Reuni³ inici de curs 6¨ 2012.2013

 • View
  95

 • Download
  2

Embed Size (px)

Text of Reuni³ inici de curs 6¨ 2012.2013

 • 6.A : David Mancheo 6.B : Toni Gmez6.C : Maria ngels PalEducaci Especial: Mari Angels ChavesEducaci Fsica: Jordi MartinezLlengua Anglesa: M ngels VilardosaMsica: Pere CostaReligi: Alfonso Lafuente Garca

  Refor llengua catalana: Pere CostaRefor matemtiques : Caty MartnezAssessorament psicopedaggic (EAP): M Jos Gmez

 • Aquest s lltim any que les vostres filles i els vostres fills estaran aqu a lescola, doncs ja passen a la secundria. s per aix que es tracta dun curs una mica especial.

  Ja tenen una major capacitat de treball, de dialogar, de mirar crticament envers ells i els altres, de planificar i organitzar-se, i dacceptar que treballen per ells mateixos.

 • ATENCI A LES FAMLIESTutories: divendres 12:30-13:30

  AGENDA: s un instrument per recordar (feines), i de comunicaci famlia-escola.

 • DATES IMPORTANTSDies Festius lliure disposici: 2 de novembre 201211 de febrer 201320 de maig 20137 de desembre 2012

  Entrega dels Informes acadmics: 1r.TRIMESTRE 2n.TRIMESTRE 3r.TRIMESTRE21 de desembre 22 de mar 20 de juny

  Dies de festa local: 3 de setembre 201230 de novembre 2012

  Jornada intensiva: 21 de desembre 2012 del 10 al 21 de juny 2013

 • SORTIDES PROGRAMADES1r.TRIMESTRE 13 de novembre: Modernsme

  2n.TRIMESTRE TEATRE

  3r.TRIMESTRE 27, 28 i 29 de maig Colnies a Castellar de nHug

 • MATERIAL ESCOLARLa quota del material s de 35. La Caixa Entitat: 0117518 Referncia: 164 Nom i Cognoms de lalumne

  NOTA: El pagament es far efectiu fins el 31 doctubre*Llistat de material

 • DECRET 142/2007, de 26 de juny, pel qual sestableix lordenaci dels ensenyaments de leducaci primria.Conixer, valorar i aplicar els valors i les normes de convivncia per ser un ciutad o ciutadana lliure capa de prendre compromisos individuals i collectius, respectar els drets humans i acceptar el pluralisme propi duna societat democrtica.Desenvolupar les capacitats afectives en tots els mbits de la personalitat i en la manera de relacionar-se amb els altres, aix com una actitud contrria a la violncia, als prejudicis de qualsevol mena i als estereotips sexistes.Conixer, comprendre i respectar les diferents cultures i les diferncies entre les persones, facilitar que les noies i els nois elaborin una imatge de si mateixos positiva i equilibrada i adquireixin autonomia personal, la igualtat de drets i oportunitats entre homes i dones i la no discriminaci de persones amb discapacitats; defensar laplicaci dels drets humans en tots els mbits de la vida personal i social, sense cap tipus de discriminaci.

 • MBIT MATEMTICRealitzar operacions bsiques.Realitzar clcul mental.Utilitzar taules i grfics diversos.Expressar oralment els problemes.Utilitzar les TIC.Treballar continguts destadstica.Valorar les matemtiques com un fet competencial per la vida.

  MBIT LINGSTICExpressar resums amb esquemes.Comprendre autnomament diversos textos.Expressar oralment vivncies prpies.Escriure textos funcionals, narratius i literaris.Aplicar les TIC a les formes de comunicaci.Mostrar autonomia durant laprenentatge, organitzaci i planificaci, acceptaci dels errors i autoavaluaci del procs.

 • Sentn per competncia la capacitat dutilitzar els coneixements i habilitats, de manera transversal i interactiva, en contextos i situacions que requereixen la intervenci de coneixements vinculats a diferents sabers, cosa que implica comprensi, la reflexi i el discerniment tenint en compte la dimensi social de cada situaci.

  DECRET 142/2007, de 26 de juny, pel qual sestableix lordenaci dels ensenyaments de leducaci primria.

 • COM TREBALLEM?Coordinaci dels tutors

  Mateixos objectius

  Treballem a travs dagrupaments flexibles, desdoblaments, reforos, en gran grup i individualment Millor atenci personal

  Mtode de treball: - Llibre de text - Llibreta colors o fulls Carpes - Final del tema : ENTREGA DEL DOSSIER - Full de control dentrega de dossier - Controls no surten de lescola : RESGISTRE - Deures

 • Proves escrites 40 %Proves orals 30 %Deures a casa 10 %Actitud 10 %Treball a classe 10 %

 • CONTINUADA i GLOBALParticipaciControl de deuresProva inicial i final Intervenci oral (voluntries) Preguntes orals (dirigides) Opinions personals Conclusions ------------------------------------ Fomentar les ganes de treballar, fer-ho b i aprendre. Ser responsable amb el seu material i estudi. Tenir respecte, atenci i bona actitud Revisi sistemtica de la feina. (Agenda) Dossiers de treball. Esquemes resum. Tcniques destudi. Qu en sabem? Qu he aprs?

 • Collaboraci, comunicaci coordinaci i dedicaci.

  FAMLIES

  FAMLIES

  FAMLIES

 • GRUPS FLEXIBLES

  MATEMTIQUES I CATAL

  GRUP 1: Grup classeGRUP 2: Refor GRUP 3: Educaci Especial

 • Material Llibreta- bloc espiral angls gran 50 fulls.10 cartolines de colors tamany foli (consultar color)Block lmines de dibuix linial.TisoresTub de pega.Cinta adhesiva (celo)CompsEscaireReglePortafolisFolis (un paquet)3 enquadernadors.Material de plstica (consultar al mestre)Material laboratori ( consultar mestre)Paquet tovalloletes

  ************