REUNIÓ DE PARES I MARES CURS 2009-2010

  • View
    104

  • Download
    0

Embed Size (px)

Text of REUNIÓ DE PARES I MARES CURS 2009-2010

REUNI DE PARES I MARES REUNI DE PARES I MARES CURS 2009-2010 CURS 2009-2010

Presentaci de mestres CEIP LES MORERES:ESPECIALISTES: -Ed.Musical i artstica: Jordi Bramon. -Ed.Fsica: Noem Masip. -Ll.Estrangera: Rosa Puig. -Religi: Tina Perianes. -Ed.Especial: Maria Romero TUTORES -Educaci Infantil: Dolors Vergs pares: -Educaci Primria: Rosa Vila

Horari datenci a Divendres 12:30

Festes1. La Castanyada (30 doctubre): Vilallonga (ZER) Nadal (22 de desembre): Escola Carnaval i dijous llarder (11 de febrer): Llanars (ZER) Diada Cultural (19 dabril): Sant Pau (ZER) Sant Jordi (23 dabril) : Llanars Festa fi de curs (22 de juny): Llanars 2. 3.

4.

5. 6.

Sortides1. Vilallonga, festa de la castanyada. Barcelona (mes de mar). Teatre amb angls a primria (15 de mar). Diada cultural (Sant Pau). Colnies a Besal i comiat de 6(26,27 i 28 de maig).

2. 3.

4. 5.

Projectes dEducaci Infantil i Cicle inicial Descoberta de lentorn i medi natural i social: La granota, el pomer i el poble. La llibreta de les estacions (Sac i l'ortiga) Llenguatge oral: La maleta viatgera (Ed.Infantil). Llengua: Treball de nom (Ed.Infantil)

Projectes de cicle mitj i superior El bosc de Rivera. Lalimentaci. Provncies dEspanya i Catalunya. Lhome primitiu. Edat Mitjana (Colnies)

Projectes descola Bibliobus. Educaci Primria : Reutilitzaci llibres. Projecte Heura. Projecte amb lajuntament per motivar lalumnat i les famlies.

Altres activitatsPISCINA: -Cicle inicial: doctubre a gener. -Educaci infantil: febrer a maig. HIGIENE BUCAL: -Primria: Projecte dents netes. CONVIVNCIA: -Lescola de colors

o o

Entrades i sortides puntuals.

Normes i organitzaci escola

La sortida es far de manera ordenada. Si conv, aniran sortint gradualment a mesura que acabin la feina, en el cas de primria. Medicaments, cal lautoritzaci mdica. Entrevistes tutora (2on trimestre). Lagenda com eina trasps dinformaci . Els alumnes realitzaran deures a casa per tal de fomentar aspectes tan importants com: atenci, responsabilitat, lectura , comprensi...

o o o o

Material Projecte reutilitzaci de llibres de text. Treball per projectes, sense llibre de text. Sha iniciat amb la lectoescriptura i descoberta de lentorn natural i social a letapa deducaci infantil. Tamb a cicle inicial a lrea de medi natural i social. Utilitzaci de les TIC i TAC en totes les rees.

Organitzaci cursInformes: Educaci infantil, dos informes els mesos de desembre i juny. Educaci primria, tres informes el desembre, abril i juny. Avaluaci inicial Avaluaci interna.

Altres Idees per donar a conixer lescola i el seu treball. Treball famlia-escola. Precs i preguntes.