Click here to load reader

BIJZONDER FEESTELIJK - 22 locaties voor een bijzondere Feestelijk Stayokay Dombu · PDF file Lunchbuffet € 12,50 In buffetvorm geserveerd in het restaurant: Soep, biologisch wit

 • View
  2

 • Download
  0

Embed Size (px)

Text of BIJZONDER FEESTELIJK - 22 locaties voor een bijzondere Feestelijk Stayokay Dombu · PDF...

 • BIJZONDER FEESTELIJK STAYOKAY DOMBURG

 • UNIEKE HOSTELS OP VERRASSENDE PLEKKEN Van de kust tot midden in de bossen; Stayokay heeft door het hele land prachtige locaties. Niet alleen voor vakantiegangers, maar juist ook voor kleine en grote groepen die een sfeervolle locatie zoeken voor vergaderingen, workshops en (bedrijfs)feesten. Bij Stayokay ben je aan het juiste adres als je echt even iets anders wilt. Een informele fijne plek waar jij en je gasten zich snel thuis gaan voelen. Daar ontstaan vaak de nieuwste ideeën en gaan de neuzen als vanzelf de dezelfde kant op. Let maar op!

  ONZE VERGADERBELOFTES - Persoonlijk contact - Huiselijke sfeer - Unieke locaties - Flexibele ruimtes (én dito gastvrij personeel) - Professionele begeleiding: van catering tot begeleiding van teambuildingsactiviteiten - Goed bereikbaar met auto en/of OV - Steun het goede doel Stay4all - Duurzaam ondernemen: van de keuken tot aan de vergadertafel

  WELKOM BIJ STAYOKAY! LAAT JE VERRASSEN

  Stayokay Domburg

 • GOED BEZIG! DUURZAAM EN SOCIAAL Lief zijn voor onze planeet én medemens. Dat vinden wij belangrijk. Jij ook? Mooi! Dan zijn we samen Goed bezig! En onder deze noemer scharen we ook al onze duurzame en sociale initiatieven die we samen met onze medewerkers en gasten opzetten én uitvoeren. Een greep uit onze initiatieven: - Gerecyclede bedrijfskleding - Groene stroom : 100 % Nederlandse wind - Biologische en lokale producten - Duurzame bouwmaterialen

  Europees Ecolabel en ISO Sinds 2008 ontvangen we het Europees Ecolabel als eerste hostelketen. Bovendien zijn we ISO gecertificeerd. Meer weten? Ga dan snel naar stayokay.com/goedbezig.

  STAY4ALL: EEN KLASSE-IDEE! Het gebeurt steeds vaker dat leerlingen moeten thuis blijven. Hun ouders kunnen de kosten voor een schoolkamp niet dragen. Stay4all wil daar een stokje voor steken en betaalt voor deze leerlingen het verblijf. Het doel van dit project: de hele klas gaat op reis, niemand blijft achter!

  VERGADER BIJ STAYOKAY STEUN HET GOEDE DOEL! Door te vergaderen bij Stayokay, steun je Stay4all automatisch. Van het vergadertarief gaat 1 euro per persoon naar dit goede doel en beleven nog meer kinderen hun onvergetelijke schoolkamp. Kijk voor meer info op stayokay.com/stay4all.

  GOEDGEKEURD! Sinds 2008 ontvangen we het Europees Ecolabel als eerste hostelketen. Bovendien zijn we ISO gecertificeerd. Meer weten? Ga dan snel naar stayokay.com/goedbezig.

  Stayokay Domburg

  https://www.stayokay.com/nl/over-stayokay/sociaal-en-duurzaam https://www.stayokay.com/nl/onderwijs/stay4all

 • STAYOKAY DOMBURG IMPRESSIE

  Stayokay Domburg

 • STAYOKAY DOMBURG IS DE PARTY PLACE TO BE: − Ervaring in het organiseren van (meerdaagse) grote evenementen;

  − Eén vast contactpersoon tijdens het hele traject;

  − Geschikt voor zowel zakelijke als voor persoonlijke events;

  − Multifunctionele zalen en twee terrassen;

  −115 slaapplaatsen verdeeld over 23 kamers;

  − Samenwerking met een professioneel audiovisueel bedrijf;

  − Samenwerking met gecertificeerde outdoorbedrijven.

