Triptic Montjuic

  • View
    46

  • Download
    1

Embed Size (px)

Text of Triptic Montjuic

Transports de Barcelona:

Bus.Metro.Taxis.Funicular.Telefrics.Escales mecniques.

Preus: Bus: 2,15 Telefric: 7,50 Metro: 4,50 Funicular: 5 Taxi: Depn del recorregut

Descobrint BarcelonaFet per: Javiera Vera, Alex Romero, Marina Blanco, Aleix Herreros i Otmar Gegndez.

MontjucUn lloc que sha de visitar

Esport:Podeu visitar:

LEstadi Olmpic Les piscines Picornell Camp de Beisbol El Camp de la Foixarda Pistes dHoquei herba Piscines de Salts de Trampol

Estadi Olmpic

Oci:Els llocs que podeu visitar sn: El Teatre Grec:El Teatre Grec est situat al carrer de Santa Madrona de Barcelona, a la muntanya de Montjuc. Temporada de funcionament: juny-juliol. Gratut.

La Ciutat del Teatre: La Ciutat del Teatre de Brcelona, s un ampli complex dinstallacions per a la formaci i representaci teatral que es troba al final del carrer Lleida. Direcci: Plaa Margarida XirguComer: Els llocs on podeu anar a comprar sn:

El Carrer de Sants

El Centre Comercial Les Arenes

El Centre Comercial Les Arenes

Cultura: Fundaci Joan Mir:La Fundaci Joan Mir de Barcelona, situada al Parc de Montjuc, es un edifici de Josep Llus Sert i acull la millor collecci pblica dobra de Joan Mir. Serveis: Visites Comentades // Visites per a grups // Audioguia // Servei educatiu // Lloguer despais // Biblioteca // Llibreria // Botiga // Cafeteria-Restaurant. Horari: De dimarts a dissabte de 10 a 19h // Dijous, fins a les 21.30h // Diumenges i festius, de 10 a 14.30h. Museu Nacional dArt de Catalunya:El MNAC, situada a la muntanya de Montjuc, va ser el edifici emblemtic de la Exposicin Internacional de 1929 i acull una collecci dividida en: art romnic, art gtic, art delrenaixementibarroc, art modern, dibuix, gravat i cartell, fotografia i numismtica. Serveis: Visites comentades gratutes // Visites per a grups // Audioguia // Signoguia // Servei educatiu // Edifici adaptat per a persones amb mobilitat reduda // Lloguer despais // Biblioteca // Botiga // Cafeteria // Restaurant // Mirador // Aparcament gratut. Horari: De dimarts a dissabte de 10-19h i els Diumenges de 10-14.30h

CaixaForum de Barcelona:El CaixaForum de Barcelona, ocupa ledifici de lantiga fabrica Casaramona, destil modernista, situada a la muntanya del Montjuc. Ofereix una amplia oferta de programes socials, culturals i educatius. Horari: De dilluns a diumenge i festius de 10-20h.