20
Uusi Transporter Hyötyautot

Volkswagen Transporter -esite 4/2015

Embed Size (px)

DESCRIPTION

 

Citation preview

Page 1: Volkswagen Transporter -esite 4/2015

Uusi Transporter Hyötyautot

Page 2: Volkswagen Transporter -esite 4/2015

Alhainen polttoaineenkulutus.Uusimman moottorisukupolven ansiosta.

Tehokas ja taloudellinen BlueMotion Technology.Vakiona uusissa TDI-moottoreissa.

Ainutlaatuinen vetokonsepti.4MOTION-neliveto ja kaksoiskytkinvaihteisto DSG.1)

Maastokelpoisinluokassaan.4MOTION-neliveto, mäkilähtöavustin ja mekaaninen tasauspyörästönlukko.1)

Suurin tavaratilaluokassaan.Tilavuus jopa 9,3 m3.

Eniten

malliversioitaluokassaan.Kattokorkeudet, akselivälit ja istuinpaketit.

Erinomainen

toimivuus ja joustavuus.Useita istuin- ja matkustamo- versioita (henkilöautot).

1) Lisävaruste, lisähintaan. Kuvan autossa lisävarusteita..

Ainoa laatuaan. Uusi Transporter

Uusi Transporter02 – 03

Page 3: Volkswagen Transporter -esite 4/2015

Luotettavaa

Volkswagen-laatua.Kestävät materiaalit, laadukas viimeistely.

Ergonominen kuljettajan paikka.Kulutusta kestävä, viihtyisä ja mukava.

Edistykselliset avustinjärjestelmät.Mukautuva vakionopeudensäädin ACC2), ympäristönvalvontajärjestelmä Front Assist2), kaukovaloautomatiikka Light Assist2) ja monitörmäysjarrutus.

Yli 60 vuotta

alkuperäinen.Luokkansa ensimmäinen.

Uusi ohjaamo. Edistyksellisesti suunniteltu, toimiva ja mukava.

Huolella suunnitellut säilytys lokerot.Ohjaamossa paljon säilytys tilaa.

Page 4: Volkswagen Transporter -esite 4/2015

.Kuvan autossa lisävarusteita.

Uusi Transporter04 – 05

Page 5: Volkswagen Transporter -esite 4/2015

Kun yli 60 vuotta sitten Volkswagen loi kompaktin pakettiauton, etusijalla olivat ammattilaisten tarpeet. Se loi perustan, johon Transporterin jokainen sukupolvi on sittemmin tukeutunut.

Uusi Transporter on pakattu täyteen innovaatioita. Ne tarjoavat ratkaisuja siellä, missä niitä eniten tarvitaan: jokapäiväisessä työssä. Tämä ammattimaisuus heijastuu myös uuden Trans-porterin modernista ulkonäöstä. Uusista sulavista linjoista ja muodoista uuden Transporterin tunnistaa jälleen kerran tekniseksi edelläkävijäksi

Ammattilainen joka suhteessa.Uusi Transporter

Page 6: Volkswagen Transporter -esite 4/2015

Kuvan autossa lisävarusteita.

DIN-A4-lokeroMonitoiminäyttö MFD+ ja Comfort- mittaristo (lisävaruste)

Mukiteline Mittaristo12 V -pistorasia (lisävaruste)

Avolokero

Monitoimiohjauspyörä (lisävaruste)

Radiojärjestelmä Composition Colour

Avolokero

Uusi Transporter06 – 07

Page 7: Volkswagen Transporter -esite 4/2015

Uusi Transporter on huolella suunniteltu täyttämään käyttäjänsä toiveet joka päiväisessä ajossa. Ohjaamo tarjoaa 16 säilytyspaikkaa helpotta-maan päivittäisten töiden organisointia. Kaikki on sijoitettu selkeästi käden ulottuvilla ja suunniteltu kestämään monien vuosien kovaa käyttöä. Yksi-lölliset säätömahdollisuudet tarjoavat kuljettajalle täydellisesti sopivan istuma- asennon. Lisämukavuutta tuovat myös uudet infotainment-järjestel-mät. Uusimman tekniikan ansiosta voit pitää helposti yhteyttä ulkomaail-maan myös ajon aikana. Puhelimen ja muiden sähkölaitteiden lataamiseksi uusi Transporter voidaan varustaa kahdella 12 V -pistorasialla.

