36
Ιλίον Troje “De eigenwijze manier van wonen”

Agamemnonsingel Gebouw Troje

Embed Size (px)

DESCRIPTION

In het Homeruskwartier Centrum van Almere Poort hopen wij binnenkort te starten met de realisatie van ons woonwens. Vele gezinnen, stellen en singels zijn je voorgegaan en wonen nu met veel plezier in Almere Poort. Troje staat voor luxe, inovatie, veiligheid, comfort, ruimte en betaalbaar wonen in een groene kindvriendelijke omgeving. Daarbij kunt u invloed uitoefenen op de inrichting van uw appartement. Laat je informeren en inspireren door deze brochure.

Citation preview

 • Troje

  De eigenwijze manier van wonen

 • en dan??

 • inhoudHomerus kwartier, Almere poort......................................blz 6

  iHome ontwikkelt .....................................................blz 9Hoe het werkt!...................................................................blz 9

  Appartementen ; Troje.............................................blz 10

  T1.02 blz 14 T2.04 blz 16 T2.03 blz 18 T3.07 blz 20 T5.11 blz 22 T6.12 blz 24Parkeren.............................................................................blz 29Commercile ruimte.........................................................blz 31De 5 stappen naar ihome...............................................blz 33Colofon...............................................................................blz 33

  T1.01 blz 15T2.05 blz 17T3.06/4.08 blz 19T4.09 blz 21T5.10 blz 23T6.13 blz 25

 • 4 TrojeThe beginning of the Journey Home

 • 5Homeruskwartier centrumAlmere poort

 • Homerus

  Homeruskwartier

  6

  Homerus is de dichter van twee epische werken. De eerste heet de

  Illias en gaat over de val van Troje. In het vervolg op de Illias staat de 10-jarige terugreis van Odysseus naar zijn Koning-rijk en gezin centraal. Ook hij was opge-roepen om in de oorlog tegen Troje te vechten. Homerus wijdt 11.000 versen, welke gebundeld zijn in 24 boeken aan Odysseus, held van de Trojaanse oorlog.

  In dit werk, genaamd de Odyssee, is de reis die Odysseus moet maken om zijn doel te bereiken minstens zo belang-rijk en inspirerend als het daadwerkelijk bereiken van zijn eindbestemming. De Odyssee beschrijft de velen avonturen van Odysseus en zijn bemanning op deze reis, waarbij themas zoals gevaar, trouw, moed, jaloezie, wantrouwen en liefde centraal staan, zoals het de Griek-se mythologie befaamd. Elk avontuur speelt zich af op plaatsen rond de Egei-

  sche zee. Troje is het beginpunt van de Odyssee, het begin van hun reis naar huis.

 • ; Trojehoek Agamemnonsingel, Nestorstraat

  7

  Homerus Kwartier Centrum

  In het centrum van Homerus Kwartier, Al-mere Poort heeft iHome een kavel waar-op het appartementen complex ; Troje zal verrijzen. Het complex bevat 2 bedrijfsruimtes en 13 appartementen. maakt deel uit van een woonblok dat om een binnentuin heen ligt, net als alle andere woonblokken in het centrum. Onder het bouwblok en de binnentuin be-vindt zich de parkeerkelder ten behoeve van de appartementen.Op deze locatie overziet u de omliggen-de laagbouw en haalt u door de zuid-westelijke ligging de zon naarbinnen.

 • iHome ontwikkelt woonconcept ; TrojeiHome, de zelfbouwvereniging. Ontstaan uit een prangende behoefte naar kwalitatief en prijs-technisch betaalbare (starters)woningen. 13 unieke appartementen met een basis uitrustingsni-veau waar je u tegen zegt. Troje is een appartementencomplex voor de woon prosument met een bovengemiddeld verlangen naar woongenot, comfort en individualisme, maar toch betaal-baar. Ook aan ondernemers biedt ruimte. Door middel van Collectief Particulier Opdracht-geverschap (C.P.O.) kan iHome de rol van ontwikkelaar zelf vervullen, waardoor jij je eigen wo-ning naar wens kan creeer een op maat gemaakte woning kunt realiseren. Dit gebeurt uiteraard onder professionele begeleiding. iHome nodigt u uit om te delen in dit initiatief.

