16
Forårsmagasinet F orårs magasinet www.caravanringen.dk Caravan Ringen, Impuls 2015 KABE MANGE SPÆNDENDE NYHEDER! KABE ALTID ET SKRIDT FORAN ERIBA KRÆSENT UDVALG

CR Forårsmagasinet kabe hymer web 2015

Embed Size (px)

DESCRIPTION

 

Citation preview

ForårsmagasinetF orårsmagasinetwww.caravanringen.dkCaravan Ringen, Impuls 2015

KABEMANGE SPÆNDENDE NYHEDER!

KABEALTID ET SKRIDT FORAN

ERIBA

KRÆSENT UDVALG

2

KABE nyhederMange spændende

Der er foretaget store justeringer i modelprogrammet for at kunne imødekomme efterspørgslen fra alle de unge familier, som gerne vil købe deres første campingvogn eller autocamper hos KABE. Samtidig har KABE skærpet premiumsortiment yderligere.

KABEs ædelstensserie er en af de mest solgte campingvogne gennem tiderne. En ændring til 2015 er, at modellerne Sa-

fir og Diamant vokser og bliver henholdsvis 10 og 15 centimeter længere. Parallelt med ædelstensserien er også KABE Classic hurtigt blevet en populær campingvognsmodel, især hos bør-nefamilier. Classic henvender sig til dem, der vil have uforfalsket KABE-kvalitet, men som ikke er så interesserede i ekstraudstyr og mange tillvalg. Alle modelserier får en ny eksklusiv gardinop-hængning med indbygget belysning.

Den nye luksuriøse RoyalKABEs Royal-serie har været en storsælger i mange år. Det er en fuldt udstyret campingvogn, som værdsættes af både fastligge-re og af de mere rejseglade brugere. Nu lancerer KABE en helt ny generation Royal-vogne. – Royal-vognene har glatte plader som standard, og i 2015 kommer der flere indretningsnyheder

til, som betyder, at de fleste nok vil opleve, at Royal er blevetendnu bedre og endnu mere luksuriøs.I dag er der syv størrelser og 65 grundrids at vælge imellem.

Eksklusive ImperialDa den nye eksklusive Imperial 560 XL blev præsenteret i janu-ar 2014, stod det hurtigt klart, at markedet ønskede mere af den slags. Et modelår senere er Imperial vokset til at udgøre sin egen modelserie, og der er fem størrelser at vælge imellem.

Pragtfulde HaciendaTil dem, der vil have en virkelig stor campingvogn, er der Ha-cienda 880 og 1000. Hacienda har nu samme standard som Royal, med glatte plader, samt ALKO-chassis. Den kan nærmest sammenlignes med et mobilt sommerhus, hvor det høje udstyr-sniveau bliver kombineret med rigeligt med plads.

Udviklingschef Jonas Svensson og designchef Maud Blomqvist

Alle os med Kabe

Udviklingschef Jonas Svensson og designchef Maud Blomqvist

www.danskecampingpladser.dkDer er campingsøgemaskiner og så er derwww.danskecampingpladser.dk

Når nye brugere af campingsøgemaskiner spørger de erfarne, hvor finder jeg ”det og det”, så svarer de erfarne:”Brug den bedste danske søgemaskine: www.danskecampingpladser.dk, der kan man gå ind og søge…, den er rigtig god”.Citat: en erfaren bruger af campingsøgemaskiner

Campingraadet-13-93x135.indd 1 17/09/13 13.48

I 2015 vil vi blive mødt af gulve og detaljer i træ i en ny farve. Shannon Oak, kaldes den elegante og lidt gråtonede nuance, som nu introduceres i Royal-, Imperial- og Haciendavognene.

