20
Uusi Caddy Das auto.

Volkswagen Caddy henkilöauto -esite 4/2015

Embed Size (px)

DESCRIPTION

 

Citation preview

Page 1: Volkswagen Caddy henkilöauto -esite 4/2015

Uusi Caddy Das auto.

Page 2: Volkswagen Caddy henkilöauto -esite 4/2015
Page 3: Volkswagen Caddy henkilöauto -esite 4/2015

Kaksistaan ostoksille, viisistään kesälomalle ja seitsemän hengen joukolla synttäreille. Uusi Caddy ottaa elämän vastaan sellaisena kuin se tulee. Luotettavuutta, joustavuutta ja monipuolisuutta, kuten monitaiturilta voi odottaakin. Nyt Caddy on myös entistä toimi-vampi ja mukavampi. Ja jotta ajaisit juuri itsellesi sopivalla Caddyllä, sen saa sekä 5- että 7-paikkaisena, kolmena varusteluversiona (Trendline, Comfortline ja Highline) sekä kahtena pituusvaihtoehtona.

Täydellisyyttä kaikkeen, mitä arki tuo tullessaan.

Uusi Caddy ja uusi Caddy Maxi.

UUSI MUOTOILU.Entistä terävämmät linjat, dynaamisempi etuosa ja näyttävä takaosa.

UUSI EURO 6 -PÄÄSTÖSTANDARDIN MUKAINEN MOOTTORISUKUPOLVI. Vakiona BlueMotion Technology.

ALHAINEN POLTTOAINEENKULUTUS. Keskimäärin alk. 4,6 l/100 km.1)

LUOKKANSA AINOA AUTO, JOSSA 4MOTION-NELIVETO.2)

Paras pito, suuntavakavuus ja kaarreajovarmuus.

AINUTLAATUINEN VETOKONSEPTI.4MOTION-neliveto ja kaksoiskytkinvaihteisto DSG.3)

OPTIMAALINEN ALUSTATEKNIIKKA.Parannettu jousitus ja iskunvaimennus ajomukavuuden lisäämiseksi.

ERITTÄIN TURVALLINEN.Uusi monitörmäysjarrutus vakiona.

UUSIA KULJETTAJAA AVUSTAVIA JÄRJESTELMIÄ.Mukautuva vakionopeussäädin (ACC)2), Front Assist hätäjarrutustoimin-nolla ja peruutuskamera Rear View2).

ERITTÄIN MONIKÄYTTÖINEN JA JOUSTAVA.Uusi läpilastausmahdollisuus, takaistuimien monipuoliset muuntelu-mahdollisuudet.

LEVEÄ LIUKUOVI.Helppo käynti sisään ja ulos. Lasten turvaistuinten vaivaton käsittely.

TASOKAS SISÄTILA.Uusi tyylikäs sisustus ja parannettu sisätila-akustiikka.

MODERNIT INFOTAINMENT-JÄRJESTELMÄT2)

Uudet radiot ja toiminnot. Intuitiivinen käyttö ja paras verkottuminen.

1) Caddy ja Caddy Maxi, 2,0 l TDI-moottori 75 kW, polttoaineenkulutus l/100 km: kaupunki 5,3–5,9, maantie 3,9-4,7, yhdistetty 4,6-5,1. CO2-päästöt g/km: yhdistetty 119-134g/km. Taloudellisuusluokat: A-B.. 2) Lisävaruste, lisähintaan. 3) Lisävaruste, lisähintaan. Yhdistelmä saataville myöhemmin. Kuvan autossa lisävarusteita.

02 | 03 Uusi Caddy

Page 4: Volkswagen Caddy henkilöauto -esite 4/2015
Page 5: Volkswagen Caddy henkilöauto -esite 4/2015

Näyttää aina parhaan puolensa.

Uusi näyttävä muotoilu. Katsoipa tätä autoa mistä kulmasta tahansa: Uusi Caddy tekee vai-

kutuksen terävillä, tarkoilla ja dynaamisilla linjoillaan sekä erilaisilla näyttävillä yksityiskohdillaan. Varsinkin uusi takaosa spoilereineen sekä urheilullinen keula tyylikkäine kromilistoineen erottuvat eduk-seen. Särmää ulkonäköön antavat uudelleen muotoillut ulkopeilit, tyylikäs keula ja näyttävästi muotoillut takavalot. Silti uusi Caddy on paljolti samaa, kuin se oli aiemminkin: kauttaaltaan monipuolinen ja käytännöllinen auto koko perheen tarpeisiin.

