB1380.09 - 8. Dekbedovertrek Veloudoux 100 x 140 cm BB1380.23 (dekbed van 100 x 140 cm voorzien BB500.90)

  1

  2

  3 4

  5

  6 7 8

  catalogue puri W&H_nl.indd 95 3/09/13 16:52

 • 96

  De kamer

  1. Muziekmobiel N1380.50 - 2. Lampenkap BB1380.97 - 3. 3 decoratieve kaders in hout 25 x 25 cm BB1380.81 - 4. Decoratieve stickers 70 x 100 cm BB1380.88 - 5. Nachtlampje Iris N1381.95 - 6. Zetel Iris N1381.118 - 7. Foto kader BB1380.57 - 8. Opbergzak N1381.71 - 9. Tapijt in katoen 120 x 120 cm BB1380.86 - 10. Bedzakjes BB1380.35 - 11. Stof 145 x 300 cm BB1380.00 - 12. Groeimeter N1380.120

  1 2 3 4

  8

  5

  11

  76

  9 10

  12

  catalogue puri W&H_nl.indd 96 3/09/13 16:52

 • 97

  Iris & Babette

  catalogue puri W&H_nl.indd 97 3/09/13 16:52

 • 98

  Tijd voor een bad

  catalogue puri W&H_nl.indd 98 3/09/13 16:52

 • 99

  Iris & Babette

  1. Badset Iris BB1379.50 - 2. Badset Babette BB1379.51 - 3. Luierkussen met 2 hoezen BB1380.11 - 4. Hoes voor luierkussen BB1380.12 - 5. Beschermhoes gezondheidsboekje met zip BB1380.70 - 6. Beauty case BB1380.15

  1 2

  34

  5 6

  catalogue puri W&H_nl.indd 99 3/09/13 16:52

 • 100

  1. Slab mini 0-3m BB1379.23 - 2. Slab medium 0-6 m BB1379.33 - 3. Slab maxi 6 m+ BB1379.43 - 4. Slab funny Iris BB1379.30 - 5. Slab funny Babette BB1379.31 - 6. Eetkoffertje : 1 bord, 1 tas, 1 vork en 1 lepel BB1380.78

  1 2 3

  4 5

  6

  Eten

  catalogue puri W&H_nl.indd 100 3/09/13 16:52

 • 101

  Iris & Babette

  catalogue puri W&H_nl.indd 101 3/09/13 16:52

 • 102

  Spelen

  catalogue puri W&H_nl.indd 102 3/09/13 16:52

 • 103

  Iris & Babette

  1. Parktapijt met omranding 75 x 95 cm BB1380.61 - Parktapijt met omranding 100 x 100 cm BB1380.62 - 2. Muzikale trekknuffel Iris N1381.20 - 3. Muzikale trekknuffel Clia N1383.20 - 4. Babette Small met rammelaar N1382.15 - 5. Slofjes met rammelaar 0-9 m Iris N1381.01 - 6. Doudou met bijtring Iris N1381.18 - 7. Swinging Babette N1382.114 - 8. Speeltapijt N1380.117

  Spiegel

  Knisperpapier geluid

  Toeter

  Rammelaar

  Muziek

  Rammelaar

  1 2

  8

  7

  6

  54

  3

  20 c

  m

  catalogue puri W&H_nl.indd 103 3/09/13 16:53

 • 104

  Op stap

  catalogue puri W&H_nl.indd 104 3/09/13 16:53

 • 105

  Iris & Babette

  1. Tutana Iris N1381.07 - 2. Tutana Clia N1383.07 - 3. Mini muzikale trekknuffel Iris N1381.21 - 4. Mini muzikale trekknuffel Babette N1382.21 - 5. Reisspeeltje N1380.42 - 6. Activiteitenspiraal N1380.41

  1 42

  5 6

  15 c

  m

  3

  catalogue puri W&H_nl.indd 105 3/09/13 16:53

 • 106

  Een buitenaardse tederheid

  Na een fantastische interplanetaire reis zijn Victoria, de guitige draak,

  en Lucie, het dromerige paard, terug op Aarde.

  In hun bagage: licht, vallende sterren, beelden van de Melkweg

  en vooral tonnen van tederheid. Samen met Lola delen ze momenten

  van spel en ontdekking met de kinderen.

  Victoria en Lucie zijn nieuwsgierig en grappig

  en gaan gekleed in teder roos, framboos, eucalyptus

  Met een garantie op zachtheid en knuffels op de koop toe!

  Victoria & Lucie

  Glow in the dark ! Op de artikels met dit logo zijn bepaalde elementen voorzien van magisch borduurgaren dat s nachts oplicht!

  catalogue puri W&H_nl.indd 106 3/09/13 16:53

 • 107

  Lola

  Victoria

  Victoria small N1261.2S medium N1261.4M large N1261.8L

  Lucie small N1262.2S medium N1262.4M large N1262.8L

  Lola small N1263.2S medium N1263.4M

  Lucie

  Victoria & Lucie

  catalogue puri W&H_nl.indd 107 3/09/13 16:53

 • 108

  De eerste dagen

  De houder van de draagmand Als baby uit de kraamkliniek komt, vindt hij het heerlijk om zich te nestelen in een draagmand, een klein nestje met beperkte en

  geruststellende afmetingen. Deze houder voor de draagmand is onmisbaar om hem voldoende hoog boven de grond te plaatsen.

  De houder is erg praktisch en neemt weinig plaats in, zodat u baby makkelijk in uw buurt kunt houden s nachts. Beschikbaar in

  het wit met een natuurlijk houten houder F1300.10 (p.18) of met een fuchsia roze houderstang F1300.11 (gellustreerd).