Med den store ændring i interiøret lancerer KABE nu næste ge-neration af Royal-vognene. – Med Royal-serien har vi altid væretmed helt fremme inden for campingvogne med luksusudstyr. Nu stikker vognene i Royal-serien endnu mere ud fra de andre, konstaterer designchef Maud Blomqvist. Nyt i 2015 er også, at Imperial-serien er vokset til at udgøre sin egen modelserie, og der er nu fem størrelser med 14 forskellige planløsninger at væl-ge imellem. – Vi ønsker at nå flere kunder, som søger det abso-lut bedste og mest omfattende, som findes inden for camping-vogne, og vi er overbeviste om, at der er en seriøs efterspørgsel på en vogn, som har ”det der lidt mere af det hele”, fortsætter Maud.

Shannon OakNye detaljer:

Shannon Oak - Eksklusiv træsort til indretningen

Nyt gardarobeskab Bronzefarvet køleskab

4 Alle os med Kabe

I årtier har KABE skabt noget, der er typisk skandinavisk. Det er gennemgående høj kvalitet og nærmest en kirugisk

perfektion - fra den bærende konstruktion, chassis og karosseri til varme- og ventilationssystemer, tekstiler, indretning og ned til den mindste skrue. Med en KABE får man værdi for alle pen-gene, for uanset hvilke parametre man måler på, er KABE en helt suveræn vinder blandt campingvogne til helårsbrug.

Bygget til SkandinavienEn KABE er en helt unik campingvogn som er bygget til at klare ekstreme klimaforskelle, og som er utrolig behagelig at ophol-de sig i, uanset om der er isnende koldt eller bagende varmt udenfor. Alle vogne fra KABE er bygget med det skandinaviske klima in mente!

Kom trygt og sikkert frem Det patenterede sikkerhedssystem, KABE Safety Driving Sy-stem, gør det sikrere end nogensinde før at køre campingvog-nen rundt på vejene. Den forlængede trækstang giver stærkt forbedret stabilitet, hvilket gør højere hastigheder nemmere, samtidig med at AKS stabilisator og kvalitetsdæk og ATC (mo-delafhænig), hjælper vognen med at klare de ydre belastninger.

Altid perfekte forholdDer er mange faktorer der afgør, om der er et godt indeklima i

-Kvalitet og perfektioncampingvognen - uanset årstiden, men de vigtigste kan henfø-res til vognens isolering, varmesystemer og ventilation. Også på disse tre områder er KABE helt suveræn med sine egne innova-tive og patenterede løsninger.

KABE’s berømte Ecoprimisolering er et helt kapitel for sig, og gulvvarmesystemet AGS har været standard siden 1997. Fire gulvvarmespiraler i kombination med varmeplader skaber en jævn varme i hele vognen. Med AGS II Pro kan gulvvarmen være i gang separat, en shuntventil regulerer temperaturen på van-det, der cirkulerer i gulvet.

KABE’s VarioVent ventilationssystem muliggør regulering af mængden af frisk luft efter behov, og det bløde ventilerende vægtapet, som kun findes i en KABE, slipper den varme luft igen-nem, som cirkulerer op langs væggene. Sammen med den helt nyudviklede vægkonstruktion; iWall, eller Innovation Wall, ga-ranterer dette en stabil, holdbar og maksimal fugtsikker løsning.

KABE fås i fem modelserier:Classic • Ædelsten • Royal • Imperial • HaciendaIalt 48 modeller og 150 forskellige planløsninger.

• Shannon Oak - eksklusiv træ- sort til indretningen

• Laminat Artic White

• Bronzefarvet køleskabsfront med dæmpet lysliste på siden

• Indirekte belysning under overskabene

• Kromliste på overskabslåger

• Barskab med mørktonet plexi glas

• Håndklædetørrer med timer

• Udvendig lysliste

KABE

KABE Royal nyheder 2015

5

-Kvalitet og perfektionMed Royal-serien har KABE altid været med helt fremme in-

den for campingvogne med luksusudstyr, men nu er der kommet en modelserie, som adskiller sig yderligere: KABE Im-perial. En helt overdådig udstyret campingvogn hvor en del af det der er standard i denne serie, ikke engang kan fås som til-valg til de øvrige KABE modeller.

