Tot d¢â‚¬â„¢escola - 1 2011 pgs 1 a 10.pdf¢  amb acudits i endevinalles. amb acudits i endevinalles. Un

 • View
  2

 • Download
  0

Embed Size (px)

Text of Tot d¢â‚¬â„¢escola - 1 2011 pgs 1 a 10.pdf¢  amb...

 • Tot descolaTot descolaTot descolaTot descola Sagrat Cor Sagrat Cor Sagrat Cor Sagrat Cor

  1

  Tot descola

  Sshhh!!!Sshhh!!!Sshhh!!!Sshhh!!! Atura't, mira i llegeixAtura't, mira i llegeixAtura't, mira i llegeixAtura't, mira i llegeix----la...la...la...la...

  Ens divertim!

  Evolucionam!

  Aprenem!

  Creixem !

 • Tot descolaTot descolaTot descolaTot descola Sagrat Cor Sagrat Cor Sagrat Cor Sagrat Cor

  2

  SumariSumariSumariSumari Pgina

  Salutaci Cati Ripoll 3 El meu primer any a lescola 4 i 5 Passatemps 6 Sopa de lletres 7 Va arribar el carnaval 8 i 9 Us volem fer passar un bon moment 10 i 11 Els nins i nines ms dolos de lescola ens conten com fan uns crespells bonssims. 12 i 13 La Sibilla 14 i 15 La diada ciclista 16 i 17 Entrevistes a antics alumnes molt especials de la nostra escola : - Jaume Perpiny 18 - Lluc Alemany 19 - Vctor Mayol 20 - Xavier Frau 21 - Marta Lliteras 22 - Miriam Garca 23 Els alumnes de 6 sen van de viatge a Ripar 24 i 25 Rondalla La bruixa de lull foll 26 i 27 Crtica teatral 28 Poema 29 Calligrames 30 i 31 Guanyadors dels Jocs Florals : - Per qu? 32 i 33 - Oblit i Soledat 34 Club danimaci a la lectura 35 XXXI anys de colnies destiu! 36 Sembram un bosc, defensam la vida 37 Aportaci APIMA 38 i 39 Contraportada * La portada ha estat realitzada per les alumnes Maria Bonet i Begoa Bernabeu

 • Tot descolaTot descolaTot descolaTot descola Sagrat Cor Sagrat Cor Sagrat Cor Sagrat Cor

  3

  Salutaci Salutaci Salutaci Salutaci

  Shsss...Llegeix i gaudeix!!

  Amb illusi present la revista

  Tot descola, que ha nascut des de lentusiasme del personal del Sagrat Cor que desitja oferir a la Comunitat Educativa el millor, com s, entre altres aspectes, el de poten-ciar la lectura. Hi podreu llegir un recull dexperincies que mostren una esco-la plena de vida amb moltes illusions i moltes experincies vives, que apa-reixen i desapareixen pels passadis-sos, en els suros i a les parets, inun-dant-ho tot de bellesa i de color.

  El fonament daquestes experi-ncies el trobam a lestil educatiu del Sagrat Cor, una educaci basada en viure la vida des del Cor.

  Treballam per ser conscients que cada dia s una oportunitat per aprendre i ajudar-nos i per estar atents a les oportunitats, a les cir-cumstncies i a les persones.

  Desitjam tenir cura de laltre

  per no fer mal, no desprestigiar i no ofendre; per perdonar, enriquir, acom-panyar i consolar; per no limitar, no anullar ni condemnar i per merave-llar, sanar i acollir. Ser amb laltre com magradaria que fossin amb mi. I tenim la sort de saber que el Mn pot ser una mica millor i que hi podem collaborar com va fer Jess perqu hi hagi pa i casa per a tothom i que no hi falti una nota dalegria i de germanor.

  Shsss...Llegiu i gaudiu-ne!!

