of 12 /12
ORIGINALNI MINI KOMPLETI ZIMSKIH KOTAČA 2018/2019. IZAZOV PRIHVAĆEN.

IZAZOV PRIHVAĆEN. - MINI

  • Author
    others

  • View
    9

  • Download
    0

Embed Size (px)

Text of IZAZOV PRIHVAĆEN. - MINI

IZAZOV PRIHVAEN.
Za mnoge vozae, hladna vremena u godini pravi su izazov. A za MINI vozae, ona su dobrodošla promjena. Zato što se ne morate brinuti za svoju sigurnost na cesti. Uostalom, MINI je, zajedno s vodeim
proizvoaima guma, razvio MINI originalne komplete zimskih kotaa s oznakom zvjezdice, npr. Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Pirelli i Michelin. Zato su savršeno prilagoeni
svakom MINI modelu, kako biste uvijek imali potpunu kontrolu nad MINI-jem u zimskim uvjetima na cesti. Vjerni našem motu: Izazov prihvaen.
SNIJEG JE NAŠ ASFALT.
Automobil koji vozite je poseban, pa zašto kupiti gume koje nisu najbolje? Iskusite go-kart osjeaj vonje s gumama koje zadovoljavaju maksimalne sigurnosne zahtjeve i savršeno odgovaraju vašem MINI-ju. Razvijene u uskoj suradnji s odabranim proizvoaima premium guma (npr. Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Pirelli i Michelin). Jednostavno zatraite gume oznaene zvjezdicom.
#HereWeGo @davidbiedert
ZVIJEZDA ZA VRHUNSKE OCJENE.
NAPRAVLJENI PO MJERI: Svi MINI originalni kompleti zimskih kotaa su posebno razvijeni za maksimalnu sigurnost i savršeno odgovaraju stilu svakog pojedinog MINI modela.
1
2
TESTIRANE: Svaka je guma podvrgnuta strogim testovima sa do 50 razliitih kriterija kvalitete (standardizirana EU oznaka za gume zahtijeva zadovoljavanje samo tri kriterija).
3SPORTSKE: Gume su savršeno prilagoene komponentama ovjesa i prilagodljivim sustavima za maksimalno prianjanje i performanse.
4
3
RAZVIJENE POSEBNO ZA MINI.
Što znai zvjezdica na gumama? Prvo: guma je razvijena posebno za MINI. Drugo: napravljena je da ispuni najviše MINI standarde. Razvoj odgovarajuih guma poinje u ranoj fazi razvoja vozila, što moe potrajati i do tri godine.
U ovoj fazi, koja završava opsenim programom testiranja, radimo u uskoj suradnji s odabranim proizvoaima premium guma (npr. Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Pirelli i Michelin). Standardizirana EU oznaka za gume zahtijeva zadovoljavanje samo tri kriterija. Nasuprot tome, gume oznaene zvjezdicom testirane su u 50 kriterija kvalitete u šest kategorija. To ukljuuje voznu dinamiku i go-kart osjeaj vonje. Tipino MINI, što drugo?
#HereWeGo @davidbiedert
SAVRŠENE U SVIM SITUACIJAMA. Kao što nikada ne moete znati što moete oekivati kada krenete voziti, optimizirali smo MINI gume kako bismo pruili maksimalne performanse u pogledu voznih karakteristika, sportskog duha i trošenja.
VOZNE OSOBINE ZIMSKIH GUMA: - Put koenja - Prianjanje - Upravljanje - Vozna stabilnost
SIGURNOST: - Mokre i skliske površine ceste
- Suhe površine ceste
- Run-flat osobine - Kompatibilnost sa TPMS-om (susta- vom za nadzor tlaka u gumama)
SPORTSKO UPRAVLJANJE: - Visoka brzina - Performanse - Odziv na upravlja- nje
TROŠENJE: – Kilometraa – Oblik – Sigurnost
kotrljanja – Unutarnja buka
4
5
S run-flat tehnologijom, moete jednostavno voziti nakon puknua ili ošteenja vaših MINI guma. Do 80 km i pri brzinama do 80 km/h. I sposobnost nastavka vonje znai sigurnost i praktinost. Jer, kada se dogodi najgore, neete se morati zaustaviti i mijenjati kota, ve moete sigurno voziti do najblieg MINI servisnog partnera. Budui da nema potrebe za rezervnim kotaem ili kompletom za popravljanje guma, masa automobila se smanjuje, a vi ete imati dodatni prostor za prtljagu i zimsku sportsku opremu kako biste iskoristili najbolje od zimske sezone.