  New

  New

  catalogue puri W&H_nl.indd 108 3/09/13 16:53

 • 109

  Victoria & Lucie

  1. Kraamkliniekset Supima katoen BB1260.41 - 2. Trappelzak BB1260.07 - 3. Omkeerbaar borstvoedingskussen BB1260.39 - 4. Fopspeen vanaf de eerste dag BB2228.403 - vanaf 6 maand BB2228.404 - vanaf 12 maand BB2228.405 - 5. Mijn eerste deken 50 x 50 cm Victoria BB1261.09 - 6. Tidou Victoria N1261.19 - 7. Tidou Lucie N1262.19 - 8. Tidou Lola N1263.19 - 9. Draagmand BB1260.96 (steun voor draagmaand voorzien)

  31 2

  5

  6

  7

  8 9

  4

  catalogue puri W&H_nl.indd 109 3/09/13 16:54

 • 110

  Slapen

  1

  2

  3 5 6 8

  4

  7

  1. Stootkussen Veloudoux BB1260.04 -2. Hoeslakens verkocht per 2 (licht roze & motieven) - 60 x 120 cm BB1260.29 - 70 x 140 cm BB1260.30 - 3. Slaapzak 70 cm (1-6 m) Veloudoux Victoria BB1260.05 - 4. Slaapzak 70 cm (1-6 m) badstof BB1260.25 - 5. Slaapzak 70 cm (1-6 m) Veloudoux Lola BB1263.05 - 6. Slaapzak 90 - 110 cm (6-36 m) Veloudoux Victoria BB1260.06 - 7. Slaapzak 90 - 110 cm (6-24 m) badstof BB1260.26 - 8. Slaapzak 90 - 110 cm (6-36 m) Veloudoux Lola BB1263.06

  60 / 70 cm

  catalogue puri W&H_nl.indd 110 3/09/13 16:54

 • 111

  Victoria & Lucie

  catalogue puri W&H_nl.indd 111 3/09/13 16:54

 • 112

  Slapen

  catalogue puri W&H_nl.indd 112 3/09/13 16:54

 • 113

  Victoria & Lucie

  1

  1. Deken Veloudoux 75 x 100 cm BB1260.42 - 2. Deken Veloudoux 100 x 140 cm BB1260.09 - 3. Laken 120 x 180 cm met kussensloop BB1260.02 - 4. Fluwelen pyjama 0 m, 1 m, 3 m, 6 m Victoria BB1260131 - 5. Fluwelen pyjama 0 m, 1 m, 3 m, 6 m Lucie BB1260132 - 6. Dekbedovertrek Veloudoux 100 x 140 cm BB1260.23 (dekbed van 100 x 140 cm voorzien BB500.90)

  2

  3

  4

  65

  catalogue puri W&H_nl.indd 113 3/09/13 16:54

 • 114

  De kamer

  1 2 3

  4 5 6

  7 8 9

  10 11

  12

  1. Muziekmobiel N1260.50 - 2. 3 fotokaders in stof 25 x 25 cm BB1260.81 - 3. Stof 145 x 300cm BB1260.00 - 4. Lampenkap BB1260.97 - 5. Nachtlampje Victoria N1261.95 - 6. Decoratieve stickers 70 x 100 cm BB1260.88 - 7. Groeimeter N1260.120 - 8. Opbergzak Victoria N1261.71 - 9. Bedzakjes BB1260.35 - 10. Tapijt in wol 120cm BB1260.85 - 11. Zetel Victoria N1260.118 - 12. Bedhemel BB1260.10 (steun bedhemel te voorzien : BB400.90)

  catalogue puri W&H_nl.indd 114 3/09/13 16:54

 • 115

  Victoria & Lucie

  catalogue puri W&H_nl.indd 115 3/09/13 16:54

 • 116

  Tijd voor een bad

  catalogue puri W&H_nl.indd 116 3/09/13 16:55

 • 117

  Victoria & Lucie

  1 2 3

  5 6 7

  1. Badset Victoria BB1259.50 - 2. Badset Lucie BB1259.51 - 3. Luierkussen met 2 hoezen BB1260.11 - 4. Badjas 12 - 24 m BB125913.12 - 5. Hoes voor luierkussen BB1259.12 - 6. Beschermhoes gezondheidsboekje BB1260.70 - 7. Beauty case BB1260.15

  4

  catalogue puri W&H_nl.indd 117 3/09/13 16:55

 • 118

  Eten

  1 2 3

  4 5 6

  1. Slab mini 0-3m BB1259.23 - 2. Slab medium 0-6 m BB1259.33- 3. Slab maxi 6 m+ BB1259.43 - 4. Eetkoffertje (1 bord, 1 tas, 1 vork en 1 lepel) BB1260.78 - 5. Slab funny Victoria BB1259.30 - 6. Slab funny Lucie BB1259.31

  catalogue puri W&H_nl.indd 118 3/09/13 16:55

 • 119

  Victoria & Lucie

  catalogue puri W&H_nl.indd 119 3/09/13 16:55

 • 120

  Spelen

  catalogue puri W&H_nl.indd 120 3/09/13 16:55

 • 121

  Victoria & Lucie

  Spiegel

  Knisperpapier geluid

  BalElastiek

  Rammelaar

  Rammelaar

  1. Parktapijt met omranding 75 x 95 cm BB1260.61 - 100 x 100 cm BB1260.61F - 2. Muzikale trekknuffel Victoria N1261.20 - 3. Muzikale trekknuffel Lola N1263.20 - 4. Muzikale trekknuffel Lucie N1262.20 - 5. Slofjes met rammelaar 0-9 m Victoria N1261.01 - 6. Slofjes met rammelaar 0-9 m Lucie N1262.01 - 7. Slapend Victoria 25 cm N1261.26 - 8. Victoria Small met rammelaar N1261.15 - 9. Slofjes 1-3 m, 3-6 m, 6-12 m, 18-24 m Victoria BB1261441 - 10. Speeltapijt N1260.117

