Click here to load reader

SBS PRACTICE TEST 8 ... SBS İngilizce Hazırlık - 6. sınıf sbs deneme sınavı Keywords SBS Deneme Sınavı, sbs ingilizce soruları, sbs ingilizce hazırlık, ingilizce SBS, seviye

  • View
    10

  • Download
    1

Embed Size (px)

Text of SBS PRACTICE TEST 8 ... SBS İngilizce Hazırlık - 6. sınıf sbs deneme sınavı Keywords SBS...

  • Grade 6 / SBS PRACTICE TEST Test Number 8

    SBS PRACTICE TEST 8

    1. Konuşma balonundaki boşluğa gelecek uygun ifadeyi işaretleyiniz.

    A) How old are you B) Where are you from C) How are you D) What is your name

    2. Verilen resme göre konuşma balonundaki boşluğa gelecek sözcüğü seçiniz.

    A) These B) Those

    C) This D) That

    3. Konuşma balonundaki ifadeye göre aşağıdaki resimlerden hangisi doğrudur?

    Duffy!_______ ___today?

    ? It is autumn. I am playing with my friends. We are

    kicking the autumn leaves.

    A) B)

    C) D)

    Look, father! Birds!

    No, Jack! ______ are kites.

    Copyright © 2008 www.sbs-ingilizce.com Page 1 Last Updated: March 15th, 2008

  • Grade 6 / SBS PRACTICE TEST Test Number 8

    4. Aşağıdaki ifadede verilen boşlukları sırasıyla doğru olarak veren seçeneği işaretleyiniz.

    Copyright © 2008 www.sbs-ingilizce.com Page 2 Last Updated: March 15th, 2008

    Zeynep and ____ sister are Turkish.

    _______ house is in İstanbul.

    A) his / Our B) her / Their

    C) my / Your D) our / Her

    5. Aşağıdaki kelimelerden hangisi diğerlerinden

    farklıdır?

    A) B)

    study run

    C) D)

    short walk

    6. Aşağıdaki resme göre verilen cümlede boşluğa gelecek sözcüğü seçiniz.

    Mr. Garret is the ______ in the line. A) first B) third C) second D) fourth 7. Resimdeki bayanın söylediğini dikkate alarak

    verilen cümleyi tamamlayan ifade seçeneklerden hangisidir.

    O.K. Let’s drink coffee.

    They ____________________ coffee.

    A) are drinking B) are going to drink

    C) drink D) drinks

  • Grade 6 / SBS PRACTICE TEST Test Number 8

    8. Konuşma balonlarındaki boşluklara gelecek uygun sözcükler sırasıyla hangi seçenektedir?

    Copyright © 2008 www.sbs-ingilizce.com Page 3 Last Updated: March 15th, 2008

    I am unhappy! I ________ go

    skiing with my friends today.

    A) How much / rich B) How long / short

    C) How many / fat D) How old / young

    9. Verilen resme göre konuşma balonundaki

    boşluğa gelecek sözcüğü seçiniz.

    A) A) aunt B) B) sister C) C) cousin D) D) grandmother

    10. Verilen resme göre konuşma balonundaki boşluğa gelecek sözcüğü seçiniz.

    (1)________ money has Mr. Bowers got?

    He has got a lot of money. He is a (2)_____man.

    A) can’t B) am going to

    C) don’t D) can

    This my _____. She y mother’s

    mother. is m

  • Grade 6 / SBS PRACTICE TEST Test Number 8

    11. Konuşma balonlarındaki boşluklara gelecek uygun sözcükler sırasıyla hangi seçenektedir?

    13. Aşağıdaki cümlede verilen boşluklara sırasıyla gelecek doğru ifadeleri seçiniz.

    Copyright © 2008 www.sbs-ingilizce.com Page 4 Last Updated: March 15th, 2008

    I ______ to have a bath now.

    Mother! You _______ have a bath now.

    At the moment Tomorrow

    At the moment they ______________ TV and tomorrow they _________________ the house. A) can / am not wanting

    B) must / don’t want B) can’t / don’t wanting D) mustn’t / can A) are watching / are going to clean

    B) are watching /clean

    C) watch / are cleaning 12. Verilen resme göre konuşma balonundaki boşluğa gelecek sözcüğü seçiniz. D) watches / are going to cleaning

    My father is a________. He ____flowers.

    A) dentist / buys B) baker / cooks

    C) florist / sells D/ butcher / eats

  • Grade 6 / SBS PRACTICE TEST Test Number 8

    KEY TO SBS PRACTICE TEST 8

    1. C 6. D 11. B

    2. B 7. B 12. C

    3. A 8. C 13. A

    4. B 9. D

    5. C 10. A

    Copyright © 2008 www.sbs-ingilizce.com Page 5 Last Updated: March 15th, 2008

    SBS PRACTICE TEST 8 KEY TO SBS PRACTICE TEST 8