FP DUAL SEGONA PROMOCI 2017-2019. inici de curs. 2 Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Institut d’Ensenyament Secundari “Institut Cap Norfeu”

 • View
  218

 • Download
  2

Embed Size (px)

Transcript

 • Informaci inici de curs.

  1

  Generalitat de Catalunya

  Departament dEnsenyament Institut dEnsenyament Secundari

  Institut Cap Norfeu

  CFGS

  ADMINISTRACI I FINANCES.

  FP DUAL

  SEGONA PROMOCI 2017-2019.

  PRIMER CURS 2017-18.

  INS CAP NORFEU.

  ROSES.

  ENDAVANT I AMB ENTUSIASME !!

 • Informaci inici de curs.

  2

  Generalitat de Catalunya

  Departament dEnsenyament Institut dEnsenyament Secundari

  Institut Cap Norfeu

  DURADA DEL CICLE.

  Aquest cicle formatiu es desplegar, en dos cursos acadmics. T una durada de 2.000

  hores, tot i que l'alumnat al finalitzar el cicle haur fet 2310h, 1.340 h en el centre educatiu i

  970 h en el centre de treball.

  COMPETNCIA GENERAL DEL CICLE.

  La competncia general daquest ttol consisteix en organitzar i executar les operacions

  de gesti i administraci en les processos comercials, laborals, comptables, fiscals i financers

  duna empresa pblica o privada, aplicant la normativa vigent i els protocols de gesti de

  qualitat,gestionant la informaci, assegurant la satisfacci del client i/o usuari i actuant segons

  les normes de prevenci de riscos laborals i protecci mediambiental.

  MDULS PROFESSIONALS, MP, I PROFESSORAT QUE L'IMPARTEIX.

  PRIMER CURS: MP01: Comunicaci i atenci al client. UF1 Francesc Sala. MP02: Gesti de la documentaci jurdica i empresarial. Gerard Telechea. MP03: Procs integral de lactivitat comercial. Carles Gardella. MP05: Ofimtica i procs de la informaci. Eva Calvo. MP06: Angls. Violeta De Lama. MP07: Gesti de recursos humans. Gerard Telechea. MP10: Gesti logstica i comercial. Gerard Telechea. MP12: Formaci i orientaci laboral. Merc Oliveras. MP14: Formaci en centres de treball. Assumpci Cullell. MP15: Mdul dual en administraci i finances. Assumpci Cullell. SEGON CURS: MP01: Comunicaci i atenci al client. UF2 I UF3 MP04: Recursos humans i responsabilitat social corporativa. MP06: Angls. MP08: Gesti financera. MP09: Comptabilitat i fiscalitat. MP11: Simulaci empresarial. MP13: Projecte dadministraci i finances. MP15: Mdul dual en administraci i finances. http://www.xtec.cat/web/curriculum/professionals/fp/titolsloe

  TTOL QUE SE N'OBT.

  Tcnic Superior en Administraci i finances.

  http://www.xtec.cat/web/curriculum/professionals/fp/titolsloe

 • Informaci inici de curs.

  3

  Generalitat de Catalunya

  Departament dEnsenyament Institut dEnsenyament Secundari

  Institut Cap Norfeu

  MBIT PROFESSIONAL I DE TREBALL.

  Bancs privats i pblics. Caixes destalvi. Corporacions i institucions de crdit i financer. Assegurances. Altres serveis financers prestats a les empreses. Activitats dinformaci sobre solvncia de persones i empreses, i gesti de

  cobraments. Assessoria jurdica, fiscals i gestories. Servei dauditoria comptable, economia i finances. Assessorament i informaci organitzacional de lempresa, gesti i control

  empresarial. Atenci al client/usuari.

  SORTIDES PROFESSIONALS.

  Administratiu/va doficina, comercial, financer, comptable, de logstica, de banca i assegurances, de recursos humans, de lAdministraci Pblica, dassessories jurdiques, comptables, laborals, fiscals o gestories.

  Tcnic en gesti de tresoreria, de mitjans de pagaments, de cartera, de valors a lestranger.

  Tcnic en gesti de cobraments, auxiliar dauditoria, agent comercial dassegurances.

  Gestors administratius. Responsable datenci al client.

  MARC HORARI.

  Les classes comencen a les 14:45h i acaben a les 20.05h, amb vint minuts d'esbarjo de les 16.45 a les 17.05h. CALENDARI ESCOLAR. INICI DE CURS: Dilluns 19 de setembre 2017. FI DE CURS: 21 de juny de 2018. VACANCES ESCOLARS:

  NADAL: DEL 23 DE DESEMBRE DE 2017 AL 7 DE GENER DE 2018, AMBDS INCLOSOS. SETMANA SANTA: DEL 24 DE MAR AL 2 D'ABRIL DEL 2018, AMBDS INCLOSOS.

  DIES DE LLIURE DISPOSICI:

  DIVENDRES 13 D'OCTUBRE. DIJOUS 7 DE DESEMBRE. DILLUNS 30 D'ABRIL.

 • Informaci inici de curs.

  4

  Generalitat de Catalunya

  Departament dEnsenyament Institut dEnsenyament Secundari

  Institut Cap Norfeu

  FESTES LOCALS:

  DIVENDRES 9 DE FEBRER. DILLUNS 12 DE FEBRER.

  DURADA DELS TRIMESTRES:

  PRIMER TRIMESTRE: DEL 19 DE SETEMBRE AL 8 DE DESEMBRE. SEGON TRIMESTRE: DEL 8 DE DESEMBRE AL 10 DE MAR. TERCER TRIMESTRE: DEL 10 DE MAR AL 21 DE JUNY. PRIMER QUADRIMESTRE: DEL 19 DE SETEMBRE AL 2 DE FEBRER. SEGON QUADRIMESTRE: DEL 2 DE FEBRER AL 21 DE JUNY.

  http://inscapnorfeu.cat/intraweb/index.php

  HORARI DE CLASSE.

