20
Uusi Caddy Hyötyautot

Volkswagen Caddy -esite 4/2015

Embed Size (px)

DESCRIPTION

 

Citation preview

Page 1: Volkswagen Caddy -esite 4/2015

Uusi Caddy Hyötyautot

Page 2: Volkswagen Caddy -esite 4/2015

Pätevät ammattilaiset joka lähtöön.

Uusi Caddy ja uusi Caddy Maxi.

ALHAISINPOLTTO- AINEENKULUTUS luokassaan. Keskimäärin alk. 3,8 l/100 km – Caddy BlueMotion.1)

UUSI MOOTTORI-SUKUPOLVI– päästöstandardi Euro 6 Vakiona BlueMotion Technology.

UUDET AVUSTIN-JÄRJESTELMÄTMukautuva vakionopeudensäädin ACC, ympäristönvalvonta Front Assist hätäjarrutustoimin- nolla2) ja peruutuskamera Rear View.3)

Uusi mittapuu luokassaan

ERITTÄIN- TURVALLINENLuokkansa ainoa auto, jossa vakiona edessä istuvien etuturvatyynyt sekä sivuturvatyynyt ja -turvaverhot ja monitörmäysjarrutus.

AINOANAluokassaan myös nelivetoisena

4MOTION3)

Alusta varmistaa parhaan pidon, suuntavakavuuden ja kaarreturvallisuuden.

Ainutlaatuinen

VETO-KONSEPTI.4MOTION-neliveto ja kaksoiskytkinvaihteisto DSG.3) 4)

SUURIKANTAVUUSJopa 1.005 kg uudessa Caddy Maxi -umpipaketti- autossa.5)

PALJONSÄILYTYS- LOKEROITASisätilassa jopa 17 säilytyspaikkaa.

PITKÄTAVARATILA.Caddy Maxissa Flex-istuinpaketin yhteydessä jopa 3.070 mm.

Erittäin

TOIMIVAJA JOUSTAVAIstuimet käännettävissä alas, tai tettavissa kokoon ja irrotetta - vissa, läpilastausmahdollisuus Flex-istuinpaketin yhteydessä, leveä liukuovi.

Luotettavaa

VOLKSWAGEN-LAATUAKestävät materiaalit, huoliteltu viimeistely ja parannettu sisätila- akustiikka

Page 3: Volkswagen Caddy -esite 4/2015

Myös uusi Caddy haluaa olla mittapuu omassa luokassaan. Sen vuoksi se on vieläkin taloudellisempi, toimivampi ja monipuolisempi kuin edel-täjänsä. Valitsitpa autoksesi uuden Caddy-umpipakettiauton tai uuden Caddy Kombin: Ne molemmat tarjoavat lukemattomia uudistuksia ja luonnollisesti kaiken auton työkäytössä tarvittavan. Ja jos kuljetettavana on usein hieman enemmän tavaraa tai isompia esineitä, valittavana on myös uusi Caddy Maxi, jonka tavaratilalla on 47 cm enemmän pituutta ja jopa 4,7 m3 enemmän tilavuutta6) – kuten tosiammattilaiselle kuuluu-kin.

1) Caddy-umpipakettiauto BlueMotion, 2,0 l TDI-moottori 75 kW, polttoaineenkulutus l/100 km: kaupunki 4,7–4,9, maantie 3,2–3,7, yhdistetty 3,8–4,1. CO2-päästöt g/km: yhdistetty 99–109. 2) Saatavissa vain Euro-6-moottoreilla varustettuihin Caddy- ja Caddy Maxi -malleihin. 3) Lisävaruste, lisähintaan 4) Yhdistelmä saatavissa myöhemmin. 5) Mukaan lukien kuljettajan. Caddy Maxi -umpipakettiauton suurin kantavuus ilman kuljettajaa on 930 kg. 6) Koskee Flex-istuinpaketilla varustettua Caddy Maxi -umpipakettiautoa.

Jo vuosia luokkansa

MARKKINA-JOHTAJA

TALOUDELLINENCADDY.Erittäin alhaiset kokonaiskulut (Total Cost of Ownership) – ostosta myyntiin.

