of 1 /1
WHERE HALF MEANS ALL THE WAY Tilmeld dig på cphhalf.dk #cphhalf // cphhalf JOIN US 13.09.2015 Exceptionelt hurtig rute 25.000 deltagere kommer til at løbe på en ekstraordinær hurtig rute gennem det bedste af København og Frederiks- berg – på en rute der kan måle sig med nogle af verdens hurtigste lande- vejsløb! Glæd dig til højdepunkter som Dronning Louises Bro, Christiansborg, Kongens Nytorv og den smukke Frede- riksberg Allé, mens stemningen og de mange tilskuere løfter dig igennem de 21,1 kilometer gennem bydelene Øster- bro, Nørrebro, Frederiksberg, Vesterbro og Indre By. København på verdenskortet Med stærke partnere som Sport Event Denmark, Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune går hele byen sammen om at skabe et løbsevent der skal gøre København til en verdens- kendt løbsdestination. Vær med til at sætte Danmark på løbesportens ver- denskort, og få en oplevelse i verdens- klasse du ikke glemmer! Danmarks nye verdensklasseløb! Vær med når Nordens eneste IAAF Bronze Label halvmaraton afvikles for første gang søndag den 13. september 2015 i hovedstadens gader. Copenhagen Half Marathon bygger på successen fra VM Halvmaraton 2014 og går målrettet efter verdensklasseligaen og det prestigefyldte IAAF Gold Label. Arrangører Dansk Atletik Forbund Sparta Atletik & Motion Partnere Det eneste IAAF Road Race Label halvmaraton i Norden

Copenhagen Half Marathon 2015

Embed Size (px)

DESCRIPTION

 

Text of Copenhagen Half Marathon 2015

Page 1: Copenhagen Half Marathon 2015

WHERE HALF MEANS ALL THE WAY

Tilmeld dig på cphhalf.dk #cphhalf // cphhalf

JOIN US 13.09.2015

Exceptionelt hurtig rute25.000 deltagere kommer til at løbe på en ekstraordinær hurtig rute gennem det bedste af København og Frederiks-berg – på en rute der kan måle sig med nogle af verdens hurtigste lande-vejsløb! Glæd dig til højdepunkter som Dronning Louises Bro, Christiansborg, Kongens Nytorv og den smukke Frede-riksberg Allé, mens stemningen og de mange tilskuere løfter dig igennem de 21,1 kilometer gennem bydelene Øster-bro, Nørrebro, Frederiksberg, Vesterbro og Indre By.

København på verdenskortetMed stærke partnere som Sport Event Denmark, Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune går hele byen sammen om at skabe et løbsevent der skal gøre København til en verdens-kendt løbsdestination. Vær med til at sætte Danmark på løbesportens ver-denskort, og få en oplevelse i verdens-klasse du ikke glemmer!

Danmarks nye verdensklasseløb! Vær med når Nordens eneste IAAF Bronze Label halvmaraton afvikles for første gang søndag den 13. september 2015 i hovedstadens gader. Copenhagen Half Marathon bygger på successen fra VM Halvmaraton 2014 og går målrettet efter verdensklasseligaen og det prestigefyldte IAAF Gold Label.

ArrangørerDansk Atletik ForbundSparta Atletik & Motion

PartnereDet eneste IAAF Road Race Label

halvmaraton i Norden