BIJZONDER FEESTELIJK Feestelijk Stayokay ¢  lekker feesten en overnachten maakt Rhijnauwen

 • View
  1

 • Download
  0

Embed Size (px)

Text of BIJZONDER FEESTELIJK Feestelijk Stayokay ¢  lekker feesten en overnachten maakt...

 • BIJZONDER FEESTELIJK STAYOKAY UTRECHT-BUNNIK

 • UNIEKE HOSTELS OP VERRASSENDE PLEKKEN Van de kust tot midden in de bossen; Stayokay heeft door het hele land prachtige locaties. Niet alleen voor vakantiegangers, maar juist ook voor kleine en grote groepen die een sfeervolle locatie zoeken voor vergaderingen, workshops en (bedrijfs)feesten. Bij Stayokay ben je aan het juiste adres als je echt even iets anders wilt. Een informele fijne plek waar jij en je gasten zich snel thuis gaan voelen. Daar ontstaan vaak de nieuwste ideeën en gaan de neuzen als vanzelf de dezelfde kant op. Let maar op!

  ONZE BELOFTES - Persoonlijk contact - Huiselijke sfeer - Unieke locaties - Flexibele ruimtes (én dito gastvrij personeel) - Professionele begeleiding: van catering tot begeleiding van teambuildingsactiviteiten - Goed bereikbaar met auto en/of OV - Steun het goede doel Stay4all - Duurzaam ondernemen: van de keuken tot aan de vergadertafel

  WELKOM BIJ STAYOKAY! LAAT JE VERRASSEN

  Stayokay Utrecht-Bunnik

 • DUURZAAM EN SOCIAAL Wist je dat vakantie vieren en duurzaamheid prima samengaan? Wij weten er alles van! Sinds 1929 staan we er mee op en gaan we ermee naar bed. Bij ons thuis vind je overal duurzame hints die bijdragen aan een mooiere planeet en een relaxed verblijf. En dat voelt goed! Van gerecyclede bedrijfskleding tot een uitgebreid assortiment aan (h)eerlijke producten op het menu. En natuurlijk inspireren we je met educatieve activiteiten om onze prachtige natuur en cultuur te ontdekken. Want ook dát is duurzaam.

  STAY4ALL: EEN KLASSE-IDEE! Het gebeurt steeds vaker dat leerlingen moeten thuisblijven. Hun ouders kunnen de kosten voor een schoolkamp niet dragen. Stay4all wil daar een stokje voor steken en betaalt voor deze leerlingen het verblijf. Het doel van dit project: de hele klas gaat op reis, niemand blijft achter!

  VERGADER BIJ STAYOKAY STEUN HET GOEDE DOEL! Door te vergaderen bij Stayokay, steun je Stay4all automatisch. Van het vergadertarief gaat 1 euro per persoon naar dit goede doel en beleven nog meer kinderen hun onvergetelijke schoolkamp. Kijk voor meer info op stayokay.com/stay4all.

  GOEDGEKEURD! Sinds 2008 ontvangen we het Europees Ecolabel als eerste hostelketen. Bovendien zijn we ISO gecertificeerd. Meer weten? Ga dan snel naar stayokay.com/duurzaam.

  Stayokay Utrecht-Bunnik

  https://www.stayokay.com/nl/onderwijs/stay4all http://www.stayokay.com/duurzaam

 • De trouwceremonie, een receptie, het diner en ook het feest verzorgen wij tot in de puntjes. Na afloop van het feest kunnen jullie gasten blijven slapen. Natuurlijk heeft het landhuis een bruidssuite met fantastisch uitzicht en zijn er 71 slaapplaatsen voor jullie overige gasten.

  STAYOKAY UTRECHT – BUNNIK IS

  DÉ TROUWLOCATIE! − We zijn een officiële trouwlocatie

  − Ervaring in het organiseren van (meerdaagse) grote

  en kleine bruiloften en andere feestelijke events

  − Sfeervol terras, een landelijke omgeving en

  135 slaapplaatsen in 2 verschillende gebouwen

  − Altijd maatwerk!

