Amsterdam, wijnand Nuijenstraat, 126

 • Published on
  22-Jul-2016

 • View
  213

 • Download
  0

Embed Size (px)

DESCRIPTION

http://hoekstraenvaneck.nl/Amsterdam/Wijnand%20Nuijenstraat-126/33738297/tekoop.html

Transcript

 • Wijnand Nuijenstraat 126 , 1061 WB Amsterdam

  Prachtig uitzicht!

  Drie slaapkamers!

  Riant balkon op het Westen!

  Centrale ligging!

  Twee parkeerplaatsen!

  H72

  Huizen vanHoekstra & van Eck

 • Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR

  code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis,

  waar u de actuele vraagprijs kunt vinden.

  n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma.

  Download de App via uw smartphone & scan de code!

  Kenmerken

  bovenwoning

  4

  121 m

  390 m

  geen tuin

  parkeerplaats

  c.v.-ketel

  volledig gesoleerd

  Soort

  Kamers

  Woonoppervlakte

  Inhoud

  Tuin

  Garage

  Verwarming

  Isolatie

  Verkoper vertelt

  Te koop bij

  Negen jaar geleden zetten wij de grote stap, we kochten een appartement in mijn geboorte plaats Amsterdam. We hadden veel rondgekeken en verschillende woningen bezocht. Uiteindelijk is onze keuze toch gevallen op dit nieuwbouw (2006) appartement en dat had verschillende redenen: De ligging, direct aan de A10 waardoor makkelijk de stad kan worden verlaten, onontbeerlijk voor het werk. De grootte was overweldigend met 122 mtr2 de grootste die we tot dan toe hadden gezien.

  Grote raampartijen en ongelooflijk licht. Het uitzicht is geweldig we kijken uit over de stad in het oosten, zuiden en westen, we zien de Westertoren iedere dag in zijn volle pracht en glorie.

  Direct naast de deur een groot park, het Rembrandtpark, waar we heerlijk kunnen wandelen als het weer het toestaat.

  Een parkeerprobleem hebben we niet er horen maar liefst 2 (twee) parkeerplaatsen bij de woning. In de garage, overdekt en afgesloten, kunnen we de auto kwijt en stappen zo vanuit de auto de lift in naar boven. Ideaal bij slecht weer!.

  Afstand naar Schiphol is 11 kilometer hetgeen ook belangrijk is voor het werk.

  Naar de stad? 12 minuten met lijn 13 of 18 en je staat midden op de Dam. Winkelen kan je hier doen direct in de buurt aan de Postjesweg of Sierplein. Winkelcentrum Osdorp is binnen 10 minuten bereikt met lijn 17. Verder zijn er volop scholen in de buurt. De VvE is gezond en zeer actief dus dat is goed geregeld en geen bron van bezorgdheid.

  Amsterdam: Meer en Vaart 82, T 020 20 51 070

 • Riant en keurig verzorgd 4-kamerappartement met 2 parkeerplaatsen en een prachtig uitzicht over Amsterdam!

  zeer licht!

  Zee r l icht !

  prachtig uitzicht!

  huizen van hoekstra & van eck

 • Uitstekend onderhouden en van diverse gemakken voorzien 4-kamer appartement van ruim 120 m2 met zeer ruim balkon op het westen en met 2 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage.

  Luxe keuken !

  huizen van hoekstra & van eck

  luxe keuken!met inbouwapparatuur!

 • Dri e s laapka mer s !

  huizen van hoekstra & van eck

  De riante woonkamer is zeer licht door zijn vele ramen. De luxe open keuken is van alle gemakken voorzien. Middels de slaapkamers bereikt u het riante balkon welke op het Westen is gesitueerd.

  De luxe badkamer is voorzien van een ligbad, een douchehoek en een dubbele wastafel.

  De drie slaapkamers zijn riant en grootste slaapkamer is voorzien van airco. In het appartement bevinden zich twee ruime bergingen. Hier vindt u eveneens de wasmachine en droger aansluiting. Uiteraard is dit appartement uit 2006 voorzien van uitstekende isolerende voorzieningen, waaronder dubbel glas. In de onderbouw van het complex bevinden zich een eigen aparte berging en een tweetal eigen parkeerplekken in de parkeerkelder.

  drie ruime slaapkamers!riant balkon!

 • Er is een gezonde vereniging van eigenaren en de servicekosten voor de woning inclusief de parkeerplaatsen bedragen 162,- per maand.

  In deze servicekosten zijn onder andere de reservering voor toekomstig onderhoud, de opstalverzekering, de glazenwasser, en het schoonhouden van de entree en de galerijen opgenomen.

  riant balkon op het westen!

  B alkon op he t Westen !

  prachtig uitzicht!

  huizen van hoekstra & van eck

 • Luxe badka mer !

  huizen van hoekstra & van eck

  Bijzonderheden: Canon 3.200,- per jaar tot 31-12-2054 (aftrekbaar van de inkomstenbelasting).

  Twee overdekte parkeerplaatsen in de onder gelegen parkeerkelder. Entree met videocom installatie en lift. Ruim balkon op het Westen. De woonoppervlakte is circa 121m2. Separate berging in de onderbouw. De servicekosten bedragen euro 162,- per maand (incl. de parkeerplaatsen). Oplevering in overleg.

  luxe badkamer!met ligbad!

 • Wijnand Nuijenstraat 126 1061 WB Amsterdam

 • Wijnand Nuijenstraat 126 1061 WB Amsterdam

 • Osdorp In tegenstelling tot het feit dat het wapen van Osdorp een afbeelding van het dier os bevat, nemen de geschiedkundigen aan dat hierin niet oorsprong van de naam Osdorp ligt. De naam is afgeleid van Oostdorp, omdat ten tijde van het ontstaan van het oorspronkelijke dorp de bewoners zich op Haarlem orinteerden. De eerste vermeldingen van Osdorp dateren uit omstreeks het jaar 1100. In 1529 werd het dorp door de heer van Brederode aan Amsterdam verkocht. Bestuurlijk bleef het echter een afzonderlijk gebied. Vanaf 1816 maakte Osdorp deel uit van de gemeente Sloten. In 1921 werd het gebied door Amsterdam geannexeerd. Osdorp lag nabij de in 1644 drooggelegde Sloterdijkermeerpolder. Tussen 1948 en 1956 werd de polder uitgegraven (zodat opnieuw een watervlakte ontstond, nu Sloterplas genoemd) voor het opspuiten van zand voor de bouw van de Westelijke Tuinsteden. Tot in de jaren vijftig was het een landelijk gebied. Ter onderscheiding van de nieuwe Tuinstad Osdorp werd de oude buurtschap aan de Osdorperweg voortaan Oud Osdorp genoemd.

  Amsterdam

  hee r l i j k wonen in Amste rda m

  noorden kadastrale kaart

 • Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastendemakelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld mr dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collegas. Collegas die per dag mr dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies ge-ven over, bijvoorbeeld, hypotheken.

  Van een mr makelaar mag u mr verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financile dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer?

  Mr informatie?Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning:

  T 020 20 51 070 amsterdamwest@hoekstraenvaneck.nl l.rump@hoekstraenvaneck.nl

  Wat is een mr makelaar?

  Leonie Rump

  onze makelaar ska nto re n

  huizen van hoekstra & van eck

 • Meer en Vaart 82 1068 ZZ Amsterdam T 020 20 51 070

  hveadamwest, amsterdamwest@hoekstraenvaneck.nl

  Mr makelaar.

Recommended

View more >