Kuvan autossa lisävarusteita.

04 | 05 Uusi Caddy

Page 6: Volkswagen Caddy henkilöauto -esite 4/2015
Page 7: Volkswagen Caddy henkilöauto -esite 4/2015

Radio ja navigointi. Uuteen Caddyyn on saatavissa uusimman sukupolven laitteita: radiojärjestelmät Composition Colour1) ja Composition Media2) sekä navigointijärjestelmä Discover Media2).

Puheohjaus Puheohjausjärjestelmän avulla kuljettaja voi käyttää puhelinta, navi gointia ja audiotoimintoja irrottamatta käsiä ohjauspyörästä.3)

Connectivity-paketti. USB-liittimen välityksellä voidaan yhdistää ulkoisia muistivälineitä kuten MP3-soitin. Matkapuhelinliitäntä mahdollistaa Bluetooth-handsfree- toiminnon.4)

Matkapuhelinliitäntä Comfort. Säilytyslokerossa matkapuhelin latautuu USB-liittimen kautta vaivatto-masti. Langaton yhteys ulkoantenniin parantaa samalla puhelinvastaan-oton tasoa.5)

Volkswagen Media Control. Tee omasta puhelimestasi tai tabletistasi kauko-ohjain ja ohjaa esim. taka penkiltä käsin WLAN-yhteyden kautta audiojärjestelmän toimin-toja.6)

Paljon tilaa viihtymiseen.

Laadukas sisätila.Ole hyvä ja astu sisään. Uuden Caddyn sisätilassa odottaa enimmillään seitsemän erittäin mukavaa istuinta, parannettu sisätila-akustiikka ja uusi, laadukkaasti toteutettu ohjaamo monine harkittuine säilytysloke-roineen. Lisämukavuutta antaa myös lisävarusteena saatava, uudelleen muotoiltu monitoiminohjauspyörä. Trendline-varustelutasosta lähtien kojelaudassa on lisäksi tyylikäs somistelista. Luonnollisest valittavana on myös monia uusia radio- ja infotainment-järjestelmiä. Niiden avulla pysyt entistä paremmin verkottuneena ja informoituna.

1) Vakiovaruste. 2) Lisävaruste, lisähintaan 3) Lisävaruste, joka voidaan yhdistää radiojärjestelmään Composition Media ja navigointijärjestelmään Discover Media. Puheohjaus ei toimi suomenkielellä. 4) Lisävaruste, yhdistettävissä radiojärjestelmään Composition Audio tai Composition Colour. Lisävaruste, yhdistettävissä radiojärjestelmään Compo sition Media ja navigointijärjestelmään Discover Media. 5) Lisävaruste, yhdistettävissä radiojärjestelmiin Composition Colour ja Composition Media sekä navigointijärjestelmään Discover Media. 6) Lisävaruste, yhdistettävissä navigointijärjestelmään Discover Media. Kuvan autossa lisävarusteita.

06 | 07 Uusi Caddy

Page 8: Volkswagen Caddy henkilöauto -esite 4/2015

istuinpaikkaa

istuin-paikkaa

Joustava ei ollut meille vielä tarpeeksi joustava. Uuden Caddyn takaistuinten selkänojat voidaan kääntää alas, istuimet voidaan kääntää kokonaan eteen1) tai myös poistaa – osittain

yksittäinkin. Lisä varustelistalta löytyy nyt myös läpikuormausmahdollisuudella varustettu etumatkus tajan istuin Kun sen selkänoja käännetään kokonaan eteen, sisätilalle saadaan

pituutta 3,01 metriä.2) Siten saadaan hyvin tilaa vaikkapa huonekalujen kuljettamiseen. Matala kuormauskynnys ja tavaratilan tasainen pohja tekevät lastauksen helpoksi.

Kaikessa mukana. Muunneltava matkustamo.