02 | 03Uusi Caddy

Page 4: Volkswagen Caddy -esite 4/2015

Uusi Caddy säteilee pätevyyttä ja luottamusta. Siitä huolehtivat dy-naamiset ja entistä terävämmät linjat, uusi keulailme sekä uudelleen muotoiltu takaosa. Muita näyttäviä yksityiskohtia ovat uusi kromilista jäähdyttimen suojasäleikössä, uudelleen muotoillut takavalot, uudet kylkisuojalistat ja uudet kattokaiteet (lisävaruste).

Dynaaminen. Tyylikäs. Moderni.

Uusi muotoilu.

Page 5: Volkswagen Caddy -esite 4/2015

Kuvan autossa lisävarusteita.

04 | 05Uusi Caddy

Page 6: Volkswagen Caddy -esite 4/2015
Page 7: Volkswagen Caddy -esite 4/2015

Ulkoisten uudistusten lisäksi uutta Caddyä on kehitetty johdonmukaisesti myös sisäpuolelta. Siellä odottaa uusi, laa-dukkaasti viimeistelty kojelauta monine säilytyspaikkoineen pikkutavaroille. Ergonomiset istuimet, parannettu sisäti-la-akustiikka sekä laaja valikoima uusia radio- ja infotainment-järjestelmiä korostavat sisätilan tasokkuutta entises-tään. Lisävarusteena on saatavissa myös uusi monitoimiohjauspyörä. Uudessa Caddy Kombissa voi olla enimmillään seitsemän istuinpaikkaa. Toimivuutta: Toisen istuinrivin istuimet ovat käännettävissä alas, taitettavissa kokoon ja irro-tettavissa kokonaan.

Connectivity-paketti. USB-liittimen välityksellä voidaan yhdistää ulkoisia muistivälineitä kuten MP3-soitin. Matkapuhelinliitäntä mahdollistaa Blue-tooth-handsfree-toiminnon.3)

Matkapuhelinliitäntä Comfort. Säilytyslokerossa matkapuhelin latautuu USB-liittimen kautta vaivattomasti. Langaton yhteys ulkoantenniin parantaa samalla puhelin vastaanoton tasoa.4)

Radio ja navigointi. Uuteen Caddyyn on saatavissa uusimman sukupolven laitteita: radiojärjestelmät Composition Colour ja Composition Media1) sekä navigointijärjestelmä Discover Media1).

Puheohjaus Puheohjausjärjestelmän avulla kuljettaja voi käyttää puhelinta, navigointia ja audiotoi-mintoja irrottamatta käsiä ohjauspyörästä.2)

1) Lisävaruste, lisähintaan 2) Lisävaruste, joka voidaan yhdistää radiojärjestelmään Composition Media ja navigointijärjestelmään Discover Media. 3) Radiojärjestelmän Composition Audio tai Composition Colour yhdistettävä lisävaruste. Lisävaruste radion Composition Media ja navigointijärjestelmän Discover Media yhteydessä. 4) Lisävaruste, joka voidaan yhdistää radiojärjestelmään Composition Colour ja Composition Media sekä navigointijärjestelmään Discover Media. Kuvan autossa lisävarusteita.

Laadukas Toimiva. Mukava.

Uusi sisätila.

Uudet radio- ja infotainment-järjestelmät.

06 | 07Uusi Caddy

Page 8: Volkswagen Caddy -esite 4/2015

Uusi Caddy on saatavissa umpipakettiautona ja Kombina – molemmat kahtena eri akselivälinä. Lyhytakselivälisenä umpipakettiautona se tarjoaa 3,2 m3:n tavaratilan. Samalla se on kuitenkin ulkoisesti kompakti, mikä takaa näppärän ja helpon liikkumisen kaupungissa. Uudessa Caddy Maxi -umpipakettiautossa tavaratilaa on peräti 4,2 m3 ja Flex-istuinpaketin yhteydessä jopa 4,7 m3, jolloin kokonaispituus on 3,07 m. Kuljetettavien

tava roiden asianmukaista kiinnittämistä varten käytettävissä on enimmillään kahdeksan kuormansidontalenkkiä. Tavaratilan lattiaan ja seiniin on saata-vissa myös vanerointi. Malliltaan erilaiset väliseinät, sidontakiskot ja tukevat sivuverhoilut täydentävät tavaroiden monipuolisia kiinnitysmahdollisuuksia.

1) Koskee toista istuinriviä. 2) Sisätilan pituus, kun toisen ja kolmannen istuinrivin istuinten selkänojat ja etumatkustajan istuin on käännetty.

Kestävämpi. Muunneltavampi. Joustavampi.

Uusi tavara- ja matkustamotila.

4,2 – 4,7 m3tavaratilan tilavuus

3,2 – 3,7 m3tavaratilan tilavuus

470 mm pidempi

Jopa

31 %enemmän tavaratilaa.

Page 9: Volkswagen Caddy -esite 4/2015

Jos kuljetettavana on sekä ihmisiä että tavaraa, valinta kannattaa kohdistaa monipuoliseen ja joustavaan Caddy Kombiin. Sekä uudessa Caddy Kom-bissa että uudessa Caddy Maxi Kombissa on vakiona viisi istuinpaikkaa. Ne voidaan kuitenkin laajentaa käytännöllisiksi 7-paikkaisiksi autoiksi. Caddy Maxi Kombiin jää sen 47 cm pidemmän sisätilan ansiosta vielä tilaa työ kaluille tai muulle tavaralle. Matkustamon istuimen selkänojat voidaan

tarpeen mukaan kääntää alas, istuin voidaan taittaa kokoon1) tai istuimet voidaan poistaa kokonaan. Lisävarus teena saatava kumipintainen lattia tarjoaa siten erinomaiset edellytykset myös tavaroiden kuljettamiseen.

Lisää kuljetusmahdollisuuksia: läpilastaustoiminto. Caddy Kombiin on saatavissa läpilastaustoiminnolla varustettu etumatkustajan istuin. Kun sen selkänoja käänne tään kokonaan eteen, sisätilan maksimipituudeksi kasvaa peräti 3,01 m.2)

Tavarat helposti sisään ja ulos. Uusissa Caddy-malleissa on vakiona ikkunallinen taka-luukku. Caddy-umpipakettiautoon takaluukun saa myös umpinaisena. Saatavissa on myös epäsymmetrisesti jaetut ja yksitellen lukittavat pariovet.

Nopeammin sisään: toinen liukuovi. Uuteen Caddyyn saa lisävarusteena liukuoven myös kuljet tajan puolelle. Molemmat liukuovet aina katon korkui sia ja 701 mm leveitä. Astuminen sisään ja ulos onnis tuu näin entistä helpommin.

470 mm pidempi

Enimmillään

7istuinpaikkaa 16 istuinversiota, 2–7 hengelle

08 | 09Uusi Caddy

Page 10: Volkswagen Caddy -esite 4/2015

Hätäjarrutustehostin tunnistaa nopeuden, jolla jarrupoljinta painetaan. Äkkijarrutuksessa käytettävissä on heti täysi jarrupaine.4)

Turvatyynyt. Kuljettajan ja etumatkustajan etuturvatyynyt sekä vakio-varusteluun niin ikään kuuluvat sivuturvatyynyt ja -turva-verhot tarjoavat edessä istuville parasta mahdollista suojaa auton keulaan tai sivuun kohdistuvassa törmäyk-sessä. Etumatkustajan etuturvatyyny voidaan kytkeä pois toiminnasta auton avaimella.

Peruutuskamera Rear View auttaa näkemään auton taakse ja tekee peruuttamisen siten helpommaksi ja turvallisemmaksi.1), 2) Peruutus- kamera on saatavissa vain takaluukun yhteydessä.

Vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitinsäilyttää valitun nopeuden tai rajoittaa huippunopeuden haluttuun arvoon.3)

Vireystilanvalvontasuosittelee tauon pitämistä merkkivalon ja -äänen avulla, jos kuljettajan käytöksessä ilmenee oireita väsymykses-tä.1), 2)

Uudessa Caddyssä on monia turvallisuusjärjestelmiä, jotka tulevat ennakoivasti apuun kriittisissä tilanteissa. Lisäksi siinä on luokkansa ainoana autona vakiona edessä istuvien etuturvatyynyt, sivuturvatyynyt ja -turvaverhot sekä monitörmäysjarrutus. Autoa on lisäksi mahdollista täydentää monilla innovatiivisilla kuljettajaa avustavilla järjestelmillä. Niiden ansiosta ajaminen on entistä mukavampaa ja turvallisempaa.

Innovatiivinen. Älykäs. Mukava.

Uudet apu- ja turvajärjestelmät.

Pysäköintiavustin Park Assist mahdollistaa automaattisen paikoituksen sekä kadun suuntaiseen että poikittaiseen pysäköintiaukkoon. Peruutusvaihteen kytkemi-sen jälkeen auto huolehti itse ohjauksesta. Kuljettajan tarvitsee painaa vain kytkin- kaasu- ja jarrupoljinta.2)

Page 11: Volkswagen Caddy -esite 4/2015

1) Järjestelmän toimintarajojen puitteissa. 2) Lisävaruste, lisähintaan 3) Saatavissa lisävarusteena Euro 6 -moottorilla varustettuihin Caddy- ja Caddy Maxi -malleihin. 4) Vakiona. 5) Enimmillään 30 km/h.

Mukautuva vakionopeussäädin ACCsopeuttaa ajonopeuden automaattisesti edellä kulkevaan ajoneuvoon ja säilyttää etäisyyden kuljettajan valitsemalla tasolla. Säädettyä nopeutta ei ylitetä.1), 2), 3) Sisältää myös ympäristönvalvontajärjes-telmän Front Assist.

Ympäristönvalvontajärjestelmä Front Assist hätäjarrutustoiminnolla 5)

tunnistaa tutkajärjestelmän avulla vaarallisen lähellä olevan toisen ajoneuvon ja auttaa lyhentämään pysähtymismatkaa. Se varoittaa kuljettajaa vaaratilanteissa varoitusvalon ja -äänen avulla sekä tekemällä lyhyen jarrutus-nykäyksen.2), 3)

Sumuvalot kulmavalotoiminnolla takaavat optimaalisen näkyvyyden heikoissa sääoloissa. Käännyttäessä sisäkaarteen puo-leinen valo valaisee tien reunaa.2)

Monitörmäysjarrutus. Kolarin jälkeen autoa jarrutetaan auto-maatti sesti uusien törmäyksien välttämiseksi. Mo ni törmäysjarrutus aktivoituu, kun kaksi erillistä tunnistinta havaitsee onnettomuu- den. Ly hyen hidastuksen jälkeen autoa jarru-tetaan asteittain nopeuteen 10 km/h asti. Kuljettaja voi ottaa auton milloin tahansa hallintaan.1), 4)

Lähi-/kaukovaloautomatiikka Light Assist. Kun vastaan tulee auto, kaukovalot vaihtuvat automaattisesti lähivaloille. Yli 60 km/h nopeudessa ja täysin pimeässä kaukovalot kytkeytyvät itsestään takaisin päälle. 1), 2)

10 | 11Uusi Caddy

Page 12: Volkswagen Caddy -esite 4/2015

Uuden Caddy-sukupolven moottorit vakuuttavat kevyen tasaisella käyn-nillään ja taloudellisuudellaan. Näihin moottoreihin yhdistyy aina vakion BlueMotion Technology -varustepaketti, johon kuuluu start-stop-järjestelmä, jarrutusenergian talteenotto, mäkilähtöavustin ja vierintävastukseltaan alhaiset renkaat. Lisäksi moottorit ovat päästöstandardin Euro 6 mukaisia. Uuden Caddyn alusta on myös optimoitu takaamaan miellyttävä ja turval-linen ajettavuus.

Tehokkaampi. Taloudellisempi. Ympäristöystävällisempi.

Uusien moottorien ansiosta luokkansa pienin poltto-aineenkulutus.

1) Caddy ja Caddy Maxi, 1,4 l TSI-moottori 92 kW, polttoaineenkulutus l/100 km: kaupunki 6,4–7,6, maantie 5,0–5,3, yhdistetty 5,6–6,2. CO2-päästöt g/km: yhdistetty 128–143. Taloudellisuusluokat: C–B (Kombi). 2) Caddy ja Caddy Maxi, 2,0 l TDI-moottori 55 kW, polttoaineenkulutus l/100 km: kaupunki 5,3–5,7, maantie 3,9–4,2, yhdistetty 4,4–4,7. CO2-päästöt g/km: yhdistetty 114–123. Taloudellisuusluokat: B–A (Kombi). 3) Caddy ja Caddy Maxi, 2,0 l TDI-moottori 75 kW, polttoaineenkulutus l/100 km: kaupunki 5,2–6,0, maantie 3,9–4,8, yhdistetty 4,4–5,3. CO2-päästöt g/km: yhdistetty 114–137. Taloudellisuusluokat: B–A (Kombi). 4) Caddy ja Caddy Maxi, 2,0 l TDI-moottori 90 kW, polttoaineenkulutus l/100 km: kaupunki 6,5–6,7, maantie 4,7–4,9, yhdistetty 5,3–5,6. CO2-päästöt g/km: yhdistetty 139–146. Taloudellisuusluokka: B (Kombi). 5) Caddy ja Caddy Maxi, 2,0 l TDI-moottori 110 kW, polttoaineenkulutus l/100 km: kaupunki 6,0–6,4, maantie 4,3–4,7, yhdistetty 4,9–5,3. CO2-päästöt g/km: yhdistetty 129–138. Taloudellisuusluokka: B (Kombi). 6) Yhdistelmä markkinoille myöhemmin. 7) Caddy-umpipakettiauto BlueMotion, 2,0 l TDI-moottori 75 kW, polttoaineenkulutus l/100 km: kau-punki 4,7–4,9, maantie 3,2–3,7, yhdistetty 3,8–4,1. CO2-päästöt g/km: yhdistetty 99–109.

Page 13: Volkswagen Caddy -esite 4/2015

Uusi Caddy-umpipakettiauto BlueMotion – keskimäärin alk. 99 g/km CO2. Se, joka valmistaa autoja, on vastuussa sekä ihmisistä että ympäristöstä. Sen vuoksi olemme kehittäneet Caddy-umpipakettiauto BlueMotion -mallin, jonka polttoaineenkulutus on luokkansa alhaisin. Sen yhdistetty kulutus (diesel) on vain 3,8 l/100 km ja CO2-päästöt 99 g/km (markkinoille myöhemmin).

Uudet moottoritBlueMotion Technology.

2,0 l TDI (110 kW)5)

KESKIKULUTUS:ALK. 4,9 L/100 KMCO2-PÄÄSTÖT: ALK. 129 G/KM

Uudet TDI-moottorit. Taloudellisia 2,0 litran turbodiesel-moottoreita, jotka on varustettu Common Rail -suoraruiskutuksella, saa eri tehoversioina: 55 kW, 75 kW, 90 kW ja 110 kW. Erityisesti 55 kW ja 75 kW moottorit tekevät vaikutuk-sen erittäin alhaisilla polttoaineen-kulutus- ja päästöarvoillaan. 90 kW moottoriin liittyy aina 4MOTION- neliveto. 110 kW moottori voidaan varus taa kaksoiskytkinvaihteistolla DSG6) ja lisäksi myös 4MOTION- nelivedolla. Myös 75 kW moottoriin on saatavissa DSG.6)

Uudet TSI-moottorit. Uuteen Caddyn on saatavissa 1,4 litran TSI-moottori, teholtaan 92 kW. Polttoaineen suorasuihkutuksen ja turboahtimen yhdistelmä tekee tästä bensiinimoottorista erittäin taloudellisen ja suhteellisen pienestä iskutilavuudesta huolimatta erittäin tehokkaan voiman-lähteen. 1,4 l TSI-moottorin yhteydessä on saatavissa myös kaksois-kytkinvaihteisto DSG. 7-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto DSG suo rittaa vaihteiden vaihdot täysin automaattisesti ja lähes huo-maamattomasti ilman vetovoiman katkeamista, mikä tekee ajamisen helpoksi ja mukavaksi. Vaihteiden kytkemisen voi tehdä myös manuaa lisesti, jolloin mittariston näyttöön tulee suositus kulloinkin talou dellisimmasta vaihteesta.

