Reunió p3 juny 2016 17 2

 • Published on
  23-Jan-2018

 • View
  80

 • Download
  0

Embed Size (px)

Transcript

 1. 1. REUNI P3CURS 2016-2017
 2. 2. FUNCIONAMENT GENERAL DEL CENTRE Lhorari dentrada s a les 9:00 i a les 15:00 La sortida es realitzar cinc minuts abans que lalumnat de primria, s a dir 12:25 h. i 16:25 h. Els alumnes que hagin de sortir del centre ho faran a lhora del pati, de 11:00 a 11:30 hores. Els nens noms sentregaran a les persones autoritzades. Hi ha un control dassistncia diari, shan de justificar les faltes.
 3. 3. ENTRADES I SORTIDES DE LESCOLA Lentrada a lescola dels alumnes dinfantil es realitza per la porta d educaci infantil . Les famlies acompanyaran els infants de P3 caminant fins a la porta de laula. Us agram que deixeu els cotxets a fora. A la sortida, podeu esperar-los a la porta de la classe.
 4. 4. ENCARRECS I NOTES Cada nen tindr una llibreta petita com a mitj de comunicaci entre famlia escola. (La proporcionarem el primer dia de classe) Quan hem de comunicar o informar alguna cosa ho fem a travs de la llibreta. El nen entra amb la llibreta a la m si hi ha una nota. De la mateixa manera si nosaltres li hem posat una nota, sortir amb la llibreta a la m. Si la llibreta est a la motxilla significa que no hi ha cap nota.
 5. 5. BATA Obligatria de P3 fins a 2n. (Es compra a lAMPA). A parvulari porten dos bates: La de lescola (la prenen divendres a casa). La de pintura (noms es retorna en finalitzar el trimestre). Totes les bates han de tenir el NOM i una CINTA llarga per penjar-la. El nom es posa al davant de la bata. Els nens que es queden al menjador hauran de portar una tercera bata. Si us plau especifiqueu clarament quina bata s de menjador i quina s de pintura.
 6. 6. PSICOMOTRICITAT Es necessita portar xandall i sabatilles esportives de velcro. Tamb han de portar uns mitjons antilliscants per fer la psicomotricitat. Aconsellem el xandall de lescola, ja que a les sortides tamb lutilitzarem. (Tamb el venen a lAMPA).
 7. 7. MALALTIES Si un nen est malalt sha de quedar a casa. Si detectem que un nen es troba malament, t febre, o alguna malaltia infecciosa, etc. Es trucar a la famlia per tal que el recolliu. s important la collaboraci de tots per mantenir els alumnes sans. A lescola NO podem donar medicaments ni amb recepta mdica. Donar la medicaci en horari no escolar (desprs dels pats).
 8. 8. POLLS Si un nen t polls NO pot venir a lescola. Si observem polls en algun nen es truca per a que el vinguin a recollir i li facin el tractament. Quan detectem algun nen infectat notifiquem a totes les famlies per a que es prenguin mesures preventives.
 9. 9. ESMORZARS Els nens esmorzen a classe per treballar hbits. Lesmorzar que sobra es posa a la bosseta. La bossa desmorzar ha de ser una bosseta de roba. NO es poden portar motxilles grans, ni amb rodes. Dins la bossa hi ha dhaver un tovall de roba amb el nom. NO es poden portar llaunes ni vidres. Els sucs i actimels han danar acompanyats de canyeta. La fruita es porta pelada i/o tallada en una carmanyola. Per fomentar els hbits de vida saludable, cada dimarts tota lescola ha de portar fruita per esmorzar.
 10. 10. ANIVERSARIS Els aniversaris es celebren amb una corona, un pasts de plastilina on bufen les espelmes i una can. Els alumnes no portaran esmorzar per convidar els seus companys, per tal devitar possibles allrgies o intolerncies. I per altra banda, no repartim les invitacions dins la classe.
 11. 11. ENTREVISTA A principi de curs sentrega un full on sinforma del dia de la reuni dinici de curs i lhora datenci a pares. Les entrevistes es realitzaran al llarg del segon trimestre. Si necessiteu parlar amb la tutora demaneu hora mitjanant la llibreta. Preguem que no porteu els nens a les entrevistes per tal de fer el trasps dinformaci sense interrupcions.
 12. 12. MENJADOR Durant ladaptaci els nens/es no poden fer s del servei de menjador. El divendres ja es podran quedar. Els nens i nenes que es queden espordicament al menjador compraran un tiquet, que li donaran a la tutora. El tiquet es porta a la m. NO a dins la bosseta desmorzar. Si algun nen/a usuari habitual del menjador no es queda, caldr informar a la mestra mitjanant la llibreta i trucar al menjador per avisar que no es queda. Els alumnes que es queden al menjador porten una bossa de roba amb raspall de dents i pasta. Al menjador es posen la bata a lhora de dinar.
 13. 13. ALTRES En el cas que algun nen respongui a un nom diferent del que surt al llistat, si us plau comuniqueu-nos-ho per tal de canviar-ho. (Noms compostos) No es poden portar joguines a lescola, no ens farem responsables dels possibles danys o prdues. Els esfnters han destar controlats a principi de P3. Si hi ha algun cas en concret a principi de curs es pot parlar individualment amb la tutora. Evitar cordons i no portar cinturons, petos, ni bodis. El dia 5 de setembre heu de portar els llibres i material demanat, aix com el rebut bancari del pagament de la quota de material. FOMENTEM LA SEVA AUTONOMIA!
 14. 14. ENTRADA ESGLAONADA Per afavorir ladaptaci del alumnat realitzem una entrada esglaonada, des del 12 fins al 15 de setembre. De cada classe shan fet dos grups, el primer grup vindr el primer i tercer mat i la segona i quarta tarda. El segon grup comenar la primera tarda i ho far a la inversa. Divendres dia 16 de setembre, tots vindran tota la jornada escolar. Hi ha les llistes penjades a la porta de la classe per tal de veure el grup del vostre fill/a, aix com el torn que li toca.
 15. 15. DILLUNS 12 DIMARTS 13 DIMECRES 14 DIJOUS 15 DIVENDRES 16 MAT TARDA MAT TARDA TOT EL DIA DILLUNS 12 DIMARTS 13 DIMECRES 14 DIJOUS 15 DIVENDRES 16 TARDA MAT TARDA MAT TOT EL DIA GRUP 1 GRUP 2