of 44 /44
CAMPINGVOGNE

Bürstner Caravans 2013

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Bürstner Caravans 2013

Text of Bürstner Caravans 2013

Page 1: Bürstner Caravans 2013

CAMPINGVOGNE

Page 2: Bürstner Caravans 2013
Page 3: Bürstner Caravans 2013

3

INDHOLD

Kompetencer 4

Modeloversigt 6

PREMIO 8

AVERSO 12

AVERSO TOP 16

AVERSO PLUS 20

Indvendig indretning 26

Sovekomfort 28

Madlavning med nydelse 30

Badekultur 32

Sikkerhed og tilbehør 34

Kvalitet og teknik 36

Virksomheden Bürstner og campingpladser 38

Stofudvalg 40

Oversigt over grundplaner 42

IND

HO

LD

Page 4: Bürstner Caravans 2013

4

DIT PERSONLIGE BEHOV AFGØR DETTo og to eller sammen med hele familien – der er ubegræn-sede muligheder for at nyde friheden med en campingvogn fra Bürstner.

Lige fra den kompakte, manøvredygtige campingvogn med plads til to til kæmpevognen med op til seks sovepladser – alle ønsker kan opfyldes. Alle Bürstner campingvogne sikrer nemlig et topmål af komfort, så du kan opleve velvære uden grænser på din ferie.

Gennemtænkt design, praktiske funktioner og en harmonisk sammensætning af materialer er gennemgående træk. Des-uden kan du vælge mellem mange udgaver af udstyr og far-vesammensætninger - så du får din helt personlige camping-vogn.

Med over 50 års erfaring kan vi tilbyde et produktprogram inden for fritidskøretøjer, der vidner om effektivitet, bruger-venlighed og tiltalende design - alt i alt giver dette adgang til uanede muligheder for fritidsaktiviteter.

KOM

PETE

NCE

R

Page 5: Bürstner Caravans 2013

Averso

Averso plus

221313

5

VÆLG MELLEM HELE 13 STOFFER

2 MØBELVERSIONER AT VÆLGE IMELLEM

4 FORSKELLIGE UD-VENDIGE LAKERINGER

MINDRE ER NOGLE GANGE MERE!

Opal

Jungle edition

Sølv

Hvid

Amarant Noce Prosecco

KOM

PETE

NCE

R

Alle billeder er blot eksempler, udformningen er afhængig af model og grundplan.

Amarant Nøddetræ Merano

Med en campingvogn fra Bürstner kan du stadig tage lidt mere med på ferie. På grund af sin lette konstruktion, er der optimalt nyt-telast i reserve i forhold til konventionelle campingvogne. Materialer som XPS-skum er med til at reduceret vægten væsentlig på en Bürstner.

En anden fordel: Lettere biler med færrehestekræfter vil også kunne trække Bürstner til det ønskede feriemål. Hertil kommer de overbevisende High-Tech materialer med høj isoleringsevne, som garanterer dig et beha-geligt klima, uanset om det er sommer eller vinter.

Bürstner i let konstruktion

TRÆSORTER

AT VÆLGE

IMELLEMHYNDESTOFFER

AT VÆLGE

IMELLEM

Page 6: Bürstner Caravans 2013

22

6

PREMIO AVERSO TOPAVERSO

Max.

Side 8 Side 16Side 12COMFORT-CLASS PREMIUM-CLASSCOMFORT-PLUS-CLASSMO

DEL

-O

VERS

IGT

Max. Max.

TRÆSORTER

AT VÆLGE

IMELLEM

Page 7: Bürstner Caravans 2013

22

7

AVERSO PLUS

FÅ ALLE DINEFERIEDRØMME OPFYLDT

I en Bürstner campingvogn kan du opleve velvære uden græn-ser på ferien. For hos Bürstner har du frihed til at vælge netop den vogn, der passer til dine behov. Vogne i fi re klasser med i alt 34 forskellige grundplaner opfylder alle ønsker om størst mulig komfort – lige fra den kompakte model og den hyggelige tosomhed til den lækre luksussuite på hjul.

En ting har alle campingvogne fra Bürstner tilfælles: en frem-ragende kvalitet og forarbejdning samt en harmonisk og smag-fuld indretning med mange overraskende detaljer. Kort og godt: megen plads med komfort uden grænser.

Antal sovepladser

Side 20COMFORT-PLUS-CLASS

TRÆSORTER

AT VÆLGE

IMELLEM

MO

DEL

-O

VERS

IGT

Max.

Page 8: Bürstner Caravans 2013

8

Bürstner i let konstruktion

PREM

IO

PREMIO Så er det bare med at komme af sted og ud på opdagelse – Premio gør det så nemt for dig at nyde friheden. Dens store fordel er den lave vægt, som selv mindre biler kan trække så let som ingenting. Intet feriemål er uden for rækkevidde, uanset om rejsen går via stejle bjergpas eller ud over maleriske vidder.

Ligeså varierede som rejsemålene er Premios grundplaner. Med i alt elleve versioner fi ndes den optimale løsning til alle behov. Fra den kompakte familievogn til en favorabel pris til den utroligt rummelige vogn med op til seks sovepladser fi ndes der noget for enhver. Hertil kommer den forbedrede ståhøje på hele 195 cm – megen plads til komfort uden grænser.

