Inf pares inici curs 2013 14 juny

  • Published on
    19-Jul-2015

  • View
    1.643

  • Download
    5

Embed Size (px)

Transcript

Generalitat de Catalunya

Departament dEnsenyamentESCOLA Dami Mateu

Carrer Frederic Mars 52-56

08450 Llinars del Valls

Tel. i Fax 93 841 09 85

ceipdamiamateu@xtec.cat

INFORMACIONS FAMLIES INICI DEL CURS 2013-14Benvolgudes famlies de lescola,Lequip de mestres us dna la benvinguda al nou curs escolar 2013-14.Com sempre, esperem comptar amb la vostra collaboraci en les diferents activitats que es portin a terme al llarg del curs.Al mes de juny ens van informar que el trasllat es faria a partir del setembre. Per, al mes dagost, ens van comunicar que shavia de fer el trasllat de ledifici de manera imminent perqu estava finalitzada lobra del nou edifici. Aix doncs, us hem dinformar que shan vist afectats els diferents accessos de lescola. Les portes dentrada/sortida es troben al carrer Josep Argila (una per Educaci Infantil i una altra per Primria).Tot i aix, per comunicar-se amb direcci, secretaria o consergeria sha de fer provisionalment pel carrer Doctor Fleming, com tamb quan shagin de portar alumnes a lescola i les portes del carrer Josep Argila estiguin tancades.

ENTRADES I SORTIDES

EDUCACI INFANTIL:

Els alumnes dEducaci Infantil entraran fins a la porta de la seva classe acompanyats de les seves famlies a les 855h i a les 1455h.

Els pares els recolliran a la porta de la classe a les 12:25h i a les 16:25h.

La classe dEI 5 est ubicada provisionalment a lantic menjador de lescola.EDUCACI PRIMRIA:

Els alumnes dEducaci Primria (de 1r a 6) entraran sols a les 9h i a les 15h. Passaran per la pista i faran fileres al porxo nou de lescola, on els estaran esperant les seves mestres. Pel que fa a les sortides, els alumnes del Cicle Inicial (1r i 2n) sortiran 5 minuts abans que la resta de la Primria. Tots els alumnes faran fileres a la pista de lescola. Noms a les entregues, podreu accedir a la pista per recollir els vostres fills, en ordre i sense presses.

En cas dels dies de pluja, es podr accedir fins al porxo de lescola, tan a les entrades com a les sortides.

Excepcionalment, noms els dies 12 i 13 de setembre els alumnes faran les fileres a la pista (entrades).Segons ens han comunicat, les obres duraran, aproximadament, uns sis mesos. Un cop finalitzada, lentrada principal de lescola continuar sent pel carrer Frederic Mars. HORARI ESCOLAREl Departament dEnsenyament no ens ha autoritzat a realitzar lhorari continuat al llarg de tot el curs. Per tant, lhorari a Educaci Infantil i Primria s de 9h a 1230h i de 15h a 1630h.SERVEI DE MENJADOR (MPENTA)

Per a qualsevol consulta sobre aquest servei el telfon de contacte s: 93 867 05 48 (no el de lescola).El mail: info@mpenta.netLes persones de contacte sn: Pepa (coordinadora) i Joan / Roger (els responsables de lempresa).CELEBRACI ANIVERSARISQuan vulgueu celebrar els aniversaris en horari lectiu amb els companys de classe, el pasts o galetes que porteu hauran dhaver passat per un control sanitari. Aix doncs, no es podran elaborar a casa de manera artesana a causa de les diferents intolerncies i allrgies que presenten alumnes de lescola.CLAUSTRE DE PROFESSORS CURS 2013-14TUTORIES

EI 3Maribel Crceles

EI4Cristina Armengol

EI 5Maria Rosell

1rLourdes Trallero

2nAlejandra Bustos

3rRaquel Casado

4tNoemi Ginesta

5Ana M Prez

6Sofia Alejandro

ESPECIALISTES

Educaci FsicaOlatz Gmez

MsicaGeorgina Luelmo

AnglsSlvia Snchez / Jessica Jurez

Educaci EspecialMerc Balbastre

Religi---

FrancsJessica Jurez

DALTRES

Suport escolar personalitzat/refor escolarAna Beln Garca i altres membres del claustreSEP Cicle Superior (5: Silvia + 6: Sofia)

CRRECS DIRECTIUS

DirectoraBego Hernndez

Cap dEstudisRut Bartrs

SecretriaJessica Jurez

En breu us avisarem perqu vingueu a conixer les noves installacions de la nostra escola.Grcies per la vostra collaboraci,

La direcci

setembre 2013