of 48 /48
Lestroj d.o.o. | Motnica 2a | 1236 Trzin Stroji : 01/561 05 30 Trgovina: 01/561 05 37 | 01/561 05 40 TRZIN od 13. do 16. aprila 2011 od srede do petka od 9. do 20. ure in soboto od 8. do 13. ure Družabni dogodek Demonstracije in predstavitve strojev Ugodni nakupi v tehnični trgovini NAGRADNO žrebanje za obiskovalce Poštnina plačana pri pošti 1236 Trzin. POMLADNI POMLADNI HIŠNI SEJEM v Lestroj AKCIJSKI KATALOG 15 let partnerstva CNC stroj tip TECH Z1 (str.12) Z veseljem Vas vabimo na VELIKI: www.lestroj.si

Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Akcijski katalog Lestroj april 2011, akcijske cene.Vsebina: lesnoobdelovalni stroji za les, mizarski stroji, kombinirke za les, laserski stroji, laserski stroji za graviranje, gravirni stroji, rabljeni stroji, stiskalnice za les, mizarsko orodje. Podjetij: makita, scm, minimax

Citation preview

Page 1: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

Lestroj d.o.o. | Motnica 2a | 1236 TrzinStroji : 01/561 05 30Trgovina: 01/561 05 37 | 01/561 05 40

TRZIN

od 13. do 16. aprila 2011 od srede do petka od 9. do 20. ure

in soboto od 8. do 13. ure

Družabni dogodek Demonstracije in predstavitve strojev

Ugodni nakupi v tehnični trgovini NAGRADNO žrebanje za obiskovalce

Pošt

nina

pla

čana

pri

poš

ti 12

36 T

rzin

.

POMLADNIPOMLADNI HIŠNI SEJEM v Lestroj

AKCIJSKI KATALOG

15 let partnerstva

CNC stroj tip TECH Z1 (str.12)

Z veseljem Vas vabimo na VELIKI:

www.lestroj.si

Page 2: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

scm group

Strast.Tehnologija.

Številka 1 na svetu v prodaji profesionalnihlesno obdelovalnih strojev!Zakaj so SCM stroji najbolj prodajni na svetu?

10 proizvodnjih linij zaposluje 3.450 ljudi. V SCM-u stavijo na lasten razvoj, skupno nabavno 70% izvoza v 120 držav po vsem svetu. Več kot 500 logistiko, nadzor kakovosti, veliko serijsko inženirjev po svetu, ki zagotavljajo šolanje, servis in proizvodnjo. To pomeni bistveno konkurenčno vzdrževanje. Razvoj poteka preko 70 inženirjev, ki so prednost SCM. Rezultat tega so odlični stroji, dobre zadolženi za razvoj novih produktov za nadalnjo rešitve, še dostopnejše cene.proizvodnjo. Prednosti SCM Group je nadzor kompletne proizvodnje od livarne, kovinske SCM Group je italijansko podjetje, vodilni predelave, barvanja, CNC obdelave, izdelave svetovni proizvajalec lesno obdelovalnih elektromotorjev, elektro komponent za celotno strojev in sistemov.skupino. Skupna nabava in izdelava komponent za vseh 23 blagovnih znamk. Že več kot 60 let nudi najširši program strojev, od

klasičnih strojev za mizarske delavnice do Le tako je mogoče danes ponuditi najboljše integriranih linij za industrijsko proizvodnjo rešitve po konkurenčnih cenah.pohištva in izdelavo komponent za proizvodnjo

lesenih hiš, oken,...

routech celaschi dmc superfici gabbiani stefani morbidelli rem

hitecosteelmecesscmfonderieTecnocutdelmacscmgroupcpcsagmahrossergiani CMSCMSengineeringengineering

1 SCM skupina

2 milijona prodanih strojev

10 proizvodnih tovarn

23 blagovnih znamk

30 milijonov evrov investicij v tehnologijo in »KNOW-HOW«

60 letna zgodovina

350 registriranih patentov

500 inženirjev

3.450 zaposlenih

10.000 klasičnih strojev letno2240.000 m proizvodnih linij

350 patentiranih rešitev - STRAST K STALNEMU NAPREDKU

Zmogljivost.

2

Page 3: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

DVOJNI SISTEM ČIŠČENJA ZA POPOLN ROB:Z okroglimi in ravnimi postrgali ni mogoče 100% odstraniti lepila. Za najboljše rezultate potrebujete sistem nanosa ločilnega sredstva RIEPE pred DIA predrezkarji ali/in sistem nanosa čistilnega sredstva pred krtačami!

ločilno sredstvo RIEPE - nanos pred DIA rezkarji Ostanki lepilaNanos čistila pred krtačami

Predrezkarji DIA so skoraj obvezna oprema za kakovostno obdelan rob.

»Rabil sem kar nekaj časa, da sem se odločil za takšno investicijo, sploh v teh nepredvidljivih časih… V veliki ponudbi, kar ne veš kaj izbrati. S prejšnjim strojem nisem bil najbolje zadovoljen, ker ni imel predrezkarjev, ker je težava s samim odrezom. Stroj ni bil poceni, za enega zaposlenega kar velik zalogaj, a mi nikakor ni žal in sem zelo zadovoljen, da je to stroj,s katerim se da zares delati..Delo poteka veliko hitreje. Nič več me ne skrbi, ko pripeljem pohištvo do stranke, kaj bodo rekli. Nič več si ne belim glave, kako bom obrnil komade, da bi skril napake. Pa še cene mi ni potrebno več spustiti zaradi napak. Mesečni obrok je dosti manjši, kot mi pa stroj prinese,…«

DIA predrezkarji za popolni rob oplemenitenih plošč

PROBLEM REŠITEV

FUGA

Na voljo 5 različnih konfiguracij stroja in preko 30 opcij dodatne opreme

Nova K400 ponuja največ

v tem cenovnem razredu!

Tehnične karakteristike:• Maks. višina nalepka 65 mm,• Pomik 11 m/min,• Maks. debelina nalepkov 6 mm,• Min. širina obdelovanca 55 mm,• Min. dolžina obdelovanca 140 mm.

Povečan premer DIA rezkarjev iz ø80 na ø100mm - boljša obdelava, večja vzdržljivost.

Robna lepilka tip OLIMPIC K400

ROBNO LEPLJENJEPrihodnost robnega lepljenja: LASERSKA TEHNOLGIJA!

Lepljenje trakov BREZ uporabe lepila!

Nič več ostankov lepila, nič več vidnega spoja! SCM-ova tovarna, STEFANI. Specialisti za robno lepljenje so s pomočjo poglobljenih raziskav in s sodelovanjem z najprestižnejšimi italijanskimi univerzami razvili novo diodno lasersko tehnologijo LASER LINE.

Kako deluje?LASER LINE uporablja namesto lepila specialni polimer. Le ta se z laserskim varjenjem trdo spoji s ploščo. Spoji niso vidni. Vlaga ne more prodreti v pore plošč ali lepilo. Ne potrebujemo več postrgal za lepilo. Nič več antiadesivnih enot za čiščenje lepila. Odpadejo tudi UV luči, menjalni Stroj je takoj pripravljen, saj ne potrebujemo segrevanja. kotlički in drugi dodatki, ki so običajno prisotni pri Laserska tehnologija je prisotna na trgu že skoraj 2 leti. klasičnih robnih lepilkah. SCM jo nudi v njihovem industrijskem paradnem konju

STEFANI SOLUTION. Odlični rezultati laserske tehnologije Prednosti laserske tehnologijekažejo, da bo šel razvoj robnih lepilk prav v to smer. Zato LASER LINE ne garantira samo najboljše kakovosti roba, kar je lahko pričakovati, da bomo to tehnologijo prav kmalu se tiče spoja, temveč tudi boljšo proizvodno učinkovitost videli tudi na robnih lepilkah pod blagovno znamko SCM.in prihranek materiala. Ker ni več prisotnega lepila, je

vzdrževanje enostavnejše, nastavitveni časi pa so hitrejši.

SCM STEFANI LASER LINE- rob in plošča - vse v enem!

Cena stroja s predrezkarji

že od naprej! 22.900 €

tehnologija v

robnih lepilkah

SCM

stefani

30 DNEVNO PREIZKUSNO OBDOBJE: Preizkusno obdobje 30 dni po nakupu.Če Vam stroj 100 % ne odgovarja, stroj lahko vrnete, mi pa Vam vljudno povrnemo ves denar.

Čelilniki K2 z dvema nagibnima samostojnima agregatoma na svojih THK vodilih, namesto cenejših linearnih vodil. Večja preciznost in zanesljivost.

stefani

3

RO

BN

E LE

PIL

KE

Page 4: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

Robna lepilka tip OLIMPIC K800

Poezija popolne obdelave robov!

ROUND SK - še vedno TOP rešitev zaokroževanja robov. Multifunkcijski sistem (vzdolžno radijusno rezkanje, zaokroževanje vogalov) s 4-imi različnimi pozicijami (npr. 0.5, 0.6, 0.8 in 2 mm)! Namesto krogličnih vodil so vgradili dražja THK vodila (4x večja vzdržljivost, večja preciznost).

Lesni hoby program KAM-LES, g.Sašo Petek: » V naši trgovini se ukvarjamo z repromateriali za mizarje obenem pa ponujamo usluge razreza in robljenja. Če želiš danes dobro delati, moraš imeti kvaliteto. Izkušenj z robnim lepljenjem imamo veliko. Ko sem se odločal za novo robno lepilko, sem točno vedel, kaj želim. Izbral sem Lestroj. Mislim, da sem za denar, ki sem ga nameraval investirati, dobil največ. Robna dela odlično. Kvaliteta je prava. Nimam pripomb. »

ROUND SK

Sedaj še več opreme, še boljše rešitve:

HITRA menjava kotlička. Zanesljiv pritisni sistem s pnevmatskim pritiskom posameznih valjev. Predrezkarji s kopirno napravo v primeru neravnih obdelovancev. L-D vrtenje nanašalnega valjčka. Zalogovnik za predgretje lepila. IR luč za deaktivacijo lepila.

Okrogla postrgala RAS S 2P - STEFANIAvtomastka menjava 2 različnih radijev (npr. R1 in R2) na okroglih postrgalih (STEFANI). Industrijska izvedba, »TOP finiš« obdelava.

Ravna postrgala RCA 2C - STEFANI industrijska izvedba z nanosom ločilnega sredstva.

tehnologija v

robnih lepilkah

SCM

stefani

Robna lepilka tip ME25

Agregati: avtomatske škarje, • nanašalni valjček, čelilniki (žagna lista), • lepilna posoda prevlečena s teflonom z avtomatskim povratkom neporabljenega lepila, • rezkalni agregat z dvema rezkalnima glavama premera 72 mm - izmenljiv, • okrogla postrgala, obdeluje 12 - 50 mm, • debelina traku 0,4 - 3 mm, • nalepki do 5 mm, pomik 7 m/min,• digitalni termoregulator z 2 stopnjama segrevanja.

Robna lepilka MiniMax ME25 je trenutno najbolj prodajni stroj. Majhen, hitro nastavljiv stroj z odlično končno obdelavo. Pogoj je le predhodno dobro nažagan obdelovanec.

Stroj ME25 je odlična rešitev za vse mizarje, ki sami izdelujejo pohištvo in so do sedaj koristili zunanje usluge robljenja. Prihranil vam bo čas in denar. Ne bo vam potrebno več toliko prekladati obdelovance. Kadar vam zmanjka kos ali morate kaj popraviti, lahko hitro rešite problem z robno lepilko ME25.

AKCIJSKA CENA: (10.788 € z ddv)8.990 € (polog 2.787 € + 60 obrokov po 169 €)*

Cena po ceniku: 12.000 €

169 € na mesec!

OPCIJE: krtače, avtomatsko podajanje nalimkov.

Mizarstvo Andrej Strašek s.p. Novo Mesto:“Trenutno, moram potrkat, še vedno deluje zelo dobro in mislim da bo tako tudi ostalo. Sedaj obdelujem ogromno drobnih kosov z različnimi materiali, pa niti enkrat ni bilo napake na obdelavi. Sorodnik ima veliko nemško robno lepilko. Skupaj sva gledala moje in njegove kose, pa moram povedati, da ni praktično nobene razlike v kvaliteti obdelave, pa čeprav za ceno njegovega stroja dobim 6 ali 7 mojih strojev. Seveda moja lepilka ne obdeluje tolikšne debeline nalimka, ampak sem iznajdljiv in naredim vse.”

Okrogla postrgala v ceni!

Za minimalno investicijo

lahko zarobite kilometre traku ali pa le občasno rešite problem.

169 € na mesec*(izračun za 5 let, 25% pologa, DDV vštet)

Avtomatsko zaklepanje kotlička na koncu komada

iGLUE - NOVO!!!

EKSKLUZIVNO na strojih OLIMPIC K800 in S1000!

PREPREČI VIŠEKLEPILA NA VOGALIH

ME25

Prevladuje ABS 2 mm, vedno več pa je tudi ABS-a 1 mm (iveral visoki sijaj). Le kako enostavno rešiti ta problem.Kakovostna obdelava ABS-a 1 mm in 2 mm z avtomatsko menjavo postrgal postane izjemno enostavna z novo robno lepilko SCM OLIMPIC K800.

R1 R2Hitra menjava!

Presenetljiva kakovost obdelave!

TAKOJŠNJE INFORMACIJE tel.: 01/ 561 05 30 e-pošta: [email protected]

4

RO

BN

E LE

PIL

KE

Page 5: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

AKCIJSKI PAKET:• dimenziji odreza 4200 x 2200 mm, višina 50 mm, • predrezilo, mobilni most z vodili za pomik žage,• podporni profili za plošče iz aluminija in plastike,• 10 tekočih metrov odsesovalne cevi premera 70 mm,• 1 kom žagni list HM z=40,• 2 poziciji zaustavitve za vertikalni rez,• vodilo za ponavljanje enake mere za horizontalni rez,• 4 pozicije za ponavljanje horizontalnega reza,• 2 metrični skali za vertikalni rez (4200 mm),• 3 metrične skale za horizontalni rez.

Robna lepilka tip OLIMPIC K130 EVO

Gre za nadgradnjo stroja OLIMPIC K130. Stroj obdeluje višino 60 mm, ima 3 pritisne valje.

Posebnost stroja sta dvojna samostojna čelilnika na svojih prizmatičnih (THK) vodilih, ki smo jih vajeni na večjih strojih. Prednost je predvsem dolgotrajna zanesljivost in natančnost odrezov, kar je ključnega pomena.

Novost robne lepilke K130 EVO je predvsem izbor 2 pozicij nagibnih rezkarjev iz komandne plošče (npr. 0,5 in 2 mm) brez dodatnih nastavitev. Okrogla postrgala so nepogrešljiva. Novost so tudi numerični indikatorji na postrgalih za nastavitev postrgal, kar je prava redkost pri strojih v tem razredu.

Robna lepilka SCM K130 EVO ima zelo zanimiv transportni trak tako imenovani RAINBOW (patent). Omogoča večjo stabilnost obdelovanca med obdelavo.

Olimpic K130 EVO je namenjen mizarju, ki potrebuje kompaktno in kvalitetno robno lepilko.

AKCIJSKI PAKET:• Lepilna posoda prevlečena s teflonom z avtomatskim povratkom neporabljenega lepila, • digitalni termoregulator z dvema stopnjama segrevanja lepila, • nanašalni valjček, dva pritisna valja, • čelilniki na THK vodilih z dvema pozicijama nagiba preko komandne plošče z možnostjo obdelave postforming-a in softforming-a in dvema visokofrekvenčnima motorjema, • nagibni rezkarji s kombinirano rezkalno glavo preko precizno nastavljivih kopirnih vodil, • okrogla postrgala R2 z mikrometrično nastavitvijo, krtače z dvema neodvisnima motorjema, • maksimalna višina nalepkov 60 mm, maksimalna debelina nalepkov 5 mm, • pomik 9 m/min.

večja zanesljivost

4x večja vzdržljivost

večja preciznost odreza

dvojni THK vodili

AKCIJSKA CENA: (17.280 € z ddv)14.400 € (polog 4.320 € + 60 obrokov po 270 €)

Priporočljiva prodajna cena: 17.350 €Mizarstvo Žuja s.p., Velike Lašče: »Nad novo robno lepilko SCM K130 sem navdušen, zaradi hitre nastavitve stroja, ter odlične končne obdelave obdelovanca, glede na ceno robne lepilke v primerjavi z ostalimi podobnimi robnimi lepilkami na tržišču. Zelo jo priporočam tudi ostalim.«

VIŠINA 60 mm!!

270 €

na mesec!

V ceni 2 poziciji nagibnih rezkarjev preko računalnika

*Finančne ponudbe Hypo leasing-a so okvirne. DDV je vštet v ponudbo. Doba financiranja je od 12 do 72 mesecev. Za napake v tisku ne odgovarjamo.

Nastavitev tipatraku preko računalnika

www.lestroj.siBREZPLAČNO SVETOVANJE POKLIČITE 01/561 05 30

Si predstavljate, da sprejmete večji posel… cena je zelo nizka.. le kako bi lahko hitreje prišli do končnega izdelka. Le kako bi lahko zmanjšali stroške, da bi več ostalo od posla?

SIGMA IMPACT je rešitev za današnje čase, ko je cena zelo pomembna! Najhitrejši način razreza! Sigma Impact nam občutljivo skrajša proizvodni proces, prihrani vam veliko energije, pa tudi materiala.

Avtomatsko horizontalna žaga za razrez SIGMA IMPACT

CENE ŽE OD

NAPREJ!39.000 €

Vertikalna žaga GMC tip KGS400

Odlična rešitev razreza v zelo

omejenem prostoru!

AKCIJSKA CENA: (13.788 € z ddv)11.490 € (polog 2.890 € + 60 obrokov po 227 €)*

tehnologija

v razrezovalkah SCM

gabbiani

227 €

na mesec!

5

ROBN

E LE

PILK

E / R

AZR

EZO

VALK

E

Page 6: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

Formatna žaga tip SC4 ELITE

Formatna žaga SC4 ELITE je odličen stroj za razrez v zelo omejenem prostoru.

Odrez na voz 2750 mm je idealna izbira za manjši prostor.

Profesionalna žagna enota in močnejši voz bosta prepričala marsikaterega, ki obdeluje masivo. Desno vodilo je polno z močnejšim suportom iz sive litine. Odlična izbira za vsakega, ki išče cenejši stroj, a je še vedno dovolj močan in zanesljiv.

AKCIJSKA CENA:

(4.668 € z ddv)3.890 €

AKCIJSKI PAKET:• voz z odrezom 2750 mm, • višina odreza 103 mm, • nagib lista do 45°, • predrezilo, motor 4 kW (5,5 KM).

SC4 ELITE

AKCIJSKA CENA: (6.348 € z ddv)5.290 €

(polog 1.300 € + 60 obrokov po 105 €)*

Profesionalna izvedba ELITE S!

400 mm premer žagnega lista

Klasa v svojem razredu: � 5 let garancije na voz - 3200 mm, � , � predrezilo 120 mm nastavljivo pod delovno mizo, s samostojnim motorjem, � 2 hitrosti vrtenja - opcija.

Ima vse kar potrebuje manjša mizarska delavnica: odrez 3260 mm, višina odreza 138 mm, mikrometrična nastavitev desnega vodila, ekscentrična blokada, hitra nastavitev kotov (opc.), samostojni motor predrezila z enostavno in precizno nastavitvijo.

FORMATNE ŽAGEFormatna žaga tip SC 3W

AKCIJSKA CENA:

(3.958 € z ddv)3.299 €

Cena po ceniku: 4.140 €

(polog 990 € + 60 obrokov po 87 €)*

»Ukvarjam se pretežno z montažo, in mi zelo prav pride manjši cirkular SC3; za občasen odrez iverala, pultov in drugih elementov. Vedno pride prav!«

AKCIJSKI PAKET:• odrez na voz 2400 mm, • motor 4 kW (5,5 KM), • predrezilo, višina odreza 103 mm,• teleskopska podporna roka, • pravokotni okvir z dvojnim merilnim sistemom,• prečno teleskopsko vodilo z omejevalcema, ekscentrična blokada na desnem vodilu s fino nastavitvijo.

5 LET GARANCIJE NA VOZ!Ekskluzivni sistem voza s kalibriranimi in ojačanimi jeklenimi vodili F550SX. Voz je preizkušen in je plod 50 letnih izkušenj SCM-a. Prednosti sistema v primerjavi s podobnimi rešitvami: odlična preciznost, gladek in tih pomik, odporen proti prahu (samočistilni sistem).

Formatna žaga tip S400 ELITE S

Višina odreza

130 mm!

Žagni list 400 mm!

60 obrokov po 87 €!

Višina odreza 103 mm!

*Finančne ponudbe Hypo leasing-a so okvirne. DDV je vštet v ponudbo. Doba financiranja je od 12 do 72 mesecev. Za napake v tisku ne odgovarjamo.

PROFESIONALEN IN DOSTOPEN!

(polog 600 € + 36 obrokov po 107 €)*

proizvodnja

San Marino

(SCM Group)

100%

Izvedba stroja z 1600 mm vozom!

Izvedba stroja z 2400 mm odreza!