  − Volop mogelijkheden voor overheerlijke drankjes,

  hapjes en feestelijke maaltijden

  − Gratis parkeren voor de deur

  − Gratis WiFi

  STAYOKAY UTRECHT - BUNNIK PRACHTIGE LOCATIE AAN DE KROMME RIJN Stayokay Utrecht-Bunnik is uniek gelegen op het landgoed Rhijnauwen, aan de Kromme Rijn, op nog geen 5 km afstand van Utrecht. De locatie bestaat uit drie gebouwen. Het grootste gebouw is de Ridderhofstad Rhijnauwen, het landhuis met drie verschillende zalen met ruimte voor 120 gasten en kamers met ruimte voor 73 gasten. In het naastgelegen Koetshuis vind je een gezellig café met terras en twee vergaderzalen. Het bijgebouw ‘De Bongerd' ligt apart en is perfect geschikt voor groepen. In dit gebouw, met een (vergader- of) recreatieruimte en met een eigen terras, kunnen 62 gasten verblijven.

  BRUILOFTEN & FEESTEN Je bruiloft vieren bij Stayokay Utrecht-Bunnik? Het historische landhuis van ‘Ridderhofstad Rhijnauwen’ is een officiële trouwlocatie! De combinatie van lekker feesten en overnachten maakt Rhijnauwen erg geliefd. Binnen zijn onze zalen feestelijk ingericht. Het ruime terras biedt vele extra mogelijkheden voor een borrel, receptie of een diner. Statafels, parasols en een gezellige vuurkorf maken de sfeer compleet.

  Stayokay Utrecht-Bunnik

  RIDDERHOFSTAD RHIJNAUWEN YES!

 • FEEST GEVEN BIJ STAYOKAY UTRECHT-BUNNIK? Denk je erover na om een feest of bruiloft bij Stayokay Utrecht-Bunnik te geven? Bel of mail naar de receptie en vraag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid (bunnik@stayokay.com of 030-6561277). BEZICHTIGING Jullie zijn van harte welkom om onze prachtige locatie te bekijken en de sfeer te proeven. Bel of mail om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Indien jullie dag nog vrij is, kunnen we de datum (geheel vrijblijvend) in optie plaatsen. De optie is twee weken geldig. ENTHOUSIAST? Wanneer je besluit om te kiezen voor Landhuis Ridderhofstad Rhijnauwen, onderteken je de optieformulieren en stuur je ons deze per mail toe. Wij bevestigen dan de reservering en vragen om een aanbetaling. 25% van het bedrag binnen de eerste maand na tekenen en 75% één maand voorafgaand aan het feest. Dit bedrag betreft de huur van het landhuis. OFFERTEGESPREK Gefeliciteerd, jullie datum staat vast! Wij horen graag wanneer wij een gesprek mogen inplannen om de dag/avond uitgebreid met jullie door te nemen en een offerte op te stellen. VOORLOPIGE OFFERTE Na het offertegesprek sturen wij jullie een voorlopige offerte per mail toe. Zaken als aantallen, catering en overige wensen kunnen dan nog gewijzigd en aangepast worden. Een week voorafgaand aan jullie evenement ontvangen wij graag akkoord op de laatste offerte. Mogelijke wijzigingen hierna brengen kosten met zich mee. *Let op: voor de huur van het Landhuis zijn de uniforme voorwaarden op het moment van tekenen van toepassing. THE BIG DAY Op de dag van jullie bruiloft of feest zal onze gastheer of –vrouw het aanspreekpunt zijn. Hij of zij is volledig op de hoogte van alles wat er afgesproken is en zorgt, samen met de rest van het team, voor een onvergetelijke dag!

  TROUWEN OF FEESTEN ZO WERKT HET!

