Click here to load reader

Revija COOL

 • View
  251

 • Download
  11

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Revija za najstnike in mladino

Text of Revija COOL

 • 12 posterJeV ZA tVoJo soBo!

  COOL!116 strani12 posterJeV ZA tVoJo soBo!

  JUMBO!JUMBO!Johnny

  Depp

  MAJA keucBon JoVI

  Mega!Mega!

  2,40 EUR LETO XVI #6 JUNIJ 2011www.cool.si

  tiskovin

  a * potn

  ina p

  laana p

  ri poti 2102 M

  aribor

  PREROJENa

  Dont worry,behAppy

  cool predlogeHej, poglej nae

  sI elI noVo frIZuro?sI elI noVo frIZuro?

  (Ko punc ni v bliini!)

  O em se Fantje pOgOvarjajO?

  smo za vasprislukovali

  wooooow! Kako moan okus!

  cOOL daRILO!cOOL daRILO!

  Mentos bomboni!

  zac efron: Deko zbog kojeg pucaju prijateljstva!zac efron: Deko zbog kojeg pucaju prijateljstva!Johnny Depp: Vse o najbolj odtekanem gusarju!Johnny Depp: Vse o najbolj odtekanem gusarju!

  trikov, ki privabijo nasmeh15

  resnina zgodba

  Brijem se dvakrat dnevno

 • 8stars fun newsZoo

  Supertalentirana Jennifer Lopez, ki ob tem, da odlino igra, plee, se ukvarja s produkcijo inz modnim oblikovanjem, z vsakim novim albumom osvaja vrhove glasbenih lestvic in podira vse rekorde prodaje in popularnosti! eprav je na sceni manjkala zelooo dolgo, je brez teav ponovno ogrela poslualce po vsem svetu ...

  e moneja!J.Lo:Po tirih letih premora se je latinozvezda v vsem sijaju vrnila na sceno in z odlinim hitom On the Floor, ki ga lahko najdemo na novem albumu Love?, osvojila plesia vseh svetovnih klubov ...

  Ime albuma ima vpraaj (Love?), zato ker J. Lo meni, da se mora vsakdo vsak dan vpraati, ali ve vse o sebi in svoji ljubezni: O ljubezni se lahko govori in razmilja na sto razlinih nainov in ravno zato sem elela, da je na koncu vpraaj, ki privlai pozornost!

  Ko so jo vpraali, katere kozmetine izdelke uporablja, je pevka odvrnila, da je za popoln videz najpomembneje dovolj spati, piti veliko vode in biti sreen: Sovraim posege na obrazu. Ne uporabljam pilingov, mask ali esa podobnega ... Recept za popoln videz je preprost: spanje, voda in super druina!

  eprav je uresniila skoraj vse svoje narte: igrala je v nekaj hit filmih, izdala kup uspenih albumov, izpopolnila svoje plesne korake, meni, da sta njen najveji uspeh njena triletna dvojka Max in Emme.

  Pred snemanjem spota za pesem On the Floor je Jennifer ure in ure preivela v telovadnici. eprav ima popolno telo, se namre zmeraj boji, da na videu ne bo videti tako, kot si eli: Na nastopu se nepopolnosti lahko skrijejo z dobro obleko, ko pa se v videospotu pojavi v zelo kratkem kostimu, se vidi vse, res vse!

  AvRIL LAvIgne Moj prvi

  Jared Leto

  sintesajzer za okras!

  Ne posluam ve rocka!

  Ni bil ravno neki spektakel, kot sem prepri-ana, tudi veini deklet ni!

  Kanadska poprokerka je pred kratkim izdala nov album Goodbye Lullaby, njena znamka oblail se prodaja kot nora, prav gotov pa mea tudi e nov parfum ... Ob tem se je odloila e, da bo s svojimi obo-evalci delila tudi veliko skriv-nost: Tisto o svoji prvi izkunji s spolnostjo ...

  kdaj? Imela sem 15 let.

  kje? Bila sem na zabavi pri prija-teljici iz ole, in ko so se naenkrat vsi odpravili domov, sva on in jaz ostala sama. Sploh ne vem, kako je prilo do tega, preprosto se je zgodilo!

