Primaverart 2016 triptic

 • View
  216

 • Download
  1

Embed Size (px)

DESCRIPTION

 

Text of Primaverart 2016 triptic

 • p r i m a v e r a r tarts escniques a peu de carrer

  El Morell De l1 al 3 dabril de 2016

 • Bombolles de Paper

 • Des-Hbitat

  La Tal

  D i v e n d r e s , 1 d 'a b r i l

  Carill

  21 hPlaa de la FontTeatre

  Un rellotger fa de l conductor per explicar les diferents histries sempre en to d'humor. Veurem aparixer: histries de pallassos, d'amor i gelosia, baralles barroques i, ns i tot, fragments d'pera.

  Dna un cop dull > http://bit.ly/carillo

  Vaivn Circo

  22.30 h Plaa Francesc MaciCirc

  Des-Hbitat s la trobada de quatre supervi-vents. Com fer habitable l'inhspit, com trobar l'harmonia en all hostil. Quatre personatges buscant un espai vital. Des-Hbitat s un espectacle gestual amb una sorprenent escenograa viva i protagonista. En denitiva, una histria explicada des del moviment.

  http://bit.ly/deshabitatvaivenDna un cop dull >

 • Unaparadetaparticular La Bleda

  MarxaAttacks!

  D i s s a b t e , 2 d 'a b r i l

  11 hRambla Joan MaragallTeatre

  Mai havia estat tan divertit anar a mercat! Sobretot si la mestressa de la paradeta s la masoBleda. Amb la seva clau ens obrir un mn ben particular: On el carbass ens far una can, coneixereu el psol ms fams, i la mongetera mgica... De tot aix una recepta fareu entre canons, rialles i endevinalles.

  Dna un cop dull > http://bit.ly/paradetableda

  Band the Marxa

  12.30 hRambla Joan MaragallMsica

  Recorregut pels bars del poble a l'hora del vermut. Marxa Attacks s la combi-naci del millor teatre de carrer amb la msica dels ms variats estils, que dna com a resultat un espectacle original, divertit i sorprenent.

  Dna un cop dull > http://bit.ly/marxattacks

 • Campi qui Pugui

  D i s s a b t e , 2 d 'a b r i l

  Bombollesde paper Mcab Dans

  Manneken'spis

  17 hTeatre-AuditoriDansa / Msica / Multimdia

  En Roger s un msic, trompetista, enamorat de les bombolles i de les coses rodones, s per aix que a casa seva tot s rod. En Roger es passa nit i dia intentant unir les seves passions, la trompeta i les bombolles, i per aix vol fer bombolles amb la trompeta. Per aconseguir-ho necessi-tar l'ajuda d'una fada peculiar, La Bumb.

  Dna un cop dull > http://bit.ly/bombollespaper

  A les 18 i a les 22.30 hPlaa de la FontTeatre

  Ha arribat el moment d'inaugurar la nova font del poble. Bronze, llum i aigua. I unes gures ben especials, aparentment immbils. Espectacle sense paraules que juga amb el llenguatge de les mscares i un histrionisme que evoca la comdia de l'absurd. Realisme i superrealisme, esttica, moviment, sorpreses i interacci amb el pblic.

  Dna un cop dull > http://bit.ly/mannekencampi

 • Entredos

  D i s s a b t e , 2 d 'a b r i l

  OpenDoor PereHosta

  18.30 hDes de la Pl. de la Fonta la Pl. Francesc MaciTeatre

  Apareix una porta del no-res... quina gran oportunitat per obrir-la!, i saber qu hi ha a l'altre costat. Per resulta que a l'altre costat tamb hi som nosaltres, la nostra vida de cada dia... i tamb un personatge excntric, curis, surrealista i, en alguns moments, enginys... que porta la porta i la deixa aqu i all amb la necessitat de transportar-la divertint-se. Espectacle porttil.

  Dna un cop dull > http://bit.ly/opendoorpere

  Capicua

  19 hPlaa Francesc MaciCirc

  Sona el despertador, m'aixeco del llit i, com cada dia, em preparo un caf. De sobte, a la meva m, en lloc de la tassa hi apareix una sabata. Amb la sabata a la m busco una resposta i trobo una dona... Estic somiant o despert? Si aix s un somni, si us plau que no em despertin.

  Dna un cop dull > http://bit.ly/entredoscapicua

 • D i s s a b t e , 2 d 'a b r i l

  Miquel Gil:40 ANYSDE CARRERA

  23 hJardins de lAjuntamentMsica

  L'espectacle de celebraci dels 40 anys de Miquel Gil s'anomena "Matria" i es compo-sa de canons indites i de versions renova-des d'alguns dels temes ms emblemtics de la trajectria del cantaor, ja ve sigui de la seva etapa de Al Tall o com a artista en solitari. Una actuaci en format quartet, buscant noves sonoritats sense deixar de banda l'essncia tradicional.

  Dna un cop dull > http://bit.ly/miquelgil

 • ElsVinardells

  D i u m e n g e , 3 d 'a b r i l

  TheLoser Matteo Galbusera

  A les 12 i a les 18 hPlaa Francesc MaciClown

  Un solitari frustrat empleat de l'ocina latlica de correus passa els diumen-ges pescant. Cada diumenge, mentre est pescant vora el riu es descobreix a ell mateix, mentrestant es transforma en jugador de tennis y altres personatges que juguen dins el seu cap. Prepareu-vos per conixer "el jefe", el Rei del Absurd.

  Dna un cop dull > http://bit.ly/losermatteo

  13 hJardins de lAjuntamentMsica

  Els Vinardells amb ms de 10 anys de trajectria com a grup ens oferiran un concert que podrem degustar amb un bon vermut a la m. Ens oferiran un repertori que va des de la msica per gralla i timbal ms tradicional ns a les versions dels xits ms recents.

  Dna un cop dull > http://bit.ly/vinardells

 • Dna un cop dull > http://bit.ly/rapateatre

  D i u m e n g e , 3 d 'a b r i l

  L'adulador La Rapa Teatre

  19 hJardins de lAjuntamentTeatre

  L'Adulador s una de les 16 comdies que Carlo Goldoni va escriure durant l'any 1750. Un text curis perqu s'aborden problemes de la societat i, ms concretament, poltics. s una pea sorprenent per l'hbil crtica a qu sotmet els aduladors que es van situant en la societat i s'aproten dels seus llocs per aconseguir privilegis i, sobretot, poder.

 • RESUM DACTIVITATS Divendres, 1 d'abril

  Carill (La Tal)21 h Plaa de la Font TeatreDes-Hbitat (Vaivn Circo)22.30 h Plaa Francesc Maci CircDissabte, 2 d'abrilUna paradeta particular (La Bleda)11 h Rambla Joan Maragall TeatreMarxa Attacks! (Band the Marxa) 12.30 h Rambla Joan Maragall MsicaBombolles de paper (Mcab Dans)17 h Teatre-Auditori Dansa / MsicaManneken's pis (Campi qui Pugui) 18 h - 22.30 h Plaa de la Font TeatreOpen Door (PereHosta)18.30 h Pl. de la Font a la Pl. Francesc Maci TeatreEntredos (Capicua)19 h Plaa Francesc Maci CircMiquel Gil: 40 anys de carrera23 h Jardins de lAjuntament MsicaDiumenge, 3 d'abrilThe Loser (Matteo Galbusera)12 h - 18 h Plaa Francesc Maci ClownEls Vinardells13 h Jardins de lAjuntament MsicaL'adulador (La Rapa Teatre)19 h Jardins de lAjuntament Teatre

 • Entredos

 • www.elmorell .cat