Reunió de pares 2n 2013 2014 final

  • View
    2.727

  • Download
    0

Embed Size (px)

Text of Reunió de pares 2n 2013 2014 final

Diapositiva 1

EDUCACI PRIMRIA (SEGON CURS)

1ESPECIALISTES Educaci Fsica: Laia LlorensEducaci musical: Cristina Collado Llengua anglesa: Marina Nicols Religi:Tnia VillacampaEducaci especial, Audici i llenguatge i USSE: Mriam, Ftima Gil i OlgaSuports : Pili Herrer.TUTORES 2n2nA: Nria Ricart2nB: Carol Aguilera2nC: Miquel CaleroINFORMACIONS GENERALSHORARI:MAT: De les 855 a les 1225.TARDA: De les 1455 a les 1625.

Es demana puntualitat a les entrades i sortides.Si es vol parlar amb el tutor/a s convenient esperar-se quan tots els alumnes han marxat. AGENDA:s el mitj de comunicaci diari entre la famlia i lescola. Cada dia se lemporten a casa. Al mat cal portar-la dins la carpeta. Totes les notes shan de signar per comprovar que han estat llegides.Important emplenar les dades de lalumne.MALALTIES:Quan un nen/a t febre no pot venir a lescola.En cas de trobar polls cal comunicar-ho al tutor/a. Convenient fer el tractament adient. El nen/a sha de quedar a casa fins que estigui completament net. Si un nen/a es troba malament es truca a casa. Els mestres no podem subministrar medicaments. En cas que shagi de fer cal portar lautoritzaci mdica amb horari i dosi.ASSISTNCIA:

Quan un alumne no pot venir a lescola cal informar al tutor/a mitjanant lagenda o telfon.Les faltes dassistncia han destar justificades.

ESMORZARS:Es recomana que els nens vinguin esmorzats de casa.Portar a lescola un petit esmorzar. Seguint la lnia dEducaci Infantil una proposta per cada dia seria:

No es poden portar sucs, actimels, llaminadures, pastissets industrials, etc.

DillunsDimartsDimecresDijousDivendresGaletesEntrepFruitaCereals o Fruits SecsEntrep

MENJADOR ESCOLAR:

Est gestionat pel Consell Comarcal de la Selva. El menjar es fa al propi centre.En cas de reclamacions lhorari s de 9:00 a 10:30h a consergeria (Maribel).No es demanaran picnics.ROBA:- La bata ja no s obligatria, per s que en demanem una per plstica. No cal que sigui la de lescola. Podeu portar-la a partir del mes doctubre i es quedar a lescola fins a final de curs.Es recomana que es tingui el xandall de lescola per educaci fsica i sortides. Cal que tamb estigui marcat amb nom i curs de lalumne/a. SORTIDES:Es faran diverses sortides locals per ampliar coneixements adquirits a classe. La proposta per trimestres s la segent:PRIMER TRIMESTRE: La Xatrac (Casa del Mar) de tot el dia amb baix cost.SEGON TRIMESTRE: Els jardins de Santa Clotilde (tot el dia i sense cost).TERCER TRIMESTRE: Colnies a Castell Fluvi (dos dies i una nit).Es far alguna sortida ms de mat o tarda que poden estar relacionades amb els continguts treballats al llarg del curs com la deixalleria .Farem una reuni ms endavant per parlar de les colnies.

En cas de no assistir a la sortida sha de justificar. Es retornaran els diners proporcionals a les entrades o activitats, NO els que corresponen a lautocar.

ENTREVISTES:Sempre que les famlies vulguin parlar amb els mestres ho poden fer sollicitant entrevista mitjanant lagenda. El dia fixat s DIMECRES de 1230 a 1330. En cas de no poder aquest dia cal comunicar-ho al tutor/a i pactar un altre moment. INFORMES: Es lliuraran tres informes al llarg del curs:PRIMER TRIMESTRE: abans de les festes de Nadal. SEGON TRIMESTRE: abans de Setmana Santa.TERCER TRIMESTRE: a final de curs.

ANIVERSARIS:Els nens/es que vulguin podran celebrar el seu aniversari amb els companys/es a finals de cada trimestre. No se celebraran un per un, sin amb els companys que tamb fan anys aquell trimestre. No es poden portar coques casolanes. QUOTA MATERIAL Desglossament: 40 euros.15,50 euros: nivell.5 euros: cicle.6 euros: fotocopiadora (manteniment, tners, etc).4 euros: paper.5 euros: carpeta.4,50 euros especialitats: 1 Euro per cada especialitat + 0,50 USSE.A LOCTUBRE: 6 Euros per activitats.FUNCIONAMENT I ORNANITZACI DE SEGONESTOIG: No sutilitza estoig.Cada dos alumnes tenen una safata amb el material que necessiten.

* Si un nen/a fa malb el material intencionadament correr a crrec de la famlia reposar-ho.

AGENDA:Les informacions a les famlies sanoten el dia que es donen, encara que alguna nota sigui per dies posteriors, i tamb hi ha un sobre darrera per notes generals.

DEURES:Es fan deures 4 dies a la setmana. La proposta s la segent:DILLUNS: Matemtiques.DIMARTS: Llengua Catalana.DIJOUS: Matemtiques. DIVENDRES: Dictat preparat i comprensi lectora. * DIMECRES no hi ha deures per podeu aprofitar per fer els projectes o acabar feines puntuals. Recordatori dels dictats preparats.

REESAGRUPAMENTS FLEXIBLES:- MATEMTIQUES (+ competncies bsiques)- LLENGUA CATALANA (+ expressi escrita)MEDI: treball de dos projectes per trimestre (implicaci famlies). - Reciclatge - Pobles i ciutats.- El cos hum.

- Laigua.- Les plantes. - Lalimentaci.CASTELLLECTURA DIRIAESPECIALITATS: Msica, Angls, Plstica, Religi i alternativa, Educaci fsica (piscina doctubre a desembre els dimarts al mat).

CONTROLS: Es faran proves en acabar les unitats. Savisar amb una nota a lagenda per repassar els continguts treballats a laula. Un cop corregides, es portaran a casa per signar i shauran de retornar el dia segent.ALTRES:El primer dia:*Tots els llibres i material ha de venir marcats de casa amb el nom i curs de lalumne/a (Una etiqueta a davant ).

*Portar el primer full de lagenda TOT omplert (allrgies, malalties, dades personals, telfons...). Molt important no deixar res en blanc. RECORDATORI DE LES NOVETATS A SEGON:

Proves.Piscina.Colnies.Expressi escrita amb llibre.Competncies bsiques amb llibre.Apartat a lagenda per notes generals.

PRECS I PREGUNTESA mitjans de curs farem una segona reuni per preparar les colnies i parlar daltres continguts.

GRCIES PER LA VOSTRA ASSISTNCIA

BON CURS A TOTS/ES!