Pakej percutian kami

  • View
    4.633

  • Download
    0

Embed Size (px)

Text of Pakej percutian kami

MEMPERKENALKAN KONSEP PERCUTIAN

MEMPERKENALKANKONSEP PERCUTIAN ROSS CONCEPT PROVIDER SDN BHD ( 844941 D)www.cuti2u.comwww.cuti2u.onemasterdesign.com

1

ROSS CONCEPT PROVIDER SDN BHD ( 844941 D)PAKEJ PERCUTIAN

PERCUTIAN BERGAYA KE PULAU LANGKAWI 3 HARI 4 MALAM

2

ROSS CONCEPT PROVIDER SDN BHD ( 844941 D)MALAM 1 BERTOLAK DENGAN MENAIKI KTM YANG DI TEMPAH KHAS MENUJU KE PULAU LANGKAWI. PELBAGAI AKTIVITI DI SEDIAKAN DI ATAS KERETAPI ANTARANYA URUTAN REFLEKSOLOGI, PERSEMBAHAN LIVE BAND SERTA SEDIKIT MAKANAN RINGAN JUGA AKAN DI SEDIAKAN.

HARI 1 MENAIKI BAS DARI ARAU KE JETI UNTUK KE PULAU LANGKAWI. DAFTAR MASUK HOTEL. AKTIVITI PANTAI SEPERTI BANANA BOAT, JETSKI, PARA SAILLING SERTA BANYAK LAGI AKTIVITI RIADAH YANG KAMI SEDIAKAN.

MALAM 2 SUNSET DINNER DENGAN MENAIKI CRUISE KE LAUT LEPAS. MENIKMATI MAKAN MALAM DI ATAS KAPAL SAMBIL MELIHAT MATAHARI TERBENAM DAN DI HEMBUS BAYU LAUT MALAM YANG NYAMAN. PENGALAMAN YANG JULUNG-JULUNG KALI DAPAT DI RASAI OLEH ORANG BIASA.

3

ROSS CONCEPT PROVIDER SDN BHD ( 844941 D)HARI 2 PELBAGAI AKTIVITI PANTAI DI SEDIAKAN SEPERTI BOLA SEPAK PANTAI, BOLA TAMPAR PANTAI SERTA PROGRAM RIADAH ATAU PERMAINANA MENARIK DI SEDIAKAN SEPANJANG AKTIVITI DI JALANKAN.

MALAM 3 MAKAN MALAM BBQ / CANDLE LIGHT DINNER DI HOTEL EKSKLUSIF ATAU DI TEPI PANTAI. AHLI-AHLI AKAN DI SAJIKAN DENGAN JUADAH MAKAN MALAM YANG EKSKLUSIF DI IRINGI OLEH NYANYIAN BAND. NIKMATI SATU SUASANA ROMANTIS BERSAMA PASANGAN ANDA YANG MUNGKIN JULUNG-JULUNG KALI ANDA RASAI.HARI 3 AKTIVITI SANTAI SEPERTI ISLAND HOPING MELAWAT KE PULAU DAYANG BUNTING DAN BERAS BASAH. DAFTAR KELUAR DARI HOTEL. AKTIVITI BEBAS SEPERTI MEMBELI BELAH UNTUK DI BAWA PULANG.

4

ROSS CONCEPT PROVIDER SDN BHD ( 844941 D)

MALAM 4 BERTOLAK PULANG DARI ARAU KE KUALA LUMPUR. PELBAGAI AKTIVITI DI SEDIAKAN DI ATAS KERETAPI SAMA SEPERTI MALAM BERTOLAK KE LANGKAWI ANTARANYA URUTAN REFLEKSOLOGI, PERSEMBAHAN LIVE BAND SERTA SEDIKIT MAKANAN RINGAN JUGA AKAN DI SEDIAKAN.

5

PAKEJ HONEYMOONPERCUTIAN EKSKLUSIF UNTUK MENGINGATI NOSTALGIA PERCINTAAN

MALAM 1 PERJALANAN MEWAH BERGAYA MENAIKI KERETAPI KHAS DARI KL SENTRAL KE ARAU PERLIS.. PELBAGAI AKTIVITI DI SEDIAKAN DI ATAS KERETAPI ANTARANYA URUTAN REFLEKSOLOGI, PERSEMBAHAN LIVE BAND SERTA SEDIKIT MAKANAN RINGAN JUGA AKAN DI SEDIAKAN.

HARI 1 MENAIKI BAS DARI ARAU KE JETI UNTUK KE PULAU LANGKAWI. DAFTAR MASUK HOTEL. AKTIVITI PANTAI SEPERTI BANANA BOAT, JETSKI, PARA SAILLING SERTA BANYAK LAGI AKTIVITI RIADAH YANG KAMI SEDIAKAN.