Innovation Design by KABEImperial leveres med Innovation Design, hvilket indebærer et glat hvidt eksteriør med tredimensional dekor. Inde i vognenmødes man af overskabslåger i højglans, en siddegruppe med tofarvet læderbetræk og et meget eksklusivt køkken med in-

KABE Imperial- I 2015 vil vi blive mødt af gulve og detaljer i træ i en ny farve. Shannon Oak, kaldes den elegante og lidt gråtonede nuance, som nu introduceres i Imperial.

Se mere om Danmarks mest solgte helårsvogn på kabe.dk

duktionskomfur og to separate gasblus. Badeværelset er udsty-ret med håndklædetørrer og porcelænstoilet. Meget af det, der er standard i en Imperial, kan man ikke få som tilvalg i de øvrige modeller - det gør KABE Imerial til noget helt særligt!

I Imperial får begrebet standardudstyr en helt ny betydningDa hele udstyrslisten omfatter flere end 70 specifikke dele, skal vi her blot nævne nogle få: Frech Air Jet aircondition • Slide-out sofaer med justerbar hældning på sæde og ryglæn • KABE Pre-mium Sound System • KABE Phone Up • Centralstøvsuger • Komfur med induktion og indbygget ovn • Mikroovn i køkke-noverskab • 190 liter køleskab med bronzefarvet front • Bar-skab med mørktonet plexiglas • Højglans overskabslåger i hvid pianolak • Håndklædetørrer med timer • Tagluge Heki De Luxe + Mini Heki samt tagræling.

KABE Imperial fås i fem størrelser og 14 forskellige indretningsmuligheder.

KABE Imerial fås fra 415.500,-

Der er god plads i den overdådigt udstyrede Imperial 740 TDL KS

KABE Classic 470 XL En perfekt rejsevogn for to

Classic 470

XV2

KABE Classic 520 XLOpfylder alle basiskrav til en bekvem feriebolig

Classic 520

XV2

KABE Classic 560 GLEMed dobbeltseng eller som børneværelsesvognEnkelt senge i model B2

Classic 560

B14

KABE Classic 660 GDLBørneværelsesvogn - to eller tre etagesenge

Classic 660 GDL

KABE Classic - nyheder 2015• Ny elegant staffering• Myggenetsdør• Sort højglans køleskabsdør• Glatte køkkenskabslåger• Indirekte belysning under overskabe

Se KABE Classic’s udstyrsliste på kabe.dk

Sid bekvemt på de ergonomisk udformede hynder i en Classic

KABE Classic 600 GDLNYHED! Med køjesenge

KABE Classic er KABE’s tilbud til førstegangskøbere eller andre, der vil have en ægte KABE med helårskomfort, men

som godt kan klare sig med en lidt enklere indretning og en kortere udstyrsliste. Men det er KABE hele vejen.

Og hvad får man så?Alle campingvogne bygges på helgalvaniserede stålprofilchassisfra ALKO og er udstyret med en krængningsbegrænsende frik-tionskobling. KABEs unikke varme- og ventilationssystem med vandbåren gulvvarme og KABEs selvudviklede og fugtsikre vægkonstruktion, iWall, er endnu et par argumenter, der også gælder for Classic-vognene. Udstyr som myggenetdør, tonede ruder med trinløst myggenet og mørklægningsgardin hører til selvfølgelig til standardudstyret.

Hvis man vælger en KABE er man i sikre hænder. Alt er gen-nemtænkt ned til mindste detalje. Lav mad i køkkenet, og bliv overrasket over den slående lighed med dit køkken derhjemme. Kvaliteten er høj lige fra gasblus til blandingsbatteri.

Når man er på farten, er det at have sit eget toilet med bruse-bad, noget mange værdsætter højt. I KABE Classic er dette en selvfølge. Man får også senge bygget på KABEs eget snedkeri - så er man sikker på optimal udnyttelse af pladsen - f.eks. med køjesenge i op til tre etager.

KABE ClassicTil børnefamilier på farten

Med op til tre etager hæves”compact living” til nye højder Sid bekvemt på de ergonomisk udformede hynder i en Classic

6 Alle os med Kabe

7

Funktionelt designDet er ikke et tilfælde, at en KABE ser ud som en KABE. Lige siden Kurt Blomqvistbyggede den første campingvogn i slutningen af 1950’erne, har de klassiske trækaltid været kombineret med en stræben efter perfektion.

