132
KABE MADE IN SWEDEN Altid et skridt foran… KABE 2016 En unik campingvogn

Kabe Caravans 2016

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Kabe Caravans 2016

Citation preview

Page 1: Kabe Caravans 2016

K A B E M A D E I N

S W E D E N

Altid et skridt foran…

KABE 2016En unik campingvogn

Page 2: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

2

INDHOLD 6 En unik campingvogn

8 Historien

10 Tryghed

14 Grundigt testede

16 Kvalitet

18 Helårsbrug

20 Sikkerhedssystem

22 Design

24 Tekstiler

28 Flexline

33 Modelserier

34 Classic

46 Ædelsten

64 Royal

82 Hacienda

92 Imperial

108 Unikke KABE

118 Tilvalg

126 Udstyrsspecifikationer

94

2210

92

8606

Page 3: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

3

MINDERNE OM SKØNNE DAGE MED FAMILIE OG VENNER

En Kabe-campingvogn er en investering i kvalitet på mindst to planer – livskvalitet og produktkvalitet.

En KABE-campingvogn er en inves-tering i frihed. Rejselysten og hjem-længslen i samme følelse. Du vælger præcis som det passer dig i øjeblikket. Bryd op og tag på nye eventyr eller bliv hjemme og nyd at finde dig selv.

Derfor er en KABE-campingvogn også en investering i kvalitet på mindst to planer – livskvalitet og produktkvalitet. Begge dele er lige vigtige for følelsen af frihed. For at være et skridt foran gælder det om at tage mange skridt fremad hvert år. Nu har vi hos KABE gjort det igen. De nye camping-

vogne er her – forbedrede, forædlede og forfinede. Det handler om at vække idéer, prøve dem konkret og virkeliggøre dem uden kompromisser. Alt skal lande i øget rejselyst og hjemlige fornemmelse. Så er det lykkedes os. Velkommen til KABE årgang 2016.

Page 4: Kabe Caravans 2016

K A B E M A D E I N

S W E D E N

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

4

Page 5: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

5

Page 6: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

6

KABE – EN UNIK CAMPINGVOGN

Page 7: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

7

At bygge gode og gedigne campingvogne bunder i samme filosofi som det at bo i campingvogn. Man skal kunne lide at udforske nye veje. Være tilfreds, når man har nået sit mål, men ligeså tilfreds med at tage af sted igen. Nysgerrig efter, hvad der dukker op på rejsen. Det gælder om at ville fremad og være opsøgende. Rejselyst og hjemve er ikke modsætninger hos os, men drivkraften bag det at bygge campingvogne med KABE-kvalitet.

Kig nøje på en KABE fra gulv til loft, fra væg til væg. Så opdager du, at vores tanke for kvalitet går igen i alle detaljer – isolering, ventilation, varmesystem, vinduer og møbelkonstruktion. For os er det de små detaljer der er det allervigtigste. For det handler om komfort, om sikkerhed og lang holdbarhed, fra første sving på den første rejse og ind i fremtiden.

Page 8: Kabe Caravans 2016

K A B E M A D E I N

S W E D E N

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

8

Der er sket meget siden 1957. Dengang kørte den første KABE-campingvogn ud af Kurt Blomqvists garage til en for-ventningsfuld familie, som længtes ud på vejene. Utallige modeller er blevet fremstillet, funktioner er blevet tilføjet, materialerne er blevet forbedret og pladsen blevet større. Samtidig er der rigtigt meget, der ikke er forandret.Vognene bliver stadig bygget i Tenhult på vores højteknologiske fabrik og med af- prøvet erfaring. Den røde farve er den samme og rejselysten ligeså. En KABE er unik, helt ned i den mindste detalje.I mere end 58 år har vi bygget camping-vogne her i smålandske Tenhult med livs-kvalitet og frihed som vores drivkraft. Det

I mere end 58 år har vi bygget campingvogne og autocampere i Tenhult med livskvalitet og frihed som vores drivkraft.

Drømmen om den perfekte campingvogn begyndte 1957

har vi tænkt os at fortsætte med og derfor investerer vi hele tiden i yderligere kapacitet og teknik på vores fabrik. Vi har aldrig valgt den nemmeste vej til at nå et mål, men den vej som vi tror, vil nå derhen, hvor vi vil på langt sigt.Mange af vores KABE-innovationer er også patenterede og patentanmeldte, for vi ønsker, at de kun skal være vores. Et kendetegn for vores vogne, som gør, at du let kan kende forskel, når du sammen-ligner med vores konkurrenter.Konkurrencen øger og vores salg ligeså, hvilket har skubbet udviklingen mod en højere automatisering af mange dele. Men det er stadig korrekt at sige, at en KABE bliver bygget i hånden af dygtige og

stolte medarbejdere. Omhygge, detaljer og følelse for kvalitet sidder altid i hænderne på vores teknikere. Det er slutresultatet, som vi værner om. For din skyld!

Kurt Blomqvist

Page 9: Kabe Caravans 2016

K A B E M A D E I N

S W E D E N

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

9

1985 - 1987KABE begynder at bygge karosserier ifølge sandwichmetoden, hvilket gør vognene lettere. En helt ny KABE-generation bliver præsenteret og i 1987 bliver vandbåren gulvvarme introduceret.

1957 - 1958Kurt Blomqvist bygger sin første camping- vogn i familiens ferie. En nabo køber vognen, men Kurt når at bygge en til, som bliver færdig under ferierejsen. Også denne vogn sælges senere.

1991 - 1994Royal-serien bliver præsenteret som ”Kongen blandt campingvogne” og får en fin modtagelse. KABE tilbyder nu elleve forskellige modeller med tilsammen omkring halvtreds forskellige indretningsmuligheder!

1967 - 1969Alle vogne bliver udstyret med flaskegasdrevet varmesystem, indvendig belysning, en 25- liters vandtank og en fyldt gasbeholder på 11 kg. Meget som konkurrenterne dengang ikke havde. I 1969 indføres vandbåren centralvarme som standard.

2002 - 2013Genintroduktion af TDL-modellerne. Royal Hacienda med 940 cm langt karosseri vises for første gang. En ny produktionslinje indvies. KABE-fabrikken er dermed en af Europas mest moderne campingvognsfabrikker.

1970 - 1972Vognene bliver produceret ifølge modul- princippet – baggrunden for nutidens Flexline-system. Den nu klassiske, røde KABE-dekor kommer til syne for første gang.

Page 10: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

10

Page 11: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

11

I mange årtier har KABE skabt noget, der er typisk skandinavisk. Det er gen-nemgående høj kvalitet og perfektion – fra den bærende konstruktion, chassis og karrosseri til varme- og ventilations-systemer, tekstiler, indretning og ned til den mindste skrue.

Innovative løsningerDet er en stor del af KABE’s filosofi kontinu-erligt at ligge længst fremme i udviklingen af nye campingvogne. De gennembearbejde- de detaljer i designet skaber tillid. En tillid, som giver os hos KABE mulighed for at fortsætte med at føre udviklingen fremad og skabe innovative løsninger og patenter – alt sammen for, at du som ejer skal føle stolthed over og glæde for din KABE.

Højteknologisk fremstillingPå KABE-fabrikken producerer vi efter den seneste filosofi, den såkaldte Lean Produc-tion, eller Toyota-modellen, som den også kaldes. Nøjagtigheden hos vores produk-tionsrobotter i kombination med kreativi-teten og præcisionen hos vores personale er det, som skaber følelsen i en KABE. Takket være den moderne produktionslinje på fabrikken skaber vi campingvogne og autocampere i absolut topklasse.

Kvalitet i hver eneste detaljeEn KABE er en investering i kvalitet på mindst to planer – livskvalitet og produkt- kvalitet. Den vigtigste erfaring som vi har fået gennem årene er nok, at alt kan justeres til – blive lidt lettere, lidt pænere, lidt smar-

tere. Og at kvalitet kræver kvalitet er alment kendt, så vi vælger underleverandører, som deler vores kompromisløse syn på ydelse og komfort. Det er traditionen hos KABE.

Altid et skridt foranSiden KABE’s stifter, Kurt Blomqvist, be-gyndte at anvende begrebet ”altid et skridt foran” i 1968, har virksomhedens slogan været en tryg grundstamme at bygge videre på. Vores nye innovationer og unikke patenter fører udviklingen fremad – mange udgør i dag standarden i hele branchen.

Når du vil bo og rejse på første klasse

Det er en stor del af Kabe’s filosofi kontinuerligt at ligge længst fremme i udviklingen af nye campingvogne.

7 års tæthedssikring Syv års tæthedssikring giver dig et garanteret problemfrit ejerskab.

iWall Med KABE’s unikke iWall-konstruktion bliver karos-seriet maksimalt stabilt og absolut fugtsikkert.

Indretning og snedkerarbejdeMøbelkonstruktion og indretning kommer fra KABE’s eget snedkeri.

Sidde- og sovekomfort Ergonomisk udformede sofaer og skønne senge – som derhjemme.

Innovationer og patenter Innovationer og unikke patenter fører udviklingen fremad – mange udgør i dag standarden i hele branchen.

Trygt og sikkert Sikkerhedssystemet, KABE Safety Driving System, har taget sikkerheden til helt nye højder.

GulvvarmeDet automatiske gulvvar-mesystem, AGS II og AGS II Pro giver en endnu mere jævn varmefordeling.

Til helårsbrug KABE’s campingvogne er altid bygget til at klare det ekstreme, skandinaviske klima.

Ventilation Alle campingvogne fra KABE er blevet konstrueret med maksimal luftcirkulation for øje.

Page 12: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

12

Page 13: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

13

Garantier, der giver dig ro i sindetMan får ro i sindet, når man køber en KABE og man får lidt mere glæde i hverdagen, frihed fra problemerne, og frem for alt en smule mere livskvalitet. Når du bestem-mer dig for en campingvogn fra KABE, kan du være sikker på at få, hvad vi kalder et bekymringsfrit ejerskab.Brug din tid på at planlægge ferien – og frem for alt nyd den. Vores syv års lange tæthedssikring på alle nye campingvogne fra KABE giver dig et garanteret ubekymret ejerskab.

Man får ro i sindet, når man køber en KABE

Ægte håndværk og en lang byggertraditionHøj kvalitet i alle detaljer, tryghed på alle planer og et godt design er noget, som har været kendetegnende for alle campingvog-ne med den røde streg i mere end 58 år. Det er ikke et tilfælde, at en KABE ser ud som en KABE. Lige siden Kurt Bomqvist byggede den første campingvogn i slut-ningen af 1950’erne, har de klassiske træk altid været kombineret med en stræben efter perfektion. Vores moderne maskinpark og dygtige fagmænd skaber sammen hver dag de detaljer, som er kendetegnende for KABE’s campingvogne. En rød tråd, som formidler det budskab, at

Vores autoriserede forhandlere giver dig tryghedDer er noget, der kendetegner stærke og stabile varemærker: den høje gensalgsvær-di. Vi har i lang tid sørget for, at værdien på din KABE holder skansen år efter år.

Når du køber en KABE af en autoriseret forhandler, kan du være forsikret om, at vi stoler på forhandleren. En tillid som er blevet opbygget i lang tid – flere af vores forhandlere har solgt KABE i flere årtier. De ved, hvad der kræves af dem, og de er klar til at hjælpe dig. Med over 100 autoriserede servicesteder fordelt i det nordlige Europa, kan du som ejer af en KABE-campingvogn altid føle dig tryg.

Grundigt testedeVi har valgt at have fuld kontrol med hele fremstillingen for at sikre os den bedste kvalitet i alle detaljer. Derfor konstruerer vi og prøver nye løsninger i vores egen ud-viklingshal. Vi har egne elektrikere og eget snedkeri. Vores underleverandører tilhører Europas førende inden for deres respektive områder. Og vores produktion foregår i en af Europas mest moderne camping-vogns- og autocamperfabrikker.

KABE altid har fornemmelse for helheden. Hver eneste del i en campingvogn fra KABE er unik. Hver eneste detalje i konstruktionen har sin egen specifikke funktion. Der kan aldrig være tale om at skabe en camping-vogn, der bare er pæn at kigge på. Og heller ikke blot at skabe funktionalitet. En KABE er altid funktionelt design, et møde mellem design og funktionalitet. Konstrue-ret til at møde både hjerte og hjerne.

Page 14: Kabe Caravans 2016

I klimakammeret udføres grundige tests af campingvogne og auto- campere.

Vægte til at afbalancere og optimere vægtfordelingen mellem akslerne.

Det er livsvigtigt, at ventilationen fungerer som den skal, og dette kontrolleres nøje.

Vognene testes i temperaturer fra -35 grader op til +55 grader.

Måleinstrument til træk.

Gasflaskesystemet tryktestes.

Ved hjælp af varmekameraer sørger vi for, at konstruktionen når præcist den kvalitet, vi efterstræber.

Der anvendes tryk til at teste produk-ternes holdbarhed.

Elsystemet og andre vigtige funktioner kontrolleres inden campingvognene og autocamperne får lov til at forlade fabrikken.

Der anvendes en helt nyt teknik for at kontrollere, at campingvognene er absolut tætte.

Med røg kontrolleres luftflowet.

Holdbarhedstests simuleres på et rystebord, der svarer til 100.000 km normal kørsel.

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

14

For at sikre, at alle KABE’s campingvogne opnår den perfekte udformning og funktion, gennemgår de udførlige tests, for eksempel:

Page 15: Kabe Caravans 2016

Den seneste teknik… …supplerer vores dygtige personale. I regnkammeret oversprøjtes vognene under højt tryk.

Udholdelsestests foretages på de forskellige karosseridele.

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

15

Det er en stor del af KABE’s filosofi kontinuerligt at ligge længst fremme i udviklingen af nye campingvogne. Vores nye innovationer og unikke patenter fører udviklingen fremad – mange udgør i dag standarden i hele branchen.• Vindue med dobbeltglas og plan yderside• Ventilerende vægkonstruktion

(sandwich-konstruktion) • Ecoprimisoleringen udviklet i samarbejde

med Rockwool

Innovationer og patenter

• Varmtvandsopvarmningssystem og gulvvarme

• AGS II Pro Shunt-gulvvarme• Plastprofiler udviklet i samarbejde med

leverandører• Vinklet kabelrende, med el og vand

samlet• Flexline-systemet (kundeordrestyret

produktion)• Alu-profilen med forteltsskinne• Glasfiberstolper• Ergonomiske hynder

• Lofts- og vægtapet• Byvand og VA-systemet• Opklappelige sofaer og senge• Træk ud sofa• Vintertilkobling• Elskab• AirVent• iWall

Page 16: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

16

BYGGET I SVERIGE UOVERTRUFFEN

KVALITET

Page 17: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

17

Med en KABE kan du være forvisset om, at det ikke er et spørgsmål om kvalitet, der holder dig tilbage fra eventyret. Hverken vejen, vinden eller klimaet skal holde dig tilbage!

Med en KABE kan du føle dig fri til at følge livets mange sving og drejninger. Du kan gå din egne veje og ikke føle nogen begrænsninger. En KABE er altid en helårsoplevelse. Du mærker især den store forskel om vinteren, når temperaturen daler til langt under nul, og om sommeren, når der er allervarmest. Isolering, vinduer, vægge, varme og ventilation; alle detaljer er udviklet til ikke blot at klare et foranderligt klima, men også til gøre vinterrejsen til en lige så skøn oplevelse, som sommerens eventyr.

Page 18: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

18

Page 19: Kabe Caravans 2016

KABEVario-Vent

KABEVario-Vent

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

19

Vandbåren gulv- varme AGSSiden 1987 har gulvvarmesystemet AGS været standard i KABE’s campingvogne og 24 år senere blev AGS II Pro introduceret som standard i Royal- og Haciendavog-nene. Fire gulvspiraler i kombination med gulvvarmeplader skaber en jævn varmefor-deling i hele vognen. AGS II Pro leveres med en shuntventil, som automatisk regulerer temperaturen på vandet, som cirkulerer i gulvet, for at effektivisere og mindske energiforbruget.

Du kender altid kvaliteten i en KABE – uanset om du stiger ind i den en kold vinterdag, når temperaturen viser minus 25 grader eller på en varm sommernat med plus 30. Alle vogne fra KABE er bygget med det skandinaviske klima i mente!

For os er en god isolering en selvfølge i en campingvogn, som skal fungere i et omskifteligt klima. Er der noget vi ved, så er

det, at vejret kan være sin egen absolutte modsætning afhængigt af, hvornår på året, man vil feriere. KABE’s campingvogne er altid bygget til at klare det ekstreme, skan-dinaviske klima. Alt fra den varme og tørre sommer – via et regnfuldt og blæsende efterår – til en iskold vinter med mange centimeters kold og isolerende sne. Dage med høj luftfugtighed og hurtigt skiftende temperaturer – fra varme forsommerdage til iskolde nætter. Takket være vores løsninger

kan du altid være sikker på, at din ferie har de rette forudsætninger for, at den bliver den perfekte afslapning, du drømmer om. Alle campingvogne fra KABE er blevet kon-strueret med maksimal luftcirkulation for øje. Afstand og vinkler mellem sofaer, senge og sofarygge er nøje afprøvede. Overskabenes indbyggede luftkanaler sikrer, at luften cirku-lerer frit fra gulv til loft. Selv kabelrenderne til el, vand og afløb er vinklede for at lede luftstrømmene forbi vinduerne.

iWall giver det bedste indendørsklimaDet bedste indeklima opnås med vores nyudviklede vægkonstruktion; iWall eller Innovation Wall. Vores sandwichkonstruk-tion, med Ecoprim isolering mellem to forskellige typer aluminiumsplader afsluttes med vores bløde og åndbar vægtapet, som tilsammen garanterer en stabil, holdbar og maksimal fugtsikker løsning. KABE´s pan-tenterede plastbjælker med indstøbte luft- kanaler er placeret på særlige udsatte steder på karosseriet. Takket være dette fastholdes de gode resultater som kende- tegner en god vintervogn.

Variovent giver frisk luft i campingvognenEn regulator under vinduet giver valgfrihed til hurtigt at justere mængden af frisk luft i campingvognen. Takket være mulighederne for justering kan campingvognen altid tilpasses efter dine behov. I soveafdelingen er der en ventilationsluge, som gør, at du hurtigt kan lufte vognen ud, eller sove med den åben om natten.

Alle vogne fra KABE er bygget med det skandinaviske klima i mente!

Du mærker altid kvaliteten i en Kabe - uanset om du stiger ind i den en kold vinternat eller på en varm sommerdag.

Page 20: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

20

SIKKER PÅ VEJENSikkerhed er ikke bare noget, som vi selv lægger stor vægt på. Tværtimod er det noget, som ofte måles, og vi er stolte af kontinuerligt at ligge øverst i undersøgelserne. Ikke mindst er vi stolte over at have vundet ”European Innovation Award” for vores sikkerhedssystem. En udmærkelse, der er givet af motorjournalister fra 12 europæiske lande.

Page 21: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

21

KABE Safety Driving System

Sikkerhedssystemet, KABE Safety Driving System, har taget sik-kerheden til nye niveauer. Systemet, som er standard i Ædelsten, Royal, Imperial og Hacienda, gør det sikrere end nogensinde før at trække campingvognen rundt på vejene. Den forlængede træk-stang giver stærkt forbedret stabilitet, hvilket gør højere hastighe-der nemmere, samtidig med, at friktionskoblingen og ottelagsdæk hjælper vognen med at klare ydre belastninger.

Antiskridsystem

Campingvogne fra KABE er udstyret med krængningshæmmende aksler og et elektronisk styret antiskridsystem. Systemet registrerer på nogle få tusindedele af et sekund accelerationer i længden. Systemet mærker krængende bevægelser og bremser straks campingvognen på en blød måde for hurtigt derefter at give retningsstabilitet.

Kabe er en svenskfremstillet campingvogn bygget i en af Europas mest moderne campingvognsfabrikker.

