18
NYHEDSBREV UGENS NYHEDER WEEKLY NEWS SPRING / SUMMER 2010 Uge 10 · 2010 NEW LOOK-BOOK 18 NYE SPRING LOOK TIL DIG Se om du vandt en af de mange lækre præmier! WE LOVE Ny Provider skindjakke i verdens blødeste skind..... Shop news I den her uge kan du se nyheder fra Provider, Mentor, nü by Staff og Fly London Sing look BLUE COLORS KOLDE OG KLARE FARVER TIL EN VARM TID...

FashionForMe WEEKLY NEWS

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Ugens nyheder fra FashionForMe.dk

Citation preview

Page 1: FashionForMe WEEKLY NEWS

NYHEDSBREV

UGENS NYHEDER

WEEKLY NEWSSPRING / SUMMER 2010

Uge 10 · 2010

NEW LOOK-BOOK18 NYE SPRING LOOK TIL DIG

VI GIVER DIG KYSSEKLARE LÆBER

Se om du vandt en af de mange lækre præmier!

WE LOVENy Provider skindjakke i verdens blødeste skind.....

Shop newsI den her uge kan du se nyheder fra Provider, Mentor, nü by Staff og Fly London

Spring look

BLUE COLORSKOLDE OG KLARE FARVER TILEN VARM TID...

Page 2: FashionForMe WEEKLY NEWS

VELKOMMEN

I Weekly News 10 kan du for anden gang få inspiration til 18 nye lækre spring looks. Vores model Lisbeth er stylet lidt mere som-merligt end de sidste look, dog kan de fleste af lookene allerede bruges nu - evt. i kombination med en jakke eller en strik.

Blue colors giver dig et udpluk af vores lækre styles i den altid smukke og klassiske farve. Blå bliver igen et bærende element i sommer looket.

Ugens WE LOVE er en helt vildt fantastisk skindjakke fra Provider, som på mange måder bare skal ses, mærkes og prøves....

Vi viser dig et lille udpluk af ugens nyheder, men husk at se endnu flere på shoppen fra bla. Fly London, nü by Staff, Provider og Men-tor.

Du kan også læse, om det var dig der vandt en af de mange præ-mier i vores store fødselsdags konkurrence, 1000 tak for de mange søde hilsner...

Husk at du altid kan se de tidligere online magasiner ved at klikke her.

De bedste shoppe hilsner Hanne, Dorte, Mette & Bruno

Husk at hvis du vil være en af de første til at få vores nyheder og deltage i konkurrencer, kan du også følge os på facebook.

WEEKLY NEWSEn ny måde at modtage ugens nyheder fra FashionForMe.dk

Page 3: FashionForMe WEEKLY NEWS

ObjectLegging

299,95 incl. gratis fragt

OVER. Nem og behagelig leggings i hvid denim. Buksen er med 3/4 længde og sid-der helt stram - Modellen har knap og lynlås men ellers helt streight bagpå. God indenunder kjoler eller tunika eller lign.

SHOP NEWS

NYHED

RützouKaftan tunika

1200,- incl. gratis fragt

Skøn og nem kaftan tunika i pudderfarvet bomuld og viscose med grå print. Modellen er rummelig og har knapper foran ved brystet og bindebånd. Susanne Rützou´s signature - dvs en af hendes favoritter. Længden er ca. 90 cm.

Klik her for at se alle nyhederne

NYHED

Designers RemixClutch

400,- incl. gratis fragt

GravgaardMadsenUgle halssmykke etc.

500,- incl. gratis fragt

Page 4: FashionForMe WEEKLY NEWS

SHOP NEWS

NoblessePheobe Bluse

1700,- incl. gratis fragt

FANTASTISK smuk og festlig bluse i sort silke med tusindvis af frynser i grå violette farver. Mod-ellen måler 60 cm i længden og er klart en unika style i klædeskabet. Modellen er ikke elastisk.

NYHED

NoblesseWalter tunika

1700,- incl. gratis fragt

WALTER. Sød og super fin tunika i pudderfarvet silke og bomuld. Længden er ca. 85 cm og model-len er ikke med meget volume. Sjov detalje ved ærmet og rigtig fint påsætning ved halsen. Model-len har foer.

NYHED

ProviderSkindbælte

499,- incl. gratis fragt

Page 5: FashionForMe WEEKLY NEWS

SHOP NEWS

Rå halv støvle i leopard print med grov lynlås i siden. Hælen måler 11 cm - dertil skal trækkes 2 cm fra da skoen har plateau foran. Rigtig eftertragtet model i ny farve.