Cena po ceniku: 5.171 €

Polno vodilo premera 45 mm,fina nastavitev

samo 105 € na

mesec*

5 let garancije

- alu voz

5 let garancije na voz Monolitna žagna enota

Razstavljeno

6

FOR

MAT

NE

ŽA

GE

Page 7: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

SI 400 NovaAKCIJSKI PAKET:• voz anodiziran 3200 mm (termično obdelan aluminij deluje kot vzmet na jeklena vodila) - brez vzdrževanja, • odrez na vozu celo do 3400 mm, • močan pravokotni okvir s teleskopskim vodilom in dvojnim merilnim sistemom, 2 omejevalca, • robustna žagna enota z maks. premerom lista 400 mm, • motor 4 kW, predrezilo s samostojnim motorjem 0,55 kW, • patentiran sistem nastavitve predrezila.

Formatna žaga tip SI 400 EP CLASS

AKCIJSKA CENA:

(17.160 € z ddv)

SUPER

14.300 € (polog 3.500 € + 60 obrokov po 285 €)*

Formatna žaga tip SI 400 Nova

SUPER AKCIJA profesionalne formatne žage SCM SI 400 NOVA. 10 let garancije na točnost voza 0,05 mm (SCM patent).

AKCIJSKA CENA osnovnega modela:

(7.188 € z ddv)6.495 €

Savne Cafuta Ptuj proizvodnja in trgovina d.o.o., g. David Cafuta, formatna žaga Si 400 Nova:» Perfekten stroj! Danes moraš biti korak s časom, zato stroje redno posodabljamo.«

Mizarstvo Robert Hojnik s.p. Polskava: »Na stroj se še malo navajam, saj ga uporabljam komaj nekaj tednov. Delo je bistveno hitrejše, kot je bilo pri navadnem cirkularju. Sedaj mi ni treba več hoditi okoli stroja in nastavljati desno maso, saj to sedaj vtipkam v računalnik. Sem zadovoljen.«

Kotni odrezi sedaj ne bodo več problem. Izračuni za hitro nastavitev in prihranek materiala!

Mizarstvo Nikolaj Gerčar s.p., Lukovica: »Za formatno žago SCM SI 400 lahko rečem, da je zares odličen stroj. Težko sem se odločil za zamenjavo svojega starega stroja, ker nisem videl potrebe. Danes mi zares ni žal. Prva stvar kar je najpomembnejše, je točnost! Samo vtipkaš dimenzijo in stroj se hitro nastavi na stotinko natančno. Prej sem moral vedno dodatno meriti z metrom. Zelo zanimiva je tudi kalibracija desnega vodila. Če nastavim žago pod kotom se prilagodi tudi desno vodilo. Tudi če obrnem desno vodilo, stroj zazna in upošteva dimenzijo. Super so stikala na vozu, saj lahko na stroj položim celo iverico, pri tem pa mi ni treba »plezat« da vklopim stroj.«

www.lestroj.siBREZPLAČNO SVETOVANJE POKLIČITE 01/561 05 30

PRIMERJAVA:Formatna žaga SCM tip SI 16N L.95 3.500 € - 4.000 €

Formatna žaga SCM tip SI 400 NOVA l. 2011 !!!6.495 €

OPCIJE: računalnik, avtomatsko desno vodilo, paralelogramsko desno vodilo (patent SCM), avtomatsko predrezilo, digitalni odčitovalniki, dodatno kotno vodilo,...

SCM »PARAREL« zaščitena rešitev za nastavitev kotov. Večja nosilna podpora obdelovancu, natančnost nastavitve kota na 0,01 stopinje z digitalnim odčitovalcem - opc.

Hitro, enostavno in z minimalnim odpadkom skozi proces razreza.

CNC vodila za pomik desnega vodila (25m/min) - Že vceni stroja!

stikala na vozu - v ceni!

programator Easy

285 € na mesec!

SI 400 EP CLASSAKCIJSKI PAKET:• voz 3200 mm - 10 let garancije, • računalnik Easy - izračun vseh kotov, el. dvig-spust & nagib žagnega lista, • avtomatsko desno vodilo na CNC vodilih• stikala na vozu, • komandna plošča zgoraj,• avtomatsko predrezilo,• motor 7,5 kW.

(polog 1.400 € + 60 obrokov po 120 €)*

4x večja nosilnost! Točnost 0,05 mm - 10 let! Kaj se splača?

60 obrokov po 120 €!

Kako bi lahko še pridobili, da bi bila obdelava hitrejša?

Formatna žaga SI 400 EP Class z dodatnim programom za optimizacijo je najboljša rešitev za občutno hitrejše delo. Udobna nastavitev preko računalnika, izjemno hitro desno vodilo, digitalni odčitovalci pregledni in hitro nastavljivi.

Vi ali vaši delavci bodo uživali delati na stroj. Navdušujejo vodila, ki gladko potujejo, občutek robustnosti in zanesljivosti. Dovršen dizajn ne bo pustil vaših obiskovalcev hladnih. Vaši delavci bodo učinkovitejši! S formatno žago SI 400 EP CLASS se naredi več.

Ekskluzivno SCM ULTRACUT - opcija! optimizacija + vodenje: enostavno, hitro in z minimalnim odpadkom skozi proces razreza!

- ZMAGOVALEC MED FORMATNIMI ŽAGAMI!

Razstavljeno

Digitalni odčitovalci - opc. “PARALEL” - opc.

7

FOR

MAT

NE

ŽA

GE

Page 8: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

1. 2.

Formatna žaga rezkar tip ST5 ELITE S

ST5 ELITE S

AKCIJSKA CENA: (8.868 € z ddv)7.390 €

Cena po tovarniškem ceniku: 10.287 €

(polog 2.355 € + 60 obrokov po 137 €)*

Stroj ST5ELITE S je namenjen mizarju, z zelo omejenim prostorom z željo kakovostenega razreza ter učinkovitega profiliranja in čepljenja, vse na enem stroju. Tehnične zmogljivosti stroja prepričajo. Veliko standardne opreme.

Vprašanja izgube časa s prestavitvami je pri tem stroju odveč! Zaščitna kapa s hitrim odmikom brez izgube nastavitev, podporna roka za podajalnik za hiter umik zadaj, kjer vas ne ovira. Pri vsaki menjavi operacije prihranite vsaj 6 minut v primerjavi s klasičnimi žaga-rezkarji.

AKCIJSKI PAKET:• Anodiziran voz 3200 mm z jeklenimi vodili vtisnjenimi v aluminij - 5 let garancije, • robustna žagna enota s samostojnim motorjem za predrezilo 0,55 kW premera 120 mm in maks. premerom lista 350 mm, • 2 motorja po 4 kW, • desno vodilo s fino nastavitvijo in polnim vodilom premera 40 mm, • pravokotni okvir z dvojno mikrometrično skalo in dodatnim valjem, • 2 polkrožna omejevalca, vreteno rezkarja višine 125 mm, • profesionalna kapa z numeričnimi indikatorji in sanmi, • 4 hitrosti vrtenja (3500/6000/8000/10000 obr./min).

OPCIJE: elektronska nastavitev, nagib rezkarja 90° do 45° v nasprotno smer od uporabnika.

Formatna žaga rezkar tip ST 4 ELITE

Stroj ST 4 ELITE je namenjen samostojnemu mizarju, ki ima zelo omejen prostor in izdeluje pohištvo po naročilu.

Nova ST4 ELITE že na pogled navduši z dizajnom. Prav tako kot bo vaše stranke navdušilo pohištvo, ki ga boste lahko izdelali z vašim novim strojem. Še več, ST4 ELITE daje mizarju pravi občutek profesionalnega stroja. Gladki pomiki voza, maksimalna stabilnost žagnega lista, zaradi monolitne žagne enote iz sive litine. Strast k izboljšavam SCM-ovih konstruktorjev je vzrok, da so vsi detajli dodelani. Za Vas to pomeni prijetne, hitre in natančne nastavitve.

AKCIJSKI PAKET:• voz z odrezom 2660 mm, • predrezilo, • 4 hitrosti rezkarja (3500/6000/8000/10000 obr./min), • 2 x motor 4 kW (S1-100%).

*

110 € na mesec!

(polog 1.300 € + 60 obrokov po 110 €)*

AKCIJSKA CENA: (6.588 € z ddv)5.490 € Cena po ceniku: 7.277 €

*

137 € na mesec!

TAKOJŠNJE INFORMACIJE tel.: 01/ 561 05 30 e-pošta: [email protected]

Formatna žaga rezkar tip ST 350 CLASS

Voz serije ELITE: - gladki in tihi pomiki, samočistilni protiprašni sistem, dolgoletna natančnost, BREZ potrebnih nastavljanj

Izmenljivo vreteno!

Hiter odmik podajalnika preko podporne roke

Hiter odmik kape brez izgube predhodnih nastavitev Premer žagnega lista 350 mm

Natančnost 0,1 mm

Kombinacija formatne žage serije in rezkarja CLASS.

Možna sočasno delo na formatni žagi in rezkarju. Pomik žagne enote po širini!

Razstavljeno

Razstavljeno

8

FOR

MAT

NE

ŽA

GE

REZ

KA

R

Page 9: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

Stroj za mozničenje tip ADVANCE 21

• 21 vreten, avtomatski nastavki, • širina vrtanja 640 mm, 2 pnevmatska cilindra, • okrogla vodila na prečni masi, ki zagotavljajo stabilnost in dolgoletno paralelnost, • pnevmatski dvig spust, omejevalec za vrtanje pod 45°, • 3000 mm vodila za prečno vrtanje za vrtanje polic, • sistem za nastavitev hitrosti vrtanja, • motor 1,5 kW, teža 320 kg.

Ali ni že čas da zamenjate vašo »lamelko« za novo mozničarko?

Kje so razlogi:� nosilci za police ne bodo več problem, � več možnosti sestave,� manj spon, � močnejši spoji.

AKCIJSKA CENA: (4.548 € z ddv)3.790 € Cena po ceniku: 5.040 €

(polog 1.212 € + 36 obrokov po 109 €)*

AKCIJSKI PAKET:• 27 vreten, pnevmatski dvig-spust, • vodila 3000 mm z omejevalci, • revolver za nastavitev globine, • numerični indikator za višino vrtanja, • hitro menjalni avtomatski nastavki, • polna vodila, nonij merilni sistem, • 3 pritisni cilindri,• motor 2,2 kW, teža 520 kg.

STARTECH 27

AKCIJSKA CENA:

4.990 € (5.988 € z ddv)

Cena po ceniku: 6.450 €

(polog 1.547 € + 60 obrokov po 94 €)*

36 obrokov

po 109 €!

Mozničarka STARTECH 27 je pravi prodajni HIT. Tokrat ne zamudite še znižane cene, SAMO za omejeno sejemsko količino!

Ohranil je ključne komponente in idealno širino 900 mm. Navdušuje robustna masa na polnem vodilu s fino nastavitvijo, avtomatski nastavki SCM za hitro menjavo svedrov ter pnevmatski dvig spust z vmesnim zatičem za vrtanje pod 45°.

Zelo omejena količina strojev po SUPER akcijski ceni!

Stroj za mozničenje tip STARTECH 27

Močna robustna masa na polnem okroglem vodilu za maksimalno stabilnost. Natančnost 0,1 mm (nonij merilni sistem). Vijak za fino nastavitev!

Polna okrogla vodila- večja stabilnost!

STROJI ZA VRTANJE

Želite večji pregled in hitrejše delo?Izberite mozničarko, ki vrta od zgoraj.TOP35 PLUS s 35 vreteni je najboljša izbira.

Vrtanje od zgoraj ima pomembne prednosti. Če ste kdaj uporabljali ta kocept stroja, potem ste zagotovo navdušeni. Nudi vam odličen pregled nad vrtanjem. Omogoča tudi način dela brez prestavljanja omejevalcev. Označimo na obdelovancu, postavimo, s spuščanjem glave »ujamemo« center, nato zavrtamo.Vrtanje polic je ekspresno hitro brez prestavljanja omejevalcev. Obdelovanec premikamo po vodilu do zatiča, zavrtamo in spet pomaknemo. Hitro in enostavno. Motorizirana nastavitev vseh kotov vrtanja.

Mozničarka tip TOP 35 PLUS

94 € na mesec!

Natančnost 0,1 mm!

Vrtanje polic s pomočjo zatiča

Zgornje vertikalno vrtanje

3000 mm vodila

ADVANCE 21

Polna vodila

VEČJI PREGLED, HITREJŠE DELO!

Razstavljeno

vijak za fino nastavitev

Razstavljeno

Razstavljeno

9

VR

TALN

I STR

OJI

Page 10: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

REZKALNI STROJI

10

Rezkalni stroj tip T55 EliteS

AKCIJSKI PAKET:• Profesionalna zaščitna kapa z numeričnimi indikatorji,• Nagib vretena do 45° (v nasprotno smer),• Električni dvig-spust vretena, električni nagib vretena,• Okvir s podporno roko, izmenljivo vreteno,• Čepilna kapa s podstavkom iz sive litine (maks.premer orodja 320 mm),• Aluminij voz, motor 5,5 kW (7,5 KM), L-D vrtenje rezkarja,• Hitrost vrtenja preko LED odčitovalnika.

T55 EliteS

Potrebujete nov rezkalni stroj, ki bo bolj varen, točen, zanesljiv in z veliko opreme za hitro in raznovrstno delo?

Stroj T55 ELITE S je profesionalni rezkalni stroj z alu vozom, podporno roko – odlična rešitev za čepljenje in profiliranje ozkih kosov. Priloženo vodilo z dvema omejevalcema in ekscentričnim pritiskačem za fiksiranje obdelovanca.

Cena po ceniku: 8.627 € Akcijska cena z vso opremo:

(7.434 € z ddv)(polog 1500 € + 60 obrokov po 123 €)*6.195 €

Profesionalna rezkalna enota z dvojnim odsesovalnim sistemom

Čepilna kapa (320 mm) s podstavkom in ekscentrom

Nastavitev vodila na 0,1 mm natančno

Nagib vretena do 45 °

60 obrokov

po 123 €!

Cena osnovnega stroja z ALU vozom

že za + ddv

3.900 €

Rezkalni stroj tip TF110 NOVA TL

AKCIJSKI PAKET:• Dimenzija delovne mize 1200 x 730 mm, • maks. premer orodja pod mizo 320 x 40 mm, • podaljšek mize iz sive litine (profiliranje), • voziček za čepljenje na dveh polnih vodilih, • plošča za čepljenje, • zaščitna kapa, • alu vodili z omejevalci.

TF110 NOVA TL

*Finančne ponudbe Hypo leasing-a so okvirne. DDV je vštet v ponudbo. Doba financiranja je od 12 do 72 mesecev. Za napake v tisku ne odgovarjamo.

Cena po ceniku: 8.627 € Akcijska cena:

(7.908 € z ddv)(polog 1.600 € + 60 obrokov po 131 €)*

6.590 €

podaljšek zaprofiliranje

čepilni voz

Čepljenje s strani rezkalnega stroja. Priložena čepilna kapa s podporno ploščo iz sive litine.

REZ

KA

LNI S

TRO

JI

IZMENLJIVO VRETENO!

Razstavljeno

Razstavljeno

IZMENLJIVO VRETENO!

Rezkar TF110 NOVA TL je idealen stroj za manjšo proizvodnjo stavbnega pohištva.

Profiliranje in čepljenje postane enostavno. Izvedba čepilnega vozička zagotavlja stabilnost in paralelnost obdelave! Stroj je zasnovan in izdelan po najvišjih varnostnih standardih. Za vsako delavnico!

Page 11: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

11

TAKOJŠNJE INFORMACIJE tel.: 01 561 05 30 e-mail: [email protected]

AKCIJSKI PAKET:• delovna miza 1200 x 821, • nagib v obe smeri +-45 °, • motor 4 kW (5,5 KM), • mehanska nastavitev višine in nagiba preko SCM vrtljivih koles in numeričnih indikatorjev, • močna in stabilna zaščitna kapa, • višina obdelave 140 mm, • izmenljivo vreteno, • 5 hitrosti vrtenja rezkarja.

T120 CLASS

Rezkar SCM TI120 CLASS je končno v akciji! Navdušuje z nagibom v obe smeri do 45 °.Močan, zmogljiv, natančen stroj.

Odlično razmerje med ceno in kakovostjo!

AKCIJSKA CENA:

(7.188 € z ddv)(polog 1.490 € + 60 obrokov po 108 €)*5.990 €

Rezkalni stroj tip TI120 CLASS

60 obrokov

po 108 €!

AKCIJSKI PAKET:• CNC motor 7,5 kW z direktnim vretenom na keramičnih vodilih, • frekvenčni pretvornik od 900 – 12.000 obr./min, • delovna miza 1200 x 780, nagib v obe smeri +/- 45,5°, • ročna nastavitev višine in nagiba, • hod zaščitne kape 250 mm, numerični indikatorji.

TI155 EP CLASS

Edini klasični rezkalni stroj s CNC motorjem (brez jermenov).

Skoraj »neslišno« delovanje, brezstopenjska nastavitev hitrosti. Ničnost vibracij za optimalno površino obdelave (pogoj kakovostno in nabrušeno orodje). Od osnovnega modela z mehanskimi do povsem računalniško nastavljivega rezkalnega stroja. Krmiljenih do 6 osi (dvig in nagib vretena, pomik zaščitne kape, nastavitev vhodnega vodila, pomik mize FAST, postavitev podajalnika). Hitra menjava orodja, shranjevanje in priklic orodja iz spomina, samodejna nastavitev stroja glede na izbrano orodje.

AKCIJSKA CENA:

(11.988 € z ddv)(polog 2.400 € + 60 obrokov po 199 €)*9.990 €

Rezkalni stroj tip TI155 EP CLASS

60 obrokov

po 199 €!

Rezkar TI155 Class pritegne vedno veliko pozornosti!

Menjava orodja HSK 63 s pritiskom na gumb! - opc.Brez uporabe orodja!

Direktno vreteno (CNC) brez jermenov. BREZ VIBRACIJ!

MENJAVA VRETENA S PRITISKOM NA GUMB!

(brez uporabe orodja)

BREZ VIBRACIJ!

AIGNER vodila za večjo prilagodljivost –opcija

Verzija LL – s podaljški iz sive litine in izvlečno letvijo –opcija

Cena po ceniku: 8.060 €

Cena po ceniku: 13.320 €

Mizarstvo Bojc, Branko Bojc s.p. Dolenja Vas, Rezkar TI 155 EP CLASS:»Klasični rezkar se ne more primerjati s strojem TI155. Zelo hitra nastavitev stroja. Vse orodje imamo na konusih in ga takoj zamenjamo. V programu imamo določeno letev npr. pod številko 13. Vtipkam in stroj se povsem nastavi. Imam tudi 2 klasična rezkarja, ki imata orodje stalno nastavljeno za določene utore. Vse ostalo, kjer je menjave orodja veliko, pa delamo z rezkarjem TI155. Recimo leseno omaro, kjer je utorov veliko, lahko bistveno hitreje naredim. Cena omare je enaka, ali jo naredim v pol ure ali v eni uri, to je pa razlika. Pa tudi direktni motor rezkarja je čisto nekaj drugega kot pri navadnih rezkarjih. Omenil bi še maso Aigner, ki je zelo prilagodljiva. Lahko rečem, da smo zelo zadovoljni s strojem.«

REZ

KA

LNI S

TRO

JI

Page 12: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

CNC obdelovalni center TECH Z1

CNC stroj je dandanes že skoraj obvezna tehnologija namenjena mizarju, ki izdeluje pohištvo po naročilu in ima vsaj enega zaposlenega.

Sedaj že dostopen tudi manjšim mizarskim delavnicam.

12

CNC STROJI

930 € na mesec!

TAKOJŠNJE INFORMACIJE tel.: 051 671 002

• hod osi 2980 mm x 1450 mm x 150 mm, • motor 7,5 kW (S1- rating), • vrtalni agregat 2,2 kW-F14 s 14-imi svedri, • integrirana žaga 120 mm, 2-področna obdelava, • predpriprava za kotne glave, • zalogovnik 10 pozicij za orodje, HSK63 vpetje, • avtomatsko centralno mazanje, • centralno odsesovanje, • 4 suporti z 12-imi vakumskimi prijemali,

3• vakum črpalka BECKER 100 m /h, • BUMPERS varnostni odbijači, • XILOG PLUS programski paket v slovenščini, • prevoz, montaža, šolanje za delo na stroju, • TELESOLVE - on-line servisna podpora

AKCIJSKI paket “MIZAR”

SUPER AKCIJSKA CENA:

46.990 € (56.388 € z ddv)

SUPER POMLADNA AKCIJA CNC STROJA SCM tip TECH Z1

CNC obdelovalni center TECH Z2

(polog 11.277 € + 60 obrokov po 942 €)*

Zakaj izbrati CNC tehnologijo?: • razbremeni delovno silo, kakovost obdelave je boljša, • hitrejše vrtanje, rezkanje, obrezovanje, več faz naenkrat, • ni prenosa obdelovancev iz enega stroja na drugega, • v povezavi s programsko opremo možnost kompletnega nadzora proizvodnje, od načrtovanja in izračunov do končnega izdelka in skladiščenja, • zelo dostopno – že za manj kot 1000 € / mesec.

