MENJADOR ESCOLAR REUNIÓ FAMÍLIES

 • View
  40

 • Download
  6

Embed Size (px)

DESCRIPTION

MENJADOR ESCOLAR REUNIÓ FAMÍLIES. Alzira, 14 d’octubre de 2010. OBJECTIUS. Objectius per al menjador: Desenvolupar hàbits d'alimentació: mastegar bé, menjar de tot i acabar el menjar servit. Inculcar hàbits d'higiene personal: llavar-se les mans i raspallar-se les dents. - PowerPoint PPT Presentation

Text of MENJADOR ESCOLAR REUNIÓ FAMÍLIES

 • MENJADOR ESCOLARREUNI FAMLIESAlzira, 14 doctubre de 2010

 • OBJECTIUS Objectius per al menjador:

  Desenvolupar hbits d'alimentaci: mastegar b, menjar de tot i acabar el menjar servit.Inculcar hbits d'higiene personal: llavar-se les mans i raspallar-se les dents.Inculcar hbits de bons modals en la taula: postures, s correcte dels coberts,Fomentar la collaboraci i bones relacions entre els companys de taula i personal del menjador.

  Objectius per al temps lliure:

  Desenvolupar hbits de convivncia. Aprendre a utilitzar el temps lliure participant en les activitats.

 • HORARIS Lhorari dactuaci del menjador s:

  - De Dilluns a Dijous: 12:45 a 15:30 h.Divendres: 13:00 a 15:00 h.

  Lhorari datenci administrativa s:De Dilluns a Divendres: 9:10 a 9:50 h.

  Lhorari datenci a pares i mares s:

  - Divendres: 12.15 a 12:45 h.

 • ORGANITZACIDELMENJADOR

 • MATERIAL A DUR PER LALUMNAT Segons el Decret 39/2008, de 4 dabril, del Consell, sobre la convivncia en els centres docents i que regula els drets i deures de la comunitat escolar cita textualment: Es un DEURE dels pares proporcionar el material necessari al seu fill/a per a poder realitzar el progrs escolar adequat.

  MATERIAL ALUMNAT DINFANTILBabi del menjador.Roba per a canviar-se (samarreta, pantalons, roba interior i calcetins).Raspall de dents (dins duna borseta amb ansa). Cal revisar el seu estat de forma setmanal per a sustitur-lo.Pasta de dents.Borseta.Nota: Tot marcat amb el seu nom i cognoms.

  MATERIAL DALUMNAT DE PRIMRIARaspall de dents. Cal revisar el seu estat de forma setmanal per a sustitur-lo.Pasta de dents.Borseta dendrea amb ansa.Tovall xicotet.

 • RECOLLIDA ALUMNAT DEL MENJADOR - Per a poder arreplegar a lalumnat del menjador (persona major dedat) caldr presentar a la monitora el document darreplega facilitat pel centre escolar.

  -Si lalumne vol eixir del menjador sol caldr que la famlia signe el document dautoritzaci deixida facilitat pel centre.

 • MEDICAMENTS Si l'alumne/a necessita prendre algun tipus de medicament en l'horari de menjador, haur de portar una autoritzaci firmada pel pare/mare/tutor legal (en el model oficial del collegi) i entregar-la a lencarregada del menjador junt amb la recepta de la prescripci del metge.

 • ALLRGIA A ALIMENTS Els pares tenen l'obligaci d'avisar al Centre si el seu fill/a s allrgic a algun tipus d'aliment aportant l'informe metge corresponent. En cas justificat se'ls pot servir un men d'allrgics i incls de rgim.

 • REGLAMENT DE RGIM INTERNEl Reglament de Rgim Intern del centre, regula la convivncia del menjador durant l'horari daquest.

  Si algun alumne/a no respectar estes directrius s'adoptaran les mesures correctores pertinents, adequades a la falta comesa, que en cas de reiteraci podria ser retirar-li l's del menjador i gaudir de beca, si s el cas.

 • MENAl principi del mes senviar a les famlies el men previst per a tot el mes.

  Tamb es pot consultar a la web www.fgarciasanchiz.es o al nostre blog.

 • NO FER S DEL MENJADORQuan un alumne no es quede al menjador escolar cal avisar a la finestra del menjador, depositar el tiquet davs a la bstia o cridar per telfon al collegi abans de les 9:30 hores. (96 241 61 79).