Klik her for at se alle nyhederne

NYHED

NYHED

MentorHalvstøvle

1800,- incl. gratis fragt

GravgaardMadsenPeace hårbøjle

350,- incl. gratis fragt

ProviderLæderbukser

1499,- incl. gratis fragt

Fly LondonSkindtaske

999,- incl. gratis fragt

Helt suveræn skøn læderbuks med rib både i talje og ved anklerne - en god gammeld-ags joggingbuks i skind. Modellen har sidelommer og er helt afslappet i stilen men dog stadig både rå og eksklusiv. Skindet er lidt krøllet og farven er sort.

Page 6: FashionForMe WEEKLY NEWS

SHOP NEWS

Klik her for at se alle nyhederne

NYHED

HunkydoryCardigan

999,- incl. gratis fragt

Fantastisk flot isblå bolero cardigan i meget fin strik bomuld. Modellen har stramme ærmer og bør bare hænge løs. Længden er ca. 55 cm. Super fin udover en let sommer kjole eller top som ikke fylder ret meget.

NYHED

DayTrudia tunika

995,- incl. gratis fragt

Skøn og nem andvendelig tunika i pudderfarvet bom-uld og silke. Modellen har et fint blonde broderi ved halsen og bindebånd. Ærmerne har knaplukning og lille flæsekant i taljen. Længden er 60 cm og modellen er let gennemsigtig.

Fås i 2 farver.

Black colourArmbånd i flere farver & Størrelser

199,- incl. gratis fragt

Page 7: FashionForMe WEEKLY NEWS

DE HELDIGE VINDERE

Er du en af dem, der har vundet ?Det sidste år har vi uden tvivl afholdt nogle af nettets bedste konkurrencer her på siden. Vores 1 års fødselsdag skulle ikke være nogen undtagelse, derfor har vi den sidste uge udloddet lækre præmier for over 35.000,- kroner.....

Her kan du se, om du er den heldige vinder af en af de mange lækre præmier...

Vi ønsker alle vinderne et stort tillykke, og til alle dem, som desværre ikke vandt denne gang - der bliver endnu flere chancer for at vinde lækre præmier og unikke oplevelser det næste år.

Vindere af vores store fødselsdags konkurrence:

Mandag: Vandt Lene Wulff fra Dragør et gavekort på 5000,- til Munthe plus Simonsen

Tirsdag: Vandt Caroline Pinnerup fra Sønderborg et sommer outfit fra Hunkydory, værdi 3500,-

Onsdag: Blev Trine Fugl Berry fra Kbh. den glade vinder af et gavekort til Designeres Remix på 5000,-

Torsdag: Var DAY dag og Rikke Abildgaard fra Kbh. vandt et lækkert DAY look til en værdi af 3500,-

Fredag: Vandt Karin Teilmann fra Virum et gavekort på hele 5000,- til Bruuns Bazaar

Lørdag: Var dagen hvor Pia Døssing, Thorsø vandt et outfit fra Replay, Provider og Fly London, værdi 4800,-

Søndag: Blev det Pernille Kruse fra Lejre, som vandt et lækkert Blue sæt til en værdi af 1350,- og Helle Nørgård fra Holte, som vandt et lækkert outfit fra Venus de Milo til en værdi af 1800,-

Facebook Anja Weiergang Larsen har vundet et gavekort til Rikkemai på 2000,- og Malene Bøge lund Hammer Andersen blev den heldige vinder af den smukke Noblesse kjole.

Vi kontakter alle vindere i den kommende uge.

Virum

Page 8: FashionForMe WEEKLY NEWS

2.

1.

LOOK BOOK

Look book’en er vores lille inspirator til dig. Den skal inspirere dig og hjælpe dig med at udvælge dine ønske styles på den bedste måde...

Her kan du se tøjets pasform, stylet og mixet med andre skønne styles fra andre lækre brands.

Vi arbejder hver gang med at finde looks til enhver smag og pengepung. Look’ene har ofte kant og skulle gerne give indre stylist energi. Vi giver dig denne gang 18 nye spring looks.

God fornøjelse, klik her for at komme til shoppen og se alle de nye looks.

NEW LOOK-BOOK

Spring look

Page 9: FashionForMe WEEKLY NEWS

2.

1.

3.

4.

5.

LOOK BOOK

Page 10: FashionForMe WEEKLY NEWS

8.

7.

6.

LOOK BOOK

Page 11: FashionForMe WEEKLY NEWS

12.