1) Koskee toista istuinriviä. 2) Sisätilan pituus, kun toisen ja kolman istuinrivin istuinten selkänojat ja etumatkustajan istuin on käännetty. 3) Hattuhyllyn korkeudelle asti.

2-paikkaisessa Caddyssä on tavaratilaa vaikuttavat 3.030 litraa – etumatkustajan istuimen selkänoja käännettynä vielä-kin enemmän. Tavaraa mahtuu paljon kyytiin..

Toinen istuinrivi on jaettu 2/3 – 1/3. Siten saadaan monia yksilöllisiä käyttömahdollisuuksia.

istuin-paikkaa

Page 9: Volkswagen Caddy henkilöauto -esite 4/2015

istuinpaikkaaistuinpaikkaa

Uusi Caddy Maxi on 47 cm pidempi ja tarjoaa 340 litraa3) enemmän tavaratilaa.

Kun toinen istuinrivi käännetään eteen ja taitetaan kokoon, tavaratila kasvaa 2.852 litraan.

3-hengen istuinpenkin reunapaikoilla kätevät ISOFIX-kiinnikkeet lasten turvaistuimia varten.

08 | 09 Uusi Caddy

Page 10: Volkswagen Caddy henkilöauto -esite 4/2015

Pysäköintiavustin Park Assist. mahdollistaa automaattisen paikoituksen sekä kadun suuntaiseen että poikittaiseen pysäköintiaukkoon. Peruutusvaihteen kytke-misen jälkeen auto huolehti itse ohjauksesta. Kuljettajan tarvitsee painaa vain kytkin-, kaasu ja jarrupoljinta.1), 2)

Uudessa Caddyssä on monia turvallisuusjärjestelmiä, jotka voivat tulla ennakoivasti apuun kriittisissä tilanteissa. Autoa on lisäksi mahdollista täydentää monilla innovatiivisilla kuljettajaa avustavilla järjestelmillä. Ne tekevät ajamisesta entistäkin mukavampaa ja turvallisempaa.

Peruutuskamera Rear View.auttaa näkemään auton taakse ja tekee peruuttamisen siten helpommaksi ja turvallisemmaksi.1), 2) Peruutus - kamera on saatavissa vain takaluukun yhteydessä.

Vakionopeussäädin ja nopeudenrajoitin.Säilyttää valitun nopeuden tai rajoittaa huippu- nopeuden haluttuun arvoon.3)

Vireystilan valvonta suosittelee tauon pitämistä merkkivalon ja -äänen avulla, jos kuljettajan käytöksessä ilmenee merkkejä väsymyksestä.1), 4)

Hätäjarrutustehostin tunnistaa, nopeuden jolla jarrupoljinta painetaan. Äkkijarrutuksessa käytettävissä on heti täysi jarru- paine.3)

Turvatyynyt. Uudessa Caddyssä on vakiona kaksi etuturvatyynyä sekä edessä istuvien sivu-ikkunaturvatyynyt. Trendline-varustelu-tasosta lähtien ikkunaturvaverhot suojaavat toisen istuin-rivin matkustajia kylkeen kohdistuvassa törmäyksessä.

Sinulle tärkein hyvässä suojassa.Lisämukavuutta

uusien avustus- ja turva-järjestelmien avulla.

Page 11: Volkswagen Caddy henkilöauto -esite 4/2015

Mukautuva vakionopeussäädin ACC sopeuttaa ajonopeuden automaattisesti edel-lä kulkevaan ajoneuvoon ja säilyttää etäisyy-den kuljettajan valitsemalla tasolla. Säädettyä nopeutta ei ylitetä.1), 2) Sisältää myös ympäris-tönvalvontajärjestelmän Front Assist.