 • TICKET ALUMNAT ESPORDICEl centre ficar a la venda els tiquets per a lalumant espordic SOLS el dilluns de cada setmana (el comensal comprar la quantitat que crega oportuna) i el dur a la finestra del menjador el mateix dia de la consumici abans de les 9:30 hores. Lltim dia ds del menjador es tornar els diners dels tiquets no utilitzats.

 • INFORMES PER A LES FAMILIESDurant aquest curs escolar les famlies rebran els segents informes:

  - Informaci diria del menjar de lalumnat de 3 anys.- Informe trimestral per a lalumnat dinfantil i primria.- Informe final.

 • DOCMENTACI DEL MENJADORTots els documents del menjador aniran identificats amb el full de color verd.

  Els documents familiars necessaris per al bon funcionament del menjador escolar els podeu trobar:

  - A la finestra del menjador durant el seu horari datenci.- Al classificador situat a lentrada de lescola.- A la web del menjador.- Al blog del menjador.

 • CONNEXI I INFORMACI WEBEl centre ha ficat a disposici de les famlies i lalumnat una secci del menjador a la pgina web www.fgarciasanchiz.es, aix com al seu blog.

  Tamb disposem duna adrea electrnica per a enviar suggeriments i propostes de millora:

  menjadorfgs@gmail.com

 • CONSULTES FAMILIARSEl centre ha ficat a la vostra disposici el rac dArantxa.Un espai per a que les famlies puguen consultar tots els dubtes nutricionals amb la nostra diplomada en nutrici i diettica.

 • INVITACI FAMLIES 3 ANYSLes famlies de lalumnat matriculat al menjador de tres anys rebran durant aquest curs escolar una INVITACI FAMILIAR per a poder gaudir dun dia amb el seu fill/a al menjador escolar.

  Lobjectiu s compartir un dia amb el context del menjador per a conixer tots els procediments i que la reaci familia-escola siga molt propera.

 • ADMINISTRACIDELMENJADOR

 • REPONSABLES Els responsables del menjador sn:

  -Rosa Bernab (Encarregada)

  -Rafael Atienza (Director)

 • PREUS El preu del men per a tots els alumnes fixos ser de 4,25 diaris.

  El preu del men per a aquells alumnes que excepcionalment utilitzen el menjador ser de 5,00 .

 • NO UTILITZAR EL MENJADOR Quan, per causa justificada i previ avs, un alumne sense beca, falte al menjador ms de tres dies consecutius tindr dret a la devoluci de l'import del servei de menjador (sols del menjar) a partir del tercer dia. La devoluci es far descontant els diners al rebut del mes segent.

 • PAGAMENT ALUMNAT SENSE BECAEls alumnes que no tinguen beca pagaran a principi de mes (del 1 al 5) i els mesos de desembre i gener es pagaran amb un nic rebut abonat a principi de desembre. A partir daquest mes es cobrar un mes per anticipat.

 • Als alumnes que tinguen beca de menjador se'ls passar un rebut nic per a tot el curs, a abonar durant el mes doctubre (en m a la finestra del menjador) per un import de 45,26 corresponent a la diferncia entre el preu del men i l'ajuda concedida. Aix mateix, no es tornar cap diferncia econmica daquells dies que no aprofiten en ls daquest servici.PAGAMENT ALUMNAT AMB BECA

 • En la taula segent s'expliquen els cobraments a realitzar al llarg del present curs. Les despeses de devoluci que es puguen produir van a crrec de la famlia. Quan es tornen dos rebuts l'alumne/a causar baixa en el menjador fins que sactualitze el deute, a partir d'eixe moment pagar en metllic i per avanat.TAULA DE PAGAMENTS

  MesDiesFestiusPreu sense becaDia de cobramentPreu amb becaOctubre1911 i 12 8075 1 al 5 doctubre de 2010 4,25 al dia - 3,94 beca 0,31 al dia 146 dies x 0,31 beca 45,26 a lany Novembre21189,25 1 al 5 de novembre de 2010Desembre136,7,8 i del 23 al 315525 127,50 7225 1 al 5 de desembre de 2010Gener17Del 1 al 6 Febrer20- -85 1 al 5 de gener de 2011Mar2117-1889,25 1 al 5 de febrer de 2011Abril14del 21 al 305950 1 al 5 de mar de 2011Maig2128925 1 al 5 dabril de 2011Total14662050 45,26 abans del dia 29 doctubre de 2010

 • GRCIES PER LATENCI