Reuni³ de fam­lies 2 n

 • View
  167

 • Download
  1

Embed Size (px)

Text of Reuni³ de fam­lies 2 n

 • REUNI DE FAMLIES2n Curs 2015 2016

  2n A TERESA SAGARRA2n B JOSEP NGEL SNCHEZ2n C ANNA HUESA

 • 1. Presentaci dels i les mestresTutors2n A TERESA SAGARRA2n B JOSEP NGEL SNCHEZ2n C ANNA HUESA

  Mestres especialistesMestra de msica: Eli PericasMestra dangls: Cesca Girons/Anna HuesaMestre dEd. Fsica: Mariola BisbalMestra dEd. Especial: Maria CorreaMestre de castell: Teresa/Josep ngelMestra de religi: Nria DantPsicloga municipal: Sara Jimnez

  Equip directiuDirecci: Franc RodrguezCap destudis: Judit RibaltaSecretaria: Mariola BisbalCoordinador/a de cicle: Eli Pericas

  JUDIT, PRESENTACIO*

 • 2. Relaci famlies / alumnat / mestresCollaboraci mestres famlies

  La cooperaci uneix i la uni, educa.

  La tutora / el tutor ha de ser la primera persona a qui us heu d'adrear en cas de qualsevol dubte.

  No ens desacreditem ni ens desautoritzem mai els uns als altres.

  s important que anem en la mateixa direcci, famlia i mestres, sin el model a seguir per lalumnat trontolla.

  ANNA*

 • 3. Vies de comunicaciAMB EL CENTRETotes les circulars senviaran des de lescola:Per correu electrnic a8074823@xtec.cat Per paper nicament a les famlies que no han facilitat el correu.Telfon: Escola 938 415 605Cuina 605 987 454.AMB ELS/LES TUTORS/ESAgendaHorari datenci personalitzada de cada tutor: dijous al migdia

  AMB LAMPAampaescolallicadamunt@gmail.com

  ANNA*

 • 4. PGINA WEB DEL CENTRENOVETAT DAQUEST ANY!!!

  Hi podeu consultar:Novetats i notcies de lescola.Activitats dels alumnes.Fotografies i vdeos de sortides i activitatsModels d'impresos dautoritzacions, justificants i altres per descarregar.http://agora.xtec.cat/esc-llicamunt/

  Tamb tenim compte twitter i facebook on es publiquen les novetats i notcies.

  ANNA*

 • 5. Els horaris. Entrades i sortidesHORARI DEL CURS

  De 8:30 a 12:00h i de 15:00 a 16:30h

  Les classes queden repartides en:5 hores de classe diries El pati ser de 10:30 a 11:00hEl SEP postlectiu ser de 12 a 12:45h, dijous i divendres.

  Entrada a les 8:30h i a les 15:00h: reixa del pati.Sortida a les 12:00h: porta de la rampa.Sortida a les 16:30h: directament des de laula al pati.

  TERESA*

 • 6. Absncies i retards de lalumnat RETARDS DINICI DE CLASSESanoten diriament els retards de lalumnat. Protocol que se segueix a lescola:Amb 4 faltes de puntualitat (al mes): savisa oralment la famlia.En cas de mantenir les absncies, 4 faltes ms: avs escrit des de Direcci.Si continuen els retards: sacordaran actuacions a la Comissi Social del centre.

  RETARDS DE RECOLLIDA DE LALUMNATUn cop passats 5 min, es truca a la famlia.Sinforma que es deixar lalumne al SERVEI DACOLLIDA DE TARDA.Les despeses del servei dacollida seran assumides per la famlia.

  ABSNCIES Sanoten diriament. Protocol que se segueix a lescola:Cal justificar totes les absncies PER ESCRIT. Teniu penjat a la pgina web el model de justificant dabsncia.En cas de ser una conducta repetitiva, saplicar el protocol dabsentisme.Sacordaran actuacions a la Comissi Social coordinadament amb la tutora de lalumne.

  TERESA*

 • 7. Les normes del centreANIVERSARISSe celebraran a classe sense portar esmorzar pels companys/es. (Postal felicitaci signada).No es poden repartir invitacions en el recinte escolar.

  ESMORZARS- Saconsella portar carmanyola amb entrep i/o fruita.No es poden portar tetrabricks ni sucs.

  MATERIAL Cada curs tindr una capsa amb material de pati: gomes de saltar, pilotes, pales i cubells de sorral, etc. Tamb hi ha un rac de biblioteca per animar a qui vulgui llegir tranquil.Es poden portar cromos, baldufes i gomes per fer polseres. NO est perms dur mbil, joguines ni diners.