Page 9: Bürstner Caravans 2013

1

2

Premio 550 TK

9

PREM

IO

DEN NYE LETHED

Den lyse møbelversion, det store sidevindue og Midi-Heki taglu-gen giver en lys og luftig atmosfære, så man ikke føler pladsen trang selv i den kompakte Premio – hvad enten ferien holdes på tomandshånd eller sammen med hele familien. Med de smarte indretningsideer udnyttes pladsen optimalt, her er hver en krog indrettet til velvære.

1 Lovende udsigt: Man sover trygt og godt i den be-kvemme dobbeltseng, og når man vågner, kan udsigten nydes gennem det store sidevindue.

2 Køkkendrømme: Køkkenet med forsænket kom-binationsløsning af vask og blus og glasafdækning gør madlavningen til en leg. De friske råvarer opbevares i kø-leskabet, der som standard er på 81 l med 10 l frostrum.

Page 10: Bürstner Caravans 2013

Premio 490TL

Premio 385 TS1

2 Premio 385 TS

10

PREM

IO

TAG PLADS OGNYD DET

Hvad enten du vil hygge dig med vennerne ved den runde siddegruppe, kokkerere af hjertens lyst i køkkenet eller tage en lille lur i sovevæ-relset – så har du en følelse af rummelighed. Premio beviser, at smagfuldt og funktioneltdesign ikke er et spørgsmål om pris.

1 Bord til to: I den bageste del af 385 TS sidder man over for hinan-den i dinetten og kan nyde glæden ved at være sammen alene to - eller den fl otte udsigt gennem det store vindue.

2 Vågn udhvilet op: Har du lyst, kan du efter en god nats søvn lade solens stråler vække dig gennem det store vindue (sengebetræk eksport-version).

Page 11: Bürstner Caravans 2013

3

4

385 TK* 400 TS*385 TS* 395 TS

450 TS

490 TL

490 TK485 TK

550 TK**495 TK

435 TS*

11

Fast seng KlædeskabSiddepladser Vaskerum/toilet Bord/skabe/hylder Køleskab (fritstående) Med garage

(Ekstraudstyr)

(Ekstraudstyr)

*Bredde 210 cm

**Bredde 250 cm

PREM

IO

PREMIO

3 Megen stuveplads bagest: Under køjesengen gemmer der sig yderligere stuveplads, der også er til-gængelig udefra. Klappes den nederste seng op, er der adgang til en rummelig garage bagi, hvor sportsudstyr og andet pladskrævende udstyr kan opbevares.

4 Sådan får man plads nok: Under køjesengen er der masser af plads til opbevaring, og den er nemt til-gængelig både indefra og udefra.

Grundplanerne

Premio – de stærke sider

Lav vægt, ideel også til mindre biler

AL-KO chassis med AKS (antislingresystem)

øger stabiliteten under kørsel

Bürstners koncept med den lette konstruktion

giver mulighed for større nyttelast

Kompakte rejsegrundplaner med fast seng og lamelbund

Valg mellem 10 forskellige hyndestoffer

Hyggeligt lyskoncept

Komplet køkken med 3 kogeblus og køleskab

Rustfri kombination af kogeblus og vask nedfældet i bordpladen

Oplukkelige vinduer hele vejen rundt og Midi-Heki tagluge med

insektnet og rullegardin til mørklægning (ikke i toiletrummet)

Gasopvarmning Truma S 3002

Belysning med 12/230 V

Faste senge med lamelbunde af træ

Serveringsklap

Standard (hammerslagsbeklædning, hvid)

Page 12: Bürstner Caravans 2013

12

AVER

SO

Vil du gerne opleve noget nyt i ferien? Det kan du med Averso. For denne populære campingvogn i mellemklassen folder sig ud med et helt nyt image. Dens udseende med fi n hammerlak og afrundede vinduer har et sportsligt elegant look, og takket være dens lette konstruktion har den en meget lav vægt. Helt ideelt, når man har brug for at tage meget med, eller hvis vog-nen skal trækkes af en mindre bil.

Sidevæggene er også en ny konstruktion og er forsynet med en forbedret varmeisolering. Med i alt 10 grundplaner tilbyder Averso mange forskellig indretningsmuligheder og meget vogn for pengene.

AVERSO

Bürstner i let konstruktion

Page 13: Bürstner Caravans 2013

Averso 465 TS

22

1

2

13

AVER

SO

EN FERIE HELT EFTER DIT EGET HOVEDMed den nye indretning i Averso får du alt, hvad hjertet kan begære til din ferie. Der kan vælges mellem to slags træudgaver, der giver indretningen et frisk pust.

Og store oplukkelige vinduer hele vejen rundt med fl uenet og mørkelægningsrullegardiner lukker efter ønske frisk luft og sol ind.

Amarant Noce Prosecco

1 Køkkendrømme: Betjeningspanelet til kogeblus-set med eltænding er anbragt på frontsiden. Praktiske klapper (til venstre) giver mere bordplads.

2 Hyggehjørne: Ren afspænding med indirekte be-lysning, læsning under indstillelige spots, afslapning i solskin – her kan alt lade sig gøre.

TRÆSORTER

AT VÆLGE

IMELLEM

Page 14: Bürstner Caravans 2013

2

2

1Averso 430 TS Averso 495 TK

14

AVER

SO

1 Familievenlig: Etagesengen giver mulighed for to ekstra sovepladser, det sparer plads og er ideelt til familier med børn. Nedenunder er der stor stuveplads, der også er tilgængelig ude-fra (afhængig af grundplan).

