Reunió inici de curs

  • Published on
    12-Jul-2015

  • View
    187

  • Download
    2

Embed Size (px)

Transcript

Presentacin de PowerPoint

REUNI INICI DE CURSPrimer de Cicle InicialCURS 2013/ 14

1Presentaci del professorat:

1r A (Eva Prat), 1rB (Nati Bergad)Msica (Joan Vidal)Educaci fsica (Moiss Soriano)Angls (Eva Prat)Castell (Pilar Ortiz)Medi 1rA (Montserrat Meli) 1rB (Nati Bergad)Ampliaci cultural 1rA (Gemma Casas) 1rB (Nati Bergad)Plstica 1rA (Pilar Ortiz) 1rB (Nati Bergad)Informtica 1rA (Montserrat Meli), informtica 1rB (Teresa Montraveta)Educaci especial (Eva Bonfill)Religi (Teresa Gen)

Avantatges de barrejar grups.

Lhorari: Passem dun currculum ms global a un currculum dividit en diferents rees

Les rees:Lectura al mat: de les 9 menys 10 fins a les 9 Catal: lletra lligada, escriptura natural, importncia de la lectura. Castell: treball molt oral i compartim els projectes amb llengua catalana.Matemtiques: racons de joc (bingo, oca, dmino, mini arco, tres en ratlla...), clcul mental, problemes, clcul (suma i resta sense portar-ne i suma portant-ne), numeraci fins al 99, geometria.Medi: basat en lobservaci i lexperimentaci directe.Angls: Treball molt oral a partir de contes, canons, teatres, jocs (anirem a veure teatre: time traveller, a labril).

Msica: 1 hora setmanal, escola de msica a la mateixa hora.Plstica: treball de la creativitat a travs de la manipulaci de diferents materials i de la utilitzaci de diferents tcniques (ceres, pintura, aquarella, etc.)Religi/ampliaci cultural: treball dels valors.Educaci fsica: moviment i exploraci de les possibilitats fsiques del cos a travs del joc Informtica: jocs de llengua i clcul, processador de textos (word), programes de dibuix, etc. Desdoblament amb el catal.

Latenci a la diversitat: reforos dins de laula, aula deducaci especial, SEP (refor educatiu personalitzat), EAP (psicopedagogs, logopedes), vetlladora.

Metodologia i avaluaci: Constructivisme (relaci del qu un ja sap amb nous coneixements, aprenentatge significatiu, aprendre a aprendre, el mestre com a guia, etc.)Avaluaci: Lavaluaci es planteja com un procs continu i integrat al llarg de tota letapa.3 informes (un al final de cada trimestre, el 1r i el 3r entrevista amb els pares, qualificacions de E, N, B, S, I).

Hbits: puntualitat, higiene, bata, saber escoltar, seure b, etc.

Relaci escola-famlies o viceversa: la llibreta o un paper, el blog de lescola. Per a qualsevol problema adrear-se al tutor.

Horari datenci a les famlies: Dijous de 2/4 d11 a les 11. Dijous de la 1 a 2/4 de 2 (agrairem previ avs).

Deures: alguna feina que no sha acabat a classe, lectura del Rapinyol (cada divendres fins el divendres segent), alguna fitxa (de divendres a divendres), memoritzaci dalgun poema, etc. (mirar la llibreta i la carpeta).

La conferncia: Consisteix en exposar un tema qualsevol davant de la classe durant uns deu minuts (s voluntari). A lescola en farem un dexemple. La finalitat s aprendre a cercar la informaci i exposar oralment un tema. Es tracta de presentar-se, exposar la informaci mitjanant alguns suport (mural, fotos, etc) i acomiadar-se.

Sortides:Teatres (msica, dansa, titelles angls-), dijous llarder, excursi de final de curs (Circ Cric Santa Maria de Palautordera).

Aniversaris: Parlar amb les tutores per poder avisar les famlies.

En cas de malaltia: no venir a lescola malalts, truquem a casa (paracetamol i ibuprofeno amb autoritzaci prvia), per administrar medicaments a lescola cal la recepta del metge. Cal justificar les absncies.

Els camins escolars: una iniciativa per potenciar lexercici i descongestionar el trnsit.

Lequip de mestres us agraeix la confiana que dipositeu en nosaltres en escollir-nos per educar els vostres fills/es.