KonstruktionHver eneste del i en campingvogn fraKABE er unik. Hver eneste detalje ikonstruktionen har sin egen specifikkefunktion. Der kan aldrig være tale omat skabe en campingvogn, der bare erpæn at kigge på. Og heller ikke blot atskabe funktionalitet. En KABE er altidfunktionelt design, et møde mellemdesign og funktionalitet. Konstruerettil at møde både hjerte og hjerne.

SnedkerierKABE har som en af få producentersit eget snedkeri. Den moderne ma-skinpark og de dygtige fagmænd skabersammen hver dag de detaljer, som erkendetegnende for KABE’s camping-vogne. Sammen med den øvrigeindretning skabes en rød tråd gennemhele vognen. En rød tråd, som formid-ler det budskab, at KABE altid harfornemmelse for helheden.

Grundigt testedeKABE har valgt at have fuld kontrol medhele fremstillingen for at sikre denbedste kvalitet i alle detaljer. Derforkonstruerer og prøver KABE nye løsningeri vores egen udviklingshal. Vi har egneelektrikere og eget snedkeri. Alle underleverandører tilhører Europas førende inden for deres respektive områder, og produktionen foregåri en af Europas mest modernecampingvogns- og autocam-perfabrikker.

OM KABE:

8 Alle os med Eriba Hymer

Alle os med Sprite

Bliv medlem i

Danmarks store campingfamilieDet koster kun fra 345 kroner om året at være medlem af DCUUdover otte numre af Skandinaviens førendecampingmagasin, får du flere end 300 fordele� Gratis børn under 12 år med far/mor

på DCU’s egne 24 campingpladser

� 50 % i lavsæsonen for pensionister

� Rabat på færgebilletter

� Billigere forsikringer

� Rabat hos Applus+

� Rabat hos udvalgte Pava-forhandlere

� Rabat på Falck-abonnement

Lynge O

lsen r

ekla

me &

kom

munik

atio

n A

/S

Rabatpå ca. 900

camping pladser

i hele Europa

Alt til din campingferie på www.dcu.dk

Mød os på Ferie for Alle fra d. 20.-22. februari Messe CenterHerning

Bliv Medlem 210x297 mm_Layout 1 27/01/15 09.09 Side 1

9

Sikrest på vejenSikkerhed er ikke bare noget, som KABE selv lægger stor vægt på. Tværtimod er detnoget, som ofte måles, og KABE er stolte af kontinuerligt at ligge øverst i undersøgelserne.Ikke mindst kan de være stolte over at have vundet ”European Innovation Award” for deres sikkerhedssystem.En udmærkelse, der er givet af motorjournalister fra 12 europæiske lande.

KABE Safety Driving SystemSikkerhedssystemet, KABE Safety Driving System, har taget sik-kerheden til nye niveauer. Systemet, som er standard i Ædelsten, Royal, Imperial og Hacienda, gør det sikrere end nogensinde før at trække campingvognen rundt på vejene. Den forlængede trækstang giver stærkt forbedret stabilitet, hvilket gør højere hastigheder nemmere, samtidig med, at AKS stabilitoren og kvalitetsdæk hjælper vognen med at klare ydre belastninger.

AntiskridsystemCampingvogne fra KABE er udstyret med krængningshæmmen-de aksler og et elektronisk styret antiskridsystem. Systemet re-gistrerer på nogle få tusindedele af et sekund accelerationer i længden. Systemet mærker krængende bevægelser og bremser straks campingvognen på en blød måde for hurtigt derefter at give retningsstabilitet.

Syv års tæthedssikring - NYHED!Brug din tid på at planlægge ferien – og frem for alt nyd den.

KABE’s syv års lange tæthedssikring på alle nye campingvogne giver dig et garanteret ubekymret ejerskab.