2 Klar til servering: Den runde siddegruppe er nem at lave om. Med få greb bliver bordet gjort større, når der er brug for mere plads.

MERE PLADSTIL NYDELSE

Den nye indvendige indretning i Averso giver nu en forbedret ståhøjde på 1,95 m.Med møbelklapperne, der er afrundet nedadtil, får man desuden en behagelig fornemmelse af stor rummelighed. Det nye belysningskoncept med strømbe-sparende LED-lysskinner bidrager til de smarte detaljer og til den hyggelige at-mosfære med indirekte belysning.

Page 15: Bürstner Caravans 2013

3

395 TS 430 TS 450 TS

475 TL

465 TS

500 TK495 TK 535 TL

545 TS 560 TK*

15

Averso – de stærke sider

AVERSO

AVER

SO

Grundplanerne

Kompakt rejsevogn også egnet til mindre biler

Bürstners lette konstruktion giver mulighed

for større nyttelast

AL-KO chassis med AKS (antislingresystem)

øger stabiliteten under kørsel

Tredje bremselygte i Bürstner logoform

Møbeldekor af høj kvalitet Amarant eller Noce Prosecco

13 forskellige interiører med antiallergisk madrasbetræk

Harmonisk lyskoncept med indirekte belysning

Faste senge med koldskumsmadrasser

(gælder ikke køjesenge)

Masser af opbevaringsplads som standard

Kogeblus rykket bagud for at give mere bordplads i køkkenet

Træktøjsafdækning

Deichselabdeckung

Truma varmluftssystem 12 V

Belysning 12 V

Standard (fi n hammerslagsbeklædning, hvid) Silver (fi n hammerslagsbeklædning, ekstraudstyr)

3 Smart bademiljø: Spejlbeklædte fl ader får badet til at se større ud. Et stort tagvindue giver god udluft-ning.

*Bredde 250 cm

Fast seng KlædeskabSiddepladser Vaskerum/toilet Bord/skabe/hylder Køleskab (fritstående) Med garage

Page 16: Bürstner Caravans 2013

16

AVER

SO T

OP

Hvis man godt vil unde sig selv lidt ekstra luksus på camping-ferien, så vil man føle sig grænseløst godt tilpas i Averso top. Som repræsentant for den højere middelklasse er denne serie med sit omfattende udstyr en ren nydelse for selv de mest for-vænte campingtilhængere.

Med sine 10 forskellige grundplaner kan Averso top opfylde alle dine individuelle ønsker. Den er helt suveræn med sin overfl od af udstyr: Hvad enten man fokuserer på den glatte udvendige plade og alufælgene, specialdørene med vinduer og fl uenet eller den luksuriøse indvendige indretning – så er alt tip top på Averso top. Selvfølgelig er der også til denne serie anvendt Bürstners lette konstruktion.

AVERSO TOP

Bürstner i let konstruktion

Page 17: Bürstner Caravans 2013

Averso top 535 TL

1

2

17

AVER

SO T

OP

TIP TOP UDSTYR TIL EN TIP TOP FERIE

Med sit komfortudstyr til de allermest kræsne er indretningen af Averso top en oplevelse for sig. Den runde siddegruppe har som standard to nakkestøtter, der kan indstilles efter ønske,

og højdejusterbart søjlebord - det er et arran-gement, der indbyder til utallige hyggetimer. Med LED-lysskinner og ekstra læsespots ind-rettes belysningen helt efter dine ønsker.

1 Hvis man gerne vil sove længe: Enkelt-sengene med koldskumsmadrasserne garan-terer en behagelig nattesøvn. Store vinduer hele vejen rundt giver masser af lys og luftdagen lang.

2 Fleksibel: Single-Twin sengen kan efter ønske laves om til en 2 x 2 m stor dobbeltseng (ekstraudstyr).

Page 18: Bürstner Caravans 2013

Averso top 545 TS 1

2

18

AVER

SO T

OP

SMAGFULDT INTERIØR

Foretrækker du siddegrupper over for hinanden og en stor dobbeltseng i den bageste del? Averso top har også en grundplan, der passer til det. Der er masser af lys og luft i den rummelige opholdsafdeling takket være de store vinduer. Rigelig med stuveplads fuldender dette vellykkedeinteriørkoncept.

I køkkenet hersker der også god smag: farvekontraster på lågerne med moderne push-lock-lukninger. De store opbevaringsrum på metaludtræk med indbygget bestikskuffe er til glæde for amatørkokke og køkkenchefer.

1 Madlavning med nydelse: Et af de synlige tegn på den nye inte-riørudformning er anbringelsen af betjeningsknapperne til kogeblusset under bordpladen.

2 Behageligt køligt: Alt efter grundplanen er der køleskab med 104 til 160 l, som ekstraudstyr også TEC-Tower.

Page 19: Bürstner Caravans 2013

3

395 TS 430 TS 450 TS

475 TL

465 TS

500 TK495 TK 535 TL

545 TS 560 TK*

19AVERSO TOP

AVER

SO T

OP

3 Luksusportal: specialdør i en del med vindue, fl uenet og affaldssamler.

Grundplanerne

AL-KO sikkerhedschassis

Bürstners lette konstruktion giver mulighed

for større nyttelast

Lakering glat plade, hvid,

Ekstraudstyr: glat plade sølv og opal

Alufælge Black Polish

Specialdør med vindue, indvendig beklædning og insektnet

LED-lampe i fortelt

Stabilformstøtter

Stor gaskasse

13 forskellige hyndeversioner

Beslag til tv

Møbelversion Noce Prosecco

Nakkestøtter i den runde siddegruppe

Læsespots ved hovedsiddegruppen

Søjlebord

Fast indbygget 40-liters vandtank

Fleksibel rund siddegruppe

Standard (glat plade, hvid) Opal (glat plade, ekstraudstyr) Sølv (glat plade, ekstraudstyr)