  Catalina Ripoll Ballester

  Directora del Centre

  Colnies Festes Partits Tenim a la nostra m la Pau del Mn Tallers Colnies Festes Partits Tenim a la nostra m la Pau del Mn Tallers Colnies Festes Partits Tenim a la nostra m la Pau del Mn Tallers Colnies Festes Partits Tenim a la nostra m la Pau del Mn Tallers Rueta Sortides Excursions amb els pares i mares Viatges Concursos Rueta Sortides Excursions amb els pares i mares Viatges Concursos Rueta Sortides Excursions amb els pares i mares Viatges Concursos Rueta Sortides Excursions amb els pares i mares Viatges Concursos

  Revista Mobilitzat per la selva Balls Fira de la Cincia Dia de les perso-Revista Mobilitzat per la selva Balls Fira de la Cincia Dia de les perso-Revista Mobilitzat per la selva Balls Fira de la Cincia Dia de les perso-Revista Mobilitzat per la selva Balls Fira de la Cincia Dia de les perso-nes amb discapacitat Pasqua Diada ciclista Avaluacions Sembram un bosc nes amb discapacitat Pasqua Diada ciclista Avaluacions Sembram un bosc nes amb discapacitat Pasqua Diada ciclista Avaluacions Sembram un bosc nes amb discapacitat Pasqua Diada ciclista Avaluacions Sembram un bosc Carrera solidria Actes de Respecte cap els altres Celebram 1a Comuni Grup Carrera solidria Actes de Respecte cap els altres Celebram 1a Comuni Grup Carrera solidria Actes de Respecte cap els altres Celebram 1a Comuni Grup Carrera solidria Actes de Respecte cap els altres Celebram 1a Comuni Grup danimaci a la lectura Compartim aliments Eucaristies No toblidis dHait!! danimaci a la lectura Compartim aliments Eucaristies No toblidis dHait!! danimaci a la lectura Compartim aliments Eucaristies No toblidis dHait!! danimaci a la lectura Compartim aliments Eucaristies No toblidis dHait!!

  Reciclet Celebracions No les llancis Nadal ColReciclet Celebracions No les llancis Nadal ColReciclet Celebracions No les llancis Nadal ColReciclet Celebracions No les llancis Nadal Collaboram amb els Tallers laboram amb els Tallers laboram amb els Tallers laboram amb els Tallers dInserci de Critas Convivncies Treballs Teatre Concerts dInserci de Critas Convivncies Treballs Teatre Concerts dInserci de Critas Convivncies Treballs Teatre Concerts dInserci de Critas Convivncies Treballs Teatre Concerts

  DL PM 700-2011 Imprimeix: Centre dEdici i Distribuci

  Servei dInnovaci Educativa

 • Tot descolaTot descolaTot descolaTot descola Sagrat Cor Sagrat Cor Sagrat Cor Sagrat Cor

  4

  Que divertit!Que divertit!Que divertit!Que divertit!

  T amb feim mgia i convertim laigua transparent en color vermell. Per celebrar-ho v-rem fer una sper festa.

  P er les verges feim la festa dels pa-drins i de les padrines. Els convidam a bunyols i cantam una can de-dicada a ells. Ens surten bonssims!

  A la nostra primera sortida anrem als Jar-dins d Alfbia. Hi vrem recollir moltes fulles de la tardor, hi v-rem veure un ase i hi pas-sejrem per veure les plantes.

  3 anys3 anys3 anys3 anys El meu primer any a l'escola!El meu primer any a l'escola!El meu primer any a l'escola!El meu primer any a l'escola!

 • Tot descolaTot descolaTot descolaTot descola Sagrat Cor Sagrat Cor Sagrat Cor Sagrat Cor

  5

  A ra ve Nadal.... Quina sorpresa! Ens visiten els patges reials, tots ens quedam bocabadats, per no perdem loportunitat de dir-los que ens hem comportat molt b.

  I desprs s el torn del color groc. En aquesta festa menjam no-ms al iments grocs: paella, trui-ta, patates i nati-lles.

  A h! I aquest dia no dinam al menja-dor, sin que ho feim a la classe.

  P er Sant Antoni ens convertim en di-monions i menjam pa amb sobrassada.

  L a nostra primera excursi de tot el dia va ser a la finca de Son Real. Vos imaginau? Tots els nins del Sagrat Cor vrem plantar un arbre, va ser una experincia nica!

 • Tot descolaTot descolaTot descolaTot descola Sagrat Cor Sagrat Cor Sagrat Cor Sagrat Cor

  6

  4 anys4 anys4 anys4 anys