Politica de Mediu, Sanatate si Securitate in Munca - flex.com 20Poster...pentru imbunatatirea mediului si pentru asigurarea sanatatii si securitatii in munca a tuturor. ... Prin Sistemul de Management de Mediu, Sanatate si

 • Published on
  06-Feb-2018

 • View
  221

 • Download
  3

Embed Size (px)

Transcript

 • CS

  E-C

  PL-

  1-00

  1-00

  Rev

  . F

  Politica de Mediu, Sanatate si Securitate in Munca

  Mike McNamara, Chief Executive Officer

  Vom monitoriza si masura performanta noastra si ne vom conforma tuturor cerintelor legale si altor cerinte pe linie de mediu, sanatate si securitate in munca la care am subscris, pentru a ne mentine statutul de organizatie corporatista responsabila in toate locatiile in care operam.

  Vom promova si incuraja o cultura in care managementul, persoanele care lucreaza pentru si in numele Flextronics cat si colaboratorii sai, sa isi asume responsabilitatea de a lucra in parteneriat pentru imbunatatirea mediului si pentru asigurarea sanatatii si securitatii in munca a tuturor.

  Vom pune in mod deschis aceasta politica la dispozitia tuturor persoanelor care lucreaza pentru si in numele Flextronics, furnizorilor, clientilor cat si publicului larg.

  Vom revizui periodic obiectivele si tintele de mediu, practicile si procedurile noastre pentru a adresa schimbarile circumstantelor si pentru continua imbunatatire a performantei noastre.

  Vom lua toate masurile necesare pentru asigurarea unui mediu de lucru sanatos si sigur, pentru protejarea mediului, conservarea energiei si a resurselor naturale, pentru prevenirea poluarii si a riscurilor la locul de munca, prin aplicarea unor practici adecvate de management si tehnologie.

  Imbunatatirecontinua

  xecutive OOffffiicer

  Imbunatatirea performante

  i

  Protejar

  ea mediului si prevenireariscurilor in munca

  Monitorizare si m

  asurareProm

  ovar

  ea u

  nei c

  ultu

  riFlextronics reconfirma responsabilitatea sa cetateneasca in calitatea sa de organizatie corporatista. Prin Sistemul de Management de Mediu, Sanatate si Securitate: