Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament ... rpujol1/extraescoloars/Activitats_extraescolars_2016... ·…

 • Published on
  29-Sep-2018

 • View
  213

 • Download
  0

Embed Size (px)

Transcript

 • Generalitat de Catalunya Departament dEnsenyament Institut de lArbo Carrer Pompeu Fabra s.nm. 43720 LArbo Tel. 977 67 10 65 Fax 977 18 63 68 e3007580@xtec.cat

  ACTIVITATS EXTRAESCOLARS. CURS 2016-2017 A partir del dia 2 de novembre comenaran les activitats extraescolars organitzades amb la collaboraci de lAMPA,

  que es duran a terme els dilluns, dimarts i dijous fins a finals de maig de 2017. La proposta dactivitats s la segent:

  ACTIVITAT DIA DE LA SETMANA HORARI

  TALLER DE ROBTICA AMB SCRATCH dilluns 16:00-17:00

  SPEAKING ENGLISH FROM HERE TO IRELAND dilluns 17:00-18:00

  RDIO VIA PODCAST dimarts 16:00-18:00

  INICIACI AL PDEL dimarts 17:00-18:00

  BDMINTON dijous 17:00-18:00

  Totes les activitats sn gratutes i es realitzaran al centre a excepci de les que es detallen tot seguit. Al revers daquest full informatiu trobareu una breu descripci de cada activitat.

  La Iniciaci al pdel, que es dur a terme a les pistes del Club Pdel Liberty del Vendrell. Lactivitat continuar

  en les pistes de pdel de la piscina coberta municipal de lArbo, quan aquestes estiguin a punt. T un cost de 20 el primer trimestre i 30 el segon trimestre, 30 tamb el tercer trimestre (inclou el lloguer de pistes, la

  pala, per s convenient que els alumnes tinguin la seva prpia, les pilotes i el desplaament, sempre amb lacompanyament dun professor del centre). El pagament sha de fer amb un ingrs al compte de lAMPA (Entitat La Caixa; nmero de compte: ES77 2100 0155 9102 0025 2212).

  Speaking English from here to Ireland s una activitat extraescolar que comenar a principi de novembre i sallargar fins a lestada lingstica a Irlanda. El preu orientatiu, amb tot incls, estem mirant que no superi els 495 euros. Aix inclou lactivitat extraescolar, el viatge danada i tornada a Irlanda i lestada lingstica que farem all. La informaci detallada la donarem en la reuni que tenim prevista per al divendres 7 doctubre a les 18.15 de la tarda.

  Lalumnat interessat en alguna o algunes de les activitats esmentades anteriorment ha de completar el formulari segent amb les seves dades personals. Per a lactivitat diniciaci al pdel i per a la de bdminton cal adjuntar una fotocpia de la targeta sanitria per tal de poder tramitar la mutualitzaci.

  DADES DE LALUMNE/A:

  NOM I COGNOMS CURS I GRUP

  ADREA

  DATA NAIXEMENT

  POBLACI DNI

  NM. TARGERA SANITRIA/catsalut

  TELFONS DE

  CONTACTE

  MARQUEU AMB UNA X LACTIVITAT O LES ACTIVITATS QUE LALUMNE/A VOLDRIA FER, TOT INDICANT TAMB LORDRE DE PREFERNCIA:

  ACTIVITAT ORDRE DE

  PREFERNCIA (1, 2, 3, ...)

  TALLER DE ROBTICA AMB SCRATCH

  SPEAKING ENGLISH FROM HERE TO IRELAND

  RDIO VIA PODCAST

  INICIACI AL PDEL

  BDMINTON

  AUTORITZACI DE LA FAMLIA/REPRESENTANT LEGAL

  La famlia/el/la representant legal de lalumne/a _______________________________________, lautoritza a participar

  en lactivitat o les activitats extraescolars que figuren marcades amb una X.

  Signatura,

  ., .. de . de 2016

  CAL RETORNAR AQUEST FULL A SECRETARIA

  ABANS DEL 21 DOCTUBRE DE 2016

 • BREU DESCRIPCI DE LES ACTIVITATS

  TALLER DE ROBTICA

  AMB SCRATCH

  Tagrada el mn de la programaci i dels robots? Has realitzat alguna activitat relacionada amb els robots i t'ha agradat? No en saps i vols aprendre'n? Has sentit parlar del programa SCRATCH? Ara tens l'oportunitat d'aprendren per saber interactuar amb el mn fsic programant un robot que segueixi les ordres que li donem per mitj del programa SCRATCH.

  RDIO VIA PODCAST

  El podcast s un sistema demissi de continguts audiovisuals via Internet. Actualment, sutilitza per emetre programes de rdio o televisi. Aquests, un cop gravats en el format adient (mp3, mp4, avi, ogg), es dipositen en un servidor connectat a la xarxa des don qualsevol usuari, des de qualsevol punt del mn, els pot descarregar al propi ordenador, tableta o mbil per escoltar-los (o mirar-los) en qualsevol moment. Pedaggicament, la realitzaci de programes de rdio per part dels alumnes millora la personalitat, el sentit de responsabilitat, la capacitat dorganitzaci, el treball en equip, les habilitats tecnolgics i lingstiques, orals i escrites.

  SPEAKING ENGLISH

  FROM HERE TO IRELAND

  La propera primavera els alumnes de 3r i 4t d'ESO de l'Institut de l'Arbo que ho vulguin se'n van a Irlanda amb Eirlingua Language School. Per preparar el nostre viatge, farem classes extraescolars per descobrir la msica, la cultura, els esports, les costums, els estereotips i els mites i les llegendes irlandeses a travs de l'angls. Explorant aquests temes, treballarem la comprensi i expressi oral, vocabulari i expressions prpies de la llengua anglesa. I farem tot aix... SPEAKING ENGLISH FROM HERE TO IRELAND.

  INICIACI AL PDEL

  T com a objectiu principal ensenyar les tcniques bsiques daquest esport, tot aprenent les normes i les regles del joc a travs de la prctica, la qual sorientar com una manera de gaudir del temps de lleure. Aquest esport el poden practicar conjuntament nois i noies. Hi ha la possibilitat de participar en els Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

  BDMINTON

  T com a objectiu principal ensenyar les tcniques bsiques daquest esport, tot aprenent les normes i les regles del joc a travs de la prctica, la qual sorientar com una manera de gaudir del temps de lleure. Aquest esport el poden practicar conjuntament nois i noies. Hi ha la possibilitat de participar en competicions escolars comarcals, territorials i finals. Hi ha la possibilitat de participar en els Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

Recommended

View more >