revista 5c

  • View
    222

  • Download
    4

Embed Size (px)

DESCRIPTION

revista 5c

Text of revista 5c

REDACCIONS DE LA PRIMAVERA 5 C

La primaveraLa primavera m'agrada molt per que no fa ni molt de fred ni molta calor , tamb perqu es fa de nit a les vuit del vespre i me puc quedar ms temps jugant amb els amics. De vegades no m'agrada perqu fa molta calor , com per exemple: quan vaig a l'entrenament de futbol, quan jug amb els amics a sa plaa.Lo que m'agrada es que si fa molta calor podem anar a sa platja o a sa piscina.I com el dia es molt llarg pots fer moltes coses.

Julin Martin Rojas

La primavera

La primavera s una de les temporades ms divertides perqu no fa ni fred ni calor .Hi ha moltes flors florides .Les nits sn molt curtes .Els matins el sol resplendent i molt groc .Quan tens calor et refresques amb aquest vent tan bonic .Els arbres creixen i tornen al seu color .Les papallones surten de tots els colors .Tots els camps estan florits .Tamb sembren fruites per l'estiu com per exemple sa maduixa .I cada vegada fa ms calor i els nins estan ms contents perqu aviat podrem anar a la platja a nedar ,a pescar i moltes coses ms divertides .A tots ens agrada ms la primavera .Es molt bonica!!!

Nathali Gutirrez Infante

La primavera

Quant arriba la primavera les flors floreixen com mai, els arbres fruiten molt.La primavera es fantstica! Els ocells canten, les papallones volen i tot esta amb pau i harmonia. Les abelles agafen el pollen i en fan la mel, nosaltres l'agafam i ens la menjam i aix tots n'estam contents.

Catalina Maria Juli Bordoy

La primavera

La primavera , feta de colors ,flors floreixen papallones volen , ai sa primavera . El sol et dona suau calor ,per fin ha comenat sa primavera .cada cor s'obri quan veig sa primavera. Pasqua en sa primavera comena, pasqua Jess sobreviu. I la feria de ram plena de atraccions, ai aquesta primavera que ens obri els cors.

Julia Gocha

La primavera

La primavera m' agrada perqu moltes vegades plou i a vegades fa sol. I quan plou no puc sortir a jugar, tamb a la primavera els camps floreixen i es fa ms claror. Quan fa calor me qued a casa jugant amb l' ordinador, mirant la televisi o ajudant a mon pare o la mare, i l' escola quasi tots els dies de la primavera fa calor. A la primavera sempre tenc ms temps per fer coses i per jugar perqu obscureix ms tard, a la primavera quan hi ha vent vaig a la platja amb mon pare a fer volar la cometa. La primavera s divertida perqu pots fer coses alucinants.

Ismael Garcia Rodrguez

La primavera

A la primavera hi ha moltes de flors en els arbres. Sempre hi ha flors,la primavera s molt bonica i tamb hi ha moltes de papallones de diferents colors i sempre hi ha un poc de vent,un poc nuvolat, a vegades fa molt de sol perqu est devora de l'estiu. A sa primavera o en s'estiu surten mes els insectes i creixen moltes fruites i la tortuga para de hivernar en sa primavera o en s'estiu els crespells es fan mes en primavera i alguns fruits creixen de les flors. Els arbres son mes bonics en els cactus creixen flors que pareixen fruits.

Adrin Santiago Benham

La primavera

El primer dia de primavera,quan vaig obrir la porta per anar a l'escola.Vaig sentir cantar un ocell,i ja no hem vaig sentir tan sola.

Vaig respirar aire de la primavera,i hem va agradar molt.I vaig veure la meva figuera,que ja li sortien fulles per tot.

Vaig veure una flor,era una margalida.Que va trobar el carrer per anar fins al meu cor,i des de aquell dia s la meva miga.

El sol hem va guinyar un ull,jo li ho vaig tornar.Vaig sentir un murmull.i era ell que hem va demanar si ens podem amigar.

Cludia Aguil Gonzlez

La primavera

La primavera s bonica i en ella hi ha flors molt guapes i de colors, herba verda, papallones de colors , ocells que volen, gent que camina, un sol precis ,...A jo m'agrada molt la primavera, perqu no fa ni fred ni calor, tamb m'agrada perqu puc jugar en ella pels carrers, patinar,...Quasi sempre fa sol, el sol es molt lluent, a vegades pareix el sol de l'estiu.