  TERESA*

 • 8. Projectes dEscolaSocialitzaci de llibres tot i que a CI sn fungibles.

  Projecte descola amb temtica com: els animals.

  Racons matemtics.

  Projecte de lectura (30 de lectura dos dies a la setmana).

  JOSEP NGEL*

 • USEE (Unitat de Suport a lEducaci Especial)s un recurs organitzatiu del centre per atendre de forma personalitzada els alumnes amb NEE, tant dins com fora de laula ordinria.Enguany, hi assisteixen 9 alumnes de la nostra zona educativa (mx.10). Tenim una mestra dEE i una educadora en exclusivitat per aquest alumnat. Suposa un enriquiment per a tota la comunitat educativa i un aprenentatge ms experimental i integrador pels alumnes que hi participen .

  JOSEP NGEL(discapacitats intellectuals o trastorns greus del desenvolupament).*

 • 9. Objectius i continguts

  JOSEP NGEL*

 • 9. Objectius i continguts

  JOSEP NGEL*

 • 10. LavaluaciLliurament trimestral dinformes

  Procs davaluaci contnua:Observaci directaProves individuals peridiquesConverses collectives i treballs daula i fets a casa (dossiers de treball)Actitud envers la feina, les normes, els i les companyes i els i les mestres.

  JOSEP NGEL*

 • 11. Latenci a la diversitat Atenci ms individualitzada i suport educatiu en:

  Sessions de refor de matemtiques (Racons Matemtics) i llengua (Ex. escrita i ortografia).

  Una sessi de desdoblament dangls.

  Sessions de SEP de migdia (noms alguns alumnes):Dijous de catal i divendres de matemtiques.No hi van els alumnes que van a E. Especial.Inici primera aquesta setmana doctubre.

  TERESA*

 • 12. Els hbits de treball del cicleEs van treballant durant tot el curs i sn continuaci danys anteriors. Cal que a casa hi hagi continutat i aix ells i elles vegin que el que s important a lescola tamb ho s a casa.De treball:-Parlar en veu baixa.-Treballar en silenci quan cal.-Seure b a la cadira.-Presentar els treballs nets i ordenats.-Acabar les feines.-Respectar i endrear el material.

  TERESA*

 • De neteja:-Rentar-se les mans.-Mocar-se quan cal.-Dipositar les deixalles al seu lloc.-Recollir el material i les joguines en acabar de fer-les servir

  De convivncia:-Respectar els companys.-Respectar els adults que treballen al centre: mestres, monitores, conserge, etc.-Aprendre a escoltar els altres.-Respectar el torn de paraula.-Respectar les plantes i els animals.-Parlar sense dir paraulotes.-Saludar a larribar i al marxar.-Demanar les coses educadament.-Saber dir grcies.

  TERESA*

 • 13. Sortides - colnies, activitats culturals i activitats PAESortides:1r trimestre COLNIES a Can Ribas ( Bigues) sobre l espai2n trimestre sortida coincidint amb alguna activitat del PAE3r Trimestre 3 de maig Llinars a la casa Mogent per fer una activitat ldica del circ.Activitats:Activitats culturals : sn 4 a lAliana i a Granollers.Activitat de teatre dangls . Activitats del PAE de l Ajuntament visitar la biblioteca de Lli, la maleta viatgera, altres que ens venen a fer a lescola .

  TERESA*

 • 14. Formes de pagamentDues formes de pagament de les sortides i activitats culturals: Domiciliaci bancriaTransferncia bancria

  Noms en casos puntuals es podr sollicitar el pagament a lentitat bancria. En aquest cas, cal sollicitar el rebut a secretaria.

  Per qualsevol consulta dirigir-se a secretaria o direcci.

  TERESA*

 • 15. Les festes a lescola. Durant el curs lalumnat participar en les segents festes:

  La castanyadaLa celebraci de Santa Ceclia, patrona de la msicaEl NadalEl carnestoltesSant JordiLacte de fi de curs

  Abans de cada festa, sinformar de les activitats que es realitzaran i del seu horari, aix com tamb si s oberta a les famlies.

  ANNA*

 • 16. Precs i preguntes

  TERESA*

  JUDIT, PRESENTACIO*ANNA*ANNA*ANNA*TERESA*TERESA*TERESA*JOSEP NGEL*JOSEP NGEL(discapacitats intellectuals o trastorns greus del desenvolupament).*JOSEP NGEL*JOSEP NGEL*JOSEP NGEL*TERESA*TERESA*TERESA*TERESA*TERESA*ANNA*TERESA*