Tratamentul Cancerului de Piele

  • Published on
    17-Jan-2016

  • View
    17

  • Download
    0

Embed Size (px)

DESCRIPTION

cancer pielemedicina

Transcript

Tratamentul cancerului de piele

Tratamentul cancerului de piele

Cancerul de piele poate fi vindecat n cazul n care este depistat devreme i ndeprtat chirurgical. -Chirurgia este o metod eficient pentru tratamentul cancerului de piele(in special pentru stadiile putin avansate). --Procedura complet de tratament chirurgical ncepe cu interventii chirurgicale si include apoi metode de radioterapie i chimioterapie. -Tratamente alternative: chimioterapia, radioterapia, terapia biologica (imunoterapia)

-n metodele chirurgicale, leziunea i o portiune calculat din tesuturile din jur sunt eliminate, astfel nct sa fie inlaturata tumora. Chirurgia micrografic Mohs este o tehnica eficienta care este folosita pentru acest proces(realizata sub obseratie microscopica).

Plante medicinale pentru cancerul de piele i alte tipuri de cancer Astragalus (Astragalus membranaceus) este un anti-neoplazic. Acesta permite sistemului imunitar sa ajute la prevenirea creterii canceroase si recunoasterea celulelor canceroase. Este foarte eficient utilizat concomitent cu chimioterapie sau radioterapie pentru a minimiza efectele negative secundare, fara a interfera cu tratamentul.

Trifoiul rosu (Trifolium pratense) este alterativ, ceea ce nseamn c ncurajeaz mijloacele naturale de eliminare ale corpului. Trifoiul rosu este utilizat in prevenirea cancerului datorita efectululi su fitoestrogenic, n special in cancerul de san sau de prostata. Fitoestrogenii sunt estrogeni din plante care nu stimuleaz creterea excesiva a celulelor asa cum fac estrogenii duntori.

Usturoiul (Allium sativum) a demonstrat ca poate crete i stimula celulele ucigase naturale ale sistemului imunitar, ajutnd la protejarea organismul impotriva deteriorarii celulelor cauzata de inflamarea sau infectarea organismelor.

Ceaiul verde (Camellia sinensis) este o alta planta cu proprietati antioxidante, care inhib deteriorarea tesutului provocata de radicalii liberi.

Sfecla (Beta vulgaris cicla) crete rata respiraiei celulelor canceroase cu pn la 350%. Respiraia crescuta duce la scurtarea vietii celulelor canceroase. Cercetrile tiinifice arat ca sfecla roie previne cancerul pulmonar, de ficat i de piele.

Recommended

View more >