Reunió juny p3 2015

 • Published on
  23-Jan-2018

 • View
  1.075

 • Download
  0

Embed Size (px)

Transcript

 1. 1. Una nova etapa que comena: EL PARVULARI
 2. 2. s molt important que us llegiu a fons aquest document. Teniu la informaci indispensable per fer- vos una idea de letapa que comena i de la nostra escola. * Parlem dels aspectes ms importants que cal saber per comenar al setembre. UNA NOVA ETAPA QUE COMENA: EL PARVULARI
 3. 3. FUNCIONAMENT GENERAL DE LESCOLA No es lliurar el nen o la nena a cap persona desconeguda que vingui a buscar-lo. Cal comunicar els canvis a la tutora. En cas de separaci o divorci legal, necessitem el document que acrediti la tutela legal del nen.
 4. 4. FUNCIONAMENT GENERAL DE LESCOLA Les famlies pagaran una quota anual de material (joguines, contes, festes, materials fungibles,...) i sortides a travs duna entitat bancria. Es fracciona en dos pagaments. Durant la segona quinzena de setembre es dur a terme una reuni de pares on es lliurar a les famlies un dossier amb informaci general de lescola (calendari de festes, reglament de funcionament...).
 5. 5. ELS PRIMERS DIES: EL PROCS DADAPTACI La incorporaci dels nens i de les nenes es far de forma progressiva i en horari redut. MOLT IMPORTANT!!!! El comiat del vostre fill/a ha de ser breu per mai damagat, ja que linfant ha danar entenent que ms tard el vindreu a buscar.
 6. 6. EL PROCS DADAPTACI DELS PRVULS DE TRES ANYS DEL CURS 2016/17 S EL SEGENT: Dilluns 12 de setembre - dos grups de 8 nens/es de 9,10 a 10,10 h. - dos grups de 8 nens/es de 10,15 a 11,15 h. - dos grup de 9 nens/es d11,30 a 12,30 h. Dimarts 13 de setembre - dos grups de 13 nens/es de 9,15 a 10,45 h. - dos grups de 13 nens/es d11 a 12,30 h. Dimecres 14 de setembre - Tots els nens i nenes de 9,10 a 12,30 h. Dijous 15 de setembre TOTS ELS NENS I LES NENES comencen lhorari de mat i tarda (de 9 a 12,30 i de 15 a 16,30 h). * SENVIAR PER CORREU ELECTRNIC I ES PENJAR AL PLAF DEL PATI DEL PARVULARI I AL PLAF DE LENTRADA PRINCIPAL LES LLISTES DE LA DISTRIBUCI DE NENS/NENES PER SABER EN QUIN GRUP ANIR I A QUINA HORA.
 7. 7. ANAMNSI reuni individual que es portar a terme els primers dies descola. CAL: - APUNTAR-SE A LES GRAELLES QUE ESTARAN PENJADES A LA PORTA DE SECRETARIA DES DE LINICI DE SETEMBRE. CAL QUE PORTEU UNA FOTO TAMANY 10 X 15 (per identificar el seu caseller). Important saber com anomeneu al vostre fill/a. ORGANITZACI DELS PRIMERS DIES
 8. 8. ORGANITZACI DELS PRIMERS DIES ENTRADES, SORTIDES I HORARI ENTRADA Lalumnat de P-3 entren per la porta del pati de parvulari del carrer Bruc (un cop tots els altres nens ja han entrat). Els familiars acompanyen lalumne fins a la classe. Mat: a les 9h Tarda: a les 15h SORTIDA Els familiars dels alumnes de P-3 entren a partir de les 12 h 20 min. i de les 16 h 20 min. (mat i tarda) per la porta del Carrer Bruc per recollir el nen/a a la porta de la classe. LENTRADA I LA SORTIDA ES REALITZA PER LA PORTA DEL DARRERA DE LEDIFICI DE PARVULARI PER NO INTERROMPRE LENTRADA I SORTIDA DALTRES CURSOS. CAL RESPECTAR-HO AL MXIM.
 9. 9. S FONAMENTAL RESPECTAR ELS HORARIS PER AL BON FUNCIONAMENT DE LESCOLA. CAL SER PUNTUALS TANT A LES ENTRADES COM A LES SORTIDES.
 10. 10. ALIMENTACI I DESCANS AL MIGDIA Menjador escolar IMPORTANT anar treient els xumets, els biberons i les farinetes. CAL MENJAR SLID. * Desprs a dormir IMPORTANT TREURE BOLQUERS ESMORZARS: CAL VENIR ESMORZATS DE CASA I PORTAR UN PETIT ESMORZAR SIMBLIC, VARIAT I SALUDABLE: FRUITA, CEREALS, ENTREP NO ES PODEN PORTAR SUCS NI LCTICS. EVITAR LA BOLLERIA INDUSTRIAL.
 11. 11. LA ROBA Roba cmoda i MARCADA. Bata per fer plstica i pel menjador. BOSSA amb muda de recanvi: - calotets o calcetes. - pantalons. - jersei - mitjons - recanvi de calat (esportiu). Els nens i nenes que es queden al menjador han de portar una altra bossa amb: - Bata pel menjador. - Llenol per dormir (proporcionat per lescola). RECORDEU QUE TOT EL QUE HA DANAR PENJAT, HA DE DUR UNA BETA LLARGA I EL NOM.
 12. 12. ALTRES SERVEIS Acollida al mat. De 7h30 a 9h cal posar- se en contacte amb ladministrativa de lescola (la Marta). Servei desplai a la tarda. Cal posar-se en contacte amb el mateix esplai ( els nens els vnen a recollir a l escola i els porten a lesplai).
 13. 13. BONES VACANCES US ESPEREM AL SETEMBRE http://folchitorres.com/ http://www.netvibes.com/infantil3anysfolchitorres