Ympäristönvalvontajärjestelmä Front Assist hätäjarrutustoiminnolla 5) tunnistaa tutkajärjestelmän avulla vaarallisen lähellä olevan toisen ajoneuvon ja auttaa lyhentämään pysähtymismatkaa. Se varoittaa kuljettajaa vaaratilanteissa varoitusvalon ja -äänen avulla sekä tekemällä lyhyen jarrutus-nykäyksen.1), 3)

Lähi-/kaukovaloautomatiikka Light Assist. Kun vastaan tulee auto, kaukovalot vaihtu-vat automaattisesti lähivaloille. Yli 60 km/h nopeudessa ja täysin pimeässä kaukovalot kytkeytyvät itsestään takaisin päälle.2)

Sumuvalot kulmavalotoiminnolla takaavat optimaalisen näkyvyyden heikois-sa sääoloissa. Käännyttäessä sisäkaarteen puoleinen valo valaisee tien reunaa.1), 2)

Monitörmäysjarrutus. Kolarin jälkeen autoa jarrutetaan auto-maattisesti uusien törmäyksien välttämiseksi. Monitörmäysjarrutus aktivoituu, kun kaksi erillistä tunnistinta havaitsee onnettomuuden. Lyhyen hidastuksen jälkeen autoa jarrutetaan asteittain nopeuteen 10 km/h asti. Kuljettaja voi ottaa auton milloin tahansa hallintaan.1), 3)

1) Järjestelmän toimintarajojen puitteissa. 2) Lisävaruste, lisähintaan. 3) Vakiona. 4) Vakiona Caddy Highlinessa, lisävarusteena muihin malleihin. 5) Enimmillään 30 km/h.

10 | 11 Uusi Caddy

Page 12: Volkswagen Caddy henkilöauto -esite 4/2015

2,0 l TDI (75 kW)1)

KESKIKULUTUS:ALK. 4,6 L/100 KMCO2-PÄÄSTÖT:ALK. 119 G/KMSAATAVISSA MYÖS DSG

2,0 l TDI (90 kW)2)

KESKIKULUTUS:ALK. 5,4 L/100 KMCO2-PÄÄSTÖT:ALK. 143 G/KM

1,4 l TSI (92 kW)4)

KESKIKULUTUS:ALK. 5,8 L/100 KMCO2-PÄÄSTÖT:ALK. 132 G/KMSAATAVISSA MYÖS DSG

2,0 l TDI (110 kW)3)

KESKIKULUTUS:ALK. 5,0 L/100 KMCO2-PÄÄSTÖT:ALK. 132 G/KM

Uudet TDI-moottorit. Taloudellisista, Common Rail -suoraruiskutuksella varustetuista 2,0 litran TDI-moottoreista on saatavissa neljä eri tehoversiota. 90 kW moottoriin yhdistyy aina 4MOTION-neliveto. 110 kW moottorilla ja 4MOTION-nelivedolla varustettuun Caddyyn voidaan saada myös kaksoiskytkinvaihteisto DSG, mikä on ainutlaatuista tässä autoluokassa.

Uudet TSI-moottorit.Suoraruiskutuksen ja turboahtimen yhdistelmä tekee käynniltään tasaisista bensiinimoottoreista erittäin tehokkaita ja taloudellisia voimanlähteitä. 1,4 l TSI-moottoriin voidaan nyt yhdistää myös kaksoiskytkin-vaihteisto DSG1)

Page 13: Volkswagen Caddy henkilöauto -esite 4/2015

Uuden Caddy-sukupolven moottorit vakuuttavat kevyen tasaisella käynnillään ja taloudellisuudellaan. Kaikkiin moottoreihin sisältyy BlueMotion Technology -paketti ja ne ovat päästöstandardin Euro 6 mukaisia. Moottorin voima siirtyy etupyörille kevyen ja täsmällisen 5-vaihteisen manuaalivaihteiston kautta. 2,0 litran 110 kW moottorissa vaihteisto on 6-vaihteinen. Tiettyihin moottoreihin on mahdollista yhdistää myös kaksoiskytkinvaihteisto DSG.

Tyytyy vähään. Mutta antaa paljon.Uusi taloudellinen

moottorisukupolvi, joka täyttää päästö-

standardin Euro 6.