Säilytyslokerolla varustettu etumatkustajan istuinpenkki Uuden Transporterin kaikissa malleissa on vakiona 2-hengen istuinpenkki etumat-kustajan puolella. Selkänojaan on mahdollista saada käännettävä säilytys-lokero.

Kuvan autossa lisävarusteita.

Avolokero

12 V -pistorasia

Lukollinen hansikaslokero

Avolokero

USB-liitin02

Uusi ohjaamo, paljonsäilytyslokeroita.

Design, joka istuu täydellisesti.

Page 8: Volkswagen Transporter -esite 4/2015

* Pitkän akselivälin yhteydessä

Uuden Transporter-umpipakettiauton tavaratila edustaa kompromissitonta toimivuutta ja monikäyttöisyyttä. Kaksi akseliväliä ja kolme kattokorkeutta mahdollistavat tavara-tilalle tilavuutta 5,8–9,3 m3 ja antavat kantavuutta 0,8–1,2 t. Auton takaosaa varten on 10 erilaista ratkaisua, ja saatavissa on liukuovi myös toiselle puolelle.

Tilaa 3Euro-kuorma-lavalle*

Perävaunu-massa jopa 2,5 t

Kantavuus jopa 1,2 t

Tavaratilan tilavuus jopa 9,3 m3*

Tavaratilan pituus jopa 2.975 mm*

Tavaratilan korkeus jopa 1.940 mm

Luokkansasuurin tavaratila.Uudessa Transporter-umpipaketti-autossa on tilaa myös suuriin ja painaviin tehtäviin.

Uusi Transporter08 – 09

Page 9: Volkswagen Transporter -esite 4/2015

Uudessa Transporter Kombissa on tilaa jopa yhdeksälle hengelle. Mukautuva matkustamo on samalla avoin kaikelle, mitä päivä tuo tullessaan. Istuimet mukautuvat vaivatta erilaisiin käyttötilanteisiin. Mahdollisuus taittaa istuinpenkit kokoon, kääntää kaikki selkänojat eteen sekä irrottaa istuimet ja penkit yksitellen antaa paljon mahdollisuuksia sisätilan käyttöön.

04 Easy Entry liukuoven puolella. Jotta matkustajien olisi vaivatonta tulla 3. istuinriville ja poistua sieltä, uudet Easy-Entry-istuimet voi kääntää eteen yhdellä kädenliikkeellä. Kahdella liukuovella varustetuissa autoissa Easy Entry -toiminto on auton molemmilla sivuilla.

05 Kaikki istuimet käännettävissä kokoon. Myös tilaa vievät tavarat kulkevat helposti uudessa Transporter Kombissa. Kaikkien istuimien – myös Easy-Entry-toiminnolla varustettujen – selkänojat voidaan kääntää eteen.

10 ratkaisua takaosaan. Normaalilla ja keskikorkealla katolla varustetuissa autoissa on uusi takaluukku ikku-noin tai ilman ikkunoita (kuva 01) tai lisävarusteena saatavat pariovet (kuva 02). Korkeakattoisissa malleis-sa on vakiona korkeat pari ovet (kuva 03). Ne ovat ik-kunalliset tai umpinaiset ja ne saa myös 250 astetta avautuvina.

01

02

03

04 05

Kaikki selkänojat kokonaan käännettävissä

Käytännöllinenistuinten kiinnitysjärjestelmä

Kulutusta kestävät istuinverhoilut

Uutta: Easy-Entry-istuimet myös toisen liukuoven puolelle

Muunneltavin matkustamoluokassaan.Uudessa Transporter Kombissa kaikki järjestyy käden käänteessä.

Page 10: Volkswagen Transporter -esite 4/2015

Vireystilanvalvonta suosittelee tauon pitämistä merkkivalon ja -äänen avulla, jos kuljettajan käytöksessä ilmenee merkkejä väsymyksestä. 1), 2

Hätäjarrutustehostin tunnistaa nopeuden, jolla jarrupoljinta painetaan. Äkkijarrutuksessa käy-tettävissä on heti täysi jarrupaine.