  1

  2

  3

  4

  5 6

  7

  8

  9

  20 c

  m

  10

  catalogue puri W&H_nl.indd 121 3/09/13 16:56

 • 122

  Op stap

  catalogue puri W&H_nl.indd 122 3/09/13 16:56

 • 123

  Victoria & Lucie

  15 c

  m

  1 2 3

  4

  5

  6

  7

  1. Reisspeeltje N1260.42 - 2. Mini muzikale trekknuffel Victoria N1261.21- 3. Mini muzikale trekknuffel Lucie N1263.21 - 4. Tutana Victoria N1261.07 - 5. Tutana Lucie N1262.07- 6. Tutana Lola N1263.07 - 7. Activiteitenspiraal N1260.41

  catalogue puri W&H_nl.indd 123 3/09/13 16:56

 • 124

  Garden party

  Drie onafscheidelijke vrienden spreken met elkaar af in de tuin.

  Kali, de onhandige olifant, Nina, de ondeugende muis en Kenza, het

  mooie meisje met de glimlach. Op het programma: kokeneten spelen

  op zijn Engels, verstoppertje en buitenspelen.

  Gulzige tinten framboos, roze en purper.

  En dit wordt allemaal afgewerkt met tartanmotief en bloemetjesprint.

  Een op en top bucolische elegantie.

  Kali, Nina & Kenza

  catalogue puri W&H_nl.indd 124 3/09/13 16:56

 • 125

  Kenza

  Kali

  Kali 15cm N1023.13 - 25cm N1023.25 - 35cm N1023.35Nina 15cm N1021.13 - 25cm N1021.25 - 35cm N1021.35 Kenza 25cm N1022.25

  Nina

  Kali, Nina & Kenza

  catalogue puri W&H_nl.indd 125 3/09/13 16:56

 • 126

  De eerste dagen

  catalogue puri W&H_nl.indd 126 3/09/13 16:56

 • 127

  Kali, Nina & Kenza

  1. Trappelzak BB1020.07 - 2. Tidou Nina N1021.19 - 3. Tidou Kali N1023.19 - 4. Tidou Kenza N1022.19 - 5. Doudou Kenza N1022.18 - 6. Fopspeen vanaf de eerste dag BB2228.390 - vanaf 6 maand BB2228.391- vanaf 12 maand BB2228.392 - 7. Mijn eerste deken Nina 50 x 50 cm BB1021.09

  1

  5

  2

  3

  4

  7

  6

  catalogue puri W&H_nl.indd 127 3/09/13 16:56

 • 128

  Slapen

  1. Stootkussen Veloudoux BB1020.04 - 2. Hoeslaken 60 x 120 cm BB1020.29 - 70 x 140 cm BB1020.30 - 3. Slaapzak Veloudoux 70 cm (1-6 m) BB1020.05 - 4. Slaapzak in popelin 70 cm (1-6 m) BB1020.25 - 5. Slaapzak Veloudoux 90 - 110 cm (6-36 m) BB1020.06 - 6. Slaapzak in popelin 90 - 110 cm (6-36 m) BB1020.26

  1

  2

  3 4 5 6

  60 / 70 cm

  catalogue puri W&H_nl.indd 128 3/09/13 16:56

 • 129

  Kali, Nina & Kenza

  catalogue puri W&H_nl.indd 129 3/09/13 16:56

 • 130

  Slapen

  catalogue puri W&H_nl.indd 130 3/09/13 16:56

 • 131

  Kali, Nina & Kenza

  1

  1. Laken 120 x 180 cm met kussensloop BB1020.02 - 2. Deken Veloudoux 75 x 100 cm BB1020.42 - 3. Deken Veloudoux 100 x 140 cm BB1020.09 - 4. Fluwelen pyjama 1 m, 3 m, 6 m Nina BB1020131 - 5. Fluwelen pyjama 1 m, 3 m, 6 m Kali BB1020132 - 6. Dekbedovertrek Veloudoux 100 x 140 cm met kussensloop BB1020.23 (dekbed van 100 x 140 cm voorzien BB500.90)

  2

  3

  4

  5 6

  catalogue puri W&H_nl.indd 131 3/09/13 16:56

 • 132

  De kamer

  1

  1. Muziekmobiel N1020.50 - 2. Bedzakjes BB1020.35 - 3. Groeimeter N1020.120 - 4. Nachtlampje N1021.95 - 5. Opbergzak N1021.71 - 6. Decoratieve stickers 70 x 100 cm BB1020.88 - 7. Bedhemel BB1020.10 (Steun bedhemel te voorzien : BB400.90)

  2

  3 4

  5

  6

  7

  catalogue puri W&H_nl.indd 132 3/09/13 16:56

 • 133

  Kali, Nina & Kenza

  catalogue puri W&H_nl.indd 133 3/09/13 16:56

 • 134

  Tijd voor een bad

  catalogue puri W&H_nl.indd 134 3/09/13 16:56

 • 135

  Kali, Nina & Kenza

  1. Badset Kali BB1019.52 - 2. Badset Kenza BB1019.51 - 3. Hoes voor luierkussen BB1020.11 - 4. Badjas BB101913.12 - 5. Hoes voor luierkussen BB1020.12 - 6. Beschermhoes gezondheidsboekje BB1020.70 - 7. Beauty case BB1020.15