Page 22: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

22

SKANDINAVISK DESIGN MED HØJ

KOMFORT

Page 23: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

23

Skandinavisk design er et kvalitetsbegreb i resten af verden. Ikke blot pga. udseende og udtryk, men også pga. det gennemtænkte design og komforten, som ligger i konstruktionsløsningerne.

Det vækker både nyhedens begejstring og holder i mange års dagligt brug. I et mobilt hjem kommer konstruktionen virkeligt på prøve, for her skal det ikke kun fungere, men også være pænt. Alt skal desuden være let. Noget, som egentlig ikke ses, men føles. KABE kombinerer skandinavisk design med højeste komfort.

Kabe kombinerer skandinavisk design med højeste komfort.

Page 24: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

24

Page 25: Kabe Caravans 2016

SÆT DIT PERSONLIGE PRÆG MED STOF

ELLER LUKSURIØST LÆDER

Med vores unikke tekstilkollektioner har du mulighed for selv at sætte dit personlige præg på din nye KABE. Farvestrålende, diskret eller elegant. Stof eller læder. Valget er dit!

De velkomponerede tekstilkollektioner sammenholder sofaer, gardiner og senge-tæpper i en unik, moderne og tidløs helhed.

En helhed, som giver dig lyst til at tilbringe mange timer i campingvognen. Vores strenge kvalitetskrav gør, at alle tekstiler skal igennem grundige tests. Stofferne skal opfylde vores høje krav til så vel slidstyrke som farveægthed, og også til oplevelsen og fornemmelsen, når de er monteret i campingvognen. Vi har skabt ni unikke tekstilkollektioner, som alle er af samme

høje kvalitet af resten af vognen, og som giver dig maksimale antal af mulige kom-binationer. Du kan kombinere hyndestof, gardinsæt og sengetæppe og pyntepuder - og du kan være sikker på at du køber en campingvogn, der følger din egen person-lighed, og som holder i mange år.

Se mere hos din forhandler.

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

25

Alicante Leeds

Page 26: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

26

TORINO

BAYONNE

SEVILLA (Classic)

PALERMO (Classic)

Page 27: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

27

BOSTON (læderbetræk)

MALAGA (læderbetræk) MEMPHIS (Imperial)

Page 28: Kabe Caravans 2016

FLEXLINE SKAB NETOP DIN

PLANLØSNINGEfter mere end 58 år med produktion af campingvogne ved vi, at alle ønsker en individuel campingvogn. En camping-vogn skal være en forlængelse af din unikke personlighed. Vi har alle vores behov og ønsker. Derfor har vi udviklet KABE Flexline, et system, der kan tilpasses, for at kunne skabe en grundplan efter præcist dine personlige specifikationer. Du bestemmer, vi bygger!

Sådan vælger du planløsning

1. Vælg model og længdeClassic 473-660 cmÆdelsten 473-645 cmRoyal 522-740 cmImperial 550-940 cmHacienda 820-940 cm

2. Vælg breddeVores vogne fremstilles i to bredder, standard 215 cm indvendig bredde eller Kingsize som er 20 cm bredere – 235 cm indvendig.

3. Vælg mellem tre grundplanløsningerGLE-vogn Toilet og brusebad er placeret langs vognens venstre side midt i vognen.XL-vognToilet og brusebad placeret i højre hjørne længst tilbage.TDL-vognToilet og separat brusekabine er placeret længst tilbage langs hele vognens bagende i hele vognens bredde.

4. Vælg mellem 14 forskellige FlexlinevarianterGLE-vognDu vælger mellem planløsning: B2, B3, B5, B7, B8, B10, B14, B15 og B16.XL-vognDu vælger planløsning: XV2.TDL-vognDu vælger mellem planløsning: U, E2, E8 og E9.

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

28

Page 29: Kabe Caravans 2016

E9-TDL

B14B10

E2-TDL

B8

B5

XV2

XV2

B3

U-TDL

B15 B16

B7B2

E8-TDL*

Planløsninger GLE

Planløsninger UTDL

Planløsninger XL

Planløsninger ETDL

* Elevationsseng i de fleste E8-modeller

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

29

CLASSICClassic 470 XL

Classic 520 XL

Classic 560 GLE

Imperial 560 XL

Briljant 470 XL

Smaragd 520 XL

Smaragd 540 GLE Royal 540 GLE

Royal 520 XL

Ametist 560 XL

Ametist 560 GLE

Royal 560 XL

Royal 560 GLE

Classic 600 GDL

Classic 660 GDLClassic 660 DGDL

Imperial 600 XLImperial 600 E-TDL

Imperial 740 E-TDLImperial 740 U-TDL

Imperial 630 E-TDL

Safir 600 GLESafir 600 E-TDLSafir 600 U-TDL

Diamant 660 GXLDiamant 660 E-TDLDiamant 660 U-TDLDiamant 660 GLE

Onyx 630 E-TDLOnyx 630 GLE

Royal 600 XLRoyal 600 E-TDLRoyal 600 GLE

Royal 740 GXLRoyal 740 E-TDLRoyal 740 U-TDLRoyal 740 GLE

Imperial 780 E-TDLImperial 780 U-TDL

Royal 780 E-TDLRoyal 780 U-TDLRoyal 780 GLERoyal 780 DGLERoyal 780 BGXL

Royal 630 E-TDLRoyal 630 GLE

ÆDELSTEN ROYAL HACIENDA

Hacienda 880 B-TDLHacienda 880 D-TDLHacienda 880 E-TDLHacienda 880 U-TDLHacienda 880 GLE

Imperial 880 B-TDLImperial 880 D-TDLImperial 880 E-TDLImperial 880 U-TDLImperial 880 GLE

Imperial1000 TDLHacienda1000 TDL

IMPERIAL

Page 30: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

30

Page 31: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

31

Page 32: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

32

Page 33: Kabe Caravans 2016

DEN RETTE VOGN TIL DIG

HACIENDAVores flagskibe, ekstra store og eksklusive.

CLASSICModel til førstegangskøbere med ægte KABE-følelse.

ÆDELSTENTil dig med høje krav til basisudstyr og komfort.

ROYALKronen på værket hvad angår luksusudstyrede campingvogne.

IMPERIALMajestætisk premiumserie, der har ekstra af alt.

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

33

Lige siden Kurt Blomqvist byggede den første campingvogn i 1958 har KABE holdt fast i helårskomfort, kvalitet, tryghed og smarte løsninger. Dette er fire områder, som altid indgår, når du køber en campingvogn fra fabrikken i Tenhult – uanset om du vælger en lille og let campingvogn eller vores største modelserie, Hacienda. I 2016 har KABE fem modelserier – hver og en med sine unikke egenskaber.

Page 34: Kabe Caravans 2016

KABECLASSIC

Classic er en oplagt model til førstegangskøbere. Det indebærer lidt færre tilvalg og en noget kortere udstyrsliste. Men det er KABE hele vejen.

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

34

Nyt interiør – Camarque OakNydesignede sengegavleNyt bagparti og nye baglygterMere indvendig belysning

Page 35: Kabe Caravans 2016

Cla

ssic

MODELSERIE KABE CLASSIC

Standard- og ekstraudstyrClassic-standard

ALDE-varme og vandbåren gulvvarme (AGS II)

12V cirkulationspumpe

Ståltorsionsaksel

Friktionskobling

Forlængede trækstang

Stabilt og fugtsikkert karosseri

Sandwichkonstruktion

Ecoprimisolering 36 mm

Plastbjælker

Blødt loft

Ventilerende vægtapet

Tonede ruder med myggenet

Ventilerede tagvinduer med myggenet og mørklægningsgardiner

Snedkerarbejde i høj kvalitet

Opklappelige sofaer

Ergonomiske siddehynder

Ekstra bund i sengeskuffer

Batteri 75 Ah

Batterioplader 30 A

LED-belysning

Jordafbryder

Optimeret ventilationssystem

Optimeret køleskabsventilation

Emhætte

Forberedt til CD / radio / højtalere

TV-antenne med forstærker

TV-ophæng

Indvending spildevandstank

Brandalarm

Komfur med elektronisk tænding

Skiboks

Tørreskab

Vælg mellem to hyndestoffer (Palermo og Sevilla)

Soft-close køkkenlåger

Blankforkromede håndtag

Myggenettdør

Højglans/sort køleskabsfront

Designede afbrydere og eludtag

Nyt interiør – Camarque Oak

Nydesignede sengegavle

Nyt bagparti og nye baglygter

Mere indvendig belysning

Tilvalg til Classic

Stort køleskab med fryseboks

Køjeskab

Heki-tagluge

Cykelstativ

ACC Dometic 2200

CD / radio / højtalere

Aluminiumsfælge (standard på Classic 660 til 2000 kg)

Mikrobølgeovn

Glatplade, aluminium

Serviceklap

KABE CLASSIC6 modeller, 8 planløsningerHelårskomfortFamilie- og rejsevenligKortere udstyrslisteLidt lavere pris

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

35

Classic har den ægte KABE-følelse. Med en lidt kortere udstyrsliste og færre valgmuligheder er det et klogt førstegangskøb i KABE-familien. Og det er KABE hele vejen.

I næsten tres år har KABE forfinet og foræd-let sin campingvogne og autocampere og er i dag et unik produkt på mange forskellige måder. KABE fås i fem stærke modelserier

– Classic, Ædelsten, Royal, Imperial og Hacienda. Classic-serien kom til i 2012 og fås i dag både som lidt større familievogne og mindre rejsevogne. Og der er ingen tvivl om, at Classic er en ægte KABE med alle de klassiske KABE-værdier. Konstruktionen bygger på velafprøvede KABE-løsninger, med et chassis fra tyske AL-KO. Solide vinteregenskaber er naturligvis af samme klasse som i de øvrige vogne og bygger på

den patenterede Ecoprim-isolering, vand-båren gulvvarme og meget gennemtænkt ventilation og luftcirkulation. Snedkerarbejde, vinduer, indretning, køkken og badeværelse er af højeste KABE-kvalitet. KABE Classic er altid klar til oplevelser, både derhjemme og langt væk.

Page 36: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

36

KØKKENLuksusfølelse med et højt udstyrsniveau.

Første gang du laver mad i et KABE-køkken, bliver du overrasket over den slående lighed med dit køkken derhjemme. Kvaliteten er høj i alt fra komfur til blandingsbatteri. De veludstyrede køkkener, de rummelige opbevaringsmuligheder og det gennemtænkte design er altid en fast bestanddel.

Page 37: Kabe Caravans 2016

Cla

ssic

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

37

STUEPlads til samvær og afkobling.

Du fornemmer kvaliteten i alt fra de omfangsrige sofaer, det glaslignende bord i højglans til de smarte og let tilgængelige opbevaringsrum under sofaerne. Du sidder altid lige bekvemt på de ergonomisk udformede hynder, uanset om du bruger sofaen som spiseplads, TV-sofa eller seng.

Myggenetdør.

Page 38: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

38

SOVEVÆRELSEKobl af og sov godt.

Med køjesenge, der er bygget på KABE’s eget snedkeri, udnyttes pladsen i campingvognen fuldt ud. Med op til tre etager hæver du ”compact living” til nye højder og skaber samtidig et spændende sted for familiens yngre medlemmer.

Page 39: Kabe Caravans 2016

Cla

ssic

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

39

BADEVÆRELSEFøl dig hjemme i vores badeværelser.

At have eget toilet med brusebad, når man er på farten, er noget af det, mange værdsætter højest.

Page 40: Kabe Caravans 2016

Classic 470

XV2

CLASSIC 470 XLKABE Classic 470, den mindste blandt KABE’s Classic-vogne. En perfekt rejsevogn for en eller to.

Planløsning

Tekniske specifikationerTotallængde: 684 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 554 cmIndv. karosserilængde: 473 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde Std: 215 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal Std: 10,2 m2

Beboelsesareal KS: 11,1 m2

Sengemål Std: For 205 x 156/124 cmBag XV2 196 x 129/102 cmSengemål KS: For 225 x 156/124 cmBag XV2 196 x 140/118 cmDæktype: 185R14C

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

40

Page 41: Kabe Caravans 2016

Classic 520

XV2

Cla

ssic

CLASSIC 520 XLKABE Classic 520 opfylder rigeligt alle basiskrav til en bekvem og funktionel feriebolig – vinter som sommer.

Planløsning

Tekniske specifikationerTotallængde: 733 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 603 cmIndv. karosserilængde: 522 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde Std: 215 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal Std: 11,2 m2

Beboelsesareal KS: 12,3 m2

Sengemål Std: For 205 x 166/127 cmBag XV2 196 x 129/102 cmSengemål KS: For 225 x 166/127 cmBag XV2 196 x 140/118 cmDæktype: 185R14C

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

41

Page 42: Kabe Caravans 2016

Classic 560

B2

Classic 560

B14

Classic 560

B15

CLASSIC 560 GLEKABE Classic 560 fås med enkeltsengee eller som børneværelsesvogn – valget er dit, fra dig og din families størrelse og ønsker.

Tekniske specifikationerTotallængde: 771 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 641 cmIndv. karosserilængde: 560 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde Std: 215 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal Std: 12,0 m2

Beboelsesareal KS: 13,2 m2

Sengemål Std: For 205 x 146/137 cmBag B2 2 x 196 x 78 cmSengemål KS: For 225 x 146/137 cmBag B2 2 x 196 x 88 cmB14 196 x 129/102 + 2 x 196 x 68 cmB15 196 x 129/102 + 196 x 62

+ 2 x 196 x 68 cmDæktype: 185R14C

Planløsninger

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

42

Page 43: Kabe Caravans 2016

Classic 600 GDL

Cla

ssic

Planløsninger

CLASSIC 600 GDLClassic 600 GDL er en campingvogn med en helt ny planløs-ning, der er blevet udviklet specielt med tanke på de unge familiers behov. Classic 600 har et separat børneværelse i vognens bageste del, som kan adskilles fra den øvrige plads med et forhæng.

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

43

Tekniske specifikationerTotallængde: 811 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 681 cmIndv. karosserilængde: 600 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 14,1 m2

Sengemål KS: For 196 x 140/118 cmBag, 2 køjesenge 2 x 196 x 87 cmBak, 3 køjesenge (tilvalg) 2 x 179 x 68 + 173 x 65 cmDæktype: 185R14C

Page 44: Kabe Caravans 2016

Classic 660 GDL

CLASSIC 660 GDLBørneværelsesvogn Classic 660 GDL er en klog førstegangs model i KABE-familien. Kan bygges med to eller tre senge i etager længst bag i vognen.

Tekniske specifikationerTotallængde: 871 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 741 cmIndv. karosserilængde: 660 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 15,5 m2

Sengemål KS: For 225 x 163/159 cmBag, dobbeltseng 196 x 129/102 cmBag, 2 køjesenge 2 x 179 x 68 cmBak, 3 køjesenge (tilvalg) 2 x 179 x 68 + 173 x 65 cmDæktype: 185R14C / 205R14C

Planløsning

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

44

Page 45: Kabe Caravans 2016

Classic 660 DGDL

Cla

ssic

Tekniske specifikationerTotallængde: 871 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 741 cmIndv. karosserilængde: 660 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 15,5 m2

Sengemål KS: For 225 x 143/159 cmBag, køjeseng 2 x 179 x 68 cmBag, dobbeltseng 196 x 129/102 cmBak, 3 køjesenge (tilvalg) 2 x 179 x 68 + 173 x 65 cmDæktype: 185R14C / 205R14C

Planløsning

CLASSIC 660 DGDLNyhed! Nu fås vores populære børneværelsesvogn med brusebad.

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

45

Page 46: Kabe Caravans 2016

KABEÆDELSTEN

Serien, som startede med at blive bygget allerede i 1963, er skabt til dig, som stiller høje krav til basisudstyr og komfort.

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

46

Nyt eksteriør designNyt interiør – Camargue-OakNydesignede sengegavle med belysningVægge med kontrastfarver i køkken og på toilet

Page 47: Kabe Caravans 2016

MODELSERIE KABE ÆDELSTEN

StandardudstyrÆdelstenserien har alt udstyr fra vores

Classic-vogne – og meget mere:

Standard på Ædelsten

ATC (antiudskridningssystem)

Badeforhæng

Skinne til brusebadsforhæng

Pyntepuder

Myggenetsdør

Plexiglas med belysning ved køkkenbord

Avishylde

Lækindikator for flaskegas

Udtrækkelig skiboksskuffe

Hjørnehylde fortil

Dobbelte temperatursensorer

Effektregulator

Højtaler fortil

Forberedt til højtaler bagtil

Opvarmet skoskab

Natbelysning

Garderobebelysning

Belysning sengeskuffe

Trådkurve garderobe

Indirekte belysning overskab bagtil

Belysning gaskasse/skiboks

Udluftningsluge

Udvendigt flaskegasudtag

Udtræksplade bord

Låg til vask

Dæmper til lysskinne ved forreste siddegruppe

230/12 V udtag vindueshylde

Eksklusive låger overskabe

Gasdæmper overskab

Sengeramme med kantprofil

Opklappeligt hovedgærde

Soft-close køkkenlåger

Premium Foam-fyld

6 stof- og 2 læderkollektioner

Gardinophæng med kappe

Udvendig elboks

Mini Heki tagluge

Højblanke laminatborde og køkkenborde

Delt glasafdækning på komfur

KABE Variovent

Køkkenvindue

Træktøjsafdækning

Formet gummimåtte i gaskassen

Gardinophæng med lysliste

Designede afbrydere og eludtag

Nyt eksteriør design

Nyt interiør design – Camarque Oak

Vægge med kontrastfarver i køkken og på toilet

Nydesignede sengegavle med belysning

KABE ÆDELSTEN14 modeller, 49 planløsningerHelårskomfortMarkedets stærkeste basisudstyrSveriges mest solgte modelserieAlle indbyggede KABE-værdier

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

47

KABE introducerede den første “Ædelsten” allerede i 1963 med camp-ingvognen Briljant, som siden blev fulgt af en hel serie. KABE’s ædelstene blev svaret på egne og kundernes ønsker om mere behagelige campingvognsferier.

Ædelstenene er blevet mange med årene, den ene mere glinsende end den anden!

Og vognene i serien fortsætter med at være storsælgere. Blandt ædelstenene er både rummelige og kompakte vogne med en mængde forskellige planløsninger – noget for de flestes smag og behov. Her er rummelige Safir og Ametist, Sveriges mest købte og indretningsfleksible campingvogn. Her er også den lette favorit Smaragd og lilleputten Briljant. For ikke at tale om de rummelige

Diamant og Onyx - vogne, som overstråler de fleste. Tag dig god tid, når du skal vælge – med vores flexlinesystem kan du i princip-pet skræddersy en KABE helt efter din og din families smag og behov.

Æde

lste

n

Page 48: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

48

KØKKENEt køkken som derhjemme.

Et veludstyret køkken med rummelige opbevaringsmuligheder og et gennemtænkt design er altid en fast del, når du køber en KABE. Takket være smarte løsninger har du den ekstra plads, der er så uvurderlig, når der skal kokkereres.

Komfuret med tre kogeplader har delt glas-afdækning – giver ekstra afsætningsplads.

Alt er af høj kvalitet, fra komfuret til vandhanen. De eksklusive detaljer: den runde vask med den separatmonterede vandhane, den separate bestikskuffe og skærebrættet i nøje udvalgt bøgetræ, giver indtryk af den perfekte indretning og designede køkken.

Page 49: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

49

STUEAfslaping.

De ergonomisk formede hynder med Premium Foam-fyld giver en enestå-ende komfort, og stuen bliver stedet, hvor du finder ro og kan slappe af.

Straks du stiger ind i campingvognen, bemærker du de lyse, blankpole-rede afsætningsflader. Takket være den ekstra udtræksplade er det let på blot et par sekunder at maksimere bordets afsætningsflade.

Vælg frit mellem ni unikke og nøje gennemtestede hyndestoffer og gardinsæt i to forskellige syninger, sammensat i fuldstændig harmoni med campingvognens forskellige dele.