7 mm
3 mm
1,6 mm
zimske gume
ljetne gume
#HereWeGo @davidbiedert
SVE ISPOD 7°C JE ZIMA. Kada padne temperatura, ljetna guma se stvrdne i više ne moe pruiti optimalne performanse. Zato je 7°C signal za prebacivanje na zimske gume. Zahvaljujui posebnoj smjesi gume, zimske gume omoguuju optimalno prianjanje i kratke udaljenosti koenja, ak i u najhladnijim vremenskim uvjetima. Promijenite svoje gume pravodobno i osigurajte da se kritine situacije ne pretvore u nesree.
6
OTAPA VAŠE SRCE, BAŠ KAO SUNCE SNIJEG.
Prototip stila i funkcionalnosti - MINI Clubman. I još više s MINI originalnim kompletom zimskih kotaa. Oni donose stil i sigurnost na cestu, ne samo na ledu i snijegu, ve i u svim vremenskim uvjetima na gradskim ulicama.
17" NET SPOKE 519
• Boja: Bright Silver • Dimenzije guma: 225/45R17 91H • Gume: Pirelli Winter Sottozero 3 RSC*
Uinkovitost potrošnje goriva C, prianjanje na mokroj podlozi B, vanjska buka kotrljanja )), 72 dB.
Cijena po kompletu 15.088 kn
16" LOOP SPOKE 494
• Boja: Jet Black • Dimenzije guma: 205/55R16 91H • Gume: Pirelli Winter Sottozero 3 RSC*
Uinkovitost potrošnje goriva E, prianjanje na mokroj podlozi B, vanjska buka kotrljanja )), 72 dB.
Cijena po kompletu 12.406 kn
18" JOHN COOPER WORKS GRIP SPOKE 520
• Boja: Bright Silver • Dimenzije guma: 225/40R18 92V • Gume: Pirelli Winter Sottozero 3 RSC*
Uinkovitost potrošnje goriva E, prianjanje na mokroj podlozi B, vanjska buka kotrljanja )), 72 dB.
Cijena po kompletu 18.106 kn
7 gume s oznakom zvjezdice run-flat tehnologija prikladne za lance za snijeg RDC senzori
Cijene se odnose na komplete od etiri kotaa, bez montae. Dimenzije guma ovise o modelu. Rado emo vas savjetovati pri odabiru.
ZA POTPUNU ZABAVU U VONJI.
Najpopularniji dodaci sezone: MINI originalni kompleti zimskih kotaa. Dizajn napravljen po mjeri za MINI ili MINI Cabrio i spreman svladati svaki kišni ili hladni i mokri izazov.
MINI I MINI CABRIO.
16" RADIAL SPOKE 508 (slika gore)
• Boja: Bright Silver • Dimenzije guma: 175/60R16 86H XL • Gume: Dunlop SP Winter Sport 3D RSC*
Uinkovitost potrošnje goriva F, prianjanje na mokroj podlozi C, vanjska buka kotrljanja ), 67 dB.
Cijena po kompletu 10.059 kn
17" JOHN COOPER WORKS MULTI SPOKE 505 (slika gore)
• Boja: Jet Black Mattt • Dimenzije guma: 205/45R17 88V XL • Gume: Dunlop SP Winter Sport 4D RSC*
Uinkovitost potrošnje goriva E, prianjanje na mokroj podlozi B, vanjska buka kotrljanja )), 71 dB.
Cijena po kompletu 14.753 kn
15" HELI SPOKE 492 (slika lijevo)
• Boja: Bright Silver • Dimenzije guma: 175/65R15 88H XL • Gume: Pirelli W210 Snowcontrol 3*
Uinkovitost potrošnje goriva C, prianjanje na mokroj podlozi B, vanjska buka kotrljanja )), 71 dB.
Cijena po kompletu 7.712 kn
8
U SRCU PRIRODE.
Priroda obiluje priama. Osobito u jesen i zimu. Uivajte u novoj slobodi i fleksibilnosti vonje gdje god elite s originalnim MINI kompletima zimskih kotaa. I uivajte priati prie o vašim uzbudljivim avanturama kada se vratite kui.
MINI COUNTRYMAN.
18" JOHN COOPER WORKS BLACK THRILL SPOKE 529
• Boja: Bicolor (Night Fever Black, sjajni) • Dimenzije guma: 225/50R18 95H • Gume: Bridgestone Blizzak LM-001 RSC*
Uinkovitost potrošnje goriva C, prianjanje na mokroj podlozi B, vanjska buka kotrljanja )), 72 dB.