5 osna obdelava s kotno glavo PENTA

Mizarstvo Domadenik Aleš s.p. PodčetrtekUporabnik stroja SCM TECH Z1»S CNC strojem, kar veliko pridobim na času, predvsem pa je obdelava v »nulo«. Izdelujem pohištvo po naročilu, od kuhinj, spalnic, dnevnih sob, predsob. Trenutno imam tudi kar precej notranjih vrat. Klasični rezkar ne uporabljam več, vse naredim na CNC stroj. Bi pa tak stroj priporočil tudi ostalim mizarjem, predvsem za manjšo delavnico z raznolikim delom.«

Mizarstvo Sobočan, Medvode, SCM TECH Z2:»Zelo smo zadovoljni s strojem. Poudaril bi zelo natančno obdelavo in pa bistveno hitrejše delo. Tudi za delavce je zelo razbremenilno. Ker se je proizvodna kapaciteta povečala, nam ni potrebno na novo zaposlovati.«

Zalogovnik 8 pozicij Možna povezava z robno lepilko in razrezovalko

Več opreme, več prilagodljivosti!

tehnologija v CNC strojih

serije TECH

morbidelli

tehnologija v CNC strojih

serije TECH

morbidelli

ZMAGOVALNI STROJ NA JAVNEM RAZPISU:Srednja LESARSKA šolaNovo mesto

21 % prihranka časa za isto delo pri uporabi BUMPERS varnostnih blazin CN

C S

TRO

JI

Page 13: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

www.lestroj.siBREZPLAČNO SVETOVANJE POKLIČITE 01/561 05 30

CNC rezkalni stroj ROUTER

SPECIFIKACIJE:• Obdeluje 2440 x 1240 mm (opcije: 1200 x 1800, 1200 x 2400, 1250 x 2450 mm), • višina obdelave 100 mm, pomik 5-6 m/min, • natančnost obdelave 0,01 mm, • Windows XP operacijski sistem, • kompatibilen G-koda, HP-GL, PLT,.., • moč motorja 2,2 kW, • hitrost vrtenja 0-24.000 obr./min, • koračni motor, vakumska črpalka.

ROUTER

CNC stroj že za ! 13.200 €

Zahtevajte več informacij!

30 DNEVNO PREIZKUSNO OBDOBJE: Preizkusno obdobje 30 dni po nakupu.Če Vam stroj 100 % ne odgovarja, stroj vrnete, mi pa Vam vljudno povrnemo ves denar.

5-osni CNC strojPAOLINO BACI

13

Strokovno šolanje

5-osni CNC strojRECORD PRISMA

Visokotehnološki CNC stroj, idealen za obdelavo masivnih elementov.

Rezkanje, vrtanje, žaganje z vertikalno, horizontalno ali nagibno osjo in kompletna 3D obdelava.

SPECIFIKACIJE:• 5 osi,• 225 mm višine prehoda obdelovanca,• industrijski 5-osni rezkalni agregat,• zalogovnih orodja do 2 x po 24 pozicij.

RECORD PRISMA

Industrijska izvedba serija RECORD

Komponente znanih proizvajalcev

Izkoristite nepovratna sredstva za nakup

5-osne tehnologije!

CN

C S

TRO

JI

CNC rezkalni stroj za 3-osno rezkanje in razrez različnih oblik, profilov.

CNC tehnologija še nikoli tako dostopna!

Page 14: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

SKOBELJNI STROJI

Poravnalno-debelinski skobeljni stroj tip FS 41 ELITE S

AKCIJSKI PAKET:• dolžina delovnih miz 2200 mm omogoča poravnavanje tudi daljših obdelovancev, • profesionalno nagibno vodilo od 0°-90° brezstopenjsko in hitro nastavljivo, zelo stabilno med obdelavo, • skobeljna glava s 4-imi rezili,• sočasno odpiranje obeh plošč s pomočjo vzmeti, • površina aluminij vodila ne pušča sledi na obdelovancu, • miza debelinke se dviguje preko 4 navojnih osi, • električna nastavitev višine delovne mize z 0,1 mm natančnostjo, • digitalni odčitovalec, • 2 hitrosti pomika debelinke 7-14 m/min, • moč motorja 4 kW, teža 550 kg,

FS 41 ELITE S

Iščete profesionalni skobeljni stroj, ki bo cenovno dostopen?

Poravnalno-debelinski skobeljni stroj FS 41 ELITE S je stroj, ki je prepričal marsikaterega mizarja v Sloveniji.

PRODAJNI HIT!

OPCIJE: vrtalka, kolesa za premik, »TERSA« sistem rezil, motor 5,5 kW

AKCIJSKA CENA: (5.940 € z ddv)4.950 €

Cena po ceniku: 6.980 €

(polog 1.455 € + 60 obrokov po 94 €)*

ALU vodilo z nagibom do 45°in stabilnim vpetjem - gladek tek

Sočasno odpiranje delovnih plošč

94 € na mesec!

14

Poravnalno-debelinski skobeljni stroj tip FS 520 CLASS

AKCIJSKI PAKET:• širina skobljanja 520 mm,• elektro-pnevmatski sistem - za sočasno odpiranje delovnih plošč! • dolžina poravnalnih plošč 2300 mm, • 4 noži, 4 navojne osi, • 4 hitrosti pomika debelinke (5 - 8 - 12 - 18 m/min), • ročni pomik vhodne plošče s skalo odvzema, • električni dvig-spust mize debelinke z 0,1 mm natančnostjo in dvema hitrostima, • digitalni odčitovalec, • zanesljiv pogonski sistem za obdelavo vseh vrst lesa, • moč motorja 5,5 kW, teža 1050 kg.

FS 520 CLASS

Eden izmed najbolj iskanih rabljenih tipov stroja. Že več kot 15 let praktično brez sprememb.

Za mizarja, ki želi maksimalno kvaliteto na omejenem prostoru. Velike dimenzije delovnih plošč in visoka zanesljivost vodil omogoča odlično končno obdelavo obdelovancev. Hitra prestavitev delovnih plošč je stvar nekaj sekund.

OPCIJE: dodatno vodilo za ozke kose, patentiran sistem SMART LIFT, TERSA rezila, motor 7.5 kW, vrtalka.

AKCIJSKA CENA: (10.788 € z ddv)8.990 € Cena po ceniku: 12.239 €

(polog 2.150 € + 60 obrokov po 180 €)*

(Vključuje elektro-pnevmatski sistem za hitro odpiranje plošč)

Predstavitev

180 € na mesec!

Serija CLASS

Menjava operacij s pritiskom na gumb!

Menjava operacije samo s pritiskom na GUMBA! Avtomatski preklop in dvig zaščitne kape! Brez prestavljanja odsesovanja!

Rezila TERSA - opc.

SK

OB

ELJN

I STR

OJI

SCM sistem hitre menjave operacij

Sočasno odpiranje obeh plošč

Page 15: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

4-stranski skobeljni stroj serije REIGNMAC tip RM

• vsaj 8x hitrejša obdelava v primerjavi s klasičnimi stroji, • dostopnejša cena, • boljša kvaliteta obdelave, • večja prilagodljivost povpraševanju.

Poleg tega imate možnost za dodatni posel, ki se ga dandanes verjetno ne boste branili. S 4-stranskimi skobeljnimi stroji lahko izdelujemo lepljence, brune, ostrešja, ladijski pod, opaž, lesene obloge, kotne letve, kmečki pod ter tudi parket - pred-skobljanje in skobljanje. Potrebujete samo orodje! Vse to z enim strojem!

Vedno več mizarjev, ki veliko obdelujejo masivo se odloča za 4-stranski skobeljni stroj:

PRODAJNI HIT!Serija

www.lestroj.siBREZPLAČNO SVETOVANJE POKLIČITE 01/561 05 30

300 € na mesec!

Fleksibilna proizvodnja je danes ključ do uspeha. Vse to lahko izdelate s strojem serije POWERLINE RM 423!

Serija

Maksimalni presek obdelave. Možnost namestitve žag na 5. vretenu Profilira do 45 mm!

Garancija na zadovoljstvo: Če v roku 3 mesecev po namestitvi ugotovite, da vam stroj zaradi kateregakoli razloga ne odgovarja, ga lahko brez problema vrnete, mi pa vam vljudno povrnemo celotno kupnino!

RM 423SPECIFIKCIJE: � obdeluje 240 x 180 mm, HardCrom delovna plošča, � robustna izdelava - teža 3500 kg, kardanski sistem pomika, � vhodni valj v mizi s pnevmatskim izklopom, � 3-točkovni pnevmatski pritisni sistem s posamezno regulacijo pritiska, � set opreme za kratke kose (do 250 mm), � izvlečni valj v delovni mizi za lažji prehod težjih obdelovancev, � visoko precizna vretena vpeta na dvojnih ležajih, � programator za nastavitev višine obdelave, višine zgornjega horizontalnega vretena, levega vertikalnega vretena, � avtomatsko mazanje delovne mize.

Zanesljiv pogonski sistem za optimalno stabilnost obdelovanca med obdelavo.

15

Okna Petrovčič s.p., g. Jože Petrovčič, 5-vrteneski skobeljni stroj Reignmac RM523:» Moje mnenje o stroju Reignmac je samo pozitivno. Stroj več kot precizen in zelo hitro nastavljiv. Prej smo imeli štiristranki skobeljni stroj Compact 23, a je bil netočen. »

3 POMLADNI

AKCIJSKI PAKETI

SK

OB

ELJN

I STR

OJI

Page 16: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

Tračna žaga WOODMA

Tračne žaga WOODMA Vam lahko z majhno investicijo reši marsikateri problem.

Zelo primeren stroj za mizarja pohištvenika, ki občasno potrebuje tak stroj.

SPECIFIKACIJE:• kovinska kolesa, miza z nagibom do 45°, • nastavljivo vodilo, • kotno vodilo, • nastavitev višine, • moč motorja od 1,5 kW - 3 kW.

WOODMA

Tračna žaga CENTAURO

Mogoče je čas, da investirate v novo tračno žago, ki bo varna, robustna, natančna in zmogljiva?

Tračna žaga CENTAURO je odlična izbira. Za Vas je stroj narejen zelo detajlno, kar se vam seveda zelo pozna pri udobnih, hitrih in natančnih nastavitvah. Robustna izvedba, težko polno kolo, ki omogoča izredno miren tek lista. Precizna vodila skrbijo, da bo vaš razrez na visokem nivoju.

Investicija v vašo dolgoletno uporabo.

Model: Premer koles: Teža: AKCIJSKA cena:

OMEJENA KOLIČINA!

Močni, stabilni kovinski kolesi!

CENTAURO- sinonim za tračne žage!

Na voljo različni tračni listi vseh dimenzij in kakovosti (Udeholm, bimetal, ..)Povprašajte v naši tehnični trgovini!

TRAČNI LISTI

STROJ ZA PELETE in TRAČNE ŽAGE

Stroj za izdelavo peletov je lahko odlična investicija, ki se hitro povrne. Vedno večje je povpraševanje po peletih. Zakaj tega ne bi izkoristili?

Stroj za izdelavo peletov BASIC 5,5 kW je sestavljen iz:

3• zalogovnik za 1 m materiala,• drobilec P130R 1,5 kW,• stroj za izdelavo peletov z zalogovnikom in sondami za min-maks. nivo materiala, • doziranje materiala nastavljivo,• PLC krmilni sistem.

Stroj za izdelavo peletov PSYSISTEM

Izkoristite vaš odpadni material!

PSYSISTEM KAPACITETA 80 kg/uro

D400 400 mm 130 kg (900 € z ddv)750 €

D500 500 mm 300 kg (1.150 € z ddv)958 €

D600 600 mm 380 kg (1.350 € z ddv)1.125 €

Model: Premer koles: Redna cena: AKCIJSKA cena:

SP500 500 mm 2.408 € (2.455 € z ddv)2.046 €

SP600 600 mm 2.747 € (2.800 € z ddv) 2.334 €

SP700 700 mm 3.167 € (3.229 € z ddv)2.691 €16

TR

NE

ŽA

GE

Razstavljeno

Razstavljeno

Page 17: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

KOMBINIRANI STROJI 5 OPERACIJ

Kombinirani stroj CU 2000 - 6 operacij

AKCIJSKI PAKET:• alu voz 2000 mm, • maks. premer žagnega lista 315 mm, • nagib žage, nastavljivo predrezilo, • širina skobeljne glave 310 mm, • nagibno alu vodilo, • pomik debelinke 6 m/min, • maks. višina obdelave 225 mm, • rezkar 4 hitrosti (1800/3000/6000/9000 obr./min), • nastavljiva zaščitna kapa, vrtalka, • kolut za brušenje okroglin,• deljivo predrezilo premera 80mm, • kotno vodilo, krožni žagni list, • šablona za mozničenje na vrtalki • 2 motorja 3,8 kW in 1 motor 2,8 kW,• teža 615 kg.

CU 2000

AKCIJSKI PAKET:• aluminij voz 1600 mm s podporno roko, • pravokotni okvir, • teleskopsko vodilo z dvema omejevalcema, • predrezilo, 3 motorji 3 kW, • nagib žage do 45°, • višina odreza 103 mm, • rezkar 3 hitrosti 3.500/7.500/10.000 obr./min, • višina vretena 115 mm, • širina skobeljne glave 300 mm, • pomik debelinke 7 m/min, • višina obdelave 3/205 mm, • maks. odvzem materiala 4 mm, • vodilo 90/45°, vrtalka, teža 450 kg.

LAB 300 PLUS

AKCIJSKA CENA:

(4.500 € z ddv)3.750 €

Kombinirani stroj 5 operacij tip LAB 300 PLUS

Stroj vreden svojega denarja!

Cena po ceniku: 5.548 €

Iščete »kombinirko« z daljšim vozom, ki bo cenovno dostopna?

(polog 1.182 € + 36 obrokov po 106 €)*

AKCIJSKA CENA:

3.690 € (4.428 € z ddv)

Cena po ceniku: 4.650 € + ddv

Profesionalna vodila

Odrez na voz 2400 mm!!

Serija LAB že več kot 15 let navdušuje lesarske entuzijaste. Gre za najbolj iskano kombinirko v segmentu!

Nemalo danes uspešnih obrtnikov je svojo kariero začelo prav z kombinirko MiniMax.

Večji premer žagnega lista 315 mm, trije močnejši motorji 3 kW (4 KM), širši voz, nastavitev predrezila pod delovno mizo!

Tokrat v AKCIJI povsem nov model LAB300 PLUS!

Predstavitev

Kombinirka 5 operacij Woodma tip MK310

AKCIJSKI PAKET:• voz 1350 mm z močno podporno roko, • maks. premer žagnega lista 300 mm, • nagib, predrezilo, rezkar 3 hitrosti, • zaščitna kapa z regulacijo vodila, • poravnalka-debelinka 310 mm, • maks. višina skobljanja 210 mm, • vrtalka, kolesa za premik stroja, • teža 485 kg.

(polog 750 € + 24 obrokov po 103 €)*

AKCIJSKA CENA: (2.990 € z ddv)2.491 €

+ GRATIS SET ORODJA (žagin list, predrezilo, rezkalna glava izmenljiv sistem, sveder za les)

*

24 obrokov po 103 €!

30 DNEVNO PREIZKUSNO OBDOBJE: Preizkusno obdobje 30 dni po nakupu.Če Vam stroj 100 % ne odgovarja, stroj vrnete, mi pa Vam vljudno povrnemo ves denar.

17

KO

MB

INIR

AN

I STR

OJI

(polog 900 € + 36 obrokov po 114 €)*

Razstavljeno

Page 18: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

Ima vse kar potrebujete: � odrez na vozu do 2400 mm, � močne motorje po 4 kW (S1/100%), � širino skobelne glave 410 mm, � vrtalko.

AKCIJSKI PAKET:• voz z oredzom 2400 mm, • predrezilo, • maks. premer žage 300 mm, • nagib do 45°, • predrezilo, • rezkar 4 hitrosti, • nastavljiva zaščitna kapa, • kapa za obdelavo okroglin, • poravnalka-debelinka širine 410 mm, • vrtalka,• 3 x motorji 4 kW (5,5 KM).

CU 410 Classic

AKCIJSKA CENA: (6.500 € z ddv)5.416 € Cena po ceniku: 8.330 €

(polog 1.724 € + 60 obrokov po 101 €)*

SUPER prodajna uspešnica!

Želite imeti kombinirko, s katero boste kaj zaslužili? CU410 Classic je odlična izbira.Izjemno natančen voz Mini Max, ki gladko in tiho potuje po vodilih. Vsi detajli stroja so izdelani z namenom hitrih in natančnih nastavitev. ZELO priporočamo!

Kombinirani stroj CU 410 ELITE

AKCIJSKI PAKET:• aluminij vozom 2310 mm (opc. 2660 ali 3260 mm) z ojačano teleskopsko podporno roko, • robusten pravokotni okvir z dvojnim merilnim sistemom, • močnejše teleskopsko vodilo do 3000 mm z dvema polkrožnima omejevalcema in metrično skalo, • predrezilo premera 100 mm, • 3 motorji 4 kW (opc. 5,5 kW), • nagib žage do 45°, • višina odreza 103 mm (premera 300 mm), • rezkar 4 hitrosti 3500/6000/8000/10.000 obr./min, • višina vretena 125 mm, • širina skobeljne glave 410 mm, • višina obdelave 3/240 mm, • maks. odvzem materiala 5 mm, • vodilo nastavljivo od 90°- 45°.

CU 410 ELITE

Si želite kombiniran stroj, ki bo zmogljivejši, še bolj profesionalen?

Ne zamudite akcijske ponudbe kombinirke 5 operacij CU410 serije ELITE!Profesionalna žagna in rezkalna enota, 5 let garancije na točnost voza. Veliko dodatnih opcij za optimalno fleksibilnost vašemu poslu.

AKCIJSKA CENA: (9.898 € z ddv)8.249 € Cena po ceniku: 11.458 € + ddv

(polog 1.990 € + 60 obrokov po 165 €)*

OPCIJE: dodatno kotno vodilo, 2 hitrosti žage, TERSA sistem skobelnih nožev, aluminij vodila, kapa za čepljenje, nagib 0-45°, motoriziran dvig-spust-nagib žagne enote & rezkalne enote, vrtalka, kolesa za premik, gibljiva roka za podajalnik, kapa s sanmi, samostojno predrezilo.

Predstavitev

101 € na mesec!

Idealen za mizarja

z omejenim prostorom!

Optimalen odrez 2400 mm!

165 € na mesec!Stroj za mizarja z omejenim

prostorom, ki išče zelo

profesionalen stroj!

*Finančne ponudbe Hypo leasing-a so okvirne. DDV je vštet v ponudbo. Doba financiranja je od 12 do 72 mesecev. Za napake v tisku ne odgovarjamo.

Prodajni HIT!

TAKOJŠNJE INFORMACIJE tel.: 01/ 561 05 30 e-pošta: [email protected]

NATANČNOST, ZMOGLJIVOST, DOSTOPNOST!Kombinirani stroj 5 operacij tip CU 410 Classic

18

KO

MB

INIR

AN

I STR

OJI

Page 19: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

STROJI ZA BRUŠENJE

• delovni širini 300 mm ali 600 mm, premer ščetke 150 mm, • neodvisna nastavitev prvega in drugega agregata, • 4 nastavljivi gumirani pritisni valji, • električni dvig agregatov, digitalni odčitovalec,• frekvenčni pretvornik za hitrost pomika 3 - 10 m/min, • žičnati krtačni valj za grobo obdelavo oz. za obdelavo trdega lesa, • najlonska krtača premera 160 mm za fino obdelavo ter obdelavo mehkega lesa, • vhodni in izhodni podaljški delovne mize,• motor 5,5 kW.

KRTAČNI STROJ TWINGO

Izdelujete masivno pohištvo? Potem imate verjetno povpraševanja po »staranem« pohištvu, staranih stropovih ali po lesenih oblogah. Izognite se zamudni ročni obdelavi in investirajte v stroj, ki se Vam bo povrnil že po nekaj dobrih poslih.

Krtačni stroj za doseganje efekta postaranja lesa TWINGO

• višina traku 200 mm, • nagib delovne mize do 45°, • mehansko napenjanje traku, • oscilacija traku,• motor 3 kW.

LESTROJ HB1000

Robna brusilka HB1000 je profesionalni stroj za robno brušenje masivnih in drugih elementov.

Obojestransko brušenje pravilnih in nepravilnih oblik. Stroj je lahko opremljen s tamponom za brušenje furnirja. Možnost dodatne stranske mize za brušenje zunanjih okroglin. Dodatna zgornja miza z dodatnimi valji različnih dimenzij za brušenje manjših in notranjih radijev.

Robna brusilka HB1000

AKCIJSKA CENA stroja z dodatno mizo in tamponom:

(4.308 € z ddv)3.590 €

AKCIJSKA CENA osnovnega modela:

(3.468 € z ddv)2.890 €

OPCIJE: frekvenčni pretvornik za brezstopenjsko nastavitev hitrosti, predpriprava za podajalnik, kotno vodilo, pnevmatski izpihovalci, odsesovalna kapa z magnetno pritrditvijo.

Efekt postaranja lesa

Cena za širino 300 mm:(osnovni stroj - 1 krtačni valj z najlonsko ščetko)

že za (5.376 € z ddv)4.480 € (polog 1.419 € + 60 obrokov po 84 €)*

Kmečke sobe,vikendi,brunarice,tipske gostilne,pubi,...

Pohištvo,stropovi,obloge,podi,ostrešja,...

Idealno za pohištvenika, ki občasno potrebuje robno brušenje.

Robna brusilka Woodmatip MM2315 - z oscilacijo!

AKCIJSKA CENA:

(900 € z DDV)

750 €

Predstavitev

• Nagib brusnega agregata 0° - 90°, • višina traku 150 mm, oscilacija traku, • stranska miza za okrogline, • dolžina traku 2230 mm, • motor 1,1 kW, teža 110 kg.