Æde

lste

n

Page 50: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

50

SOVEVÆRELSEGod søvn.

Indret campingvognens soveafdeling ud fra dine egne behov og forudsætninger. Sengene er med spiralmadrasser, tykke topmadrasser og sengebunde med fjedrende lameller.

Designede afbrydere og eludtag.

Page 51: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

51

BADEVÆRELSE Compact living når det er bedst.

Vælg en KABE-model med et stort og rummeligt badeværelse med indbygget brusekabine eller en model, hvor badeværelset udgør et naturligt skillerum mellem campingvognens forskellige rum.

Æde

lste

n

Page 52: Kabe Caravans 2016

Briljant XL

XV2

Planløsning

Tekniske specifikationerTotallængde: 690 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 560 cmIndv. karosserilængde: 473 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde Std: 215 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal Std: 10,2 m2

Beboelsesareal KS: 11,1 m2

Sengemål Std: For 205 x 156/124 cmBag XV2 196 x 129/102 cmSengemål KS: For 225 x 156/124 cmBag XV2 196 x 140/118 cmDæktype: 185R14C

BRILJANT 470 XLDen mindste model af KABE's ædelstene – kompakt, let og meget populær blandt vores rejseglade kunder.

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

52

Page 53: Kabe Caravans 2016

Smaragd XL

XV2

SMARAGD 520 XLSmaragdmodellen har siden introduktionen i 1967 været blandt vores storsælgere. Her har vi beholdt grunden, som giver både plads og komfort!

Planløsning

Tekniske specifikationerTotallængde: 739 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 609 cmIndv. karosserilængde: 522 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde Std: 215 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal Std: 11,2 m2

Beboelsesareal KS: 12,3 m2

Sengemål Std: For 205 x 166/127 cmBag XV2 196 x 129/102 cmSengemål KS: For 225 x 166/127 cmBag XV2 196 x 140/118 cmDæktype: 185R14C / 205R14C

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

53

Æde

lste

n

Page 54: Kabe Caravans 2016

Smaragd GLE

B2

Ametist XL

XV2

Tekniske specifikationerTotallængde: 757 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 627 cmIndv. karosserilængde: 540 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde Std: 215 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal Std: 11,6 m2

Beboelsesareal KS: 12,7 m2

Sengemål Std: For 205 x 141/127 cmBag 196 x 78 + 186 x 78 cmSengemål KS: For 225 x 141/127 cmBag 196 x 88 + 186 x 88 cmDæktype: 185R14C / 205R14C

SMARAGD 540 GLESmaragd GLE er med sine enkeltsenge og den bekvemme siddegruppe en perfekt vogn til dig, som elsker at rejse.

Planløsning

Planløsning

Tekniske specifikationerTotallængde: 767 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 637 cmIndv. karosserilængde: 550 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde Std: 215 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal Std: 11,8 m2

Beboelsesareal KS: 12,9 m2

Sengemål Std: For 205 x 179/150 cmBag XV2 196 x 129/102 cmSengemål KS: For 225 x 179/150 cmBag XV2 196 x 140/118 cmDæktype: 185R14C / 205R14C

AMETIST 560 XLAmetist XL er vores største succes og Sveriges mest solgte campingvognsmodel! En rigtig god vogn til dig, som søger praktiske og bekvemme løsninger.

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

54

Page 55: Kabe Caravans 2016

Ametist GLE

B2

Ametist GLE

B3

Ametist GLE

B5

Ametist GLE

B7Ametist GLE

B8

Ametist GLE

B14

Ametist GLE

B15

Ametist GLE

B16

Planløsninger

Tekniske specifikationerTotallængde: 777 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 647 cmIndv. karosserilængde: 560 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde Std: 215 cmIndv. breddeKS: 235 cmBeboelsesareal Std: 12,0 m2

Beboelsesareal KS: 13,2 m2

Sengemål Std: For 205 x 146/137 cmBag B2 2 x 196 x 78 cmB3 2 x 196 x 77 + 196 x 86 cmB5 196 x 140/118 cmB7 196 x 124/102 + 196 x 77 cm

AMETIST 560 GLEDobbeltseng, køjesenge i to eller tre plan – bare sig hvad du ønsker, så hjælper vi dig med at bygge vognen, som du gerne vil have den.

Sengemål KS: For 225 x 146/137 cmBag B2 2 x 196 x 88 cmB3 2 x 196 x 87 + 196 x 96 cmB5 196 x 160/138 cmB7 196 x 140/118 + 196 x 77 cmB8 196 x 156 cmB14 196 x 129/102 + 2 x 196 x 68 cmB15 196 x 129/102 + 196 x 62

+ 2 x 196 x 68 cmB16 190 x 156/118 cmDæktype: 185R14C / 205R14C

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

55

Æde

lste

n

Page 56: Kabe Caravans 2016

Safir U-TDL

U

Safir U-TDL

XV2

Safir E-TDL

E2

Safir E-TDL

E9

SAFIR 600 E-TDLSafir E-TDL har et generøst toiletrum med separat brusekabine.

SAFIR 600 U-TDLKABE Safir U-TDL kan rumme alt, hvad du behøver for at kunne bo bekvemt, og giver samtidig en følelse af plads.

Planløsninger

Planløsninger

Tekniske specifikationerTotallængde: 817 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 687 cmIndv. karosserilængde: 600 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde Std: 215 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal Std: 12,9 m2

Beboelsesareal KS: 14,1 m2

Sengemål Std: For 205 x 166/137 cmBag E2 196 x 78 + 186 x 78 cmBag E9 196 x 120 + 2 x 186 x 60 cmSengemål KS: For 225 x 166/137 cmBag E2 196 x 88 + 186 x 88 cmBag E9 196 x 140 + 2 x 186 x 60 cmDæktype: 185R14C / 205R14C

Tekniske specifikationerTotallængde: 817 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 687 cmIndv. karosserilængde: 600 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde Std: 215 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal Std: 12,9 m2

Beboelsesareal KS: 14,1 m2

Sengemål Std: For 205 x 167/158 cmBag U 196 x 120 cmBag XV2 196 x 129/102 cmSengemål KS: For 225 x 167/158 cmBag U 196 x 140 cmBag XV2 196 x 140/118 cmDæktype: 185R14C / 205R14C

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

56

Page 57: Kabe Caravans 2016

Safir GLE

B2

Safir GLE

B3

Safir GLE

B5

Safir GLE

B7Safir GLE

B8

Safir GLE

B14

Safir GLE

B15

Safir GLE

B16

SAFIR 600 GLESafir GLE giver dig store muligheder for at vælge op til fem faste sengepladser efter eget behov.

Planløsninger

Tekniske specifikationerTotallængde: 817 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 687 cmIndv. karosserilængde: 600 cmIndv. højde: 196 cmIndv. breddeStd: 215 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal Std: 12,9 m2

Beboelsesareal KS: 14,1 m2

Sengemål Std: For 205 x 169/147 cmBag B2 2 x 196 x 78 cmB3 2 x 196 x 77 + 196 x 86 cmB5 196 x 140/118 cmB7 196 x 124/102 + 196 x 77 cm

Sengemål KS: For 225 x 169/147 cmBag B2 2 x 196 x 88 cmB3 2 x 196 x 87 + 196 x 96 cmB5 196 x 160/138 cmB7 196 x 140/118 + 196 x 77 cmB8 196 x 156 cmB14 196 x 129/102 + 2 x 196 x 68 cmB15 196 x 129/102 + 196 x 62

+ 2 x 196 x 68 cmB16 190 x 156/118 cmDæktype: 185R14C / 205R14C

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

57

Æde

lste

n

Page 58: Kabe Caravans 2016

Onyx GLE

B2

Onyx GLE

B3

Onyx GLE

B5

Onyx GLE

B7Onyx GLE

B8

Onyx GLE

B14

Onyx GLE

B15

Onyx GLE

B16

Onyx E-TDL

E2

Onyx E-TDL

E9

ONYX 630 GLEOnyx GLE giver masser af muligheder. Med en generøs grundplanløsning er der flere alternative måder at indrette vognen på den måde, som bedst passer til din familie.

ONYX 630 E-TDLOnyx E-TDL er en idealistisk campingvogn med rigelig plads i både sove- og siddedel.

Tekniske specifikationerTotallængde: 847 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 717 cmIndv. karosserilængde: 630 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 14,8 m2

Sengemål KS: For 225 x 179/168 cmBag B2 2 x 196 x 88 cmB3 2 x 196 x 87 + 196 x 96 cmB5 196 x 160/138 cmB7 196 x 140/118 + 196 x 77 cmB8 196 x 156 cmB14 196 x 129/102 + 2 x 196 x 68 cmB15 196 x 129/102 + 196 x 62

+ 2 x 196 x 68 cmB16 190 x 156/118 cmDæktype: 185R14C / 205R14C

Planløsninger

Planløsninger

Tekniske specifikationerTotallængde: 847 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 717 cmIndv. karosserilængde: 630 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 14,8 m2

Sengemål KS: For 225 x 166/145 cmBag E2 196 x 88 + 186 x 88 cmBag E9 196 x 140 + 2 x 186 x 60 cmDæktype: 185R14C / 205R14C

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

58

Page 59: Kabe Caravans 2016

Diamant GXL

XV2

Diamant GXL

DXL

Diamant GLE

B2

Diamant GLE

B3

Diamant GLE

B5

Diamant GLE

B7Diamant GLE

B8

Diamant GLE

B14

Diamant GLE

B16

Diamant GLE

B15

DIAMANT 660 GXLEn luftig og rummelig vogn, præcis som de øvrige vogne i Diamant-serien. Diamant GXL har godt med opbevarings- plads og et veludstyret køkken.

Tekniske specifikationerTotallængde: 877 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 738 cmIndv. karosserilængde: 660 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 15,5 m2

Sengemål KS: For 225 x 177/150 cmDinette 191 x 88 cmBag XV2 196 x 140/118 cmDæktype: 185R14C / 205R14C

Planløsninger

Planløsninger

Tekniske specifikationerTotallængde: 877 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 738 cmIndv. karosserilængde: 660 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 15,5 m2

Sengemål KS: For 225 x 184/159 cmBag B2 2 x 196 x 88 cmB3 2 x 196 x 87 + 196 x 96 cmB5 196 x 160/138 cmB7 196 x 140/118 + 196 x 77 cmB8 196 x 156 cmB14 196 x 129/102 + 2 x 196 x 68 cmB15 196 x 129/102 +196 x 62

+ 2 x 196 x 68 cmB16 190 x 156/118 cmDæktype: 185R14C / 205R14C

DIAMANT 660 GLEDen veludstyrede og rummelige køkkendel med store afsætningsflader kombineret med en stor siddegruppe gør Diamant GLE til en perfekt vogn til hyggeligt samvær!

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

59

Æde

lste

n

Page 60: Kabe Caravans 2016

Diamant U-TDL

XV2

Diamant U-TDL

U

DIAMANT 660 U-TDLI Diamant U-TDL kan du vælge mellem udtrækkelig dobbelt-seng eller fast XV2-seng. Badeværelset bagtil, med separat brusekabine, strækker sig over hele vognens bredde.

Tekniske specifikationerTotallængde: 877 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 738 cmIndv. karosserilængde: 660 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 15,2 m2

Sengemål KS: For 225 x 182/159 cmBag U 196 x 140 cmBag XV2 196 x 140/118 cmDæktype: 185R14C / 205R14C

Planløsninger

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

60

Page 61: Kabe Caravans 2016

Diamant E-TDL

E2

Diamant E-TDL

E8

Diamant E-TDL

E9

DIAMANT 660 E-TDLI Diamant E-TDL kan du vælge mellem to enkeltsenge, dobbeltseng eller børneværelsesløsningen med dobbeltseng i kombination med etagesenge.

Tekniske specifikationerTotallængde: 877 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 738 cmIndv. karosserilængde: 660 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 15,5 m2

Sengemål KS: For 225 x 182/147 cmBag E2 2 x 196 x 88 cmBag E8 190 x 156/118 cmFor E9 225 x 168/145 cmBag E9 196 x 140 + 2 x 196 x 60 cmDæktype: 185R14C / 205R14C

Planløsninger

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

61

Æde

lste

n

Page 62: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

62

Page 63: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

63

Page 64: Kabe Caravans 2016

KABEROYAL

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

64

Nyt eksteriør designNydesignet frontToilet i nyt design Sofa fortil i ny udformningSølvfarvede karme rundt om vindueForkromede spotlights

Dette er vognen til dig, som er rigtig kræsen, og som vil være på absolut forkant, når det gælder udstyr og teknik.

Page 65: Kabe Caravans 2016

Roy

al

MODELSERIE KABE ROYAL

StandardudstyrRoyalserien har alt udstyr fra vores Ædelsten-vogne – og meget mere:

Royal-standard

ATC (antiudskridningssystem)

Badeforhæng

Pyntepuder

Myggenetsdør

Plexiglas med belysning ved køkkenbord

Avishylde

Lækindikator for flaskegas

Udtrækkelig skiboksskuffe

Hjørnehylde fortil

Dobbelte temperatursensorer

Effektregulator

Mediecenter / højtaler fortil / bagtil

Opvarmet skoskab

Natbelysning

Garderobebelysning

Belysning sengeskuffe

Trådkurve garderobe

Indirekte belysning overskab bagtil

Belysning gaskasse/skiboks

Udluftningsluge

Udvendigt flaskegasudtag

Udtræksplade bord

Låg til vask

Lysskinne + dæmper ved forreste siddegruppe

230/12V udtag ved vindueshylde

Eksklusive overskabslåger

Gasdæmper overskab

Sengeramme med kantprofil

Opklappeligt hovedgærde

Soft-close køkkenlåger

Premium Foam-fyld

6 stof- og 2 læderkollektioner

Gardinophæng med kappe

Udvendig elboks

Højblanke laminatborde og køkkenborde

KABE Variovent

Sengegavl med belysning

Køkkenvindue

Formet gummimåtte i gaskassen

Serviceklap

Stort køleskab med fryser, 190 liter

Udvendigt bruser

Komfur med 4 blus plus ovn og grill

Heki II + MiniHeki

AGS II Pro

Lyslister i vindue

Belysning i elboks

Glatplade, aluminium

Sortforkromede fælge

Træktøjsafdækning

Nakkepuder

Vindue i yderdør

Centralstøvsuger

Indretning Shannon Oak

Laminat Arctic White

Bronzefarvet køleskabsfront

Indirekte belysning underside overskab

Barskab med mørktonet plexiglas

Lysliste langs hele dørvæggen

Kromliste på overskabslåger

Håndklædetørrer

Sølvfarvede karme rundt om vindueForkromede spotlights

Nyt eksteriør design

Nydesignet front

Toilet i nyt design

Sofa fortil i ny udformning

KABE ROYAL18 modeller, 71 planløsningerHelårskomfortAGS II ProMeget udstyr som standard

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

65

Royal er en modelserie, der blev resultatet af vores egne drømme om en komplet campingvogn. Med det luksus- udstyr, der følger med som standard, er dette vognen til dig, der er rigtig kræsen, og som vil være på absolut forkant, når det gælder udstyr og teknik.

Vores serie KABE Royal har siden introduk-tionen i 1991 været “kronen på værket”, hvor

vi allerede fra starten samlede det bedste af alt. Salgssuccesen var sikker. I dag er Royal den mest solgte af alle KABE-modeller. Alle Royalvogne har ekstra finesser, som giver en endnu mere behagelig mobil bolig med hurtige miljøudskiftninger – fra havudsigt til blånende bjerge eller fortryllende skove mod velplejede golfbaner. Du har 18 modeller i forskellige størrelser og en mængde indret-ningsmuligheder at vælge mellem. Alt fra de

pæne Royal 520- og 560-modeller til den ultraseje Royal 780. Gennem Royal-serien har KABE altid været på forkant, når det gælder campingvogne med luksusudstyr. Royal-serien har alt udstyret fra vores Ædel-stensvogne – og meget mere. Hos os finder du campingvogne for enhver smag.

Page 66: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

66

KØKKENDetaljerne på rette sted.

I vores Royal-køkken har vi, ud over faciliteterne i de veludstyredeÆdelsten-køkkener, også et stort 4 blus komfur med tilhørende ovn.Takket være smarte løsninger har man desuden den ekstra plads, derer så uvurderlig, når der skal kokkereres.

Skuffe med soft close og centrallås.

Bronzefarvet køleskabsfront med med en eller to dæmpbare lysliste på siden.

Page 67: Kabe Caravans 2016

Roy

al

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

67

STUEHer finder du ro til fordybelse.

Stuen er manges yndlingsplads. Den er stedet, hvor man er sammen, og hvor man kobler af, og takket være smarte løsninger kan den hurtigt forvandles til endnu et soveværelse.

Indirekte belysning undersideoverskabe.

Alde-fyr 3020, hvor panelet nu sidder over yderdøren – pænt og praktisk.

Page 68: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

68

SOVEVÆRELSEMed ligeså skønne senge som derhjemme.

Sengene i din KABE er mindst lige så skønne som dem derhjemme. Spiralmadrasser og ekstra tykke topmadrasser garanterer en god nattesøvn.

Opklappelige sofaer og senge gør det let at komme til ved rengøring og opbevaring.

Sengegavl med hyggebelysning. Nykonstrueret sengebund – let tilgængelig fra ydersiden via serviceklappen, som er standard på flere af modellerne. Natbelysningens afbryderkontakt er placeret præcist der, hvor den skal være – ved sengen. Godnat!

Page 69: Kabe Caravans 2016

Roy

al

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

69

At have sit eget toilet og brusebad, når man er hjemmefra, er det som mange værd-sætter allermest. Vælg en KABE-vogn med et stort og rummeligt badeværelse med indbygget brusekabine, eller en vogn, hvor badeværelset er en naturlig afgrænsning mellem campingvognens forskellige rum.

Komplet brusekabine er standard i flere af KABE’s modeller.

Eksklusive håndtag og knager er en selvfølge. Badeværelsesskabet er udstyret med 230V-udtag.

BADEVÆRELSEEnestående komfort alle dage.

Badeværelset i Royal 780 DGLE er delt, så toilet og brusekabineer på hver sin side af midtergangen, og når dørene står åbne, lukkerde hele soveværelset af fra den forreste del af campingvognen.

Page 70: Kabe Caravans 2016

Royal 520 XL

XV2

Royal 540 GLE

B2

ROYAL 520 XLSmaragd XL, en af markedets mest populære camping- vogne, som blev introduceret allerede i 1967, kommer her i en Royal-variant med en lignende planløsning.

Planløsning

Tekniske specifikationerTotallængde: 739 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 609 cmIndv. karosserilængde: 522 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde Std: 215 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal Std: 11,2 m2

Beboelsesareal KS: 12,3 m2

Sengemål Std: For 205 x 159/127 cmBag XV2 196 x 129/102 cmSengemål KS: For 225 x 159/127 cmBag XV2 196 x 140/118 cmDæktype: 185R14C / 205R14C

ROYAL 540 GLERoyal 540 GLE er med en soveafdeling med to separate enkeltsenge. Det smarte kompakte køkken er bl.a. udstyret med en indbygningsovn.

Tekniske specifikationerTotallængde: 757 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 627 cmIndv. karosserilængde: 540 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde Std: 215 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal Std: 11,6 m2

Beboelsesareal KS: 12,7 m2

Sengemål Std: For 205 x 141/127 cmBag 196 x 78 + 186 x 78 cmSengemål KS: For 225 x 141/127 cmBag 196 x 88 + 186 x 88 cmDæktype: 185R14C / 205R14C

Planløsning

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

70

Page 71: Kabe Caravans 2016

Royal 560 GLE

B2

Royal 560 GLE

B3

Royal 560 GLE

B5

Royal 560 GLE

B7Royal 560 GLE

B8

Royal 560 GLE

B14

Royal 560 GLE

B16

Royal 560 GLE

B15

Roy

al

ROYAL 560 GLEEn populær model, som laves i otte forskellige Flexline- løsninger fra separate enkeltsenge til dobbeltseng eller børneværelsesvogn.

