2
TIPLE ZA TEŠKA OPTEREĆENJA NA GIPSANE PLOČE. Koriste se za radijatore, televizore, umivaonike, WC školjke, kuhinjske elemente i slično. Međutim nisu specijalizirane samo za teška opterećenja. Savršene su i za manje stvari poput slika, zavjesa, polica ili kupaonskih dodataka. Provjerene na svim tipovima gipsanih ploča i zidova.GripIt tiple su najizdržljivije tiple u svojoj kategoriji koje možete pronaći na tržištu. TWISTIT PUŽ TIPLA Ova unikatna mala tipla je napravljena od izuzetno čvrste plastike kako bi izdržala opterećenja do 20kg. Najbolji dio je unutarnji zeleni rotacijski dio koji sprječava da previše zategnete tiplu i ne uništite je. I najbolje – možete ju montirati koristeći bušilicu i pripadajući nastavak. Jedina puž tipla koju je nemoguće previše zategnuti. Za kompletan program i uputstva za montažu posjetite našu web stranicu www.enthri.solutions Jedina puž tipla koju je nemoguće previše zategnuti Drži do 20kg Možete ju montirati koristeći odvijač ili bušilicu 20kg Naši artikli su proizvedeni u našem središtu u Wiltshire, Engleska. DRŽE DO 113KG Odlična za satove, slike, lagane prekidače i kupaonska pomagala. Veličina vijka 3.5x30mm TwistIt puž tipla – 20kg

TwistIt puž tipla – 20kg TIPLE ZA TEŠKA OPTEREĆENJA NA ... · Provjerene na svim tipovima gipsanih ploča i zidova.GripIt tiple su najizdržljivije tiple u svojoj kategoriji

  • Upload
    others

  • View
    3

  • Download
    1

Embed Size (px)

Citation preview

Page 1: TwistIt puž tipla – 20kg TIPLE ZA TEŠKA OPTEREĆENJA NA ... · Provjerene na svim tipovima gipsanih ploča i zidova.GripIt tiple su najizdržljivije tiple u svojoj kategoriji

TIPLE ZA TEŠKA OPTEREĆENJA NA GIPSANE PLOČE. Koriste se za radijatore, televizore, umivaonike, WC školjke, kuhinjske elemente i slično. Međutim nisu specijalizirane samo za teška opterećenja. Savršene su i za manje stvari poput slika, zavjesa, polica ili kupaonskih dodataka. Provjerene na svim tipovima gipsanih ploča i zidova.GripIt tiple su najizdržljivije tiple u svojoj kategoriji koje možete pronaći na tržištu.

TWISTIT PUŽ TIPLA

Ova unikatna mala tipla je napravljena od izuzetno čvrste plastike kako bi izdržala opterećenja do 20kg. Najbolji dio je unutarnji zeleni rotacijski dio koji sprječava da previše zategnete tiplu i ne uništite je. I najbolje – možete ju montirati koristeći bušilicu i pripadajući nastavak.

Jedina puž tipla koju je nemoguće previše zategnuti.

Za kompletan program i uputstva za montažu posjetite našu web stranicu www.enthri.solutions

Jedina puž tipla koju je nemoguće previše zategnuti

Drži do 20kg

Možete ju montirati koristeći odvijač ili bušilicu

20kg

Naši artikli su proizvedeni u našem središtu u Wiltshire, Engleska.

DRŽE DO

113KG

Odlična za satove, slike, lagane prekidače i kupaonska pomagala. Veličina vijka 3.5x30mm

TwistIt puž tipla – 20kg

Page 2: TwistIt puž tipla – 20kg TIPLE ZA TEŠKA OPTEREĆENJA NA ... · Provjerene na svim tipovima gipsanih ploča i zidova.GripIt tiple su najizdržljivije tiple u svojoj kategoriji

GRIPIT TIPLE ZA GIPSANE PLOČE

PRIBOR

Svaka boja predstavlja određenu izdržljivost i vrstu vijka koji joj pripada. GripIt se montira direktno u gipsanu ploču bez potrebe za letvicama ili nosačima štedeći Vam vrijeme, novac i trud.Snažna tanka krilca se rašire iza ploče i kreiraju jači hvat, omogućujući GripItu da izdrži nevjerojatna opterećenja. Plavi GripIt podnosi sigurna opterećenja od 133kg a maksimalno opterećenje od 225kg.

Prikazane težine su sigurna opterećenja. Napetost i konzolna opterećenja su dostupni na našoj web stranici. (Sve naše tiple dolaze s odgovarajućim vijcima. Slobodno stavite i duži vijak ukoliko je to potrebno).

Nijedna vrsta ploče ili tehnika montaže nije problem za GripIt sa našim alatima za podrezivanje koji stvaraju udubljenje na gips ploči kako bi se krila otvorila.

UDARIBUŠI OKRENI

JAKO JE JEDNOSTAVNO, SAMO...

3

2

Probuši rupu u ploči.1

Okreni plastiku u sredini tiple sa plosnatim odvijačem kako bi otvorio krilca na poleđini, za super jaku snagu tiple.

Udari čekićem GripIt tiplu u probušenu rupu.

Za maksimalnu efikasnost, pričvrstite vijcima pod kutem kao na slici.

Potrebno 15mm leptir svrdlo i 4mm vijak.Odličan za slike, zavjese, zastore, rolete, sjenila i kupaonska pomagala.

Žuti 15mm GripIt – 71kg

Crveni 18mm GripIt – 74kg

Smeđi 20mm GripIt – 93kg

Plavi 25mm GripIt – 113kg

71kg

74kg

93kg

Potrebno 18mm leptir svrdlo i 5mm vijak. Odličan za police, kupaonske zastore, ogledala, zvučnike.

Potrebno 20mm leptir svrdlo i M6 vijak. Odličan za audio-vizualnu opremu, stropne lustere i lampe, kuhinjske elemente i kabinete, kupaonske elemente.

113kg

Potrebno 25mm leptir svrdlo i M8 vijak. Odličan televizore, radijatore, klimatske jedinice, kuhinjske ormare.

Naš asortiman pribora ima sve što Vam je potrebno kako biste se mogli uhvatiti u koštac i s teškim situacijama. Ploča je ljepljena na postojeći zid? Naš alat za rezanje stvara prostor u zidu iza ploče kako bi se krilca mogla raširiti. Keramika? Koristite našu pilu za keramiku kako bi stvorili prostor u zidnim pločicama.

Za više informacija ,molimo Vas da posjetite našu web stranicu www.enthri.solutions