TDITSI 2,0 l TDI (55 kW)2)

KESKIKULUTUS:ALK. 4,4 L/100 KMCO2-PÄÄSTÖT: ALK. 114 G/KM

2,0 l TDI (90 kW)4)

KESKIKULUTUS:ALK. 5,3 L/100 KMCO2-PÄÄSTÖT: ALK. 139 G/KM

2,0 l TDI (75 kW)3)

KESKIKULUTUS:ALK. 4,4 L/100 KMCO2-PÄÄSTÖT: ALK. 114 G/KM

1,4 l TSI (92 kW)1)

KESKIKULUTUS:ALK. 5,6 L/100 KMCO2-PÄÄSTÖT: ALK. 128 G/KM

TALOUDELLISINLUOKASSAAN.Keskimäärin alk. 3,8 l/100 km7) – Caddy-umpipakettiauto BlueMotion.

12 | 13Uusi Caddy

Page 14: Volkswagen Caddy -esite 4/2015

Vakiovarustelu: kaikki uudet

Caddy-malliversiot

Ulkopuoli– H4-halogeeniajovalot– Ikkunallinen takaluukku jossa lämmitys sekä takalasinpesin

ja -pyyhin– Jäähdyttimen suojasäleikössä kromilista– Kylkisuojalistat– Liukuovi oikealla, leveys 701 mm– Sävytetyt lämpölasit

Sisäpuoli– Parannettu sisäakustiikka– Paljon säilytyslokeroita, myös kattolokero– istuinten kangasverhoilu Austin– Kokolattiamatto ohjaamossa

Toiminta– Start-stop-järjestelmä– Automaattitoiminen polttoainekäyttöinen lisälämmitin– Radio Composition Colour– Vakionopeudensäädin– Elektroninen ajonestolaite– Kauko-ohjattava keskuslukitus– 12 V -pistorasia keskikonsolissa

Turvallisuus– Monitörmäysjarrutus– Elektroninen ajonvakautusjärjestelmä, EDS, ABS, ASR– Hätäjarrutustehostin– Edessä etuturvatyynyt sekä sivuturvatyynyt ja -turvaverhot– Ohjaustehostin (Servotronic)– Huomiovalot

Joustava, mukava, monipuolinen.

Vakiovarusteet.

Page 15: Volkswagen Caddy -esite 4/2015

Lisäksi vakiona uudessa

Caddy-umpipakettiautossa.

Ulkopuoli– Teräsvanteet keskiösuojuksin– Ikkunallinen takaluukku, jossa lämmitys sekä takalasinpesin

ja -pyyhin– Caddy Maxi -umpipakettiauto 47 cm pidempi kuin

Caddy-umpipakettiauto

Sisäpuoli– Ikkunallinen väliseinä– Tavaratilan tilavuus, Caddy-umpipakettiauto 3,2 m3

– Tavaratilan tilavuus, Caddy Maxi -umpipakettiauto 4,2 m3

Turvallisuus– Kuusi kuormansidontalenkkiä Caddy-umpipakettiautossa– Kahdeksan kuormansidontalenkkiä Caddy Maxi -umpi-

pakettiautossa

Lisäksi vakiona uudessa

Caddy Kombissa.

Ulkopuoli– Teräsvanteet keskiösuojuksin– Takaluukku, lämmitettävä takalasi– Matkustamossa sivuikkunat vasemmalla ja oikealla– Caddy Maxi Kombi 47 cm pidempi kuin Caddy Kombi

Sisäpuoli– 3-hengen istuinpenkki toisella istuinrivillä, erikseen

käännettävissä, taitettavissa kokoon ja irrotettavissa– Lattiamatto matkustamossa

Toiminta– Vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin

Turvallisuus– Neljä kuormansidontalenkkiä – Caddy Kombi– Kuusi kuormansidontalenkkiä – Caddy Maxi Kombi– Taustapeili, manuaalisesti himmennettävä– Rengaspainevaroitin

*Vakiona lisäksi uudessa Caddy-umpipakettiautossa Kuvan autossa lisävarusteita.

14 | 15Uusi Caddy

Page 16: Volkswagen Caddy -esite 4/2015

Normaalivärit1)

Metallivärit2)

Helmiäis- väri2)

Candy WhiteNormaaliväri

Reflex SilverMetalliväri

Black BerryMetalliväri

Viper GreenMetalliväri

Bambusgarden GreenMetalliväri

Pure GreyNormaaliväri

Cherry RedNormaaliväri

Light OrangeNormaaliväri

Ulkovärit.

