of 10 /10
Det bedste af Hawaii Det bedste af Hawaii 26.198,- Fra-pris pr. person i kr. 18 dage Ring 65 65 65 65 [email protected] www.benns.dk Oplev eksotiske Hawaii på en fantastisk rundrejse, hvor 4 øer udforskes i egen bil. Tag med til Hawaii og opdag, hvorfor de paradisiske tropeøer har vundet manges hjerter. Rundrejsen, der foregår med fly og i egen bil på hver ø, tager jer til 'The Garden State' Kauai, 'The Valley Isle' Maui, Big Island Hawaii og sluttelig til 'The Gathering Place' Oahu. Et hav af forskelligartede oplevelser er i vente lige fra aktive vulkaner og knejsende smaragdgrønne bjerge, til brusende vandfald, rivende floder, charmerende byer og fascinerende kultur. En utrolig kør-selv ferie. Tur til Waimea Canyon og sejltur på Wailua River på Kauai Sejltur langs med Napali kysten Solopgang over vulkanen, Haleakala, på Maui Køretur til Hana på Maui Pearl Harbor & Pali lookout på Oahu Ø-rundtur på Oahu

Det bedste af Hawaii - BENNS › media › tours › pdfs › umbraco › 5252 › 91078… · fåes efter snorkeling. Deluxe indkvartering: Kauai: Sheraton Kauai Resort Budget indkvartering:

 • Author
  others

 • View
  8

 • Download
  0

Embed Size (px)

Text of Det bedste af Hawaii - BENNS › media › tours › pdfs › umbraco › 5252 › 91078… ·...

 • Det bedste af HawaiiDet bedste af Hawaii

  26.198,-Fra-pris pr. person i kr.

  18 dage

  Ring 65 65 65 65 [email protected] www.benns.dk

  da

  Oplev eksotiske Hawaii på en fantastisk rundrejse, hvor 4øer udforskes i egen bil.Tag med til Hawaii og opdag, hvorfor de paradisiske tropeøer harvundet manges hjerter. Rundrejsen, der foregår med fly og iegen bil på hver ø, tager jer til 'The Garden State' Kauai, 'TheValley Isle' Maui, Big Island Hawaii og sluttelig til 'The GatheringPlace' Oahu.Et hav af forskelligartede oplevelser er i vente lige fra aktivevulkaner og knejsende smaragdgrønne bjerge, til brusendevandfald, rivende floder, charmerende byer og fascinerendekultur. En utrolig kør-selv ferie.

  Tur til Waimea Canyon og sejltur på Wailua River påKauai

  Sejltur langs med Napali kysten

  Solopgang over vulkanen, Haleakala, på Maui

  Køretur til Hana på Maui

  Pearl Harbor & Pali lookout på Oahu

  Ø-rundtur på Oahu

 • Dagsprogram

  da

  [email protected] www.benns.dkRing 65 65 65 65

  Dag 1: Afrejse Danmark - Hawaii,KauaiDer er afrejse fra Danmark med ankomst til Hawaii-øenKauai senere samme dag. Straks ved ankomsten til Kauailufthavn er der udlevering af jeres bil. Herefterfortsætter I til jeres hotel for de næste 4 nætter,Sheraton Kauai Resort. Et superskønt resort direkte vedhavet og med masser af herlige faciliteter. Glæd jer til 5skønne dage på denne grønne ø.

  Deluxe indkvartering:Kauai: Sheraton Kauai Resort

  Budget indkvartering:Kauai: Kauai Shores Hotel

  Dag 2-4: KauaiTre hele dage på Kauai, Hawaiis fjerdestørste ø, og kendtsom 'The Garden Isle' på grund af den helt overvældendegrønne vegetation, der klæder øen. Kauai er den ældsteog mest nordlige af øerne og er spækket med dybe dale,

  knejsende bjergtoppe og dramatiske kyststræninger.Altsammen dækket at tyk, tæt, smaragdgrøn regnskov. Itillæg møder I fossende floder og enorme vandfalddannet af årtusinders vind og vejr.