*Finančne ponudbe Hypo leasing-a so okvirne. DDV je vštet v ponudbo. Doba financiranja je od 12 do 72 mesecev. Za napake v tisku ne odgovarjamo.

84 € na mesec!

Prodajni HIT!

Predstavitev

Akcija!

MM2315

Elektromotorna oscilacija traku!

19

STR

OJI

ZA

BR

UŠE

NJE

Page 20: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

AKCIJSKI PAKET:• delovna širina 950 mm, • gumiran valj premera 120 mm, trdote 85 Sh, • avtomatski tampon s časovnim vklopom, • dolžina brusnega traku 1900 mm, • avtomatska nastavitev delovne mize, • digitalni odčitovalec pozicije delovne mize, • 2 hitrosti pomika tapete 4,5/9 m/min, • motor 7,5 kW, teža 950 kg.

LESTROJ B3

Izdelujete pohištvo po naročilu in iščete dobro kontaktno brusilko?

Kontaktna brusilka B3

(polog 1.900 € + 60 obrokov po 158 €)*

- delovna širina :

(9.468 € z ddv)

AKCIJSKA CENA950 mm

7.890 €

Avtomatski tampon s časovnim vklopom za kvalitetno brušenje furniranih obdelovancev!

OPCIJE: motor 2 hitrosti, izpihovalec traku, frekvenčni pretvornik, avtomatsko centriranje transportnega traku.

- delovna širina :

(1.028 € z ddv)

AKCIJSKA CENA1100 mm

9.190 € (polog 2.200 € + 60 obrokov po 184 €)*

Mizarstvo Bojan Zorman s.p. Cerklje na Gorenjskem: »Izdelujem masivne stopnice. Prej sem brusil s tračno brusilko, ampak stopnic ne moreš tako natančno pobrusiti kot pa s kontaktno brusilko. Najprej jih skalibriram s papirjem granulacije 60, potem pa še na tampon s finim papirjem granulacije 150. Za brusilni stroj Lestroj B3 sem se odločil, ker je ravno prav velik za mojo delavnico, tudi motor 7,5 kW mi zelo ustreza, saj sem zelo omejen z elektriko. Zaenkrat nimam prav nobenih težav, stroj dela tako kot je treba. Pri kontaktni brusilki je tako, da ko je nimaš, ne veš kaj potrebuješ. Ko pa stroj enkrat imaš, brez njega ne gre več.«

158 € na mesec!

20

Prodajni HIT!

Kontaktna brusilka Lestroj B3 je tehnično preizkušen stroj, namenjen za kalibiriranje in brušenje masive, lesnih tvoriv. 2 poziciji s časovnim vklopom tampona omogoča kvalitetno obdelavo furniranih elementov brez prebrušenja!

AKCIJSKI PAKET:• delovna širina 1100 mm, 2 trakova: 1. trak - kalibrirni jekleni valj, 2. trak - gumiran valj premera 140 mm, trdote 45 Sh, motor 11 kW,• avtomatski segmentni tampon s časovnim vklopom, • dolžina brusnega traku 1900 mm, • avtomatska nastavitev delovne mize, • pnevmatski vklop/izkop valjev, • centriranje brusnega traku, • digitalni odčitovalec pozicije delovne mize, • 2 hitrosti pomika tapete 4,5/9 m/min.

SANDYA 300

Kontaktna brusilka tip SANDYA 300

Izboljšajte svojo konkurenčnost z novo kontaktno brusilko SANDYA 3.

Izjemno priljubljen stroj med slovenskimi mizarji! Dva trakova, delovna širina 1100 mm! Kalibrira, brusi les in furnirane elemente pravilnih oblik.Hitra nastavitev stroja preko kontrolne plošče (vklop agregatov, nastavitev višine obdelave).Prvi valj jekleni za kalibriranje, drugi valj mehkejši 45 Sh za brušenje. Na istem traku še segmentni pnevmatski tampon za brušenje furniranih elementov.

(polog 3.960 € + 60 obrokov po 239 € )*

- delovna širina :

(15.354 € z ddv)

AKCIJSKA CENA950 mm

12.795 €

Vsi AKCIJSKI modeli imajo avtomatski časovni vklop tampona – prepreči prebrušenje furnirja.

- delovna širina :

(17.394 € z ddv)

AKCIJSKA CENA 1100 mm

14.495 € (polog 4.428 € + 60 obrokov po 273 € )*

Mont Aleš Borišek s.p., Polšnik - Sandya 3S:»S strojem sem zelo zadovoljen. Prej sem hodil brusit drugam, sedaj vidim, da pobrusim s svojim, ki je cenovno veliko bolj ugoden, bolje.«

Prodajni HIT!

Avtomatski vklop tampona

Elastični segmentni tampon

2 trakova

tehnologija v kontaktnih

brusilkah SCM

STR

OJI

ZA

BR

UŠE

NJE

TAKOJŠNJE INFORMACIJE tel.: 01/ 561 05 30 e-pošta: [email protected]

Razstavljeno

Page 21: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

Kontaktna brusilka tip SANDYA 5 S

Želite več univerzalnosti, prilagodljivosti?

Kontaktna brusilka Sandya 5 S je namenjena mizarju, ki želi zmogljivejši stroj ali pa stroj s posebnimi proizvodnimi zahtevami po najvišji kakovosti brušenja.

Vrhunsko brušenje zagotovljeno!

Pokličite ali obiščite nas! Pripravili Vam bomo optimalno konfiguracijo stroja.

Izkoristite posebno promocijsko AKCIJO!

www.lestroj.siBREZPLAČNO SVETOVANJE POKLIČITE 01/561 05 30

Mizarstvo Rajko Strušnik s.p. Škofja Loka:»Zelo sem zadovoljen. Več od pričakovanj. Prej sem vozil brusit drugam ali pa sem sam brusil na tračno brusilko, kar je zelo zamudno. Stroj se zelo dobro obnese, tudi zelo enostaven je za upravljanje. Bolj kot sem pričakoval.«

2 hitrosti trakov za optimalno obdelavo

Vakumski transportni trak s hitrostjo pomika 3,5 - 18 m/min

Izpihovalci na 2.traku

Programator LOGIC za upravljajnje stroja

*Finančne ponudbe Hypo leasing-a so okvirne. DDV je vštet v ponudbo. Doba financiranja je od 12 do 72 mesecev. Za napake v tisku ne odgovarjamo.

• delovna širina 1100 mm, 2 trakova, • avtomatska nastavitev višine obdelave,• elektronsko krmiljeni segmentni tampon 24 segmentov, • 2 hitrosti traku, motor 11 kW (2 hitrosti), • variator hitrosti tapete 3-18 m/min, • vakumska delovna miza, • izpihovalci na 2 traku, računalnik, • dolžina trakov 2200 mm, OPCIJA: prečni trak.

AKCIJSKI paket LAK / FURNIR (tehnologija DMC)

Elektronski segmentni tampon 24 delni

Redna cena z vso opremo: 29.576 € + ddv

SUPER AKCIJSKA CENA:

23.490 € (28.188 € z ddv)(polog 5.637 € + 60 obrokov po 471 €)*

tehnologija v kontaktnih

brusilkah SCM

30 DNEVNO PREIZKUSNO OBDOBJE: Preizkusno obdobje 30 dni po nakupu.Če Vam stroj 100 % ne odgovarja, stroj lahko vrnete, mi pa Vam vljudno povrnemo ves denar.

21

STR

OJI

ZA

BR

UŠE

NJE

Opcije: 3 različni programatorji, elektronski segmentni tampon (24, 37, 46 delni), spiralna rezkalna glava za obdelavo masivnih plošč, podaljšk i miz, izhodna strukturna krtača, čistilna krtača, izpihovalci, motor več hitrosti, frekvenčni pretvornik, pritisni čevlji.

Razstavljeno

Page 22: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

SPECIFIKACIJE:• ročni dvig-spust, • motor 3 kW, • nagib brusnega agregata 0-90°, • odsesovalni kapi.

LESTROJ ECO

Iščete cenovno ugodno rešitev za brušenje?

Rabljene tračne brusilke so zaradi velikega povpraševanja sorazmerno drage. Boljša izbira je nova tračna brusilka ECO, saj je cenovno izjemno ugodna. Pa ne samo to! Vaš izgled delavnice bo lepši z novih strojem.

Tračna brusilka ECO

OPCIJE: vzdolžni nagib delovne mize (efekt oscilacije pri robnem brušenje), motor 2 hitrosti, frekvenčni pretvornik, L-D vrtenje.

Tračna brusilka tip LS 3000

SPECIFIKACIJE:• Dolžina delovne mize 2500 mm ali 3000 mm, • električni dvig-spust delovne mize, • moč glavnega motorja 3 kW, • teža 485 kg.

LS 3000

Če želite več, potem je tračna brusilka Mini Max tip LS 2500/3000 prava izbira.

Robustna konstrukcija, gladek in miren tek delovne mize, precizna obdelava.Odličen stroj, ki je bil v preteklosti zaradi višje cene manj izpostavljen.

www.lestroj.siBREZPLAČNO SVETOVANJE POKLIČITE 01/561 05 30

Tokrat izkoristite AKCIJSKO CENO!

22

NAGIB BRUSNEGA AGREGATA

- v ceni stroja!

Robno brušenje

Prodajni hit!

Dolžina delovne AKCIJSKA cena Financiranje mize

LS 2500 2500 mm (3.840 € z ddv) (polog 960 € + 36 obrokov po 91 €)*3.200 €

LS 3000 3000 mm (3.960 € z ddv) (polog 990 € + 36 obrokov po 94 €)*3.300 €

Dolžina delovne mize Skupna dolžina stroja AKCIJSKA cena Nagib del. mize

P220 2200 mm 2900 mm (2.124 € z ddv) da1.770 €

P250 2500 mm 3200 mm (2.256 € z ddv) da1.880 €

P300 3000 mm 3700 mm (2.376 € z ddv) da1.980 €

STR

OJI

ZA

BR

UŠE

NJE

Vijačni kompresorROTOCOMP tip RSDK

Kompresorska postaja + tlačna posoda + hladilni sušilnik zraka = vse v enem (prihranek prostora). Tiho delovanje, saj ima odlično zvočno izolacijo.

Cena po ceniku: 5.045 €

SEJEMSKA CENA: (5.750 €)4.792 €(polog 1.437 € + 60 obrokov po 92 €)*

SPECIFIKACIJE:• motor 5,5 kW,

3• pretok 0,83 m /min, • tlačna posoda 270 l.

RDSK RS-5,5

Dostava in montaža – BREZPLAČNO

*Finančne ponudbe Hypo leasing-a so okvirne. DDV je vštet v ponudbo. Doba financiranja je od 12 do 72 mesecev. Za napake v tisku ne odgovarjamo.

Rezkar za zokroževanje robov Paoloni CR10

Imate robno lepilko brez sistema za zaokroževanje?

Stroj za zaokroževanje CR10 je odlična rešitev za hitro in natančno zaokroževanje.Obdeluje nalepke do 3 mm. Višina obdelave od 10 do 50 mm.

PROMOCIJSKA CENA: (3.588 €)2.990 €

Razstavljeno

Page 23: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

SISTEMI ZA LAKIRANJELakirna kabina Gesha tip EURO-SET

Mini1-G10 - Motor 1,1 kW (Ex izvedba),

3- Pretok 5800 m /h- 1 stopnja delovanja, - dimenzije (3200 x 1400 x 355 mm) Kabina namenjena mizarjem, ki občasno lakirajo. Možnost lakiranja obdelovancev dolžine do 3500 mm.

3 različne velikosti, :3 AKCIJSKE CENE

AKCIJSKA CENA: (3.588 € z ddv)2.990 €

Mini1-G30 - Motor 3 kW (Ex izvedba),

3- Pretok 4500/7800 m /h- 2 stopnji delovanja, - dimenzije (3200 x 1400 x 355 mm) Kabina namenjena mizarjem, ki večkrat lakirajo. Možnost lakiranja obdelovancev dolžine do 3500 mm.

AKCIJSKA CENA: (4.578 € z ddv)3.815 €

Midi4-G30 - Motor 3 kW (Ex izvedba),

3- Pretok 4500/7800 m /h- 2 stopnji delovanja, - dimenzije (4200 x 2110 x 400 mm) Kabina je namenjena mizarjem, ki vsakodnevno lakirajo oz. barvajo. Možnost lakiranja obdelovancev dolžine do 4500 mm.

AKCIJSKA CENA: (6.588 € z ddv)5.490 €

Ekskluzivno v Lestroj-u!

MFC - nastavimo pretok zraka in gibanje barvne

megle preko kupole - PATENT.

Patentirana rešitev lakiranja.

Ideja rešitve je v pretoku zraka. Ko lakiramo, gre barvna megla v smeri proti tlem. S tem dosežemo boljši nanos, manj dvigovanja prahu iz tal, ter večji izkoristek izrabe filtra zaradi vrtinčenja zraka v prehodu barvne megle v kabino. Barvno meglo, ki zastaja zgoraj, poženemo preko kupole (patentiran sistem). S tem preprečimo, da barvni delci padejo na obdelovanec in se izognemo t.i. pomaranča efektu. Pri klasičnih suhih kabinah zrak vleče iz vseh strani, kar pomeni večja možnost prahu na obdelovancih. Filtri so le delno izkoriščeni, del trdih delcev pa preide v okolje.

Čisto enostavna rešitev, ampak super deluje!

SMER GIBANJA ZRAKA

Zadrži 99% trdih delcev. Gibanje barvne megle preko sistema MFC omogoča bolj kvaliteten nanos barve ali laka. Zelo primerno tudi za vodne lake

30 DNEVNO PREIZKUSNO OBDOBJE: Preizkusno obdobje 30 dni po nakupu.Če Vam stroj 100 % ne odgovarja, stroj vrnete, mi pa Vam vljudno povrnemo ves denar.

Barvna megla v smeri proti tlem, boljši nanos, manj dvigovanja prahu iz tal, ter večji izkoristek izrabe filtra

23

SIS

TEM

I ZA

LA

KIR

AN

JE

Page 24: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

Še vedno najbolj prodajna odsesovalna naprava tako za hobi uporabnike kot mizarje, ki priključijo manjše pozamezne stroje, ki so mogoče odaljeni od primarnega odsesovalnega sistema.

3Prednost naprave je izreden pretok 2200 m /h. To zadošča za priklop posameznega klasičnega stroja.

ODSESOVALNE NAPRAVEOdsesovalna napravaWOODMA tip FM300

SPECIFIKACIJE:• skupna prostornina vreč 150 l,

3• motor 1.5 kW, pretok 2200 m /h, • 2 odcepa po 100 mm ali 1 direktni premera 120 mm, kovinska vetrnica.

AKCIJSKA CENA:

(290 € z ddv)241 €

Zmogljivejša odsesovalna naprava za priklop več klasičnih strojev (2-3 stroja hkrati) ali za priklop posamičnega stroja z večjo porabo (kontaktna brusilka, CNC stroj, …). Zaradi velike prostornine vreč zelo primerena pri obdelavi masive.

SPECIFIKACIJE:3• 4600 m /h,

• motor 2,2 kW, • 3 odcepi po 120 mm, • kapaciteta vreč 660 l, • dimnezije 2700 x 1220 x 1320 mm.

FT400

AKCIJSKA CENA:

(1.014 € z ddv)845 €

Odsesovalna naprava ACWORD tip FT400

Zmogljivejša odsesovalna naprava za priklop večih klasičnih strojev.(2-3 stroja hkrati) ali za priklop posamičnega stroja z večjo porabo (kontaktna brusilka, CNC stroj, …) Zaradi velike prostornine vreč zelo primereno pri obdelavi masive.

SPECIFIKACIJE:3• 5990 m /h,

• motor 2,2 kW, • 4 odcepi po 120 mm, • kapaciteta vreč 1000 l, • dimnezije 2700 x 750 x 2750 mm.

FT403

AKCIJSKA CENA:

(1.194 € z ddv)995 €

Odsesovalna naprava ACWORD tip FT403

Dvovrečni sesalec s 3pretokom 3000 m /h.

Odsesovalna naprava FM300 S

SPECIFIKACIJE:• Motor 2,2 kW,

3• Pretok 3000 m /h,• priklop za 3 cevi premera 100 mm,• teža 59 kg.

AKCIJSKA CENA:

(456 € z ddv)380 €

24

Prodajni HIT!

Prodajni HIT!

3pretok 2200 m /h

3pretok 4600 m /h

3pretok 5990 m /h

Najmanj kar lahko naredite za svoje zdravje, je da zamenjate filtre na vaši odsesovalni napravi.

Kartušni filter NordicAirFiltration

Na voljo novi tip filtrov NordicAirFiltration (Danska) tip NA606 (BIA testirano) s prepustnostjo zraka 1 mikron.

• dolga ročica za učinkovito stresanje filtrov, vrtljiva 360 stopinj Filter SF-CF510, • premer 510 mm ali 610 mm,• višina 1000 mm,

2• Površina filtra 9 m ,• filter NA909 (proizvajalec NordicAir Filtration, Danska),• prepustnost filtra 1 mikron,• teža 17-19 kg.

NI VSAK FILTER DOBER FILTER!

Promocijska cena (premer ):

(270 € z ddv)

510mm

225 €Promocijska cena (premer ):

( 318 € z ddv)

610mm

265 €

OD

SESO

VA

LNE

NA

PR

AV

E

Page 25: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

SVC 10003• pretok 7800 m /h, motor 7,5 kW

• polavtomatsko čiščenje filtra, dvojni gasilni sistem v primeru požara, • kartušni filter Nordic Air filtration

2 3x (površina filtra 30 m ), • dodatna tlačna posoda za zrak, 3 zalogovniki, • dimenzije (mm) 3470 x 1190 x 2330

AKCIJSKA CENA: (8.988 € z ddv)

7.490 €

Vakumsko odsesovalna naprava SANFORD tip SVC

SVC 3003• pretok 2500 m /h, motor 2,2 kW

• polavtomatsko čiščenje filtra, dvojni gasilni sistem v primeru požara, • kartušni filter Nordic Air filtration

2 2x (površina filtra 20 m ), • dodatna tlačna posoda za zrak, 2 zalogovnika• dimenzije (mm): 1480 x 990 x 2330

AKCIJSKA CENA: (3.588 € z ddv)

2.990€

Imate neprimerno odsesovanje? Se praši v delavnici? Mogoče ne opazite finega prahu?

Ne zanemarjajte svojega zdravja in zdravja vaših sodelavcev. Investirajte v vakuumsko odsesovalno napravo.Prednost vakuumskih naprav je prehod praha skozi filter, šele nato skozi ventilator. Zelo učinkovito odsesovanje SANFORD s pomočjo vrhunskih danskih filtrov (1 mikron). Varnost naprave z eksplozijskimi razbremenilniki in dvojni sistem gašenja. Priklop vodne napeljave na napravo z ročno aktivacijo. Dodatna gasilna ampula za avtomatsko gašenje v primeru požara. CE in ATEX certifikat.

4 velikosti, cene vakumskih odsesovalnih naprav SANFORD:4 AKCIJSKE

Dušilec zvokaMerilnik pretočnosti filtrov – za lažje vzdrževanje

Vrhunski filtri s pnevmatskim stresanjem

www.lestroj.siBREZPLAČNO SVETOVANJE POKLIČITE 01/561 05 30

Vakumska odsesovalna naprava Höcker Polytechnik

Z investicijo v vakumsko odsesovalno napravo lahko povrnete naložbo že v petih letih (izračun za Nemčijo).

Optimizira vlek zraka glede na uporabo posameznih strojev. Sistem avtomatsko krmili pnevmatske lopute z vklopi posameznih strojev. Kapaciteta vleka se regulira s pomočjo frekvenčnega pretvornika na motorju. S tem bistveno zmanjšamo porabo energije. Za takojšnji izkoristek odpadnega materiala lahko napravo priklopimo na stroj za briketiranje.Za varnost vaše delavnice skrbi gasilni sistem. V napravo so nameščeni gasilni aparat (prah) in temperaturni ali požarni senzorji, ki se v primeru požara, iskre ali visoke vročine, aktivirajo.Učinkoviti hlačni filtri s prepustnostjo 1 mikron in avtomatskim stresanjem. Čisti zrak v delavnici je ključnega pomena. Nadpovprečni podtlak vakuumskih naprav Vacumobil je idealen za priklop na CNC stroje, robne lepilke, kontaktne brusilke in ostale stroje.Na podlagi vaših zahtev pripravimo ponudbo.Pokličite za informativni izračun!

Sistem avtomatskega gašenja

Eksplozijska zaščita

TOP REŠITEV!

Kombinacija z briketirko

Za vsako delavnico!

SVC 5003• Pretok 3500 m /h, motor 4 kW,

• polavtomatsko čiščenje filtra, dvojni gasilni sistem v primeru požara, • kartušni filter Nordic Air filtration

2 2x (površina filtra 20 m ), • dodatna tlačna posoda za zrak, 2 zalogovnika• dimenzije (mm): 2020 x 990 x 2080

AKCIJSKA CENA: (5.274 € z ddv)4.395 €

SVC 7503• Pretok 5500 m /h, motor 5,5 kW,

• polavtomatsko čiščenje filtra, dvojni gasilni sistem v primeru požara, • kartušni filter Nordic Air filtration

2 3x (površina filtra 30 m ), • dodatna tlačna posoda za zrak, 3 zalogovniki, • dimenzije (mm): 2020 x 990 x 2080

AKCIJSKA CENA: (7.074 € z ddv)5.895 €

Standardna oprema:

ČISTI ZRAK v delavnici!