Peruutuskamera Rear View helpottaa peruut-tamista ja paikoitusta näyttämällä kuvaa auton takaa radion3) tai navigointijärjestelmän näyttö-ruudulla. Kuvassa näkyvät apuviivat helpottavat paikoittamista. 2), 3)

ParkPilot varoittaa hitaasti ajettaessa edessä ja takana havaituista esteistä äänimerkkien avulla. Etäisyys esteisiin näkyy näyttöruudulla. 2)

Edistykselliset kuljettajaa avustavat järjestelmät tulevat apuun kriittisissä tilan teissa jarrujen ja moottorinohjauksen välityksellä.

Mukautuva vakionopeussäädin ACC sopeut-taa ajonopeuden automaattisesti edellä kul ke-vaan ajoneuvoon ja säilyttää etäisyyden kul-jettajan valitsemalla tasolla. Säädettyä nopeutta ei samalla ylitetä. 1), 2), 4) Sisältää ympäristön-valvontajärjestelmän Front Assist.

Ympäristönvalvontajärjestelmä Front Assist hätäjarrutustoiminnolla 5). Tutkajärjestelmän avulla se tunnistaa kriittisiä etäisyyksiä ja auttaa lyhentämään pysähtymismatkaa. Varoittaa kuljettajaa vaaratilanteissa varoitusvalon ja -äänen avulla sekä tekemällä lyhyen jarrutus-nykäyksen. 1), 2)

1) Järjestelmän toimintarajojen puitteissa. 2) Lisävaruste, lisähintaan 3) Vain yhdessä takaluukun kanssa. 4) Vain Euro 6 -moottorien yhteydessä 5) Enimmillään 30 km/h.

Kuljettajaa avustavat järjestelmät.

Varustelu valmis kaikkeen.

Uusi Transporter10 – 11

Page 11: Volkswagen Transporter -esite 4/2015

Sumuvalot kulmavalotoiminnolla takaavat opti maalisen näkyvyyden heikoissa sääoloissa. Käännyttäessä sisäkaarteen puoleinen valo valai see tien reunaa. 1), 2)

Kaistanvaihtoavustin Side Assist. Jos kaistaa vaihdettaessa tunnistimet havaitsevat auton vaaral lisen lähellä, kuljettajaa varoitetaan ulko-peilin merkkivalon avulla 1). 2)

Kaukovaloautomatiikka Light Assist. Kun vastaan tulee auto, kaukovalot vaihtuvat auto-maattisesti lähivaloille. Yli 60 km/h nopeudessa ja täysin pimeässä kaukovalot kytkeytyvät itses-tään takaisin päälle. 1), 2)

Monitörmäysjarrutus. Kolarin jälkeen autoa jarru tetaan automaattisesti uusien törmäysten välttämiseksi. Monitörmäysjarrutus aktivoituu, jos kaksi erillistä tunnistinta havaitsee onnet-tomuuden. Lyhyen hidastuksen jälkeen autoa jarru tetaan portaittain nopeuteen 10 km/h asti. Kuljettaja voi ottaa auton milloin tahansa hallin-taan. 1)

Page 12: Volkswagen Transporter -esite 4/2015

Uuden moottorisukupolven jokainen edustaja mahdollistaa erittäin alhaisen polttoaineenkulutuksen – ilman että ajomukavuudesta tarvitsisi tinkiä. Siten voidaan saavuttaa keskikulutus 5,5 l/100 km1), 2) ja keskimääräiset CO2-päästöt 145 g/km1), 2).

Mukautuva alustansäätö DCC. Transporter Kombin ajo-ominaisuuksia voidaan optimoida mukautuvan alustansäädön DCC avulla. Nappia painamalla voi-daan valita säätöasento NORMAL, COMFORT tai SPORT.

BlueMotion Technology kuuluu vakiona sekä uuden sukupolven TDI-moottoreihin, jotka täyttävät Euro 6 -päästöstandardin, että vanhastaan tuttuihin Euro 5 -moottoreihin. Siihen kuuluu: Start-stop-järjestelmä, jarrutus energian talteenotto ja vierintävastukseltaan alhai set renkaat.

Uudet nykyaikaiset moottorit.Entistä alhaisempi polttoaineenkulutus.

Uusi Transporter12 – 13

Page 13: Volkswagen Transporter -esite 4/2015

Uuden Transporterin erilaiset innovaatiot varmistavat hyvän pidon, optimaalisen käsiteltävyyden ja erinomaisen ajettavuuden myös huonoissa olosuhteissa.

