Reunió de famílies 3r

 • View
  83

 • Download
  1

Embed Size (px)

Text of Reunió de famílies 3r

 • REUNI DE FAMLIES3r2015 2016Sara, Pili i Cristina

 • 1. Presentaci dels i les mestresTutores : 3rA : Sara Gasa 3rB: Pili Abajo3rC: Cristina Palma

  Mestres especialistesMestra de msica: Conxi CanoMestra dangls: Cesca GironsMestre dEd. Fsica: Mariola BisbalMestra dEd. Especial: Maria CorreaMestre de castell: Pili i Abajo i Sara GasaMestra de religi: Nuria DantPsicloga municipal: Sara Jimnez

  Equip directiuDirecci: Franc RodrguezCap destudis: Judit RibaltaSecretaria: Mariola BisbalCoordinador/a de cicle: Cristina Palma

 • 2. Relaci famlies / alumnat / mestresCollaboraci mestres famlies

  La cooperaci uneix i la uni, educa.

  La tutora / el tutor ha de ser la primera persona que us heu d'adrear en cas de qualsevol problema.

  No ens desacreditem ni ens desautoritzem mai els uns als altres.

  s important que anem en la mateixa direcci, famlia i mestres, sin el model a seguir per lalumnat trontolla.

 • 3. Vies de comunicaciAMB EL CENTRETotes les circulars senviaran:Per correu electrnic a8074823@xtec.cat Per paper nicament a les famlies que no han facilitat el correu.Telfon: Escola 93.841.56.05Cuina 605.987.454AMB ELS/LES TUTORS/ESAgendaHorari datenci personalitzada de cada tutor

  AMB LAMPAampaescolallicadamunt@gmail.com

 • 4. PGINA WEB DEL CENTRENOVETAT DAQUEST ANY!!!

  Hi podeu consultar:Novetats i notcies de lescola.Activitats dels alumnes.Fotografies i vdeos de sortides i activitatsModels d'impresos dautoritzacions, justificants i altres per descarregar.http://agora.xtec.cat/esc-llicamunt/

  Tamb tenim compte twitter i facebook on es publiquen les novetats i notcies.

 • 5. Els horaris. Entrades i sortidesHORARI DEL CURS

  De 8:30 a 12:00h i de 15:00 a 16:30h

  Les classes queden repartides en:5 hores de classe diries El pati ser de 10:30 a 11:00hEl SEP post lectiu ser de 12 a 12:45h, dijous i divendres.

  Entrada a les 8:30h i a les 15:00h: reixa del pati.Sortida a les 12:00h: porta de la rampa.Sortida a les 16:30h: directament des de laula al pati.

 • 6. Absncies i retards de lalumnat RETARDS DINICI DE CLASSESanoten diriament els retards de lalumnat. Protocol que se segueix a lescola:Amb 4 faltes de puntualitat (al mes): savisa oralment la famlia.En cas de mantenir les absncies, 4 faltes ms: avs escrit des de Direcci.Si continuen els retards: sacordaran actuacions a la Comissi Social del centre.

  RETARDS DE RECOLLIDA DE LALUMNATUn cop passats 5 min, es truca a la famlia.Sinforma que es deixar lalumne al SERVEI DACOLLIDA DE TARDALes despeses del servei dacollida seran assumides per la famlia. . ( 5 euros)

  ABSNCIES Sanoten diriament. Protocol que se segueix a lescola:Cal justificar totes les absncies oralment (Ed. Infantil) i PER ESCRIT (Primria). Teniu penjat a la pgina web el model de justificant dabsncia.En cas de ser una conducta repetitiva, saplicar el protocol dabsentisme.Sacordaran actuacions a la Comissi Social coordinadament amb la tutora de lalumne.

 • 7. Les normes del centreANIVERSARISSe celebraran a classe sense portar esmorzar pels companys/es. No es poden repartir invitacions en el recinte escolar.

  ESMORZARSSaconsella portar camanyola amb entrep i/o fruita.No es poden portar tetabricks ni sucs.

  MATERIAL Cada curs t una capsa amb material de pati: gomes de saltar, pilotes, raquetes, cordes, etc.Es poden portar cromos, baldufes i gomes per fer polseres. NO est perms dur mbil, joguines ni diners.