  BEREIKBAARHEID Vanaf de A58 neem je afslag Domburg. Blijf de borden Domburg volgen. Het hostel ligt tussen Oostkapelle en Domburg aan de rechterkant van de weg. Vanaf Oostkapelle rijd je richting Domburg. Halverwege kom je bij een rotonde een grote parkeerplaats tegen. Hier parkeer je je auto en vanaf hier loop je naar het kasteel. Van 1 april t/m 31 oktober is tussen 9.00 uur en 19.00 uur betaald parkeren. Kosten zijn € 1,10 per uur of € 6,- per dag. Voor vervoer van bagage kun je in het hostel een bolderwagen lenen.

  STAYOKAY DOMBURG EVENTS, FEESTEN EN BRUILOFTEN PARTYTIME TOT 120 PERSONEN Stayokay Domburg beschikt over 3 multifunctionele zalen en diverse terrassen. Deze ruimtes zijn te gebruiken voor meerdere gelegenheden: een bruiloft, congresruimte of als feestlocatie voor kleine en grote gezelschappen. Het prachtige 13-eeuwse kasteel geeft een totaal andere sfeer aan je feest of bijeenkomst.

  ALTIJD MAATWERK Een (groot) evenement organiseren betekent altijd maatwerk. Daarom maakt Stayokay Domburg graag een passende offerte voor je. Door de ervaring met diverse grote evenementen, staat Stayokay garant voor het succes daarvan. Door de samenwerking met een gerenommeerd bedrijf voor audiovisuele middelen zijn al je wensen te realiseren.

  BRUILOFTEN & FEESTEN Vier je jouw bruiloft bij Stayokay Domburg? Dan wordt het zeker een mooie en onvergetelijke dag. Een receptie, het diner en ook het feest wordt tot in de puntjes verzorgd. En na afloop van het feest kunnen jouw gasten blijven slapen tegen een speciaal tarief. De volgende morgen een champagne- ontbijt? Geen punt. In een persoonlijke gesprek kun je al jouw wensen doorgeven, zodat er een mooi feest op maat gerealiseerd kan worden.

  Stayokay Domburg

  TERRAS Yes!

 • FEESTELIJK TROUWEN IN EEN KASTEEL De hostels van Stayokay zijn gehuisvest in unieke gebouwen. Stayokay Domburg is wel een heel bijzondere: een romantisch 13e eeuws kasteel. Ideaal voor een onvergetelijke bruiloft of huwelijksfeest. Gasten kunnen allemaal blijven slapen. De volgende ochtend kun je na een uitgebreid ontbijt afscheid nemen.

  COMPLEET VERZORGD VAN A TOT Z Bij je bruiloft staat het kasteel geheel tot je beschikking. Het Slot beschikt over 3 zalen, in het kasteel zelf of in de twee koetshuizen. In de Ridderzaal wordt het diner geserveerd en na afloop kan de zaal worden omgetoverd tot een feestzaal. Groepen tot 120 personen kunnen hier terecht en gasten slapen in 2- tot 8-persoonskamers. De huwelijksvoltrekking, lunch, diner, receptie en een spetterend feest, het kan allemaal. Stayokay Domburg denkt graag met je mee over de invulling van het programma. Bovendien leent de omgeving zich uitstekend voor mooie trouwfoto’s, maar ook voor activiteiten in het bos of op het strand.