Planløsninger

Tekniske specifikationerTotallængde: 777 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 647 cmIndv. karosserilængde: 560 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde Std: 215 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal Std: 12,0 m2

Beboelsesareal KS: 13,2 m2

Sengemål Std: For 205 x 146/137 cmBag B2 2 x 196 x 78 cmB3 2 x 196 x 77 + 196 x 86 cmB5 196 x 140/118 cmB7 196 x 124/102 + 196 x 77 cmSengemål KS: For 225 x 146/137 cmBag B2 2 x 196 x 88 cmB3 2 x 196 x 87 + 196 x 96 cmB5 196 x 160/138 cmB7 196 x 140/118 + 196 x 77 cmB8 196 x 156 cmB14 196 x 129/102 + 2 x 196 x 68 cmB15 196 x 129/102 + 196 x 62

+ 2 x 196 x 68 cmB16 190 x 156/118 cmDæktype: 185R14C / 205R14C

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

71

Page 72: Kabe Caravans 2016

Royal 560 XL

XV2

ROYAL 560 XLEn lidt mindre Royalmodel tilhører vores kunders favoritter. Royal 560 XL har alle finesser som de større Royal-vogne, dog i en lidt mere kompakt indramning.

Tekniske specifikationerTotallængde: 767 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 637 cmIndv. karosserilængde: 550 cmIndv. højde 196 cmIndv. bredde Std: 215 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal Std: 11,8 m2

Beboelsesareal KS: 12,9 m2

Sengemål Std: For 205 x 179/150 cmBag XV2 196 x 129/102 cmSengemål KS: For 225 x 179/150 cmBag XV2 196 x 140/118 cmDæktype: 185R14C / 205R14C

Planløsning

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

72

Page 73: Kabe Caravans 2016

Royal 600 XL

XV2

Royal 600 XL

DXL

Roy

al

ROYAL 600 XLKompakt luksus i Royal 600 XL. Mere plads end i den mindre 560 XL, men med samme fine udstyr og alternative indretningsmuligheder.

Planløsninger

Tekniske specifikationerTotallængde: 817 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 687 cmIndv. karosserilængde: 600 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde Std: 215 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal Std: 12,9 m2

Beboelsesareal KS: 14,1 m2

Sengemål Std: For 205 x 177/150 cmBag XV2 196 x 129/102 cmSengemål KS: For 225 x 177/150 cmBag XV2 196 x 140/118 cmDæktype: 185R14C / 205R14C

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

73

Page 74: Kabe Caravans 2016

Royal 600 E-TDL

E2

Royal 600 E-TDL

E9

ROYAL 600 E-TDLEn ny størrelse på vognen med E-TDL-planløsning. Her får du separat brusekabine, og som de øvrige Royal-vogne, en luksuriøs grillovn, stort tagvindue, lyd/mediepakke og det nye gulvvarmesystem.

Planløsninger

Tekniske specifikationerTotallængde: 817 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 687 cmIndv. karosserilængde: 600 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde Std: 215 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal Std: 12,9 m2

Beboelsesareal KS: 14,1 m2

Sengemål Std: For 205 x 166/136 cmBag E2 196 x 78 + 186 x 78 cmBag E9 196 x 120 + 2 x 186 x 60 cmSengemål KS: For 225 x 166/136 cmBag E2 196 x 88 + 186 x 88 cmBag E9 196 x 140 + 2 x 186 x 60 cmDæktype: 185R14C / 205R14C

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

74

Page 75: Kabe Caravans 2016

Roy

al

Royal 630 E-TDL

E2

Royal 630 E-TDL

E9

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

75

ROYAL 630 E-TDLRoyal 630 E TDL har egen soveafdeling med to enkeltsenge og et badeværelse med separat bruseniche, som strækker sig over hele bagenden.

Tekniske specifikationerTotallængde: 847 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 717 cmIndv. karosserilængde: 630 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 14,8 m2

Sengemål KS: For 225 x 166/145 cmBag E2 196 x 88 + 186 x 88 cmBag E9 196 x 140 + 2 x 186 x 60 cmDæktype enkeltaksel: 185R14C / 205R14CDæktype boogiaksel: 185/65R14 / 185R14C

Planløsninger

Page 76: Kabe Caravans 2016

Royal 630 GLE

B2

Royal 630 GLE

B3

Royal 630 GLE

B5

Royal 630 GLE

B7Royal 630 GLE

B8

Royal 630 GLE

B14

Royal 630 GLE

B16

Royal 630 GLE

B15

Royal 600 GLE

B2

Royal 600 GLE

B3

Royal 600 GLE

B5

Royal 600 GLE

B7Royal 600 GLE

B8

Royal 600 GLE

B14

Royal 600 GLE

B15

Royal 600 GLE

B16

ROYAL 630 GLENu findes Royal 630 med alle GLE-planløsninger! Her kan du vælge mellem hele otte sengeløsninger, og skabe den helt rigtige vogn til din familie.

Planløsninger

Tekniske specifikationerTotallængde: 847 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 717 cmIndv. karosserilængde: 630 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 14,8 m2

Sengemål KS: For 225 x 179/168 cmBag B2 2 x 196 x 88 cmB3 2 x 196 x 87 + 196 x 96 cmB5 196 x 160/138 cmB7 196 x 140/118 + 196 x 77 cmB8 196 x 156 cmB14 196 x 129/102 + 2 x 196 x 68 cmB15 196 x 129/102 + 196 x 62

+ 2 x 196 x 68 cmB16 190 x 156/118 cmDæktype: 185R14C / 205R14C

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

76

ROYAL 600 GLERoyal 600 GLE giver masser af muligheder. Med en generøs grundplanløsning er der flere alternative måder at indrette vognen på den måde, som bedst passer til din familie.

Planløsninger

Tekniske specifikationerTotallængde: 817 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 687 cmIndv. karosserilængde: 600 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde Std: 215 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal Std: 12,9 m2

Beboelsesareal KS: 14,1 m2

Sengemål Std: For 205 x 169/148 cmBag B2 2 x 196 x 78 cmB3 2 x 196 x 77 + 196 x 86 cmB5 196 x 140/118 cmB7 196 x 124/102 + 196 x 77 cmSengemål KS: For 225 x 169/148 cmBag B2 2 x 196 x 88 cmB3 2 x 196 x 87 + 196 x 96 cmB5 196 x 160/138 cmB7 196 x 140/118 + 196 x 77 cmB8 196 x 156 cmB14 196 x 129/102 + 2 x 196 x 68 cmB15 196 x 129/102 + 196 x 62

+ 2 x 196 x 68 cmB16 190 x 156/118 cmDæktype: 185R14C / 205R14C

Page 77: Kabe Caravans 2016

Royal 740 GXL

XV2

Royal 740 GXL

DXL

Royal 740 GLE

B2

Royal 740 GLE

B3

Royal 740 GLE

B5Royal 740 GLE

B14

Royal 740 GLE

B16

Royal 740 GLE

B15

Royal 740 GLE

B7Royal 740 GLE

B8

Roy

al

ROYAL 740 GXLOver 15 kvadratmeter beboelsesareal giver plads til både dagligstue og en lille dinette i tilslutning til køkkendelen.

Tekniske specifikationerTotallængde: 877 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 738 cmIndv. karosserilængde: 660 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 15,5 m2

Sengemål KS: For 225 x 177/150 cmDinette 191 x 88 cmBag XV2 196 x 140/118 cmDæktype: 185/65R14 / 185R14C

Planløsninger

Planløsninger

ROYAL 740 GLEDen rummelige køkkendel med store afsætningsflader i kombination med en generøs siddegruppe gør Royal 740 GLE til en perfekt vogn til hyggeligt samvær.

Tekniske specifikationerTotallængde: 877 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 738 cmIndv. karosserilængde: 660 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 15,5 m2

Sengemål KS: For 225 x 184/159 cmBag B2 2 x 196 x 88 cmB3 2 x 196 x 87 + 196 x 96 cmB5 196 x 160/138 cmB7 196 x 140/118 + 196 x 77 cmB8 196 x 156 cmB14 196 x 129/102 + 2 x 196 x 68 cmB15 196 x 129/102 + 196 x 62

+ 2 x 196 x 68 cmB16 190 x 156/118 cmDæktype: 185/65R14 / 185R14C

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

77

Page 78: Kabe Caravans 2016

Royal 740 U-TDL

XV2

Royal 740 U-TDL

U

Royal 740 E-TDL

E2

Royal 740 E-TDL

E9

Royal 740 E-TDL

E8

ROYAL 740 U-TDLEn vogn med alle luksusdetaljer, som er standard i vores Royal-vogne. Du vælger selv mellem udtrækkelig dobbelt- seng eller fast XV2-seng.

ROYAL 740 E-TDLI det luksuriøse badeværelse er, foruden separat bruse- kabine, en stor garderobe. Med KABE’s unikke Flexline- system kan vognen udstyres med faste sovepladser til op til fire personer.

Tekniske specifikationerTotallængde: 877 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 738 cmIndv. karosserilængde: 660 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 15,5 m2

Sengemål KS: For 225 x 182/159 cmBag U 196 x 140 cmBag XV2 196 x 140/118 cmDæktype: 185/65R14 / 185R14C

Tekniske specifikationerTotallængde: 877 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 738 cmIndv. karosserilængde: 660 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 15,2 m2

Sengemål KS: For 225 x 182/147 cmBag E2 2 x 196 x 88 cmBag E8 190 x 156/118 cmBag E9 196 x 140 + 2 x 196 x 60 cmDæktype: 185/65R14 / 185R14C

Planløsninger

Planløsninger

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

78

Page 79: Kabe Caravans 2016

Royal 780 U-TDL

U

Royal 780 U-TDL

XV2

Royal 780 E-TDL

E2

Royal 780 E-TDL

E9

Royal 780 E-TDL

E8

Roy

al

ROYAL 780 E-TDLRoyal 780 E-TDL er vores storsælger blandt alle vores Royal 780-vogne. Vælg mellem tre forskellige sengealternativer, tværstillet dobbeltseng, enkeltsenge eller børneværelse.

ROYAL 780 U-TDLEn 17 m2 rummelig Royalmodel med det store badeværelse, som har separat brusekabine. Vælg mellem udtrækkelig dobbeltseng eller fast XV2-seng.

Planløsninger

Planløsninger

Tekniske specifikationerTotallængde: 937 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 807 cmIndv. karosserilængde: 720 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 16,9 m2

Sengemål KS: For 225 x 184/169 cmDinette 191 x 88 cmBag U 196 x 140 cmBag XV2 196 x 140/118 cmDæktype: 185/65R14 / 185R14C

Tekniske specifikationerTotallængde: 937 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 807 cmIndv. karosserilængde: 720 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 16,9 m2

Sengemål KS: For 225 x 184/169 cmBag E2 2 x 196 x 88 cmBag E8 190 x 156/118 cmBag E9 196 x 140 + 2 x 196 x 60 cmDæktype: 185/65R14 / 185R14C

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

79

Page 80: Kabe Caravans 2016

Royal 780 DGLE

B2

Royal 780 DGLE

B3

Royal 780 DGLE

B5

Royal 780 DGLE

B7Royal 780 DGLE

B8 B10

Royal 780 DGLE Royal 780 DGLE

B14

Royal 780 DGLE

B15

Royal 780 DGLE

B16

Planløsninger

ROYAL 780 DGLEEn unik vogn med toilet og bruserum i hver side af vognen. Vælg Flexline-løsninger fra separate enkeltsenge til dobbelte etagesenge eller dobbeltseng!

Tekniske specifikationerTotallængde: 937 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 807 cmIndv. karosserilængde: 720 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 16,9 m2

Sengemål KS: For 225 x 175/150 cmBag B2 2 x 196 x 88 cm

B3 2 x 196 x 87 + 196 x 96 cmB5 196 x 160/138 cmB7 196 x 140/118 + 196 x 77 cmB8 196 x 156 cmB10 196 x 156 cmB14 196 x 129/102 + 2 x 196 x 68 cmB15 196 x 129/102 + 196 x 62 + 2 x 196 x 68 cmB16 190 x 156/118 cmDæktype: 185/65R14 / 185R14C

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

80

Page 81: Kabe Caravans 2016

Royal 780 GLE

B2

Royal 780 GLE

B3

Royal 780 GLE

B5Royal 780 GLE

B7

Royal 780 GLE

B8

Royal 780 GLE

B14

Royal 780 GLE

B15

Royal 780 GLE

B16

Royal 780 BGXL

XV2

Roy

al

ROYAL 780 GLERoyal 780 GLE har banet sig vej op som en favorit blandt børnefamilier. Omkring 17 m2 beboelse med otte alternative løsninger.

Planløsninger

Tekniske specifikationerTotallængde: 937 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 807 cmIndv. karosserilængde: 720 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 16,9 m2

Sengemål KS: For 225 x 176/167 cmBag B2 2 x 196 x 88 cmB3 2 x 196 x 87 + 196 x 96 cmB5 196 x 160/138 cmB7 196 x 140/118 + 196 x 77 cmB8 196 x 156 cmB14 196 x 129/102 + 2 x 196 x 68 cmB15 196 x 129/102 + 196 x 62

+ 2 x 196 x 68 cmB16 190 x 156/118 cmSengemål dinette: 171 x 88 cmDæktype: 185/65R14 / 185R14C

ROYAL 780 BGXLRoyal 780 BGXL – vognen til den store børnefamilie, som vil have det rigtigt bekvemt! Ikke mærkeligt, at modellen hurtigt er blevet en storsælger!

Planløsning

Tekniske specifikationerTotallængde: 937 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 807 cmIndv. karosserilængde: 720 cmIndv. højde 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 16,9 m2

Sengemål KS: For 225 x 165/136 cmDinette 191 x 88 cmBag XV2 196 x 140/118 + 2 x 196 x 68 cmDæktype: 185/65R14 / 185R14C

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

81

Page 82: Kabe Caravans 2016

KABE Hacienda kan nærmest sammenlignes med et mobilt sommerhus, hvor det høje udstyrsniveau kombineres med det store boligareal.

KABEHACIENDA

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

82

Page 83: Kabe Caravans 2016

Hac

iend

a

MODELSERIE KABE HACIENDA

StandardudstyrHaciendaserien har alt udstyr fra vores

Ædelsten-vogne – og meget mere:

Hacienda-standard

ATC (antiudskridningssystem)

Badeforhæng

Pyntepuder

Myggenetsdør

Plexiglas med belysning ved køkkenbord

Avishylde

Lækindikator for flaskegas

Udtrækkelig skiboksskuffe

Hjørnehylde fortil

Dobbelte temperatursensorer

Effektregulator

Mediecenter + højtaler fortil / bagtil

Opvarmet skoskab

Natbelysning

Garderobebelysning

Belysning sengeskuffe

Trådkurve garderobe

Indirekte belysning under overskab bagtil

Belysning i gaskasse/skiboks

Udluftningsluge

Udvendigt flaskegasudtag

Udtræksplade bord

Låg til vask

Lysskinne med dæmper ved forreste siddegruppe

230/12V udtag ved vindueshylde

Eksklusive overskabslåger

Gasdæmper overskab

Sengeramme med kantprofil

Opklappeligt hovedgærde

Soft-close køkkenlåger

Premium Foam-fyld

6 stof- og 2 læderkollektioner

Gardinophæng med kappe

Udvendig elboks

Højblanke laminatborde og køkkenborde

KABE Variovent

Sengegavl med belysning

Køkkenvindue i 1000 mm bredde

Formet gummimåtte i gaskassen

Serviceklap

Stort køleskab med fryser, 190 liter

Komfur med 4 blus plus ovn og grill

Heki II + MiniHeki

AGS II Pro

Lyslister i vindue

Belysning i elboks

Glatplade, aluminium

Sortforkromede fælge

Træktøjsafdækning

Nakkepuder

Vindue i yderdør

Centralstøvsuger

Udvendigt bruser

Indretning Shannon Oak

Laminat Arctic White

Bronzefarvet køleskabsfront

Indirekte belysningen under overskabe

Barskab med mørktonet plexiglas

Lysliste langs hele dørvæggen

Kromliste på overskabslåger

Håndklædetørrer

Nyt eksteriør

KABE HACIENDA6 modeller, 31 planløsningerGenerøs pladsRoyal-udstyrHelårsluksus

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

83

Det var noget af en sensation, da KABE i efteråret 2004 præsenterede Hacienda 1000 – Europas største seriebyggede campingvogn. Der blev solgt omkring ti styks i Sverige det første år, og adskil-lige Haciendaer har siden da forladt fabrikken i Tenhult.

Vores flagskib – de ekstra store og eksklusive

vogne i Hacienda-serien – findes i dag i hele seks grundmodeller med et boligareal fra 19 til 22 kvm. Hacienda kombinerer villavognens plads med campingvognens mobilitet. For dig med ekstra store krav til kvalitet og kom-fort. Hacienda er bygget til dig, som søger en mobil, komfortabel bolig på hjul. Hacienda er lige så let at trække som en almindelig campingvogn – du kan let flytte til en an-

den campingplads, når du er blevet træt af udsigten, eller måske vil skifte badestranden ud med skibakken. Vil du bo kongeligt i eget hjem hele vejen, så gætter vi på, at du vælg-er en KABE Hacienda.

Page 84: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

84

KØKKENLuksus med højt udstyrsniveau.

Man falder pladask for KABE’s køkkener. De gennemgående linjer, de smukke træsorter og snedkerarbejder og et udstyrsniveau af høj klasse skaber en enhed i særklasse inden for mobile køkkener.

Afrundet vask og lækker, separatmonteret vandhane. Naturligvis kan du affaldssort-ere i separate beholdere, præcist som derhjemme.

Køkkenet er ikke kun hjemmets hjerte, det er også campingvognens. Den store udfordring har været at skabe et køkken med det store køkkens funktioner og fornemmelse. Uanset hvilket niveau du vælger til køkkenet, indgår altid KABE’s høje kvalitet og udstyrsniveau.

Page 85: Kabe Caravans 2016

Hac

iend

a

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

85

STUEHverdagsrum ligesom derhjemme!

Skoboksen inden for yderdøren er udstyret med varmespiraler.

Sofa med slide-out funktion, hvor hældningen let justeres på sæde- og rygpuden. (Std. i Imperial, tilvalg for øvrige).

I KABE’s campingvogne bliver stuen manges favoritplads. Det er et sted, hvor man kan være social og slappe af, og takket være smarte løsninger forvandles den hurtigt til yderligere et soveværelse.

Page 86: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

86

SOVEVÆRELSEMed plads til en eller flere.

Her har du plads til alt det nødvendige til både lange og korte rejser. I standardudførelsen er der fire-fem faste sovepladser. Med opredning i den forreste siddegruppe, dinette og køjeskab kan vognen hurtigt rumme op til ni personer!

Page 87: Kabe Caravans 2016

Hac

iend

a

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

87

BADEVÆRELSEKomfort hele dagen.

I de fleste modeller indgår et rummeligt badeværelse med brusekabine, som byder på enestående komfort hver eneste dag.

Med badeafdelingen placeret bagerst og i hele campingvognens bredde er der skabt en åben planløsning.

Page 88: Kabe Caravans 2016

Hacienda 880 GLE

B2

Hacienda 880 GLE

B3

Hacienda 880 GLE

B5

Hacienda 880 GLE

B7Hacienda 880 GLE

B8

Hacienda 880 GLE

B10

Hacienda 880 GLE

B14

Hacienda 880 GLE

B15

Hacienda 880 GLE

B16

Hacienda 880 E-TDL

E8

Hacienda 880 E-TDL

E2

Hacienda 880 E-TDL

E9

HACIENDA 880 GLEHacienda 880 GLE fås i ni grundplanløsninger – her er der altid noget at vælge mellem for selv vores mest kræsne kunder.