 • 8. Projectes dEscolaSocialitzaci de llibres (projecte iniciat el curs 2012-2013 amb continutat)

  Projecte descola amb tema com: els animals.

  Racons matemtics. 1h setmanal

  Projecte de lectura (estona de lectura diria).

 • USEE (UNITAT DE SUPORT A LED. ESPECIAL)s un suport personalitzat tant dins com fora de laula ordinria per alumnes amb NEE (discapacitats intellectuals o trastorns greus del desenvolupament).Enguany, composada per 9 alumnes de la nostra zona educativa (mx.10). Tenim una educadora i una mestra dEE en exclusivitat per aquest alumnat. Suposa un enriquiment per a tot lalumnat i un aprenentatge ms experimental.

 • 9. Objectius i contingutsLl. Catalana:Tenir una bona fludesa lectora i una bona comprensi lectora. Saber expressar-se correctament i amb coherncia, tant a nivell oral com escrit aplicant les normes ortogrfiques treballades.

  Mates:Reconixer, llegir, escriure i descompondre els nombres fins a 6 xifres.Operacions: suma , restes, multiplicaci i la iniciaci de la divisi.Treballar diferents estratgies per millorar el clcul mental.Comprendre i resoldre diferents tipus de problemes.Conixer les unitats de mesura, capacitat, massa i temps.

 • 9. Objectius i contingutsConeixement del Medi:

  Assolir els continguts treballats en cada tema i interrelacionar-los entre ells, sent capaos daplicar-los a la seva realitat quotidiana.Participar en lelaboraci dun projecte, sent capaos de buscar informaci, ordenar-la coherentment i transmetre-la .Adquirir hbits saludables destudi i de relaci.

  Ll. Castellana:Tenir una bona fludesa lectora i una bona comprensi lectora. Es treballen els mateixos continguts que a llengua catalana, parallelament.

 • 10. LavaluaciLliurament trimestral dinformes

  Procs davaluaci contnua:Observaci directaProves individuals peridiquesLes feines de cada tema recollides en un dossier de treball.Actitud envers la feina.

 • 11. Latenci a la diversitat Atenci ms individualitzada i suport educatiu en:

  Sessions de refor de matemtiques (Racons Matemtics) Llengua (Ex. escrita i ortografia).Sessions de desdoblament dangls.

  Sessions de SEP ( suport educatiu personalitzat) de migdia :Noms alguns alumnes, tots aquells que ja tenen d altres suports, no disposen daquest.Dijous de catal i divendres de matemtiques.Inici la segona setmana doctubre.

 • 12. Els hbits de treball del ciclePer tenir uns bons hbits de treball, sha de seguir unes normes establertes per cada cosa.

  Agenda: serveix per apuntar els deures, per comunicar-se famlia-escola i per qualsevol dubte.Carpeta: per guardar totes les feines.Dossiers: treball realitzat al llarg de la unitat, tant a casa com a lescola.Deures: dos dies, dilluns i divendres i a partir del 2n trimestre tres dies.Acabar feines: quan sigui necessari. ( mnim 1 dia la setmana)

 • 13. Sortides - colnies, activitats culturals i activitats PAE

  Activitats Culturals 3 al llarg del curs. A determinar per lassociaci Cultural de Granollers.

  Sortides1r trimestre Cim dAliguesSant feliu de Codines2 de desembre de 20152n trimestreDescobrim LliA determinar3r trimestreMontserrat15 dabril de 2016

 • 14. Formes de pagamentDues formes de pagament de les sortides i activitats culturals: Domiciliaci bancriaTransferncia bancria

  Noms en casos puntuals es podr sollicitar el pagament a lentitat bancria. En aquest cas, cal sollicitar el rebut a secretaria.

  Per qualsevol consulta dirigir-se a secretaria o direcci.

 • 15. Les festes a lescola. Durant el curs lalumnat participar en les segents festes:

  La castanyadaLa celebraci de Santa Ceclia, patrona de la msicaEl NadalEl carnestoltesSant JordiLacte de fi de curs

  Abans de cada festa, sinformar de les activitats que es realitzaran i el seu horari aix com tamb si s oberta a les famlies.

 • 16. Precs i preguntes