Generalitat de Catalunya Departament d’ ?· Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament RESOLUCIÓ…

 • View
  212

 • Download
  0

Embed Size (px)

Transcript

 • Generalitat de Catalunya Departament dEnsenyament

  RESOLUCI DE 10 DABRIL DE 2014, PER LA QUAL ES NOMENEN ELS MEMBRES DEL TRIBUNAL AVALUADOR DE LA PROVA EXTERNA PER A L'OBTENCI DEL TTOL DE BACCALAURAT (BATXIBAC) CORRESPONENT AL CURS 2013-2014. La Resoluci de 4 de febrer de 2014, de convocatria de la prova externa per a l'obtenci del ttol de baccalaurat per a l'alumnat que ha cursat el currculum mixt de batxillerat i baccalaurat i que lha completat en el curs acadmic 2013-2014, estableix en el punt 4 de les bases que figuren a lannex que el nomenament dels membres del tribunal avaluador, aix com dels corresponents suplents, es realitzar mitjanant una resoluci especfica. Tamb sespecifica que es nomenar personal tcnic del Departament dEnsenyament per donar suport a les tasques del tribunal. Per tot aix, Resolc: 1. Nomenar les persones que tot seguit sindiquen per formar part del tribunal de la prova externa per a l'obtenci del ttol de baccalaurat (batxibac) corresponent al curs 2013-2014:

  Presidenta: Sra. M. Teresa Pujol Comajoan, inspectora. Secretria: Sra. Marisol Arbus Castn. Vocals: Sra. Nria Blaj Ribas. Sra. Sandrine Doucinet Casol. Sr. Jean-Bastien Urfels. Sr. Frederic Chord Riollo. Sra. M. Jess de la Concepcin Martnez. Sr. Antonio Francisco Arias Fuentes.

  2. Nomenar, en qualitat de suplents, les persones segents:

  President: Sr. Jaume Pallarols Rusca, inspector. Secretari: Sr. Julio Almendriz Echarri. Vocals: Sra. Anna Soler Balls. Sra. Antonio Unzu Unzu. Sra. Lise Brunel. Sr. Patrici Cerrato Alonso. Sr. Joan Ramon Corts Salvat. Sra. Alcia Manchado Herrera.

  3. Nomenar, per donar suport tcnic a les tasques del tribunal, la Sra. Angelina Carreras Salvador i el Sr. Xavier Yez Such. 4. Aquesta resoluci sha de fer pblica al tauler d'anuncis del centre on es realitzi la prova externa (Institut Moiss Broggi de Barcelona) i al portal de centres pblics (http://educacio.gencat.cat/portaldecentre) i al portal de centres daltres titularitats (http://educacio.gencat.cat/gestiocentre). Barcelona, 10 dabril de 2014 Teresa Pijoan i Balcells Directora general dEducaci Secundria Obligatria i Batxillerat

  2014-04-25T11:37:10+0200CPISR-1 C Teresa Pijoan i Balcells