Tekniske specifikationerTotallængde: 1037 cmTotalhøjde: 272 cmKarosserilængde: 907 cmIndv. karosserilængde: 820 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 19,3 m2

Sengemål KS: For 225 x 211/169 cmBag B2 2 x 196 x 88 cmB3 2 x 196 x 87 + 196 x 96 cmB5 196 x 160/138 cmB7 196 x 140/118 + 196 x 77 cmB8 196 x 156 cmB10 196 x 156 cmB14 196 x 129/102 + 2 x 196 x 68 cmB15 196 x 129/102 + 196 x 62

+ 2 x 196 x 68 cmB16 190 x 156/118 cmSengemål dinette: 191 x 88 cmDæktype: 185R14C

Planløsninger

Planløsninger

HACIENDA 880 E-TDLI standardudførelsen fås fire-fem faste sovepladser. Vælg mellem tre forskellige sengealternativer, tværstillet dobbeltseng, enkeltsenge eller børneværelse.

Tekniske specifikationerTotallængde: 1037 cmTotalhøjde: 272 cmKarosserilængde: 907 cmIndv. karosserilængde: 820 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 19,3 m2

Sengemål KS: For 225 x 184/169 cmBag E2 2 x 196 x 88 cmBag E8 190 x 156/118 cmBag E9 196 x 140 + 2 x 196 x 60 cm Dinette: 191 x 88 cmDæktype: 185R14C

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

88

Page 89: Kabe Caravans 2016

Hacienda 880 U-TDL

XV2

Hacienda 880 U-TDL

U

Hacienda 880 B-TDL

Hac

iend

a

Planløsninger

HACIENDA 880 U-TDLEn stor, bekvem vogn med ekstra megen opbevarings- plads. 880 U-TDL er en veludstyret, luftig og rummelig vogn, præcis som de øvrige i serien.

Tekniske specifikationerTotallængde: 1037 cmTotalhøjde: 272 cmKarosserilængde: 907 cmIndv. karosserilængde: 820 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 19,3 m2

Sengemål KS: For 225 x 184/169 cmBag U 196 x 140 cm Bag XV2 196 x 140/118 cmDinette: 191 x 88 cmDæktype: 185R14C

HACIENDA 880 B-TDLI standardudførelsen fås fire-fem faste sovepladser. Med senge i forreste siddegruppe, dientte og sengeskab kan vognen hurtigt rumme op til ni personer!

Tekniske specifikationerTotallængde: 1037 cmTotalhøjde: 272 cmKarosserilængde: 907 cmIndv. karosserilængde: 820 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 19,3 m2

Sengemål KS: For 225 x 161/136 cmBag: 196 x 140 cm Dinette: 191 x 88 + 2 x 196 x 68 cmDæktype: 185R14C

Planløsning

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

89

Page 90: Kabe Caravans 2016

Hacienda 880 D-TDL

Hacinda 1000 TDL

C3/DL

Hacienda 1000 TDL

C3/DU

Hacienda 1000 TDL

C3/DX

Hacienda 1000 TDL

C6/DL

Hacienda 1000 TDL

C6/DU

Hacienda 1000 TDL

C6/DX

Hacienda 1000 TDL

C9/DL

Hacienda 1000 TDL

C9/DU

Hacienda 1000 TDL

C9/DX

Hacienda 1000 TDL

CE/DL

Hacienda 1000 TDL

CE/DU

Hacienda 1000 TDL

CE/DX

Hacienda 1000 TDL

CU/DL

Hacienda 1000 TDL

CU/DU

Hacienda 1000 TDL

CU/DX

HACIENDA 880 D-TDL880 D-TDL giver plads! Med den ekstra brede, tværgående dobbeltseng og badeværelset, der strækker sig over hele vog-nens bredde, har du et soveværelse præcis som derhjemme.

Planløsning

Tekniske specifikationerTotallængde: 1037 cmTotalhøjde: 272 cmKarosserilængde: 907 cmIndv. karosserilængde: 820 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 19,3 m2

Sengemål KS: For 225 x 198/169 cmBag 188 x 156 cmDæktype: 185R14C

HACIENDA 1000 TDLHacienda 1000 måler hele 22 m2 og med vores Flexline-system er der næsten ingen begrænsninger for, hvordan indretningen kan skræddersys efter dine ønsker og behov.

Tekniske specifikationerTotallængde: 1157 cmTotalhøjde: 272 cmKarosserilængde: 1027 cmIndv. karosserilængde: 940 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 22,0 m2

Sengemål KS: For 225 x 198/169 cmBag C3 2 x 196 x 77 + 196 x 96 cm C6 4 x 196 x 77 cmC9 196 x 140 + 196 x 60 cmCE 2 x 196 x 88 cmCU 196 x 140 cmDX 196 x 128/89 cmDU 196 x 140 cmDæktype: 185R14C

Planløsninger

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

90

Page 91: Kabe Caravans 2016

Hac

iend

a

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

91

Page 92: Kabe Caravans 2016

KABEIMPERIAL

Majestætiske KABE Imperial, er juvelen på toppen af kronen, i vores absolut premium segment.

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

92

Nyt eksteriør designNydesignet frontToilet i nyt design Sofa fortil i ny udformningForkromede spotlights

Page 93: Kabe Caravans 2016

Impe

rial

MODELSERIE KABE IMPERIAL

StandardudstyrLuksusudstyret Imperial

ATC (antiudskridningssystem)

Badeforhæng

Pyntepuder

Myggenetsdør

Plexiglas med belysning ved køkkenbord

Avishylde

Lækindikator for flaskegas

Udtrækkelig skiboksskuffe

Hjørnehylde fortil

Dobbelte temperatursensorer

Effektregulator

Mediecenter

Opvarmet skoskab

Natbelysning

Garderobebelysning

Belysning sengeskuffe

Trådkurve garderobe

Indirekte belysning overskab bagtil

Belysning gaskasse/skiboks

Udluftningsluge

Udvendigt flaskegasudtag

KABE PhoneUp

Udtræksplade bord

Låg til vask

Lysskinne med dæmper ved forreste siddegruppe

230/12 V udtag vindueshylde

Gasdæmper overskab

Sengeramme med kantprofil

Opklappeligt hovedgærde

Soft-close køkkenlåger

Premium Foam-fyld

6 stof- og 3 læderkollektioner

Gardinophæng med kappe

Udvendig elboks

Højblanke laminatborde og køkkenborde

KABE Variovent

Sengegavl med belysning

Køkkenvindue i 1000 mm bredde

Formet gummimåtte i gaskassen

Serviceklap

Stort køleskab med fryser, 190 liter

Aircondition Fresh Jet

Komfur m/induktion og indbygget ovn

Ovenlysvindue Heki 2 De Luxe + MiniHeki

AGS II Pro

Lyslister i vindue

Belysning i elboks

Glatplade, aluminium

Forkromede fælge, sorte

Træktøjsafdækning

Sofaer med slideout og nakkepuder

Vindue i yderdør

Centralstøvsuger

Udvendigt bruser

Mikrobølgeovn

Tagræling

Indretning Shannon Oak

Laminat Arctic White

Bronzefarvet køleskabsfron

Indirekte belysning under overskabe

Barskab med mørktonet plexiglas

Sølvfarvet vinduesrammer

Kromliste på overskabslåger

Håndklædetørrer

KABE Premium Sound System

To-farvet skind

Højglans på overskabslåger

Sofa fortil i ny udformning

Forkromede spotlights

Nyt eksteriør design

Nydesignet front

Toilet i nyt design

KABE IMPERIAL14 modeller, 46 planløsningerHelårskomfortInnovation DesignAGS II ProMeget udstyr som standard

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

93

KABE har markedets bredeste og mest eksklusive modelprogram. Og posi-tionen cementeres yderligere 2014 i campingvognenes absolutte premium-segment i kraft af lanceringen af KABE Imperial. Imperial er vognen til dig, der søger det absolut bedste og meste, der findes inden for campingvogne.

Imperial er en komplet modelserie med vogne helt oppe til Hacienda 1000-stør-relsen. Imperial har som standard det nye

eksteriør, der går under navnet Innovation Design, med den glatte, blanke yderside og den tredimensionelle udsmykning. Eksteriøret slutter af med de seje rails på taget. Når man åbner døren og kigger ind i vognen, er det køkkenet med induktionskomfur og oversk-absdøre i højblank pianolak, som man straks lægger mærke til, ligesom det bløde, tofarve-de læder på sofaen. Mikroovn, porcelænstoi-let og håndklædetørrer er standard ligesom aircondition, KABE Auto Drain (elektrisk tømning af vandsystemet), KABE Premium

Sound System, som KABE har udviklet sammen med en af verdens førende lydlever-andører, for blot at nævne nogle eksempler. Imperial-serien er det bedste, vi nogensinde har bygget – og det siger ikke så lidt.

Page 94: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

94

KØKKENNår kun det bedste er godt nok.

Vores mest eksklusive køkken er, ud over samtlige faciliteter i de øvrige køkkener, også udstyret med en induktionskogeplade samt to separate gaskogeplader. Det er skandinavisk design, når det er bedst, og glæden ved at have adgang til et optimalt køkken.

Når man åbner døren og kigger ind i vognen, er det køkkenet med induk-tionskogeplade og overskabslåger i pianolak med højglans, som man straks lægger mærke til, ligesom sofaens bløde tofarvede læderbetræk.

Microovn i køkkenskab.

Page 95: Kabe Caravans 2016

Impe

rial

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

95

STUETid til afslapning.

Designede overskabe med hylde, indbyggede luftkanaler, mellemvæg, gasdæmper og låsesystem via tryk.

De specialkonstruerede siddegrupper, med slide-out, giver en enestående komfort, uanset om du vælger en rund sofa eller L-sofa. Vælger du en L-sofa, får du desuden en indbygget TV-bænk.

I KABE’s campingvogne bliver stuen manges favoritplads. Det er et sted, hvor man kan være social og slappe af.

Page 96: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

96

SOVEVÆRELSEGod nat!

Et soveværelse handler om så meget mere end bare senge. For at du skal kunne koble af og sove så godt, som det bare er muligt, skal omgivelserne også være indrettet efter dine behov.

Sengene i din KABE er mindst lige så skønne, som dem derhjemme. Ekstra tykke springmadrasser giver en garanteret god nattesøvn.

Sengegavl med hyggebelysning. Nykonstrueret sengebund – let tilgængelig fra ydersiden via serviceklappen, som er standard på flere af modellerne. Natbelysningens strømafbryder er placeret præcist der, hvor den skal være – ved sengen. Godnat!

Page 97: Kabe Caravans 2016

Impe

rial

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

97

BADEVÆRELSERummeligt badeværelse med følelsen af luksus.

Et stort og rummeligt badeværelse med luksuspræg er en af de ting, der kendetegner vores TDL-modeller. Badeværelset udnytter hele campingvognens bredde bagtil. I TDL-badeværelset er brusekabine standard.

Uanset hvordan badeværelset i en ny KABE tænkes anvendt, har vi en planløsning, som garanteret passer.

Med badeværelsesdelen længst tilbage ved siden af soveværelset har vi skabt en åben planløsning i model XL.

Page 98: Kabe Caravans 2016

Imperial 560 XL

XV2

Imperial 600 DXL

XV2

Imperial 600 DXL

DXL

IMPERIAL 560 XLKABE Imperial er en ny modelserie med de eksklusive eksteriører KABE Innovation Design. Imperial 560 XL er en lidt mere kompakt model, men har alle de samme finesser som de større Imperial-vogne.

Tekniske specifikationerTotallængde: 767 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 637 cmIndv. karosserilængde: 550 cmIndv. højde 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 12,9 m2

Sengemål KS: For 225 x 179/150 cmBag XV2: 196 x 140/118 cmDæktype: 185R14C / 205R14C

Planløsning

Planløsninger

IMPERIAL 600 XLImperial 600 XL – vælg mellem mere skabsplads eller brusekabine i 600 DXL.

Tekniske specifikationerTotallængde: 817 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 687 cmIndv. karosserilængde: 600 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 14,1 m2

Sengemål KS: For 225 x 177/150 cmBag XV2: 196 x 140/118 cmDæktype: 185R14C / 205R14C

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

98

Page 99: Kabe Caravans 2016

Imperial 600 E-TDL

E2

Imperial 600 E-TDL

E9

Impe

rial

IMPERIAL 600 E-TDLImperial 600 E-TDL er en rummelig vogn med et stort bade-værelse over hele vognens bredde. Vælg mellem enkeltsenge eller dobbeltseng med etagesenge ved siden af.

Planløsninger

Tekniske specifikationerTotallængde: 817 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 687 cmIndv. karosserilængde: 600 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 14,1 m2

Sengemål KS: For 225 x 166/136 cmBag E2 196 x 88 + 186 x 88 cmBag E9 196 x 140 + 2 x 186 x 60 cmDæktype: 185R14C / 205R14C

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

99

Page 100: Kabe Caravans 2016

Imperial 630 E-TDL

E2

Imperial 630 E-TDL

E9

Imperial 740 U-TDL

XV2

Imperial 740 U-TDL

U

IMPERIAL 630 E-TDLE-TDL er en af KABE’s mest solgte planløsninger. Nu er den vokset 30 cm i længden. Med stort køkken, en rummelig siddegruppe, to skønne enkeltsenge eller børneværelsesløs-ning og med badeværelset i hele vognens bredde.

Planløsninger

IMPERIAL 740 U-TDLEn vogn med alle luksusdetaljer, som er standard i vores Imperial-vogne. Badeværelset bagtil, med separat brusekabine, strækker sig over hele vognens bredde.

Tekniske specifikationerTotallængde: 877 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 738 cmIndv. karosserilængde: 660 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 15,5 m2

Sengemål KS: For 225 x 182/159 cmBag U 196 x 140 cmBag XV2 196 x 140/118 cmDæktype: 185/65R14 / 185R14C

Planløsninger

Tekniske specifikationerTotallængde: 847 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 717 cmIndv. karosserilængde: 630 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 14,8 m2

Sengemål KS: For 225 x 166/145 cmBag E2 196 x 88 + 186 x 88 cmBag E9 196 x 140 + 2 x 186 x 60 cmDæktype enkeltaksel: 185R14C / 205R14CDæktype boogiaksel: 185/65R14 / 185R14C

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

100

Page 101: Kabe Caravans 2016

Imperial 740 E-TDL

E2

Imperial 740 E-TDL

E9

Imperial 740 E-TDL

E8

Impe

rial

IMPERIAL 740 E-TDLMere plads end i den mindre 630 E-TDL, men med samme fine udstyr. Vælg mellem tre forskellige sengealternativer, tværstillet dobbeltseng, enkeltsenge eller børneværelse.

Tekniske specifikationerTotallængde: 877 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 738 cmIndv. karosserilængde: 660 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 15,2 m2

Sengemål KS: For 225 x 182/147 cmBag E2 2 x 196 x 88 cmBag E8 190 x 156/118 cmBag E9 196 x 140 + 2 x 196 x 60 cmDæktype: 185/65R14 / 185R14C

Planløsninger

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

101

Page 102: Kabe Caravans 2016

Imperial 780 E-TDL

E2

Imperial 780 E-TDL

E9

Imperial 780 E-TDL

E8

IMPERIAL 780 E-TDLImperial 780 E-TDL fås i tre grundplanløsninger – kan rumme alt, hvad du behøver for at kunne bo bekvemt med en følelse af plads.

Tekniske specifikationerTotallængde: 937 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 807 cmIndv. karosserilængde: 720 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 16,9 m2

Sengemål KS: For 225 x 184/169 cmBag E2 2 x 196 x 88 cmBag E8 190 x 156/118 cmBag E9 196 x 140 + 2 x 196 x 60 cmDæktype: 185/65R14 / 185R14C

Planløsninger

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

102

Page 103: Kabe Caravans 2016

Imperial 780 U-TDL

U

Imperial 780 U-TDL

XV2

Imperial 880 GLE

B2

Imperial 880 GLE

B3

Imperial 880 GLE

B5

Imperial 880 GLE

B7Imperial 880 GLE

B8

Imperial 880 GLE

B10

Imperial 880 GLE

B14

Imperial 880 GLE

B15

Imperial 880 GLE

B16

Impe

rial

IMPERIAL 780 U-TDLI Imperial U-TDL kan du vælge mellem udtrækkelig dobbeltseng eller fast XV2-seng. Imperial 780 U-TDL har et generøst toiletrum med separat brusekabine.

Tekniske specifikationerTotallængde: 937 cmTotalhøjde: 264 cmKarosserilængde: 807 cmIndv. karosserilængde: 720 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 16,9 m2

Sengemål KS: For 225 x 184/169 cmDinette 191 x 88 cmBag U 196 x 140 cmBag XV2 196 x 140/118 cmDæktype: 185/65R14 / 185R14C

Planløsninger

IMPERIAL 880 GLEImperial 880 GLE fås i ni grundplanløsninger – her er der altid noget at vælge mellem for selv vores mest kræsne kunder.

Tekniske specifikationerTotallængde: 1037 cmTotalhøjde: 272 cmKarosserilængde: 907 cmIndv. karosserilængde: 820 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 19,3 m2

Sengemål KS: For 225 x 211/169 cmBag B2 2 x 196 x 88 cmB3 2 x 196 x 87 + 196 x 96 cmB5 196 x 160/138 cmB7 196 x 140/118 + 196 x 77 cmB8 196 x 156 cmB10 196 x 156 cmB14 196 x 129/102 + 2 x 196 x 68 cmB15 196 x 129/102 + 196 x 62

+ 2 x 196 x 68 cmB16 190 x 156/118 cmSengemål dinette: 191 x 88 cmDæktype: 185R14C

Planløsninger

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

103

Page 104: Kabe Caravans 2016

Imperial 880 B-TDL

Imperial 880 D-TDL

IMPERIAL 880 B-TDLI standardudførelsen fås fire-fem faste sovepladser. Med senge i forreste siddegruppe, dientte og sengeskab kan vognen hurtigt rumme op til ni personer!

Planløsning

Tekniske specifikationerTotallængde: 1037 cmTotalhøjde: 272 cmKarosserilængde: 907 cmIndv. karosserilængde: 820 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 19,3 m2

Sengemål KS: For 225 x 161/136 cmBag: 196 x 140 cm Dinette: 191 x 88 + 2 x 196 x 68 cmDæktype: 185R14C

IMPERIAL 880 D-TDLImperial 880 D-TDL giver plads! Med den ekstra brede, tværgående dobbeltseng og badeværelset, der strækker sig over hele vognens bredde, har du et soveværelse præcis som derhjemme.

Planløsning

Tekniske specifikationerTotallængde: 1037 cmTotalhøjde: 272 cmKarosserilængde: 907 cmIndv. karosserilængde: 820 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 19,3 m2

Sengemål KS: For 225 x 198/169 cmBag 188 x 156 cmDæktype: 185R14C

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

104

Page 105: Kabe Caravans 2016

Imperial 880 E-TDL

E8

Imperial 880 E-TDL

E2

Imperial 880 E-TDL

E9

Imperial 880 U-TDL

XV2

Imperial 880 U-TDL

U

Impe

rial

IMPERIAL 880 E-TDLI standardudførelsen fås fire-fem faste sovepladser. Vælg mellem tre forskellige sengealternativer, tværstillet dobbeltseng, enkeltsenge eller børneværelse.

Planløsninger

Tekniske specifikationerTotallængde: 1037 cmTotalhøjde: 272 cmKarosserilængde: 907 cmIndv. karosserilængde: 820 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 19,3 m2

Sengemål KS: For 225 x 184/169 cmBag E2 2 x 196 x 88 cmBag E8 190 x 156/118 cmBag E9 196 x 140 + 2 x 196 x 60 cm Dinette: 191 x 88 cmDæktype: 185R14C

IMPERIAL 880 U-TDLEn stor, bekvem vogn med ekstra megen opbevarings- plads. Imperial 880 U-TDL er en veludstyret, luftig og rummelig vogn, præcis som de øvrige i serien.