Averso top – de stærke sider

*Breite 250 cm

Fast seng KlædeskabSiddepladser Vaskerum/toilet Bord/skabe/hylder Køleskab (fritstående) Med garage

Page 20: Bürstner Caravans 2013

20

AVER

SO P

LUS

Vil du have stor fl eksibilitet, når du planlægger familieferien, så vil du få stor glæde af Averso plus. Væk fra hverdagen og ud i det fri, ren afslapning for to i weekenden eller med storfamilien undervejs på sommerferie - denne kompakte og funktionelle vogn har plads til det hele.

Den nye hejseseng, som Bürstner var den første til at lancere til campingvogne, åbner op for nye muligheder. Den giver to eks-tra sovepladser, der kan forsvinde igen på sekunder. Det giver på trods af de kompakte udvendige dimensioner og den lave vægt rigelig plads indvendigt til, at man føler sig godt tilpas. Kan trækkes af mindre biler. En sådan iderigdom er værd at lægge mærke til.

AVERSO PLUS

Page 21: Bürstner Caravans 2013

2010

EUROPEANINNOVATIONAWARD

FOR

THE

CAR

AVAN

ING

INDU

STRY

21

AVER

SO P

LUS

AVERSO PLUS – DEN FØRSTE CAMPINGVOGN MED HEJSESENG

Med Averso plus har Bürstner skabt en nydimension inden for campingvogne og harhøstet stor anerkendelse både fra erfarne campister og den internationale fagpresse.

Takket være den indbyggede hejseseng over siddegruppen kan du opnå den luksus, atdu efter en feriedag fuld af oplevelser kan strække ud uden først at skulle tænke på at pakke sengen ud.

AVERSO PLUS – DEN FAMILIEVENLIGE CAMPINGVOGN

Kombinationen af hejseseng og køjesenge gør Averso plus specielt velegnet til familier. Den giver nemlig mulighed for en optimal pladsudnyttelse, selv om den er kompakt.

Hejsesengen befi nder sig oppe under taget – den kan ikke ses. De indbyggede spots og de store oplukkelige vinduer giver et behageligt lys. Om aftenen kører du blot sengen ned.

Og hvis du har brug for fl ere sovepladser, kan siddegruppen laves om til en bekvem dobbelt-seng.

Page 22: Bürstner Caravans 2013

Averso plus 440 TK

Averso plus 510 TK

22

22

AVER

SO P

LUS

Amarant Nøddetræ Merano

Averso plus 510 TK vil blive modtaget med begejstring af børnefamilier. For med den gen-nemtænkte rumopdeling får de små deres egen afdeling helt for sig selv med køjeseng,

siddegruppe, klædeskab, overskabe og prak-tiske hylder. Her kan de lege og sove uforstyr-ret, imens forældrene har opholdsområdet helt for sig selv.

Familier, der vil have en endnu mere kompakt cam-pingvogn, vil elske Averso plus 440 TK. Fra køje-sengen, der er indbygget bagest, har børnene over-blik over deres område. Klapper man den nederste seng op, er der ekstra opbevaringsplads, der også er nem at komme til udefra (440 TK og 510 TK).

Du kan vælge mellem 13 hyndedessiner og to møbel-versioner, således er det nemt at indrette sin helt egen stil.

MAKSIMAL NYDELSE FOR STORE OG SMÅ

TRÆSORTER

AT VÆLGE

IMELLEM

Page 23: Bürstner Caravans 2013

Averso plus 410 TS

23

AVER

SO P

LUS

ET VIDUNDER AF PLADS

Averso plus 410 TS er overraskende rummelig og giver velvære, selv om den er meget kom-pakt udvendig, for den smarte grundplan giver maksimal udnyttelse af den indvendige plads. Køkkenet er således placeret på tværs i front-sektionen - her kan man rigtigt brede sig, mens man laver mad. Hejsesengen over siddegruppen er forsvundet ud af syne op under loftet i vog-

nen. Desuden giver den megen stuveplads og de smarte designløsninger god plads og orden i sagerne.

Under hejsesengen er der god plads til en rum-melig L-siddegruppe. Her kan man spise sam-men, læse eller blot slappe af.

Page 24: Bürstner Caravans 2013

1

32

24

1 Frilufts-tv: Beslaget til fl adskærmen, der er indbygget i skabet, kan drejes 180° (410 TS).

2 I fokus: Beslaget til tv-apparatet kan drejes og højdeju-steres, og skærmen er nem at se fra alle pladser (ekstraudstyr).

3 Bruserum: Med et greb kan brusekabinen adskilles fra resten af baderummet (410 TS).

AVER

SO P

LUS

Page 25: Bürstner Caravans 2013

410 TS 440 TK

510 TK4

25AVERSO PLUS

Grundplanerne

Averso plus – de stærke sider

Rummelig hejseseng

Antislingresystem

AL-KO sikkerhedschassis

Træktøjsafdækning

Tagluge Midi-Heki (ikke 410 TS)

13 forskellige hyndedessiner

Beslag til fl adskærm (410 TS)

Hejseseng med madras

Nakkestøtter

Indbygget kombination af kogeblus og vask

Belysning 12 V

Der kan vælges mellem 2 møbelversioner

Standard (fi n hammerslagsbeklædning, hvid) Jungle edition (glat plade, ekstraudstyr)

Silver (fi n hammerslagsbeklædning, ekstraudstyr)

4 God plads: Den ekstra stuve-plads til pladskrævende bagage er nemt tilgængelig udefra (ekstraud-styr 510 TK).

AVER

SO P

LUS

Design Pakke fi n hammerslagsbeklædning*

(ekstraudstyr)

Aluminiumsfælge • Indgangsdør med myggenet, vindue og skraldespand •fi n hammerslagsbeklædning, sølv • Hyndestof variant Nova (amber, rosso)

*For mere information og pakker, se „prisliste“.

Hejseseng

Siddepladser Vaskerum/toilet

Bord/skabe/hylder Klædeskab

Køleskab (fritstående)

Fast seng

Page 26: Bürstner Caravans 2013

26

DIN KOMFORT KOMMER I FØRSTE RÆKKE

En Bürstner campingvogn er indrettet efter, at du kan opleve velvære uden grænser på ferien. Interiør af høj kvalitet, smagfuldt design og kvalitet ned til mindste de-talje giver en behagelig atmosfære, hvor du kan nyde din ferie i fulde drag – som par, med familie og venner eller helt alene med dig selv.

Vores arkitekter, designere og ingeniører arbejder tæt sammen for at skabe en hyggelig indendørs atmosfære, hvor møbeldesign og funktionalitet harmonerer perfekt. Her gør de alle brug af deres store erfaring og de ønsker, kunderne bidrager med. Formålet er entydigt, nemlig at forkæle dig med maksimal komfort på ferien.

IND

VEN

DIG

IND

RETN

ING

Page 27: Bürstner Caravans 2013

1

2

3

4

27

1 Highlights: LED-lyslister over overskabene giver en dis-kret, indirekte belysning.

2 Godt klima: Skabe til opbevaring med ventilation bagved giver friskhed og et behageligt klima.

3 Hvilepuder: Puderne i opholdsrummet er afstemt perfekt efter det indvendige design og gør enhver siddeplads til et sted med hygge og afslapning (ekstraudstyr).

4 Fleksibel: De smarte læselamper er meget fl eksible og kan indstilles, så de lyser i alle retninger.

IND

VEN

DIG

IND

RETN

ING

Alle billeder er blot eksempler, udformningen er afhængig af model og grundplan.

Page 28: Bürstner Caravans 2013

28

STOR LIGGEKOMFORT

Grænseløst velvære - hertil hører også en god natte-søvn. I en Bürstner kan du rigtigt hvile ud efter en lang feriedag, så du kan samle energi til nye oplevelser. Glæd dig til at vågne op frisk og veludhvilet - måske skulle du nyde det lidt og sunde dig i din komfortable seng.

Lige fra den fritstående dobbeltseng, de separate en-keltsenge til etagesengen er der altid noget, der passer til din smag. Solide lamelbunde og madrasser af højestekvalitet garanterer en sund søvn. Hertil kommer de smarte ideer, der øger komforten, og som fuldender den behagelige fornemmelse ved at ligge her. Sov godt – og drøm sødt.

SOVE

KOM

FORT

Page 29: Bürstner Caravans 2013

4

4 5

1

2

3

29

SOVE

KOM

FORT

1 Veludhvilet på to etager: Her er der god plads til små syvsovere.

2 En til hver: Komfortable enkeltsenge gør det behageligt både for syvsovere og morgen-mennesker.

3 Indretningsvenlig: Ved hjælp af en rulle-lamelbund forvandles de to enkeltsenge i et snuptag til en stor dobbeltseng (ekstraudstyr).

4 Den optimale liggestilling: Kombina-tionen af koldskumsmadras (gælder ikke Premio) og lamelbund med fl eksible gum-milejer giver en optimal fordeling af krops-vægten og afl aster ryggen.

5 Allergikere kan ånde lettet op: Alle faste senge har som standard antiallergisk og vaskbart madrasbetræk.

Alle billeder er blot eksempler, udformningen er afhængig af model og grundplan.

Page 30: Bürstner Caravans 2013

30

OPSKRIFTEN PÅ GODMAD UNDERVEJS

Fisk direkte fra havet. Frugt plukket lige ned fra træet. Friske grøntsager fra markedet – med en Bürstner cam-pingvogn er du midt i det hele og kan fremtrylle lækker mad af friske råvarer. Denne køkkenindretning vil vække glæde både hos hobby- og gourmetkokken.

Ultramoderne gasblus, som de professionelle vil have det. Når kogeblussene ikke er i brug, forvandles de ved hjælp af glasafdækningen til fralægnings- eller bordplads. Nok plads til opbevaring af alle redskaber, fra tallerkner til gryder. Og på trods af den høje funktionalitet er der også meget lækkert at se på i et Bürstner køkken – smarte og lækre designideer gør madlavningen til en fryd.

MAD

LAVN

ING

MED

NYD

ELSE

Page 31: Bürstner Caravans 2013

1 2

3

31

1 Fine overfl ader: Laminat af høj kvalitet giver både et læk-kert udseende og rengøringsvenlige overfl ader med lang hold-barhed.