Laura Andreu Ferrer

La primavera

La primavera dura tres mesos de lany, des de dia vint-i-un de marc fins dia vint-i-un de juny. La primavera magrada per moltes coses, fa ms calor, sallarga es dia i sacosta lestiu. Tamb magrada que durant la primavera jug ms, falten menys classes i me podr banyar cada dia a la piscina ara que sacosta el calor. Lhivern i la tardor no magraden tant, fa ms fosca i plou. Estaria b que tot lany fos primavera, seria ms divertit.Toni Fiol

La primavera

La primavera s una estaci especial, mgica i impressionant. Fa calor i sempre fa sol. Molts d'animals neixen i floreixen moltes flors, de tots colors; rosa, vermelles, grogues... s impressionant!Quan vas pe la carretera veus tots els camps florits, veus papallones, ocells... s molt bonic!La primavera s impressionant, veus tantes coses i et demanes, estic en el mn real? Pareix un conte de fades que no sn reals. s tan bonic!Pareix un mn mgic d'aquests que sn especials.La primavera es tan bonica!!!!!!!!!!

Helen Maite Cordero Almenares

La primavera

La primavera comena al dia 21 de mar s l'estaci que dona ms gust anar a practicar l'esport.Ja sigui a peu o en bicicleta,anar a passejar pels camps,veure com el sembrats han crescut i estan tots verds i veure algunes flors com les rovelles i les margalides silvestre dins ells,els ametles verdes,els albercocs i les cireres,les pruneres estan florides i no oblidem els tarongers en la bona olor de les seves flors. Els jardins tamb comenan ja estar florits amb els lliris,les campanelles,els geranis i moltes altres flors. Tamb els ocells van tornant i es molt agradable sentir els seus cants.

Jaume Barn Vidal

La primavera

La primavera s molt bonica,a la primavera floreixen les flors i es fa molt bonic, quasi tota la gent est feli i els arbres floreixen. A la primavera el temps es fa ms llarg i potsjugar amb els amics. A jo la primavera s l'estaci que ms m'agrada. les flors sn molt boniques perqu n'hi ha de molts de colors:groc, lila ,blanc, etc.

Miquel Barcel Mulet

La primavera

La primavera l'estaci ms bonica,la ms florida.Primavera la hem de respectar , per que si agafam una floreta la danyam.El secret de la primavera s el sol que la illumina.La primavera s' acaba per torna a comenar un altre pic.La senyal que ens diu si hi ha primavera s:sn els ocells quan canten, les flors quan floreixen i el sol no s'amaga.Una primavera est feta de colors com per exemple: les flors vermelles,blanques i grogues, roses vermelles i ms colors.La primavera abans que l'estiu, desprs que l'hivern.A la primavera arriba l'alegria i se'n va el fred.Quan tornars tots t'esperarem amb els braos oberts omplits tots d'alegria. Tu mos dones una hora ms de claror.Primavera...

Catalina Andrea Isidora Cancino Ramrez

La primavera

La primavera m'agrada per que comena a fer calor i fa ms hores de sol desprs al cap d'un parell de mesos ve l'estiu. El que ms m'agrada sn les vacances de pasqua on menj xocolata, panades, rubiols de nutella, de brossat, de crema... la meva padrina jove tamb em regala una mona de xocolata. Pel que fa a la temperatura, aturem la calefacci perqu ja no fa fred i tamb duim roba ms prima, per aix s ms bo de agafar un constipat.

Toni Silgado Adrover

La primavera

s un dia que se celebra para los animals i para nosaltres que no sentim be es bonit per que creixen plantes tamb arbres i flors i els rius hi ha els peixos.

Bryan michel Almeida Pinargote

La primavera

La primavera s una temporada molt divertida i bonica amb flors de diferents colors que surten dels arbres. s una temporada que no em crida molt la atenci per m'agrada.

Jordi Aragall Daz

La primavera

Era una primavera molt guapa i les flos son vermelles com ranate i les papallones molt grosos i el sol sorigenti tambe els nuvols.Els abres son molts guapes boniques amb els flos.Quen a comensat sa primavera tot estavan contentstots estavan origent. hi jo egafat unes flors del jardi i las vax donase meva padrina i ella mava dona chocolata de flor.

Hanan Mazgout

La primavera

La primave s molt bonica quancau les flors dels arbes i qua fa molta calor . Quasi totom sen va ala platja de manacor de palma .Per disfrutar de aquest magnifer tens , les flors cauen pero quan acavi la primavera tot se volva aquwdar com antes .Per aixo quan acavi la primavera volvera acrecer les flors.

Kevin Pucha Quinde

La primavera

La primavera s molt bona poeque els dies son mes llarges all moll bones arbres florits , es molt bon porque fa i molt de sol pero fa un poquet de vent pero esta be.Les flors tenen un color lila taronja, vermell i marrons

Fabian Bukowski

La primaveraA la primavera comenen a florir les flors, aix em fa sentir feli perqu m'agrada. M'agrada respirar l'aire primaveral, veure com els ocells canten...

Adri Cano Bibioni