Grundigt testedeKABE har valgt at have fuld kontrol med hele fremstillingen for at sikre den bedste kvalitet i alle detaljer. De konstruerer og prø-ver nye løsninger i deres egen udviklingshal. Hos KABE har de deres egne elektrikere og eget snedkeri. Deres underleveran-dører tilhører Europas førende inden for deres respektive om-råder. Og produktionen foregår i en af Europas mest moderne campingvogns- og autocamperfabrikker.

KABE er

Alle os med Kabe

10 Alle os med Eriba Hymer

DEN NYE

ERIBA NOVA

MED:

raum

TYPISK ERIBA

Allerede når du ser de nye modeller, er du klar over, at du står over for noget ganske særligt. Og når du bevæger dig indenfor, skal du være parat til en oplevelse ud over det sædvanlige.

De nye ERIBA-modeller Nova GL og Nova SL

Efter ti års ventetid er der med ERIBA Nova GL og ERIBA Nova SL kommet to helt nye modeller af serien på markedet. Beg-

ge modeller har enestående nyt design, som bringer funktional-litet og komfort til helt nye højder.

Eribas innovative Raum+system garanterer nu endnu mere plads og bevægelsesfrihed på samme beboelsesareal. Raum+ system er et banebrydende indretningskoncept der er lavet til dig, der synes, at et ellers smukt interiør ikke skal spoleres af en uprak-tisk indretning og detaljer, der er mere “smarte” end praktiske. Blandt andet er opbevaringsrummene 100% tilgængelige, da alle installationer befinder sig godt gemt i installationskanalen.

Fremragende konstruktionsteknik, et påklædningsværelse og absolut vinterduelighed med dobbelte ruder og ERIBA´s speciel-le udluftningssystem er blot nogle af højdepunkterne i den nye Nova generation.

ERIBA Nova GL - Bo som derhjemmeDe lyse ensfarvede flader samt enkle strukturer og overflader,

giver Nova GL det rigtige moderne look, uden at gå ned på funk-tionaliteten. Med sofagruppen og det moderne møbeldesign i Nova GL, mærker man ikke den store forskel fra den hjemlige dagligstue. Sofagruppen gør det muligt at sidde afslappet, også over længere tid.

Antal sovepladser: 4 - 6. Antal modeller: 10. Pris fra kr. 175.950,-

Eriba Nova SL - Bo mobilt med luksusNova SL præsenterer sig stilfuldt med trædekoration i Trentino pæretræ og udstråler med sine varme toner masser af hygge. - dog uden at gå ned på komforten. Takket være komfortsæ-de- og polstringen med ekstra lændestøtte, er man sikret en høj komfort. Samtidig forvandles siddekombinationen nemt og hurtigt og ganske let opstår en ekstra seng.

Antal sovepladser: 4 - 6. Antal modeller: 10. Pris fra kr. 198.950,-

Se også meget mere på hymer.com/dk

Større bevægelsesfrihed & komfort

11

SUVERÆNT DESIGN MED PERFEKT FUNKTIONALITET

SovekomfortSengene er mindst to meter lange, hvilket giver suveræn komfort og me-get plads. Koldskums madrasserne har flere zoner og er allergivenlige. Alle senge har en ergonomisk lamel-bund som sikrer en behagelig sove-komfort.

Raum+systemERIBA Nova innovative raum+system giver dig nu endnu mere komfort og plads i det samme rummål. Store op-bevaringsrum, overskabe og magasi-net under sengene og sofagruppen sørger for meget mere opbevarings-plads. Alt vand, elektronik og varme er integreret for endnu mere plads.

Fersk- og spildevandstankFersk- og spildevandstankene er an-bragt i et isoleret og tempereret glas-fiberarmeret plastkar under gulvet, hvilket gør det umuligt at vandet fry-ser. Alle varmluft- og ferskvandsled-ninger samt elektronikken er frostsik-rede og beskyttede.

VinteregnetPerfekt isolation takket være 30 mm PUAL-byggeteknik, som sikrer god varme. Man har altid varme fødder med 51 mm styrofoamisolation i gul-vet og et ideelt indeklima opnås med ERIBA ventilationssystem.

