Reunió de pares 15 16. 2n definitiva

  • View
    542

  • Download
    0

Embed Size (px)

Text of Reunió de pares 15 16. 2n definitiva

CICLE INICIAL

CICLE INICIALBENVINGUTSJA FEM SEGON DE PRIMRIA!

1

ELS NENS DAQUESTA EDAT PODEM .... Demostrar les nostres emocions, canviem dhumor de forma sobtada.. Posar-nos en el lloc de laltre i saber quan ens equivoquem i quan fem les coses ben fetes. .Podem concentrar-nos , fer moltes coses sols. Deixeu-nos provar! .Ens agrada que confieu en nosaltres i ens encarregueu coses per col.laborar amb els grans. Ho sabem i som capaos de fer-ho!

2Relativitzar els seus conflictes no intentar solucionar-los de forma immediata. Donar-li un temps per la reflexi. Qu ha passat, com thas sentit com ho podries haver solucionatetc..

I NOSALTRES COM PODEM AFAVORIR AQUESTS ASPECTES?AUTONOMIA: Establiment de rutines. Control desfnters, gesti del temps. Crrecs.Educaci fsica: vestir-se, cordar-se sabates i higiene personal.Petites responsabilitats: bata, gesti de les necessitats, potenciar lautocontrolOferir models i estratgies per afavorir una bona convivncia.I sobretot confieu ms en els vostres fills i filles ms que en els grups de whatsup.

3Tiquets per anar al lavabo. Poden gastar tres a la setmana. Crrecs: Repartir fitxes, repartir material, endrear, netejar, ajudant i data. Educaci Fsica. Bambes de belcro sino saben cordar-se. Si estan malalts haurien de portar algun justificant mdic desaconsellants la prctica dactivitat fsica, aquells dies sels demanar que estiguin assegut a lhora de pati i del menjador. Whatsup. Grup per intecambiar informacio sobre la vida escolar dels fills. Us recomanem no participar en debats ni fomentar la rumorologia, les critiques i les murmuracions. Davant de qualsevol problema, descontent, mal ents s sempre millor parlar directament amb els implicats aix podreu contrastar la informaci i tindreu les dues versions del problema. No us recomanem participar en un grup de whatsup per portar lagenda dels nostres fills. Confieu ms amb ells i deixeu que aprenguin dels seus errors s la millor manera de crixer.

RESPONSABILITATSA nivell relacional.Seguiment tutorial: contacte amb els pares, ajudant-los a interioritzar normes de convivnciaTreball a laula: aprofitament del temps, capacitat de concentraci, capacitat desfor *Deures.

4A nivell relacional. Fer-se responsable dels seus actes i comprendre que sen deriven consequncies, ho poden entendre i ho han dexperimentar. Des de casa ajudar-nos. Si hi ha cap dubte sempre en podem parlar, per hem danar a la una. Si el nen percep que el pare i el mestre no van en la mateixa linea li ser ms dficil establir models.

DEURESA decisi del mestre poden emportar-se cada dia les feines que no han acabat.Com a rutina, cada divendres semportaran una fitxa de matemtiques i una altra de llengua han de retornar-los dimecres. No s tan important el resultat dels deures com el procs seguit a lhora de fer-los a casa. Han de tenir temps de desconnectar de lescola! Doneu importncia al seu temps de joc.

5Com ajudar als nens a fer deures. Estan pensats per crear hbits de treball, superaci i disciplina. Recomanable un lloc fixe, intenteu no protestar per la quantitat o qualitat dels deures, shan de preparar per la vida i la vida necessita superaci i esfor.Si els hi fem no augmenta la seva capacitat de treball ni la disciplina. Els deures escolars sn un refor de laprenentatge i sobretot una ocasio per treballar de forma autnoma. s ms raonable ajudar-los a resoldre per si mateixos els dubtes. Fent-los rellegir, senyalant on est lerradaNo ser el moment de la reganyina, si lalumne t dificultats amb els deures han de consultar-lo amb el professor al dia seguent. No haurien estar en cap cas ms de 40 minuts. Establir hores de comenament i acabar.

VOLEM SENTIR-NOS PROTAGONISTES I COMPARTIR AMB LA FAMLIA I ELS AMICS

Llibreta viatgera.