11.

10.

9.

LOOK BOOK

Klik her fo

r at se alle de nye lo

ok’s

Page 12: FashionForMe WEEKLY NEWS

13.

14.

15.

LOOK BOOK

Page 13: FashionForMe WEEKLY NEWS

15.

18.

17.

16.

LOOK BOOK

Klik her fo

r at se alle de nye lo

ok’s

Page 14: FashionForMe WEEKLY NEWS

SHOP EN STIL

BLUE COLORSKolde og klare farver til en varm tidBlå er farven for kærlighed og spiritualitet. Det er troskabens og det hemmelighedsfuldes farve. Også farven for fjernhed (de blå bjerge) og udlængsel. Den kan virke kold og klar, men altid smuk og med dybde. Blå betragtes også som selvtillid, men også som uskyld: “han så ind i hendes uskyldige, blå øjne”.

Vi kommer ikke uden om farven blå denne sommer. Det er ikke kun en type blå, men hele paletten af blå nuancer. Blå er den klassiske farve, som aldrig uddør og forsvinder. Uanset om man er til rå den-im, t-shirts , feminin silke eller afslappet bomuld, så kan du finde din favorit style i blå.

Også når det kommer til make-up, er blå en af de bærende farver i forårs looket. Indigoblå er den nye sorte, mener Lancômes makeup-artist Aaron De Mey, som derfor har kaldt seneste kollektion for ”Declaring Indigo”.

Til højre kan du se udvalgte styles i blålige nuancer.

Klik her for at kommer ind i shoppen, og se alle vores skønne blå styles.

Page 15: FashionForMe WEEKLY NEWS

SHOP EN STIL

Page 16: FashionForMe WEEKLY NEWS

WE LOVE

Denne ugens WE LOVE er en brandvarm nyhed, en utrolig smuk skindjakke fra Provider. Jakken er nok i det blødeste skind, jeg nogle sinde har mærket. En beskrivelse i skrift kan på ingen måde reffærdiggøres , derfor skal denne smukke jakke simpelthen ses, mærkes og prøves.....

Vi kan sige uden at blinke at Provider laver de lækreste styles i skind og til rigtig gode priser.Klik ind i shoppen og se Provider nyhederne, som vi netop har lagt på.

Klik her for at se flere billeder af jakken.

UgensWE LOVE

Page 17: FashionForMe WEEKLY NEWS

WE LOVE

ProviderLUIGIA jakke

2999,- incl. gratis fragt

Mere lækkert skind findes ikke. Fantastisk blød skindjakke i lavender som er lidt brunlilla i nuancen. Modellen er lidt biker agtig i stilen men er yderst eksklusiv hvis man åbner den lidt og får kraven til at fylde. SKØN SKØN SKØN!!!

NYHED

Page 18: FashionForMe WEEKLY NEWS

DRØMMEBAGSIDE

Selv om vi elsker mode og lækre styles, er der også andre ting, vi går og drømmer om. Her kan du f.eks. se nye produkter til boligen, lækre gadgets, nye cd udgivelser eller bøger, der fænger.

RALPH LAURENMit favorit mærke har længe været Ralph Lauren, de laver lækre polo’s til “rigtige” mænd ;-) Mon ikke der skal et par stykker i kufferten fra New York.Fed kvalitet og fed til chinos ......syntes jeg.....

Bruno

BAGSIDE DRØMME

MOTIONDa det er barn nr. 2, har vi investeret i limousinen - vi har købt en Odder barnevogn, så når vores søn Tristan bliver født, vil jeg ønske, at kvaliteten frem for motivationen kan trække mig ud i en lang gåtur hver eneste dag - ikke mindst for at komme i form igen men også for at tabe mig de overflødige kilo, inden den nye vinter kollektion kommer i huset ;o)

Dorte

BARE EN LILLE WEEKEND..Kære Alter Meierhof, jeg savner dig, og jeg ved godt, det ikke er længe siden jeg var hos dig sidst. Hver gang jeg tror, jeg kan undvære dig, kommer savnet til dig snigende. Jeg hungrer og drømmer om endnu en weekend i det nordtyske.

Mette

VESTERHAVETHvad kan være bedre for krop og sjæl end en gåtur ved Vesterhavet? Når solen som nu begynder at kommer frem, men det stadig er koldt - så ved jeg ikke noget bedre end at tage godt med tøj på, samle familie og hund, og så gå en lang tur ved vandet. Det giver en dejlig ro i kroppen og renser alle tanker :o)

Hanne