2 Mikropower: Får man lyst til et hurtigt mellemmåltid, er den indbyggede mikroovn klar til brug (ekstraudstyr).

3 Bare giv den gas: Betjeningsknapperne til gasapparatet er indbygget på frontsiden - betjeningsvenligt ligesom derhjemme.

MAD

LAVN

ING

MED

NYD

ELSE

Alle billeder er blot eksempler, udformningen er afhængig af model og grundplan.

Page 32: Bürstner Caravans 2013

32

FRISKE IDEER TILKROP OG SJÆL

Efter en lang køretur, en dag på stranden eller sport er der ikke noget skønnere end at stille sig under bruseren og få et opkvikkende bad! Også om morgenen har man det meget bedre efter et forfriskende brusebad.

Hvad enten du foretrækker stor rummelighed, eller duvil spare på pladsen, så har Bürstner den helt rigtigeløsning til dig. Armaturer af høj kvalitet, lys og venlig indretning, opbevaringsplads til alle bade- og skønheds-produkterne - i et Bürstner badeværelse er der tænkt på det hele, for at du kan opleve grænseløst velvære.

BAD

EKU

LTU

R

Page 33: Bürstner Caravans 2013

1

3

2

4

33

1 Stilfuldt: Brugen af armaturer af fi neste kvalitet giver eksklusiv badekomfort som i badeværelset derhjemme.

2 Lige ved hånden: Indbyggede hylder og holdere, hvor alt har sin plads - shampoo, sæbe, creme og makeup.

Alle billeder er blot eksempler, udformningen er afhængig af model og grundplan.

3 Frisk og lækkert: Med et enkelt greb kan bruse-kabinen adskilles fra resten af baderummet. Tagvinduet sør-ger for god udluftning.

4 Forfriskende rummelig: Det separate brusebad giver et bad med stor bevægelsesfrihed.

BAD

EKU

LTU

R

Page 34: Bürstner Caravans 2013

34

ANKOM SIKKERT OG I GOD BEHOLD

Når man vælger at holde ferie i en camping-vogn fra Bürstner, er det fordi man prioriterer afslapning og velvære frem for alt andet. Hertil hører også ønsket om at komme velbeholdent og sikkert fra A til B. Ligegyldigt hvad der gem-mer sig efter det næste sving. Derfor er vores teknikere og ingeniører til stadighed optaget af at optimere teknikken, så din ferie kan blive endnu mere problemfri og sikker.

Større sikkerhed Takket være vores samarbejde med førende pro-ducenter af aksler og chassiser kører Bürstnercampingvogne yderst sikkert og stabilt på landevejen. Alligevel kan pludselige vindkast, sporriller på vejbanen eller en uforudset und-vigemanøvre være årsag til, at bilen med cam-pingvognen komme til at slingre. Takket være den indbyggede sikkerhedsteknik i camping-

vognens chassis, i lighed med ESP-systemet i bilen, bringes bil og campingvogn hurtigt på rette kurs efter kritiske tværgående accelera-tioner. Efter blot nogle få sekunder kører bil og campingvogn igen sikkert ud ad landevejen, og chaufføren har ikke mere at bekymre sig om. Så enkel er sikkerhed.

SIKK

ERH

ED

3. bremselygte iBürstner Logodesign.

Page 35: Bürstner Caravans 2013

35

DEN BEDSTE UNDERHOLDNING, ALTID FRA FØRSTE PARKET

Med underholdningssystemet Alden AiO –det står for All in One – skal man ikke give afkald på god underholdning, selv om man er på ferie. Det elegante multitalent med moderne fl adskærm er forsynet med en CI-modtager og kan via den højtydende satel-

litantenne både modtage gratiskanaler og betalingskanaler. En ligeledes indbygget DVB-T tuner sørger også uden satellitmod-tagelse for underholdning. Nem betjening af alle funktioner med den medfølgende touchscreen-fjernbetjening.

Forbrug:33 Watt

Tilb

ehør

mod

eks

trab

etal

ing.

OBS! Gælder ikke til det danske marked.

18,5'' 16:9 HD TV med indbygget DVB-S-receiver

DVB-T- Tuner

S. S. C. (satellitsøger)

Multimediecenter

USB-Digital-DVB-T-optagefunktion (DivX, MPEG, AVI, ...)

I-COM fjernbetjening

Klimavenlig: Meget lydsvagt og yderst effektivt er det fjernstyrede klimaanlæg Telair Silent.

Tag beklædt med GfK Som ekstraudstyr kan alle camping-vogne forsynes med glasfi berforstærket kunststoftag (GfK). Således bliver din vogn endnu bedre beskyttet mod hagl og andre påvirkninger fra vejr og vind.

Truma Mover® SE R Til alle Bürstner campingvogne

(undtagen Premio)

Enkel ind-/udsvingning og radiostyret rangering

Kraftigere motor

Klarer stigninger op til 15 %

TILB

EHØ

R

OBS! Gælder ikke til det danske marked.

OBS! Gælder ikke til det danske marked.

Page 36: Bürstner Caravans 2013

36

FORUDSÆTNINGEN FOR AFSLAPPEDE FERIETURE

Hos Bürstner er topkvalitet en selvfølge. For kun med den trygge fornemmelse af, at alt er i orden, kan man slappe rigtigt af. Det sørger Bürstner for fra de allerførste trin i projekte-ringen: Alle vogne fremstilles ved hjælp af de mest avancerede produktionsanlæg med af-prøvet, kendt produktions- og udviklingstek-nik. Denne proces gør det muligt for os aldrig at stille os tilfreds med standarder, men altid at stræbe videre mod endnu bedre løsninger. Lige indtil der gennem nytænkning og udvik-

ling er fundet en optimal løsning til selv den allermindste detalje.

