Grow your career with YER Technology

 • Published on
  12-Apr-2017

 • View
  175

 • Download
  0

Embed Size (px)

Transcript

 • Grow your career with YER Technology!

 • Jouw carrire bij YER Technology

  Zoek jij een interessante en innovatieve uit-daging? YER Technology biedt je uitstekende carrireperspectieven bij toonaangevende bedrijven in Nederland. Als profession-al wil je niet alleen de voldoening van een topbaan, maar je wilt ook deelgenoot zijn van een sociaal netwerk. En dat is precies waarom je voor ons kiest. We nemen de tijd om je te leren kennen, zijn betrokken bij en verdiepen ons in wat jij belangrijk vindt. We zien het als onze missie om duurzame relaties te bouwen met al onze partners en professionals.

 • Rob van den NieuwenhofResearch Scientist, TNO Ik ben geboren in Veghel en was in mijn jeugd al geboeid door alles wat bromt en geluid maakt. Tijdens mijn HTS Autotechniek in Arnhem heb ik ook in verschillende raceteams meegedaan. Na mijn scriptie werd ik geboeid door de wereld van het onder-zoek en besloot ik mijn master te halen aan de TU/e.

  Goede indruk van YER TechnologyTijdens mijn afstuderen bij DAF had ik voor het eerst contact met YER. Ik voelde me thuis bij YER. Bovendien hadden ze een goed aanbod voor me en was alles professioneel geregeld. Ze doen wat ze beloven. Dat vind ik heel belangrijk. Mijn contractbespreking was kort maar krachtig. Ik had op vrijdag een gesprek en op maandag kon ik al beginnen. Eens in de de drie maanden heb ik een meet & greet met mijn accountmanager. Dat is voor mij voldoende om elkaar op de hoogte te houden.

 • Toegewijde perfectie

  Een arbeidscontract is wat ons betreft een gezamenlijk commitment. Hoe gelukkiger jij bent, des te groter de kans dat we ook in de toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen. Daarom steken we veel energie in begelei-ding van het hele proces. We helpen je met de voorbereiding van het sollicitatiegesprek, vul-len alle noodzakelijke papieren voor je in en helpen je met tal van andere praktische zaken. Zo creren we de voedingsbodem waarop jij volledig tot bloei komt en met plezier resultaat bereikt.

 • Jeroen MolenaarProject Lead Engineer, DAF Trucks Ik kwam in gesprek met Frank Aendekerk van YER Technology. Hij bracht me in contact met DAF Trucks, waar er op de chassisafdeling een vervangings- vacature was ontstaan. Dankzij de bemiddeling van YER kreeg ik die baan.

  Ik heb het bij DAF enorm naar mijn zin als Project Lead Engineer. Het is een aansprekende baan, omdat we ontstane gebruikersproblemen zo snel mo-gelijk moeten oplossen en die verbeteringen meteen moeten verwerken in de basis. Ik vind het leuk om met die diversiteit om te gaan, om mensen te motiveren.

  Verder komen met YERIk ervaar YER Technology als een jonge en dynamische club mensen, waarmee het prettig samenwerken is. Als YER me verder kan helpen met professionele ontwikkelings- mogelijkheden, zal ik daar zeker gebruik van maken.Daar kan ik in mijn werk zeker profijt van hebben!

 • De tijd van je leven

  Werkgeverschap draait volgens YER Technology om ruimte voor ontwikkeling, aandacht voor de relatie, team spirit en de drive om het beste uit jezelf te halen. Dankzij onze bevlogen Consultants die snel weten te schakelen, krijg jij de kans om jezelf te bewijzen en uitdagingen aan te gaan. Geregeld organiseren we events waarbij we professionals en opdrachtgevers bijeen bren-gen, vaak met medewerking van interessante sprekers uit de wetenschap en het bedrijfs- leven.

 • Bart JansenProduction Engineer, ASMLNa de middelbare school studeerde ik Applied Physics aan de Technische Universiteit Eindhoven met als afstudeerrichting plasma en stralings- technologie. Ik houd ervan om engineering met soft skills te combineren en samen nieuwe oplossingen te vinden. Ik kwam op een recruitersborrel met Ren Louwers en Niels van Ulzen van YER Technology in contact. Ik had ook een aantal gesprekken met andere bemiddelaars gevoerd, waardoor ik meer ijzers in het vuur had. Een paar weken later benaderde YER mij voor een interessante baan bij ASML.

  The right connectionIk ben erg tevreden over de ondersteuning die YER Technology mij geboden heeft in aanloop naar deze baan. Ik hoop binnen vijf jaar bij ASML in vaste dienst te zijn. Mijn doel is om dan een meer leidinggevende of cordinerende functie te bekleden. Dat zou een logische stap voor me zijn.

 • Onze beloftes

  Aantrekkelijkecarriresbijtopbedrijven Aandachtvoorpersoonlijke

  ontwikkeling en training Interessantecommunityofprofessionals

  in verschillende disciplines Persoonlijkebenaderingenbegeleiding

  in het hele proces Vriendelijkeatmosfeerenopencultuur Groeikansenvoorsuccesvolleen

  ambitieuze medewerkers Uitstekendeprimaireensecundaire

  arbeidsvoorwaarden Coperatief,resultaat-enrelatiegedreven Meet&greetevenementenmet

  interessante sprekers en aansprekende bedrijven

  Jouw carrire

  Interesse in een carrire bij YER Technology?Laat je CV bij ons achter of solliciteer op onze vacatures. Kijk op yer.nl/technology voor meer informatie.

  http://www.yer.nl/technology