  1

  2 3

  4

  5

  67

  catalogue puri W&H_nl.indd 135 3/09/13 16:57

 • 136

  Eten

  1. Slab mini 0 - 3 m BB1019.23 - 2. Slab medium 0 - 6 m BB1019.33 - 3. Slab funny Kali BB1019.32

  1

  3

  2

  catalogue puri W&H_nl.indd 136 3/09/13 16:57

 • 137

  Kali, Nina & Kenza

  catalogue puri W&H_nl.indd 137 3/09/13 16:57

 • 138

  Spelen

  catalogue puri W&H_nl.indd 138 3/09/13 16:57

 • 139

  Kali, Nina & Kenza

  Spiegel

  Knisperpapier geluid

  Bal

  Rammelaar

  Satijn

  1. Muzikale trekknuffel Nina N1021.20 - 2. Muzikale trekknuffel Kali N1023.20 - 3. Slofjes met rammelaar 0 - 9 m Kali N1023.01 - 4. Slofjes met rammelaar 0 - 9 m Nina N1021.01 - 5. Speeltapijt N1020.117

  1 2 3

  4

  5

  20 c

  m

  catalogue puri W&H_nl.indd 139 3/09/13 16:57

 • 140

  Op stap

  catalogue puri W&H_nl.indd 140 3/09/13 16:57

 • 141

  Kali, Nina & Kenza

  1. Mini muzikale trekknuffel Nina N1021.21 - 2. Mini muzikale trekknuffel Kali N1023.21 - 3. Tutana Nina N1021.07 - 4. Tutana Kali N1023.07 - 5. Activiteitenspiraal N1020.41

  1 2

  3 4 5

  15 c

  m

  catalogue puri W&H_nl.indd 141 3/09/13 16:57

 • 142

  EEN TROOSTVOLLE OMGEVING

  Dat is wat de kamer van baby moet zijn. Daarom zijn onze meubels gemaakt met kwaliteitsvolle materialen en respecteren we nauwgezet de Europese* veilig-heidsnormen op het vlak van afwerking, stabiliteit en soliditeit van de materialen.

  Meegroeimeubels De bedden 60x120 cm en 70x140 cm zijn helemaal aangepast aan de allerklein-sten, ongeveer tot twee jaar. Voor uw comfort kan de bodem op drie verschillen-de hoogtes worden geplaatst. En maakt u zich geen zorgen over de levensduur: we hebben deze bedjes zo ontworpen dat ze meegroeien met uw kind. Zo kan het babybed, al naar gelang de collectie, worden omgevormd in een juniorbed, een bankje of een bureau.

  Onbreekbaar en krasbestendig We maken onze kamers van ultraresistente materialen (massieve den en MDF). Een innoverende technologie maakt ze ook krasbestendig**: er wordt een fijne beschermlaag aangebracht over het oppervlak van het materiaal. Onze meubels krassen niet en zijn bijzonder makkelijk te onderhouden.

  Made in BelgiumWe hebben ervoor gekozen om onze kamer Blue Mountains en Aspen (Hout, Wit en Taupe) in Belgi te laten fabriceren omdat we partners hebben ontmoet wiens competenties beantwoordden aan onze vereisten op het vlak van kwaliteit en veiligheid.

  Verbeelding en creativiteit Onze personages hebben de kunst op te duiken in alle mogelijke werelden: plu-che diertjes, Tidous, pyjamas, trappelzakken, bedhemel, pyjamahouder, bedzak, waaklampje, enz. Een wereld van zachtheid om bij te dragen aan het welzijn van baby.

  *Onze bedden, als belangrijkste onderdeel van de kamer, beantwoorden aan de Europese norm NF EN716-1&2: 2008. Ze respecteren de me-

  chanische en chemische reglementen en de reglementen op het vlak van ontvlambaarheid. De luiertafels beantwoorden aan de Europese

  norm NF EN12221: 2008.

  Om de slaap van baby niet te verstoren zijn de meeste van onze commodes en kasten uitgerust met een rem die een sluiting in alle zacht-

  heid en zonder lawaai mogelijk maakt. De verven die we gebruiken in ons gelakte Maisonnette-collecties zijn niet-toxisch, net als de be-

  schermingslaag van onze collecties Aspen, Blue Mountains en Mont Blanc.

  **Blue Mountains, Mont Blanc en Aspen

  catalogue puri W&H_nl.indd 142 3/09/13 16:57

 • 143

  Blue Mountains...................144-145 Mont Blanc............................146-147 Aspen Bois.............................148-149

  Aspen Taupe..........................152-153 Maisonnette...................154-156Aspen Blanche......................150-151

  Decoratie.............................................................................................................................................................................157-158

  Geboortelijst....................................................................................................................................................................159-162

  MEUBELCOLLECTIES

  catalogue puri W&H_nl.indd 143 3/09/13 16:57

 • 144

  Blue MountainsEen retrostijl die met zijn tijd meegaat, in het blauw

  De collectie Blue Mountains combineert een old-school design met ultra trendy kleuren. Het is een subtiele combinatie van

  kleuren en materialen, met poten in gegalvaniseerd metaal die zorgen voor een nostalgische toets. Blue Mountains heeft

  bedden van drie verschillende groottes, waaronder een bed voor volwassenen met een schuif (apart te bestellen) die kan

  dienen als logeerbed. Kleine namaakschuifjes op de commode en de kast zorgen voor een bijkomende retrotoets. Handig: de

  twee bedden zijn omvormbaar tot bureau (schuif apart te bestellen).