PREVISOKI STROŠKI, SLABA UČINOVITOST ODSESOVANJA, NEVARNOST POŽARA?

25

OD

SESO

VA

LNE

NA

PR

AV

E

Page 26: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

Enota za nanos čistilnega sredstva LCM

Zgubljate Vaš dragocen čas za čiščenje odvečnega lepila.

Zakaj bi ročno čistili robove, ko pa to lahko naredi stroj? Na vašo robno lepilko namestite čistilno enoto.

AKCIJSKA CENA: (1.314 € z ddv)1.095 €

Enostavna namestitev na robno lepilko.

Odvečno lepilo na obdelovancu

Perfektno obdelan rob s pomočjo čistilne enote.

Redna cena: 1.490 €

Cena velja brez montaže. Stroj mora biti opremljen s krtačami in okroglimi postrgali »cik klinami«. Možnost montaže pred krtačami ali pred dia predrezkarji. Predpogoj odličnega delovanja so učinkovite cik kline ter kvalitetne krtače.

Hidravlična dvižna miza 8596

Premična dvižna miza 8596 je vaš dober pripomoček pri razrezu iveralov.

Z dviganjem in spuščanjem mize držimo nivo zgornje plošče z delovno višino stroja.

ZELO uporabno tudi pri drugih strojih, kjer je potrebno obdelovance dvigovati s tal. SEJEMSKA CENA: (2.934 € z ddv)2.445 €

SPECIFIKACIJE:• dimenzija delovne mize: 1075x1690 mm• maks. višina 1200 mm• min. višina 150 mm• kapaciteta 2700 kg.

MIZA 8596

Dodatni agregat, ki ste ga pogrešali!

KOLIČINA OMEJENA!

Čistilno in ločično sredstvo LCM

Vrtalka VD20

Najbolj prodajni tip profesionalne vrtalke!

Navdušuje velika delovna miza 600 x 300 mm ter nagib.

AKCIJSKA CENA: (2.520 € z ddv)2.100 € (polog 1170 € + 36 obrokov po 134 €)*

Z nagibom delovne mize!

Nepogrešljiv pripomoček v mizarski delavnici!

PREJ POTEM

Ročna robna lepilka LESTROJ 11

Robna lepilka za okrogline

LESTROJ11

SPECIFIKACIJE:• maks. višina obdelave 55 mm,• brezstopenjsko nastavljiva hitrost pomika 2-6 m/min,• maks. debelina nalepka 3 mm,• digitalna nastavitev temperature preko LED prikazovalnika.

Dobava: Maj 2011

LESTROJ11

Cena v prednaročilu:

( 1.068 € z ddv)890 €

Višina obdelave 55 mm!

Brezstopenjsko nastavljiv pomik!

26

OST

ALA

OP

REM

ATAKOJŠNJE INFORMACIJE tel.: 01/ 561 05 30 e-pošta: [email protected]

Page 27: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

Podajalniki Maggi Engineering

Podajalnik Maggi Engineering tip Steff 2032 - Hobi

made in ITALY 100%

• 3 kolesa, • 4 hitrosti, • premer koles 80 mm, • 40 kg.

AKCIJSKA CENA: (444 € z ddv)370 €

Podajalnik Maggi Engineering tip Steff 2033 - Polprofesionalni

• 3 kolesa, • 4 hitrosti, • premer koles 100 mm, • 45 kg.

AKCIJSKA CENA: (576 € z ddv)480 €

AKCIJSKA CENA: (696 € z ddv)580 €

Podajalnik Maggi Engineering tip Steff 2044 - Profesionalni

AKCIJSKA CENA: (816 € z ddv)680 €

Podajalnik Maggi Engineering tip Steff 2034 - Profesionalni

• 3 kolesa, • moč 0,7 kW, • premer koles 120 mm, • širina kolesa 60 mm, • teža 61 kg.

• 4 kolesa, • moč 0,7 kW, • premer koles 120 mm, • širina kolesa 60 mm, • teža 64 kg.

Akcija!

OPOZORILNA LUČKA za menjavo filtra za optimalno izrabo filtrov. 16 ciklov na uro! Priložen daljinski upravljalnik. Nastavitev časovnika 1-15 ur.

Čistilec zraka za mizarske delavnice SF-C66

Promocijska cena:

(354 € z ddv)295 €

Čistilec zraka za vsako delavnico!

OPOZORILNA LUČKA za menjavo filtra

Vozički za prevoz iveric znova na voljo!

Vozički za prevoz plošč bo delavnici so lahko nepogrešljiv pripomoček v vašidelavnici.

Voziček za prevoz iveric

Hrbtenica vam bo hvaležna!

Prepustnost filtra 1 mikron.

Nastavljivo prislonskovodilo za mizni rezkar

Skupne dolžine 1000 mm.

AKCIJSKA CENA: (348 € z ddv)290 €

27

OST

ALA

OP

REM

A

www.lestroj.siBREZPLAČNO SVETOVANJE POKLIČITE 01/561 05 30

Page 28: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

PLOSKOVNE STISKALNICE

Vodne stiskalnice so cenejše. Segrejejo se do 90°C. Katera dimenzija stroja je najprimernejša? Če imamo centralno ogrevanje v delavnici, je priklop Dolžina plošč 2500 mm načeloma zadostuje, boljša je enostaven, ogrevanje pa poceni. Druga možnost je peč na dimenzija 3000 mm. Če imate prostor in zmožnosti, se odločite pelete z ekspanzijsko posodo. Odlična rešitev, ki jo ponuja za 3000 mm izvedbo.Sergiani Leopida, sedaj pod okriljem skupine SCM.Stiskalnice z električnim ogrevanjem so dražje, nimajo pa težav z ogrevanjem plošč v nekurilni sezoni. Delovne plošče se Odločite se sami! S ponudbo, ki vam jo tokrat ponujamo je segrejejo do 120°C, kar omogoča hitrejšo obdelavo in boljši stik. jeziček na tehnici močno na strani nove stiskalnice Stroški ogrevanja so lahko višji. Sergiani Leopida GS.Tretja možnost ogrevanja plošč je preko preko termo olja.

Kupiti novo ali rabljeno?

SCM

• eloksirane aluminajste plošče s posebno izolacijo za zmanjšano izgubo energije.• tabularna izvedba registrov za enakomerno trdnost po celotni površini plošč• računalnik s programsko opremo za nastavitve in shranjevanje glavnih parametrov• brezstopenjska nastavitev stiskanja, izključitev posamezne linije cilindrov (na levi strani)• avtomatsko uravnavanje in brezstopenjska nastavitev temperature glede na vrsto stiskanja• časovni pritisni cikel• elektronsko nastavljiv čas stiskanja z avtomatičnim odpiranjem plošč• CE/392 in 2006-95EC varnostni certifikat in dvojni varnosti gumb

Stiskalnica Sergiani Leopida

Stiskalnica je eden izmed osnovnih strojev v mizarski delavnici. Enostavno jo potrebujemo, če izdelujemo pohištvo po naročilu!

AKCIJSKI PAKET:

GS 3000x1300 mm - električno gretje

16.900 € (20.280 z ddv)(polog 3990 € + 60 obrokov po 338 € )*

NAROČILA IN INFORMACIJE tel.: 01 561 05 30 e-pošta: [email protected]

Kaj kupiti? Vodno ali električno? 2500 ali 3000 mm? Novo ali rabljeno?

GS 3000x1300 mm - vodno gretje SUPER AKCIJSKA CENA: 13.800 € (16.560 € z ddv)

(polog 3320 € + 60 obrokov po 276 € )*

SUPER AKCIJSKA CENA:

28

PLO

SKO

VN

E ST

ISK

ALN

ICE

PRIPOMOČKI:

Zaščitna folija za delovne plošče (1400 mm)

Kdor čaka, dočaka?

Super promocijsko akcijo ploskovne stiskalnico Sergiani Leopida.

Izkoristite!

Pressing technologysince 1947.

Page 29: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

Lasersko gravirni stroj Glaser 9060

AKCIJSKI PAKET:• moč laserja 60 W (do 1500 ur življenjske dobe), • dimenzije 900 x 600 mm,• maks. višina obdelovanca za graviranje 280 mm, • min. velikost črk 1,0 mm x 1,0 mm, • globina reza pri 60 W je 0 - 15 mm (odvisno od materiala), • vodno hlajenje, • kovinska delovna miza, • električni dvig-spust, • kompenzacija moči in gibanja laserja, • LCD zaslon, • integracija stroja s programi Corel Draw, AutoCad, Adobe Illustrator, Master Cam, podpora PLT, DXF, BMP, JPG, GIF, PGN, TIF...• programska oprema LaserCut,• kompresor, potopna črpalka za vodno hlajenje, odsesovalna naprava za odvajanje plinov,• kolesa za premik stroja.

Glaser 9060

Odlična priložnost za dober posel z majhno investicijo!

Potrebujete le malo iznajdljivosti in poguma!Z lasersko tehnologijo si boste odprli veliko novih fascinantnih možnosti v vaši mizarski delavnici ali pa v najrazličnejših industrijskih panogah. Zelo zanimivo tudi kot samostojna poslovna priložnost.

Prednost pred klasičninimi CNC stroji: � velik spekter materialov: plastika, akril, penasti materiali, steklo, les, usnje,… � s posebno emulzijo možno tudi graviranje na nerjaveče jeklo � graviranje in razrez najzahtevnejših oblik�• brez potrebnih dodatnih obdelav robov ali površin�• brez dodatnih stroškov, saj ne potrebujete dokupovati orodij �• hitro in precizno spreminjanje oblik, ki se pripravijo � preko računalnika

AKCIJSKA CENA: (5.994 € z ddv)5.290 €

(polog 1.662 + 60 obrokov po 99 €)*

Šolanje in montaža v vrednosti 400 € za naročila v času hišnega sejma - BREZPLAČNO!

Širok spekter uporabe:

Enostaven program za končno obdelavo slik + simulacija obdelave

Enostavna uporaba! Možen izbor prednaloženih programov, fina nastavitev moči in hitrosti obdelave ter pozicioniranje glave.

Prodajni HIT!

99 € na mesec!

Opcije:• Delovne mize 200x220, 300x400, 400x600, 900x1200, 900x1600, 1200x2000, 1500x2500 mm,• Moči laserskih žarnic 30/40/80/120/150 W,• naprava za avtomatsko nastavljanje fokusa,• 4 različne rotacijske naprave za graviranje na okrogle elemente (vse od kozarca pa do sodčka),• industrijska hladilna naprava,• leča za fino obdelavo in za rezanje večjih debelin,• delovna miza v obliki satovja za obedelavo majnih koščkov.

29

LA

SER

SKI S

TRO

JI

www.lestroj.siBREZPLAČNO SVETOVANJE POKLIČITE 01/561 05 30

DODAJTE VREDNOST SVOJIM IZDELKOM!

Page 30: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

9,5

L

D

Brane Golob vodja tehnične trgovinegsm: 041 697 800tel: 01/561 05 [email protected]

Borut Pirc tehnični svetovalec (rezervni deli) gsm: 051 671 015 tel: 01/561 05 [email protected]

TEHNIČNA TRGOVINA za mizarje

Redni delovni čas: 8 - 17 ure (pon - pet)

BREZPLAČNA ŠTEVILKANAROČILA:

tel.: 01/561 05 37faks: 01/561 05 33 | [email protected]

V času je tSRE - PET od 9h - 20h, SOBOTA 8h - 13h

HIŠNEGA SEJMA rgovina odprta

NOVO V NAŠI PONUDBI:

Meta Majce tehnični svetovalec gsm: 051 671 014 tel: 01/561 05 [email protected]

Rezila profilna za izdelavo rozet

Art. D (mm) L (mm) Cena

54 73,44 € z DDV TC 119,90 €

54 73,44 € z DDV TC 119,90 €

54 73,44 € z DDV TC 119,90 €

54 73,44 € z DDV TC 119,90 €

69,85 87,72 € z DDV TC 144,60 €

69,85 87,72 € z DDV TC 144,60 €

73,5

71,3

67,3

72,3

76,5

74

531.541

531.542

531.543

531.544

531.701

531.702

Rezila TERSA/Cstar-Cfix-QfixCentrolock

TERSA dim. L x 10 x 2,3

100

150

310

410

520

Centrostar-Cfix-Qfix dim. L x 12 x 2,7

Centrolockdim. L x 16 x 3

15% PROMOCIJSKEGA POPUSTA.

Visokokvalitetno jeklo HPS - 1x daljša življenska doba v primerjavi s HSS rezili.

Dobava 10 dni.

L (dim.)

L (od 100 do 930mm) L (od 20 do 930mm)L (od 60 do 930mm)

3,83 € z DDV TC 9,00 €

5,53 € z DDV TC 13,00 €

10,63 € z DDV TC 25,75 €

14,03 € z DDV TC 33,75 €

18,28 € z DDV TC 42,55 €

5,95 € z DDV TC 13,15 €

8,16 € z DDV TC 19,20 €

15,73 € z DDV TC 38,40 €

21,42 € z DDV TC 50,40 €

27,20 € z DDV TC 63,60 €

6,97 € z DDV TC 16,35 €

10,20 € z DDV TC 24,05 €

20,57 € z DDV TC 48,45 €

/

/

Promocijske cene!

Dimenzije rezil od 20 mm do 930 mm

Obdeluje se enostavno na vertikalnih vrtalnih strojih

30

PRIHAJA NOVA SPLETNA TRGOVINA www.lestroj.si

TEH

NIČ

NA

TR

GO

VIN

A

Page 31: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

10mm

L

D 8

I

D

58

8

30

20

NAROČILA IN INFORMACIJE tel.: 01 561 05 37 [email protected]

Nadomestna rezilaza spajanje “Domino”

M6 x 0,75

L

I

D

Art. D (mm) I (mm) L (mm) Cena380.040.11 4 16,83 € z DDV TC 27,00 €

380.050.11 5 13,60 € z DDV TC 23,40 €

380.060.11 6 14,96 € z DDV TC 24,00 €

380.100.11 10 17,51 € z DDV TC 25,10 €

38

49

49

49

11

20

28

28

Svedri za mozničarke in ročne nadrezkarje

Art. D (mm) Cena312.050.11 5

312.060.11 6

312.080.11 8

312.100.11 10

312.120.11 12

312.140.11 14

312.160.11 16

11,73 € z DDV TC 17,60 €

12,07 € z DDV TC 17,90 €

12,83 € z DDV TC 18,80 €

14,02 € z DDV TC 20,60 €

15,47 € z DDV TC 23,60 €

20,74 € z DDV TC 31,10 €

22,52 € z DDV TC 34,10 €

HS rezila za aluminij

Art. I (mm) I1 (mm) L (mm) Cena189.050.51 35 18 80 11,50 € z DDV TC 16,60 €

LI

5 8I1

189.060.51 45 16 90 12,80 € z DDV TC 18,40 €

189.080.51 68 14 100 14,30 € z DDV TC 20,60 €

HS rezila za aluminij

Art. D (mm) I (mm) L (mm) Cena188.051.51 5 40 100 14,80 € z DDV TC 21,30 €

188.061.51 6 40 100 14,80 € z DDV TC 21,30 €

188.081.51 8 40 100 14,80 € z DDV TC 21,30 €

Svedri “ANUBA”

Art. ANUBA no. d (mm) D (mm) Cena515.160.51 16 6,7 7,7 11,40 € z DDV TC 15,80 €

LB (mm) S (mm)

25 100 7,7

I1 (mm) L (mm)

165

LLB

I

D

d S

I1

515.161.51 16 6 7,7 27,20 € z DDV TC 39,90 € 15 60 10x35 95 Uporaba na CNC centrih

Uporaba za ročno vrtanje s šablono

Dobavljivi premeri od 9 mm do 20 mm

D (mm)

5

6

8

85

I2 (mm)

/

Dobavljivi premeri od 4 mm do 10 mm

Dobavljivi premeri od 3 mm do 12 mm

Uporaba za vrtanje z visokimi obrati

HSS žagni listi za kovino

Premer deb. reza

200 1,8

izvrtina (R)

32

št. zob/vrsta

200 BW

T3 T4 T5 T6

160 BW 130 HZ 100 HZ

200 2,0 25,4/32 200 BW 160 BW 130 HZ 100 HZ

225 1,9 32/40 220 BW 180 BW 140 HZ 120 HZ

250 2,0 25,4/32/40 240 BW 200 BW 160 HZ 128 HZ

275 2,0 280 BW 220 BW 140 HZ 120 HZ

275 2,5 280 BW 220 BW 140 HZ 120 HZ

300 2,5 / 220 BW 180 HZ 160 HZ

315 2,5 240 BW 200 HZ 160 HZ

350 2,5 280 BW 220 HZ 180 HZ

400 3,0 250 HZ 200 HZ

32/40

25,4/32/40

32/38/40

32/40 /

32/40/50 /

40/50 / /

DOBAVLJAMO:- žage različnih kvalitet za razrez najrazličnejših kovinskih materialov, barvnih kovin in nekovin, cevi ipd.- specialne žage za avtomatske stroje

Premeri žag od 172 mm do 620 mm!

Dobava 10 dni.31

TEH

NIČ

NA

TR

GO

VIN

A

Page 32: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

Jeklena osnova 42-44 Rockwell Steel, P.T.F.E. zaščitna prevleka, HM (Widia) iz Carametal (LUX). Bistveno večja vzdržljivost in kvaliteta obdelave v primerjavi s konkurenčnimi izdelki.

Art. 900.513.11 GARNITURAAC (148,75 € z DDV) TC 244,20 €123,96 €

Art. 900.001.00 GARNITURA 15 kosovAC (214,20 € z DDV) TC 365,00 €178,50 €

Art. 900.005.03 GARNITURAAC (83,30 € z DDV) TC 136,40 €69,42 €

PALIČNI REZKARJI

Art. 900.003.00 GARNITURA 26 kosAC (394,74 € z DDV) TC 669,90 €328,95 €

Art. 900.005.02 GARNITURA AC (72,25 € z DDV) TC 119,30 €60,21 €

Garnitura za pohištvena vratca

Univerzalne garniture

Mizarji kupujejo CMT!

Najvišja kakovost HM ploščic - manjši stroški brušenja!

MIZARJI KUPUJEJO

CMT!

Št. 1 med paličnimi rezkarji!

Akcija!

NAROČILA IN INFORMACIJE tel.: 01 561 05 37 [email protected]

Garnitura za pohištvena vratca

Dvorezni ravninadrezkarji

Art. I (mm) L (mm) Cena912.060.11 25,4 60 13,69 € z DDV TC 24,50 €

912.080.11 31,7 60 14,87 € z DDV TC 26,60 €

912.100.11 31,7 60 14,87 € z DDV TC 25,40 €

D (mm)

6

8

10

912.120.11 31,7 60 14,96 € z DDV TC 25,40 €

912.127.11 31,7 70 15,30 € z DDV TC 25,40 €

912.140.11 31,7 60 15,64 € z DDV TC 26,70 €

12

12,7

14

912.150.11 31,7 66 15,81 € z DDV TC 26,90 €

912.160.11 31,7 66 16,49 € z DDV TC 28,00 €

15

16

Dvorezni ravninadrezkarji z ležajem

Art. I (mm) L (mm) Cena906.096.11 12,7 55,5 14,11 € z DDV TC 23,90 €

906.128.11 12,7 57,8 14,11 € z DDV TC 23,90 €

906.190.11 16 57,1 15,22 € z DDV TC 26,10 €

D (mm)

9,5

12,7

19

906.095.11 25,4 68,2 15,13 € z DDV TC 25,70 €

906.127.11 25,4 70,7 15,13 € z DDV TC 25,70 €

906.191.11 25,4 73,9 21,59 € z DDV TC 36,50 €

9,5

12,7

19

Dvorezni nadrezkarjiza obdelavo radijev Art. R (mm) I (mm) Cena938.160.11 1,6 12,7 17,60 € z DDV TC 30,10 €

938.167.11 2 12,7 17,68 € z DDV TC 30,90 €

938.187.11 3 12,7 18,19 € z DDV TC 31,80 €

D (mm)

15,9

16,7

18,7

938.190.11 3,2 12,7 18,28 € z DDV TC 30,90 €

938.222.11 4,75 12,7 19,38 € z DDV TC 33,10 €

938.254.11 6,35 12,7 20,23 € z DDV TC 34,50 €

19,1

22,2

25,4

938.285.11 8 12,7 20,57 € z DDV TC 35,40 €

938.317.11 9,5 14 23,12 € z DDV TC 39,40 €

28,6

31,7

938.380.11 12,7 19 26,52 € z DDV TC 45,20 €

938.445.11 16 22 31,96 € z DDV TC 54,90 €

38,1

44,5

L

D

I

6

D

I

8

D

RI

R

D

L

PESTRA IZBIRA RAZLIČNIH PROFILOV!