En væsentlig faktor, der garanterer Bürstner-produkternes høje kvalitet i alle faser af produk-tionsprocessen, er den perfekte kombination af moderne maskinpark og vores medarbejde-res store erfaring og ekspertise. Både inden for udvikling, konstruktion, møbelfremstilling, produktion og systue er alle arbejdsområder indbyrdes tæt forbundne og certifi ceret efter

Udvikling, produktion og salg er certifi ceret i henhold til den internationale standard ISO 9001:2000.

ISO 9001 normens strenge forskrifter. Dette effektive samspil mellem medarbejdere og produktionsanlæg gør det eksempelvis muligt for os i vores egen møbelproduktion at frem-stille næsten 60.000 møbeldele af fi neste kvalitet om ugen. Også fremover kan du roligt forvente den kvalitet fra Bürstner, som du er vant til. For af hensyn til kvaliteten investerer vi fremsynet og ansvarsbevidst både i maskiner og anlæg og i uddannelse og videreuddannelse af vores medarbejdere.

Alle Bürstner vogne over-holder drikkevandsstan-darden ifølge DIN 2001-2.

KVAL

ITET

For alle Bürstner campingvogne gælder der enomfattende garanti på to år fra købsda-toen.

Hvis der gennemføres et årligt eftersyn (mod betaling), yder vi 5 års garanti for tæthed.

Page 37: Bürstner Caravans 2013

2 3

1

37

Ferie i en Bürstner campingvogn betyder uafhængighed. Ikke kun, hvad angår valg af feriested. Du kan tage af sted, lige når du ønsker. Om det er sommer eller vinter, det perfekte samspil mellem isolering, ventila-tion og opvarmning gør det muligt at tage på tur året rundt. Og at føle sig grænseløst godt tilpas i al slags vejr.

1 Optimal isolering er en forudsætning for et godt indeklima. En ting kan du være sikker på: En Bürstner holder, hvad den lover. Om sommeren holdes varmen udenfor, om vinterenindenfor. Desuden spares der med isolering værdifuld energi ved brug af opvarmning. De gode isolerende egenskaber på en Bürstner vogn skyldes først og fremmest dens fremra-gende tæthed. Tætheden har naturligvis også en anden fordel: Fugt har ikke nogen chance for at trænge indenfor. Netop på de kritiske

punkter er der sørget for, at alt er 100 % tæt. Det giver vi dig ikke blot vores ord på, vi giver dig også fem års garanti.

2 Ved den indendørs opvarmning forde-ler den støjsvage effektive blæser den varme luft optimalt. Desuden har udstyret på grund af den høje virkningsgrad på op til 97 % et lavt energiforbrug.

Truma indendørs opvarmning – fordeling af varmluft

Tilb

ehør

fås

mod

eks

trab

etal

ing.

Her ses partierne med gulvvarme

3 Også gulvvarme er der mulighed for (ekstraudstyr, afhængig af grundplan og model). Folie, der er praktisk anbragtunder gulvet, opvarmes elektrisk og gør det muligt at opvarme gulvet netop der, hvor der er brug for det, nemlig i opholds- og soveafdelingen.

TEKN

IK

OPTIMALT INDEKLIMA I AL SLAGS VEJR

Isolering også ved sidelugerne

Skabe til opbevaring med ventilation bagved giver friskhed og et behageligt klima.

Page 38: Bürstner Caravans 2013

38

DIN TILFREDSHED ER VORES MOTIVATION

Bürstner hører til blandt de førende produ-center af campingvogne og autocampere. Og det er ikke uden grund: Virksomheden har gennem de mere end 50 år, den har eksisteret, været præget af lidenskab for enestående design, evne til nyskabelser, der kan bruges i praksis, og vilje til at yde en enestående service. Eller ganske kort, som vores slogan klart udtrykker det: Alle, der er på tur med en Bürstner, skal opleve komfort uden grænser.

Som en af de første vovede Bürstner midt i 70erne at tage springet til Frankrig. I Wissem-bourg i Alsace overtog vi en møbelfabrik, som i dag hører til branchens mest moderne pro-duktionsanlæg. Også inden for autocampere er Bürstner en pioner. I 26 år har autocampere været en fast bestanddel af produktsortimentet.

Det er dette krav, der ligger til grund for ideer,koncepter og realiseringen heraf i alle vogn-serier: Virksomheden Bürstner har rødder helt tilbage til 1924, hvor Jakob Bürstner grund-lagde et snedkeri i Kehl-Neumühl, Baden (Tyskland). I slutningen af 50erne begyndte forvandlingen til det i dag så succesrige fi rma med fremstillingen af den første campingvogn.

Bürstner har også været epokegørende inden for kundeservice. I 2004 blev vores kundecenter på 16.000 m² indviet. Herfra organiseres også levering af reservedele til hele Europa. Alle, der interesserer sig for campingvogne og autocampere, kan her se de mange nyheder fra Bürstner – og straks konstatere: Her gøres alt, hvad der er tek-nisk og menneskeligt muligt, for at dine fritidsaktiviteter bliver til en uforglemmelig oplevelse i en Bürstner.