  Fotocpia adjunta.

  NORMATIVA DINS L'AULA.

  La puntualitat s bsica.

  L'assistncia a classe s obligatria. Les faltes d'assistncia per malaltia o pels motius que siguin hauran de ser justificats.

  Els materials del centre s' han de mantenir en perfecte estat: aula, ordinadors, etc.

  S'ha de mantenir la netedat dins a l'aula i a l' institut.

  No es pot accedir a la sala del professorat sense cap motiu.

  El professorat organitza algunes sortides durant el curs a empreses, organismes.... l'assistncia a aquestes sortides s obligatria, doncs una sortida s una classe diferent.

  NORMATIVA DINS L'AULA D'INFORMTICA.

  Els ordinadors no sn propietat dels alumnes, per tant no tenen dret a modificar-ne la configuraci.

  Les aules d'informtica no sn aules per jugar.

  En cap cas lalumnat pot connectar o desconnectar perifrics dels ordinadors.

  En cap cas lalumnat pot installar o desinstallar programes sense control del professorat.

  En cap cas lalumnat pot realitzar descrregues sense control dels professorat.

  El compte d'usuari dels alumnes s "alum-01", s un compte limitat i no t contrasenya.

  Els ordinadors estan congelats, per lalumnat pot crear les seves carpetes individuals al disc D, per desar els seus arxius.

  Cada alumne/a tindr assignat un ordinador que sempre ser el mateix, a fi i efecte de determinar la responsabilitat de possibles mals usos.

  http://inscapnorfeu.cat/intraweb/index.php

 • Informaci inici de curs.

  5

  Generalitat de Catalunya

  Departament dEnsenyament Institut dEnsenyament Secundari

  Institut Cap Norfeu

  Relaci de mduls professionals i unitats formatives de:

  CICLE FORMATIU TCNIC SUPERIOR EN ADMINISTRACI I FINANCES.

  Mdul professional 1: Comunicaci i atenci al client. Durada : 132 hores Unitats formatives que el componen: UF 1: Processos de comunicaci oral i escrita a lempresa i atenci al client. 66 hores UF 2: Atenci al client. 33 hores UF 3: Gesti documental, arxiu i registre. 33 hores Mdul professional 2: Gesti de la documentaci jurdica i empresarial. Durada: 99 hores Unitats formatives que el componen: UF 1: Organitzaci de la documentaci jurdica i empresarial. 33 hores UF 2: Contractaci empresarial. 33 hores UF 3: Tramitaci davant les Administracions Pbliques 33 hores Mdul professional 3: Procs integral de lactivitat comercial. Durada: 198 hores Unitats formatives que el componen: UF 1: Patrimoni i metodologia comptable. 33 hores UF 2: Fiscalitat empresarial. 33 hores UF 3: Gesti administrativa de les operacions de compravenda i tresoreria. 33 hores UF 4: Registre comptable i comptes anuals. 99 hores Mdul professional 4: Recursos humans i responsabilitat social corporativa. Durada: 66 hores Unitats formatives que el componen: UF 1: Processos administratius de recursos humans. 33 hores UF 2: Reclutament i desenvolupament professional. 33 hores Mdul professional 5: Ofimtica i procs de la informaci. Durada: 132 hores Unitats formatives que el componen: UF 1: Tecnologia i comunicacions digitals, i processament de dades. 33 hores UF 2: Tractament avanat, arxiu i presentaci de la informaci escrita. 33 hores UF 3: Gesti de bases de dades, disseny de fulls de clcul i integraci daplicacions. 66 hores Mdul professional 6: Angls. Durada:132 hores Unitats formatives que el componen: UF 1: Angls tcnic. 132 hores Mdul professional 7: Gesti de recursos humans. Durada: 99 hores Unitats formatives que el componen: UF 1: Procs de contractaci. 33 hores UF 2: Retribucions, nmines i obligacions oficials. 66 hores

 • Informaci inici de curs.

  6

  Generalitat de Catalunya

  Departament dEnsenyament Institut dEnsenyament Secundari

  Institut Cap Norfeu

  Mdul professional 8: Gesti financera. Durada: 132 hores Unitats formatives que el componen: UF 1: Anlisi i previsi financeres 33 hores UF 2: Productes del mercat financer i dassegurances. 33 hores UF 3: Fonts de finanament i selecci dinversions. 66 hores Mdul professional 9: Comptabilitat i fiscalitat. Durada: 119 hores Unitats formatives que el componen: UF 1: Comptabilitat financera, fiscalitat i auditoria. 53 hores UF 2: Comptabilitat de costos. 33 hores UF 3: Anlisi econmic, patrimonial i financer. 33 hores

  Mdul professional 10: Gesti logstica i comercial. Durada: 99 hores Unitats formatives que el componen: UF 1: Planificaci de laprovisionament. 33 hores UF 2: Selecci i control de provedors. 33 hores UF 3: Operativa i control de la cadena logstica. 33 hores Mdul professional 11: Simulaci empresarial. Durada: 33 hores Unitats formatives que el componen: UF 1: Simulaci empresarial. 33 hores Mdul professional 12: Formaci i orientaci laboral. Durada: 66 hores Unitats formatives que el componen: UF 1: Incorporaci al treball. 33 hores UF 2: Prevenci de riscos laborals. 33 hores. Mdul professional 13: Projecte dadministraci i finances. Durada: 33 hores Unitats formatives que el com