Uuden sukupolven 4MOTION-neliveto. 4MOTION-nelivedossa käytetään uusimman sukupolven Haldex-kytkintä. Etuja ovat pieni paino, alentunut polttoaineenkulutus sekä entistä parempi ajokäytös ja ajodynamiikka.

4MOTION-neliveto ja DSG. Uusi Transporter on luokkansa ainoa auto, johon voidaan yhdistää 4MOTION-neliveto ja 7-vaihteinen kaksois-kytkinvaihteisto DSG. Siten voi erityisesti mäkisillä ja mutkaisilla teillä nauttia vaihteiden automaattisesta vaihtumisesta ja erinomaisesta ajomukavuudesta.

Alamäkihidastin. Tämä uusi lisävarustejärjestelmä alentaa auto maat tisesti moottorin käyntinopeutta ja jarruttaa tarvittaessa, jotta jyrkkien laskujen ajaminen olisi hallittua ja turvallista.4) Toimii nopeuksilla 2–30km/h.

Mekaaninen tasauspyörästönlukko. 4MOTION-nelivetoon voidaan yhdistää taka-akselin mekaaninen tasauspyörästönlukko. Se helpottaa liikkeelle lähtemistä vaikeissa kelioloissa ja hankalissa maasto-oloissa.

1) Transporter, 2,0 l TDI-moottori 62 kW, polttoaineenkulutus l/100 km: kaupunki 7,3–6,5, maan-tie 5,7–5,0, yhdistetty 6,3–5,5. CO2-päästöt g/km: yhdistetty 164–145. Taloudellisuusluokat: B–A. 2) Transporter, 2,0 l TDI-moottori 75 kW, polttoaineenkulutus l/100 km: kaupunki 7,4–6,5, maan-tie 5,6–5,0, yhdistetty 6,2–5,5. CO2-päästöt g/km: yhdistetty 162–145. Taloudellisuusluokat: B–A. 3) Transporter, 2,0 l TDI-moottori 110 kW, polttoaineenkulutus l/100 km: kaupunki 7,5–7,1 maantie 5,8–5,1, yhdistetty 6,4–5,8. CO2-päästöt g/km: yhdistetty 168–153. Taloudellisuusluo-kat: B. 4) Vain Euro 6 -moottorien yhteydessä

Uudet TDI-moottorit.

2,0 l TDI (62 kW)1)

Keskikulutus: alk. 5,5 l/100 kmCO2-päästöt: alk. 145 g/km

2,0 l TDI (75 kW)2)

Keskikulutus: alk. 5,5 l/100 kmCO2-päästöt: alk. 145 g/km

2,0 l TDI (110 kW)3)

Keskikulutus: alk. 5,8 l/100 kmCO2-päästöt: alk. 153 g/km

Maastokelpoisinluokassaan.4MOTION-neliveto ja DSG.

Page 14: Volkswagen Transporter -esite 4/2015

Ulkopuoli– H4-halogeeniajovalot– Mustat puskurit, ulkopeilinkotelot ja ovenkahvat– Ulkopeilit: vasen asfäärinen, oikea kupera– Jäähdyttimen suojasäleikkö musta, varustettu kromilistalla– 16"-teräsvanteet, mustat keskiösuojukset 1)

– Lämpöeristelasit

Sisätila– Lukittava hansikaslokero ja paljon muita lokeroita– Kaksi pullonpaikkaa kummankin etuoven säilytyslokerossa– 12 V -pistorasia ja mukiteline– Kumimatto ohjaamon lattialla– Istuimissa Austin-kangasverhoilu, väri Titan Black– Climatic-ohjaamoilmastointi– Ajastinkello polttoainekäyttöiseen lisälämmittimeen ja 2. akku– Matkapuhelinvalmius– Vakionopeudensäädin– Radio Composition Color– Sähkösäätöiset ja lämmitettävät sivupeilit ja sähköikkunat etuovissa– Kauko-ohjattava keskuslukitus– Kuljettajan istuimen korkeuden- ja ristiseläntuensäätö

Turvallisuus– Turvatyyny kuljettajalle ja etumatkustajalle– Elektroninen ajonvakautusjärjestelmä, hätäjarrutus-

tehostin, ABS, ASR, EDS, MSR 2) ja mäkilähtöavustin– Monitörmäysjarrutus– Tehostettu ohjaus, turvaohjauspylväs– Elektroninen ajonestolaite– Kuljettajan turvavyönkäytön muistutus– Huomiovalot– Ohjauspyörässä etäisyys- ja korkeussäätö

Toiminta– Päästöstandardi Euro 5 ja Euro 6 (TDI dieselhiukkas-

suodatimella)– BlueMotion Technology: start-stop-järjestelmä, jarru-

tusenergian talteenotto ja vierintävastukseltaan alhai-set renkaat

– 16"-alusta, 16"-jarrut– Sähköjärjestelmässä CAN-väylätekniikka

Vakiona kaikissa uusissa Transporter-malliversioissa.