  Stayokay Utrecht-Bunnik

  RIDDERHOFSTAD RHIJNAUWEN

  mailto:bunnik@stayokay.com mailto:bunnik@stayokay.com mailto:bunnik@stayokay.com

 • EEN IMPRESSIE

  Stayokay Utrecht-Bunnik

 • FEESTELIJK ZAALHUUR

  Stayokay Utrecht-Bunnik

  Gebouw Maximale capaciteit

  Van 13.00 uur – 21.30 uur

  Rijnzaal Ridderhofstad/ Landhuis 30 € 300,-

  Fort- en Rijnzaal Ridderhofstad/ Landhuis 100 € 450,-

  Alle zalen voor Trouwceremonie

  Ridderhofstad/ Landhuis 120 € 850,-

  LOSSE ZAALHUUR

  LANDHUIS HUREN

  november t/m februari Ridderhofstad/ Landhuis 120 feest /

  73 overnachting € 2.499,-

  13.00 uur (dag 1) – 11:00 uur (dag 2)

  maart t/m oktober en op feestdagen

  Ridderhofstad/ Landhuis 120 feest /

  73 overnachting € 2.750,-

  13.00 uur (dag 1) – 11.00 uur (dag 2)

  Deze huurbedragen zijn exclusief toeristenbelasting en inclusief linnen.

  TOELICHTING Bij een trouwceremonie reserveer je automatisch alle zalen van de Ridderhofstad. Wij maken graag een voorstel op maat voor jullie feest of evenement. Bovenstaande tarieven gelden voor 2019 en gelden voor vrijdagen, zaterdagen en feestdagen. Op andere dagen geldt het laagseizoentarief (€ 2.499,-, m.u.v. de feestdagen), voor de huur van het landhuis in zijn geheel. OPEN DAG Meerdere keren per jaar houden wij een open dag speciaal voor feesten en bruiloften, waarbij jullie van harte welkom zijn onze locatie te bezoeken en hapjes te proeven. Uiteraard zijn jullie ook welkom voor een rondleiding op een ander moment. Voor meer informatie, vraag onze receptiemedewerkers.

 • FEESTELIJK SAY YES!

  Stayokay Utrecht-Bunnik

  GEEF ELKAAR HET JA-WOORD OP HET RHIJNAUWENSE LANDGOED! Het is ook mogelijk om buiten te trouwen bij Stayokay Utrecht-Bunnik! Laat je meenemen in deze prachtige omgeving en geniet, samen met jullie dierbaren, van een fantastisch begin van jullie huwelijk! Op de achtergrond ons prachtige landhuis en het idyllische decor van de Kromme Rijn en landgoed Rhijnauwen.

  TOESLAG BUITEN TROUWEN

  TOELICHTING Bij het buiten trouwen wordt er gebruik gemaakt van witte klapstoeltjes. Een eventuele loper en/of prieeltje kun je zelf huren. Bovenstaande tarieven gelden voor 2019 en zijn inclusief het klaarzetten en opruimen van het meubilair.

  Aantal personen Toeslag per persoon

  0-50 € 6,-

  50-100 € 5,-

  100-130 € 4,-

 • FEESTELIJK KAMERS & ZALEN

  Stayokay Utrecht-Bunnik

  KAMERS IN DE RIDDERHOFSTAD

  PLATTEGROND ZALEN IN DE RIDDERHOFSTAD

  • Alle kamers zijn ingericht met stapelbedden (m.u.v. kamer A, B en G). Iedere kamer beschikt over een eigen douche en toilet.

 • FEESTELIJK BUFFETTEN

  Stayokay Utrecht-Bunnik

  Prijs per persoon Omschrijving

  Ridderhofstad buffet € 24,50

  Min. 30 personen

  Stokbrood met kruidenboter en tapenades Twee salades naar keuze* Frisse groene salade Meloen met rauwe ham Rosbief met pepermayonaise Gerookte zalm en forel Nasi Ovenaardappeltjes met gebakke