Presentació reunió pares i mares p3 13 14

  • Published on
    10-Jul-2015

  • View
    155

  • Download
    1

Embed Size (px)

Transcript

REUNI DE PARES I MARES

REUNI DE PARES I MARESESCOLA LA TORRETACURS 2013-2014

El nostre objectiu com a mestres s ajudar-los a:

Aprendre a ser i actuar duna manera cada vegada ms autnoma. Aprendre a pensar i comunicar. Aprendre a descobrir i tenir iniciativa. Aprendre a conviure i habitar el mn.

OBJECTIUS DE CICLE I NIVELLPartirem de les tres rees del Currculum:

DESCOBERTA DUN MATEIX I DELS ALTRES

DESCOBERTA DE LENTORN

COMUNICACI I LLENGUATGESHBITS DAUTONOMIA, ORDRE I HIGIENETreures i posar-se la bata i la jaqueta sols.Cordar i descordar els botons, cremalleres ... Menjar sols.Endrear els seus estris, els fulls a la carpeta ...- Saber fer una fila. - Cuidar el material collectiu, les joguines i recollir-los. - Rentar-se i eixugar-se sols. - Anar sols al lavabo i netejar-se. - Mocar-se sols.

DESCOBERTA DUN MATEIX I DELS ALTRESFarem una sessi setmanalment.Experimentarem amb el cos i el moviment a partir de diferents materials.

Es buscar el coneixement del cos i de les seves possibilitats.

PSICOMOTRICITATCal portar: xandall, bambes amb velcro mitjons antilliscants.

A finals de cada trimestre, es tornaran per ser rentats.

Es fomentar la expressi de les emocions a partir dels diferents llenguatges.El control de les seves emocions.Resoluci dels conflictes a travs del dileg.

GESTI DE LES EMOCIONS

DESCOBERTA DE LENTORN

Es treballar a partir:

LES FESTES POPULARS

LES ESTACIONS DE LANY

LENTORN PROPER

SORTIDESPer lentorn del poble.

Viu la tardor Santa Maria de Palautordera7/11/13Viatge al pas de Marmar, Aqurium Barcelona 7/2/14

Jornada de convivncia. .

PROJECTESEl nom de la classe.El projecte interdisciplinar de lescola.Projecte a triar pels nens i nenes.

COMUNICACI I LLENGUATGES Es fomentar la conversa diria.

Es memoritzar dites, poemes, endevinalles.Es parteix dels noms propis dels alumnes i dels seus companys/es i del vocabulari relacionat amb els temes treballats a laula a fi de que linfant trobi la funcionalitat.Es fomentar la explicaci de contes a fi dampliar el seu vocabulari.

Especialistes que entren a laulaANGLS: Una sessi setmanalment. Es treballar a partir de canons i contes a fi dampliar el vocabulari daquesta llengua.

MSICA: Una sessi setmanalment. Es treballar a partir de canons i audicions, sexperimentar amb instruments

METODOLOGIABasada en lexperimentaci i la vivncia.

Parteix dels coneixements previs dels alumnes per aconseguir un aprenentatge significatiu.

Diferents organitzacions a laula per respondre a les diferents formes daprendre i atendre a la diversitat: gran grup, petit grup, individual, racons de treball i de joc.

TALLERS

ORGANITZACI DE LAULALes rutines diries es desenvoluparan a partir dels diferents crrecs: - Lencarregat de la fila.El responsable de passar llista.El responsable del temps.El responsable del material.El missatger.El responsable de la biblioteca de laula.Qu cal portar?La roba marcada i amb beta.Roba cmode fcil de descordar i portar bambes i sabates que facilitin lautonomia.No portar joguines de casa, ni braalets Cal portar un paquet de tovalloletes humides, una capsa de mocadors de paper i una muda de recanvi etiquetada amb el nom del nen/a.La bata i una tovallola petita per eixugar les mans. Es portaran els dilluns a lescola i es tornaran els divendres.

No cal portar motxilles, noms bosses desmorzars.Dins la bossa: cal portar el tovall i el got que es quedaran a lescola durant el dia.

ESMORZARS- Cal esmorzar a casa, portar poca cosa.No es poden portar sucs ni bolleria.Portar lesmorzar en una carmanyola.

Esmorzar saludable: Dimecres i divendres cal portar fruita o fruits secs.

NORMES DE FUNCIONAMENTPuntualitat a les entrades i sortides. Si un nen ha de venir ms tard cal que ho faci a lhora del pati (11h)

Medicaments: - Cal procurar donar els medicaments a casa.Es donar medicaments acompanyats de lautoritzaci del tutor/a i amb la dosis individual que cal donar.

AVALUACIEs contnua: es valora el progrs de lalumne/a al llarg del curs.Sentregaran dos informes valorant la seva evoluci. Un al segon trimestre i un altre al tercer.

RELACI FAMLIA-ESCOLAEs busca la participaci dels pares amb lescola i amb el treball que es fa a laula.Es vol aconseguir una relaci fluda i propera amb les famlies.

Lhorari datenci ser:DIVENDRES: 12:30-13:30H

US DESITGEM UN BON CURS!!!!