Reunió de mares i pares 2015

 • View
  593

 • Download
  0

Embed Size (px)

Text of Reunió de mares i pares 2015

 1. 1. REUNI DE MARES I PARES 2015
 2. 2. "El profesor no es el saber sino el mediador del saber". Tonucci
 3. 3. LEQUIP EDUCATIU DELS VOSTRES FILLS: LEQUIP EDUCATIU DELS VOSTRES FILLS: Directora: Joana Font Barcel. Cap dEstudis: M Antnia Cantallops. Secretari: Maties Amengual Bauz. HORARI SECRETRIA: 9 a 10 de dilluns a dijous. MESTRES TUTORIES PRIMER A:Margalida Juan Clar. PRIMER B: Marga Barcel Mansilla. SEGON A: Xus Bibiloni Antich. SEGON B: Francisca Pujol Bauz.
 4. 4. Serveis de lescola Menjador. Matinet. Equip dorientaci amb el suport de la psicopedagoga de lEOEP que ve setmanalment a lescola. cpsonferriol.cat Elblocdel1rcicleblogspot.com
 5. 5. PT: Aina Ibez. AD: Norma Tolosa Perics. AL: Cristina Sastre Coll. MESTRES ESPECIALISTES Educaci Fsica: Alicia Talens Coll Msica: Joana Gelabert Angls: Maribel Gar i Emma Nadal Religi: Yolanda Revert EQUIP DE SUPORT
 6. 6. RECORDAU PER QU TOT MARXI B
 7. 7. Entrada 9h sortida 14 (alumnes de 1r i 2n a les 13:55h) Els alumnes que arriben ms tard de les 9:15 no shan dacompanyar a classe. Han de quedar a SECRETARIA. DESPRS de les 14:05 els alumnes que no hagin vingut a cercar- los esperaran asseguts a la butaca i hauran de venir a avisar- nos quan els vengueu a cercar.PUNTUALITAT
 8. 8. COMUNICACIONS AGENDA Vehicle de COMUNICACI. Important dur-la CADA DIA. Nota llegida, nota signada (famlia i mestra) Qui queda menjador eventualment que ho duguin apuntat. Pel seu manteniment: dur-la dins una funda amb cremallera. Tutories: dimarts 14-15h A les 9:00 no s un bon moment per comunicar. Qualsevol canvi puntual: si queden a dinar, si ve una altra persona a cercar- los, si no han dagafar bus, si han danar al metge RECORDAU IMPORTANTSSIM apuntar agenda FALTES DASSISTNCIA justificar-les a lagenda.
 9. 9. QUOTA DE MATERIAL Alumnes que sn del fons de llibres 80 . Alumnes que no sn del fons de llibres 85 . La quota s per cobrir les despeses de: MATERIAL FUNGIBLE. FOTOCPIES. MANTENIMENT INFORMTIC. Per fer el pagament el nmero de compte est a la pgina 9 de lagenda.
 10. 10. SEGURETAT VIAL Ser responsables. NO DEIXAR COTXE DOBLE FILA s un perill d'accident. NO DEIXAR COTXE DAMUNT PAS VIANANTS Perill. QUAN PLOU: Primer de tot pacincia. Heu de venir a recollir- los a laula
 11. 11. BERENARS Han de venir ben berenats DE CASA. Recordeu que siguin saludables (no rebosteria industrial, xocolata,...) Han de venir en CARMANYOLA (no embolicats en plstic, alumini, ni dur tetrabrics) Posau un berenar no massa gros (han de tenir temps de jugar). Mirar dacordar amb ells el berenar, fer-los participes. DIMARTS DIA DE FRUITA. Botelleta daigua, millor tipus ciclista. NOM POSAT.
 12. 12. QUAN ESTAN MALALTS HIGIENE Si estan malalts no han de venir a escola. Per ells i els altres. Si es troba malalt a classe vos avisarem. Per aix s important que si heu canviat de telfon respecte al curs passat ho anoteu a lagenda. Es important que abans de venir a escola hagin anat al bany (wter) Recodau que s IMPORTANT que vinguin nets. REVISAU PERIDICAMENT els caps pel tema POLLS.
 13. 13. CARPETA I DEURES s per posar les feines que es duen a casa. Ha danar i tornar, no pot quedar a casa. Evitau que lutilitzin per posar altre material. Duran DOS pics per semana DEURES. s ampliable a TRES depenent del ritme de classe. IGUALMENT S FLEXIBLE. Pot passar que hi hagi setmanes que no en duguin, o que duguin noms un dia.