Planløsninger

Tekniske specifikationerTotallængde: 1037 cmTotalhøjde: 272 cmKarosserilængde: 907 cmIndv. karosserilængde: 820 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 19,3 m2

Sengemål KS: For 225 x 184/169 cmBag U 196 x 140 cm Bag XV2 196 x 140/118 cmDinette: 191 x 88 cmDæktype: 185R14C

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

105

Page 106: Kabe Caravans 2016

Imperial 1000 TDL

C3/DL

Imperial 1000 TDL

C3/DU

Imperial 1000 TDL

C3/DX

Imperial 1000 TDL

C6/DL

Imperial 1000 TDL

C6/DUImperial 1000 TDL

C6/DX

Imperial 1000 TDL

C9/DL

Imperial 1000 TDL

C9/DU

Imperial 1000 TDL

C9/DX

Imperial 1000 TDL

CE/DLImperial 1000 TDL

CE/DUImperial 1000 TDL

CE/DX

Imperial 1000 TDL

CU/DL

Imperial 1000 TDL

CU/DU

Imperial 1000 TDL

CU/DX

IMPERIAL 1000 TDLImperial 1000 måler hele 22 m2 og med vores Flexline- system er der næsten ingen begrænsninger for, hvordan indretningen kan skræddersys efter dine ønsker og behov.

Tekniske specifikationerTotallængde: 1157 cmTotalhøjde: 272 cmKarosserilængde: 1027 cmIndv. karosserilængde: 940 cmIndv. højde: 196 cmIndv. bredde KS: 235 cmBeboelsesareal KS: 22,0 m2

Sengemål KS: For 225 x 198/169 cmBag C3 2 x 196 x 77 + 196 x 96 cm C6 4 x 196 x 77 cmC9 196 x 140 + 196 x 60 cmCE 2 x 196 x 88 cmCU 196 x 140 cmDX 196 x 128/89 cmDU 196 x 140 cmDæktype: 185R14C

Planløsninger

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

106

Page 107: Kabe Caravans 2016

Impe

rial

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

107

Page 108: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

108

KABE – EN UNIK CAMPINGVOGN

ALTID ET SKRIDT FORAN

7 års tæthedssikringBrug din tid på at planlægge ferien – og frem for alt nyd den. Vores syv års lange tæthedssikring på alle nye campingvogne fra KABE giver dig et garanteret ubekymret ejerskab.

Trygt og sikkertSikkerhedssystemet, KABE Safety Driving System, har taget sikkerheden til nye høj-der. Systemet gør det sikrere end nogensin-de før at trække campingvognen rundt på vejene. De forlængede trækvænger giver stærkt forbedret stabilitet, hvilket gør højere hastigheder nemmere, samtidig med, at friktionskoblingen og ottelagsdæk hjælper vognen med at klare ydre belastninger.

55 års erfaringDer er noget, der kendetegner stærke og stabile varemærker: den høje gensalgsvær-di. Vi har i lang tid sørget for, at værdien på din KABE holder skansen år efter år. Med over 100 autoriserede servicesteder fordelt i det nordlige Europa, kan du som ejer af en KABE-campingvogn altid føle dig tryg.

Bygget til et skandinavisk klimaKABE’s campingvogne er altid bygget til at klare det ekstreme, skandinaviske klima. Takket være vores løsninger kan du altid være sikker på, at din ferie har de rette for-udsætninger for, at den bliver den perfekte afslapning, du drømmer om.

KABE er synonymt med design, sikkerhed og kvalitet, men også med komfort og nydelse. Det er derfor, at vi med stolthed gerne fylder vores campingvogne med en masse ekstra bekvemmeligheder, som mange andre kræver betaling for.

Vandbåren gulvvarmeSiden 1987 har gulvvarmesystemet AGS været standard. Fire gulvvarmespiraler i kombination med varmeplader skaber en jævn varme i hele vognen. Med AGS II Pro kan gulvvarmen være i gang separat, en shuntventil regulerer temperaturen på vandet, der cirkulerer i gulvet.

Innovative løsningerDet bedste indendørsklima får du via vores helt nyudviklede vægkonstruktion; iWall, eller Innovation Wall. Ecoprim-isoleringen lukkes inde mellem to forskellige typer aluminiumsplade og sluttes af med vores bløde, ventilerende vægtapet, hvilket giver en garanteret stabil, holdbar og maksimalt fugtsikker løsning.

Kabe er synonymt med design, sikkerhed og kvalitet, men også med komfort og nydelse.

Classic-og Ædelstenserien har et standard- og udstyrsniveau, som kan afvige fra beskrivelsen. Spørg din forhandler!

Page 109: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

109

Page 110: Kabe Caravans 2016

Aluminiumsprofil med forteltsskinne

Trinløse vinduer, der kan åbnes, med integreret myggenet

Blødt, isolerende loft

Karosseri i sandwichprincip

Bjælker i plast

Tætte lofts- overgange

Energivindue i polyuretankarm

iWall: udvendige plader, 36 mm Ecoprim-isolering, indvendige plader og ventilerende vægtapet

KABE – en unik campingvognKABE er synonymt med design, sikkerhed og kvalitet, men også med komfort og nydelse. Det er derfor, at vi med stolthed gerne fylder vores campingvogne med en masse ekstra bekvemmeligheder, som mange andre kræver betaling for.

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

110

Classic-og Ædelstenserien har et standard- og udstyrsniveau, som kan afvige fra beskrivelsen. Spørg din forhandler!

Page 111: Kabe Caravans 2016

KarosseriDet første du lægger mærke til på en campingvogn er karosseriet. Men bag overfladen ligger tusindvis af timers arbejde for at skabe markedets bedste helårsvogn. En vogn, du kan stole på i al slags vejr.

Plaststolper• KABE anvender plaststolper med indstøbte

luftkanaler på alle fugtudsatte dele af karosseriet • KABE har konstrueret og søgt patent på plast-

stolperne• Plaststolper har meget gode isoleringsegen-

skaber

Stabilt og fugtsikkert karosseri• Karosseriet bygges ifølge ”sandwichprincippet”:

udvendige plader, 36 mm Ecoprimisolering, indvendige plader og vægtapet, som suger eventuel kondens op

• Med den nye iWall-konstruktion bliver karosseriet maksimalt stabilt og absolut fugtsikkert

• Aluminiumsplader på begge sider af Ecoprim- isoleringen giver mindre påvirkninger fra temperaturdifferencer

• Ecoprim er et fugtsikkert materiale, som fremstilles med lukkede celler

Tætte loftsovergange• Sammenføjningen mellem tag og væg tætnes

først nøje med elastisk butylmasse• I næste trin folder vi tagpladen over vægpladen

– så de overlapper hinanden – for helt at undgå lækage

• KABE’s unikke iWall-konstruktion giver et ubegrænset antal fæstepunkter – vigtigt ved montering af ekstraudstyr

Unikke vinduer med smarte detaljer• De udvendige plane og tonede vinduesruder

beskytter mod varmeindtrængning • Trinløse, integrerede myggenet og mørklæg-

ningsgardiner i alle karme• Samtlige vinduer kan åbnes trinløst (ikke køkken)

Tætte vinduer • Energivindue med polyuretankarm er

KABE's egen konstruktion af type K D-Lux• Vindueskarmene i polyurethan slutter op mod

dobbeltglas for den bedste isolering• Vindueskarm er isoleret med indbygget

ventilation

Ventilation i vægge og gulv• KABE har som eneste fabrikant ventilerende

vægtapet, som slipper den varme luft igennem, som cirkulerer op langs væggene

• Kondens nede ved gulvet opfanges af den ventilerende måtte, som vi har lagt langs yder- kanten, som tørrer, når du tænder for varmen

• KABE’s isolering i vægge og vinduer giver varme om vinteren og kølighed om sommeren

• KABE’s vægtapet har også en lyddæmpende effekt

Blødt, lysreflekterende og isolerende loft• KABE har som eneste fabrikant et blødt

indvendigt loft, hvilket giver en bedre akustik inde i vognen

• Det bløde loft har en lyddæmpende effekt og forbedrer tagets isoleringsegenskaber

Aluminiumsprofil• Ekstra bredt profil af eget design i sammen-

føjningen mellem loft og væg• Profilet har en luftsprække, som ventilerer

sammenføjningen mellem væg og loft• Profilet monteres med dobbelte tætningsbånd

og skrues i på to steder • Indbygget skinne til forteltet på hver side

Butyltætninger• Butylbånd beholder sin elasticitet i hele

campingvognens levetid• Vi har derfor valgt at anvende dette materiale

gennemgående på alle pladesammenføjninger, overlapninger og skruegennemføringer

• Ca. 20 kg tætningsmasse til hver vogn

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

111

Page 112: Kabe Caravans 2016

Chassis For at kunne bygge markedets førende campingvogne, har vi fokuse-ret på at du skal føle dig helt tryg, både når du kører, og når du bor i en KABE. Chassiset sammen med de bedste sikkerhedssystemer gør din ferie til en ren fornøjelse og en behagelig oplevelse.

KABE Safety Driving System

Mellemliggere og udliggere

Antiudskridnings-system

Bevægelsessensor

Brandalarm

Lækindikator

TV-antenne

Skiboks

Serviceklap

Elskab med 230V-indtag og 16A automatsikring med jordfejlafbryder, kontrollampe til el, 230V/12V-udtag og TV-udtag

Formet gummi- måtte i gaskassen

Mellemliggere til gulv• Ekstra bjælker mellem langsgående chassis-

bjælker giver et mere stabilt gulv i vognen og et chassis, der er mere modstandsdygtigt over for vridninger

• Mellembjælker for bedste stabilitet• Chassiset er forsynet med udliggere fra den

langsgående sidesektion for at aflaste tyngden, hvor gulv og væg møder hinanden

• Karosseriet tåler en meget høj belastning, for eksempel, når store mængder sne ligger på vognens tag

KABE Safety Driving System• Chassis med varmegalvaniserede stålprofiler • Elektronisk styret antiudskridningssystem gør

vognen ekstra sikker på vejen• Aksler, som giver en behagelig og stabil kørsel• Længere og stabiliserende trækstænger

(Gælder ikke Classic)

Dækkene og koblingen• Dæk på enkeltakslede vogne er af typen

8-lags dæk• Boggievogne har 14” lavprofildæk• Alle vogne har friktionskobling

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

112

Page 113: Kabe Caravans 2016

Udstyr Det høje udstyrsniveau i en KABE er ikke et tilfælde. Vi har skabt campingvogne, som vi selv har lyst til at bo og leve i. Det har været en selvfølge for os at have adgang til alle tænkelige bekvemmeligheder. Din campingvogn skal være et sted, som ånder luksus, fred og ro, og hvor du kan koble af og bruge mange år.

KABE-kvalitet i indretning og snedkerarbejde• Møbelkonstruktion og indretning kommer fra

KABE's eget snedkeri

Flaskegaskontrol• Gaskassen er integreret i fronten • Der er plads til to flaskegasbeholdere samt

emballage• Gaskassen har en "faldkant", således at intet

falder ud, når lugen åbnes• Gaskassen har belysning, udvendigt flaske-

gasudstag samt lækindikator til manuel kontrol af flaskegassystemet

• Udtagelig, formet gummimåtte i gaskassen

Mere og bedre belysning• Lysskinner med indbyggede spotlights.

Royal-, Imperial og Hacienda-vognene har lysskinner og lyslister i vinduet ved forreste siddegruppe

• Natbelysning med strømafbryderen ved sengen. • Indvendig strømafbryder til udvendig belysning,

belysning i gaskassen og skiboksen.• Belysning i garderober og sengeskuffer

Klargjort til TV-modtagelse• Elektronisk TV-antenne til både analog og digital

modtagelse• Udvendig tilslutning til TV, kabel-TV og 12/230V• TV-antenneudtag på tre steder: i TV-bænk,

soveafdeling og elskab

Mere lyd og billede• Lyd/mediecenter (standard i Royal, Imperial og

Hacienda)• Indbyggede højtalere fortil (ikke Classic)• Forberedt til CD /radio • Nedfældeligt ophæng til TV i flere af modellerne

Skiboks og serviceklap • Udtrækkelig, opvarmet skiboks med belysning• En lysdiode på strømafbryderen i vognen

viser, om lyset er tændt eller slukket• Magasin under sengen. Den udvendige service-

klap har indbyggede luftflowkanaler og åbningen er forsynet med konvektorer, som KABE selv har udviklet – giver den bedste varme i soveafdelingen

• Serviceklappen gør det let at komme til magasinet under sengen (standard i Royal, Imperial og Hacienda)

Elskab• Elskab med 230V-indtag og 16A automatsikring

med jordfejlafbryder, kontrollampe til el, 230V/12V-udtag, TV-udtag til kabel-TV og TV i forteltet

• Kontrollamper indikerer eltilførslen• Elskab med belysning

(standard i Royal, Imperial og Hacienda)• Batterioplader på hele 25A

Trygt og sikkert• Brandalarm, som befinder sig i soveværelsesdelen• Bevægelsessensor, som reagerer med et højt-

lydende alarmsignal, hvis ubudne gæster forsøger at komme ind i vognen

• Jordfejlsafbryder

Intelligent elcentral• Letbetjent elpanel• Elsystemet kan føle batterikapaciteten og

lader automatisk op efter behov • Systemet holder styr på vandniveau,

temperatur og batterispænding

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

113

Page 114: Kabe Caravans 2016

Vinklet kabelrende • Der optages maksimalt med varme fra konvekto-

ren, som accelererer luftstrømmen forbi vinduet • Vores unikke kabelrender er vinklede for at give

luftstrømmen fri passage forbi vinduet• I kabelrenden findes elkabler, vand- og afløbs-

slanger

Belastningsregulator• Effektudtaget fra fyret mindskes automatisk ved

speciel hård belastning, for eksempel når flere eldrevne apparater går i gang samtidigt

Centralvarme • Nyt fyr ALDE Compact 3020 med touchscreen-

display og elpatron 3 kW• Varmesystemet har 12V cirkulationspumpe,

integreret varmtvandsopvarmer og separat ekspansionskar

• Isolering rundt om gasenheden giver den bedste varmtvandseffekt

• Tagskorsten for maksimal driftssikkerhed

Optimeret ventilationssystem – patenteret KABE VarioVent• Patenteret ventilationssystem muliggør regulering

af mængden af frisk luft efter behov• Systemet er forsynet med en ventilationsåbning,

som reguleres med en skydekontrol

Bedste varmekomfort• Det patentanmeldte, automatiske gulvvarme-

system, AGS II, som KABE selv har udviklet, har fire spiraler, som giver en endnu mere jævn varmefordeling

• Varmespiralerne ligger i aluminiumsrør og går helt frem til yderdøren, køkkenbord og toiletrum

• Varmeplader fordeler varmen jævnt over hele gulvet

Integreret varmesystem • Gulvvarmesystemet er sammenkoblet med

konvektorsystemet – hvilket gør, at luften cirkulerer rundt i hele vognen, når varmen tændes

• Systemet kører på både flaskegas og elpatroner• KABE har ekstra brede konvektorer under alle

vinduer

AGS II Pro • Med AGS II Pro (standard i Royal, Imperial og

Hacienda) kan gulvarmen være i gang separat• En shuntventil regulerer temperaturen på

vandet, som cirkulerer i gulvet• For at mindske energiforbruget er systemet inter-

valstyret. Vandet i gulvvarmen cirkulerer inden for visse tidsbestemte intervaller – hvilket mindsker energiforbruget i fyret og sparer batteriet

Flere varmefunktioner• For at undgå kuldebro er vi ekstra omhyggelige

med isoleringen omkring friskluftsindtag og varmekonvektorer

• Isoleringen bidrager til optimal varmeveksling og eliminerer varmetab i vognen

• Med dobbelte temperatursensorer, én i sove- afdelingen og én i forreste gruppe, kan varmen tilpasses til den del af vognen, som man færdes i

Automatisk effektstigning• Fyret kontrollerer automatisk, når flaskegas er

nødvendig for at højne effekten• Elpatron og cirkulationspumpe starter du enkelt

om vinteren ved at tilslutte vintertilkoblingen til det udvendige udtag

Varme og ventilationEn campingvogn fra KABE er bygget til helårsbrug. Hver eneste campingvogn bliver bygget med det formål, at vinterferien skal blive et lige så godt minde som sommerens afslappende rejser.

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

114

Page 115: Kabe Caravans 2016

Fuld luftcirkulation• Vores indretning tilpasses for at give optimal

luftcirkulation i hele vognen, selv bag skabe og sofaer

• Afstanden mellem sofaer og senge og sofa- ryggenes vinkel er nøje udregnet

Ventilerede sofaer og senge• Sofaer og senge står på forhøjninger• Sofarygge er vinklede for at accelerere

luftstrømmen forbi vinduerne• Sofaryg og luftsprække ved sengene bliver

opvarmet, når varm luft passerer langs væggen

God og jævn varmefordeling• KABE's campingvogne er konstrueret med

henblik på den bedste varmespredning• KABE's konstruktion gør, at luftstrømmene har

fri passage fra gulv, under senge og sofaer, op mod loftet, gennem de ventilerede overskabe

• KABE har den bedste og jævneste varmefordeling i beboelsesdelen og på den øvrige plads

Fri luftpassage• Overskabene har indbyggede luftkanaler for

at den varme luft skal kunne passere frit forbi sammenføjningen mellem tag og væg og videre ind mod midten af vognen

• En mellemvæg i skabenes bageste kant holder kanalerne åbne, også når skabene er fyldte

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

115

Page 116: Kabe Caravans 2016

KomfortAt rejse og bo i en KABE er at passe lidt ekstra på sig selv. For os er din bekvemmelighed central. Vi tager det som en selvfølge, at komforten i både sofaer og senge er god. Men der er også mange andre faktorer, som spiller ind for at du kan være rigtig tilfreds med din campingvogn.

Markedets bedste siddekomfort• Ergonomisk udformede sofaer med holdbart

og genanvendeligt Premium Foam-fyld• Opklappeligt magasin giver en mere effektiv

rengøring• Nakkepuder (standard i Royal, Imperial og

Hacienda)• Som tilvalg kan du få justerbare sofaer

Tekstiler af højeste kvalitet• Møbelstoffer af kvaliteter med meget høj

slidstyrke• Ni forskellige hyndekollektioner at vælge

mellem• Mulighed for at kombinere gardinsæt med

hyndestof• Gardinsæt i to varianter; moderne panelgardiner

eller klassisk, elegant gardinophæng med kappe

Højeste sengekomfort• Tykke springmadrasser giver en garanteret

god nattesøvn• Senge med indstilleligt hovedgærde gør

sengelæsningen ekstra bekvem• Flere modeller kan udstyres med kombineret

overseng/overskab• Motordrevet seng i E8, B16 og D-TDL

(standard i Royal, Imperial og Hacienda)

Flere komfortdetaljer• Senge med leddelte lameller følger kroppen,

når man hviler sig• Sengene har indstilleligt hovedgærde• Sengene er opklappelige og har indbyggede

gasdæmpere for mere effektiv rengøring• Ny konstruktion af sengeskuffe med konvektorer

ved lastlugens åbningen, som KABE selv har udviklet – giver bedre varme i soveafdelingen

• Sengegavl med "hyggebelysning"

Badeværelsesmiljø med brusemulighed• Brusebadssokkel, vådtapet, praktisk, udtrækkelig

håndbruser og brusebadsforhæng fås i vores forskellige modeller

• Flere planløsninger har brusekabine• Lås til toiletdøren• Udvendigt brusebadsudtag med både varmt

og koldt vand (standard i Royal, Imperial og Hacienda)

Køkkenet• Ekstra afsætningsbord integreret i bordplade • Praktisk udtrækkelig gitterhylde i køkkenafdelingen• Køkkenbord med ordentlige afsætningsflader• Stort køleskab med fryser, 190 l

(standard i Royal, Imperial og Hacienda)

Et køkken, der har det meste• Indbygget emhætte i køkkenskab med

belysning og to hastigheder• Emhætten har udtageligt fedtfilter for enkel

rengøring• Elektrisk tænding af komfur• Markedets bedste køleskabsventilation, der

går ud via taget

Tørreskab • Tørreskab med specialdesignet drypbakke

til tørring af sko• Tørreskabet har en speciel konvektor, og en

regulerbar loftsventil for maksimal varme- cirkulation

• Opvarmet skoskab inden for døren• Garderobeskab med plads til overtøj

Praktisk i soveværelset • I soveafdelingen er der en ventilationsluge,

som gør, at du hurtigt kan lufte vognen ud, eller sove med den åben om natten

• Avislomme ved sengekanten, som kan flyttes med velcrobånd

• Sengeskuffe med belysning

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

116

Page 117: Kabe Caravans 2016

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

117

Page 118: Kabe Caravans 2016

MATCH DIN KABE TIL DINE BEHOV

Med vores tilvalg bliver din KABE præcis lige så individuel, som du ønsker. Standardustyret i en KABE dækker rigeligt alle basisbehov. Faktum er, at vi tilbyder mange detaljer, som vores konkurrenter tager sig ekstra betalt for. Men vi har fuld forståelse for, at du kan have lyst til at vælge flere detaljer, som gør din campingvogn helt perfekt, og vi har derfor også et stort sortiment af ekstraudstyr.