Maleta viatgera.

La notcia de la setmana.

La noticia de la setmana: Exposici oral sobre una vivncia propera. Enviarem click edu amb un calendari de quan toca I algunes recomanacions per ajudar-los. . Format mural o fotos per projectar

I A CASA?Puc parar la taula.Puc treure escombraries. Puc responsabitzar-me de la neteja de coses senzilles. Puc fer llistes de la compra.Puc anar a comprar amb diners i esperar el canvi amb quantitats no molt grans. Hauria de ser el responsable de lordre de les meves coses. i tantes altres coses que em poden ajudar a aprendre i crixer!

7

EN AQUEST CURS ESPEREM(entre daltres coses)Comprendre textos ms complexos. Saber comunicar-me per escrit i fixant-me en les faltes dortografia. Memoritzar.Dominar la numeraci fins el miler. Sumar i restar portant-ne. MultiplicarAprendre mitjanant lobservaci i experimentaciConixer a laltre i a mi mateix una mica ms.

Equip de cicle:Marta, Helena, Jaume, Emma, Montse B, Joan, Noelia.

ENS AJUDAR A ACONSEGUIR-HO.Els nostres mestresEls grups de catal i matemtiques. Refor de lectura. Treball cooperatiu: Llegim en parellaProjectes (Novetat 5 hores setmanals)PANNDA. Fun & fridayRacons davis i vies.La setmana cultural. Tutoria individual I el nostre esfor i el vostre ajut!.

Presentem lequip de cicle els mestres que intervenen a laula. Re spectant el meu ritme de treball i coneixent les meves limitacions i potencialitats.Explicar que sn heterogenis, la mestra de refor s lHelena. Refor de lectura Gna. AmericaPROJECTES: No tenim llibre. De caracter interdisciplinar, tots capaos de participar sn cooperatius.

QUANT A LANGLS

rea dangls.Can you tell me?Plstica:Arts & Crafts!Auxiliar de conversa

Can you tell me. Potencia expressi oral mitjanant diferents metodologies per exemple es fan servir canons story talling duna forma ldica i buscant el centre dinters dels nens.

QU VALORARAN DEL MEU APRENENTATGE. La meva evoluci.La meva actitud. La participaci.Amb nota nmerica.Considerem lavaluaci com una part de laprenentatge. (autoavaluaci, coavaluaci, registres dobservaci, feina diria)

11

NO US OBLIDEU DEMarcar tota la roba. Atenci a les jaquetes i equip dEducaci Fsica!Mitjons antirelliscants (1r trim.) i sabatilles de dansa (2n i 3r trim.). Que no podem portar lquids a lhora desmorzar.Que no es poden repartir targetes daniversari a lescola. Informes trimestrals. Entrevistes amb els tutors: Joan: dimarts a les 16:00 i Noelia : dimecres a les 16:00).Lorganitzaci de la porta de sortida.

Educaci Fsica. Bambes de belcro sino saben cordar-se. Si estan malalts haurien de portar algun justificant mdic desaconsellants la prctica dactivitat fsica, aquells dies sels demanar que estiguin assegut a lhora de pati i del menjador. Whatsup. Grup per intecambiar informacio sobre la vida escolar dels fills. Us recomanem no participar en debats ni fomentar la rumorologia, les critiques i les murmuracions. Davant de qualsevol problema, descontent, mal ents s sempre millor parlar directament amb els implicats aix podreu contrastar la informaci i tindreu les dues versions del problema. No us recomanem participar en un grup de whatsup per portar lagenda dels nostres fills. Confieu ms amb ells i deixeu que aprenguin dels seus errors s la millor manera de crixer.

AQUEST CURS MARXEM DEXCURSI A2 doctubre: Granja de Santa M de Palautordera. (Tot el dia)12 dabril: Dansa Ara! ( Tot el dia)4 de mar: Sortida al CRAM. ( Tot el dia)Entre 14 i 17 de mar: Una escola per tothom. Can Drag. (Mat)13 de maig: Can Salas (Tot el dia)

PENDENTS DE CONFIRMAR. Dues sortides de mat vinculades al projecte

SORPRESA!