  Appartementen complex ; Hoe het werkt!Zelfbouwvereniging iHome is formeel de opdrachtgever van dit woonconcept. Tijdens de officiele Age-mene Leden Vergaderingen (ALV), waarin elke medebouwer 1 stem per appartement heeft, worden kno-pen doorgehakt. Door in de initiatieffase nauw te luisteren naar de woonwensen van de talloze woningen zoekende, op de conceptpresentatie en informatiebijeenkomsten is de PVE van dit woonconcept tot stand gekomen. Het resultaat werd een vrij indeelbaar ontwerp met verschillende type appartementen en een hoge uitrustingsniveau. Zelfbouwvereniging iHome wordt na oplevering om gezet in een VVE. Momenteel wordt het appartementen complex ; Troje aangeboden.

  fase 1 Inschrijvingsfasefase 2 Bouw-/realisatiefase (vanaf 8 a 9 inschrijvingen)!!fase 3 Oplevering.

  Mogelijkheden binnen fase 1-De wensen die u heeft met betrekking tot de indeling en oppervlakte van het appartement van uw keuze kunt u in deze fase nog toepassen. Als lid van iHome kunt u in samenwerking met het bouwkundig team van Crayons Vastgoed de ideale inrichting van uw appartement realiseren.-Tegen een meerprijs kunt u naar naar hartenlust extra opties toevoegen.

  Mogelijkheden binnen fase 2-De impressies van de appartementen in deze folder zijn in deze fase leidend. De invloed, die u op de inde- ling van uw woning kunt uitoefenen wordt beperkt door de wettelijke regelgeving-Extra opties en eventuele aanpassingen zijn bespreekbaar en kunnen achteraf worden gerealiseerd tegen een meerprijs.

  Fase 3 staat in het te-Oplevering volgens werktekeningen.-Oprichting van de VVE.

  Bekijk de ruime en lichte appartementen van en wordt zelfbouwer met iHome!! 9

 • ; Troje

 • ; Troje

  , een appartementencomplex met een eigentijds, strak en vooral elegant ontwerp. De appartementen hebben een uitrustingsniveau waar je u tegen zegt en zijn door de zuidwestelijke ligging licht en met veel aandacht voor detail verzorgd. Alle appartementen zijn o.a. uitgerust met een iphone/ipad thuis besturingssysteem, dit systeen is het zenuwcentrum van uw woning waarmee u met een vingertast de hele karakter van uw appartement kunt wijzigen. Met de grote naar binnen openslaande ramen met frans balkon creer je binnen je eigen buitenruimte. Inclu-sief badkamer en Siematic keuken: je kunt er zo intrekken! De appartementen zijn naar wens in te delen. waardoor elke appartement uniek is. Op de begane grond biedt Troje ruimte aan onder-nemers.

  zal herrijzen in het nieuwe stadshart van Almere Poort, het Homeruskwartier Centrum. In dit deel van de wijk komen wonen, werken en recreren samen. Met horeca en bedrijfsruimten, die zich onder de wo-ningen op straatniveau bevinden, een marktplein, stadspark, scholen en andere voorzieningen, belooft het een ideale woonplek te worden. Met de komst van de in het 3de kwartaal geplande treinstation, welke de bereikbaarheid van dit snel groeiende gebied alleen maar zal bevorderen. Wil je als ondernemer of als star-ter op de woningmarkt de mogelijkheid krijgen om naar eigen behoefte je huisvesting te ontwikkelen en te bouwen, dan is het centrum van Almere Poort hier de aangewezen plek voor. De ontwikkeling staat onder professionele begeleiding van Crayons, bouwkundig en vastgoed adviesbureau.