32

TEH

NIČ

NA

TR

GO

VIN

A

Page 33: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

Svedri za okovja in krpanje napak v lesu

Art.512.001.01 SET (96,47 € z ddv) 113,50 €80,39 €

SET SVEDROV - skupna dolžina 90 mm

Svedri za izdelavo krp

Art.529.100.31 Ø 10 mm (33,32 € z DDV) 39,20 €Art.529.150.31 Ø 15 mm (38,76 € z DDV) 45,60 €Art.529.200.31 Ø 20 mm (41,23 € z DDV) 48,50 €Art.529.250.31 Ø 25 mm (48,79 € z DDV) 57,40 €Art.529.300.31 Ø 30 mm (52,87 € z DDV) 62,20 €Art.529.350.31 Ø 35 mm (57,71 € z DDV) 67,90 €Art.529.400.31 Ø 40 mm (62,90 € z DDV) 74,00 €

27,77 € 32,30 € 34,36 € 40,66 € 44,06 € 48,09 € 52,42 €

Skupna dolžina 140/160 mm

Art.512.150.11 Ø 15 mm (19,21 € z DDV) 22,60 €Art.512.200.11 Ø 20 mm (20,32 € z DDV) 23,90 €Art.512.250.11 Ø 25 mm (22,36 € z DDV) 26,30 €Art.512.300.11 Ø 30 mm (23,80 € z DDV) 28,00 €Art.512.350.11 Ø 35 mm (24,81 € z DDV) 29,20 €Art.512.400.11 Ø 40 mm (28,22 € z DDV) 33,20 €Art.512.500.11 Ø 50 mm (39,10 € z DDV) 46,00 €

16,01 € 16,93 € 18,63 € 19,83 € 20,68 € 23,52 € 32,58 €

Skupna dolžina 90 mm

90 mm

Ø

50/60

S

140/160 mm

50 mm

Svedri strojni za dolge utore(lesne vezi, ključavnice, utori ...)

Art.102.001.00 SET SVEDROV 6 - 16 mm - ravni

(74,21 € z DDV) 87,30 €61,84 €

Art.161.001.00 SET SVEDROV 6 - 16 mm - spiralni

(72,25 € z DDV) 85,00 €60,21 €

- posamezno na voljo premera od 6 - 24 mm- držalo 13 ali 16 mm- vrtenje levo ali desno

BREZPLAČNO SVETOVANJE POKLIČITE

Svedri mozničarji CMT Serija PREMIUM Art.308.050.11 Ø 5 mm AC (8,33 € z DDV) TC 15,60 €

Art.308.060.11 Ø 6 mm AC (8,50 € z DDV) TC 15,70 €Art.308.080.11 Ø 8 mm AC (9,18 € z DDV) TC 17,20 €

6,94 €7,08 €7,65 €

Art.309.050.11 Ø 5 mm AC (8,75 € z DDV) TC 16,30 €Art.309.060.11 Ø 6 mm AC (9,18 € z DDV) TC 17,10 €Art.309.080.11 Ø 8 mm AC (9,52 € z DDV) TC 17,80 €

7,29 €7,65 €7,93 €

Super močno jeklo, z negativno spiralo, 4 spiralni utori, površina svedra prevlečena s P.T.F.E. zaščito, HM glava z natančno uravnano konico, 2 HM predrezili, steblo z ravnino in vijakom za nastavitev globine.

Art.369.350.11 Ø 35 mm AC (23,12 € z DDV) TC 43,20 €19,27 €Art.317.350.11 Ø 35 mm AC (20,57 € z DDV) TC 38,20 €17,14 €

SVEDRI

Svedri mozničarji CMT Serije EXTREME

Standardno brušenje

Art.311.050.41 Ø 5 mm (9,35 € z DDV) 9,17 €Art.311.080.41 Ø 8 mm (10,20 € z DDV) 10,08 €

7,79 €8,50 €

Skupna dolžina 70 mm, delovna dolžina 35 mm

27 mm30 mm

57 mm

Najboljša karbidna trdina (HM)

proizvedena v luksemburškem Ceratizit-u.

Drobno zrnata karbidna trdina

Standardnakarbidna trdina

ki zagotavlja stabilnost svedra pri vrtanju

Precizno brušeno in izredno močno steblo,

raven rob

poševen rob

NOV način brušenja

Prevlečena s , ki je zapečena pri 420°C in preprečuje nalaganje prahu na površino svedra

P.T.F.E. zaščito

- Namenjeno vrtanju v trde lesove in kompozitne materiale kot so MDF ...

- Uporablja se na industrijskih mozničarkah in CNC obdelovalnih centrih

2x več in bolj natančno izvrtanih lukenj!

Art.310.050.41 Ø 5mm (9,01 € z DDV) 8,83 €Art.310.080.41 Ø 8mm (9,86 € z DDV) 9,67 €

7,51 € 8,22 €

Skupna dolžina 57,5 mm, delovna dolžina 27 mm

70 mm

30 mm35 mm

35 mm

57,5 mm

34 mm

D

d

NAROČITE BREZPLAČNI KATALOG

CMT 2011!288 strani

rezilnega orodjain pripomočkov

Art.521.001.11 3 - 7 mm (19,04 € z DDV) 30,60 €15,87 €

Ø

Premeri 15, 20, 25, 30, 35 mm

Univerzalnogrezilo 3-7 mm

Enostavno objamete sveder in prihranite čas ene operacije!

2 rezila + 2 predrezila za precizen odrez!

HM (Carametal, Luksembug)

PRIHRANITE DENAR:Kupite set svedrov!

Za svedre od 3-7 mm!

[email protected]

33

Akcija!

TEH

NIČ

NA

TR

GO

VIN

A

Page 34: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

ŽAGNI LISTI

FREUD je vodilni italijanski proizvajalec žagnih listov. Z najnovejšo tehnologijo in dolgoletnimi izkušnjami slovi po izredni kvaliteti. Njihova posebnost in prednost je lasten razvojni oddelek, ki je razvil zmes karbidne trdine z dodatkom Titaniuma za najdolgotrajnejše ohranjanje ostrine njihovega orodja. Čas med intervali brušenja se podaljša.Izberite KVALITETO in se pridružite mnogim zadovoljnim strankam.

Žagni listi za prečni razrez masive in furnirane iverice Art. LU2C 250x3,2x80z AC (61,20 € z DDV) TC 95,50 €Art. LU2C 300x3,2x96z AC (69,70 € z DDV) TC 108,50 €Art. LU2C 350x3,5x108z AC (84,15 € z DDV) TC 138,50 €

51,00 €58,08 €70,13 €

Žagni listi za razrez iveralov brez uporabe predrezila

Art. LU3A 250x3,2x80z AC (59,50 € z DDV) TC 93,00 €Art. LU3A 300x3,2x96z AC (76,50 € z DDV) TC 118,50 €Art. LU3A 350x3,5x108z AC (95,71 € z DDV) TC 149,50 €

49,58 €63,75 €79,76 €

Predrezniki Predrezila deljiva - regulacija z distančnikiArt. LI16MGA3 80x2,8-3,6x20 12+12z AC (60,35 € z DDV) TC 93,50 €Art. LI16MBA3 100x2,8/3,6x20 12+12z AC (60,35 € z DDV) TC 93,50 €Art. LI16MAA3 120x2,8/3,6x20 12+12z AC (60,35 € z DDV) TC 93,50 €

50,29 €50,29 €50,29 €

Žagni listi za eno oz. dvoosne večlistne žage Art. LM01 250x2,2x20+2z AC (38,08 € z DDV) TC 59,50 €Art. LM01 300x2,5x24+2z AC (51,00 € z DDV) TC 72,00 €Art. LM03 250x2,8x16+4z AC (47,00 € z DDV) TC 73,50 €Art. LM03 300x2,8x20+4z AC (56,95 € z DDV) TC 88,50 €Art. LM03 350x3,0x24+4z AC (66,98 € z DDV) TC 115,50 €Art. LM04 300x3,2x24+4z AC (62,39 € z DDV) TC 97,50 €Art. LM04 350x3,5x28+6z AC (84,66 € z DDV) TC 138,50 €Art. Lm04 400x4,0x28+6z AC (99,45 € z DDV) TC 155,50 €

31,73 €42,50 €39,17 €47,45 €55,82 €51,99 €70,55 €82,88 €

CMT je proizvajalec rezilnega orodja, ki ga odraža izredna natančnost in kakovost. Svoj proizvodni program hitro širi, dopolnjuje in izpopolnjuje z uporabo najkakovostnejših materialov. Poleg kvalitete vas bo razveselila tudi nadvse konkurenčna cena. Na njihove izdelke v značilni oranžni barvi prisega vedno več naših kupcev.Na zalogi vsi tipi in vse dimenzije žagnih listov.

ŽAGNI LISTI

Žagni listi za dolžinski rez CMT 290.250.24M Žaga 250x2,8x24z AC (22,52 € z DDV) TC 34,20 €CMT 278.028.12M Žaga 300x3,2x28z AC (32,47 € z DDV) TC 51,90 €CMT 278.036.14M Žaga 350x3,5x36z AC (42,50 € z DDV) TC 67,90 €CMT 285.036.16M Žaga 400x3,5x36z AC (44,88 € z DDV) TC 68,00 €

18,77 €27,06 €35,42 €37,40 €

Predrezila koničnaArt. LI25M31AA3 80x3,1/4,3x20 Z12 AC (28,05 € z DDV) TC 42,50 €Art. LI25M31BB3 100x3,1/4,3x24z AC (31,03 € z DDV) TC 48,50 €Art. LI25M31EB3 120x3,1/4,3x24z AC (29,75 € z DDV) TC 45,50 €

23,38 €25,86 €24,79 €

Sejemske cene veljajo za vse tipe iz zaloge.

[email protected]ČILA IN INFORMACIJE tel.: 01 561 05 37

Po besedah uporabnikov in brusačev “Korak pred konkurenti!”

Najbolje prodajan tip pri uporabnikih, ki nimajo predreznika!

Ravna oblika zoba omogoča višji dvig,kar v praksi kompenzira neravnine plošč.

Preizkusite TOP kvaliteto Freud!

Kompaktni HM zobje za mnogokratno brušenje!

Številka 1 med žagnimi listi!

D O

D A

N

T I T

A N

I U

M !

Vedno več mizarjev uporablja CMT žagne liste!

Visoka kakovost, ODLIČNA CENA!

34

TEH

NIČ

NA

TR

GO

VIN

A

Page 35: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

Ultratanki žagni listi

CMT 271.184.24M žaga 184x1,3x24z AC (17,68 € z DDV) TC 28,10 €CMT 271.200.36M žaga 200x1,7x36z AC (27,20 € z DDV) TC 43,40 €CMT 271.250.24M žaga 250x1,7x24z AC (27,37 € z DDV) TC 43,90 €CMT 271.250.42M žaga 250x1,7x42z AC (36,13 € z DDV) TC 57,90 €CMT 271.300.45M žaga 300x2,4x45z AC (43,94 € z DDV) TC 70,50 €

14,73 €22,67 €22,81 €30,11 €36,62 €

Uporaba za paranje letvic in nalimkov.

Žagni listi za univerzalni rez

CMT 285.040.10M žaga 250x3,2x40z AC (28,05 € z DDV) TC 43,70 €CMT 285.048.12M žaga 300x3,2x48z AC (39,53 € z DDV) TC 61,60 €CMT 285.054.14M žaga 350x3,5x54z AC (47,86 € z DDV) TC 75,30 €

23,38 € 32,94 €39,88 €

Pri manjšem obsegu dela se izognete menjavi listov.

Žagni listi za prečni rez/ furnirano iverico CMT 285.080.10M žaga 250x3,2x80z AC (45,05 € z DDV) TC 70,30 €CMT 285.096.12M žaga 300x3,2x96z AC (54,91 € z DDV) TC 86,40 €CMT 285.108.14M žaga 350x3,5x108z AC (67,32 € z DDV) TC 105,00 €

37,54 €45,76 €56,10 €

Žagni listi za razrez iveralov BREZ uporabe predrezila CMT 287.048.10M žaga 250x3,2x48z AC (49,90 € z DDV) TC 81,80 €CMT 287.060.12M žaga 303x3,2x60z AC (65,79 € z DDV) TC 102,50 €

41,58 €54,83 €

Žagni listi za iveral z uporabo s predrezilom CMT 281.080.10M žaga 250x3,2x80z AC (48,62 € z DDV) TC 77,80 €CMT 281.096.12M žaga 300x3,2x96z AC (60,35 € z DDV) TC 94,10 €CMT 281.108.14M žaga 350x3,5x108z AC (70,13 € z DDV) TC 112,40 €

40,52 €50,29 €58,44 €

Izboljšana serija listov v zelo nizki toleranci za doseganje optimalnih rezultatov.

Žagni listi za uporabo v gradbeništvu in razrez drv CMT 286.024.14M žaga 350x3,2x24z AC (27,29 € z DDV) TC 42,60 €CMT 286.028.16M žaga 400x3,2x28z AC (34,85 € z DDV) TC 53,00 €CMT 286.032.18M žaga 450x3,8x32z AC (47,18 € z DDV) TC 71,60 €CMT 286.036.20M žaga 500x3,8x36z AC (65,87 € z DDV) TC 99,70 €CMT 286.040.22M žaga 550x4,0x40z AC (71,40 € z DDV) TC 113,30 €CMT 286.040.24M žaga 600x4,0x40z AC (80,75 € z DDV) TC 122,30 €

22,74 €29,04 €39,31 €54,89 €59,50 €67,29 €

Utorni žagni listi d30 ali 35 mm CMT 240.020.06M žaga 150x2x12z AC (23,80 € z DDV) TC 23,33 €CMT 240.030.06M žaga 150x3x12z AC (26,35 € z DDV) TC 25,83 €CMT 240.040.06M žaga 150x4x12z AC (30,52 € z DDV) TC 29,92 €CMT 240.050.06M žaga 150x5x12z AC (32,30 € z DDV) TC 31,67 €CMT 240.060.06M žaga 150x6x12z AC (33,74 € z DDV) TC 33,08 €CMT 240.030.07M žaga 180x3x18z AC (28,90 € z DDV) TC 28,33 €CMT 240.040.07M žaga 180x4x18z AC (32,64 € z DDV) TC 32,00 €CMT 240.050.07M žaga 180x5x18z AC (36,55 € z DDV) TC 35,83 €CMT 240.060.07R žaga 180x6x18z AC (41,48 € z DDV) TC 40,67 €

19,83 €21,96 €25,43 €26,92 €28,12 €24,08 €27,20 €30,46 €34,57 €

Uporabni tako na formatnih žagah kot na rezkarjih. Dimenzije 150 oz 180 mm,

debeline 2 – 6 mm - sestavljivi med seboj.

Žagni listi za avtomatske razrezovalke CMT 282.060.12M žaga 300x4,4x60z AC (77,35 € z DDV) TC 129,20 €CMT 282.072.14M žaga 350x4,4x72z AC (88,40 € z DDV) TC 145,25 €CMT 282.072.16W žaga 400x4,4x72z AC (102,00 € z DDV) TC 168,00 €

64,46 €73,67 € 85,00 €

TAKOJŠNJE INFORMACIJE! gsm: 041 697 800

Akcija!

35

Zobje iz mehkejše widie- bistveno manjša občutljivost za nečistoče (kovina, pesek).

Notranje izvrtine 30 - 80 mm.

Debelina reza od 1,3 - 2,4 mm!

Vzdolžni / prečni

Odlični rezultati!ZELO PRIPOROČAMO!

Odpornost na udarce!

Utorne žage 2-6 mm

Super cena!

[email protected]

T I H

O

D E

L O

V A

N J

E !

TEH

NIČ

NA

TR

GO

VIN

AT

I H O

D E

L O

V A

N J

E !

Page 36: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

Univerzalne z izmenljivimi HSS rezili REZKALNE GLAVE

Za obdelavo masive. Poceni in dobra rešitev, če nimate velikih količin. Bistveno cenejše od HM rezkalnih glav. Namenjeno tako profesionalcem kot hobi uporabnikom.

Možnost nakupa posameznih profilov!

Visoko kakovostno rezilno jeklo.

Art. 692.013.01 GARNITURA AC (165,75 € z DDV) TC 274,90 €138,13 €

Granitura rezkalne glave z 12 profili HSS nožev

Art. 693.013.01 GARNITURA AC (187,00 € z DDV) TC 306,40 €155,83 €

Art. 692.100.30 REZ.GLAVA Alu AC (79,05 € z DDV) TC 129,90 €65,88 €

Alu glava - manjša obremenitev stroja - tudi za polprofesionalne in hobi stroje! Nastavitev nožev brez šablone.

Rezkalna glava z ravnim HSS nožem

REZILO PROFILNO 40 mm 2 kosa AC (8,51 € z DDV) TC 13,10 €REZILO VARNOSTNO 40 mm 2 kosa AC (7,49 € z DDV) TC 11,90 €

7,09 €6,24 €

Rezkalna glava z ravnim HSS nožem in

omejilcem - za vašo varnost!

REZILO PROFILNO 50 mm 2 kosa AC (14,63 € z DDV) TC 24,00 €REZILO VARNOSTNO 50 mm 2 kosa AC (12,75 € z DDV) TC 19,90 €

12,19 € 10,63 €

Namenske - notranja izvrtina 30 ali 35mm (ob naročilu navedite)

REZKALNE GLAVE

Brazdne glave H30 ali H50 mm

Art. TH02TM04 REZ.GLAVA 125x50x4+4z AC (124,80 € z DDV) TC 210,00 €104,00 €

Profi rezkalna glava s 4-mi izmenljivimi rezili

- boljše odvajanje materiala, manjša sila rezanja - boljša kvaliteta. Možnost namestitve rezil različnih trdot in kvalitet.

z aksialnim kotom

Nastavljivi utorni rezkarji po debelini (širina utora)

Art. IR10TM02 REZKAR 140x2,5/4,8 mm AC (175,44 € z DDV) TC 215,00 €172,00 €

Lotano HM (widia) rezilo s predrezili za gladek rez. Priloženi distančniki od0,2 mm naprej.

Art. IR10TM01 REZKAR 140x1,8/3,4 mmAC (173,40 € z DDV) TC 210,00 €144,50 €

Granitura rezkalne glave s 6 profili HSS nožev in 6 profili omejilcev.

NAROČILA IN INFORMACIJE tel.: 01 561 05 37 [email protected]

Prodajni HIT!

Prodajni HIT!

SKOBELJNA REZILA HSS

Rezilo 260x30x3 AC (9,35 € z DDV) TC 15,00 €Rezilo 300x30x3 AC (10,54 € z DDV) TC 16,50 € Rezilo 310x30x3 AC (11,22 € z DDV) TC 17,00 €Rezilo 350x30x3 AC (12,24 € z DDV) TC 19,50 €Rezilo 410x30x3 AC (14,45 € z DDV) TC 26,00 €Rezilo 410x35x3 AC (15,30 € z DDV) TC 29,00 €Rezilo 520x35x3 AC (19,04 € z DDV) TC 36,50 € Rezilo 610x35x3 AC (20,57 € z DDV) TC 43,00 €Rezilo 630x35x3 AC (22,44 € z DDV) TC 44,50 €

7,79 €8,78 €9,35 €

10,20 €12,04 €12,75 €15,87 €17,14 €18,70 €

Dobavljamo tudi HM rezila (Widia) vseh dimenzij

18% W - visoke kvalitete

Akcija!

Art. 693.100.30 REZ.GLAVA Alu AC (102,00 € z DDV) TC 168,30 €

85,00 €

Na zalogi

različnih profilov

Višina rezil 40 ali 50 mm208

www.lestroj.si

4 izmenljiva rezilaz aksialnim kotom

Na voljo različne trdote

V setu priloženi distančniki

36

TEH

NIČ

NA

TR

GO

VIN

A

Page 37: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

Art. IR20TM01 160 x 4 - 7,5 mm AC (136,00€ Z DDV) TC 220,00 € 113,33 €

Lotano HM (widia) rezilo s predrezili za gladek rez. Priloženi distančniki od 0,2 mm naprej.

Art. IR20TM02 160 x 7,5 - 14 mm AC (127,50 € z DDV) TC 235,00 €106,25 €

Art. YH139AC (331,50 € z DDV) TC 395,00 €276,25 €

Omogoča izdelavo čepov globine 100 mm (za obdelavo vrat, oken, lesnih vezi,…). Nastavljiva višina preko distančnikov od 0,2 mm naprej. Višina obdelave od 8-15 mm! Na zalogi vse dimenzije nadomestnih HM ploščic v različnih kvalitetah.

Art. TD61M REZ.GLAVA D194x59x30AC (231,20 € z DDV) TC 338,50 €192,67 €

Opcija: 5 različnih profilov.

Rez. glava za zunanjo obdelavo vratic

Art. 694.005.30 AC (314,16 € z DDV) TC 555,90 €261,80 €

Alu rezkalna glava v enem prehodu obdela ravno in zaokroži robove zgoraj/spodaj ali obdela robove pod 45° (dvojno brušen nož!). Opcija dodatnih nožev (R2 in R6 mm).

Art. 694.003.30 AC (122,40 € z DDV) TC 213,50 €102,00 €

Ena glava – dva radija – R5 in R10 (dvojno brušen nož). Opcija dodatnih nožev (R4/R8 mm in R3/R6 mm).

Art. 694.004.30 AC (151,30 € z DDV) TC 263,30 €126,08 €

Ena glava - dva radija - R15 in R20 (dvojno brušen nož). Opcija dodatnih nožev (R12/R18 mm). Možnost večkratnega brušenja.

Art. 694.007.30 AC (142,80 € z DDV) TC 248,00 €119,00 €

Ena glava - dvojni radij - notranji in zunanji radij. Opcija dodatnih nožev (R12/R12, R15/R15 mm). Možnost večkratnega brušenja.

