Guia Ensenyament page 1
Guia Ensenyament page 2

Guia Ensenyament

 • View
  214

 • Download
  1

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Guia ensenyament

Text of Guia Ensenyament

 • Certificaci de qualitatUNE-EN ISO 9001-2008

  ffooorrrmmaaci ccoooonnntttiiinuuaaaaaadddddddddaaaaaaaa

  Per ampliar qualsevol informaci pots contactar amb elDepartament de Formaci Continuada i un consultor torientar

  Telf 93 415 94 17 / Fax 93 238 00 06

  c/ Sardenya 68-72 08005 Barcelona

  fc@femarec.cat

  www.femarec.cat

  aaaaaccccciiiii ccccooooonnnnnttttiiiinnnnnuuuuuaaaaadddddaaaaaffoormmGGesti del coneixement en lera digital.Nous recursos per ladaptaci als canvis tecnolgics, socials i econmics.Cuidem leducador.La corresponsabilita de leducaci: el vincle famlia-escola.

  Disseny, recerca i posada en marxa de projectes per un equip dalt nivell i amb reconeixement en lmbit educatiu.

  Femarec s una entitat diniciativa social. Des de la nostra posada en marxa, lany 1991, treballem per a la cohesi social amb lobjectiu desdevenir un espai permanent dexperimentaci i desenvolupament de bones prctiques a favor de la inclusi de les persones en risc dexclusi social i laprenentatge permanent de qualsevol professional.

  El departament de formaci continuada est constitut per un equip especialitzat en la gesti de formaci de qualitat que ha elaborat centenars de plans de formaci per tot lestat

 • ESCOLA BRESSOLDesenvolupament psicoafectiu del nen de 0 a 3 anys. Educaci de la veu.El conte de fades com a instrument psicopedaggic.Ladopci en lmbit escolar.Lofici de ser pares: el repte deducar.Musicoterpia aplicada a leducaci.Primers auxilis peditrics.Tcnica de massatge peditric per a educadors infantils.

  EDUCACI INFANTILDesenvolupament psicoafectiu del nen de 0 a 3 anys. Detecci i tractament del nen superdotat.Dol/prdua a la infantesa i adolescncia.Educaci de la veu.El conte de fades com a instrument psicopedaggic.Ladopci en lmbit escolar.

  Lofici de ser pares: el repte deducar.Mediaci familiar.Musicoterpia.Primers auxilis peditrics.TDAH. Trastorn per dficit datenci amb hiperactivitat. Tcnica de massatge peditric per a educadors infantils.Trastorns ms freqents en conducta i aprenentatge. Violncia i agressivitat. Tcnica de massatge peditric per a educadors infantils

  EDUCACI PRIMRIA.Detecci i tractament del nen superdotat.Dol/prdua a la infantesa i adolescncia.Educaci de la veu.Lofici de ser pares: el repte deducar.Mediaci en els conflictes escolars.Mediaci Familiar. Metodologia pedaggica per a la investigaci.

  Primers auxilis peditrics.TDAH. Trastorn per dficit datenci amb hiperactivitat.Tcniques i estratgies per a la prevenci i reducci de la conflictivitat a laula.Violncia i agressivitat infantil. Trastorns ms freqents en conducta i aprenentatge. Estratgies didctiques innovadores pel desenvolupament de competncies en laula.

  ESO I BATXILLERATClaustre de professors. Contenci mecnica.Contenci psicolgica.Dol/prdua a la infantesa i adolescncia. Educaci de la veu.Lofici de ser pares: el repte deducar.Mediaci en els conflictes escolars.Mediaci familiar.

  DESENVOLUPAMENT PERSONAL

  ArterpiaComunicaci i desenvolupament personal a travs de la dramatitzaciDansa moviment terpiaExcellncia personalGesti de lhumor a lentorn laboral: Risoterpia IogaMillora de lautoestima en lmbit laboral

  MBIT INTERDISCIPLINARI

  Aplicaci a la llei de protecci de dades (LOPD)DEA/DESA. Desfibrillador extern semi automtic. Emergncies i primers auxilis Ergonomia Estrs professionalLlengua de signes Manipulaci dalimentsPla demergncia

  Prevenci de riscos laborals Idiomes aplicatsInformtica aplicada El nostre servei es basa en:

  Disseny de plans de formaci a mida in company arreu del territori de lestat

  Metodologies didctiques (formaci presencial, mixta, on line i outdoortraining)

  Experts de referncia i dalt nivell

  Formaci innovadora i avantguardista

  Participaci activa del nostre equip tcnic en el desenvolupament i aplicaci de la llei de dependncia.

  Gesti de subvencions de formaci estatal i autonmiques

  I+D+I del sector de serveis a la persona

  Collaboraci en projectes de creixement empresarial

  Contribuci a lobtenci de certificats de professionalitat

  Collaboraci permanent amb institucions pbliques

  Avaluaci continuada dels itineraris formatius

  Requalificaci de ms de 100.000 treballadors en ms de 7000 cursos

  Ms de 1000 empreses han confiat en nosaltres arreu de lestatGMetodologia pedaggica per a la investigaci.Tcniques i estratgies per a la prevenci i reducci de la conflictivitat a laula.Violncia i agressivitat infantil. Estratgies didctiques innovadores pel desenvolupament de competncies en laula.

  COMPETNCIES DIGITALS

  s metodolgic de la pissarra digital.Eines collaboratives en xarxa i comunicaci 2.0.Veure, escoltar, parlar: Eines TIC per a la diversitat.Aprendre a crear pgines web i portafolis de contingut amb Google Sites.Eines TIC per a lanimaci a la lectoescriptura en educaci primria.La creaci dun blog daula.Estratgies docents per a la prevenci de riscos dInternet.