PUAL- konstruktionDen termiske isolering svarer til en 68 cm tyk murstensvæg. På grund af en elastisk limning uden mellemrum er vægge og tag forbundet tæt med hinanden.

3 cm PUAL opbygning = 68 cm mursten

Indeklima

Alle overskabe har en dobbelt bag-væg, som tillader at varm luft cirkule-re uhindret. Dermed forhindres store temperaturforskelle indenfor og dan-nelsen af kondens undgås.

Oplev stor bokomfort i en Nova SL

12 Alle os med Eriba Hymer

ERIBA TouringERIBA Touring har gennem 55 år begejstret campister i alle aldre og forlængst opnået kultstatus som den helt ideelle rejsevogn. Den lette, selvbærende stålrørskonstrution med den aerodyna-miske form kan ikke rådne, er meget stabil og har en meget lang levetid. Den udvendige beklædning er lavet af aluminium og hævetaget er lavet i glasfiber.

Den lave egenvægt, de kompakte mål samt den lavere højde på grund af hævetaget sikrer et lavt brændstofforbrug under kørsel, og de fantastiske køreegenskaber er legendariske.Et intelligent og praktisk indretningskoncept, gør opholdet i vognen meget komfortabelt, og ståhøjden under hævetaget er ikke mindre end 1,95 meter.

Antal sovepladser: 2 - 4. Antal modeller: 9. Pris fra kr. 136.950,-

ERIBA GØR ENHVER

GLAD FOR AT REJSEERIBA FeelingLet, luftig og sporty - siger alt om af ERIBA Feeling. Denne model-serie forbinder på ideel vis fordelene ved en campingvogn med hævetag, med ønsket om en stor bolig. Den patenterede PUAL opbygning, der er en fuldstændig vandtæt og rådfri konstrukti-on, sikrer fremragende isolering uden kuldebroer. Vægge og tag er helstøbte, hvilket betyder, at vognen tåler ekstremt høje be-lastninger.

Rummelige og hyggelige siddegrupper og liggepladser sørger for en bolig- og sovekomfort, der kan indfri selv de højeste krav - og det samme gælder naturligvis både køkken- og badefaciliteter-ne. ERIBA Feeling kan som tilvalg udstyres med ekstra soveplad-ser under hævetaget.

Antal sovepladser: 2 - 6. Antal modeller: 3. Pris fra kr. 151.350,-

13

ERIBA ExcitingSå er der dømt familiehygge. Vognen kan rumme mange personer og rigtigt meget bagage. Der er installeret mange muligheder for opbevaring og for at kunne stille ting fra sig, så det er nemt at holde orden i vognen. Den ekstra lange trækstang giver både plads til cykelholder og sikrer stabil kørsel under alle forhold.Den store panorama tagluge i opholdsafdelingen giver et flot lysindfald samt mulighed for udluftning selv i regn-vejr takket være taglugens montering. Om aftenen sørger integrerede LED-spots for ensartet og hyggelig belysning. Man sidder yderst komfortabelt i siddegruppen, hvor der er masser af benplads takket være bordstativet, som er eksklusivt for ERIBA, og man sover rigtig godt i de meget behagelige senge. Dette gælder naturligvis også i de op til tre etagesenge (tilvalg), der findes i nogle af modellerne.

Under det ydre design gemmer der sig en moderne og robust campingvognkonstruktion i sandwichkonstruktion med aluminiumblik og stærkt ioniserende flamingokerne; tagets haglsikre ydre er af flasfiberforstærket kunststof.

Antal sovepladser: 4 - 6. Antal modeller: 8. Pris fra kr. 139.950,-

Kult campingvogne til individualister, der

rejser meget

ERIBA campingvogne er på mange punkter helt usædvanlige og langt foran konkurrenterne. Dette gælder ikke mindst modellerne med hævetag, hvor ERIBA har været markedsledende gennem mere end 50 år.

Der er plads til hele familien i ERIBA Exciting

De nye ERIBA-modeller Touring, Feeling & Exciting

Gennemblik gennem ERIBA Touring

Moderne og frisk indrettet; ERIBA Feeling udstråler behageligt bo-miljø.