1) Moottori 150 kW, 17"-teräsvanteet. 2) Ei 4MOTION-nelivedon yhteydessä. Kuvan autossa lisävarusteita. 3) Istuimet irrotettuina. 4) Vetopäähän.

Vakiovarusteetja malliversiot

Uusi Transporter14 – 15

Page 15: Volkswagen Transporter -esite 4/2015

Lisäksi vakiona uudessa

Transporter-umpipakettiautossa.Lisäksi vakiona uudessa

Transporter Kombissa.Lisäksi vakiona uudessa

Transporter-avolava-autossa.Lisäksi vakiona uudessa

Transporter-alustaversiossa.

Ulkopuoli– Ikkunallinen takaluukku, lämmitettävä takalasi– Liukuovi oikealla

Sisätila– Ohjaamossa 1+2-istuimet– Täyskorkea väliseinä, jossa kiinteä ikkuna– Tavaratilan seinillä puolikorkea verhous– Movinen tavaratilan kynnys

Turvallisuus– Kuormansidontalenkit

Ulkopuoli– Takaikkuna– Alumiinilaitainen lava– Doppelin matkustamossa sivuikkunat– Doppelissa pitkä akseliväli– Doppelin matkustamossa kaksi ovea

Sisätila– 3 istuinta ensimmäisellä istuinrivillä– Doppelissa toisella istuinrivillä 3-hengen istuinpenkki

tai ilman takapenkkejä

Turvallisuus– Himmennettävä turvasisäpeili

Ulkopuoli– Ilman lavaa– Takaikkuna– Doppelin matkustamossa sivuikkunat– Doppelissa pitkä akseliväli– Doppelin matkustamossa kaksi ovea

Sisätila– 3 istuinta ensimmäisellä istuinrivillä– Doppelissa toisella istuinrivillä 3-hengen istuinpenkki

Turvallisuus– Himmennettävä turvasisäpeili

Ulkopuoli– Sivuikkunat matkustamossa – Liukuovi oikealla

Sisätila– 2 istuinta ohjaamossa– matkustamossa 3+3-istuimet– Muovinen astinporras

Turvallisuus– Himmennettävä turvasisäpeili– Kuormansidontalenkit– Lapsilukko liukuovessa

Malliversiot– 2 akseliväliä – 3 kattokorkeutta – 2 istuinyhdistelmää– Tavaratilan tilavuus 5,8–9,3 m3

Malliversiot– 2 akseliväliä– 3 kattokorkeutta– Useita isuinvaihtoehtoja– Myös ilman istuimia Suomessa tehtävää sisustusta

varten– Tavaratilan tilavuus3) 5,8–9,3 m3

Malliversiot– 2 akseliväliä– 4 lavapinta-alaa– Lyhyt ja pitkä ohjaamo– Lavan pinta-ala 4,9–5,7 m2

Malliversiot– 2 akseliväliä– Lyhyt ja pitkä ohjaamo

Page 16: Volkswagen Transporter -esite 4/2015

Tehty loistamaan kovassa arkikäytössä: Erilaiset maali- ja verhoiluvaihtoehdot on sovitettu täydellisesti muuhun sisustukseen. Uudessa Transporterissa käytetään vain laadukkaita ja kestäviä materiaaleja, jotka on helppo pitää puhtaina.

Candy White Cherry Red Grape Yellow1) Ontario Green Light Orange

Mojave Beige Reflex Silver Indium Grey Chestnut Brown Bambusgarden Green Acapulco Blue Starlight Blue Black Berry

Uutta monipuolisuutta.Normaalivärit.