  Naturen er naturligvis unik her og tiltrækker masser afgæster året rundt, men i lige så høj grad er det øens'laid-back' atmosfære og den rige kultur, som findesrundt om på øen i de små byer og landsbyer, der trækker.De største attraktioner på Kauai er nok:

  Waimea Canyon, Hawaii øernes Grand Canyon,bare grønnere!Wailua RiverWailua Falls, 30 m. højt vandfaldDaniel K. Inouye Kilauea Point LighthousePoipu Beach, en af USAs bedste strandeNa Pali, øens dramatiske kyststrækningDe charmerende byer Hanalei og Hanapepe

  Tiden er helt jeres egen på Kauai. Vi kan foreslå to herligeudflugter på Kauai (tillæg til prisen):

 • Waimea Canyon, Kauai. Foto: Hawaii Tourism Authority/Tor Johnson

  [email protected] www.benns.dkRing 65 65 65 65

  Udflugt: Waimea Canyon & Wailua RiverUdflugt: Na Pali Snorkel Picnic Sail

  Udflugt til Waimea Canyon & Wailua River

  På jeres helt egen private tur med guide kommer I rundttil det bedste, som Kauai kan byde på. Lige fra WaimeaCanyon, 'The Grand Canyon of the Pacific', til sceniskesteder som er brugt i Hollywood film, afsluttende med ensejltur på Wailua River inkl. besøg i Fern Grotto, hvor Ihører en mindeværdig version af 'The Hawaiian WeddingSong'. Oplev de fantastiske Opaekaa vandfald, et af 5'must-see' vandfald på øen, og udsigt over øen fraHanapepe Lookout.

  Udflugt: Na Pali Snorkel Picnic Sail

  Afg. alle dage kl. 06.30 undt. fredag. Retur kl. 12.På denne skønne tur får I oplevet Kauais dramatiskekyststrækning Na Pali fra havsiden ombord på en båd fraCaptain Andy's. I får oplevet Kauais utrolige natur fraførste parket.

  Båden er velindrettet med et skyggefuldt opholdsdæk,og det er muligt at få et brusebad ombord, efter at manhar været i bølgen blå for at opleve livet under vandet.

  Der serveres kontinental morgenmad, samt dejlig lunchmed brød, pålæg, salater, frugt, kager mv. Øl og vin kanfåes efter snorkeling.

  Deluxe indkvartering:Kauai: Sheraton Kauai Resort

  Budget indkvartering:Kauai: Kauai Shores Hotel

  Dag 5: Flyrejse fra Kauai - MauiDer er afgang fra Kauai i dag. Bilen afleveres i lufthavnen,og Hawaii eventyret fortsætter på jeres næste ø, Maui.Efter at bagagen er modtaget i lufthavnen i Maui, henterI igen jeres bil og kører mod jeres nye overnatningssted,det lækre Sheraton Maui Resort & Spa, som skal værejeres hjem de næste 4 nætter. Som på Kauai liggerhotellet på et helt mageløst sted, direkte ved vandet.

  Deluxe indkvartering:Maui: Sheraton Maui Resort & Spa

  Budget indkvartering:Maui: Kaanapali Beach Resort

  Dag 6-8: MauiTre hele dage på Maui, den næststørste ø i Hawaii, ogøen med tilnavnet 'The Valley Isle'. Maui har gennemmange år været en af de mest populære øer på grund af

 • På toppen af vulkanen Haleakala, Maui. Foto: Hawaii Tourism Authority/Tor Johnson

  [email protected] www.benns.dkRing 65 65 65 65

  øens afslappede atmosfære, de fantastiske strande, denunikke natur og de charmerende, afslappede byer. Destørste attraktioner på Maui er nok:

  Haleakala vulkanen men en fabelagtig udsigt fratoppen!Kaanapali Beach, signaturstranden på det vestligeMauiLahaina, den kendte og historiske hvalfangerbyHana og 'the road to Hana' - en af verdenssmukkeste kystvejeIao Valley, et af Mauis største historiskelandemærkerØen Molokini, det perfekte sted for at snorkle ogdykke

  Tiden er helt jeres egen på Maui. Vi kan foreslå to herligeudflugter på Maui (tillæg til prisen):

  Udflugt: Spectacular Haleakala Sunrise TourUdflugt: Hana Gold Adventure

  Udflugt: Spectacular Haleakala Sunrise Tour

  Denne morgenudflugt tager jer med til en af Mauis ogHawaiis mest spektakulære oplevelser: Solopgangenover Haleakala vulkanen. Vulkanen er mere end 3 km højog berømt for sin rå og unikke natur. At se solen stå opover vulkanen giver gåsehud over det hele! Et øjeblik,der bliver ved én for altid. Derudover byder udflugten på

  følgende højdepunkter:

  Generelt besøg i Haleakala National ParkDe sjældne 'Silverwood planter'Kula distriktetPuu Ulaula Overlook

  Der er meget tidlig afgang på denne udflugt, kl. 03.00 ommorgenen, og I vender retur til jeres hotel ca. 10.30.Medbring varmt tøj og komfortable sko. Resten af dagener på egen hånd.