Kontakt for nærmeste forhandler: Isabella A/S · Isabellahøj 3 · 7100 VejleTel. 75 82 07 55 · [email protected] www.isabella.netFacebook.com/isabella.fortelte

Et åndehul i 3 meters dybdeCommodore er familieteltet, der både er rummeligt, lyst og luftigt. De varme, afdæmpede farver, åndbart Isacryl- materiale, store vindues partier og de mange åbnings- og udluftningsmuligheder gør det til en behagelig oase med 3 meters dybde, hvor familien sagtens kan finde plads til hygge og leg. Commodore er både velegnet til stand- og rejse camping. Til ture sydpå giver myggenetvinduer i begge gavle rig mulighed for ventilation på varme dage, og CarbonX letvægtsstellet gør det nemt at håndtere. Commodore er fremstillet i Isacryl, der er et imprægneret og vedligeholdelses venligt materiale.

15

Velbehag hele vejen rundt: Et kvalitets-ud-styr og elegant design overbeviser al-lerede på første blik.

Høj komfort Maksimal sikkerhed Værdifast

Innovation Hightech-konstruktion God service

Sikker i mål: Hos ERIBA kommer trafiksik-kerhed og kørekomfort på førstepladsen.

En investering, der kan betale sig: Selv efter flere år opnås en høj pris ved vide-resalg.

Foran med lethed: Hvad enten det er let konstruktion eller det nye og enestående raum+system, ERIBA sætter hele tiden nye standarder.

Teknik, der ikke kan overgås: PUAL-kon-struk-tionen giver et perfekt rumklima, selv under ekstreme temperaturer.

Også overbevisende: Med god service og stort forhandlernet er Eriba der også for dig efter købet.

KRÆSENT UDVALGDet der koster noget andre steder, er her allerede indbefattet

- ERIBA vil kun levere det bedste.

ERIBA har et

Alle os med Eriba Hymer

934350Westfield AirTube FamilySmart letvægtstelt med luftramme i stedet for stænger. Enkel opsætning på få minutter. Teltet har fleksible indgange, med mulighed for indgang i side og front. 4.399,-

934330 Westfield AirTube EasySmart letvægtstelt med luftramme i stedet for stænger fra Westfield.Enkel opsætning på få minutter. 3.699,-

934340 Westfield AirTube ClassicSmart letvægtstelt med luftramme i stedet for stænger fra Westfield. Enkel opsætning på få minutter. 4.499,-

Udg

iver

: Int

erca

mp

A/S.

Der t

ages

forb

ehol

d fo

r evt

. try

kfej

l, pr

isstig

ning

er, s

peci

fikati

onsæ

ndrin

ger,

leve

rings

svig

t sam

t mom

s- o

g af

gifts

ænd

ringe

r

817506Enduro PremiumKvalitets caravanmover til single- og twinaksler. Med elektrisk tilkobling 10.999,-

219960Strømforsyning ”Enduro AccuPack”Vejer kun 3,5 kg og har rigelig kapacitet til at trække en caravanmover. 1.999,-

954038Fodstøtte ”wecamp Tonga”Farve: Sort/grå.179,-

954115Stol ”wecamp James”Lækker stol med syv positioner. Grå/sort inkl. nakkepude.599,-

• Vandsøjletryk: 3000 mm• Mål (BxDxH): 290x510x210 cm• Foldet mål: 80x40x40 cm• Vægt: 13,0 kg

• Vandsøjletryk: 3000 mm• Monteringshøjde: 235 – 250 cm• Mål (BxDxH): 390x235x245 cm• Foldet mål: 85x40x25 cm• Vægt: 11,5 kg

• Vandsøjletryk: 3000 mm• Monteringshøjde: 235 – 250 cm• Mål (BxDxH): 280/350x250x 45 cm• Foldet mål: 95x30x25 cm• Vægt: 7,2 kg

934700 Startersæt WurmiIndeholder det mest anvendte til fastgørelse af fortelt.629,-