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

118

Page 119: Kabe Caravans 2016

1. Låseanordning alufælge (X0160)2. Alufælge Classic3. Premiumdæk

Holder i gaskassen (X0062)(Ikke på enkeltakslede SMÅ vogne med 2000 kg chassis)

Reservehjulsholder AL-KO 1. Enkel (X0289) 2. Boogie (X0063)

Karosseri

Reservehjul (X0303-X0312) (X0316, X0317)

Elektrisk indgangstrin (X0295)

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

119

Elektriske støtteben

Stænkklapper (X0321)

1. Yderdør med vindue (std Royal, Imperial, Hacienda)2. Yderdør med tonet vindue 3. Ekstra bred yderdør

Tonede vinduerHeki 2 De Luxe – tagvindue med belysning (Std Imperial)

Heki 2 – tagvindue, der kan åbnesTagvindue ”skyroof”

ServiceklapB785B1108

Glatpladet, enkeltakselGlatpladet. tandemaksel(Std Royal, Hacienda) (Std Imperial glatplade med Innovation Design)

Totalvægt 2000 kg / 2650 kg / 2800 kg

Page 120: Kabe Caravans 2016

Foldedør i tekstil til Smaragd GLE, Ametist GLE, Safir GLE

Grand Lit – omdanner to enkeltsenge til en stor dobbeltseng

Køjeskab

Soveværelse

1. Trådkurve i sengeskuffe2. Skuffe under seng (B14, E9)

Ekstra ventilationsluge. (ikke Classic) 1 stk. er standard på alle modeller dog ikke Classicc (X0047)

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

120

Seng med elevations funktion, E8-sengg

Aircondition Fresh Jet FJ 2200(Std Imperial)

AirVent med termostat (soveværelse) (X0228)

Gulvvarme AGS II Pro(Std Royal, Imperial, Hacienda)

Klima / varme

Håndklædetørrer med timer (X0268) Håndklædetørrer (X0260) Toilet Thetford med keramisk kumme(Std Imperial)

Badeværelse

Badeværelse:1. Håndklædetørrer vandbåren TDL (X0220)2. Ventilator i brusebad TDL (X0229)3. Håndklædeholder E2, E9 (X0322)

Vandlås (X0157)

Trægulv i bruser i Ædelsten (TDL, DXL) (X0315)Trægulv i bruser i Royal, Imperial (TDL, DXL) (X0323)

Udvendigt brusebadsudtag med varmt vand (X0100)(Std Royal, Imperial, Hacienda)

Udvendig forlængelse af brusebadsafløb (X0201)

Solcelle GoCamp 150W (X0290)

Page 121: Kabe Caravans 2016

Køkken

Stort køleskab med fryser, 2 døre (Std Royal, Imperial, Hacienda)

Ovn (Std Royal, Imperial, Hacienda)

TV-skab med skuffer

Mikrobølgeovn 800W (Std Imperial)

Køkkenlåger hvide(ikke Classic)

Holder til køkkenvasklågHøjre Ædelsten (X0327)Venstre Ædelsten (X0328)Højre Royal, Imperial (X0318)Venstre Royal, Imperial (X0319)

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

121

Lædergruppe Malaga1. Forreste gruppe 2. orreste gruppe + dinette

Lædergruppe Boston1. Forreste gruppe 2. Forreste gruppe + dinette

L-sofa i stedet for midterdinette L-sofa i forreste gruppe (inkl 2 fodskamler)

Nakkepudde 1 stk. L-sofa1 stk. L-sofa læder2 stk. rund / salong sofa (Std Royal, Hacienda)2 stk. rund / salong sofa læder (Std Imperial)

Søjlestativ til bord, fast Søjlestativ til bord, løs

Sofa med slideout (Std Imperial) Hældningen af sæde og ryglæn ind-stilles let med slide-out funktion.

Saksestativ med dæmper (X0003)

Dagligstue

Panelgardin Ædelsten, Royal, Imperial, Hacienda (Std Classic)

Gardiner med kappe Classic(Std Ædelsten, Royal, Imperial, Hacienda)

Page 122: Kabe Caravans 2016

A B

Læselampe A (X0035) Læselampe Tube B (X0077)

Vægudtag 230V:1. Enkelt / planforsænket (X0108)2. Udenpåliggende (X0109)3. Dobbelt (i stedet for enkelt) (X0253)4. Dæmper på lysliste i vindue (X0250)

Udvendig lampe med sensor (Std Imperial)

Lysliste udvendigt i dørsiden(Std Royal, Hacienda)

CD / radio

Højtalere bagtil 1 par (X0010) (Std Royal, Imperial, Hacienda)

Lydpakke Multimedia (Std Royal)

Gasalarm Gas-Safe (X0015) Alarm NX5 (X0186)

PhoneUp med app til android og iphone (Std Imperial)NYHED! kan også styre AC

1. TV-ophæng inkl. TV- / 230V-udtag (X0287)2. TV-ophæng (X0288)

Duo Controll til kørsel i Europa med flaskegas i gang

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

122

Trådløst internetopkobling med router til Smart-TV.

1. Belysning elskab (X0255) (Std Royal, Imperial, Hacienda) 2. Elmåler elskab (inkl. belysning)

Booster (X0053)

Stort batteri 115A

El / teknik

Belysning i tagrende. Tilvalg i Royal og Hacienda. Fås ikke i Classic og Ædelsten (Std Imperial) (X0329)

Mover AL-KO Mammut1. Enkel (X0324)2. Enkel (BXL KS, SXL KS, R520XL KS) (X0325)3. Boogie (X0326)

Centralstøvsuger (X0161) (Std Royal, Imperial, Hacienda)

LED liste langs køleskabet1. 1 st2. 2 st (Std Royal, Imperial, Hacienda)

Parabol

Page 123: Kabe Caravans 2016

Minisafe box MD281 (X0192)

Øvrigt udstyr

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

123

Spejl i halvfigur (inderside af garderobe) (X0227)

Udvendigt flaskegasudtag 1. Cityvand (X0187) 2. Vandtank 70 liter (ikke Imperial 560 XL / 600 XL / 630 ETDL)

Spejl på indersiden af yderdør (X0270)

Tagskinner(Std Imperial)

Dometic markise, med elmotor Cykelstativ på trækstang (X0281)

Vand- og afløbstilslutning

Elektrisk tømning af afløb

Direkte afløb; forbikobling spilde-vandstank

Page 124: Kabe Caravans 2016

Du vil føle ægte glæde i din egen KABE – på alle veje og mod alle mål. Også produkterne fra KABE Collection er kendetegnet af den ægte KABE-stemning. Her finder du bekvemt fritidstøj og spændende tilbehør. Det hele med al den KABE-stemning, du kan ønske dig.

ShortsSkønne shorts i sweatstof, 50 % polyester/50 % bomuld.

Børne T-shirtBørne T-shirt med I Love KABE-tryk. Sød T-shirt til de små!

Sporty jakkeJakke i skøn polyester, to frontlommer. Egner sig lige godt til træning og fritid og til arbejde. Rød eller sort.

KasketterKasketter med KABE-emblem eller KABE-logo.

Se hele Kabe Collection på www.kabeshop.se

KABE COLLECTION

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

124

Page 125: Kabe Caravans 2016

PicnickurvEn klassisk picnickurv i moderne udgave, isoleret og med god kølefunktion. Farve Sort.

Køletaske på stativDen ultimative kurv med kølefunktion til havefesten eller til en sommerudflugt Dobbelte hanke, så den er nem at bære. Rummer 45 l.

Penne med KABE-trykEn elegant pen med farvet greb. Pennen fås med krop i sølv og greb i rødt.

ParaplyParaply med trykt KABE-logo.Hvid eller sort.

TermokrusNydeligt termokrus, der rum-mer 0,42 liter. Kruset holder kaffen varm eller vandet koldt. Højde 17 cm.

IsskraberIsskraber med KABE-logo.

PorcelænskrusNydeligt kaffekrus med KABE-tryk.

Skøn T-shirt Moderne T-shirt i stykvasket bomuld. Fås både som unisex og som dame T-shirt! Materiale: 100 % bomuld.

Måtte med KABE-trykMåtte 60x40 cm med gum-mibagside. Vaskbar ved 40 grader. Perfekt til din cam-pingvogn/autocamper!

HættetrøjeHættetrøje med KABE-emblem, stykvasket, 50 % bomuld/ 50 % polyester, hætte med fór og matchende snor.

BadelagenHerlige badelagner i 100 % bomuld. 130 x 65 cm.

SweatshirtSweatshirt stykvasket, 50 % bomuld/50 % polyester. Størrelser: S-XXL.

PoloshirtFås både som unisex og som dame poloshirt! Materiale: 50 % bomuld/ 50 % polyester. Fås i hvid, sort eller rød.

Beanie med emblemPopulær strikket hue med god pasform og uden opsmøg.

StrandstolStrandstol med KABE-logo. Hvid eller sort.

Baby BodyMed KABE-tryk. 100 % bomuld. Fås i hvid, sort eller rød.

Page 126: Kabe Caravans 2016

KABE forbeholder sig ret til at ændre konstruktion og data uden forudgående varsel. Billederne i denne brochure kan indeholde specielt monteret ekstraudstyr.

Udstyr Classic

Cla

ssic

660

GD

L

Cla

ssic

660

DG

DL

Cla

ssic

600

GD

L

Cla

ssic

560

GLE

Cla

ssic

520

XL

Cla

ssic

470

XL

KarosseriIndretningsalternativer (KABE Flexline-system) 1 1 1 3/1 1 1Bredde: King Size (KS) 2480 mm / Standard (S) 2300 mm KS KS KS KS/S KS/S KS/SEcoprim-isolering (gulv, loft og vægge) 36 mm / bjælker i plast • • • • • •Integreret ABS-gaskasse i fuld vognbredde med lys • • • • • •Helgalvaniseret stålprofilchassis / stålfælge • • • • • •Enkeltaksel • • • • • •Krængningsbegrænset friktionskobling • • • • • •Automatisk bakspærre • • • • • •

Vindue / lugerTonede ruder med trinløst myggenet og mørklægningsgardin • • • • • •Køkkenvindue • • • • • •Yderdør (Seitz), integreret myggenet og varme ved dørtærskel • • • • • •Soltag med ventilation, insektnet og mørklægningsgardiner • • • • • •Skiboks, udvendig serviceklap der kan låses • • • • • •

El / TV12V tilslutning med 13-polet kontakt (Jäger-system) • • • • • •Forberedt til højttalere for • • • • • •Klargjort til indbygning af CD / radio • • • • • •TV-quick beslag med foldearm 2 2 • • • •TV-antenne med forstærker • • • • • •Servicecenter med kontrollpanel • • • • • •El-tavle 230V (16A / 10A) alle med automatsikringer / HFI-relæ • • • • • •Udv. 230V / 12V stikkontakt • • • • • •Fritidsbatteri 75 Ah, 3-trins batterioplader 30 A • • • • • •LED-belysning i alle lamper • • • • • •

Køkken / toilet / VVSKøleskab 230V / 12V, gas (volumen 122 liter, fryseboks 12 liter) • • • • • •Brusesokkel og håndbruser • • • • • •Drejeligt skylletoilet, fast installeret med udvendig tømning • • • • • •Automatisk vandsystem / varmtvandsanlæg • • • • • •Indbygget spildevandstank (32 liter) og udvendig spildevandssæk • • • • • •Etgrebs-blandingsbatterier, i køkken og toilet • • • • • •Køkkenbord med gasblus: 3-blus • • • • • •Emhætte med motor, fedtfilter og belysning • • • • • •Vandtank 40 liter med udvendig påfyldning • • • • • •Tilslutning til udvendig bruser – – – – – –

VarmeAlde Compact 3020 centralvarme med ”Touch Screen” til ur, indendørs- og udendørstemperatur – • • – – –12V cirkulationspumpe / elektrovarmepatron 230V, 3 kW, 3-trins • • • • • •Automatisk vandbåren gulvvarmesystem - 4 spiraler (AGS II) • • • • • •Tørreskab med dråbefanger og ventilator, der kan afbrydes • • • • • •

Øvrig udstyrAffaldsspand til sortering • • • • • •Walk-in-closet – – – • • •Stofbeklædt foldedør • • • • • •Universal låsesystem, én nøgle til alle låse • • • • • •Bord i siddegruppe (B = Bordstativ, S = Saksstativ, V = vægfast) S S B S S VSpringmadras 12 cm + topmadras 6 cm • • • • • •Brandalarm • • • • • •

KABE 2016LÆS MERE PÅ KABE.DK

126

Page 127: Kabe Caravans 2016

Udstyr Ædelsten

Dia

man

t 660

E-T

DL

Dia

man

t 660

U-T

DL

Dia

man

t 660

GLE

Dia

man

t 660

GXL

Ony

x 63

0 E-

TDL

Ony

x 63

0 G

LE

Safir

600

GLE

Safir

600

E-T

DL

Safir

600

U-T

DL

Amet

ist 5

60 X

L

Amet

ist 5

60 G

LE

Smar

agd

540

GLE

Smar

agd

520

XL

Brilj

ant 4

70 X

L

KarosseriIndretningsalternativer (KABE Flexline-system) 3 2 9 2 2 9/4 9/4 2 2 1 9/4 1 1 1Bredde: King Size (KS) 2480 mm / Standard (S) 2300 mm KS KS KS KS KS KS KS/S KS/S KS/S KS/S KS/S KS/S KS/S KS/SEcoprim-isolering (gulv, loft og vægge) 36 mm / bjælker i plast • • • • • • • • • • • • • •Integreret ABS-gaskasse i fuld vognbredde med lys • • • • • • • • • • • • • •Helgalvaniseret stålprofilchassis / aluminiumsfælge • • • • • • • • • • • • • •Aksel (E=enkeltaksel) • • • • • • • • • • • • • •Krængningsbegrænset friktionskobling • • • • • • • • • • • • • •Elektronisk stabiliseringssystem, ATC (antiudskridningssystem) • • • • • • • • • • • • • •Automatisk bakspærre / dæksel, træk • • • • • • • • • • • • • •Glatplade, aluminium – – – – – – – – – – – – – –

Vindue / lugerTonede ruder med trinløst myggenet og mørklægningsgardin • • • • • • • • • • • • • •Vinduer, der kan åbnes, i hele vognen • • • • • • • • • • • • • •Køkkenvindue 1000 mm (A=700 mm) • • • • • • • • • • A A • AYderdør (Seitz), integreret myggenet og varme ved dørtærskel • • • • • • • • • • • • • •Soltag med ventilation Mini Heki, insektnet og mørklægningsgardiner • • • • • • • • • • • • • •Ovenlysvindue – – – – – – – – – – – – – –Ventilationsluge (ikke B3) • • • • • • • • • • • • • •Skiboks med udtræksbund, udvendig serviceklap, der kan låses, samt belysning • • • • • • • • • • • • • •

El / TV12V tilslutning med 13-polet kontakt (Jäger-system) • • • • • • • • • • • • • •Højttalere for, standard / forberedt til højttalere bag • • • • • • • • • • • • • •Klargjort til indbygning af CD / radio • • • • • • • • • • • • • •TV-quick beslag med foldearm • • • – • • • • • • • • • •TV-bænk – – – • – – – – – – – – – –TV-antenne med forstærker • • • • • • • • • • • • • •Kontrolpanel (elektronisk) • • • • • • • • • • • • • •El-tavle 230V (16A / 10A) alle med automatsikringer / HFI-relæ • • • • • • • • • • • • • •El-boks med udv. 230V / 12V stikkontakt og centralantennetilslutn. / indik.lampe 230V • • • • • • • • • • • • • •Fritidsbatteri 75 Ah, 3-trins batterioplader 30 A • • • • • • • • • • • • • •Forteltsbelysning (LED) i aluminiumsprofil • • • • • • • • • • • • • •LED-belysning i alle lamper undtagen i garderober og sengeskuffer • • • • • • • • • • • • • •Dæmper til forreste loftslampe, 12V / 230V / antenneudtag bagtil + 12V i vinduesbænk fortil • • • • • • • • • • • • • •Indirekte belysning mod loft • • • • • • • • • • • • • •Garderobe- og natbelysning samt belysning i sengeskuffer • • • • • • • • • • • • • •

Køkken / toilet / VVSKøleskab 230V / 12V, gas (volumen 122 liter, fryseboks 12 liter) • • • • • • • • • • • • • •Brusekabine (H=brusesokkel og håndbruser) • • H H • H H • • H H H H HDrejeligt skylletoilet, fast installeret med udvendig tømning • • • • • • • • • • • • • •Automatisk vandsystem / varmtvandsanlæg • • • • • • • • • • • • • •Indbygget spildevandstank (32 liter) og udvendig spildevandssæk • • • • • • • • • • • • • •Etgrebs-blandingsbatterier, i køkken og bad • • • • • • • • • • • • • •Køkkenbord med flaskegaskomfur, 3 blus med delt glaslåg • • • • • • • • • • • • • •Emhætte med motor, fedtfilter og belysning • • • • • • • • • • • • • •Mikrobølgeovn – – – – – – – – – – – – – –Vandtank 40 liter med udvendig påfyldning • • • • • • • • • • • • • •Tilslutning til udvendig bruser – – – – – – – – – – – – – –

VarmeAlde Compact 3020 centralvarme med ”Touch Screen” til ur, indendørs- og udendørstemperatur • • • • • • • • • • • • • •Belastningssensor, som automatisk regulerer vandvarmerens strømforbrug • • • • • • • • • • • • • •12V cirkulationspumpe / elektrovarmepatron 230V, 3 kW, 3-trins • • • • • • • • • • • • • •Dobbelte temperaturfølere • • • • • • • • • • • • • •Automatisk vandbåren gulvvarmesystem - 4 spiraler (AGS II) • • • • • • • • • • • • • •Tørreskab med dråbefanger og ventilator, der kan afbrydes • • • • • • • • • • • • • •

Øvrig udstyrAffaldsspand til sortering • • • • • • • • • • • • • •Walk-in-closet • • • – – • • – • • – – • –KABE PhoneUp – – – – – – – – – – – – – –Foldedør (D = stofbeklædt) D D – D D D D D D D D D D –Udvendig gasudtag til grill/ Reduktionsventil med crash-sensor – placeret i gaskassen • • • • • • • • • • • • • •Centralstøvsuger-system – – – – – – – – – – – – – –Universelt låsesystem, én nøgle til alle låse • • • • • • • • • • • • • •Bord i siddegruppe med aflastningsplade (B = Bordstativ, S = Saksstativ, V = vægfast) S B B B S S B S S B S V S VSpringmadras 12 cm + topmadras 6 cm (gælder ikke etagesenge/køjeskab) • • • • • • • • • • • • • •VarioVent - unikt ventilationssystem • • • • • • • • • • • • • •Sofa med nakkepuder – – – – – – – – – – – – – –IR-alarm / brandalarm / lækageindikator • • • • • • • • • • • • • •