MALAM 2 SUNSET DINNER DENGAN MENAIKI CRUISE KE LAUT LEPAS. MENIKMATI MAKAN MALAM DI ATAS KAPAL SAMBIL MELIHAT MATAHRI TERBENAM DAN DI HEMBUS BAYU LAUT MALAM YANG NYAMAN.MENGERATKAN LAGI HUBUNGAN BERSAMA PASANGAN TATKALA MENGHIRUP UDARA NYAMAN DARI ATAS KAPAL..

HARI 2 AKTIVITI BEBAS DENGAN BERSIAR-SIAR MENAIKI KERETA MEWAH YANG TELAH DI SEWA KHAS. ANDA DAN PASANGAN ANDA BEBAS BERJALAN SAMBIL MENIKMATI MASA KUALITI BERSAMA PASANGAN ANDA.

MALAM 3 MAKAN MALAM BBQ / CANDLE LIGHT DINNER DI HOTEL EKSKLUSIF ATAU DI TEPI PANTAI. AHLI-AHLI AKAN DI SAJIKAN DENGAN JUADAH MAKAN MALAM YANG EKSKLUSIF DI IRINGI OLEH NYANYIAN BAND. NIKMATI SATU SUASANA ROMANTIS BERSAMA PASANGAN ANDA YANG MUNGKIN JULUNG-JULUNG KALI ANDA RASAI.

HARI 3 AKTIVITI SANTAI SEPERTI ISLAND HOPING MELAWAT KE PULAU DAYANG BUNTING DAN BERAS BASAH. DAFTAR KELUAR DARI HOTEL. AKTIVITI BEBAS SEPERTI MEMBELI BELAH UNTUK DI BAWA PULANG.

MALAM 4 BERTOLAK PULANG DARI ARAU KE KUALA LUMPUR. PELBAGAI AKTIVITI DI SEDIAKAN DI ATAS KERETAPI SAMA SEPERTI MALAM BERTOLAK KE LANGKAWI ANTARANYA URUTAN REFLEKSOLOGI, PERSEMBAHAN LIVE BAND SERTA SEDIKIT MAKANAN RINGAN JUGA AKAN DI SEDIAKAN.

AMBILLAH KESEMPATAN INI UNTUK MENIMATI SAAT-SAAT ROMANTIS BERSAMA PASANGAN ANDA, MUNGKIN SUDAH LAMA BAGI ANDA MELUANGKAN MASA BERSAMA PASANGAN ANDA UNTUK BERKONGSI SEGALA SUKA DUKA PERJALANAN HIDUP ANDA BERDUA, JADI, REBUTLAH PELUANG INI UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA ATAU PASANGAN ANDA DENGAN PERCUTIAN PENUH BERGAYA INI

SUDAHKAH ANDA TERUJA DENGAN PAKEJ KAMI TADI??INGINKAN LEBIH PAKEJ PENUH BERGAYA DARI KAMI?BERIKUT ADALAH PAKEJ EKSKLUSIF KEPADA ANDA YANG INGINKAN KEPUASAN DALAM PERCUTIAN.

PAKEJ PERCUTIAN EKSKLUSIF BERSAMA KTMB KE PULAU LANGKAWI SELAMA 3HARI 2 MALAM

MALAM BERTOLAKBERTOLAK DENGAN MENAIKI EKSPRESS LANGKAWIPERKHIDMATAN URUTAN REFLEKSOLOGIPERSEMBAHAN LIVE BAND. HARI PERTAMATIBA DI STESEN ARAU / BERTOLAK KE KUALA PERLIS.TIBA DI TERMINAL JETIBERTOLAK DENGAN FERI KE PULAU LANGKAWI.BERTOLAK KE HOTEL / MAKAN TENGAHARILAWATAN ( ACARA BEBAS )MAKAN MALAMHARI KEDUASARAPAN PAGILAWATAN KE MAKAM MAHSURILAWATAN KE TELAGA AIR HANGAT / PANTAI PASIR HITAMMAKAN TENGAHARIBALIK KE HOTEL BEREHATMAKAN MALAM.

HARI KETIGASARAPAN PAGI / LEISUREKELUAR HOTELBERSEDIA DI TERMINAL JETI KUAHBERTOLAK KE TERMINAL JETI KUALA PERLISTIBA/BERTOLAK PADANG BESARTIBA/BERSEDIA DI PLATFORMBERTOLAK BALIK DENGAN KTMBAKTIVITI DI SEDIAKAN SEPANJANG PERJALANAN PULANG KE KUALA LUMPUR.PAKEJ TERMASUKTIKET KERETAPI TEMPAT TIDUR KELAS 2 PERGI/BALIKPERKHIDMATAN DALAM TREN (EVENT COACH)PERKHIDMATAN BAS / VAN ARU KUALA PERLIS PADANG BESARTEMBANG FERIPENGINAPAN HOTEL 2 MALAMMAKANAN 3X SARAPAN PAGI, 2X MAKAN TENGAHARI2X MAKAN MALAM.HARI KEEMPATTIBA DI STESEN SENTRAL KUALA LUMPUR

SEKIAN,TERIMA KASIH.www.cuti2u.onemasterdesign.com