REUNIÓ DE FAMÍLIES 1r

 • View
  1.126

 • Download
  1

Embed Size (px)

Text of REUNIÓ DE FAMÍLIES 1r

 • REUNI DE FAMLIES Cicle Inicial - 1rCURS 2013-14

 • Presentaci del nou cursHorari escolarLes mestresLes normesCalendari escolarPautes de treballProjectes escolaQu i com treballemCom tenim organitzada laulaAltres informacionsSortides

 • Horari escolar:Mat: de 9 a 12hTarda: 14.30h a 16.30h

  SEP: Dimarts i dijous16.30h a 17.30h

  Entrades i sortides.Transport.

 • Quins mestres tenim? Tutores: 1 A: Cristina Bello 1 B: Rosa Duran Msica: Cristina Puig Educaci Fsica: Eva Sallent Angls: Laura CasademontInformtica: Eva Sallent, Montse Espelt i tutores. Biblioteca: Sole Trilla i Rosa Duran.Expressi escrita: Marta Gallardo i Eva GarcaSuport de lectura: Eva Sallent i Montse Figueras.Mestra dEducaci Especial: Imma SalvadMestra dAudici i Llenguatge: Raquel Riera.

 • Les normesPuntualitat. Justificants dabsncia.Carmanyola. Malalties: febre (+ 37 ), diarrees i/o vmits, malalties contagioses. Polls.Medicaci.Actualitzar els nmeros de telfon.Got.Educaci fsica: necesser , roba i calat esportiu.Agenda escolar.Dia de la fruita: dimarts.

 • Calendari escolar:Festes a lescola:Castanyada, 31 doctubre de 2013.Concert Nadal, 21 de desembre. Cloenda fi de curs: 20 de juny de 2014.DIES FESTIUS: 12 octubre, 1 de novembre, 6 i 8 de desembre i 1 de maig. DIES DE LLIURE DISPOSICI:Dilluns 4 de novembreDilluns 10 de marDivendres 2 de maigVACANCES:Nadal: del 21 de desembre al 7 de gener de 2014, ambds inclosos.Setmana Santa: del 12 al 21 dabril de 2014, ambds inclosos.FESTA LOCAL: 3 de febrer i 10 dagost.

 • Com tenim organitzada laula?

  Les taules sn de sis alumnes.Crrecs:pissarrameteorleg/a material (2)Ordre secretari/abibliotecaLa finalitat de tenir encarregats s que cada vegada es facin ms responsables i segueixin unes rutines i uns hbits de treball.

 • Pautes de treball:Agenda: s el mitj de comunicaci entre la famlia i lescola, i a lapartat adient hi apuntem els deures.

  Deures: crear lhbit destudi.

  Llibretes: Treball general (vermella) Coneixement del medi (blava)Expressi escrita (taronja).

  Hbit dorganitzaci i orientaci. Treballem la bona presentaci.

 • Qu treballem? LECTURA I CLCUL 25 MINUTS DIARISLECTURA:Lectura guiadaLectura pels altresLectura per gustLectura matemticaLectura per parelles

  CLCUL:Velocitat de clculProblemes Estratgies numriquesEstratgies de clculJocs de mates

  LECTURA INDIVIDUAL 5 MINUTS amb la mestra.

 • Qu treballem? Matemtiques:-La numeraci del 0 al 99. - La desena. Saber passar duna desena a laltra.- El clcul mental: saber comptar sense dits. Si cal amb material, per sense dits.-Operacions: la suma portant i la resta.- Problemes: resoluci de problemes duna i dues operacions (suma i resta).-Tamb treballarem la lgica, lorientaci i la geometria.LLengua:- Lectura i expressi escrita amb lletra lligada.- Que facin un bon tra.- Estem introduint normes ortogrfiques bsiques.-Saber copiar textos sense faltes dortografia.- Potenciar el text lliure (llibreta).

 • Com treballem? En mig grup:

  InformticaExpressi escritaBiblioteca/Angls En gran grup, per taules o en parelles:A la resta drees.

 • Alternativa:Es treballen temes relacionats amb els valors i la convivncia entre iguals. Es fa travs dhistries reals,contes i el dileg i la participaci dels alumnes.Castell:Es prioritza lexpressi i la comprensi oral, i ladquisici de vocabulari.Medi:Tots els temes de medi natural i social estan relacionats amb lentorn ms proper al nen/a, amb aspectes que lenvolten. Treball per projectes.

 • Projectes Escola:Pla lector.Llibres cooperatius.El teatre: 24 de generProjecte Interdisciplinar: EL CMIC, EN TINTN. Setmana del 5 al 8 de novembre.

 • Altres informacions:Tres informes per curs (desembre, abril i juny).Entrevistes: els dimecres de 12h a 13h.

  BLOCS dels cicles.Correu electrnic de lescola: escolajoanadempuries@gmail.com

 • SORTIDES

  Autoritzaci sortides pel poble.Famlies: acompanyants poble. Forma de pagament. Entregar autoritzaci i rebut.

  PRIMER TRIMESTREnovembre/13Observaci dels canvis de la tardorCastell dEmpries18/novembre/13Teatre: The enormour TurnipEscolaXerrades de la policia local EscolaPart prctica de la policia local Escola desembre/13Cantada de Nadales (Esglsia)Castell dEmpriesSEGON TRIMESTREXerrades de la policia local EscolaPart prctica de la policia local EscolaConixer el barri i tamb conixer qu podem trobar a la biblioteca. Castell dEmpriesTERCER TRIMESTREabril/14Sortida pel poble: primavera. Castell dEmpries9 /maig/14Marineland. Palafolls

 • GRCIES !!!

  ******************************