VIRK

SOM

HED

Page 39: Bürstner Caravans 2013

Camping VillageVelaBlu

39

CAM

PIN

GPL

ADSE

R

CA‘ PASQUALI VILLAGE VELA BLUVILLAGGIO TURISTICO

På pladserne „Sant’ Angelo Village“ og „Residence Village“ som begge er 4-stjer-net moderne campingpladser, får I denperfekte campingferie i smukke omgivel-ser og sparer samtidig penge.

Ved køb af en ny 2012 Bürstner camping-vogn får du op til 30 % rabat på stand-pladsgebyret.

For yderligere information:www.buerstner.comwww. santangelo.itwww.residence-village.com

4-STJERNET AKTION I ITALIEN

”Villaggio Turistico Internazionale” ligger di-rekte ved Bibiones strand. Pladsen har 80 mobilhome, 179 bungalower, 38 lejligheder og 350 standpladser og har to poolom råder, bowlingbane, tennis, supermarked, småbutikker og restaurant. Udnævnt til ”ADACSuper-plads” i 2012.www.vti.it

Ca’ Pasquali Village er beliggende i Cavallino Treporti, 5 km fra det historiske centrum afVenedig. Campingpladsen har mere end 236 mobilhome, 400 standpladser, et vandland, underholdning for voksne og børn, et fi tness-center, butik og basar, samt en restaurant.Udnævnt til ”ADAC Super-plads” i 2012.www.capasquali.it

”Vela Blu Camping Village” er beliggende iCavallino Treporti, 6 km fra den gamle byde i Venedig. Campingpladsen har 92 mobilhome, 240 standpladser, 23 bungalows, et vandland, en restaurant, et supermarked, en legeplads og masser af sport, spil og underholdning.Anbefalet som ”ADAC plads” i 2012.www.velablu.it

Page 40: Bürstner Caravans 2013

40

I en Bürstner er det din smag, der bestemmer indretningen. Med det store udvalg af mate-rialer af høj kvalitet og den fremragende for-arbejdning kan alle ønsker opfyldes. Få inspi-ration og nyd den samme komfort, som du har derhjemme.

AF SAMME STOF SOM FERIEDRØMME

Hav

anna

(Læ

der)

Ferr

a (L

æde

r)

Stra

da (L

æde

r)

STO

FUD

VALG

Page 41: Bürstner Caravans 2013

Nov

a am

ber

Nov

a ro

sso

41At

lant

aM

adei

ra

Mal

don

Cov

entr

y

Gen

eva

Nova Quality er en revolution inden for syntetiske fi bre. Materialet er yderst slidstærkt og fuldstændigt smudsaf-visende. Skulle der blive spildt noget, fjernes alle spor nemt med rent vand og en klud.

Samtidig er dette åndbare betræk dejligt lunt og blødt at røre ved og føles behageligt ved kontakt med huden. Og endnu en stor fordel: Nova Quality fås som ekstraudstyr til alle modeller.

Nemt at holde,hudvenligt,holdbart.

Sora

ya

Tosc

aLe

on

STO

FUD

VALG

Page 42: Bürstner Caravans 2013

PREMIO

AVERSO

210

435 TS

502

230

450 TS

527

230

485 TK

556

210

385 TK

435

250

550 TK

602

210

385 TS

435

230

395 TS

462

230

490 TK

582

230

230

490 TL

566

495 TK

566

210

400 TS

502

230

450 TS

534

230

465 TS

592

230

500 TK

594

230

430 TS

514 577

230

475 TL

230

495 TK

594

230

535 TL

607

230

545 TS

669

250

560 TK

641

395 TS

230

500

42

OVE

RSIG

T O

VER

GRU

ND

PLAN

ER

(ekstraudstyr)

(ekstraudstyr)

Page 43: Bürstner Caravans 2013

AVERSO TOP

AVERSO PLUS

230

410 TS

458

230

510 TK

608

230

440 TK

516

230

450 TS

534

230

465 TS

592

230

430 TS

514 577

230

475 TL395 TS

230

500

230

500 TK

594

230

495 TK

594

230

535 TL

607

230

545 TS

669

250

560 TK

641

43

Fast seng

Siddepladser

Vaskerum/toilet

Bord/skabe/hylder

Klædeskab

Køleskab (fritstående)

Hejseseng

Med garage

Antal sovepladser

OVE

RSIG

T O

VER

GRU

ND

PLAN

ER

Alle længde- og breddeangivelser i cm uden (uden trækstang).

Page 44: Bürstner Caravans 2013

DK

DIN BÜRSTNER FORHANDLER GLÆDER SIG TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN!

Ret til afvigelser mht. til struktur og farve på det afbildede inventar forbeholdes, såfremt afvigelserne er begrun-det i de anvendte materialers egenskaber og er af sædvanligt omfang. Det samme gælder for tekniske ændringerpå køretøjet, hvis produktets samlede kvalitet forbliver den samme eller forbedres, og anvendelsesformålet ikke begrænses.

NB: Det kan være nødvendigt med et specielt kørekort, for at man må køre med en campingvogn!

2209

942

- 7,5

- A1

- 08

/12

conc

ept &

des

ign:

tsitr

one

med

ien

Gm

bH &

Co.

KG

, Col

ogne

foto

s: R

2N S

tudi

os, b

ornm

ann

& g

eber

tpr

inte

d in

ger

man

y

Generalagent forDanmark:Intercamp A/SIndustrivej 11DK-6640 LunderskovTlf.: +45 7684 0820Fax: +45 7558 6899Mail: [email protected]