Page 128: Kabe Caravans 2016

Udstyr Royal

Roy

al 7

80 E

-TD

L

Roy

al 7

80 U

-TD

L

Roy

al 7

80 G

LE

Roy

al 7

80 B

GXL

Roy

al 7

80 D

GLE

Roy

al 7

40 U

-TD

L

Roy

al 7

40 E

-TD

L

Roy

al 7

40 G

LE

Roy

al 7

40 G

XL

Roy

al 6

30 E

-TD

L

Roy

al 6

30 G

LE

Roy

al 6

00 G

LE

Roy

al 6

00 E

-TD

L

Roy

al 6

00 X

L

Roy

al 5

60 X

L

Roy

al 5

60 G

LE

Roy

al 5

40 G

LE

Roy

al 5

20 X

L

KarosseriIndretningsalternativer (KABE Flexline-system) 3 2 9 1 10 2 3 9 2 2 9/4 9/4 2 2 1 9/4 1 1Bredde: King Size (KS) 2480 mm / Standard (S) 2300 mm KS KS KS KS KS KS KS KS KS KS KS KS/S KS/S KS/S KS/S KS/S KS/S KS/SEcoprim-isolering (gulv, loft og vægge) 36 mm / bjælker i plast • • • • • • • • • • • • • • • • • •Integreret ABS-gaskasse i fuld vognbredde med lys • • • • • • • • • • • • • • • • • •Helgalvaniseret stålprofilchassis / sortforkromerede aluminiumsfælge • • • • • • • • • • • • • • • • • •Aksel (E=enkeltaksel, T=boogieaksel) T T T T T T T T T E/T E E E E E E E EKrængningsbegrænset friktionskobling • • • • • • • • • • • • • • • • • •Elektronisk stabiliseringssystem, ATC (antiudskridningssystem) • • • • • • • • • • • • • • • • • •Automatisk bakspærre / dæksel, træk • • • • • • • • • • • • • • • • • •Glatplade, aluminium • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Vindue / lugerTonede ruder med trinløst myggenet og mørklægningsgardin • • • • • • • • • • • • • • • • • •Vinduer, der kan åbnes, i hele vognen • • • • • • • • • • • • • • • • • •Køkkenvindue 1000 mm (A=700 mm) • • • • • • • • • • • • • • • A A •Yderdør (Seitz) med vindue, integreret myggenet og varme ved dørtærskel • • • • • • • • • • • • • • • • • •Soltag med ventilation Mini Heki, insektnet og mørklægningsgardiner • • • • • • • • • • • • • • • • • •Ovenlysvindue Heki 2 • • • • • • • • • • • • • • • • • •Ventilationsluge (ikke B3) • • • • • • • • • • • • • • • • • •Skiboks med udtræksbund, udvendig serviceklap, der kan låses, samt belysning • • • • • • • • • • • • • • • • • •

El / TV12V tilslutning med 13-polet kontakt (Jäger-system) • • • • • • • • • • • • • • • • • •Højttalere for og bag, samt subwoofer • • • • • • • • • • • • • • • • • •Multi-media-center med CD / radio • • • • • • • • • • • • • • • • • •TV-quick beslag med foldearm • – – • • • • • – • • • • • • • • •TV-bænk – • • – – – – – • – – – – – – – – –TV-antenne med forstærker • • • • • • • • • • • • • • • • • •Kontrolpanel (elektronisk) • • • • • • • • • • • • • • • • • •El-tavle 230V (16A / 10A) alle med automatsikringer / HFI-relæ • • • • • • • • • • • • • • • • • •El-boks med udv. 230V/12V stikkontakt og centralantennetilslutn./indik.lampe 230V, belysning m. strømafbryder • • • • • • • • • • • • • • • • • •Fritidsbatteri 75 Ah, 3-trins batterioplader 30 A • • • • • • • • • • • • • • • • • •Forteltsbelysning (LED) i aluminiumsprofil • • • • • • • • • • • • • • • • • •LED-belysning i alle lamper undtagen i garderober og sengeskuffer • • • • • • • • • • • • • • • • • •Dæmper til forreste loftslampe, 12V / 230V / antenneudtag bagtil + 12V i vinduesbænk fortil • • • • • • • • • • • • • • • • • •Lysbaldakin vindue, lysdæmper ved siddegruppe i front, indirekte belysning mod loft • • • • • • • • • • • • • • • • • •Garderobe- og natbelysning samt belysning i sengeskuffer • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Køkken / toilet / VVSKøleskab 230V / 12V, gas (volumen 190 liter, fryseboks 35 liter) • • • • • • • • • • • • • • • • • •Brusekabine (H=brusesokkel og håndbruser) • • H H • • • H H • H H • H H H H HDrejeligt skylletoilet, fast installeret med udvendig tømning • • • • • • • • • • • • • • • • • •Automatisk vandsystem / varmtvandsanlæg • • • • • • • • • • • • • • • • • •Indbygget spildevandstank (32 liter) og udvendig spildevandssæk • • • • • • • • • • • • • • • • • •Etgrebs-blandingsbatterier, i køkken og bad • • • • • • • • • • • • • • • • • •Køkkenbord med gasblus: 4-blus med grillovn (3 gasblus og separat ovn i Royal 540 / 560 GLE) • • • • • • • • • • • • • • • • • •Emhætte med motor, fedtfilter og belysning • • • • • • • • • • • • • • • • • •Mikrobølgeovn – – – – – – – – – – – – – – – – – –Vandtank 40 liter med udvendig påfyldning • • • • • • • • • • • • • • • • • •Tilslutning til udvendig bruser • • • • • • • • • • • • • • • • • •

VarmeAlde Compact 3020 centralvarme med ”Touch Screen” til ur, indendørs- og udendørstemperatur • • • • • • • • • • • • • • • • • •Belastningssensor, som automatisk regulerer vandvarmerens strømforbrug • • • • • • • • • • • • • • • • • •12V cirkulationspumpe / elektrovarmepatron 230V, 3 kW, 3-trins • • • • • • • • • • • • • • • • • •Dobbelte temperaturfølere • • • • • • • • • • • • • • • • • •Automatisk vandbåren gulvvarmesystem - 4 spiraler og shuntsystem (AGS II Pro) • • • • • • • • • • • • • • • • • •Tørreskab med dråbefanger og ventilator, der kan afbrydes • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Øvrig udstyrAffaldsspand til sortering • • • • • • • • • • • • • • • • • •Walk-in-closet • – – • • • • • – – • • – • • – – •KABE PhoneUp – – – – – – – – – – – – – – – – – –Foldedør (D = stofbeklædt) D D • D • D D • D D D D D D D D D DUdvendig gasudtag til grill / Reduktionsventil med crash-sensor – placeret i gaskassen • • • • • • • • • • • • • • • • • •Centralstøvsuger • • • • • • • • • • • • • • • • • •Universelt låsesystem, én nøgle til alle låse • • • • • • • • • • • • • • • • • •Bord i siddegruppe med aflastningsplade (B = Bordstativ, S = Saksstativ, V = vægfast) B B B S B B S B B S S S S B B B V BSpringmadras 12 cm + topmadras 6 cm (gælder ikke etagesenge/køjeskab) • • • • • • • • • • • • • • • • • •VarioVent - unikt ventilationssystem • • • • • • • • • • • • • • • • • •Sofa med nakkepuder • • • • • • • • • • • • • • • • • •IR-alarm / brandalarm / lækageindikator • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Page 129: Kabe Caravans 2016

Udstyr Hacienda

Haci

enda

100

0 TD

L

Haci

enda

880

GLE

Haci

enda

880

U-T

DL

Haci

enda

880

E-T

DL

Haci

enda

880

B-T

DL

Haci

enda

880

D-T

DL

KarosseriIndretningsalternativer (KABE Flexline-system) 15 10 2 3 1 1Bredde: King Size (KS) 2480 mm KS KS KS KS KS KSEcoprim-isolering (gulv, loft og vægge) 36 mm / bjælker i plast • • • • • •Integreret ABS-gaskasse i fuld vognbredde med lys • • • • • •Helgalvaniseret stålprofilchassis / sortforkromerede aluminiumsfælge • • • • • •Boogieaksel • • • • • •Krængningsbegrænset friktionskobling • • • • • •Elektronisk stabiliseringssystem, ATC (antiudskridningssystem) • • • • • •Automatisk bakspærre / dæksel, træk • • • • • •Glatplade, aluminium • • • • • •

Vindue / lugerTonede ruder med trinløst myggenet og mørklægningsgardin • • • • • •Vinduer, der kan åbnes, i hele vognen • • • • • •Køkkenvindue 1000 mm • • • • • •Yderdør (Seitz) med vindue, integreret myggenet og varme ved dørtærskel • • • • • •Soltag med ventilation Mini Heki, insektnet og mørklægningsgardiner • • • • • •Ovenlysvindue Heki 2 • • • • • •Ventilationsluge (ikke C3 / C6) • • • • • •Skiboks med udtræksbund, udvendig serviceklap, der kan låses, samt belysning • • • • • •

El / TV12V tilslutning med 13-polet kontakt (Jäger-system) • • • • • •Højttalere for og bag, samt subwoofer • • • • • •Multi-media-center med CD / radio • • • • • •TV-quick beslag med foldearm • – – – • •TV-bænk – • • • – –TV-antenne med forstærker • • • • • •Kontrolpanel (elektronisk) • • • • • •El-tavle 230V (16A / 10A) alle med automatsikringer / HFI-relæ • • • • • •El-boks med udv. 230V / 12V stikkontakt og centralantennetilslutn. / indik.lampe 230V, belysning m. strømafbryder • • • • • •Fritidsbatteri 75 Ah, 3-trins batterioplader 30 A • • • • • •Forteltsbelysning (LED) i aluminiumsprofil • • • • • •LED-belysning i alle lamper undtagen i garderober og sengeskuffer • • • • • •Dæmper til forreste loftslampe, 12V / 230V / antenneudtag bagtil + 12V i vinduesbænk fortil • • • • • •Lysbaldakin vindue, lysdæmper ved siddegruppe i front, indirekte belysning mod loft • • • • • •Garderobe- og natbelysning samt belysning i sengeskuffer • • • • • •

Køkken / toilet / VVSKøleskab 230V / 12V, gas (volumen 190 liter, fryseboks 35 liter) • • • • • •Brusekabine (H=brusesokkel og håndbruser) • H • • • • Drejeligt skylletoilet, fast installeret med udvendig tømning • • • • • •Automatisk vandsystem / varmtvandsanlæg • • • • • •Indbygget spildevandstank (32 liter) og udvendig spildevandssæk • • • • • •Etgrebs-blandingsbatterier, i køkken og bad • • • • • •Køkkenbord med gasblus: 4-blus med grillovn, delt glaslåg • • • • • •Emhætte med motor, fedtfilter og belysning • • • • • •Mikrobølgeovn – – – – – –Vandtank 40 liter med udvendig påfyldning • • • • • •Tilslutning til udvendig bruser • • • • • •

VarmeAlde Compact 3020 centralvarme med ”Touch Screen” til ur, indendørs- og udendørstemperatur • • • • • •Belastningssensor, som automatisk regulerer vandvarmerens strømforbrug • • • • • •12V cirkulationspumpe / elektrovarmepatron 230V, 3 kW, 3-trins • • • • • •Dobbelte temperaturfølere • • • • • •Automatisk vandbåren gulvvarmesystem - 4 spiraler og shuntsystem (AGS II Pro) • • • • • •Tørreskab med dråbefanger og ventilator, der kan afbrydes • • • • • •

Øvrig udstyrAffaldsspand til sortering • • • • • •Walk-in-closet • – – – • •KABE PhoneUp – – – – – –Foldedør (D = stofbeklædt) • / D • D D • D Udvendig gasudtag til grill / Reduktionsventil med crash-sensor – placeret i gaskassen • • • • • •Centralstøvsuger-system • • • • • •Universelt låsesystem, én nøgle til alle låse • • • • • •Bord i siddegruppe med aflastningsplade (B=Bordstativ, S=Saksstativ) B B B B S SSpringmadras 12 cm + topmadras 6 cm (gælder ikke etagesenge/køjeskab) • • • • • •VarioVent - unikt ventilationssystem • • • • • •Sofa med nakkepuder • • • • • •IR-alarm / brandalarm / lækageindikator • • • • • •

Page 130: Kabe Caravans 2016

Udstyr Imperial

Impe

rial 1

000

TDL

Impe

rial 8

80 G

LE

Impe

rial 8

80 U

-TD

L

Impe

rial 8

80 E

-TD

L

Impe

rial 8

80 B

-TD

L

Impe

rial 8

80 D

-TD

L

Impe

rial 7

80 E

-TD

L

Impe

rial 7

80 U

-TD

L

Impe

rial 7

40 U

-TD

L

Impe

rial 7

40 E

-TD

L

Impe

rial 6

30 E

-TD

L

Impe

rial 6

00 E

-TD

L

Impe

rial 6

00 X

L

Impe

rial 5

60 X

L

KarosseriIndretningsalternativer (KABE Flexline-system) 15 10 2 3 1 1 3 2 2 3 2 2 1 1Bredde: King Size (KS) 2480 mm / Standard (S) 2300 mm KS KS KS KS KS KS KS KS KS KS KS KS KS KSEcoprim-isolering (gulv, loft og vægge) 36 mm / bjælker i plast • • • • • • • • • • • • • •Integreret ABS-gaskasse i fuld vognbredde med lys • • • • • • • • • • • • • •Helgalvaniseret stålprofilchassis / sortforkromerede aluminiumsfælge • • • • • • • • • • • • • •Aksel (E=enkeltaksel, T=boogieaksel) T T T T T T T T T T E/T E E EKrængningsbegrænset friktionskobling • • • • • • • • • • • • • •Elektronisk stabiliseringssystem, ATC (antiudskridningssystem) • • • • • • • • • • • • • •Automatisk bakspærre / dæksel, træk • • • • • • • • • • • • • •Takskinner • • • • • • • • • • • • • •Glatplade, aluminium Innovation Design • • • • • • • • • • • • • •

Vindue / lugerTonede ruder med trinløst myggenet og mørklægningsgardin / Vinduer, der kan åbnes, i hele vognen • • • • • • • • • • • • • •Køkkenvindue 1000 mm • • • • • • • • • • • • • •Blanke overskabslåger • • • • • • • • • • • • • •Yderdør (Seitz) med vindue, integreret myggenet og varme ved dørtærskel • • • • • • • • • • • • • •Soltag med ventilation Mini Heki, insektnet og mørklægningsgardiner • • • • • • • • • • • • • •Ovenlysvindue Heki 2 De Luxe/ Ventilationsluge (ikke B3) • • • • • • • • • • • • • •Skiboks med udtræksbund, udvendig serviceklap, der kan låses, samt belysning • • • • • • • • • • • • • •

El / TV12V tilslutning med 13-polet kontakt (Jäger-system) • • • • • • • • • • • • • •KABE Premium Sound System • • • • • • • • • • • • • •Multi-media-center med CD / radio • • • • • • • • • • • • • •TV-quick beslag med foldearm • – – – • • • – • • • • • •TV-bænk – • • • – – – • – – – – – –TV-antenne med forstærker • • • • • • • • • • • • • •Kontrolpanel (elektronisk) • • • • • • • • • • • • • •El-tavle 230V (16A / 10A) alle med automatsikringer / HFI-relæ • • • • • • • • • • • • • •El-boks med udv. 230V / 12V stikkontakt og centralantennetilslutn. / indik.lampe 230V, belysning med strømafbryder • • • • • • • • • • • • • •Fritidsbatteri 75 Ah, 3-trins batterioplader 30 A • • • • • • • • • • • • • •Belysning i aluminiumsprofil front • • • • • • • • • • • • • •LED-belysning i alle lamper undtagen i garderober og sengeskuffer • • • • • • • • • • • • • •Dæmper til forreste loftslampe, 12V / 230V / antenneudtag bagtil + 12V i vinduesbænk fortil • • • • • • • • • • • • • •Lysbaldakin vindue, lysdæmper ved siddegruppe i front, indirekte belysning mod loft • • • • • • • • • • • • • •Garderobe- og natbelysning samt belysning i sengeskuffer • • • • • • • • • • • • • •

Køkken / toilet / VVSKøleskab 230V / 12V, gas (volumen 190 liter, fryseboks 35 liter) • • • • • • • • • • • • • •Brusekabine (H=brusesokkel og håndbruser) • H • • • • • • • • • • H HDrejeligt skylletoilet med keramisk kumme, fast installeret med udvendig tømning • • • • • • • • • • • • • •Automatisk vandsystem / Varmtvandsanlæg • • • • • • • • • • • • • •Indbygget spildevandstank (32 liter) og udvendig spildevandssæk • • • • • • • • • • • • • •Etgrebs-blandingsbatterier, i køkken og bad med KABE AutoDrain • • • • • • • • • • • • • •Køkkenbord med induktionskomfur, 2 gasblus og 2 elplader (2+1 Imperial 600 E-TDL) samt indbygget ovn • • • • • • • • • • • • • •Emhætte med motor, fedtfilter og belysning • • • • • • • • • • • • • •Mikrobølgeovn • • • • • • • • • • • • • •Vandtank 40 liter med udvendig påfyldning • • • • • • • • • • • • • •Tilslutning til udvendig bruser • • • • • • • • • • • • • •

VarmeAlde Compact 3020 centralvarme med ”Touch Screen” til ur, indendørs- og udendørstemperatur • • • • • • • • • • • • • •Belastningssensor, som automatisk regulerer vandvarmerens strømforbrug • • • • • • • • • • • • • •12V cirkulationspumpe / elektrovarmepatron 230V, 3 kW, 3-trins • • • • • • • • • • • • • •Dobbelte temperaturfølere • • • • • • • • • • • • • •Automatisk vandbåren gulvvarmesystem - 4 spiraler og shuntsystem (AGS II Pro) • • • • • • • • • • • • • •Håndklædetørrer med timer / tørreskab med dråbefanger og ventilator, der kan afbrydes • • • • • • • • • • • • • •

Øvrig udstyrAffaldsspand til sortering • • • • • • • • • • • • • •Walk-in-closet • – – – • • • – • • – – • •KABE PhoneUp • • • • • • • • • • • • • •Foldedør (D = stofbeklædt) •/D • D D • D D D D D D D D DUdvendig gasudtag til grill / Reduktionsventil med crash-sensor – placeret i gaskassen • • • • • • • • • • • • • •Centralstøvsuger-system • • • • • • • • • • • • • •Universelt låsesystem, én nøgle til alle låse • • • • • • • • • • • • • •Bord i siddegruppe med aflastningsplade (B=Bordstativ, S=Saksstativ) B B B B S S B B B S S S B BSpringmadras 12 cm + topmadras 6 cm (gælder ikke etagesenge/køjeskab) • • • • • • • • • • • • • •Sofaer med slideout og nakkepuder / Tofarvet læderbetræk • • • • • • • • • • • • • •Aircondition Fresh Jet / VarioVent - unikt ventilationssystem • • • • • • • • • • • • • •IR-alarm / brandalarm / lækageindikator • • • • • • • • • • • • • •

Page 131: Kabe Caravans 2016
Page 132: Kabe Caravans 2016

Din KABE-forhandler

KABE Husvagnar AB, SverigeGeneralimportør i Danmark:

Intercamp A/S Industrivej 11, DK-6640 Lunderskov

Tlf: 7684 0820, Fax: 7558 6899 [email protected]

www.kabe.dk

Altid et skridt foran…