  Udflugt: Hana Gold Adventure

  En herlig heldagstur med guide, der levende fortæller omMaui, mens I kører ad den meget sceniske vej til byenHana. Her bydes på frodig regnskov, majestætiskevandfald og bjergtagende udsigter. Der serveres en letmorgenmad og frokost på denne sightseeingtur. Nogle afturens højdepunkter er:

  Waikane og Wailua FallsKeanea LookoutVejen til Hana med hele 620 sving og 59 broerWainapanapa State Park med den smukkeste sortesandstrand

  Deluxe indkvartering:Maui: Sheraton Maui Resort & Spa

  Budget indkvartering:

 • Wakiki Beach og Diamond Head på Oahu

  [email protected] www.benns.dkRing 65 65 65 65

  Maui: Kaanapali Beach Resort

  Dag 9: Flyrejse fra Maui - Big IslandHawaiiDer er afgang fra Maui i dag. Bilen afleveres i lufthavnen,og Hawaii eventyret fortsætter på jeres næste ø, BigIsland. Efter at bagagen er modtaget i lufthavnen på BigIsland, henter I igen jeres bil og kører mod jeres nyeovernatningssted, det flotte Royal Sea Cliff Kona byOutrigger, som skal være jeres hjem de næste 4 nætter.

  Også her ligger hotellet på et helt mageløst sted, direkteved vandet, omgivet af den lidt mere rustikke natur påBig Island.

  Deluxe indkvartering:Big Island: Royal Sea Cliff Kona by Outrigger

  Budget indkvartering:Big Island: Royal Kona Resort

  Dag 10-12: Big Island HawaiiBig Island er den største og yngste af Hawaii-øerne og erbemærkelsesværdig for mere end blot sin størrelse. Herfår I bl.a. mulighed for at opleve en af verdens mestaktive vulkaner, Kilauea og gå lange ture i strandkantenpå fantastiske, sorte sandstrande.

  Big Island byder på et væld af oplevelser ogaktivitetsmuligheder af snart enhver art. Så uanset omman er til romantiske gåture i strandkanten, snorkle medstore Manta-rokker, ride på hest ved Waimea,vandreture langs den dramatiske kyst eller sejle langsKona kysten, så har Big Island noget til jer.

  Naturen her er på mange måder helt anderledes rå oglevende end på de andre øer, men er stadig enormtspektakulær og unik på sig helt egen måde. De størsteattraktioner på Big Island er nok:

  Hawaii Vulcanoes National Park med KilaueaHamakua Heritage Corridor; scenisk vej fra Hilo tilWaipio ValleyDe fantastiske vandfald Akaka Falls og KahunaFallsDe charmerende historiske byer Hilo og KonaPuuhonua og Honaunau National Historic Park

  Tiden er helt jeres egen på Big Island. Vi kan foreslå toherlige udflugter på Big Island (tillæg til prisen):

  Udflugt: Grand Circle Island TourUdflugt: Mauna Kea Summit & Stars Adventures

  Udflugt: Grand Circle Island Tour

  En pragtfuld rundtur på Big Island, hvor I kommer helttæt på øens vidunderlige diversitet og historiske stederlige fra vulkaner, og sorte strande til velplejet

 • Waipio Valley, Big Island

  [email protected] www.benns.dkRing 65 65 65 65

  landbrugsland og frodig regnskov. En scenisk rundtur påhele 400 km med højdepunkter som Volcanoes NationalPark, Kilauea Iki Crater, Volcano House Observatory,Rainbow Falls, Thurston Lava Tube og meget mere.Frokost er IKKE inkluderet.