  S kOm? Bil je eden od fan-tov iz ole, am-pak nisva bila v zvezi niti mi ni bil ve. Nimam pojma, kaj je bilo: ne ljubezen, ne strast, niti privlanost ... Samo navadna napaka!

  kakO je biLO? Katastrofa! Ni bilo niti malo romantino in bila sem dokaj razoarana. Trajalo je nekaj minut in takoj mi je bilo al. Vedela sem, da tega ne bi smela narediti, toda bilo je prepozno ...

 • Za ve informacij obii Mobitelovo prodajno mesto, www.mobitel.si ali poklii brezplano tevilko 041 700 700.

  Moj dnevnikNika

  PONEDELJEK:Obiskala sem Mobitelovo prodajno mesto in videla novo ponudbo Mobi. Ne vem e, ali naj za svoj novi mobitel izberem Samsung E2530 ali Nokio C1-01, oba imata 20 EUR bonusa.

  TOREK:Napolnila sem si Mobiraun v vrednosti 20 EUR in prejela zraven kar 100 SMS-ov brezplano. Moram im prej povedati prijateljem, da se Mobipolnitev do 31. 8. 2011 splaa! Ob polnitvi za 10 EUR, dobi 50 SMS-ov, ob 40 EUR pa kar 200 SMS-ov.

  SREDA:Super je, ker imam vkljueno Mobistoritev Povej vse in tako za cel pogovor plaam le 27 centov. Na tevilko 1918 sem poslala POVEJVSE in zato lahko dolgo klepetam s svojimi prijatelji.

  CETRTEK:Brez SMS-ov enostavno ne gre, zato sem si danes vkljuila paket SMS-ov po niji ceni. Na 1918 sem poslala SMS M in za 5,49 EUR dobila 100 dodatnih SMS-ov. e vidim, kako bom esemesala.

  SOBOTA:Mami sem poslala MMS razglednico in jo presenetila s svojo fotografijo. Z mobitelom sem naredila lutno slikco in jo kot MMS poslala na [email protected](npr.:NinaNovak,Iska707,1000Ljubljana#Poljubek, Nika). Zelo je bila vesela, ko je, razglednico dobla v potni nabiralnik.

  NEDELJA:Zveer sem poslala P UVERTURE na 1919 in preverjala nove uverture na mobilnem Planetu. Poslala sem tudi P MELODIJE na 1919 in naloila novo melodijo po mojem okusu.

  C

  M

  Y

  CM

  MY

  CY

  CMY

  K

  e moneja!

  Kot velika ljubiteljica nakita, e posebno diamantov, se je Jennifer zdela kot nala za zaitni obraz za priznan panski nakit Tous: Ko so me pred nekaj tedni izbrali za reklamno kampanjo za moj najljubi nakit, sem bila navduena.

  OsvOjI! OsvOjI!Za vas imamo album love?. Kar mora storiti, je, da na [email protected] polje naslov tvoje najljube skladbe J. lo in pripie, zakaj ti je ve (ne pozabi na svoje podatke!).

  Prelepega igralca in pevca zasedbe 30 Seconds to Mars smo lahko pred dnevi sreali pri naih junih sosedih, kjer je skupaj z bendom predstavljal svoj zadnji album

  Po uspeni igralski in manekenski karieri je Jared ustanovil rokovski bend, ki je prodal ve kot est milijonov albumov, njihovi videospoti pa so bili na YouTubu predvajani ve kot 150-mi-lijonkrat ...

  KATERO jE bILO TVOjE pRVOGLASbILO V IVLjENjU?Ko sem imel dvanajst let, sem si kupil sintesajzer Roland Juno-106, ki danes spada med arhivske primerke. Smeno mi je, ker sem kupil povsem nov instrument, zdaj pa imam doma katlo za muzej, ha ha. Nikoli se nisem nauil igrati nanj, hitro sem preklopil na kitaro.

  KAj pOSLUA V pROSTEM ASU?oboujem skupino The cure njih najpogosteje posluam! Genialni so! Pravzaprav ne posluam ravno roka,

  poslual sem ga vse ivljenje, zdaj pa sem preklopil na nekatere res stare komade in prastare bende.