Univerzalni deljivi utornik 160x4/7,5 mm

Univerzalni nastavljivi utorni rezkar

Rez.glava 250x8/15x4+4z

Brazdna glava R4/H18-50 mm

Rezkalna glava R5/R10

Rezkalna glava R15/R20 Rezkalna glava R10/R10

Art. 694.009.30AC (117,30 € z DDV) TC 205,00 €97,75 €

Glava za širinski spoj do višine 40 mm.

Art. 694.015.30 AC (423,30 € z DDV) TC 739,00 €352,75 €

5-delna sestavljiva glava za izdelavo masivnih notranjih vrat od 37-48 mm. Možnost obdelave kuhinjskih vratic oz. front.

Rez.glava širinski spoj 40 mm

Rez.glava za vrata 37-48 mm

Izmenljiv sistem HM rezil. Nizek strošek menjave. Prihranek časa. Ploščice se obračajo in menjajo (ni brušenj).

Art. TH09TM01 Utornik 8 - 15 mm AC (163,20 € z DDV) TC 295,00 €136,00 €Art. TH09TM11 Utornik 12,5 - 24 mmAC (174,25 € z DDV) TC 310,00 €145,21 €Art. TH09TM03 Utornik 16 - 30 mmAC (176,80 € z DDV) TC 320,00 €147,33 €

Šropar izmenljivi za kopirno rezkanje

- majhen premer glave omogoča rezkanje majhnih notranjih radijev (do R31mm)- uporaba s kopirnim ležajem ali brez- premer glave glede na ležaj je vedno enak- enostavna, hitra, poceni menjava rezil (ploščica cca. 2 €)- vsako rezilo se obrača 4-krat- za obračanje oz. menjavo boste porabili cca. 10 minut

Art. 694.019.30 D62x80x12z (124,10 € z DDV) 121,67 €103,42 €

Art. 694.001.30AC (248,88 € z DDV) TC 435,00 €207,40 €

Rez.glava D140x4/15x4+4z

3-delna glava 4 - 15 mm

Izmenljiv sistem HM rezil. Nizek strošek menjave. Prihranek časa. Ploščice se obračajo in menjajo (ni brušenj).

BREZPLAČNO SVETOVANJE POKLIČITE [email protected]

EKONOMIČNAHM REZILA - nizek strošek menjave HM rezila

Utori do 100 mm,debeline 8-12 mm

Odlično za obdelavo ograjnih elementov!Kopirni ležaj

D68MM

LEŽAJ Art. 791.052.00 62/35/16 (15,30 € z DDV) 15,00 €12,75 € 37

Akcija!

Zunanji premer 68 mm

TEH

NIČ

NA

TR

GO

VIN

A

Page 38: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

Art. TH22TM21 REZ. GLAVA 16-50 mm. Širinski spoj debeline 16-50 mm. AC (270,00 € z DDV) TC 370,00 €225,00 €Art. TH22TM22 REZ. GLAVA 24-60 mm. Širinski spoj 24-60 mm. AC (307,80 € z DDV) TC 420,00 €256,50 €Art. TH22TM30 REZ. GLAVA 16,2-50 mm. Dolžinski spoj 16,2-50 mm. AC (297,00 € z DDV) TC 410,00 €247,50 € Art. SH17TM50 AC (655,20 € z DDV) TC 840,00 €546,00 €

Rezkar za podboje Celovita garnitura za izdelavo podbojev.

Rezkalne glave za širinsko oz. dolžinsko spajanje z možnostjo nastavitve trdote spoja

Art. SH09TM5002 AC (774,00 € z DDV) TC 880,00 €645,00 €

V enem korakuizvedete zunanjo obdelavo vratnega krila debeline 31-74 mm.

Rezkalna glava za vrata 160X112

Rezkalna glava za polnila

Rezkalna glava 694.013 AC (165,75 € z DDV) TC 275,00 €138,12 €

Rezkalna glava za izdelavo okvirjev vratic

Rezkar za izdelavo polnil kuhinjskih vratic in notranjih vrat, ipd. 3 različni profile dobimo z višino rezkalne glave na obdelovanec. Izmenljiv sistem HM rezil 2 + 2 noža. Trajnostnoža do prvega brušenja cca do 100 delovnih ur (pri obdelavi trdega in mehkega lesa).

Rezkalna glava za izdelavo okvirje vratic 694.014 AC (129,20 € z DDV) TC 245,00 €107,67 €

Rezkalna glava, ki združuje dva rezkarja in sicer za izdelavo profila ter »kontraprofila« za pohištvene fronte (kuhinjska vratica ). Samo z nastavitvijo višine glave lahko obdelate oba profila, ki se tesno spajata. Pri tem ne izgubljate časa za nastavitve. Obdelava od 22-25 mm. Priložena 2 HM noža - profil A. Možnost dokupa 3 različnih profilov.

GARNITURA OBEH GLAV

AC (272,00 € z DDV)226,67 €

TAKOJŠNJE INFORMACIJE 041 697 800 [email protected]

Akcija!

Akcija!

38

Art. 694.011.30 AC (164,05 € z DDV) TC 277,90 €136,71 €

Glava za izdelavo kotnega spoja oz. za izdelavo okvirjev, iz masive ali MDF-a.

Glava za kotni spojDIA rezkalne glave

DIA GLAVA D80/85/100/125x50 mm Z3+3 (432 € z ddv)DIA GLAVA D125x36 mm Z3+3 (396 € z ddv)DIA GLAVA D100/125x64 mm Z3+3 (552 € z ddv)

360 €330 €

460 €

DIA predrezkarji za robne lepilke. Nekateri mizarji uporabljajo DIA glave tudi na miznem rezkarju! Rezkalne glave diamantni rezili so v primerjavi z HM rezili do 40 x bolj vzdržljive. Možnost do treh brušenj.

TEH

NIČ

NA

TR

GO

VIN

A

Do 40x boljša vzdržljivost!

Page 39: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

Art.615.004.01 AC (452,20 € z DDV) TC 799,00 €376,83 €

Art.616.000.01 AC (371,28 € z DDV) TC 629,00 €309,40 €

EDINSTVENA CNC GARNITURA, v kateri je držalo in 22 HW različnih profilov za obdelavo MDF-a, furnirja, masivnega lesa in plastike Art.195.142.11 REZKAR D14x45/95x150 1,00

AC (131,15 € z DDV) TC 210,00 €Art.195.162.11 REZKAR D16x45/95x150 1,00 AC (135,32 € z DDV) TC 218,20 €

109,29 €

112,77 €

Spiralni nadrezkarji za ključavnice

HSK vpenjala ER32/ER40

Art.183.300.01 KONUS HSK-F63 ER32 AC (102,00 € z DDV) TC 165,90 €85,00 €

Vpenjalni konus za orodja s steblom 3-20 mm (ER32) ter 4-25 mm (ER40), primeren za stroje SCM, Morbidelli, Biesse, Weeke, Masterwood, Homag, Eima in Dubus.

Art.183.360.00 KONUS HSK-F63/D30x100 AC (111,35 € z DDV) TC 178,20 €92,79 €

Vpenjalni konus v obliki osovine za rezkar orodja z izvrtino 30/35/40 mm, primeren za stroje SCM, Morbidelli, Biesse, Weeke, Masterwood, Homag, Eima in Dubus.

Art.D50.50.2.2AC (190,40 € z DDV) TC 227,50 €158,67 €

Art.663.001.11 AC (144,50 € z DDV) TC 239,00 €120,42 €

CNC brazdna glava za ravno brazdanje do debeline 50 mm

CNC rezkar idealen za ravnanje in poglabljanje večjih površin

Art.663.101.11AC (102,00 € z DDV) TC 161,50 €85,00 €

Brazdna glava D50x50x2+2z

Rezkar D80x12/S20x60

Rezkar 45°/25mm

CNC rezkar pod kotom 45° omogoča izdelavo kotnih spojev,izdelavo napisov, pisanje črk in znakov, posnemanje robov ter žlebljenje.

CNC garnitura za vratica

Set CNC rezkarjev zaizdelavo atraktivnih in popularnih profilov kuhinjskih in kopalniških vratc

CNC profilna garnitura

Art.183.310.01 KONUS HSK-F63 ER40 AC (109,22 € z DDV) TC 179,50 €91,02 €

Art.184.200.00 ER32 dimenzije od 3-20 mm AC (18,36 € z DDV) TC 29,40 €15,30 €Art.184.252.00 ER40 dimenzije od 4-25 mm AC (22,10 € z DDV) TC 35,00 €18,42 €

Puša ER32/ER40

Rezkar nagibni

Art.PH40FA CNC GARNITURA ZA VRATAAC (884,00 € z DDV) TC 1.120,00 €736,67 €

Art.PH25FM02 REZKAR NAGIBNI AC (477,00 € z DDV) TC 605,00 €397,50 €

Art.PH02FM02 REZKAR 18x50 AC (157,25 € z DDV) TC 175,00 €Art.PH02FM03 REZKAR 20x50AC (163,20 € z DDV) TC 200,00 €

131,04 €

136,00 €

(1x rezilo + 1x predrezilo) Rezkar z izmenljivim sistemom ploščic. Prednost: standardne ploščice HM 50x12x1,5mm, predrezilo HM.

CNC garnitura za obdelavo vrat, vse v enem hodu

Brazdni rezkar

CNC nagibni rezkar omogoča obdelavo pod kotom +/- 75°

Diamantna rezila Art.140.120.61 D12x27x70 AC (94,50 € z DDV) TC 159,00 €

Art.140.121.61 D12x36x80 AC (127,80 € z DDV) TC 209,90 €Art.140.160.61 D16x27x90 AC (94,50 € z DDV) TC 159,00 €Art.140.181.61 D18x36x90 AC (127,80 € z DDV) TC 209,90 €Art.140.182.61 D18x45x100 AC (157,50 € z DDV) TC 259,90 €Art.140.201.61 D20x36x95 AC (134,30 € z DDV) TC 209,90 €Art.140.202.61 D20x45x105 AC (157,50 € z DDV) TC 259,90 €Art.140.203.61 D20x54x115 AC (187,20 € z DDV) TC 309,90 €

78,75 €106,50 €

78,75 €106,50 €131,25 €106,50 €131,25 €156,00 €

Spiralni nadrezkarji Art.193.081.11 D8x32x80 AC (26,52 € z DDV) TC 44,80 €Art.193.100.11 D10x32x80 AC (37,23 € z DDV) TC 63,10 €Art.193.120.11 D12x35x80 AC (50,41 € z DDV) TC 86,30 €Art.193.160.11 D16x55x110 AC (103,10 € z DDV) TC 177,20 €Art.193.180.11 D18x55x110 AC (127,16 € z DDV) TC 218,50 €Art.193.200.11 D20x60x120 AC (138,98 € z DDV) TC 238,80 €

22,10 €31,03 €42,01 €85,92 €105,97 €115,81 €

Trojna spirala, za fino obdelavo masivnega lesa.

Art.195.081.11 D8x32x80 AC (30,43 € z DDV) TC 51,60 €Art.195.100.11 D10x32x80 AC (41,31 € z DDV) TC 70,90 €Art.195.140.11 D14x58x110 AC (92,65 € z DDV) TC 157,20 €Art.195.160.11 D16x55x110 AC (112,20 € z DDV) TC 192,70 €Art.195.180.11 D18x55x110 AC (133,11 € z DDV) TC 228,80 €Art.195.200.11 D20x60x120 AC (152,92 € z DDV) TC 262,80 €Art.195.201.11 D20x70x120 AC (168,56 € z DDV) TC 289,40 €

25,36 €34,43 €77,21 €93,50 €

110,93 €127,43 €140,46 €

Trojna spirala, za grobo obdelavo masivnega lesa.

Oprema in orodje za

CNC centre

70 mm

12 mm

27 mm

Art.140.120.61

39

BREZPLAČNO SVETOVANJE POKLIČITE

Omogočajo večji pomik in večji odvzem materiala.

UPORABNO: za vrtanje in obrezovanje

UPORABNO: za brazdanje in obrezovanje

Poceni vzdrževanje - 4-kratno obračanje rezila!

UPORABNO: za imitacijo masivnih front iz MDF-ja Možnost nabave telesa in posameznih profilov (1 ali več)

CMT KAKOVOST!

konkurenca

[email protected]

TEH

NIČ

NA

TR

GO

VIN

A

Page 40: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

- vrtanje izvrtin za moznike / sponske vijake,- delovna širina 656 mm,- delitev 32 mm,- debelina obdelave 16-40 mm.

25,50 € (30,60 € z DDV) 59,70 €

DAG-001 digitalni vodoodporni kotomer Zagotavlja hiter in natančen

odčitek kota rezilnega orodja glede na prislon. Območje merjenja -180°do +180°. Z natančnostjo 0,10. Avtomatski izklop po 5-ih min / baterija priložena.

PRIPOMOČKI, ki vam olajšajo delo in prihranijo dragocen čas

29,75 € (35,70 € z DDV) 51,40 €

DAF-001 robusten alu digitalni kotomer Vam z vgrajeno skalo 0-320 mm in z dvema livelama preko LCD zaslona omogoča horizontalno in vertikalno nastavitev od 0° do 220°. Z blokirnim mehanizmom se izognete ponovni meritvi.

101,25 € (121,50 € z DDV) 189,00 € Rezilo !GRATIS

95,62 € (114,75 € z DDV) 186,90 €

Šablona za pulteCMT650 - iz kompaktnega materiala,

- nepogrešljiv pripomoček pri montaži pultov,- omogoča izdelavo 45° spoja / 90° spoja / izdelavo utorov za vezno okovje / zaokroževanje robov.

38,96 € (46,75 € z DDV) 79,00 €

Šablona CMT792 - magnetna šablona za enostavno

pozicioniranje skobelnih rezil,- univerzalna za različne premere glav.

119,64 € (143,56 € z DDV) 236,90 €

Šablona za vrtanjeCMT656

-adapter omogoča uporabo svedrov premera 3-12 mm.

104,83 € (125,80 € z DDV) 209,90 €

- natančno vrtanje izvrtin za police / sponske vijake / ročaje / okovja,- širina enkratne obdelave 900 mm / priloženi omejevalci za daljše elemente,- delitev 32 mm.

Šablona perforiranaCMT900

Adapter CMT 400-1

90°

45°

Spoj narejen v 15 minutah! Vključno z nastavitvijo.

NAROČILA IN INFORMACIJE tel.: 01 561 05 37

Šablona za rogličenje CMT300 in IGM600

170,83 € (205,00 € z DDV) 240,00 € Rezilo !GRATIS

Laser 60 M LD 060B

- širina obdelave 305 oz. 610 mm,- debelina obdelave 11-25 mm,- z osnovno ploščo se izdeluje polkrite lastavičje rogle,- z dodatnimi ploščami možnost izdelave obojestranskih ravnih ali lastavičjih rogljev.

Idealna rešitev, če imate težave z nagibom pri formatni žagi.

[email protected]

PRODAJNI HIT!!

Spajanje pultov

Univerzalna šablona za nastavitev nožev

EKONOMIČNA REŠITEV!

40

33,00 € (39,60 € z DDV) 59,90 €

133,88 € (160,65 € z DDV) 157,50 €

TEH

NIČ

NA

TR

GO

VIN

A

merilno območje od 0,05 do 60 m, natančnost +/- 1,5 mm.Uporaba: merjenje razdalje, kvadrature,volumna, posredno merjenje (Pitagora)

Natančnost +/- 1,5 mm!

Page 41: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

Diamantne plošče

- za brušenje vseh vrst rezil in rezilnega orodja raznovrstnih materialov (keramika, fiberglas, orodno jeklo, titan, HM),- prednost je v vedno ravni površini,- dobavljive v treh različnih granulacijah.

DS 70 SET 3 kos AC (24,48 € z DDV) TC 59,00 €20,40 €

DS 111 AC (13,52 € z DDV) TC 59,90 €11,26 €DS 152 AC (37,40 € z DDV) TC 105,50 €31,17 €DS 70 AC (9,95 € z DDV) TC 19,90 €8,29 €

Nanašalnik lepila 180 mm eco

85,70 € (102,85 € z DDV) 100,82 €

EKSKLUZIVNO PRI NAS - 3D REZBARJENJE

2. Izbrano šablono rezbarije položite na element in jo nanj pritrdite.

3. rezilo RCS vstavite v rezkar in se lotite rezbarjenja

4. Šablono obrnete in rezbarite ponovno

5. Odstranite šablono in delo je končano, brez dodatnega brušenja.

1. element, ki ga želite obdelati, pritrdite na delovno površino.

S pomočjo CMT rezbarskih šablon in ročnega nadrezkarja lahko vsakdo postane rezbar.

RCS-BIT8 TC 149,90 € (96,30 € z DDV) 80,25 €

Še v

eč š

ablo

n v

CM

T k

atal

ogu!

SPECIFIKACIJE:• dimenzije pulta 79 x 59 cm, • višina mize 93 cm,• delovna plošča iz obstojnega, drsečega Compact materiala• teža 55 kg.

AKCIJSKA CENA:

(558,00 € z DDV) TC 999 €465,00 €

Art. 999.500.01

Delovna miza za rezkar

Osnovno rezilo za vse tipe šablon!

UPORABA:

TAKOJŠNJE INFORMACIJE! gsm: 041 697 800 [email protected]

PROFESIONALNA MIZA ZA NADREZKAR!

ZELO UPORABNO!

PRODAJNI HIT!!

41

HP pištola za lakiranjeM3200G

Pnevmatski zabijalec Prebena za sponke 2XR-ES40

99,17 € (119,00 € z ddv)

- Širina sponke 6 mm, - Dolž. sponke od 15-40 mm,- Delovni talk od 4 - 7 bar,- Set vsebuje 6.000 sponk dolžine 26/32/40 mm,- Teža 1,3 kg.

Pnevmatski zabijalec Prebena je izdelan iz kovinskih delov tako, da je ohišje zelo robustno in trpežno. Sponkač je primeren za pribijanje opaža, hrbtišč pri korpusih...

Nizkotlačna HVLP pištola za profesionalno uporabo

Cena za dizo:(32,40 € z ddv) 27,00 €

91,80 € (110,16 € z ddv)

Na voljo so še dize dimenzije 1,5/1,7/2,0

HP pištola za lakiranjeK-350G 1,0 mm Mini pištola primerna za modelarje in uporabnike, ki brizgajo majhne količine sredstev

RCS-803

(62,00 € z DDV) 51,67 €

RCS-804

(62,00 € z DDV) 51,67 €

RCS-901

(62,00 € z DDV) 51,67 €

RCS-902

(44,00 € z DDV) 36,67 €

RCS-904

(62,00 € z DDV) 51,67 €

RCS-906

(44,00 € z DDV) 36,67 €

63,75 € (76,50 € z ddv)

TEH

NIČ

NA

TR

GO

VIN

A

6000 sponk GRATIS!

Page 42: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

REPRO MATERIAL

BRUSNI KOLUT 60 mm GUMI

(28,90 € z DDV) 28,33 € 24,08 €

BRUSNI PAPIR 59x100 mm (1,70 € z DDV) 1,42 €

Brusni koluti

PU cevi za odsesovanje (z bakreno žico)

CEV 80 mm ECO (9,45 € z DDV) 8,75 €

CEV 100 mm ECO (11,52 € z DDV) 10,67 €

CEV 120 mm ECO (13,50 € z DDV) 12,50 €

CEV 150 mm ECO (17,46 € z DDV) 16,17 €

7,88 € 9,60 €

11,25 €14,55 €

Gumirano kolo za podajalnike

13,11 € (15,73 € z DDV) 14,58 €

Ceneje od obnove starih, širine 50 ali 60 mm

Grafitno platno za brusilne stroje

Širine 150 mm

(11,70 € z DDV) 10,83 € 9,75 €

Širine 610 mm

(37,80 € z DDV) 35,00 € 31,50 €

VpenjaloA/400 in A/600

A/400 AC (14,87 € z DDV) TC 18,00 € 12,39 €

- nepogrešljiva prijemala pri kopirnem rezkanju,- pritrdilna sila 200 oz. 300 kg.

Vpenjalo stranskoST/400

AC (33,32 € z DDV) TC 40,00 €27,77 €

- pritrdilna sila 220 kg

A/600 AC (20,40 € z DDV) TC 24,00 € 17,00 €

NAROČILA IN INFORMACIJE tel.: 01 561 05 37

Spone in mini spone

SPONA250 mm AC (18,90 € z DDV)400 mm AC (20,07 € z DDV)600 mm AC (21,60 € z DDV)800 mm AC (23,04 € z DDV)1000 mm AC (24,48 € z DDV)1200 mm AC (25,83 € z DDV)1600 mm AC (28,89 € z DDV)2200 mm AC (33,75 € z DDV)2500 mm AC (36,63 € z DDV)

15,75 €16,72 €18,00 €19,20 €20,40 €21,53 €24,08 €28,13 €30,53 €

-10%

Robustna konstrukcija!

Spona za širinsko lepljenje - dimenzije 1500 mm,- dvojna funkcija, stiska s strani in obenem ravna.

43,05 € (51,66 € z DDV) -10%

SPONE in PRITISKAČI

Korpusna spona 1200 mm - dimenzije 1200 mm.

40,57 € (48,69 € z DDV) 45,08 €-10%

Na zalogi tudi drugi premeri (60 - 300 mm)

Se ne krivijo!

[email protected]

100% kotnost!