  Udflugt: Mauna Kea Summit & Stars Adventure

  Bemærk! I skal selv komme til Hawaii Forest & Trail HQ iKailua-Kona. Her begynder udflugten kl. 16.00.Højdepunktet på denne herlige udflugt er vandreturen tiltoppen af den inaktive vulkan, Mauna Kea. Mauna Kea erkendt som det 'hvide bjerg' på grund af den oftesneklædte top.

  Rent faktisk er det 6000 m. høje Manua Kea verdenshøjeste bjerg, målt fra top til bund, da bunden ligger 6000meter under havets overflade! Der er middag inkluderet iudflugten, og turen mod toppen af Mauna Kea er eftermiddagen. Fra toppen er det muligt at se Haleakalavulkanen på Maui. En mageløs oplevelse.

  Deluxe indkvartering:Big Island: Royal Sea Cliff Kona by Outrigger

  Budget indkvartering:Big Island: Royal Kona Resort

  Dag 13: Flyrejse fra Big Island Hawaii -OahuDer er afgang fra Big Island i dag. Bilen afleveres ilufthavnen, og Hawaii eventyret fortsætter på jeresnæste ø, Oahu. Efter at bagagen er modtaget i lufthavnenpå Oahu, henter I igen jeres bil og kører mod jeres nyeovernatningssted, det lækre Moana Surfrider direkte påWaikiki Beach, som skal være jeres hjem de næste 4nætter.

  Deluxe indkvartering:Oahu: Moana Surfrider, A Westin Resort

  Budget indkvartering:Oahu: Aqua Palms Waikiki

  Dag 14-16: OahuOahu er den tredjestørste ø i Hawaii og ofte kaldet 'TheGathering Place', fordi øen huser langt den største del afbefolkning på Hawaii. Her møder man en fascinerendefusion af kultur fra øst og vest, rodfæstet i værdier ogtraditioner i den indfødte befolkning. Det er dennefundamentale kontrast mellem nyt og gammelt, der gørOahu så fornøjelig, bedst illustreret mellem den modernestorby Honolulu og den lille by Haleiwon på øensnordside.

  Oahu har noget at byde på, uanset om I kan lide at

 • [email protected] www.benns.dkRing 65 65 65 65

  vandre på toppen af ikoniske Diamond Head, shoppe iHonolulus fashionable butikker eller slappe af på en ellerflere af Oahus smukke strande. Glæd jer til endnu enfantastisk Hawaii-ø.

  De største attraktioner på Oahu er nok:

  Haleiwa, den historiske surfby på nordsiden af øenLeahi (Diamond Head)Pearl HarborPali LookoutWaikiki Beach i Honolulu

  Tiden er helt jeres egen på Oahu. Vi kan foreslå to herligeudflugter på Oahu (tillæg til prisen):

  Udflugt: Grand Circle Island TourUdflugt: Pearl Harbor Arizona Memorial City Tour

  Udflugt: Grand Circle Island Tour

  På denne rundtur vil I opdage, hvorfor Oahu er så særlig.Turen tager jer fra det grønne, frodige bjergområder tilde smukke strande med det krystalklare vand. Gennemfrugtbare landbrugsarealer og forbi charmerendebyer/landsbyer.

  Der vil være besøg ved de berømte surferstrandeWaimea, Sunset Beach og Makapuu. Særligt sceniskesteder med foto stops er Diamond Head, Blow hole ogPali lookout. Tillader tiden det er der også stop ved bl.a.

  Hanauma Bay og andre interessante steder.

  Udflugt: Pearl Harbor Arizona Memorial Tour

  Et 'must-see' besøg ved ethvert besøg på Hawaii. Etbesøg der tager tilbage i tiden, helt tilbage til dendramatiske december dag i 1941, hvor Japan angrebUSA. I besøger USS Arizona Memorial, hvor I ser denhåndgraverede marmorvæg med navnene på desømænd, der stadig ligger begravet i vraget nedenunder.

  Udflugten tager jer desuden gennem The NationalCemetery og the Pacific og en tur gennem Honoluludowntown med de mange historiske steder. En dejlig turder begynder kl. 09 om morgenen.

  Deluxe indkvartering:Oahu: Moana Surfrider, A Westin Resort

  Budget indkvartering:Oahu: Aqua Palms Waikiki

  Dag 17-18: Afrejse fra Oahu modDanmarkDer i dag afrejse fra Oahu med kurs mod Danmark.Ankomst til Danmark i løbet af den efterfølgende dag..

