Poems about environment

 • View
  46

 • Download
  5

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Comenius project 2010 - 2012. Catalonia. Poems about environment. Z ER EL MONTSEC. L'Estiu. L’estiu és temps de calor. De dies llargs i nits curtes. De vacances de color. De camps grocs i taules plenes de fruites. L’estiu és temps de festa, de gresca i de revetlles sonades. - PowerPoint PPT Presentation

Text of Poems about environment

 • Comenius project 2010 - 2012ZER EL MONTSEC

 • Lestiu s temps de calor. De dies llargs i nits curtes. De vacances de color. De camps grocsi taules plenes de fruites.

  Lestiu s temps de festa,de gresca i de revetlles sonades. s temps de seure i xerrar a la fresca i de realitzar vacances somiades.Lestiu s temps de sol viu.De castells de sorra i de sortir del niu amb la gorra.

  Lestiu s temps de menjar gelati de terrasses obertes de bat a bat. Per al final arriben els comiats, el primer senyal que lestiu sha acabat.SUMMERThis poem talks about one of the most lovely seasons.What can we do during the summer?We can enjoy from our nature!

 • Els animals no es poden matar els hem de respectar,cuidals i dnals-hi de menjar i no et deixaran destimar.

  Les flors donen vida i colori la natura somple dolorshi ha moltes classes de florstotes boniques i de colors.

  A la natura trobem molts mineralsalguns molt forts i brillantsaltres podem colleccionari tamb joies fabricar.The natureThis poem talks about what can we find in the nature and what we have to do in order to save it!How to take care for animals, flowers and minerals.

 • El Montsec es va cremari dall no va passar,fins que els bombers no van arribarel foc no es va apagar.

  El Montsec s molt estimati per tothom molt adorat,i a les ermites tothom hi vol anar,per poder-les visitar.

  Els parapents que es van a tirarno tenen por a xocar,i a ger la gent vol anarper poder-hi disfrutar.

  El MontsecThis poem talks about our countryside, our mountains, our rivers,

 • El reciclatge s molt importantper no anar contaminant.Tenim cura del marper no contaminar ni el peix ni el calamar. Si vols un planeta netpensa en el reciclatgei ja estar fet. A lescola reciclar,a casa reciclar,sempre hem de reciclar!Aix el planetapodrem salvar!RecyclingThis poem talks about recycling. It is very important for our planet if we want to save it!