DVOJNA FUNKCIJA!

42

Prodajni HIT!

Akcija!

SPONA MINI100/60 mm AC (8,19 € z DDV)150/60 mm AC (8,46 € z DDV)200/60 mm AC (8,73 € z DDV)300/60 mm AC (9,18 € z DDV)

6,82 €7,05 €7,27 €7,65 €

Vpenjalo pokončno

AC (11,48 € z DDV) TC 13,50 €9,56 €

- pritrdilna sila 220 kg

PROFESIONALNE SPONE!

TEH

NIČ

NA

TR

GO

VIN

A

Page 43: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

Baterijska vrtalkaBDF343SHE

0 – 400 min / 0 – 1.300 min/

0,8-10 mm25/10 mm36/20 Nm

14,4 V (1,5 Ah)1,3 kg

AKCIJSKA CENA:

(211,65 € z DDV) redna cena: 207,50 €176,37 €

Baterijski vijačnikDF330DWE - Lithium ion

AKUMULATORSKI PROGRAM

1. hitrost / 2. hitrost:3. hitrost: Vpenjalo za orodje:Max. globina vrtanja les/jeklo:Vrtilni moment trdo/mehko: Napetost akumulatorja: Teža:

ELEKTRIČNA ROČNA ORODJA

0 – 350 min / 0 – 1.300 min/

SSBF 0,8-10 mm21/10 mm24/14 Nm

10,8 V (1,3 Ah)0,88 kg

AKCIJSKA CENA:

(152,15 € z DDV) redna cena: 149,17 €126,80 €

Baterijski vijačnikBDF441RFE

-1 -10 – 300 min / 0 – 600 min -10 – 1.700 min

1,5 -13 mm50/13 mm70/32 Nm

14,4 V (3,0 Ah)2,3 kg

AKCIJSKA CENA:

(398,65 € z DDV) redna cena: 390,83 €332,20 €

SET vsebuje:- aku. krožna žaga BSS610D- aku. kotni brusilnik BGA452D- aku. udarni vijačnik BTD140D- aku. udarni vrtalnik-vijačnik BHP451D- aku. povratna žaga BJR181D- aku. svetilka BML185

AKCIJSKA CENA:

(908,65 € z DDV) redna cena: 890,83 €757,20 €

AKCIJSKA CENA:

(135,15 € z DDV) redna cena: 132,50 €112,63 €

VRTANJE

Moč:Št. vrtljajev: Vpenjalo:les/jeklo: Teža:

AKCIJSKA CENA:

(143,65 € z DDV) redna cena: 140,83 €119,70 €

450 W -10 – 3.000 min

1,5 -10 mm25/10 mm

1,3 kg

AKCIJSKA CENA:

(228,65 € z DDV) redna cena: 224,17 €190,55 €

Vrtalnik 6413

AKCIJSKA CENA:

(84,15 € z DDV) redna cena: 82,50 €70,13 €

Vrtalnik DP4011

720 W -1 -10 - 1.200 min / 0 - 2.900 min

1,5 -13 mm40/13 mm

2,3 kg

780 W2.7 J (moč udarca)

SDS25/24/13 mm

3 kg

Vrtalnik HP2051

Vrtalnik HR2470T

720 W -1 -10 - 1.200 min / 0 - 2.900 min

1,5 -13 mm40/20/13 mm

2,5 kg

AKCIJSKA CENA:

(934,15 € z DDV) redna cena: 915,83 €778,46 €

ŽAGANJE

Moč:Št. vrtljajev: Rez 90°:Rez 45°: Teža:

AKCIJSKA CENA:

(460,70 € z DDV) redna cena: 451,67 €383,92 €

1.650 W -14.800 min

69 x 13069 x 8514,3 kg

AKCIJSKA CENA:

(143,65 € z DDV) redna cena: 140,83 €119,70 €

Žaga LH1040

AKCIJSKA CENA:

(551,65 € z DDV) redna cena: 540,83 €459,70 €

1.800 Wdolžina meča: 40cm

hitrost verige m/s: 13,3

4,4 kg

Žaga SP6000 z letvijo 1.400 mm

Žaga UC4020A

Žaga LS1216

1.650 W -13.200 min

115 x 308115 x 218

23,8 kg

1.300 W -12 - 5.200 min

5539

4,4 kg

AKCIJSKA CENA:

(220,15 € z DDV) redna cena: 215,83 €183,45 €

ŽAGANJE

Moč:Št. hodov: Hod: Teža:

AKCIJSKA CENA:

(220,15 € z DDV) redna cena: 215,83 €183,45 €

450 W -1500 - 3.100 min

18 mm1,9 kg

AKCIJSKA CENA:

(279,65 € z DDV) redna cena: 274,17 €233,04 €

Žaga 4329

AKCIJSKA CENA:

(101,15 € z DDV) redna cena: 99,17 €84,29 €

Žaga 4351 FCT Žaga JR3070CT

Žaga 4350 FCT

720 W -1800 - 2.800 min

26 mm2,5 kg

720 W -1800 - 2.800 min

26 mm2,6 kg

1.510 W -10 - 2.800 min

32 mm4,6 kg

Set LXT600

BREZPLAČNO SVETOVANJE POKLIČITE

18 V

[email protected]

43

TEH

NIČ

NA

TR

GO

VIN

A

Page 44: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

AKCIJSKA CENA:

(220,15 € z DDV) redna cena: 215,83 €183,45 €

SKOBLJANJE,STARANJE,SESANJE

Moč:Št. vrtljajev: Širina: Teža:

AKCIJSKA CENA:

(466,65 € z DDV) redna cena: 457,50 €388,88 €

1.200 W -115.000 min

170 mm9 kg

AKCIJSKA CENA:

(211,65 € z DDV) redna cena: 207,50 €176,38 €

Skobeljnik KP0810

AKCIJSKA CENA:

(585,65 € z DDV) redna cena: 574,17 €488,04 €

850 W -116.000 min

82 mm3,3 kg

1.300 W3pretok zraka 216 m /h

prostornina 20L6,5 kg

Stroj za praskanje 9741

Sesalnik VC2010L

860 W -13.500 min

120 mm4,2 kg

Skobeljnik 1806B

AKCIJSKA CENA:

(92,65 € z DDV) redna cena: 90,83 €77,20 €

REZKANJE

Moč:Št. vrtljajev: Vpenjalo: Teža:

AKCIJSKA CENA:

(313,65 € z DDV) redna cena: 307,50 €261,38 €

530 W -135.000 min

6 mm1,5 kg

AKCIJSKA CENA:

(483,65 € z DDV) redna cena: 474,17 €403,04 €

Rezkar 3710

AKCIJSKA CENA:

(84,15 € z DDV) redna cena: 82,50 €70,13 €

530 W -135.000 min

6 mm1,6 kg

2.300 W -19 - 22.000 min

12 mm6,1 kg

Rezkar RP1110C Rezkar RP2300FCX

1.100 W -18 - 24.000 min

8 mm3,4 kg

Rezkar 3709

AKCIJSKA CENA:

(279,65 € z DDV) redna cena: 274,17 €233,04 €

BRUŠENJE

Moč:Trak: Teža:

AKCIJSKA CENA:

(84,16 € z DDV) redna cena: 82,50 €70,13 €

650 W75 x 457 mm

2,6 kg

AKCIJSKA CENA:

(237,15 € z DDV) redna cena: 232,50 €197,63 €

AKCIJSKA CENA:

(152,16 € z DDV) redna cena: 149,17 €126,80 €

1.010 W100 x 610 mm

4,8 kg

200 W -1št. nihajev: 14.000 min

št. hodov: 28.000nihanji krog: 1,5 mm

dimenzije: 112 x 100 mmteža: 1,1 kg

Brusilnik 9911 Brusilnik 9404 Brusilnik BO4555 Brusilnik BO6030

310 W -1št. vrtljajev: 4 -10.000 min

-1št. hodov: 8 -20.000 minhod: 3 mm

dimenzije: 170 mmteža: 2,4 kg

NAROČILA IN INFORMACIJE tel.: 01 561 05 37

LAMELIRANJE IN KRPANJE SMOLNIHKANALOV

LAMELLO TOP20 S3 500W

LAMELLO MINISPOT G2A 700W

-7%

Št. vrtljajev:Max. globina reza: Moč:Teža:

AKCIJSKA CENA:

(767,81 € z DDV) redna cena: 668,00 €639,84 €

AKCIJSKA CENA:

(625,80 € z DDV) redna cena: 640,00 €544,00 €

AKCIJSKA CENA:

(420,73 € z DDV) redna cena: 377,00 €350,61 €

LAMELLO C3 CLASIC

-110.000 min20 mm705 W3,1 kg

-110.000 min20 mm800 W3,5 kg

-18.000 min20 mm700 W3,2 kg

[email protected]

44

Regulacija višine +-2 mm (korak 0,1 mm)

Stroj za popravilo napak v lesu, smolne kanale ... AKCIJSKA CENA:

+ ddv56,66 €

REZKAR ZA SMOLNICE

AKCIJSKA CENA:

+ ddv28,00 €

LAMELNI REZKAR

TEH

NIČ

NA

TR

GO

VIN

A

Page 45: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

604,56 € (725,47 € z DDV)

MAFELL MOZNIČARKA DD40G MIDI MAX Ročna profesionalna mozničarka s katero

boste lahko hitro sestavili korpus omare, sestavili predal in izvrtali izvrtine za police, tako boste z enim strojem naredili dve operaciji. Priročni strojček boste lahko odnesli tudi na teren, kjer jo boste lahko uporabili za dodatne dodelave ali predelave.

- globina vrtanja: 0 – 37 mm,- razmak med svedri: 32 mm,- min. - max. debelina, svedra: 3 - 12 mm,- teža: 2,8 kg.

1.293 € (1.552 € z DDV)

MAUTA ROČNA TRAČNA ŽAGA Prenosna tračna žaga za izdelavo

glav pri ostrešjih. Z ročno tračno žago boste lahko hitro in enostavno izrezali profil na tramovih in legah.

- višina reza: 300 mm,- globina reza: 200 mm,- priklop: 220 V, teža: 19 kg.

Vlagomer Gann COMPACT BlueLINE

Vlagomer BlueLine je zelo zmogljiv in enostaven pri merjenju vlažnosti lesa. Merilno območje od 6% do 25% vlažnosti lesa v 4 - skupinah, možnost merjenja gradbenih materialov v 3. skupinah in izolacijskih materialov v 3. skupinah od 0,4% do 6,0% (mase/teže na cent). Samodejna nastavitev temperature okolice. Štirivrstični LCD zaslon. Spomin za maksimalno in minimalno doseženo meritev.

Vlagomer Gann COMPACT B BlueLINE

Vlagomer BlueLineza merjenje vlažnosti gradbenih materialov v 6. skupinah in izolacijskih materialov v 2. skupinah merjenje od 0 do 100 digitov (enot). Zvočno opozorilo pri preseženi želeni nastavljeni vrednosti vlažnosti materialov. Spomin za zadnjo najvišjo zmerjeno vrednost. Trivrstični LCD zaslon. Samodejna kalibracija naprave, prikaz temperature okolice.

Vlagomer Gann COMPACT TF BlueLINE

Vlagomer BlueLine „Termo - vlagomer“ za merjenje temperature in vlažnosti. Vlagomer je široko uporaben, na primer za spremljanje življenjskega prostora, vlažnosti skladišč, itd. Trivrstični LCD za sočasno odčitavanje temperature zraka, vlažnost zraka in temperaturo rosišča. Območja merjenja: relativna vlažnost 5% do 95%, temperatura

o ood -20 C do +80 C. Navedba 3vlažnosti vlage v g/m .

Art. 5620 AC (129,60 € z DDV) 108,00 €

Art. 4782 AC (194,40 € z DDV) 162,00 €

Art. 2703 AC (129,60 € z DDV)108,00 €

VLAGOMERI

Vlagomer Gann HT65 M18

Vlagomer Gann HT85T M20

-15%

Vlagomer s katerim boste lahko kontrolirali vlažnost lesa tudi pozimi pri nizkih temperaturah

Odo -10 C. Možnost pa imate kontrolirati vlago tudi Ov nizko temperaturnih sušilnicah do + 40 C.

Nastavitev 4. skupin vrst lesa. Priložena ročna elektroda za merjenje vlažnosti lesa.

O ONastavitev temperature: od -10 C do + 40 C. Območje merjenja od 4% do 60%.

332,20 € (398,64 € z DDV) 469,00 €

Natančno merjenje vlage lesa, gradbenih materialov in merjenje temperature. Vlagomer katerega lahko uporabljate za prevzem lesa, kontrolirate lahko vlažnost lesa v sušilnicah, merite vlažnost gradbenih materialov. Priložena ročna elektroda za merjenje vlažnosti lesa.

O ONastavitev temperature: od -10 C do + 90 C.Območje merjenje vlažnosti lesa: od 4% do 100%. Merjenje gradbenega materiala: od 0 do 80 enot (0,5% do 25%

O Ovlažnosti). Merjenje temperature: od -50 C do +199 C.

417,35 € (500,82 € z DDV) 589,20 € -15%

Ročni nadrezkar CMT 7E

Nastavitev višine in potapljanje vobdelovanec z ročko preko zobate letve.

SPECIFIKACIJA:• moč 2000 W,• 8.000 - 20.000 obr./min,• stročnici 8 in 12 mm,• hod 0 - 68 mm,• teža 6 kg.

Najboljši ročni nadrezkar leta 2009 po ocenah priznane ameriške revije Fine WoodWorking.

AKCIJSKA CENA:

(351,00 € z DDV) 292,50 €

Nastavitev višine je možna od zgoraj.

OPCIJA - letev 800 mm (188,32 € z DDV)156,93 €

-20%

TAKOJŠNJE INFORMACIJE! gsm: 041 697 800 [email protected]

Najbolje ocenjenrezkar po znani

reviji!

Ročna mozničarka!!

NAJBOLJ PRIZNANI VLAGOMERJI!

45

Nadrezkar CMT 8E

Po izrednem odzivu na rezkar CMT 7E prihaja na tržišče njegov manjši brat.

SPECIFIKACIJA:• moč 1000 W,• 8.000 - 20.000 obr./min,• hod 0-59 mm,• stročnici 8 in 12 mm,• teža 4 kg.

AKCIJSKA CENA:

(238,50 € z DDV) 198,75 €

PRODAJNI HIT!!

Za tesarje!

PRODAJNI HIT!!

Gradbenimateriali!

Za profesionalnouporabo!

Temperaturain vlažnost!

Merjenje tudi neposrednoiz sušilnice!

TEH

NIČ

NA

TR

GO

VIN

A

Page 46: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

RABLJENI STROJI s GARANCIJO! 6-MESEČNO

Več strojev na: www.lestroj.si

www.lestroj.si

Stroj za izdelavo briketov POR

Formatna žaga SCM HYDRO 3200 CNC stroj Morbidelli Author 427

CNC stroj SCM RECORD 132 NT Avtomatska razrezovalka GIBEN Rezkar Griggio T45

Robna lepilka SCM tip S2000 Robna lepilka SCM OLIMPIC K203R Robna lepilka Holz Her SPRINT 1411

Formatna žaga SCM SI16W Formatna žaga SCM HYDRO 3200 Formatna žaga SCM SI400 EP CLASS

Tračna žaga FBR-460

46

INFORMACIJE tel.: 01 561 05 30

l. 2005, polna delovna miza 4100x1200 mm l.2003, dimenzije reza 3200x3200 mm Kombinacija profiliranje in čepljenje, nagib vretena

Kompletna oprema, l.2008Nanos, čelilniki, multifunkcijski rondomat, postrgala, krtače

Nanos lepila, čelilniki, nagibni rezkarji, ravna in okrogla postrgala, krtače

3200 mm voz, predreziloAvtomatsko desno vodilo, avt.dvig-spust, nagib, računalnik EASY, predrezilo,CE.

Rezkar SCM T130

Debelinka BRATSTVO 630

RA

BLJ

ENI S

TRO

JI

Page 47: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

Tanek in trden spoj pri robnem lepljenju je ključnega pomena. Dandanes najbolj uporabljen sistem nanosa lepila, je preko nanašalnega valjčka. Da zagotovimo optimalen nanos ( skoraj nevidni spoji), je potrebno vzdrževanje lepilnega kotlička.

Če imate staro robno lepilko in vam pušča višek lepila, potem je potrebno obnoviti kotliček. Z vzdrževanjem kotličkov lahko dolgoročno ohranimo kakovosten nanos lepila, predvsem pa tanek nanos, ki je ključnega pomena, da je spoj le minimalno viden. Je pa dejstvo, da več ko robimo, manj potrebujemo vzdrževanja. Vsekakor pa priporočamo vsakoletno čiščenje kotlička.

Redno mazanje je potrebno in sicer z mazalno mastjo, Če je potrebno zamenjamo ležaj na spodnjem delu ki je odporna do 220 °C. Če uporabljamo navadno kotlička, kjer je verižnik na osi nanašalnega valjčka. mazalno mast se le-ta stopi, to pa povzroči lahko Bodimo pozorni, da je profil nanašalnega valjčka neprijetne težave kot so blokada ležaja. enakomeren in da ni obrabljen.

Zaradi oblog se segrevanje lepila podaljšuje, spoj je V nasprotnem primeru ga moramo zamenjati z novim. manj kakovosten. Če želimo kotliček generalno očistiti, Preverimo lopute, saj so pri nevzdrževanih kotličkih moramo odstraniti kompletno lepilo. Popolnoma ga nemalokrat neravne, kar pa preprečuje točno lahko očistimo le, če ga odstranimo s stroja. Najprej je regulacijo lepila. Pri sestavljanju je pomembno, da je potrebno kotliček segreti na 200 °C. Čistimo z leseno dobro sestavljen in pa seveda dobro zatesnjen.deščico, da ne poškodujemo teflonske prevleke v kotličku. Uporabimo industrijski fen za sprotno Če kotliček redno vzdržujemo ne bomo imeli težav z segrevanje in čiščenje kotlička. Nato kotliček zalivanjem lepila. Čiščenje odvečnega lepila bo kompletno razstavimo in očistimo vsak del posebej. minimalno, fuge pa minimalno vidne.

KORISTNI NASVETI LESTROJ SERVISA Kako vzdrževati kotliček pri robnih lepilkah?

LESTROJ SERVIS Informacije na:

01/561 05 32 ali 051 671 004 Za vas imamo na voljo 7-člansko servisno ekipo.

Letno namestimo preko 500 lesno obdelovalnih strojev.

Pridobljene izkušnje so lahko zelo dragocene in jih delimo z vami!

Lepilni kotličen, dobro sestavljen in zatesnjen.

Očiščeni deli kotlička. Kotliček čistimo z lesno deščico, da ne poškodujemo teflonske prevleke.

SERVIS tel.: 01 561 05 32 e-pošta: [email protected]

47

SER

VIS

Page 48: Lestroj-ev veliki katalog strojev pomlad 2011

Lestroj d.o.o | Motnica 2a | 1236 TrzinStroji: 01/561 05 30 | Trgovina: 01/561 05 37 | 01/561 05 40E-naslov: [email protected] | www.lestroj.si

KJE SMO? Najdete nas v industrijski coni Trzin in sicer takoj na vhodu v industrijsko cono, prvo križišče na levo, druga stavba na desni strani.

Redni delovni čas:8h - 17h (pon - pet)

Cene veljajo do 30. aprila 2011. Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do sprememb in tiskarskih napak.

BREZPLAČNO STROKOVNO SVETOVANJEVeseli bomo, če nas obiščete ali nas pokličete.

Glede na vaše želje in potrebe Vam bom poiskali najboljšo rešitev!

Želite, da Vas svetovalec obišče? Pokličite!

Tehnični svetovalci:

Domen Stupicatehnični svetovalec gsm: 031 344 785tel.: 01/561 05 41 [email protected]

Marko Krumpestartehnični svetovalecgsm: 051 671 007 tel.: 01/ 561 05 35 [email protected]

Franc Stupicadirektor

gsm: 051 671 00101/561 05 47 [email protected]

Klemen Jeretinatehnični svetovalecgsm: 051 671 002 01/561 05 46 [email protected]

Primož Orehartehnični svetovalec

gsm: 031 380 20601/561 05 32 [email protected]

Servisna ekipa Lestroj

Kontaktna oseba:Jože Veselič, vodja servisaTel.: 01/561 05 45Gsm: 051 671 004E-mail: [email protected]

TEHNIČNA TRGOVINA

INFO TELEFON:01/561 05 30

SERVIS

oblik

ova

nje

: w

ww

.ed

izajn

.si |

031 3

0 4

0 5

5

»BREZ RIZIKA«»Če s strojem niste povsem zadovoljni, ga lahko v roku 30 dni od dobave vrnete. Mi Vam stroj zamenjamo ali vrnemo denar. Velja za standardne stroje!»

GARANCIJA ZA NAJUGODNEJŠO PONUDBO:»Če v času trajanja akcije ali po vašem nakupu najdete ugodnejšo ponudbo za isti artikel, Vam ponudimo boljšo ponudbo, za Vaš trud pa Vas še dodatno nagradimo. »

PREVOZ IN MONTAŽA STROJEV: - odgovornost razkladanja stroja prevzema Lestroj d.o.o.- namestitev stroja na želeno mesto- dodatna nastavitev stroja in uvajanje- brezplačna dostava in montaža za naročila v aprilu

ODKUP RABLJENIHSTROJEV

051 671 001