Metallivärit1)

1) Lisähintaan. 2) Saatavissa vain ohjaamoon 3) Saatavissa myöhemmin yhdessä takapariovien kanssa. Kuvattuina väri- ja verhoilumallit saattavat näyttää erilaisilta kuin luonnossa.

Uusi Transporter16 – 17

Page 17: Volkswagen Transporter -esite 4/2015

Deep Ocean Pure Grey Kangas Marathon1), 2)

Moon Rock / Titan Black

Deep Black Helmiäisväri

SisustusväriMoonrock Grey

Keinonahka Mesh1)

Moon Rock / Titan BlackKangas AustinTitan Black

Kangas Simora1)

Titan Black

Uutta monipuolisuutta.Istuinverhoilut.

Sisustusväri.Erikoisvärit.1)

Page 18: Volkswagen Transporter -esite 4/2015

18"Springfield-kevytmetallivanne 1)

8 J x 18. Rengas 255/45 R 18.

17"Devonport-kevytmetallivanne 1)

7 J x 17. Rengas 235/55 R 17.

Uuteen Transporteriin saa laajan valikoiman erilaisia teräs- ja kevytmetalli-vanteita, kokovaihtoehdot 16, 17 ja 18 tuumaa. Osana BlueMotion Technology -varustelua kaikki renkaat ovat vierintävastukseltaan alhaisia. Alhainen vierintävastus pienentää polttoaineenkulutusta ja siten myös CO2-päästöjä.

16"Clayton-kevytmetallivanne 1)

6½ J x 16. Rengas 215/65 R 16.

1) Lisävaruste, lisähintaan.

Vanteet ja renkaat. Saatavilla useita vannemalleja.

Uusi Transporter18 – 19

Page 19: Volkswagen Transporter -esite 4/2015

Vanteet ja renkaat. Saatavilla useita vannemalleja.

Työpaikka, toimisto ja taukohuone... autollasi on monta roolia ja tehtävää pitääkseen sinut ja yrityksesi aina parhaassa iskussa. CarePort-huolenpito-sopimuksella varmistat, että autosi työkunto pysyy erinomaisena vuodesta toiseen.

Parasta huolenpitoa

CarePort-huolenpitosopimus on riskitön tapa pitää huolta autosi hyvinvoin-nista. Volkswagenin CarePort-asiakkaana saat kuukausimaksua vastaan huollattaa ja korjauttaa autoasi missä tahansa Volkswagen-huollossa so-pimuksen voimassaoloaikana.

CarePort-sopimus tehdään uuteen autoon joko heti kaupan yhteydessä tai ensimmäisten viikkojen aikana. Sopimuskausi on kolme tai neljä vuotta, jonka jälkeen sitä voidaan jatkaa kuuteen vuoteen asti. CarePort-huolenpi-tosopimus tuo sinulle lisäturvaa erityisesti takuuajan umpeutumisen jäl-keen.

CarePort

Ei huolta lisäkuluistaVolkswagenin CarePort-asiakkaana maksat vain niistä palveluista, joita käytät. Jos sopimuskauden jälkeen maksut ovat toteutuneita kuluja suurem-mat, erotus palautetaan. Jos puolestaan kulut ovat kuukausimaksuja suu-remmat, erotusta ei veloiteta. Reilu peli asiakkaan kannalta.

Volkswagen-huollon asiakkaana voit olla varma, että autosi on aina osaa-vissa käsissä. Huollon ja korjausten yhteydessä autossasi käytetään vain valmistajan hyväksymiä alkuperäisosia. Autojen tietojärjestelmää ja sitä kautta auton toimintaa ohjaavaa tekniikkaa koskeva laadunparannusmuu-tokset ovat saatavissa vain valtuutetuista Volkswagen-huoltoliikkeistä.

CarePort-asiakkaana saat parasta palvelua Volkswagen-liikkeessä. Autol-lesi järjestyy huoltoaika nopeasti ja kun laskutus rullaa sopimuksen mu-kaan kuukausittain, on asiointi liikkeessä helppoa ja vaivatonta.

Jos autosi saisi päättää.CarePort-huolenpitosopimus.

Page 20: Volkswagen Transporter -esite 4/2015

Uusi Transporter565.1191.08.71 Oikeus muutoksiin pidätetään · Huhtikuu 2015 Internet: www.volkswagen-hyotyautot.fi

Lisätietoja uudesta Transporterista löydät täältä.

Volkswagen-jälleenmyyjä