 • Priser og afgange

  [email protected] www.benns.dkRing 65 65 65 65

  Rejseperiode April - oktober 2020 - Fra-priser i kr. pr. person | Deluxe hotel i deltdobbeltværelseDelt dobbeltværelse

  41.098,00 DKK

  Periode November - december - Fra-priser i kr. pr. person | Deluxe hotel i delt dobbeltværelseDelt dobbeltværelse40.698,00 DKK

  Rejseperiode Januar - marts - Fra-priser i kr. pr. person | Deluxe hotel i delt dobbeltværelseDelt dobbeltværelse42.398,00 DKK

  Rejseperiode April - oktober 2021 - Fra-priser i kr. pr. person | Deluxe hotel i deltdobbeltværelseDelt dobbeltværelse

  41.098,00 DKK

  Periode November - december - Fra-priser i kr. pr. person | Deluxe hotel i delt dobbeltværelseDelt dobbeltværelse40.698,00 DKK

  Rejseperiode Januar - marts - Fra-priser i kr. pr. person | Deluxe hotel i delt dobbeltværelseDelt dobbeltværelse42.398,00 DKK

  Rejseperiode April - oktober 2020 - Fra-pris i kr. pr. person | Budgethotel i det dobbelværelseI delt dobbeltværelse26.198,00 DKK

  Rejseperiode November - december - Fra-pris i kr. pr. person | Budgethotel i det dobbelværelseI delt dobbeltværelse27.998,00 DKK

  Rejseperiode Januar - marts - Fra-pris i kr. pr. person | Budgethotel i det dobbelværelseI delt dobbeltværelse28.198,00 DKK

 • [email protected] www.benns.dkRing 65 65 65 65

  Rejseperiode April - oktober 2021 - Fra-pris i kr. pr. person | Budgethotel i det dobbelværelseI delt dobbeltværelse26.198,00 DKK

  Rejseperiode November - december - Fra-pris i kr. pr. person | Budgethotel i det dobbelværelseI delt dobbeltværelse27.998,00 DKK

  Rejseperiode Januar - marts - Fra-pris i kr. pr. person | Budgethotel i det dobbelværelseI delt dobbeltværelse28.198,00 DKK

  Køb en udflugtspakke for kun 9.300 kr. oven i ovenstående priser:Waimea Canyon Wailua RiverNa Pali Snorkel Picnic SailSpectacular Haleakala Sunrise TourHana Gold Adventure, inkl. en lett frokost og lunsjGrand Circle Island TourMauna Kea Summit & Stars Adventure - Hawaii Forest & TrailGrand Circle Island Tour Kualoa Ranch/dole PlantationPearl Harbor Arizona Memorial City Tour

  Køb en udflugtspakke for kun 9.300 kr. oven i ovenstående priser:Waimea Canyon Wailua RiverNa Pali Snorkel Picnic SailSpectacular Haleakala Sunrise TourHana Gold Adventure, inkl. en lett frokost og lunsjGrand Circle Island TourMauna Kea Summit & Stars Adventure - Hawaii Forest & TrailGrand Circle Island Tour Kualoa Ranch/dole PlantationPearl Harbor Arizona Memorial City Tour

 • Hvad er inkluderet i prisen?

  da

  [email protected] www.benns.dkRing 65 65 65 65

  Bestil dinnæste rejseSnak med en af voresrejseeksperter, som har mangeårs erfaring og kendskab til voresdestinationer

  Ring 65 65 65 65

  Bestil

  Vi sidder klar ved telefonernemandag - fredag fra kl 08:30 - 17:00

  Fly Danmark - Kauai - Maui - Big Island - Honolulu -Danmark

  Skatter og afgifter

  3x4 dages billeje model full-size ) på Kauai, Maui ogBig Island

  16 overnatninger på hotel

  Bidrag til Pakkerejsegarantifonden

  Øvrige entréer og udflugter

  Øvrige måltider

  Rejseforsikring

  Afbestillingsforsikring

  tel:65656565https://www.benns.dk/nordamerika/usa/det-bedste-af-hawaii-5252?utm_source=Tour-PDF&utm_medium=referral&utm_content=%3C/nordamerika/usa/det-bedste-af-hawaii-5252%3E