  Appartementencomplex : 13 unieke appartementen; circa 120m2 dakterras ten behoeve van de bewoners; bedrijfsruimten op de begane grond; ruime lichte woningen (Zuidwestelijke ligging); fietsenstalling in de afgesloten parkeergarage; priv parkeerplaats!!

  Appartementen: iphone/ipad thuis besturingssysteem (Domotica): zijn naar wens te individualiseren en in te delen; inclusief luxe Siematic keuken; ruime badkamer, met apart toilet; verschillende type appartementen (o.a.: lofts, duplex); van 62m2 t/m 113m2; 137.720,- t/m 250.360,- V.O.N.; Priv parkeerplaats per appartement.

  Bekijk de ruime en lichte appartementen van en wordt zelfbouwer met iHome!! 11

 • 12

  TrojeThe beginning of the Journey Home

 • Woning VERD. BVO m2 V.O.N. (inclu) T1.01 1e 83,4 183.480,- T1.02 1e 93,2 205.040,-

  T2.03 2e 62,6 137.720,- T2.04 2e 100,5 221.100,- T2.05 2e 79,1 174.020,- T3.06 3e 105,3 231.660,- T3.07 3e 112,3 247.060,-

  Woning VERD. BVO m2 V.O.N. (inclu) T4.08 4e 105,3 231.660,- T4.09 4e 95,9 210.980,- T5.10 5e 113,8 250.360,- T5.11 5e 104,1 229.020,- T6.12 6e 91,3 200.860,- T6.13 6e 104,1 229.020,-

  VERKOCHT

  13

  Appartementen

 • 14

 • 15

 • 16

  T2.04106 m2 BVO221.100,- v.o.n.

  aantal:1

  ligging: zuidgevel

  verdieping: 2 en 1

  Impressie T2.04 - Ruim opgezet en leuk ingedeeld 3 kamer ap- partement verdeeld over 2 verdiepingen.- Trap brengt u vanuit de hal naar de zonnige woonverdieping op het zuiden.- Open keuken- Twee royale en slaapkamers.- Badkamer met ruimte voor zowel een dou- che als een ligbad- Extra bergruimte in de hal

  De impressie geeft een inrichtings voorbeeld wat u kunt volgen. Uiteraard is het als zelfbouwer ge-heel aan u om de wo-ning te individualiseren. Deze mogelijkheid biedt iHome.

  2e verdieping

  1e verdieping

 • 17

 • 18

 • 19

 • 20

 • 21

 • 22

 • 23

 • 24

 • VERKOCHT!!Wordt als woon/werk loft ingericht.

  25

 • 26

  TrojeThe beginning of the Journey Home

 • 27

  Parkeren en Commercile ruimte

 • ; Troje

  Innovative parkeeroplossing!

 • Parkeren

  biedt parkeergelegenheid voor een totaal van 18 parkeerplaatsen, waarvan er onder het pand 14 prive plaatsen voor de appartementen in de afgesloten parkeerkelder zijn gesitu-eerd. Vanuit de parkeerkelder bereikt u comfortabel via een lift de centrale ruimte waar zich de hoofdentree en de centrale hal bevinden. De ontwerpers hebben gekozen voor een ruimte- en kostenbesparende parkeeroplossing. Het parkeren in de kelder wordt mogelijk gemaakt door een drielaagse halfautomatische parkeersysteem. Dit zorgvuldig gekozen parkeersysteem is zeer comfortabele, betrouwbare en een slimme oplossingen waarbij uw auto binnen n minuut ge-bruiksklaar staat. Voor de commercile ruimte zijn de 4 verplicht aangekochte parkeerplaatsen in het collectieve parkeerdek binnen het bouwblok gereserveerd. Het collectieve parkeerdek be-vindt zich onder het verhoogde binnenterrein, waar zich ook de parkeerplaatsen van de overige bouwgroepen van het bouwblok bevinden.