  catalogue puri W&H_nl.indd 144 3/09/13 16:57

 • 145

  Blue Mountains

  1. Bed 3 posities omvormbaar tot bureau F1310.01 / H 85 x L 124 x D 64 cm / matras 60 x 120 cm te voorzien - 1A. Bureauschuif F1310.20 - 2. Bed 3 posities omvormbaar tot juniorbed, bankje of bureau F1310.02 / H 85 x L 144 x D 74 cm / matras 70 x 140 cm te voorzien - 2A. Bureauschuif F1310.21 - 3. Luiertafel F1310.06 / H 7 x L 54 x D 70 cm - 4. Commode 3 schuiven F1310.03 / H 90 x L 100 x D 54 cm - 5. Kast 2 deuren F1310.04 / H 180 x L 92 x D 54 cm - 6. Bed voor volwassenen F1310.08 / H 77 x L 205 x D 94 cm / matras 90 x 200 cm te voorzien - 7. Schuif voor bed voor volwassenen F1310.22 / matras 90 x 200 cm te voorzien

  1

  Soft Close

  Soft Close

  2

  1A 2A

  3

  4 5

  6

  7

  catalogue puri W&H_nl.indd 145 3/09/13 16:57

 • 146

  Mont BlancEen retrostijl die meegaat met zijn tijd, in het wit

  De collectie Mont Blanc, met zijn old-school design, combineert een onberispelijk wit met metalen voetjes met felle (roos en

  oranje) kleuren of met wit. Mont Blanc heeft bedden van drie verschillende groottes, waaronder een bed voor volwassenen

  met een schuif (apart te bestellen) die kan dienen als logeerbed. Kleine namaakschuifjes op de commode en de kast zorgen

  voor een bijkomende retrotoets. Handig: de twee bedden zijn omvormbaar tot bureau (schuif apart te bestellen).

  catalogue puri W&H_nl.indd 146 3/09/13 16:57

 • 147

  Mont Blanc

  1.Bed 3 standen omvormbaar tot bureau witte poten F1320.01 / roze poten F1321.01 / oranje poten F1322.01 / H 85 x L 124 x D 64 cm / matras 60 x 120 cm te voorzien - 1A. Bureauschuif F1320.20 - 2. Bed 3 standen omvormbaar tot bed, bankje of bureau, witte poten F1320.02 / roze poten F1321.02 / oranje poten F1322.02 / H 85 x L 144 x D 74 cm / matras 70 x 140 cm te voorzien - 2A. Bureauschuif F1320.21 - 3. Luiertafel F1320.06 / H 7 x L 54 x D 70 cm - 4. Commode 3 schuiven witte poten F1320.03 / roze poten F1321.03 / oranje poten F1322.03 / H 90 x L 100 x D 54 cm - 5. Kast 2 deuren witte poten F1320.04 / roze poten F1321.04 / oranje poten F1322.04 / H 180 x L 92 x D 54 cm - 6. Bed voor volwassenen F1320.08 / H 77 x L 205 x D 94 cm - matras 90 x 200 cm te voorzien- 7. Schuif voor bed voor volwassenen F1320.22 / matras 90 x 200 cm te voorzien

  1

  Soft Close

  Soft Close

  2

  1A 2A

  3

  4 5

  6

  7

  catalogue puri W&H_nl.indd 147 3/09/13 16:58

 • 148

  Aspen BoisEen modern en speels design

  Aspen Bois is een speelse en robuuste kamer, die speciaal werd ontwikkeld om uw kind in een omgeving vol zachtheid te

  verwelkomen. De meubels zijn erg makkelijk te monteren met behulp van schroeven en niet met spijkers. Erg handig: de twee

  bedden zijn omvormbaar. U kunt baby terwijl hij slaapt observeren via de brede gleuven van het bed. Langs iedere kant van

  het bed beveiligt een plaat in plexiglas deze knusse plek. Extraatje: er zijn kleine gleuven voorzien om een pyjamahouder of

  bedzakken aan te hangen. Om de kalmte in de babykamer niet te verstoren, zijn de commode en de kast met twee deuren

  uitgerust met scharnieren en schuiven die in alle zachtheid sluiten. De kast met 3 deuren beschikt over een dubbele reeks

  planken.

  catalogue puri W&H_nl.indd 148 3/09/13 16:58

 • 149

  Aspen Bois

  1.Kast 2 deuren F1201.04 / H 182 x L 98 x D 56 cm - 2. Commode 3 schuiven F1201.03 / H 92 x L 98 x D 56 cm - 3. Luiertafel F1201.06 / H 7 x L 54 x D 70 cm - 4. Bed 3 posities omvormbaar F1201.01 / H 84 x L 125 x D 70 cm / matras 60 x 120 cm te voorzien- 5. Kit omvormbaar tot bed voor volwassenen F1201.07 / matras 80 x 190 cm te voorzien - 6. Bed 3 posities omvormbaar F1201.10 / H 94 x L 125 x D 70 cm / matras 60 x 120 cm te voorzien - 7. Transformatiekit (van het bed F1301.10) tot bed voor volwassenen F1201.11 / matras 90 x 200 cm te voorzien - 8. Bed 3 posities omvormbaar tot junior bed of bankje F1201.02 / H 84 x L 145 x D 80 cm / matras 70 x 140 cm te voorzien - 9. Kast 3 deuren F1201.05 / H 182 x L 146 x D 56 cm

  1 2

  43

  8

  9

  Soft Close

  Soft Close

  5

  6

  7

  Soft Close

  catalogue puri W&H_nl.indd 149 3/09/13 16:58

 • 150

  Aspen BlancheEen modern en speels design, in het wit

  Aspen Blanche is een speelse en robuuste kamer, die speciaal werd ontwikkeld om uw kind in een omgeving vol zachtheid

  te verwelkomen. De meubels zijn erg makkelijk te monteren met behulp van schroeven en niet met spijkers. Erg handig: de

  twee bedden zijn omvormbaar. U kunt baby terwijl hij slaapt observeren via de brede gleuven van het bed. Langs iedere kant

  van het bed beveiligt een plaat in plexiglas deze knusse plek. Extraatje: er zijn kleine gleuven voorzien om een pyjamahouder

  of bedzakken aan te hangen. Om de kalmte in de babykamer niet te verstoren, zijn de commode en de kast met twee deuren

  uitgerust met scharnieren en schuiven die in alle zachtheid sluiten.

