2
 KDES E6 – Legmeervogels E6 Op deze zonovergoten zaterdagmorgen mochten we opnieuw tegen de koploper aantreden. Nadat we een week of wat geleden met 3-3 tegen koploper DIOS gelijk hadden gespeeld was het dit keer !egmeervogels dat met "# punten uit # wedstrijden vol zelfvertrouwen het kunstgrasveld aan de $im %andreef opliep. De kleine rode leeuwen waren voor het eerst in weken weer compleet en hadden er duidelijk zin in. De verdediging stond weer als een huis met onze drie mannen van stavast &im 'hijs en (esper. %eeper D)lan had in het eerste deel van de wedstrijd erg weinig te doen. Ook de aanval liep goed en in het eerste kwartier was op geen enkele manier te zien dat !egmeervogel s tot nog toe gemiddeld * doelpunten per wedstrijd had gemaakt. De aanvallen van D+S liepen wel vloeiend waar,ij de ,al slim werd rond gespeeld en de tegenstander van het spreekwoordelij ke kastje naar de muur werd gespeeld. ick en iggo kregen aan het ,egin van de wedstrijd al wat mogelijkheden maar vooralsnog ,leef het /-/. 'ot in de 0 e  minuut toen &im van achteren goed doorging de ,al via iggo 'rishul en ick weer terug kreeg en slim weer op 'rishul speelde. Die zag de vrije hoek en prikte de ,al erin1 "-/. 'rishul had nieuwe voet,alschoenen en dat waren goede want nog geen 3 minuten later schoot hij de 2-/ erin na opnieuw goed voorgeven van &im. $e kwamen zelfs nog op 3-/. (arno was weliswaar een ,eetje ziek maar dat liet hij niet merken. &im kwam opnieuw goed op gaf de ,al op (arno die van een meter of "# de ,al strak in de hoek schoot. 3-/ was ook de ruststand en met enige euforie liepen we richting de kleedkamer. !egmeervogels had de koppen in de rust ,lijk,aar goed ,ij elkaar gestoken want zij kwamen als een komeet uit de start,lokken en voor we goed en wel wisten dat de tweede helft was ,egonnen stond het 3-". elukkig pakten de kleine rode leeuwen het spel daarna weer goed op hoewel het superniveau van de eerste helft net niet meer gehaald werd. +r werd nog wel gescoord. ick prikte de ,al na een voorzet van (arno erin en in het midden van de tweede helft werd ook de vijfde gescoord. ick schoot de ,al net wel of net niet over de doellijn en net voor de k eeper hem wilde pakken schoot &im hem tegen de touwen. # minuten voor tijd kwam !egmeervoge ls nog op #-2 maar dat leidde niet tot een echt slotoffensief en dus kon de overigens goed leidende scheidsrechter deze stand als eindstand doorgeven. De penalt)4s na afloop werden een gelijkspel en daarmee gingen de mannen van de +0 met een grote glimlach terug naar de kleedkamer. olgende week spelen we uit tegen 5erta de nummer 2 van onze competitie. Opnieuw een wedstrijd waar veel op het spel staat. 6eer informatie als altijd op www.face,ook.com7%D+S+0 . (an.