  Voordelen stapelparkeersysteem:

  Esthetisch en fraaie oplossing Comfortabel en gebruiksvriendelijk Ruimte- en kostenbesparende parkeeroplossing Geen bouwkundig gebouw boven het maaiveld Eenvoudige, doeltreffende en financieel interessante oplossing Vrije invulling van bespaarde ruimte door bijv. groenvoorziening, etc. Ook geschikt voor hoge auto zoals MPVs, SUVs en terreinwagens Niet te vergeten, ALTIJD PARKEERPLEK!!

  Luxe, comfort, inovatie, betaalbaar en kwaliteit. . Wordt zelfbouwer met iHome!! 29

 • ; Troje

  Onderneemt u samen met ons?

  UT0.01 & (UT0.02)Unit verd. BVO m2 CASCO V.O.N. UT0.01 BG 67 99.000,- UT0.02 BG 47 81.000,-

 • Commercile ruimte In de plint biedt circa 114m BVO aan prachtige commercile ruimte aan de Nestorstraat en de Agamenonsingel gerealiseerd. Deze ruimte is vrij in te delen, ook is het mogelijk om een deel van de ruimte af te nemen, waardoor er twee units vanaf circa 47m BVO ontstaan. Voor deze ruimte wordt afhanke-lijk van de type activiteiten de m BVO/prijs bepaald. Voor de ondernemers is er in dit plan parkeerruimte gereseveerd. De units worden casco opgeleverd, maar speciale wensen zijn zeker bespreekbaar! Het is echter onder voorwaarden mogelijk, de unit naar uw wensen af te bouwen en bij-voorbeeld te voorzien van een pantry, toiletgroepen, tegelwerk, vloerverwarming, binnenwanden, ver-laagd (akoustisch) plafond etc.

  Er bestaan ook nog de mogelijkheid om de commercile ruimte met uw appartement op de eerste (en tweede) verdieping te combineren. Zo heeft u een gescheiden praktijk aan huis. Nooit meer twijfelen of u nou voor of na de file naar in de auto onderweg naar huis stapt.

  De oprit naar de snelweg A6 is op korte afstand bereikbaar, vanwaar Amsterdam binnen 20 autominuten bereikbaar is. Bij interesse kunt u contact opnemen met Jorien van Santen van Leukehuizen.nl.

  Oplevering

  De commercile ruimten worden casco opgeleverd, dat wil zeggen: Betonvloer (vloerbelasting 500 kg/m)

  afgewerkt met cement dekvloer; Betonplafonds worden niet nader afge-

  werkt; Aansluitpunten voor riolering t.b.v. toilet-

  ruimten en pantrys, rookgasafvoer, ven-tilatie en de ontluchting van de riolering;

  Meterkast met een standaard huisaan-sluiting voor gas en water en een IS/RA-punt (telefoonaansluitpunt). Er worden geen CAI voorzieningen opgenomen;

  Vrije hoogte van de ruimten ca. 3.50m.

  Deel mee in dit geweldig initiatief en wordt zelfbouwer met iHome!!

  Algemeen commercile ruimten Omschrijving optie1

  UT0.01 Ligging Kant van de Nestorstraat Oppervlakte circa 114m BVO Oplevering casco Bestemming lichte bedrijvigheid/horeca

  optie2

  UT0.01 UT0.02 Kant van de Nestorstraat Kant van de Visseringstraat circa 67m BVO circa 47m BVO casco casco lichte bedr./horeca lichte bedr./horeca

  31

  UT0.01 (& UT0.02)v.a. 47 m2 BVO81.100,- v.o.n.