  catalogue puri W&H_nl.indd 150 3/09/13 16:58

 • 151

  Soft Close

  Aspen Blanche

  1. Bed 3 posities omvormbaar F1301.01 / H 84 x L 125 x D 70 cm / matras 60 x 120 cm te voorzien - 2. Kit omvormbaar tot bed voor volwassenen F1201.07 / matras 80 x 190 cm te voorzien - 3. Bed 3 posities omvormbaar F1301.10 / H 94 x L 125 x D 70 cm / matras 60 x 120 cm te voorzien - 4. Transformatiekit (van het bed F1301.10) tot bed voor volwassenen F1201.11 / matras 90 x 200 cm te voorzien - 5. Commode 3 schuiven F1301.03 / H 92 x L 98 x D 56 cm - 6. Luiertafel F1201.06 / H 7 x L 54 x D 70 cm - 7. Kast 2 deuren F1300.04 / H 182 x L 98 x D 56 cm - 8. Bed 3 posities omvormbaar tot junior bed of bankje F1301.02 / H 84 x L 145 x D 80 cm / matras 70 x 140 cm te voorzien

  1

  7

  3

  6

  Soft Close

  4

  2

  5

  8

  catalogue puri W&H_nl.indd 151 3/09/13 16:58

 • 152

  Aspen TaupeEen modern en speels design, in taupe en wit

  Aspen Taupe is een speelse en robuuste kamer, die speciaal werd ontwikkeld om uw kind in een omgeving vol zachtheid te

  verwelkomen. De meubels zijn erg makkelijk te monteren met behulp van schroeven en niet met spijkers. Erg handig: de twee

  bedden zijn omvormbaar. U kunt baby terwijl hij slaapt observeren via de brede gleuven van het bed. Langs iedere kant van

  het bed beveiligt een plaat in plexiglas deze knusse plek. Extraatje: er zijn kleine gleuven voorzien om een pyjamahouder of

  bedzakken aan te hangen. Om de kalmte in de babykamer niet te verstoren, zijn de commode en de kast met twee deuren

  uitgerust met scharnieren en schuiven die in alle zachtheid sluiten.

  catalogue puri W&H_nl.indd 152 3/09/13 16:58

 • 153

  Soft Close

  Aspen Taupe

  1. Bed 3 posities omvormbaar F1300.01 / H 84 x L 125 x D 70 cm / matras 60 x 120 cm te voorzien - 2. Kit omvormbaar tot bed voor volwassenen F1201.07 / matras 80 x 190 cm te voorzien - 3. Commode 3 schuiven F1300.03 / H 92 x L 98 x D 56 cm - 4. Luiertafel F1201.06 / H 7 x L 54 x D 70 cm - 5. Kast 2 deuren F1300.04 / H 182 x L 98 x D 56 cm - 6. Bed 3 posities omvormbaar tot junior bed of bankje F1300.02 / H 84 x L 145 x D 80 cm / matras 70 x 140 cm te voorzien

  1

  5

  3

  6

  Soft Close

  4

  2

  catalogue puri W&H_nl.indd 153 3/09/13 16:58

 • 154

  MaisonnetteElegant en tijdloos

  De kamer Maisonnette is een onmisbare collectie. Nieuwigheid: naast het huisje van beertje Nouky zijn er nu ook huisjes met

  de afbeelding van Lolita, Paquito, Victor/Victoria en Iris. Om de babykamer te personaliseren kunt u het huisje kiezen met de

  afbeelding van uw lievelingspersonage. In combinatie met de overeenstemmende handvaten, zullen de meubels van uw

  oogappel prachtig passen bij de kamerdecoratie die u voor hem of haar heeft gekozen. Handig: het bed 70 x 140 cm wordt

  een juniorbed.

  Hierboven: de kamer Maisonnette in de versie Victor/Victoria.

  catalogue puri W&H_nl.indd 154 3/09/13 16:58

 • 155

  Maisonnette

  1.Bed 3 posities met huisje Nouky F1313.01 / H 94 x L 128 x D 68 cm / matras 60 x 120 cm te voorzien - 2. Commode 3 schuiven en 1 deur met huisje Nouky F1313.03 - H 92 x L 105 x D 52 cm - 3 handvaten te voorzien - 3. Luiertafel F1010.06 / H 7 x L 52 x D 70 cm - 4. Kast 2 deuren met huisje Nouky F1313.04 / H 188 x L 110 x D 60 cm 3 handvaten te voorzien - 5. Bed 3 posities omvormbaar tot juniorbed met huisje Nouky F1313.02 / H 94 x L 148 x D 78 cm / matras 70 x 140 cm te voorzien

  1

  Soft Close

  2

  3

  4

  5

  Kamer Maisonnette NOUKY

  catalogue puri W&H_nl.indd 155 3/09/13 16:58

 • 156

  Bed 3 posities F1314.01 / H 94 x L 128 x D 68 cm / matras 60 x 120 cm te voorzien Bed 3 posities omvormbaar tot juniorbed F1314.02 / H 94 x L 148 x D 78 cm / matras 70 x 140 cm te voorzien Commode 3 schuiven en 1 deur F1314.03 - H 92 x L 105 x D 52 cm - 3 handvaten te voorzien Luiertafel F1010.06 / H 7 x L 52 x D 70 cm Kast 2 deuren F1314.04 / H 188 x L 110 x D 60 cm - 3 handvaten te voorzien

