Programa d'activitats DONA 2015 la Pobla de Vallbona

 • Published on
  21-Jul-2015

 • View
  765

 • Download
  1

Embed Size (px)

Transcript

 • de mardia de la

  Collaboren:

  www.lapobladevallbona.es

  Telfons dinters dona

  Informaci i inscripcions

  Serveis Socials Ajuntament de La Pobla de Vallbona: 96 166 29 06Infodona (Llria): 96 278 21 58Centre Dona 24 h Ante la violencia no estas solaAtenci telefnica gratuta: 900 580 888

  Biblioteca MunicipalAvinguda Coln, 95Tel. 96 276 02 33biblioteca@lapobladevallbona.es

  Por

  tada

  : Car

  tell

  guan

  yado

  r de

  l Con

  curs

  Don

  a 20

  15. A

  utor

  a: E

  lisa

  Rei

  g Te

  mpr

  ano

 • Formaci i Ocupaci Taller de bsqueda docupaci (6h) (Infodona) Taller habilitats socials (6h) (Infodona) Informtica - Maneig bsic ordinador - Internet Bsic - Word avanat - Creaci i gesti del correu electrnic - Gestions administratives en lnia - Crea el teu arbre genealgic digital mitjanant fotografies antigues Carnet Manipulador daliments Taller de tall i confecci (20h)

  Salut Taller Entrena la memria Taller per al creixement personal: - Risoterpia - Autoestima Taller de lactncia (Amamanta) Taller del sl de la plvis Pilates per a mares (Forma-mama) Pilates per a embarassades (Forma-mama) Defensa Personal (8h) Recursos naturals per a la salut - Taller teoricoprctic de ls de les plantes medicinals. Elaboraci dolis (2h). - Taller teoricoprctic de cosmtica natural. Elaboraci de xamp i sals aromtiques (2h). - Taller delaboraci de sab de tocador casol (2h) - Taller teoricoprctic delaboraci de plaguicides ecolgics (2h) - Taller teoricoprctic delaboraci de netejadors per a la casa naturals (2h) - Taller teoricoprctic de cultiu i recuperaci de plantes aromtiques (2h)

  II Pla Municipal dIgualtat doportunitats entre dones i homes - Promoure la igualtat d'oportunitats. - Executar accions positives per tal de garantir la presncia de dones en tots els mbits. - Fomentar l'equilibri social, laboral i poltic entre homes i dones.

  I Frum de Dones Emprenedores i Empresries - Conferncies, taules redones. - Cinefrum Miradas de Gnero (Infodona).

  MARDinar de la Dona. Dissabte 7 de mar, al Saln Ismael, a les 14.30 h.Inscripcions: a la Biblioteca Municipal.

  ABRILConcert del Dia de la Dona. Dissabte 18 dabril a les 19.00 h.Corporaci Musical de La Pobla de Vallbona. Casa de la Cultura.

  MAIGCaminada Solidria DIA DE LA DONA. Dimenge 3 de Maig.La recaptaci de la qual es destinar a lAssociaci Espanyolacontra el cncer AECC.

  PROGRAMADONA 2015

  ACTIVITATS Coresponsabilitat i conciliaci Tallers mixtos de cuina (6h) Bricolatge domstic (10h), dirigit a dones. Iniciaci costura (8h), dirigit a homes i dones. Manteniment de vehicles (4h), dirigit a dones.

  Temps lliure i Cultura Taller de Manualitats (8h) Taller de Boixets (Ames de casa, Tyrius) Taller dImatge Personal: maquillatge, etc.

  EIXIDES CULTURALS - Viatge Cultural a Barcelona - Viatge Cultural a Alacant

  EXPOSICIONS- Exposici Visions de dona: treballs de lalumnat de les escoles de pintura de la localitat (Art Masi, EMAE i Pint Arte)- Exposici Manualitats i boixets (Ames de Casa, Tyrius)- Exposici Dones Pintores a la Pobla (Alumnes EMAE)

  CICLE DE CINE. - Vides de dona.

  MONLEG Stiras Feministas amb Stella Manaut. Dia 8 de mar a lAuditori Municipal a les 19.00 h.