Click here to load reader

Maastricht Bijzonder Zakelijk

 • View
  216

 • Download
  2

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Lees alle mogelijkheden voor zaalhuur, zakelijke gelegenheden als vergaderingen, arrangementen, workshops, congressen en teambuildingactiviteiten.

Text of Maastricht Bijzonder Zakelijk

 • Stayokay Maastricht

 • Hostels op unieke plekken Stayokay is een keten van hostels op de mooiste plekjes in Nederland. De hostels zijn gevestigd in bijzondere gebouwen en de meeste beschikken over een eigen bar, terras en restaurant, vergaderfaciliteiten en feestruimtes.

  Kust, natuur en cultuur Vanuit de hostels kunnen gasten alle kanten op: uitwaaien langs de kust, de bossen in of cultuur snuiven in de mooiste steden. Een uniek verblijf tegen een voordelig tarief, dat is de kracht van Stayokay.

  Inspirerende vergader- en feestlocaties Stayokay is ideaal voor vergaderingen, workshops en bedrijfsfeesten, maar ook voor feesten en partijen met vrienden en familie. Stayokay biedt bijzondere locaties tegen een aantrekkelijke prijs, goede service en professionele ondersteuning. De hostels hebben een informeel karakter, op mooie plekken in Nederland. Zo raak je gegarandeerd genspireerd!

  Aanbieding op maat Vanzelfsprekend kun je altijd met ons overleggen voor een aanbieding op maat. De hostels bieden veel flexibiliteit en we denken graag met je mee om tot een passend programma te komen.

  Stayokay

  Stayokay Maastricht

 • Goed bezig! Goed bezig! is veel meer dan alleen lekker en verantwoord eten en drinken. Het staat ook voor het leuke leven, het leven bij Stayokay. Of het nu gaat om een avondje stappen of je eigen bed opmaken in het hostel. Het is allemaal Goed bezig!

  Dat ontbijt van Stayokay, daar kan ik naar uitkijken

  Duurzaam en sociaal

  Puur, vers en eerlijk Verblijf je bij Stayokay, dan ben je Goed bezig! Stayokay vindt duurzaamheid belangrijk. Dat gaat verder dan het afval scheiden en groene stroom. De hostels bieden zoveel mogelijk fairtrade en biologische producten. Zo is het brood biologisch, de koffie UTZ Certified en heeft de thee het Rainforest Alliance keurmerk. Daarnaast beschikt Stayokay over het Europees Ecolabel en zijn we ISO gecertificeerd. Natuurlijk is Stayokay voortdurend in beweging om nog meer duurzame initiatieven te ontwikkelen. Als gast draag je hier automatisch een steentje aan bij!

  Stayokay Maastricht

 • Duurzaam en sociaal

  Stay4all: een klasse-idee! Het gebeurt steeds vaker dat leerlingen moeten thuisblijven. Hun ouders kunnen de kosten voor een schoolkamp niet dragen. Stay4all wil daar een stokje voor steken en betaalt voor deze leerlingen het verblijf. Het doel van dit project: de hele klas gaat op reis, niemand blijft achter!

  Vergader bij Stayokay en steun dit goede doel Door te vergaderen bij Stayokay, steun je dit initiatief automatisch. Van het vergadertarief gaat 1 euro per persoon naar Stay4All. Kijk voor meer info op www.stayokay.com/stay4all

  Stayokay Maastricht

  Voor het groepsgevoel is het heel belangrijk dat een klas compleet is op schoolkamp. Alleen dan houden leerlingen een warme herinnering over aan hun schooltijd. Barbara Ottho leerkracht op basisschool Hannie Schaft (Zandvoort)

 • Stayokay Maastricht ligt schitterend aan de oever van de Maas met het gezellige centrum op loopafstand. Ons grote terras biedt uitzicht op de stadsdelen Wijck en Ceramique en het Bonnefantenmuseum. Stayokay Maastricht heeft een strak en modern interieur met een frisse en gastvrije uitstraling.

  Ideaal voor een vergadering of feest Het hostel is voorzien van drie moderne vergaderzalen die te schakelen zijn tot n grote zaal. De zalen zijn ingericht met beamer, scherm en een audio-installatie. Verder beschikken wij over een trendy ingerichte brasserie en restaurant, beide met uitzicht op de Maas. Stayokay Maastricht heeft de capaciteit om tot 500 gasten tegelijkertijd te kunnen ontvangen. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor kleine en grote feesten. De zalen zijn voor diverse doeleinden te gebruiken. Graag horen we je wensen om tot een programma op maat te komen.

  Wij allen hebben oprecht genoten van jullie service en gastvrijheid waarvoor een groot Chapeau! William Zwartepoorte. Voorzitter Zonnebloem Eijsden Margraten.

  Goed bereikbaar Stayokay Maastricht ligt tegen het centrum aan en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer of met eigen vervoer. Openbare parkeergelegenheid ligt direct naast ons hostel. Centraal Station Maastricht ligt op 1500 meter afstand.

  Stayokay Maastricht

  Stayokay Maastricht

 • LEN

  GTE

  BR

  EED

  TE

  M2

  BLO

  K

  U-V

  OR

  M

  CA

  RR

  SCH

  OO

  L

  CA

  BA

  RET

  THEA

  TER

  REC

  EPTI

  E FE

  EST

  Vrijthof 14m 7m 100 48 35 50 48 70 110 100

  Wijck 14m 7m 100 48 35 50 48 70 110 100

  Ceramique 14m 7m 100 48 35 50 48 70 110 100

  Bassin* 3.5m 2.5m 8 8

  2 zalen** geschakeld

  28m 14m 200 96 80 100 160 120 220 225

  3 zalen** geschakeld

  42m 21m 300 144 120 150 240 180 330 325

  Terras 39m 5m 189 100 - - - - - 150

  Brasserie 11m 11m 121 60 - - - - 50 200

  Restaurant 11m 11m 121 120 - - - - 100 200

  Vergaderen

  Capaciteit zalen

  Stayokay Maastricht

  * Toilet is buitenom **De zalen zijn schakelbaar. Dat wil zeggen dat we 2 of 3 zalen kunnen samenvoegen tot n grotere zaal. Toelichting Schoolopstelling: 2 personen per tafel Caberetopstelling: 4 personen per tafel

 • Prijs per dag

  Beamer (scherm is inclusief zaalhuur) 75,-

  Video/DVD speler met televisie 35,-

  Laptop 75,-

  Overheadprojector met scherm 25,-

  Flip-over 10,-

  Whiteboard Incl. zaalhuur

  Standaard geluidsinstallatie met vaste microfoon in vergaderzaal 50,-

  Standaard geluidsinstallatie voor gebruik AV-presentatie in vergaderzaal 50,-

  Draadloze microfoon i.p.v. vaste microfoon bij standaard geluidsinstallatie 25,-

  Wireless afstandsbediening (met ingebouwde laserpointer & muisfunctie) 17,50

  Toelichting Prijzen zijn per dag en inclusief BTW

  Vergaderen

  Audiovisuele hulpmiddelen

  Stayokay Maastricht

  Prijs per dag

  Beamer 50,-

  Laptop

  50,-

  Overheadprojector met scherm

  25,-

  Flip-over

  10,-

  Whiteboard

  inbegrepen

  Standaard geluidsinstallatie met vaste microfoon in vergaderzaal

  25,-

  Draadloze microfoon i.p.v. vaste microfoon bij standaard geluidsinstallatie

  op aanvraag

  Wireless afstandsbediening (met ingebouwde laserpointer & muisfunctie) 10,-

 • Prijs per persoon Omschrijving

  4-uurs vergaderarrangement 20,50

  1 vergaderruimte voor 1 dagdeel met flip-over / whiteboard Stayokay pennen, notitieblok en Stayokay vergaderkoffer onbeperkt koffie, thee en ijswater gedurende het verblijf assortiment muffins en snoepjes gratis WiFi

  8-uurs vergaderarrangement 38,-

  1 vergaderruimte voor 2 dagdelen met flip-over / whiteboard Stayokay pennen, notitieblok en Stayokay vergaderkoffer onbeperkt koffie, thee en ijswater gedurende het verblijf assortiment muffins en snoepjes Stayokay vergaderlunch frisdrankassortiment; 1 flesje per persoon gratis WiFi

  12-uurs vergaderarrangement

  57,-

  1 vergaderruimte voor 3 dagdelen met flip-over / whiteboard Stayokay pennen, notitieblok en Stayokay vergaderkoffer onbeperkt koffie, thee en ijswater gedurende het verblijf assortiment muffins en snoepjes Stayokay vergaderlunch Stayokay 3-gangen diner in buffetvorm frisdrankassortiment: 2 flesjes per persoon, gratis WiFi

  Toelichting Specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar

  Vergaderen

  Vergaderarrangementen

  Stayokay Maastricht

  Prijs per persoon Omschrijving

  4-uurs vergaderarrangement Vanaf 12.50

  1 vergaderruimte voor 4 uren met flip-over / whiteboard, beamer en scherm Stayokay potloden & notitieblok onbeperkt koffie, thee en ijswater gedurende het verblijf Limburgse vlaai snoepjes & pepermuntjes gratis WiFi

  4-uurs vergaderarrangement inclusief lunch

  Vanaf 22,50

  1 vergaderruimte voor 1 dagdeel met flip-over / whiteboard, beamer en scherm Stayokay potloden & notitieblok onbeperkt koffie, thee en ijswater gedurende het verblijf Limburgse Vlaai snoepjes en pepermuntjes gratis WiFi Stayokay vergaderlunch

  8-uurs vergaderarrangement Vanaf 29,50

  1 vergaderruimte voor 2 dagdelen met flip-over / whiteboard, beamer en scherm Stayokay potloden & notitieblok onbeperkt koffie, thee en ijswater gedurende het verblijf Limburgse vlaai Stayokay vergaderlunch frisdrankassortiment: 1 flesje per persoon snoepjes en pepermuntjes gratis WiFi

  12-uurs vergaderarrangement

  Vanaf 42,50

  1 vergaderruimte voor 3 dagdelen met flip-over / whiteboard, beamer en scherm Stayokay potloden & notitieblok onbeperkt koffie, thee en ijswater gedurende het verblijf Limburgse vlaai Stayokay vergaderlunch Stayokay 3-gangen diner in buffetvorm frisdrankassortiment: 2 flesjes per persoon snoepjes en pepermuntjes gratis WiFi

  Toelichting Arrangementsprijzen gelden vanaf 10 personen en zijn inclusief zaalhuur. Prijzen voor een 24-uurs & 32-uurs vergaderarrangement zijn op aanvraag. Vanaf prijzen zijn gebaseerd op een minimale afname van 100 personen.

 • Prijs per persoon Omschrijving

  Ochtendbreak 7,- Croissant met jam & boter, handfruit en jus dorange

  Healthbreak 6,- Biologische sapjes, mueslireep en fruit

  Middagbreak 6,- Hostel specifiek, bv soep met brood

  Vergaderen

  Drankarrangementen

  Stayokay Maastricht

  Prijs per persoon Omschrijving

  Koffie- en theebuffet dagdeel 3,50 onbeperkt koffie & thee, koekjes en ijswater

  Koffie, thee met vlaai-arrangement dagdeel

  5,50 onbeperkt koffie

Search related