  Ligging: zuidgevel

  Verdieping: Begane grond

 • Geschikt Ongeschikt

  U bent de sociale huurgrens ontstegen, vergooit uw zuur verdiende euros liever niet aan dure huurwoningen, maar investeert liever in iets kwalitatief hoogstaands. U bent opzoek naar betaalbare kwaliteit voor uw woonruimte en/of bedrijfsruimte. -Je bent opzoek naar ruimte, dus geen minimale woon oppervlaktes van 40 tot 50 m2; -Je wilt invloed uit kunnen oefenen op hoe je (eerst woning eruit komt te zien; -Je bent wel op zoek naar een zekere mate van luxe en comfort;Deze punten hebben de huidige leden van iHome gemotiveerd hun krach-ten te bundelen om zo hun eigen woningen te realiseren. Komen uw wen-sen overeen met de bovenstaande wensen, dan kunt u een vinkje zetten bij geschikt en heet iHome u van harte welkom om te delen in dit initiatief.

  Ondernemerschap

  Zelf je eigen huis ontwikkelen is echt ondernemerschap, dit in tegenstelling tot een huis kopen van een ontwikkelaar. De vereniging vertolkt zelf de taak van ontwikkelaar/belegger, waardoor u tegen kostprijs uw woning reali-seert. Alle leden samen zijn als vereniging verantwoordelijk voor de realisatie van de plannen. Lid zijn van de vereniging vereist dus een actieve houding, een ondernemende houding. Hoe meer input u zal geven als lid, hoe meer uw appartement aan uw persoonlijke wensen voldoet en hoe meer uw wo-ning ten tijde van oplevering op maat is.

  Bestedingsruimte bepalen

  Natuurlijk heeft u een goed beeld nodig van uw eigen financile situatie. Via een tussenpersoon of een financile dienstverlener vraagt u hypotheek offertes op, waardoor u precies weet wat uw budget is. Als uw bestedings-ruimte is bepaald weet u precies hoeveel m2 aansluit bij uw persoonlijke financile situatie. U zult merken dat u als zelfbouwende starter meer ruimte en kwaliteit weet te realiseren binnen uw budget.

  Deelname

  De vereniging kan u tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek alles vertellen over het ontwikkelingsproces tot nu toe. Ook wat u nog te wach-ten staat en de voordelen van bouwen in een collectief kunt u tijdens dit gesprek nog eens bespreken. Verder is het natuurlijk verstandig de ap-partementen te bekijken en te bepalen welke het best bij u past. Zo kunt u alvast uw voorkeuren uitspreken. Voor deelname aan dit initiatief kunt u contact opnemen met Jorien van Santen van Leukehuizen.nl.

  Officieel lidmaatschap

  Nadat de handtekening op het inschrijfformulier is gezet bent u officieel lid van Zelfbouwvereniging iHome. Dit betekent dat u eindgebruiker wordt van het appartement van uw keuze. De inschrijving is dus niet vrijblijvend, maar komt met een financile verantwoordelijkheid. Uw inschrijfnummer bepaald rangorde bij het uit kiezen van een appartement.Na de oplevering van het appartementencomplex wordt uw lidmaat-schap omgezet in een lidmaatschap van de wettelijk verplichte vereniging van eigenaars (VVE). De oplevering van het complex staat gepland einde derde kwartaal 2011.

  Voor meer informatie over Zelfbouwvereniging iHome en de uitgebreide technische informatie over uw woningtype, kunt u contact op nemen met de makelaar of de procesbegeleider voor een gesprek. U krijgt dan ook algemene informatie, administratieve gegevens en belangrijke zaken over wijzigingen tijdens de bouw en de oplevering van uw woning.

  Makelaar: Leukehuizen.nlJorien van Santen | [email protected] | 036 5409031 of 0641 246405 | Argonweg 37 1362 AB Almere Poort (alleen op afspraak)

  Procesbegeleding: Crayons, bouwkundig en vastgoed adviesbureauAnastatio Lautan | [email protected] | 020 7600767 of 0611 226065 | Bijlmerdreef 492A, 1102AC Amsterdam

  1

  2

  3

  4

  5

  De 5 stappen naar iHome

  33

 • Uw appartement krijgt meerwaarde door SieMatic!

