Sprinter Maart 2013

 • View
  220

 • Download
  4

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Clubblad van Skeelerclub Oost Veluwe, editie maart 2013

Text of Sprinter Maart 2013

 • De SprinterDe SprinterClubblad van Skeelerclub Oost Veluwe

  Opgericht 11 april 1986

  Indien onbestelbaar: Mullerhofstede16, 8171 KP Vaassen

  Maart 2013

  Veiligheid vertaald in vakwerk

  Beschermen is onze sport

  Buiten houden wat niet naar binnen mag, binnen houden wat binnen hoort:

  als u voor veiligheid kiest, kiest u voor ABC Hekwerk Oost. Wij leveren

  complete oplossingen voor buitenbeveiliging. Dus of u nu op zoek bent naar

  een functioneel hekwerk of een compleet elektronisch systeem voor

  toegangsbeheersing, bij ons merkt u dat u te maken heeft met een partner

  die het veiligheidsvak verstaat.

  ABC Hekwerk Oost | (0578) 694 516 | www.abchekwerk.nl/oost | abc.oost@abchekwerk.nl

  A4 adv fc ABC Hekwerk Basis.indd14 14 13-02-2007 15:15:58

 • Hogerop met Herms!

  EpeT. 0578 - 612291F. 0578 - 621739E. info@herms.nl

  DoetinchemT. 0314 - 326490F. 0314 - 330001E. info@herms.nl

  KootwijkerbroekT. 0342 - 442544F. 0342 - 441247E. info@herms.nl

  Bestel online uw container!

  www.herms.nl

  bouw- & sloopafval

  houtafval

  tuinafval (GTF)

  puin

  gemengd afval

  www.rabobanknoordoostveluwe.nl

  Rabobank. Een bank met ideen.

  Rabobank sponsort delokale sportverenigingen.

  Het idee is datdromen eenkans krijgen.Rabobank is de bank van de Nederlandse sport.We zijn fanatiek aanhanger van de recreatieve ende jeugdsport bij u in de buurt. Zo helpen wetalent om te scoren en om hun dromen teverwezenlijken. Want succes begint bij de start.Dat is het idee.

  PRINTSHOPVAN DER MOST

 • De Sprinter 24 s t e jaargang/ maart 2013 # _______________________________________________________________

  Voorzitter Bertus Dokter 06 207 38 009

  Secretaris vacant

  Penningmeester Jannes Wolff, Mullershofstede 16

  8171 KP Vaassen 0578 57 67 87

  Bestuursleden Wim Draaijer, Hans Spee en Rita IJzerman

  Adres Sportpark Hoornscheveen t Skeelerhuus Kommerseweg 2a Heerde

  057869 61 64 (b.g.g. 057857 67 87)

  Website www.skeelerhuus.nl E-mail o.a. voorzitter en penningmeester info@skeelerhuus.nl

  Redactie Sprinter Minet Horst 0578 - 695943 Henrit Nijenhuis 0578 - 691286 Klaarke vd Kolk 0578 - 641065

  E-mail Kopie

  Drukwerk Print- en Copyshop Van de Most Heerde Bankgegevens Rabobank Heerde rekeningnr. 3965 09 789

  Jeugdtrainers Jeroen Dunnewind, Nienke Rietberg , Marcel Berkenbosch, Karel Buitenhuis, Dylan Vierhuis, Sabine Zijlstra.

  Senioren trainers Gerrit van Diepen en Wim Draaijer 0578 69 48 50

  Selectie trainer Marcel Berkenbosch 06 23459162 / 0578 - 692010 e-mail:berkenbosch@chello.nl

  Commissies:

  Jeugd Anita Brommer, Wim Draaijer, Joke van Loo, Nienke Rietberg, Wiljam Brugggeman, Hans Roke , Jurien Bons

  Marcel Berkenbosch en Arjan Horst. Technisch Wim Draaijer en Gerrit van Diepen Egbert Leurink Kantine Betran Burgmeijer,Joke van Loo en Berty Wolff Recreanten Wim Draaijer en Willem Smit Kleding Minet Horst en Rita IJzerman Reclame / PR Bertus Dokter Wedstrijdzaken/trainers Hans Spee

  minethorst@msn.com Klaproosweg 8, 8181 ZV Heerde h.nijenhuis2@lijbrandt.nl Roskamp 15, 8181 TJ Heerde kvdkolk@zonnet.nl Eperweg 64, 8167 LJ Oene

 • Van de voorzitter

  Beste allemaal,

  De eerst Sprinter voor 2013 is weer in de bus gevallen en staat vooral in het teken : wat de club allemaal gaat doen dit jaar en ver daarna. En wie wil ons daarbij helpen!

  Eerst even terug kijken:

  De winter is bijna voorbij m.b.t. het schaatsen. Van onze clubleden - die de winter er op hebben zitten - kunnen we zeggen dat met een Nederlands kampioen marathon Ingmar Berga en Crispijn Ariens met een prachtige zege op de buitenlandse klassiekers. mooie prijzen binnen zijn gehaald. Ook bij de jeugd een aantal mooie prestaties en daarmee mag gezegd worden dat de leden van de skeelerclub goed gepresteerd hebben.

  De leden die voor het skeeleren kozen, hebben deze winter goed door getraind om komende zomer voor de prijzen te gaan strijden.