Indium GreyMetalliväri

Starlight BlueMetalliväri

Acapulco BlueMetalliväri

Deep BlackHelmiäisväri

Chestnut BrownMetalliväri

Honey OrangeMetalliväri

Page 17: Volkswagen Caddy -esite 4/2015

Vanteet ja renkaat.3 )

1) Vakiona. 2) Lisävaruste, lisähintaan 3) Valikoimassa yhteensä kahdeksan vannemallia.

Kevytmetallivanne Caloundra 6 J x 15, rengas 195/65 R 152)

Kevytmetallivanne Bendigo 6 J x 16, rengas 205/55 R 162)

Kevytmetallivanne Rockhampton 6 J x 17, rengas 205/55 R 172)

16 | 17Uusi Caddy

Page 18: Volkswagen Caddy -esite 4/2015

Somistelista1)

Istuinverhoilut

Istuinverhoilut ja somistelistat.

Austin2) | kangasverhoilu | Titan Black

Pilion4) | kangasverhoilu | Titan Black

Marathon3) | kangasverhoilu | Titan Black

Mesh3) | keinonahkaverhoilu | Titan Black

1) Lisävaruste Caddy-umpipakettiautoon. Vain sisustuspaketin yhteydessä Caddy-umpipakettiautoon. 2) Vakiona Caddy-umpipakettiautossa, Caddy-umpipakettiautossa BlueMotion ja Caddy Kombissa. 3) Lisävaruste Caddy-umpipakettiautoon. Keinonahkaverhoilu Mesh saatavissa lisävarusteena myös Caddy Kombiin. 4) Vakiona Caddy-umpipakettiautossa Trendline.

Cortina Gloss

Page 19: Volkswagen Caddy -esite 4/2015

Työpaikka, toimisto ja taukohuone... autollasi on monta roolia ja tehtävää pitääkseen sinut ja yrityksesi aina parhaassa iskussa. CarePort-huolenpito-sopimuksella varmistat, että autosi työkunto pysyy erinomaisena vuodesta toiseen.

Parasta huolenpitoa

CarePort-huolenpitosopimus on riskitön tapa pitää huolta autosi hyvinvoin-nista. Volkswagenin CarePort-asiakkaana saat kuukausimaksua vastaan huollattaa ja korjauttaa autoasi missä tahansa Volkswagen-huollossa so-pimuksen voimassaoloaikana.

CarePort-sopimus tehdään uuteen autoon joko heti kaupan yhteydessä tai ensimmäisten viikkojen aikana. Sopimuskausi on kolme tai neljä vuotta, jonka jälkeen sitä voidaan jatkaa kuuteen vuoteen asti. CarePort-huolenpi-tosopimus tuo sinulle lisäturvaa erityisesti takuuajan umpeutumisen jäl-keen.

CarePort

Ei huolta lisäkuluistaVolkswagenin CarePort-asiakkaana maksat vain niistä palveluista, joita käytät. Jos sopimuskauden jälkeen maksut ovat toteutuneita kuluja suurem-mat, erotus palautetaan. Jos puolestaan kulut ovat kuukausimaksuja suu-remmat, erotusta ei veloiteta. Reilu peli asiakkaan kannalta.

Volkswagen-huollon asiakkaana voit olla varma, että autosi on aina osaa-vissa käsissä. Huollon ja korjausten yhteydessä autossasi käytetään vain valmistajan hyväksymiä alkuperäisosia. Autojen tietojärjestelmää ja sitä kautta auton toimintaa ohjaavaa tekniikkaa koskeva laadunparannusmuu-tokset ovat saatavissa vain valtuutetuista Volkswagen-huoltoliikkeistä.

CarePort-asiakkaana saat parasta palvelua Volkswagen-liikkeessä. Autol-lesi järjestyy huoltoaika nopeasti ja kun laskutus rullaa sopimuksen mu-kaan kuukausittain, on asiointi liikkeessä helppoa ja vaivatonta.

Jos autosi saisi päättää.CarePort-huolenpitosopimus.

18 | 19Uusi Caddy

Page 20: Volkswagen Caddy -esite 4/2015

Uusi Caddy565.1191.02.71 Oikeus muutoksiin pidätetään. Painos: huhtikuu 2015 www.volkswagen-hyotyautot.fi

Täältä voit saada lisää tietoa uudesta Caddystä.

Volkswagen-jälleenmyyjä