  Kamer Maisonnette PAQUITO

  Bed 3 posities F1315.01 / H 94 x L 128 x D 68 cm / matras 60 x 120 cm te voorzien Bed 3 posities omvormbaar tot juniorbed F1315.02 / H 94 x L 148 x D 78 cm / matras 70 x 140 cm te voorzien Commode 3 schuiven en 1 deur F1315.03 - H 92 x L 105 x D 52 cm - 3 handvaten te voorzien Luiertafel F1010.06 / H 7 x L 52 x D 70 cm Kast 2 deuren F1315.04 / H 188 x L 110 x D 60 cm - 3 handvaten te voorzien

  Kamer Maisonnette LOLITA

  Bed 3 posities F1316.01 / H 94 x L 128 x D 68 cm / matras 60 x 120 cm te voorzien Bed 3 posities omvormbaar tot juniorbed F1316.02 / H 94 x L 148 x D 78 cm / matras 70 x 140 cm te voorzien Commode 3 schuiven en 1 deur F1316.03 - H 92 x L 105 x D 52 cm - 3 handvaten te voorzien Luiertafel F1010.06 / H 7 x L 52 x D 70 cm Kast 2 deuren F1316.04 / H 188 x L 110 x D 60 cm - 3 handvaten te voorzien

  Kamer Maisonnette VICTOR(IA)

  MaisonnetteKies de versie van de kamer Maisonnette met de afbeeldingen van uw lievelingspersonage.

  Keuze van de handvaten p.157

  Bed 3 posities F1317.01 / H 94 x L 128 x D 68 cm / matras 60 x 120 cm te voorzien Bed 3 posities omvormbaar tot juniorbed F1317.02 / H 94 x L 148 x D 78 cm / matras 70 x 140 cm te voorzien Commode 3 schuiven en 1 deur F1317.03 - H 92 x L 105 x D 52 cm - 3 handvaten te voorzien Luiertafel F1010.06 / H 7 x L 52 x D 70 cm Kast 2 deuren F1317.04 / H 188 x L 110 x D 60 cm 3 handvaten te voorzien

  Kamer Maisonnette IRIS

  catalogue puri W&H_nl.indd 156 3/09/13 16:59

 • 157

  Dcoration

  De handvaten zijn beschikbaar per

  set van 2. Ze worden geleverd met 2

  vijzen voor de fixatie

  DE HANDVATEN Een amusante en originele personalisatie

  Noukies heeft een uitgebreid gamma handvaten ontwikkeld voor de kamer Maisonnette, die u

  naar hartenlust kan combineren. Deze kleine, sympathieke accessoires kunnen zo op iedere deur

  en iedere schuif de emotie versterken die de vriendjes van uw kind uitdrukken. U kunt hem altijd

  omringen met kleine details die tegelijkertijd grappig en troostend zijn, in functie van zijn geslacht

  en zijn leeftijd, van het gekozen thema en de gekozen kleurschakeringen voor zijn kamer, en in

  overeenstemming met de decoratieve veranderingen die u aanbrengt aan zijn omgeving.

  F100.23

  F100.24

  F100.18

  F100.19

  F100.05

  F100.06

  F100.08

  F100.04

  F100.03

  F100.07

  F100.17

  F100.25

  30

  cm

  F102.01

  DE DECORATIE VICTOR

  De decoratie is in MDF. Ze wordt geleverd met een kleefband om vast te

  maken op de drager van uw keuze.

  VERGEET BIJ AANKOOP VAN EEN KAMER MAISONNETTE NIET OM UW HANDVATEN TE KIEZEN

  catalogue puri W&H_nl.indd 157 3/09/13 16:59

 • 158

  OcanF101.02

  BluebellF101.03

  CotonF101.04

  VioletteF101.01

  DaisyF101.09

  AmandeF101.06

  BambooF101.11

  EdelweissF101.12

  EglantineF101.08

  NATUURLIJKE EN ECOLOGISCHE VERF, ZONDER OPLOSMIDDELENNoukies heeft een palet van negen exclusieve kleuren ontwor-pen in harmonie met de collecties babyartikelen en meubelen.

  De ideale kleuren voor de kamer van uw baby staan synoniem voor rust en zachtheid.

  Bij de samenstelling werd er geen enkel schadelijk of giftig bestanddeel gebruikt. Lijnolie,

  ricinusolie, mineralen, planten, ... Alle grondstoffen komen uit de natuur en zijn reeds duizenden

  jaren gekend. Alle bestanddelen, alsook de verfpot, zijn recycleerbaar en biologisch afbreekbaar.

  Bovendien zijn de bestanddelen afkomstig van natuurlijke bronnen.

  Een pot Te schilderen oppervlakte Droogtijd Aanbrengen

  Primer (2,5 l) F101.13 50 m2 24 u Borstel / Penseel F101.15

  Verf (2,5 l) 23 m2* 12 u Penseel F101.15 / Rol F101.16 / Pistool

  *Vermenigvuldig het oppervlak met twee als u twee lagen aanbrengt!

  Bijvoorbeeld: een muur van 23 m oppervlakte (te schilderen oppervlakte 2 x 23 m2= 46 m2)= 2 potten van 2,5 l

  2,5 l

  MOOI AFGEWERKTE EN

  GEDECOREERDE MUREN De stickers met afbeeldingen van onze favoriete Noukies personages

  geven zelfs de muren van de kinderkamer een zachte en sfeervolle

  uitstraling. Ze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en kleuren,

  en ze zorgen voor een lichte, geraffineerde en trendy look.

  www.applepiedesign.be

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ..

  catalogue puri W&H_nl.indd 158 3/09/13 16:59

 • 159

  Waarom een geboortelijst? Omdat u toch niets belangrijks wilt vergeten voor uw baby.