Cijena po kompletu 19.112 kn
17" JOHN COOPER WORKS STAR SPOKE 539
• Boja: Bright Silver • Dimenzije guma: 205/60R17 93H • Gume: Bridgestone Blizzak LM-001*
Uinkovitost potrošnje goriva C, prianjanje na mokroj podlozi B, vanjska buka kotrljanja )), 72 dB.
Cijena po kompletu 14.082 kn
17" CHANNEL SPOKE 531
• Boja: Jet Black • Dimenzije guma: 225/55R17 97H • Gume: Bridgestone Blizzak LM-001 RSC*
Uinkovitost potrošnje goriva C, prianjanje na mokroj podlozi B, vanjska buka kotrljanja )), 72 dB.
Cijena po kompletu 15.423 kn
9 gume s oznakom zvjezdice run-flat tehnologija prikladne za lance za snijeg RDC senzori
Cijene se odnose na komplete od etiri kotaa, bez montae. Dimenzije guma ovise o modelu. Rado emo vas savjetovati pri odabiru.
#HereWeGo @miniorge
MINI ORIGINALNI DODACI: KRUNA SVAKE SEZONE.
MINI LANCI ZA SNIJEG. MINI Comfort lanci za snijeg se vrlo brzo i lagano postavljaju zahvaljujui fleksibilnim elinim karikama. Za najbolje mogue prianjanje na ledu i snijegu, imaju krini gaz, kvalitetnu uniformiranu mreu s lananim elementima velika sposobnosti prianjanja.
MINI POKLOPCI NAPLATAKA.
MINI POKLOPCI VENTILA. Mala razlika: visokokvalitetni aluminijski poklopci ventila uinkovito štite TPMS aluminijske ventile od prljavštine i vlage. U isto vrijeme pruaju stilski vizualni naglasak gumama. Komplet od etiri poklopca ventila. S MINI logotipom.
Cijena 1.995 kn Cijena 387 kn Cijena 168 kn
Uvijek u središtu panje: svjetlo obojeni poklopci naplataka pruaju završni dodir posebnom izgledu MINI lakometalnih kotaa i osiguravaju zaštitu i kad je vrijeme najlošije. Komplet od etiri poklopca naplataka.
10
NAJBOLJA USLUGA KAO STANDARD.
Mi pripremamo vaš MINI za susret s hladni- jim godišnjim dobima. Naši strunjaci obavljaju više od 25 vizualnih i funkcionalnih provjera i dokumentiraju rezultate u detaljnom izvješu o testiranju: konice, akumulator, amortizeri, svjetla, tlak u gumama i dubina gaznoga sloja, metlice brisaa i razina vode za pranje vjetrobranskog stakla, razina motornog ulja i mnogo više.
MINI ZIMSKI PREGLED.
MINI SERVIS KOTAA I GUMA.
MINI vam je pouzdano na usluzi u svakom trenutku - i to naravno vrijedi i kada na- stane nepredviena situacija. MINI Roadsi- de Assistance broj osigurava vam brzu i sveobuhvatnu podršku u svakom trenutku, bez obzira na situaciju - u bilo koje doba, 365 dana u godini.
Naši MINI servisni strunjaci savjetuju vas o idealnom izboru kotaa i MINI guma s oznakom zvjezdice za vaše vozilo. Samo te gume ispunjavaju stroge standarde MINI kvalitete. Ne moramo ni spomenuti da mi mijenjamo, testiramo, servisiramo i spremamo kotae. Bez obzira traite li rezervnu gumu ili komplet kotaa, MINI servis kotaa i guma uvijek nudi vrhunske proizvode i strune savjete.
11
Cijena 250 kn*
Za dodatne informacije molimo javite se najbliem MINI servisnom partneru. www.mini.com.hr
Napomena: naknadno ugraeni dijelovi i cijene ovise o modelu, standardnoj opremi i motoru vozila. Sve cijene ukljuuju PDV i vrijede do isteka zaliha. Cijene ne ukljuuju popust. Ne preuzimamo odgovornost za tiskarske pogreške. Zadravamo pravo na kasnije izmjene. Reprodukcija, djelomina ili potpuna, nije dopuštena bez pismenog odobrenja MINI Austria GmbH. MINI Austria GmbH, Salzburg. Zadnja izmjena: rujan 2018.
#HEREWEGO
Zahvaljujemo @lorenzholder za naslovnu sliku - i cijeloj MINI zajednici za fantastine fotografije.
12