  KAKO jE IGRATI Z bRATOM?Mislim, da je Shannon na bobnih zagotovo najbolj talentiran izmed vseh nas. Njegov nain igranja je edinstven, in mislim, da smo tako uspeni prav zaradi njega! on je res cool tip!

  pOLEG TEGA, DA SI IGRALEc, pEVEc, SKLA-DATELj ... SI ZDAj pOSTAL E ZAITNI ObRAZ ZA pARfUM?!o da, postal sem promotor svojega najljubega parfuma Hugo boss, in to za novi vonj Just Different. Iz-brali so me zato, ker imam poseben in enkraten nain ivljenja!

 • ... Se POJAVi NA ZABAVi, NA KATe-RO Si BilA POVABlJeNA TuDi Ti?

  Ne dovoli, da ti pokvari veer! Pograbi punce in hitro na plesie! Nikakor pa ne flirtaj z drugim zato, da bi bil on ljubosumen (tako ali tako te ve ne zani-ma). Obvezno pa flirtaj z drugim tipom, e ti je zares ve. Je tvoje razpoloenje kljub trudu na psu? Pojdi domov pod odejo in potoi nekaj solz. Obasno je dovoljeno, da si e malo alostna.

  ... PONOVNO eli BiTi S TeBOJ, KAKOR hiTRO Si Se PReNehAlA ZANiMATi ZANJ?

  Oitno nekdo pogrea pozornost! Roko na srce: tisti, ki mu mo-ra nenehno pihati na duo, da se pouti normalno, je zelo beden. Zatorej, ostani mona in ga odpikaj! e bo popustila, te bo ez nekaj asa ponovno zapustil! Verjemi!

  skrivnosti srca

  Vse to je udovito in krasno. Vendar se pripravi tudi na padce. Kot e te na primer nekdo poklie s skrite tevilke in ti seveda takoj zane upati, da je on. Ali e zauti eljo, da na Facebooku pregleda njegove fotke. Ostani mona! V takih trenutkih takoj poklii prijateljico,

  da preprei najhuje. Misija izpolnjena? Vsekakor!

  TVOJA NAGRADA: hm, situacija ni preprosta, zato se vsake toliko nagradi z malenkostmi. Privoi si na primer neomejene koliine sladoleda ali pojdi v mesto s prijateljico ...

  Pravi as je, da preneha posluati solzave skladbe in jih zamenja z glasno in veselo glasbo ter konno dojame, da si

  mega punca. Drui se s prijatelji, organiziraj piknik ali si poii kaken hobi! Pomembno je, da ostane to, kar si! Radikalne spre-membe stila, videza in hobijev te lahko osre-ijo le, e ne poskua s tem biti nekaj, kar nisi. Zatorej, raje dvakrat premisli, preden drastino spremeni priesko. Ok? Misija izpolnjena? Jaaaa!

  Girl power!

  Zdri!

  5

  4

  TVOJA NAGRADA: Je ve ne potrebuje, saj lahko ponovno uiva v ivljenju in se ima rada takno, kot si. Ah ja, kdo je e bil ta Marko, zaradi katerega si hote-la shujati, nositi petke ... Nihe, tono tako!

  tVOJa misiJa Je, Da ga izbrie iz gLaVe, srca, sanJ, iVLJenJa ... e tO POmeni, Da mOra DrastinO ukrePati in se zaLJubiti V nJegOVega naJ PriJateLJa nareDi tuDi tO!

  ... Te PROSi, DA Mu DA e eNO MONOST?

  Teka situacija. V bistvu si tega eli (e nisi e uspeno opravila naih pet korakov). Posluaj svoje srce! e te je zares preprial, da bo tokrat drugae, mu daj e eno monost. Morda je bilo to potrebno, da mu odpre oi in bo vajina zveza zdaj veliko bolja. e pa vidi, da ne misli resno, mu jasno pokai, kjer so vrata, in mu povej, naj se ve ne vraa.

  ... ga nepriakOvanO srea?

  eprav ti srce pade v hlae, se pogovarjaj s prija-teljico, kot da ga sploh nisi opazila. e obiskujeta isto olo, na olskem dvoriu najdi novo mesto za dru-enje s prijateljicami, da ti ne bo pokvaril vsakega odmora.

  eli e eno monost? OK, pravkar sem ti dala monost, da izgine ... za vedno!

  KriZni nart (Kaj narediti, e ...)

  Zdri!

  pripravila: M

  artin

  a Vu

  jaklija fo

  tke: Fotolia

  Pisma? Raztr