1) Caddy ja Caddy Maxi, 2,0 l TDI-moottori 75 kW, polttoaineenkulutus l/100 km: kaupunki 5,3–5,9, maantie 3,9–4,7, yhdistetty 4,6–5,1. CO2-päästöt g/km: yhdistetty 119–134. Taloudellisuusluokat: B – A. 2) Caddy ja Caddy Maxi, 2,0 l TDI-moottori 90 kW, polttoaineenkulutus l/100 km: kaupunki 6,5–6,6, maantie 4,8–4,9, yhdistetty 5,4–5,6. CO2-päästöt g/km: yhdistetty 143–146. Taloudellisuusluokka: B. 3) Caddy ja Caddy Maxi, 2,0 l TDI-moottori 110 kW, polttoaineenkulutus l/100 km: kaupunki 6,1–6,2, maantie 4,4–4,5, yhdistetty 5,0–5,1. CO2-päästöt g/km: yhdistetty 132–133. Taloudellisuusluokka: B. 4) Caddy ja Caddy Maxi, 1,4 l TSI-moottori 92 kW, polttoaineenkulutus l/100 km: kaupunki 6,7–7,3, maantie 5,1–5,3, yhdistetty 5,8–6,0. CO2-päästöt g/km: yhdistetty 132–138. Taloudellisuusluokat: C – B.

12 | 13 Uusi Caddy

Page 14: Volkswagen Caddy henkilöauto -esite 4/2015

Lisäksi vakiona uudessa

Caddy Trendlinessa.Ulkopuoli– Teräsvanteet ja pölykapselit– H4-halogeeniajovalot– Ulkopeilinkotelot, liukuoven suojus ja ovenkahvat korinväriset, puskurit mustat– Mustat kylkisuojalistat– Sävylasit– Jäähdyttimen suojasäleikössä kromilista– Toinen liukuovi vasemmalla, leveys 701 mm

Sisäpuoli– istuimissa kangasverhoilu Kutamo– Mukavuuskojelauta Cortina Gloss -somisteilla– Keskikonsolissa keskikyynärnoja ja kolme juomateli-

nettä– Valaistu ja lukittavalla kannella varustettu hansikas-

lokero– Korkeussäätöinen kuljettajan istuin, varustettu säily-

tystilalla– Istuinlämmitys molemmissa etuistuimissa

Toiminta– Ilmastointilaite Climatic– Sähkötoimiset ikkunat ja ulkopeilit– Radio Composition Colour, neljä kaiutinta – Monitoiminäyttö– Kauko-ohjattu keskuslukitus

Turvallisuus– Taustapeili manuaalisesti himmennettävä– Ikkunaturvaverhot toisella istuinrivillä

Lisäksi vakiona uudessa

Caddy Comfortlinessa.Ulkopuoli– Kevytmetallivanteet: 15" Caloundra tai 16" Bendigo (mallista

riippuen)– H7-kaksoishalogeeniajovalot– Sävylasit edessä, tummennetut ikkunat matkustamossa– Ulkopeilinkotelot, puskurit, liukuovensuojus ja ovenkahvat

korinväriset.– Kylkisuojalistat korinväriset– Vihreät sävylasit edessä, tummennetut lasit takana– Jäähdyttimen suojasäleikkö maalattu, varustettu kolmella

kromilistalla– Toinen liukuovi vasemmalla, leveys 701 mm– Kattokaiteet, mustat

Sisäpuoli– istuimissa kangasverhoilu Pandu– Mukavuuskojelauta Dark Silver Brushed -somistelistoin– Keskikonsolissa korkeus-/pituussäätöinen keskikyynärnoja ja

kolme juomatelinettä– Valaistu ja lukittavalla kannella varustettu hansikaslokero– Korkeussäätöiset etuistuimet, varustettu säilytystilalla– Istuinlämmitys molemmissa etuisituimissa– Nahkaverhoiltu ohjauspyörä, vaihdetangonnuppi ja käsijarru-

kahva– Kromipaketti (valokytkimessä kromisomiste)

Toiminta– Ilmastointilaite Climatic– Polttoainekäyttöinen lisälämmitin ajastimella– Sähkötoimiset ikkunat ja ulkopeilit– Radio Composition Colour, kuusi kaiutinta– Monitoiminäyttö– Kauko-ohjattu keskuslukitus

Turvallisuus– Automaattitoimiset ajovalot, ajovalojen coming/leaving home -toiminto– Lasinpyyhkimien sadetunnistin – Automaattisesti himmentyvä taustapeili– Ikkunaturvaverhot toisella istuinrivillä– Sumuvalot