  IJS op skeelerbaan met ijsclub Vosbergen en Skeelerclub Oost-Veluwe

  Een redelijke vorst was er al maar te veel te vroeg de sneeuw. Daarmee vielen de ijsplannen van ijsclub Vosbergen in duigen. Als alternatief hebben wij ijs gemaakt en mochten wij 10 dagen lang i.s.m. ijsclub Vosbergen en vele schaatsers genieten van natuurijs. We hebben Discodansen op ijs georganiseerd en dit was een geweldige pr voor beide clubs

  Een speciaal woord van dank aan Dylan Vierhuis die de boel letterlijk gek gemaakt heeft om het zover te laten komen! Verder was nodig:

  1 Vorst 2 Vrijwilligers 3 Materieel

  4 440.000 liter water

  5 Sneeuwschuivers 6 schaatsers

  Dit waren de ingredinten voor 10 dagen ijsplezier, een mooie bijdrage voor de clubkas en een geweldige PR. Beste vrijwilligers nogmaals van harte bedankt voor jullie inzet als snertverkopers en andere taken die verricht zijn. Ook een woord van dank aan de gemeente Heerde en het bestuur van de stichting Uit den Bogaard is op haar plaats. Verder willen wij bedanken onze buren van het Hoornscheveen waar maar 1 klacht van is gekomen. Maar ook dank aan FIXET bouwmarkt v Olst en Action voor het beschikbaar stellen van de parkeerplaats.

  MICHEL MULDER WERELDKAMPIOEN. Wat een spannende minuten waren dit voor de buis. En als we spreken over een gunfactor, dan is het niemand anders die op dit moment deze titel toekwam. Want wat was Michel er vaak dicht bij, maar dan net niet! In de eindstand van de World cup is een goede klassering ook haalbaar . Dit alles bij elkaar en met de Gouden Medaille Inline skaten Sprint 2012 (WK Itali) om de nek beloofd het een mooi skeelerjaar te worden. Met als Focus EK Almere, WK Belgi en de Olympische spelen.

  Voor onze clubleden Ronald Mulder, Stefan Groothuis, Mark Tuitert en Coen Verweij verliep de winter iets anders dan gepland maar wij wensen ook hen een SUPER voorbereiding en een plaats in het Olympisch team.

 • Europacup

  Voor velen is de 2 daagse een skate off in Heerde, maar internationaal staat deze wedstrijd als een huis op de wedstrijdkalender. Met de aankomende steun van Gelderland provincie lijkt het er op dat vanaf 2014 ook dit toernooi verzekerd is van een plaats op deze kalender. 4 en 5 mei is Heerde aan de beurt voor de 4e wedstrijd in dit toernooi en wij mogen nu al zeggen dat toppers als Michel Mulder , Ronald Mulder, Crispijn Arins , Bart Swings en vele andere deelnemers vanuit de gehele wereld al hebben ingetekend. Voor meer info over deze wedstrijden en of aanmelden vanaf kadetten: http://www.cec-roller.org of via de link op www.skeelerhuus.nl

  Op de 1e dag van de Europacup ( 4 mei) zullen wij om 20.00 uur het programma onderbreking i.v.m. de dodenherdenking.

  Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via bertus.dokter@hetnet.nl of via info@skeelerhuus.nl

  Op de website word het organogram getoond en wij hopen dat wij in de volgende Sprinter kunnen vermelden dat er veel vrijwilligers bijgekomen zijn en de hokjes gevuld kunnen worden. Voorlopers op het organogram en daarmee welkom geheten zijn Bertran Burgmeijer en Klaarke v d Kolk die respectievelijk kantine en redactie komen versterken .

  Beloften team

  Om de clubkleuren weer terug te brengen onder de jeugd is de keuze gemaakt - dankzij een aantal sponsoren - om een wedstrijdteam op te zetten die aan bepaalde eisen moet voldoen. Verder is de aftrap van het beloften team geweest en staan de clubkleuren weer herkenbaar op de komende wedstrijden. En wij hopen natuurlijk ook regelmatig op het podium.

  Nieuwe sponsoren: Lindenholtz Rouveen, van Bethem Apeldoorn en Habovo groep ( Zenddijk personeelsdiensten) heten wij welkom. Naast deal bestaande hoofdsponsor Bunte Loonbedrijf en ABC Hekwerk en co sponsor KIA Ora. Op of rond de opendag zal het team de clubkleding showen en zullen deze sponsoren binnenkort nog een uitnodigen krijgen voor een foto en bedankje.

  Aanpassing van de piste naar de wereldfederatie eisen.

  Alle plannen liggen op de tafel en dat betekend dat we nu staan voor het moment om de subsidie aanvraag in te dienen bij de gemeente Heerde en bij de Provincie Gelderland. Mocht dit een goed verloop krijgen dan kan de aanbesteding waarin 2 aannemers nog meedoen afgrond worden. En komt de wens ..dat wij in 2014 kunnen rijden op de nieuwe pist dichterbij. Duimen allemaal dat het gaat lukken.

  Jeugdlid in selectie: Tiemen van de Kolk heeft te horen gekregen dat hij geselecteerd is voor de jeugdselectie getraind door Valentina Berga Beloni. Wij wensen Tiemen veel succes en een mooi skeelerjaar toe.

  Voor nu ga ik afsluiten en wensen wij als bestuur van SKOV jullie allemaal een goede start van het seizoen. Groet Bertus Dokter

 • Agenda Algemene Ledenvergadering SKOV 2013

  Datum 02-04-2013

  1. 19.30 uur Opening voorzitter 2. Vaststellen agenda/ presentielijst laten tekenen

  3. Vaststellen en goedkeuren notulen alv 2012 Mededelingen voorzitter

  Stand v zaken nieuwe baan/piste

  4. Bestuursverkiezing: 2013 Aftredend en niet herkiesbaar Rita IJzerman

  Toetredend bestuurslid Dirk vd Worp Commissielid Burgmeijer

  5. Verslag secretaris 2012 6. Verslag penningmeester 2012

  7. Verslagen diverse commissies

  1. Jeugdcommissie 2. Technisch en baan 3. Kledingcommissie 4. Sponsorc