  PRIJZEN

  ALTIJD EEN PROGRAMMA OP MAAT TEGEN EEN VRIENDELIJKE PRIJS! De mooiste dag van je leven vier je bij Stayokay Domburg van november t/m maart, met uitzondering van officiële feestdagen en schoolvakanties. Buiten deze periode is in overleg. Er is heel veel mogelijk en iedereen heeft weer andere wensen of ideeën. Maak een afspraak voor een rondleiding en in een persoonlijk gesprek kun je meteen al je wensen aangeven. Dan kan er een mooi feest op maat georganiseerd worden.

  Stayokay Domburg

  Dag Prijs

  Zaterdag inclusief overnachting € 4950,-

  Vrijdag inclusief overnachting € 3850,-

  Zondag, maandag, dinsdag, woensdag of donderdag, inclusief overnachting € 3350,-

 • FEESTELIJK KOUDE DRANKEN

  Stayokay Domburg

  Koude dranken Prijs per drankje

  Frisdranken, mineraalwater Vanaf € 2,30

  Chocomel, Fristi € 2,30

  Biologische sappen van schulp; appel, sinaasappel, appel & vlierbessen, appel & aardbeien € 2,75

  Bavaria bier, 0.25l € 2,40

  Bavaria malt € 3,10

  Speciale bieren Vanaf € 3,20

  Glas huiswijn rood, wit of rosé € 3,50

  Fles huiswijn rood, wit of rosé € 15,50

  Port, vermout € 3,-

  Rum, gin, wodka, whisky Vanaf € 3,60

  Jenever, Vieux, Coebergh, Schrobbelaer Vanaf € 2,75

  Amaretto, Baileys Vanaf € 3,75

 • FEESTELIJK WARME DRANKEN

  Stayokay Domburg

  Warme dranken Prijs

  Koffie € 2,30

  Thee € 2,30

  Kan koffie of thee (circa 10 koppen) € 17,50

  Mok warme chocolademelk met slagroom € 2,75

 • FEESTELIJK LUNCH & DINER

  Stayokay Domburg

  Lunchbuffet € 12,50

  In buffetvorm geserveerd in het restaurant: Soep, biologisch wit & bruin brood en vers afgebakken broodjes, 2 soorten kaas, 3 soorten vleeswaren, diverse zoetwaren, groene salade met dressings naar keuze, diverse salades, warme snack, verse fruitsalade, handfruit, melk, karnemelk en jus d’orange

  Soep met belegd boerenbrood

  € 10,00 Naar keuze geserveerd in vergaderzaal of restaurant: Assortiment van vers afgebakken boerenbrood (2 per persoon) met ham en kaas belegd, melk en jus d’orange

  Zeeuwse koffietafel

  € 18,50

  Op tafel geserveerd in het restaurant: Groentesoep, diverse soorten biologische boerenbrood, salade, biologische vleeswaren, kaas, zoetwaren, garnalenkroket, Zeeuwse bolus, koffie, thee, melk, vers fruit en vruchtensap

  Stayokay dinerbuffet

  € 16,50 In buffetvorm geserveerd in het restaurant: 2 soorten soepen, 2 soorten salades, 4 warme gerechten en een heerlijk dessert

  Stayokay barbecue

  € 21,50 Keuze uit diverse soorten vlees en 2 soorten salades (Vanaf 20 personen)

 • FEESTELIJK BORRELTIJD

  Stayokay Domburg

  Drankenarrangementen Prijs per persoon Omschrijving

  Hollandse bar - 1 uur € 12,50 Bier, frisdranken, huiswijn, port, sherry, vermout, olijven en nootjes gedurende 1 uur

  Hollandse bar - 2 uur € 17,50 Bier, frisdranken, huiswijn, port, sherry, vermout, olijven en nootjes gedurende 2 uur

  Hollandse bar - 3 uur € 22,50 Bier, frisdranken, huiswijn, port, sherry, vermout, olijven en nootjes gedurende 3 uur

  Hollandse bar - 4 uur € 27,50 Bier, frisdranken, huiswijn, port, sherry, vermout, olijven en nootjes gedurende 4 uur

  Internationale bar - 1 uur € 17,50 Bi

Search related