UlkopuoliLiukuovi oikealla, leveys 701 mm

Matala lastauskynnys

Sisäpuoli Toinen istuinrivi käännettävissä eteen ja istuimien selkänojat

taitettavissa alas suhteessa 2/3 – 1/3

Paljon säilytyslokeroita, myös kattolokero Ohjauspyörän korkeus- ja etäisyyssäätö

Kokolattiamatto ohjaamossa ja matkustamossa

Toiminta Start-stop-järjestelmä

Jarrutusenergian talteenottoVierintävastukseltaan alhaiset renkaat

Vakionopeussäädin ja nopeudenrajoitin Elektroninen ajonestolaite

Kauko-ohjattava keskuslukitus

TurvallisuusYmpäristönvalvontajärjestelmä Front Assist

hätäjarrutustoiminnollaMonitörmäysjarrutus

Ohjaustehostin (Servotronic) Kaksi etuturvatyynyä

Sivuturvaverhot edessä istuville Elektroninen ajonvakautusjärjestelmä

EDS, ABS, ASR Päiväajovalot

Hätäjarrutustehostin Neljä tai kuusi kuormansidontalenkkiä

Tarjoavat paljon.Uuden Caddyn ja

Caddy Maxin vakio-varusteet.

Page 15: Volkswagen Caddy henkilöauto -esite 4/2015

Turvallisuus– Automaattitoimiset ajovalot, ajovalojen coming/leaving home

-toiminto– Lasinpyyhkimien sadetunnistin – Automaattisesti himmentyvä taustapeili– Ikkunaturvaverhot toisella istuinrivillä– Sumuvalot– ParkPilot.

Lisäksi vakiona uudessa

Caddy Highlinessa.Ulkopuoli– 16" kevytmetallivanteet Fortaleza– Bi-Xenon -ajovalot LED-päiväajovaloilla– Ulkopeilinkotelot, puskurit, liukuovensuojus sekä takaluukun

ja ovien kahvat korinväriset.– Kylkisuojalistat korinväriset, varustettu kromilistalla– Vihreät sävylasit edessä, Privacy-lasit takana– Jäähdyttimen suojasäleikkö maalattu, varustettu kolmella

kromilistalla – Kromilista alemmassa jähdyttimensäleikössä– Kromilista takaluukussa– Toinen liukuovi vasemmalla, leveys 701 mm– Kattokaiteet, hopeanväriset

Sisäpuoli – Istuimissa keinonahkaverhoilu Alcantara – Mukavuuskojelauta Carbon Charcoal -somistein– Keskikonsolissa korkeus-/pituussäätöinen keskikyynärnoja ja

kolme juomatelinettä– Valaistu ja lukittavalla kannella varustettu hansikaslokero– Molempien etuistuimien korkeudensäätö ja ristiseläntuen-

säätö, istuinten alla säilytystilat– Nahkaverhoiltu ohjauspyörä, vaihdetangonnuppi ja käsi-

jarrukahva– Kromipaketti (valikytkin, peilinsäätönuppi ja lasinnostin-

kytkimet)

Toiminta– Automaattinen ilmastointi Climatronic – Sähkötoimiset ikkunat ja ulkopeilit– Radio Composition Colour, kuusi kaiutinta– Monitoiminäyttö Plus– Nahkainen monitoimiohjauspyörä– Vireystilanvalvonta– Kauko-ohjattu keskuslukitus– Matkapuhelinvalmius

Kuvan autossa lisävarusteita.

14 | 15 Uusi Caddy

Page 16: Volkswagen Caddy henkilöauto -esite 4/2015

Ulkoväritja vanteet/renkaat1).

Viper GreenMetalliväri

Honey OrangeMetalliväri

Black BerryMetalliväri

Chestnut BrownMetalliväri

Bambusgarden GreenMetalliväri

Starlight BlueMetalliväri

Acapulco BlueMetalliväri

Metallivärit3)

Indium GreyMetalliväri

Candy White2)

NormaaliväriCherry Red3)

Normaaliväri

Normaalivärit

Deep BlackHelmiäisväri

Helmiäisväri3)

Reflex SilverMetalliväri

Page 17: Volkswagen Caddy henkilöauto -esite 4/2015

1) Valikoimassa yhteensä kahdeksan vannemallia. 2) Vakiona. 3) Lisävaruste, lisähintaan.