  Met SieMatic wordt uw appartement extra aantrekkelijk, immers SieMatic is het bekendste en meest favoriseerde keukenmerk bij mensen die waarde hechten aan origineel design en hoogste kwaliteit. Daarom: t Liefst een SieMatic!

  Met SieMatic heeft u de keus uit het meest uitgebreide leveringsprogramma met keukens in alle stijlen en prijsgroepen. Kortom: voor elke ruimte de mooiste en meest praktische oplossing.

  Met SieMatic in Villa ArenA beschikt u al in de eerste ontwikkelingsfase over een meedenkende partner, die alle relevante kennis inbrengt. Van keukenplan en vormgeving tot leidingwerk, van materiaaladvies tot montage. Wij laten geen vragen open.

  Met SieMatic in Villa ArenA staat u een vaste aanspreekpersoon terzijde, die u vanaf het allereerste begin vakkundig en professioneel begeleidt, die serieus omgaat met uw individuele wensen. In ons concept bent u het uitgangspunt: Individueel design van SieMatic! een begrip bij keukenliefhebbers.

  Met SieMatic in Villa Arena weet u zich verzekerd van een betrouwbare organi-satie met goed opgeleide vakmensen. Niet voor niets waren we in 2010 geno-mineerd tot keukenzaak van het jaar. En vanzelfsprekend zijn we CBW-erkend.

  Daarom: t Liefst een SieMatic!

  SieMatic

 • en Bedrijfs-ruimten

  en Bedrijfs-ruimten

  Bel (036) 548 32 75 of kijk op rabobank.nl/almere

  Rabobank. Een bank met ideen.

  Ontdek alle mogelijkheden voor starters bij Rabobank Almere.

  Je eerste appartement begint bij de juiste bank. Dat is ons idee voor Almere.

  Er komt een moment dat je eraan toe bent: je

  eerste appartement. Maar is het nancieel haalbaar?

  Voor antwoord op al je vragen ga je naar de juiste

  bank: de Rabobank. Wij zijn er voor jou. Bij ons vind

  je niet alleen een compleet pakket aan diensten en

  producten, maar ook een compleet nancieel

  advies dat rekening houdt met jouw toekomst.

  Speciaal

  voor Troj

  e:

  aantrek

  kelijke

  rentetar

  ieven

 • Colofon

  In opdracht van:Vereniging ihome

  Een woonconcept van:Concept 1Home/Crayons Vast-goed

  Beeldmateriaal en vormgeving:Crayons Studio

  Fotografie:Geert van Wijk

  Tekst:Beryl P.E. Valpoort

  Mede mogelijk gemaakt door:Gemeente AlmereProvincie FlevlandSiematic in Villa ArenaInstaverEurobad

  Informatie:www.verenigingihome.nlwww.crayons.nlwww.leukehuizen.nl

  Contacpersoon:Dhr. Anastatio Lautan

  Oplage: E-Brochure

  Amsterdam, 23-10-2011

  Disclaimer

  Alle informatie in deze brochure is be-doeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij hebben ons ingespannen om de informatie in deze brochure zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Crayons Group bv. is zich volledig bewust van haar taak een zo betrouwbaar mogelijke brochure te verzorgen. Niettemin aanvaardt zij geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door

  gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie in deze brochure.

  De informatie en aanbevelingen in deze brochure kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij aanvaarden geen enkele aansprake-lijkheid voor eventuele gevolgen van latere wijzigingen van de informatie zoals verschenen in deze brochure.

  Het auteursrecht berust bij Crayons group bv. of bij derden welke met

  toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestem-ming door Crayons group bv.

  De impressies en afgebeelde plat-tegronden zijn in deze brochure niet op bestekniveau weergegeven en daarvoor niet conform bouwregel-geveing uitgewerkt. U kunt aan deze impressies en afbeeldingen geen rechtskracht ontlenen.