  Omdat twee keer hetzelfde cadeau krijgen ook niet leuk is.

  Omdat uw familie en vrienden soms wat hulp kunnen gebruiken bij het

  kiezen van een cadeautje.

  We adviseren u om minstens twee maanden voor de voorziene datum

  uw lijst op te stellen. Zo kunt u op een serene manier alles overlopen. We

  nodigen u hiervoor uit om een afspraak te maken in de Noukies-winkel van

  uw keuze of in uw gebruikelijk Noukies-verkooppunt. Uw Noukies-adviseur

  zal uw vragen beantwoorden en u de verschillende artikelen tonen.

  Hieronder vindt u een geheugensteuntje dat u zal helpen bij het opstellen

  van uw lijst. U kan er de referenties noteren van al uw lievelingsproducten

  van Noukies. Dit kan u dan gebruiken als basis voor uw afspraak in de

  winkel.

  mijn geboortelijst: geheugensteuntje

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ..

  Wanneer maak ik mijn geboortelijst op?

  Wat kan ik op mijn geboortelijst zetten?

  www.noukies.com

  catalogue puri W&H_nl.indd 159 3/09/13 16:59

 • 160

  1 kraamkliniekset

  6 bodies 1 m

  6 bodies 3 m

  1 trappelzak

  1 chrysalis

  2 zelfde tidous

  1 draagmand

  1 houder van de draagmaand

  Mijn eerste deken

  1 stootkussen

  Fopspeen

  Mijn baby-album

  De eerste dagen

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ..

  www.noukies.com

  1 bed 60x120 cm of 70x140cm

  1 matras 60x120 cm of 70x140 cm

  1 kast

  1 commode

  1 luiertafel

  meubels

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ..

  mijn geboortelijst: geheugensteuntje

  catalogue puri W&H_nl.indd 160 3/09/13 16:59

 • 161....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ..

  6 pyjamas 0-1 m

  6 pyjamas 3 m

  6 pyjamas 6-9 m

  1 Stootkussen

  2 hoeslakens

  1 laken 120 x 180 cm

  2 slaapzakken 70 cm

  2 slaapzakken 90-110 cm

  1 deken 75x100cm

  1 deken 100x140cm

  2 dekbedovertrekken 140x100cm

  1 dekbed 140x100cm

  1 lampenkap

  1 zetel

  Dekoratieve kader

  1 groeimeter

  Stof

  Bedzakjes

  De kamer

  Slapen

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ..

  www.noukies.com

  1 bedhemel

  1 steun voor bedhemel

  1 Muziekmobiel

  Decoratieve stickers

  1 nachtlampje

  1 tapijt wol of katoen

  1 opbergzak

  catalogue puri W&H_nl.indd 161 3/09/13 16:59

 • 162

  Tijd voor een bad

  Eten

  4 badset

  1 luierkussen met hoes

  of 2 hoezen voor luierkussen

  1 badjas

  1 beauty case

  1 beschermhoes gezondheidsboekje

  1 set van slabben bandanas

  3 slabben mini 0-3m

  3 slabben medium 0-6 m

  4 slabben maxi of funny 6 m+

  1 eetkoffertje

  Op stap

  1 wandelwagen

  1 draagmand

  1 autostoel groep 0

  1 autostoel groep 1,2,3

  1 buggy

  1 wandeldeken

  1 verzorgingstas

  1 reisbedje

  1 activiteitenspiraal

  1 tutana

  1 mini muzikale trekknuffel

  1 reisspeeltje

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ..

  www.noukies.com

  Spelen1 muzikale trekknuffel

  Slofjes met rammelaar

  1 parktapijt met omranding

  1 doudou met bijtring

  1 trolley

  1 speeltapijt

  1 knuffel met rammelaar

  Knuffels S - M - L - XL

  catalogue puri W&H_nl.indd 162 3/09/13 16:59

 • 163

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ....

  ..

  Noukies behoudt zich het recht voor om zijn producten te veranderen.

  De fotos en kleuren die in deze catalogus te zien zijn, zijn nietcontractueel.

  Onder voorbehoud van eventuele wijzigingen of drukfouten.

  catalogue puri W&H_nl.indd 163 3/09/13 16:59

 • 164

  Waar vindt u ons?

  Bij onze erkende verdelers: www.noukies.com

  NOUKIES BOETIEKEN

  Belgi

  Antwerpen 2000 Korte Gasthuisstraat, 35

  Brugge 8000 Noordzandstraat, 85

  Brussel 1000 INNO Nieuwestraat 111/123

  Brussel 1050 Louizalaan 70

  Brussel 1150 Stockel Hinnisdaelstraat 15

  Brussel 1200 Woluwe Shopping Center Sint-Lamberstraat 202

  Knokke-Het-Zoute 8300 Kustlaan, 81A

  Lige 4000 32, passage Lemonnier

  Marche-en-Famenne 6900 18, rue des Savoyards

  Frankrijk

  Aix-en-Provence 13090 17, rue Bedarrides

  Lille 59800 7, rue Lepelletier

  Montpellier 34000 28, rue St. Guilhem

  Paris 75009 36, rue Vignon

  Paris 75016 66, avenue Victor Hugo

  Rennes 35000 12, rue Pont aux Foulons

  Strasbourg 67000 17, rue du Vieux March aux Poissons

  Saoedi-Arabi

  Jeddah Sari Street Stars Avenue Mall 2nd Floor

  Algerije

  Alger 16000 68,rue Djenane El-Malik Sidi Yahia Hydra

  2

  013

  No

  uki

  es

  sa/n

  v

  www.noukies.com www.facebook.com/noukies

  catalogue puri W&H_nl.indd 164 3/09/13 16:59