Kevytmetallivanne Caloundra 6 J x 15, rengas 195/65 R 15.3)

Kevytmetallivanne Bendigo 6 J x 16, rengas 205/55 R 16.3)

Kevytmetallivanne Rockhampton 6 J x 17, rengas 205/55 R 17.3)

16 | 17 Uusi Caddy

Page 18: Volkswagen Caddy henkilöauto -esite 4/2015

Istuinverhoilutja somistelistat.

Kangasverhoilut

Nahka- ja keinonahkaverhoilut

Mesh3)

Titan Black

Keinonahka-verhoilu

Alcantara4)

Titan Black

Keinonahka-verhoilu

Kutamo1)

Titan Black / Moonrock

Kangasverhoilu

Pandu2)

Moonrock / Titan Black

Kangasverhoilu

Kutamo1)

Titan Black / Blue

Kangasverhoilu

Pandu2)

Titan Black

Kangasverhoilu

Somistelistat

Cortina Gloss1)

Somistelista.Dark Silver Brushed2)

Somistelista.Carbon Charcoal4)

Somistelista.Linearus7)

Somistelista.

1) Vakiona: Caddy Trendline. 2) Vakiona: Caddy Comfortline. 3) Lisävaruste: Caddy Conceptline, Trendline ja Comfortline. 4) Vakiona: Caddy Highline.

Page 19: Volkswagen Caddy henkilöauto -esite 4/2015

Työpaikka, toimisto ja taukohuone... autollasi on monta roolia ja tehtävää pitääkseen sinut ja yrityksesi aina parhaassa iskussa. CarePort-huolenpito-sopimuksella varmistat, että autosi työkunto pysyy erinomaisena vuodesta toiseen.

Parasta huolenpitoa

CarePort-huolenpitosopimus on riskitön tapa pitää huolta autosi hyvinvoin-nista. Volkswagenin CarePort-asiakkaana saat kuukausimaksua vastaan huollattaa ja korjauttaa autoasi missä tahansa Volkswagen-huollossa so-pimuksen voimassaoloaikana.

CarePort-sopimus tehdään uuteen autoon joko heti kaupan yhteydessä tai ensimmäisten viikkojen aikana. Sopimuskausi on kolme tai neljä vuotta, jonka jälkeen sitä voidaan jatkaa kuuteen vuoteen asti. CarePort-huolenpi-tosopimus tuo sinulle lisäturvaa erityisesti takuuajan umpeutumisen jäl-keen.

CarePort

Ei huolta lisäkuluistaVolkswagenin CarePort-asiakkaana maksat vain niistä palveluista, joita käytät. Jos sopimuskauden jälkeen maksut ovat toteutuneita kuluja suurem-mat, erotus palautetaan. Jos puolestaan kulut ovat kuukausimaksuja suu-remmat, erotusta ei veloiteta. Reilu peli asiakkaan kannalta.

Volkswagen-huollon asiakkaana voit olla varma, että autosi on aina osaa-vissa käsissä. Huollon ja korjausten yhteydessä autossasi käytetään vain valmistajan hyväksymiä alkuperäisosia. Autojen tietojärjestelmää ja sitä kautta auton toimintaa ohjaavaa tekniikkaa koskeva laadunparannusmuu-tokset ovat saatavissa vain valtuutetuista Volkswagen-huoltoliikkeistä.

CarePort-asiakkaana saat parasta palvelua Volkswagen-liikkeessä. Autol-lesi järjestyy huoltoaika nopeasti ja kun laskutus rullaa sopimuksen mu-kaan kuukausittain, on asiointi liikkeessä helppoa ja vaivatonta.

Jos autosi saisi päättää.CarePort-huolenpitosopimus.

18 | 19 Uusi Caddy

Page 20: Volkswagen Caddy henkilöauto -esite 4/2015

565.1191.04.71 Oikeus muutoksiin pidätetään · Painos: huhtikuu 2015 www.volkswagen-hyotyautot.fi

Volkswagen-jälleenmyyjä

Liity Caddyn ystäväksi: www.facebook.com/dercaddy

Uusi Caddy

Skannaa täältä lisätietoa uudesta Caddystä.