 14. 14. SORTIDES Aproximadament farem dues sortides per trimestre: Fundaci Joan March. Taller sobre el cos hum. ART Excursi a la Comuna de Lloret de Vistalegre. Sortida al espectacle acabat la sopa. Sortida als Bombers de Palma.
 15. 15. TREBALL LECTURA ESCRIPTURA Necessitem de la vostra collaboraci. Els infants de 2n duran freqentment lectures per fer a casa (acompanyau- los, que vos la llegeixen), tamb es posar en marxa el prstec de biblioteca. Lobjectiu es ajudar a potenciar lHBIT LECTOR.
 16. 16. NECESSARI PER FUNCIONAR B EDUCACI FSICA: Els dies que tenen educaci fsica han de dur roba adequada (roba esportiva i calat esportiu). Sin, no poden fer educaci fsica i duen nota agenda. EDUCACI ARTSTICA: HAN DE dur bata amb cinta llarga per penjar-la o una camiseta grossa. Tot amb nom marcat.
 17. 17. RECORDAR QUE... Els hem d animar i valorar molt positivament tota la feina que fan. Si les famlies no donen importncia a la feina que fan a lescola, difcilment linfant tindr inters ni gaudir de lescola, ja que tampoc ser important per a ell/ a. Els adults hem dajudar- los a crixer. No donar soluci a tots els seus problemes ( treballar la tolerncia a la frustaci, a posar lmits...).
 18. 18. COM PODEM AJUDAR EN ELS NOSTRES FILLS? Afavorint un entorn familiar de confiana i comunicaci. Parlant molt amb els infants, interessant-se per com li va lescola, pels seus amics i amigues, sense intimidar- los, essent conscients de la seva edat. Afavorint la seva autoestima, valorant els seus esforos i qualitats personals, sense ridiculitzar- los i ensenyant- los a sentir- se orgullosos dels seus xits. Ajudar- los a posar- se objectius reals, curts i adaptats a les seves possibilitats. Cada infant s nic i diferent als altres, sha devitar comparar- los amb els altres ni establir competncies entre ells. Estimulant el seu inters i motivaci cap el treball ben fet i ordenat. Fent que es responsabilitzin dels seus xits i fracassos, ajudant- los a tolerar frustacions. Afavorint ladquisici dhbits de feina, dordre i constncia.
 19. 19. Procurant que tinguin un lloc per a la feina que sigui tranquil i sense distraccions. Ajudant- los a qu organitzin el seu temps lliure i que disposin de temps suficient per a realitzar les seves tasques escolars. Controlant que la seva alimentaci sigui sana i equilibrada. Procurant que dormin un mnim de 9 hores. Ajudant- los a qu siguin cada vegada ms autnoms, evitant la sobreprotecci. Animant- los a practicar algun esport escolar, o qualque tipus dactividat que impliqui la relaci amb els altres. Vigilant que adoptin una postura correcta a lhora descriure o de llegir. Fomentant los el gust per al lectura donant models lectors.
 20. 20. Donant- los alguna responsabilitat ( ajudant a petites feines de casa diriament, mantenint en ordre la seva habitaci, les seves coses...) Supervisant que la feina escolar de linfant es faci i retorni a lescola tal com a arribat a casa ( a la carpeta, guardada i amb bon estat.) Fent- los entendre que han de resoldre els seus problemes i conflictes de manera pacfica, mitjanant el dileg, sense violncia fsica ni psquica. Procurant que parlin sense cridar i esperant el seu torn de parla, sense interrompre les conversacions.